Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 671 672 673 674 675 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 43,681 do 43,745 z 85,596 ]

43,681 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-11-17 12:32:25)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Ba-Cha napisał/a:

Sponi
NIKT nie jest idealny .... 

I chyba w tym u mnie tkwi problem. Może taka chciałam zawsze być...

Sonia2012 napisał/a:

Jutro mam sprawe w sadzie, w tym tyg dwa egzaminy i chory dzieciak...

za duzo

Ponoć dźwigamy tyle, ile jesteśmy w stanie unieść. Wiesz Soniu mnie wiele doprawdy mądrych życiowo osób powtarza wciąż, że zamartwianie się niczego nie wnosi. nie wpłynie na wydarzenia. Pomysł o tym. Odstaw zmartwienie choć jedno z tych, które Ciebie dręczy i pozwól sobie odetchnąć a skupić się na tym czym możesz pokierować. Egzaminy. Postaraj się...
Nikt Ciebie za wybiórczość w kłopotach i zmartwieniach nie ukaże. Nie rób sobie tego.

Nie bądźmy dla siebie katami (to usłyszałam ostatnio od przewrażliwej osóbki ).

Zobacz podobne tematy :

43,682

Witajcie smile .

Meg> strasznie mi przykro. A jesteś pewna, że nic się nie da zrobić? Mojej znajomej siostra też się męczyła latami, a była traktowana gorzej jak śmieć i myślała, że nic nie można zrobić. Tymczasem wcale się nie dowiadywała nigdzie jak jest, żyła w tym marazmie. Reasumując: pomogła jej pewna fundacja i prawnik. Juz 2 lata żyje z dziećmi osobno. Kochana> dowiadywałaś się gdzieś jak można z tego wybrnąć? Czasem nawet nie zdajemy sprawy, że jest jakiś sposób, nie znamy przecież prawa. Gorąco pozdrawiam.

soniu Ciebie tez gorąco pozdrawiam.

43,683 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2015-11-17 18:21:33)

Kobity> coś dla Was wszystkich.

https://www.youtube.com/watch?v=a0hFZPvanMs

Gdy mi źle, słucham tego na okrągło, aż się wyryczę i mi lepiej.

43,684

dziekuje Ci Taj za Chopena

a to moja dusza dla Was

43,685

A zapomniałam wam napisać, że wiosna idzie wink. Widziałam dziś w pewnym ogródku bazie....puchate kotki jak na Wielkanoc... wyobrażacie sobie wink .

43,686

Dzieląc się z Wami moimi myślami...

43,687 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2015-11-17 19:43:03)

Jak to robicie, że wklejacie to okno? A ja umiem tylko link.

Bajm lubię... i Kowalską jeszcze.

A to odnośnie tego co się dzieje ostatnio na świecie:

https://www.youtube.com/watch?v=wSBQOXngJ4U

43,688

tajemnicza75 napisał/a:

Jak to robicie, że wklejacie to okno? A ja umiem tylko link.

Podejrzyj post. To znaczy wybierz opcję ''cytuj'' a znajdziesz odpowiedź.

43,689

Witajcie dziewczynki moje.
Dzisiaj już mi lepiej bo przemyślałam to wszystko co się działo na chłodno.
Taja mam już plan B jak się z tego wyrwać tylko potrzebuję jeszcze czasu. Tylko czas i on mi pomoże. Słucham Chopina i uśmiecham się . Na mnie tak działa że jest mi lżej na duszy bo oczyma wyobraźni widzę moje szczęście.
Sonia nie załamuj się proszę Tobie czas też pomoże ... trzeba poczekać a synio na pewno się wyciszy i będzie dobrze. Może potrzebował tego szpitala byś i ty trochę pobyła sama.
Sponi temu draniowi to ja dzisiaj sama skopałabym dupę. Wczoraj mnie zaskoczył i zareagowałam jak zawsze kuląc się i przyjmując jego razy na siebie. Dzisiaj byłoby inaczej. Jestem silniejsza choć znowu wszystko wali się na głowę.
Aliko wracaj do PL bo już się nie mogę doczekać kiedy pogadamy.
Pozdrawiam wszyściutkie Netki bardzo serdecznie. Z Wami lepiej ... łatwiej.

43,690

Nie umiem wyświetlić tego okienka, dopasowuję różne hasełka i nic mi nie daje okienka sad .

Meg> a to dla Ciebie specjalnie.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-03ePM1GM8

A to na dobranoc wszystkim:

https://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY

43,691

tajemnicza75 napisał/a:

Nie umiem wyświetlić tego okienka, dopasowuję różne hasełka i nic mi nie daje okienka sad .

Przed linkiem, ale bez spacji wpisz taki ciąg znaków: [youtube] a na końcu podobny [/youtube]

43,692

Ja dla poprawienia sobie nastroju słucham sobie extra muzy i pomaga big_smile

aż się chce potańczyć ...i nie tylko

43,693

Sponi napisał/a:

Przed linkiem, ale bez spacji wpisz taki ciąg znaków: [youtube] a na końcu podobny [/youtube]

Dzieki, ale nigdzie to nie było napisane... w każdym razie ja nie zauważyłam.

43,694

tajemnicza75 napisał/a:
Sponi napisał/a:

Dzieki, ale nigdzie to nie było napisane... w każdym razie ja nie zauważyłam.

Spokojnie, myśmy wszystkie się tego uczyły. Ufam, że teraz już wiesz jak namalować okienko z muzyką?

http://m.youtube.com/watch?v=nNm_AeOOhT8

A jutro z samego rana proszę mnie poprawić w tym linku smile

43,695 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-11-17 23:29:48)

Dobry wieczor smile

Moje ostatnie podrygi na obczyznie wink

Deszcz leje, czekam na zmienniczkę, godzine temu przekroczyła granicę to jeszcze troche poczekam.
Meg no ja tez i skopie Ci tyłek przy okazji wink  bo widzę ze potrzebujesz postawienia do ,,pionu'' wink

Pozdrawiam Wszysciutkie i paaa do napisania juz w domu .

Soniu będzie dobrze wszystko sie ułoży dasz radę ,,Bo jak nie Ty to kto ???"  wink

Ba Cha nie chwaląc się dziadek mnie chyba polubił,pochwalił i podziękował za opiekę kopertą wink wiec jeszcze jutro kupię sobie buty bo juz upatrzyłam wink tongue
Dobranoc smile

43,696

dobrej spokojnej nocy

43,697

Witam,oo chyba sie spóźniłam wszyscy już spią?,no trudno ale sprzątam w domu ,wyrzucam co sie da,żadnych sentymentów i tak mi zeszło długo,dzisiaj miałam posiedzenie w kuchni a tam najwięcej sprzątania.
Jeszcze chwilkę pobędę i mykam spaciać,-dobranoc do jutra

43,698 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-11-18 07:39:09)

Hej Kochane!
U nas dziś nad ranem ulewa i burza.Też bym powiedziała,że wiosna.Zapowiadali jednak już ochłodzenie i śnieg z deszczem.Tak więc zima idzie małymi kroczkami.

Wczoraj do tego Poznania 120 km jechaliśmy 3 godz.Dowiedziałam się co to godzina szczytu w wielkim mieście.Mai nóżki ok.Tzn.wyniki operacji się utrzymują,ale nóżka Jej klapie i musimy kupić znowu łuskę ortopedyczną na prawą nóżkę.Tym razem za łuską będziemy jeździć do Łodzi.Ponoć tam dobra firma,bo konińska nie zdała egzaminu nawet z poprawką.Obdzierała dziecku kostki.Koszt to ok. 600 zł i nie wiem co na to NFZ.Muszę Im dziś złożyć wizytę.

43,699

hey Dziewczynki i Bulinka

caffa czeka  http://imgup.pl/di/6W96/yczenivrv.png

zapraszam ....

Alika miła jest taka gratyfikacja pieniężna .... lol
coś mi się zdaje,że po przerwie znowu pojedziesz smile

muszę potem podejrzeć Sponi jak się wkleja gotowe teledyski lol
ale już doczytałam,że starym sposobem  ...

Sonia jak tam ????? Syncio ??? i egzaminy ???

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .... 

http://imgup.pl/di/PNDL/20130528113655-b.jpg

zapowiadają deszcze ..... bleee   - to słońca życzę smile

43,700

Dosiadam z kawą...dobrego dnia wszystkim

43,701

rowniez dosiadam z kawusia

43,702

Dosiadam z maleństwem...

http://img.miauhau.pl/bucket/media/1510/23/24501-zwierzeta-uwielbiaja-jesien.jpg

43,703 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2015-11-18 11:23:19)

super jezyk ....
och zaczelo     padac  sad

43,704

Witam,a u mnie słoneczko ale wieje strasznie,ponoć na Śnieżce wiatr do 240/h wieje.
Miłego dnia pa

43,705

Och to okropne
ja nie lubie takiego wietrzyska

43,706

Sponi napisał/a:

Spokojnie, myśmy wszystkie się tego uczyły. Ufam, że teraz już wiesz jak namalować okienko z muzyką?

http://m.youtube.com/watch?v=nNm_AeOOhT8

A jutro z samego rana proszę mnie poprawić w tym linku smile

Przepraszam za spóźnienie ale byłam w pracy wink .

Witajcie smile

Rano zapowiadał sie taki piękny dzień, a teraz wietrzycho i leje. Dobrze, że chociaż temperatura w  miarę wysoka.
Zapomniałam kupić czegoś w sklepie, ale nie wracam się... mowy nie ma... obejdzie się wink .

43,707

Jaka okropna pogoda:leje i wieje.Kolana mnie bolą.Chce do łóżka!

43,708

Listopadowym deszczem Was witam...

Sprawa  w sądzie ciągnąca się dwa lata prawie zakończona. Żadne z nas nie zostało pozbawione praw. Dzieci pozostają przy mnie.

''Jeśli pani zależy na sobie, proszę pomyśleć o terapii'' - to usłyszałam...

Muszę teraz odpocząć. W wyobraźni dotrę tu...

http://www.tapeta-zima-drewniany-domek-drzewa.na-pulpit.com/zdjecia/zima-drewniany-domek-drzewa.jpeg

43,709 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-11-18 18:10:16)

Bylam u syna, w skali 1-10...4
wiec nie jest najgorzej.
Bylam w sadzie....zmiana sedziego in plus.

odwołano dzisiejszy egzamin. I jeszcze akcja na uczelni...poplakalam sie na koniec. Dawno nie plakałam...na prawde dawno. Mam q...a dosc tego kraju, tych q...wskich zasad, tego bezprawia!!!

Wezme tabletke na uspokojenie i ide do łozka, mam dosc na dzis.

43,710

Oj Soniu nie chciałabym spotkać Cię dziś na drodze.
Ja też mam dosyć.Jutro idę do lekarza.Mąż był u kierownika przychodni też lekarza i opowiedział jak mnie lekarz potraktował.Oczywiście musiałam być niezrozumiana.W rezultacie jednak mam iść jutro po skierowanie na rehabilitacje.Fajnie,bo Majka też jutro dostanie.

43,711

Witajcie Dziewuszki. Piękne powitanie ... prawie północ a ja wyjeżdżam z powitaniem ale miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń. Od rana młyn w pracy i sypały się polecenia od kierowniczki. Dużo tego było ale jakoś dałam radę, później byłam na pogrzebie taty mojej koleżanki z pracy a na finał dnia czyli po pracy przyjechało moje Słoneczko czyli jak mawia Ba-sia mój nawleczony smile
Ta wizyta od razu poprawiła mi humor i sprawiła że chce mi się żyć.
Dobrej nocki Kochane. Dzisiaj ja czuwam nad Wami byście spały spokojnie i by śniły Wam się tylko cudowne senki. Okrywam Was cieplutką kołderką ..

http://b1.pinger.pl/e909266f3ae4af4c2582d98a1b723e0b/dobranoc.gif

43,712

dobranoc

43,713

Mam 47 lat .Szukam kogoś kto pomoże mi żyć dalej.Jestem mężatką od 28 lat.Mam wspaniałe  CÓRKI już dorosłe oraz męża.Myślałam że jest wszystko ok  w związku i tu trach.Wracam z pracy mąż śpi  ma telefon na klatce piersiowej i coś się zaświeciło sms. Czekaliśmy z mężem na wiadomość od córki bo na dnich miała wracać z Holandii z pracy.Biorę w rękę telefon i szok .Pisze sobie mój mąż z kobietą same słowa uwielbiam cię ,tęskniłaś itp nie mogę pisać.pomóżcie co mam robić
basiek

43,714

Basiu nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem.Mam tyle lat co Ty i męża,który niedawno odstawił mi ten sam numer.Tylko u mnie była to znajomość internetowa.Zrobiłam awanturę i zagroziłam rozwodem.Mąż ma zbyt dużo do stracenia,więc prawdopodobnie przestał.
Co masz zrobić?Nie wiem....Na pewno tego nie przemilczaj.

Dziewczyny wybaczcie,że się nie przywitałam na początku,ale wiecie,że Was kofam i życzę miłego dnia.

43,715

.... doberek Mychy budzimy się   http://imgup.pl/di/XS2U/static.gif >>> lol

na caffe http://imgup.pl/di/NTZC/543909-281327525327103-509686640-n.jpg
witaj Bulinka

Basiek dobrze pisze Bulinka - na pewno tego nie przemilcz ....
albo przestanie albo się wyprowadzi ... hmm 
typowe zachowanie w wieku andropauzalnym ... hmm

Meg - kiedy nawleczony lol będzie całkowicie wolny ??? smile

Sonia jak dzisiaj ??? Twoje samopoczucie ???

pozdrawiam  WSZYŚCIUTKIE   bez wyliczanki ...  lol

43,716

hejka,

Bulinka, nie powiedzialas nam...ale dobrze, ze masz to za sobą.
Alika witaj na ziemi ojczystej.
Bacha ...porzucalam wczoraj q...wami i dzisiaj mi duzo lepiej.Zbieram sie na zajecia.
Witam nowa Dziewczyne...kobieto kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. FAceci szukaja adrenaliny, pytanie czy to cos powaznego czy flirt.... Duzo sily Ci zycze, wiem ze boli okrutnie, ale przetrwasz to...i wyjdziesz silniejsza z tego doswiadczenia.

Dopijam kawe i lece na zajecia z pediatrii

43,717

Witam kochane kobietki-netki

Witaj basia_68 ,cóż Basiu powiedzieć....jak pisze bulinka nie zostawiać tego na pewno bez wyjaśnienia i porozmawiaj z mężem co ma na wytłumaczenie,i bądź dzielna -pozdrawiam
Idę okno myć w kuchni i biorę się za pokój ze sprzątaniem,będę później pa

43,718

Witajcie Kobitki .     
Witam nowo przybyłych ....
Smacznej porannej kawusi ..
Basiu 68 witam cie i zagladaj do nas .
Trudna rozmowa Cie czeka ale powinnas porozmawiac o tym z mezem .
jestesmy tu wysluchamy cie pisz

43,719

Dosiadam z kawą...dzisiaj już pozbierana...dzięki dziewczyny za ciepełko...
Witaj Basia...w takiej chwili cały świat się wali...ten budowany wspólnie przez te wszystkie lata...dużo siły życzę...
Jeśli mogę coś poradzić...zarządaj sprawdzenia wszystkiego w jego obecności...telefonu...wydruk..historia...może wszystkiego nie pokasował...maile...gadu...
Dopiero wtedy dowiesz się trochę więcej...nie licz na to, że powie Ci prawdę...albo będzie bagatelizował temat, albo naskoczy na Ciebie, że to Ty przez swoje zachowanie go do tego doprowadziłaś...
Z doświadczenia....nie liczyłabym na prawdę z jego ust...ale nie znam Twojego męża, być może jest inny...
A na pewno chcesz znać prawdę?
Dobrego dnia dziewczyny.

43,720

Nastepny deszczowy poranek  sad

43,721

Soniu ja tak do końca nie wiem,czy mam to za sobą.Wiem,ze sie z nikim nie spotyka,bo mam Jego grafik z pracy,ale internet i komórkę w pracy ma.

Siedzę dziś w domu.Wzięłam tabletki przeciwbólowe i zaraz biorę sie do pracy.Za dużo nie zrobię,bo leczo mam w planach,a na 14:30 jadę z Majka po skierowanie na rehabilitację.Ja dostałam dzis.Mąż poszedł na skargę do kierownika przychodni i dzis od Niego dostałam skierowanie.Jak mi się to uda,to będziemy z Majką razem chodzily.

43,722

Witajcie- nowo przybyła Basia także.
Dosiadam się wprawdzie już bez herbaty, bo nie miałam czasu wcześniej z Wami wypić wink . Robiłam zakupy przez allegro... już świąteczne. Nie lubię zostawiać sobie wszystkiego na grudzień.... z powodów m.in. finansowych. Za duże obciążenie domowego budżetu jak na jeden m-c.

Basiu68> nie wiem jakbym się zachowała w Twojej sytuacji, bo na szczęście mnie to nie dotyczy i liczę, że nigdy nie będzie dotyczyło. Sądzę jednak, że bym tego nie przemilczała, bo z jakiej racji? Moja koleżanka wiedziała o zdradach męża i latami to w sobie dusiła, aż nabawiła się depresji. To najgorsze z możliwych rozwiązań. Podejmij słuszną decyzję. Pozdrawiam gorąco i przesyłam pozytywne fluidy.

43,723

Coś mi jeszcze przyszło do głowy Basiu68. Mając na uwadze w.w. moją koleżankę proponuje wstrzymać się z rozmową aż zbierzesz więcej dowodów. Zbierać te dowody w postaci zdjęć sms-ów/listów/maili i ewentualnych paragonów na produkty, które nie znalazły się ostatecznie w domu (kosmetyki/biżuterię/cokolwiek). Jest to niezbędne w sytuacji gdy się wyprze w żywe oczy lub będzie chciał wmówić jakąś absurdalną wymówkę. A co najważniejsze... jako ewentualny dowód w sądzie. Ponieważ od pierwszej rozmowy będzie bardzo ostrożny i czujny i potem już trudno będzie znaleźć jakikolwiek dowód, a tym bardziej go udokumentować. Powodzenia, uściski.

http://img.miauhau.pl/bucket/media/1406/02/4864-przytulaski.jpg

43,724

http://img.zszywka.pl/1/0287/thb_6551/idealny-dzien-na-przytulaski-3.jpg

43,725

Witajcie dziewczynki :)te ktore mnie pamietaja i te ktore dopiero poznaja smile długo mnie tu nie było,powod napisze innym razem.Bardzo wiele sie tu zmieniło,wiele nowych pan,ktore dziela sie swymi radosciami i problemami.Soniu,Bulinko mam nadzieje ze mnie pamietacie.Ciesze sie ze znow moge byc z Wami smile

43,726

Witaj Słonko Kochane!Fajnie,że wróciłaś.Zaświeć nam tutaj i ogrzej w tą pluchę jesienną.

43,727

http://4.bp.blogspot.com/-nbpSpppdu64/VBAN5LrBMoI/AAAAAAAABRQ/rHTA2AOgFxs/s1600/dobranoc,-gwiezdne-niebo,-karta-dla-przyjaciela,-gwiezdna-droga,-%C5%9Bpi%C4%85cy-dzidziu%C5%9B-z-misiem,-pi%C4%99kny-ksi%C4%99%C5%BCyc-dla-ciebie,-%C5%82adna-grafika.png

43,728 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-11-20 02:01:22)

Interpretacja jak zwykle dowolna...

http://m.youtube.com/watch?v=ZBGQWdwp_Ss

Nie wyobrażasz sobie jaką siłą mnie wypełniasz Nadziejo...
Nigdy Ciebie nie zagłodzę na śmierć. Postaram się ze wszystkich sił...

43,729

witajcie DZIEWUSZKI piątkowo

zapraszam na caffe     http://imgup.pl/di/XQQC/tumblrn9y8.gif

Sponi - ładna ta piosenka - pierwszy raz słuchałam jej smile

Słoneczko zawsze miłe sa powroty na cafejkę ....  lol
Basiek ????? ciekawa jestem jak postapiłaś ????
Sonia takie odreagowanie ... qrwami smile jest najskuteczniejsze smile
często w realu klnę jak szewc przysłowiowy smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE   ... smile

43,730 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-11-20 07:56:08)

Hej Wszystkim!Dziś Basia mnie wyprzedziła i fajnie,bo przynajmniej kawka jest.
U mnie dziś praca...praca...i jeszcze raz praca.
Miłego dnia Dziewczyny!

43,731

cześć wszystkim , dużo dziś kawy wypiję ogrom pracy smile co do qrwienia to ja często i gęsto inaczej bym już wysiadła , jakoś odreagować trzeba , Basiu  nie jedyna masz taki problem z facetem , wiek balzakowski im odbija i szukają wrażeń , dowartościowania kosztem kogo??? sad

43,732

[http://2.bp.blogspot.com/-iZ9nbDx5TUU/VDD-V8HI61I/AAAAAAAABYo/-wq7_K21qDE/s1600/najlepsza-kawa-z-rana-to-z-u%C5%9Bmiechem-podana,-karta-na-dzie%C5%84-dobry-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82,-kawka-dla-ciebie,-zyczenia-na-pi%C4%85tek,-pi%C4%99kna-r%C3%B3%C5%BCa,-pyszna-kawka,-laleczka-jesienna-1.png

43,733

Dzień dobry smile

Pozdrawiam z domku smile

Spokojnego i miłego dnia zyczę   smile

43,734

witamy Alika w gronie na ojczystej ziemii

43,735

Witam i ja się z Wami cieplutko,

43,736

http://pobierak.jeja.pl/images/0/e/1/107372_o-rany.jpg

Cześć wszystkim.
Tylko się przywitam i spadam do domowych obowiązków... aczkolwiek niechętnie. Może tu jeszcze zajrzę.
Pogody ducha życzę smile .

43,737

Witaj w Polsce Alika!
Ja juz w domciu po pracy i po obiadku.

43,738

Witajcie słonecznie dziewczynki :)pomimo brzydkiej pogody.Bulinko dzieki za ciepłe powitanie.Aliko widze ze Ty tez wrociłas do kraju-super.Kochane moje ciesze sie ze jestesmy razem i mozemy pogadac,troche przegladnełam nasza wspolna prase i widze ze nic sie wiele nie zmieniło,poza nowymi wspaniałymi babeczkami ktore jak my mamy podobne problemy i rdaosci,ale niema co sie zamartwiac-niema złego co by na dobre nie wyszło jak ja to mowie.W całym kraju pogoda dołujaca,wiec polecam wieczorkiem kubeczek słodkiej i goracej czekoladki dla poprawy humorku-mam nadzieje ze to pomoze :)pozdrawiam i zycze miłego i relaksujacego wieczorku,dajcie troszke na luz i nie pracujcie tyle smile

43,739

Łatwo mówić,a trudniej w życie wprowadzić,ale masz racje Słoneczko....masz rację.
Szukam jakiegoś filmu fajnego ,który podobałby sie mojej Majce i mnie.Zrobimy sobie kino wieczorne.

43,740

basia_68 napisał/a:

Mam 47 lat .Szukam kogoś kto pomoże mi żyć dalej.Jestem mężatką od 28 lat.Mam wspaniałe  CÓRKI już dorosłe oraz męża.Myślałam że jest wszystko ok  w związku i tu trach.Wracam z pracy mąż śpi  ma telefon na klatce piersiowej i coś się zaświeciło sms. Czekaliśmy z mężem na wiadomość od córki bo na dnich miała wracać z Holandii z pracy.Biorę w rękę telefon i szok .Pisze sobie mój mąż z kobietą same słowa uwielbiam cię ,tęskniłaś itp nie mogę pisać.pomóżcie co mam robić
basiek

43,741

Basiu68, chciałaś powtórzyć swój apel czy coś dopisać? Odpowiedzi udzieliłyśmy Ci nieco wyżej. Napisz jak się czujesz, co zdecydowałaś, czy coś już robiłaś?
Pozdrówki dla wszystkich.

43,742

Bulinko-no co ty?Ty taka twarda babka,wiem wiem człowiek  walczy całe zycie,a mimo wszystko nadal jest pod gorke,ale przeciez ty jestes silna kobieta i wiem ze zawsze dajesz rade,niechciałam cie urazic,jesli tak to przepraszam,chyba masz dzis doła,wiec niewiem co powiedziec,ale mysle ze to dobry pomysł spedzic tak wieczor,pomysl o czyms miłym, posmiejcie sie razem,powspominajcie miłe dla was chwile buziaczki dla was,jutro bedzie lepszy dzien smile
Basiu takie tematy sa najtrudniejsze,nigdy sie nie wie co powiedziec,wiem ze to bardzo trudne,ale sprobuj sie wyciszyc i porozmawiac z nim na spokojnie o co chodzi ,co sie dzieje,moze chciał ci zrobic na złosc,zebys była o niego zazdrosna-no niewiem,mam nadzieje ze tylko o to chodzi a nie o nic powazniejszego,powodzenia.

43,743

Słoneczko  nie obraziłaś mnie niczym.Absolutnie się zgadzam,że trzeba być optymistą,bo życie nie jest usłane różami.
Oglądamy z Majką ekranizację Królowej Śniegu.

43,744

Witam wszystkich którzy przybyli po długiej przerwie.
A to moje arcydzieło na jutrzejszą domówkę

http://images78.fotosik.pl/91/d2aab3c905338ea7med.jpg

http://images77.fotosik.pl/92/ea364ee8a28844a8med.jpg

Ściskam i mykam spać-dobranoc

43,745

http://i.pinger.pl/pgr68/bab93a440012410b4e501be7/dobranoc-kroliczek-spiacy-na-dloni.gif

Posty [ 43,681 do 43,745 z 85,596 ]

Strony Poprzednia 1 671 672 673 674 675 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024