hey ... ![]()
Sonia Węgry są fajne i przede wszystkim żarcie jest dobre
moja propozycja Miszkolc Topolca http://forum.wegierskie.com/Miskolc-Tap … jaskiniowe
albo bliżej na Słowacji http://www.tatralandia-aquapark.sk/baseny/

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Strony Poprzednia 1 … 648 649 650 651 652 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hey ... ![]()
Sonia Węgry są fajne i przede wszystkim żarcie jest dobre
moja propozycja Miszkolc Topolca http://forum.wegierskie.com/Miskolc-Tap … jaskiniowe
albo bliżej na Słowacji http://www.tatralandia-aquapark.sk/baseny/

Cześć kochane,
Dobrze, że dzisiaj piątek, bo padam na pysia
Dwa dni resetu i od nowa Polska Ludowa ![]()
Nie wiem, czy tylko ja dzisiaj taka senna, dlatego piję kolejną kawkę.
Miłego popołudnia ![]()
Dziewczyny to dla Was i dla mnie tez ;)posłuchajcie ![]()
[youTube]https://www.youtube.com/watch?v=1P-juL9-OgE[/youTube]
Dobrej nocki ![]()
jeszcze ta ![]()
[youTube]https://www.youtube.com/watch?v=KRMWCa8EvCw[/youTube]
druga bardziej do mnie przemawia
a do Was ?????
Paaa
Witajcie .......
Milego wieczorku .....
Ja tez tu zagladam ![]()
Witajcie .......
Milego wieczorku .....
Ja tez tu zagladam
![]()
kliknij na link i posłuchaj
pozdrowionka ![]()
Nakarmiłam zmysły.
witajcie przy porannej kawce kobitki ........
nowy dzionek nowe wyzwania
Witam tym razem ze Śląska.
Do starych kątów zawitałam o 22-ej.Siedzielismy do grubo po północy,a teraz wszyscy śpią,oprócz mnie oczywiście.Ja już o szóstej pobudka i tyle.
dołączam z kawą ![]()
trochę w gorszym nastroju dzisiaj....może się coś pozytywnego w ciągu dnia wyklaruje...
Słonecznego dzionka.
Beata....zazdraszczam spotkań z rodzinką... heh..właśnie do mnie dotarło, że z dalszą rodzinką nie gadałam od wielu lat...kontakty już dawno pourywane...a jestem ciekawa jak się komu życie poukładało...wspaniałe kuzynostwo mam...miałam... ![]()
ja tez z rodzina na bakier . drogi sie porozchodziły kontakty pourywały .
a teraz to kazdy kroczy swoim zyciem .
I tak trzeba w idylli samotnosci cieszyc sie samemu
Mamuśka, nigdy nie jest za późno na odnowienie kontaktów - troche dobrej woli, może facebook
i zrobione. Satysfakcja gwarantowana! /chyba/
Weronka nie zawsze tak idzie . ja dawno dawno temu probowałam ale to było tylko z jednej strony .
ba ta druga strona nie kwapila sie .
a co tu za posucha, gdziescie sie podzialy kobietki ? ha?
Rozumiem jak ktos pracuje, a le reszta....niewytlumaczalne
oczywiscie zartuje sobie
i jak Weronka, zeszyty kupione, kredki...itp ? ;)a ksiazki? ! ksiazki najwazniejsze ![]()
Ela, z rodzina to sie najlepiej wiesz gdzie wychodzi ? ![]()
Tak Soniu wiem .
Ale wiesz nieraz brak jest takich kontaktow . A zwlaszcza swieta .
Ja zawsze sama z dziecmi . Jest mi nieraz bardzo smutno .
Ale tlumacze sobie takie zycie
Elu, moje ostatnie swieta Bozegonarodzenia jakies 1500 km od domu..wiesz o czy marzylam, tylko o tym aby byc w domu, wlasnym z synem...nic wiecej
a u mnie dzisiaj w takich kolorach zachod slonca...uroczo prawda?
Piękny zachód...u mnie prześliczna pełnia...witam wieczornie.
Z częścią dalszej rodziny mogłabym mieć kontakt, ale nie chcę...a Ci, z którymi bym chciała gdzieś na drugim krańcu Polski...
Troche bliskich mam obok...jest ok.
Zrobiliśmy dzisiaj troche zakupów szkolnych, byliśmy na dożynkach gminnych..jutro dniówka...
Poza tym musiałam zapłacić za zdjęcie blokady z telefonu...mój bardzo ciekawski technicznie synek sobie telefon hasłem zabezpieczył..
Witajcie milej niedzielki
smacznej porannej kawusi .
Przedemna jeszcze toszke zakupow do szkoly bo nie wszystko mam im kupione .
A na sniadanko smazona cebulka . Bardzo lubimy i takie sniadanko czesto mamy .
nie nie dodałam jajka , napewno ja uwielbiam w potrawach duzo cebuli
kiedys robiłam smazona cebulke z ketchupem tez super , nie jest taka ciezka
ja rozumiem, ze wszystkie sie, albo kogos do szkoly szykuja, no ale bez przesady :)zeby nic nie napisac
to kawal na rozluznienie...
Cmok wieczorny kobitki.
Kawał przed chwilką sprzedałam w pracy...
To pewnie ten upał wszystkich rozleniwil ![]()
a wiecie ktore zwierze na swiecie jest najbardziej nieszczesliwe ??
To mężczyzna .....
Bo ma piersi , ale niema mleka .
Ma jajka ale bez skorupek .
Ma ptaszka ale bez skrzydelek
Ma worek ale bez pieniedzy
ja rozumiem, ze wszystkie sie, albo kogos do szkoly szykuja, no ale bez przesady :)zeby nic nie napisac
to kawal na rozluznienie...
Czuję się skarcona : ). Już się naprawiam. Jestem, czuwam, czytam.....ale....do pisania się nie nadaję : (
Za dużo głupot w głowie.
Ściskam Was mocno.
DeM
wieki cale ![]()
czuj sie , czuj...
glupotki w glowie? brzmi ciekawie
hey upalnie
u mnie nadal ukrop pozdrawiam Dziewuszki

Nic z TYCH rzeczy Kochanie ![]()
A jak u Ciebie? Chyba zaraz będziesz jeść ten nasz chlebek? Zmęczona?
psychicznie potwornie#fizycznie sobie ustawilam, wiec jest ok
pojde do piekarni tam gdzie pachnie chlebem...wezme bialy i ciemny
sloninki sobie stopie z cebulka i jablkiem naszym
wezme do reki polska ksiazke...
i bede gadala tylko po polsku przez najblizsze pol roku
no dobra z wyjatkiem lektoratu z angielskiego
Łooomatko
się burżuj budzi ![]()
chlebek, słoninka, książeczka....nooo
wracaj, wracaj....dobrobyt czeka
na emeryturze odpoczniemy.
Hej kochane,jestem już w domku.Oczywiście szczęśliwa,bo wszędzie dobrze,ale....
Odwiedziłam stare kąty.Przechodziłam ulicami,gdzie kiedyś mieszkaliśmy.Ciepło było na serduchu.Odwiedziłam tylko siostry i ojca.Na więcej nie było czasu i siły,bo upał niemiłosierny.
U nas też gorąco,a tu tyle do załatwienia dziś.
Kawuś...
Taka cebulka smażona na boczku i smalec ze skwarkami na chlebie z kiszonym ogórkiem to moje smaki z dzieciństwa..
Tyle różności w sklepach...a jak na imprezach ktoś sprzedaje pajdę ze smalcem to ustawia się kolejka..
Dobrego dzionka wszystkim, dzisiaj wypad do miasta po resztę zakupów szkolnych...troche ciuchów...buty na wfy..i na nocuszkę...a jeszcze przed wyjazdem muszę oblukać czy galówki w porządku.
Myk...myk
Hejka Netki ![]()
Duszno jak diabli, a ja za 2 godzinki jadę do Lublina,jak sobie pomysle o tym to mi się odechciewa jazdy, ale coż mussssssssss ![]()
Soniu już niedługo, nawet się nie obejrzysz jak zleci ![]()
Ja jak mam ochotę na smalczyk to kupuję w Lidlu taki z czerwoną nakretą z cebulką, mieskiem i jabłkiem, sprawdzony jest bardzo smaczny i tani polecam !!!!!:P
Zmykam spokojnego dnia wszysciutkim paaa ![]()
BaChaniu... Nie było dziś o poranku kawy. Co z Tobą?
Pozdrawiam wszystkie Dziewczęta.
Alika obys miala racje ...
Spo ...co u Ciebie
Bacha, hello!!!
Oj Wszyscy chyba przejęci jutrzejszym dniem??
Czyżby jutro 1 wrzesień??Jeju ale zleciały te wakacje no nie ?
Dziewczynki lofciam Was bardzo i jestem z Wami -Dobranoc
Hejka ![]()
Bylam wrocilam i mam miec biopsje w listopadzie ![]()
Dziewczyny znalazłam ciekawy blog wlasnie go czytam ;)wklejam Wam do poczytania.
nie wiem czy mozna ale co tam ![]()
Soniu mam , mam racje przeciez sama wiesz ze tak ![]()
paaa dobrej nocki ![]()
Alika, blog fajowy
Czego biopsja? Pisz tu albo tam...nie brzmi..i czemu dopiero w listopadzie?
skoro mnie wspominacie ??
to
kawencje stawiam 
Sponi weź zacznij pisać w końcu ![]()
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE BEZ WYLICZANKI ......... ![]()
skoro mnie wspominacie ??
to
kawencje stawiam
No dobrze, kawa jest. A że tak zapytam - gdzie ciastko
Sponi weź zacznij pisać w końcu
Zacznę, zacznę... Spokojnie. Będzie kawa i ciacho, będą literki
A tak poważnie. Wszystko u mnie w porządku. Po staremu. Dwie moje cudaczne Glisty są przy mnie. Póki co nie mam z nimi problemów. Szykuje się jednak na ewentualne spięcia ze Starszą. Delikatnie, ale próbuje grać na dwa fronty. A ja się nie dam już. Tego dnia, kiedy odkryła swoje karty, ja odpuściłam. Teraz stoję na stanowisku - nie to nie. Nic na siłę.
Z byłym jako taki spokój, ale to dlatego, ze ja nie wykonuję żadnych ruchów. Zdaję się, że jednak będę musiała. Znowu ten strach, ale on własnie mnie napędza.
Bardzo dużo myślę i analizuje. Mózg już mnie zaczyna boleć jak to mówi Młodsza.
Pozdrowienia dla wszystkich Waszych dzieciątek tych dużych i tych małych. W końcu rok szkolny się zaczął 
Taa...zaczął...niech go kurczę...
Po kawce...po kasie...po wakacjach
Cmokamm
Dla Wszystkich co dzisiaj zaczęli szkołę i skończyły sie wakacje mam dobrą nowinę- WAKACJE zaczynają sie już za 297 dni
Cmokam pozdrawiam Was wszystkich do wieczorka pa
mam dobrą nowinę- WAKACJE zaczynają sie już za 297 dni
Basiu, wiemy wobec tego która z Dziewcząt będzie odliczać czas ku następnym frywolnym czasom lipcowo sierpniowym ![]()
Ku rozpierzeniu naszych umysłów śmieszności garstka...
Nauczyciel napisał na tablicy wzór chemiczny i otworzył dziennik:
- Małgosiu, co to za wzór?
- To jest... No, mam to na końcu języka...
- Dziecko, wypluj to szybko! - mówi nauczyciel. - To kwas siarkowy...
Tego nie zapodam, bo niegrzeczny jest ![]()
Nowa nauczycielka geografii przychodzi do klasy na lekcje i mówi:
- Dzisiaj porozmawiamy o tym, co to jest globus.
Klasa na to chórem:
- Sp*******j, ty stara k***o!
Nauczycielka rozpłakała się, wybiegła z klasy i poszła do dyrektora.
- Koleżanko - mówi dyrektor. - Ja pani pokażę, jak należy z nimi postępować.
Po chwili dyrektor wchodzi do klasy i zaczyna:
- Cześć, małe sku******y!
- Czołem, łysy ch**u!
- Dzisiaj będzie o tym, jak się zakłada kondoma na globus.
- Na globus? - dziwi się klasa. - A co to jest globus?
- Od tego właśnie zaczniemy...
Jestem oficjalnie na urlopie..piffko sączę...co do kawałów szkolnych..córy kazały mi kupić globus Polski..a że ja po nocce myślenie mam z opóźnieniem to się nabrałam...wredoty wredne jedne...
Mamuśka ja też nie od razu załapałam ten globus Polski,ale to pewnie ten upał,więc nie ma co się martwić.
Spo no wreszcie rozwiązałaś język,bo juz się o Ciebie martwiłam.
Basiu to podawaj od czasu do czasu wyliczankę do wakacji,żeby nam lżej na duszy było.
Basiu ja dopiero zaczynam wydawać.Majka juz zaopatrzona,ale chłopcy dopiero będą kupować podręczniki na kiermaszu szkolnym,więc po kasie będę miała kola 15-stego
Kochane ja też po rozpoczęciu roku szkolnego.Majka szczęśliwa i ja też,bo okazało się,ze nową wychowawczynią będzie Pani z zerówki z zeszłego roku.Bardzo fajna babka z podejściem do dzieci.Klasa integracyjna jest i Pani wspomagająca też i też z zeszłego roku,więc jesteśmy hepi.
Właśnie się topi mój prywatny smalec z tego upału.Pocieszam się,że od jutra ciepło i wspomagam się zimnym piwem jabłkowym.
BaCha...
Przyniosłam zerwane chwilę temu ziarna kawy. Na śniadanie jak znalazł

- Panie doktorze... Zawsze, gdy piję kawę, to coś mnie kłuje w żołądku.
- Jest jedna rada - musi pan wyjmować łyżeczkę z kubka.
heyyy Dziewuszki
na caffe zapraszam
Sponi senks za kawcie zieloną
prawdę mówiąc jeszcze takiej nie piłam
>>>>
dzisiaj środa - dzień loda
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ![]()
Wreszcie trochę chłodniej.No.....może nie spodziewałam się aż takiego chłodu,ale na razie mi odpowiada,bo mogę trochę wpuścić orzeźwienie do domu.Wczoraj to mi już chyba ten upał do głowy uderzał.Byłam tak rozkojarzona,że nie mogłam nic konkretnego zrobić.
Spo piłam zieloną kawę,ale mi nie podchodzi zupełnie.Jestem tradycjonalistką pod tym względem.Właśnie dopijam moją Primę w błogiej ciszy,bo dzieciaki w szkole.
Zaraz się biorę za sprzątanie i gotowanie.Na obiad leczo.
Normalnie stare małżeństwo hehe
Kawka w miłym gronie...
Dzień dobry, dzieci w szkole, pranie w pralce, mła na tapczanie...
Dzisiaj na obiad placuchy ziemniaczane dawno nie robione, już mi ślinka cieknie...
Dostałam w ubiegłym roku woreczek zielonej kawy. Zgodnie z zaleceniami urządziłam palarnię na patelni. W kuchni nastała ciemność
Kawa miała wykwintny smak. Z lekka lepszy od tej ze sklepu.
Wtedy czytałam, że ma właściwości odchudzające, bo jakiś kwas w sobie zawiera. Cóż... Tak czy inaczej żłopę rozpuszczalną ![]()
- Skąd macie państwo tak wyborną kawę ?
- Mąż przywiózł z Brazylii.
- I nie wystygła? - dziwi się obecny na przyjęciu policjant.
W czasach,kiedy udawało się kupić kawę tylko w ziarnach, mama mieliła ją w młynku...aromat kawy roznosił się po całym domu...
Moje pierwsze podrygi z nalogiem kawowym pojawiły się dosc wcześnie, bo mialam wtedy okolo 14 wiosen a może i jesieni
Potrafię przypomnieć sobie nutę aromatu rozpiechrzonego po domu. W zasadzie czemu nie zrobić tego teraz
Coś tam się znajdzie.
Mamuś, ponieważ Twoje przeboje z okołodomowymi pracami zrobily na mnie wrażenie, idąc Twoim tropem Pracusia, biorę się teraz do roboty. Zrobię dodatkową półkę w szafce na słoiki i cuda techniki pt toster czy stary młynek do kawy na prąd. Czy mi się cokolwiek uda
Na kolację serwuję szczyptę dobrej wprawdzie wrześniowej, ale rozluźniajacej nuty ![]()
https://m.youtube.com/watch?v=BrpAQ8CUFPQ
Pamiętam ten film. Takiej przyjaźni życzę wszystkim...
Witaski wieczorne ![]()
Ja tez pamietam zapach mielonej kawy,zresztą nie tak dawno w De dziadkowi mieliłam i sobie przy okazji
Zielonej nigdy nie piłam,ale wszystko przede mną ![]()
zimno mi w nogi
wolę jednak ciepełko ![]()
Trzymajcie się cieplutko paaaa
Zielonej też nie piłam...ale to taka przed paleniem jeszcze prawda?
Piłam za to taką malutką, bardzo mocną i słodką do nieprzytomności...esencja kawy w kawie...szwagier mnie uczył toto przyrządzać..w malutkim rondelku gotuje się arabicę...nie podeszła mi...
Spo...dla odmiany, dzisiaj po odwiezieniu dzieci demontowałam piec...strasznie mozolna robota, kilka pierwszych kafli uszkodziłam zanim nauczyłam się je rozłączać...
Jeszcze jutro go dokończę ...kolejne dni to demontaż kolejnych dwóch pieców...kafle poczyszczę...ogłoszę do sprzedaży...może dorzucę do sfinansowania ogrodzenia...
Lulu...jutro...a właściwie dzisiaj trzeba wstać rano...
Dobrej nocy wszystkim...
Witajcie z rana.U mnie pobudka już o szóstej.Trzy porcje kanapek do szkoły zrobione.Teraz ja do łazienki,a o siódmej budzę Majkę.Odwiozę glizde i do pracy.
Miłego dnia Kochane!Dziś cieplej niż wczoraj.
hey Dziewuszki na caffe zapraszam
zapodaje z ciastkiem hiii 
Mamuśka każdy towar ma swojego kupca
ale nie spodziewaj się kokosów za kafle ![]()
jak wystawisz na olx ??? to zobaczysz ile tego jest
nasze wisiały ponad rok ( albo i dłużej
) - jak już trwała przeprowadzka ....
znalazł się kupiec.... jak by nie było .... poleciały by na śmietnik ![]()
stówka wpadła .... i jeszcze powynosili z piwnicy
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE 
Dzien dobry, przysiadam się z kawusią ![]()
Co tak dzisiaj bez humoru dnia Ba Cha ?? tylko kawa, ciacho i kwiatuszki
???????
Biorę sie dzisiaj za robotę koniec leniuchowania ![]()
Milego dnia wszysciutkim paaa
Dosiadam z kawuś...
Beata...ja też wstaje ok 6...w tym roku zaczynam małego wdrażać w dojazdy autobusem, córom będzie trudniej, bo będą miały dodatkowy obowiązek.
Bacha...obaczym z tymi kaflami...parcia na kasę nie mam, więc luuuzzzik...jeden rodzaj kafli wydam koleżance na kominek...w zamian dostanę piękne bylinki do ogrodu...pozostałe w sztapel do baraku...niech sobie leżą, najwyżej zrobię z nich za jakiś czas stałego grilla w ogrodzie jak nie pójdą...
Piękny dzionek dzisiaj...
Każda psina zasługuje na budę
/ta jest trochę krzywa, ale to prototyp - następne będą lepsze
/

witam .... witam .... Dziewuszki
>>>> ![]()

troszkę humorku nie szkodzi ![]()
Weronka ???? tak SIAMA robiłaś tą budę ????? miałaś jakiś wzór czy z głowy ???? ![]()
Alika ??? już dawno miałam zapytać - co Ci daje ta przyznana grupa ???? druga ??? tak ???
( kurde ?? - nie jestem pewna czy to Ty stawałaś czy Basia ???? )
Mamuśka co to jest : sztapel ????

B. ładny wierszyk o komarze
i jaki prawdziwy!
Pomysł na budę z internetu, wykonanie własne /"tymi ręcami"/, za surowiec posłużyły stare treningowe koszulki córki /odpowiedni zapaszek dla psiny - dzięki temu czuje się bezpieczniej - bliżej swojej pańci/. no i on tak lubi sie zagrzebywać w kocykach... niech ma... ![]()
Ba Cha teraz mi nic nie daje ta grupa i nie 2 tylko 3 st. lekki , jak pracowałam to była wymagana i zrobiłam a jak ją mam juz ok 10 lat to ja utrzymuje , moze kiedyś sie przyda
Weronko a czym Ty robiłaś tą budkę, jakimś mega szydełkiem czy czym ??? Widać psinka zadowolona a, ze troszkę się skrzywiła to pikuś
ładna jak dla mnie
Sponi halooooooo włosy umalowane ???????? ![]()
Sonia to gdzie zaginęła ??????????? pewnie randkuje ![]()
Alika skoro mnie wywolalas do tablicy, to jestem, obiad pichce aktualnie.
Randkowanie fajna sprawa...traktuje to jako hobby ![]()
Alika skoro mnie wywolalas do tablicy, to jestem, obiad pichce aktualnie.
Randkowanie fajna sprawa...traktuje to jako hobby
fajniusie hobby , ze ja wczesniej na to nie wpadłam też pomyslę o tym hobby ![]()
Alko... Ufarbowałam wreszcie te włosy. Cóż z tego, skoro już dziś wypatrzyłam kolejne koloru nie tego co by mnie zadowalał ![]()
Odnośnie randkowania
Róbta co chceta
Pewnie to przyjemne jest i uśmiech na twarzy inny. Oczy nie te co zwykle ![]()
Ja akuratnie odpadam w randkowaniu. Dziwnie się dziś poczułam słysząc propozycję. Jak zwykle zwiałam. Płochliwa się zrobiłam. Kurcze, we wszystkim doczytuje się podstępu. Chyba jednak poczekam ze trzy lata. Młodsza niechże odrobinę podrosnie. A jak będzie za późno wtedy, trudno. Tak więc Dziewczęta do boju
Bo nigdy nie wiecie co zdarzy się jutro ![]()
Weronko, zaczynam wątpić czy ta szkoła fryzjerska oddaje Twoje pasje. Sądząc po budce dla psa... Ja też chce taki domek ![]()
Wróciłam z koncertu. Druga jego część zakrzatnęła moją uwagę. Muzyka filmowa. Kompozytor nie wiem już jak się zwie ale dla Polańskiego tworzył.
Jakaś przypoowieść Milionka by się przydała. I Kawashake również. Potrzebuję Twojego wsparcia w sprawie dzieci. Odezwij sie, proszę.
Strony Poprzednia 1 … 648 649 650 651 652 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024