Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 639 640 641 642 643 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41,601 do 41,665 z 85,597 ]

41,601

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

...... bry DZIEWUSZKI   srana smile 

zapodaje  caffe     http://imgup.pl/di/4ZDX/63d35c93dbf2.jpg

niby słoneczny poranek ale rześki ,że heyyyy   

miłego dnia   ....    http://imgup.pl/di/JK6M/9723f3bb6abd.jpg ....

pozdrawiam  WSZYŚCIUTKIE  .....

Zobacz podobne tematy :

41,602

witajcie .......
smacznej kawusi porannej w tak piekny poranek .

czekamy na ciebie po powrocie aliko .

41,603

dzien dobry w sobotni poranek wszystkim Paniom smile
kawusie wypilam w parku
Daily Mail przynioslam
wiec poranne obowiazki w trakcie

Mamusia...podziwiam..ale jak to wlasna chatka to sie az chce, prawda?
A masz fugi takie antyplesniowe do lazienki? tak z ciekawosci pytam
sama kafelkowalas?
pracujesz na dyzury? w sluzbie zdrowia? jesli mozna zapytac...moze pisalas wczesniej a mi umknelo

41,604 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2015-08-01 09:16:23)

Dosiadam z kawą..
Szczęśliwej podróży Alika, masz rację trochę wszystko pozmieniane..logowanie też..ale dobrze, że udało im się uruchomić..
Sonia..siostra cioteczna pomoc społeczna się kłania..heh..ale pielęgniarki dyżurują razem z nami..opiekunkami
Fuga zwykła. Kładę sama..żadna filozofia na kawałku płaskiej powierzchni..popytam na forach budowlanych i robię.
Wariuję tak z remontem, bo chcę zdążyć zanim córy pójdą do średnich szkół i kasa będzie potrzebna dla nich..też planuję na lata. Ot zboczenie takie...plany długo i krótkoterminowe..a życie jak zwykle skoryguje..
Piję w końcu kawuś, bo znowu będę zimną chłeptać..
Cmokam kochane..

41,605

och kobitki same remonty robicie . ja jedynie malowanie i jak potrzeba to wywiercenie ddziury w scianie to dam rade

41,606

Miłego dnia.Sporo roboty mam zaplanowanej,więc spadam.

41,607

oj grzybki sa  moj syn wczoraj przyniosł mieszanych grzybkow 10 l. wiadro
i zdrowe , zaraz robilam na zime marynowane i do zamrozenia na smazenie

41,608

Co sie staneło z naszym forum http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif

Kurka wejść tu nie mogłam,ale jakos sie udało smile

41,609 Ostatnio edytowany przez De M (2015-08-01 10:06:58)

Hejooo Dziewczyny:)
Alika ostatnia kawa z dziadkiem i już szybciutko do domu. Pogoda jest, urlop jest. smile

Mamuś ja się od Ciebie i reszty dziewczyn uczę samowystarczalności. wink
też odmalowałam domek. I nie wiem czy ja już taka stara jestem, czy taka rozpieszczona. Pomalowałam 4 pomieszczenia i nie mam siły się ruszać. Fakt zrobiłam wszystko w 4 dni. Od świtu do nocy. Chyba się przeforsowałam. Ale zaparłam się i zrobiłam. Teraz za to od dwóch dni się ledwie ruszam. Ale troszkę jestem z siebie dumna. wink
Bulinka, a Ty co porabiasz, że taka zapracowana dziś?
Ela od Ciebie nauczę się korzystać z darów natury. Jak dotąd korzystam z darów marketów. smile

Weronka....powiem Ci coś.....w tajemnicy.....zapisałam się do szkoly.....też muszę zrobić zdjęcia i badania.....tylko ciiiii.....bo to pewnie chwilowy zawrót głowy i nie wyrobię czasowo...i będzie wstyd....ale daję sobie szansę....

Buziaki sobotnie. smile

41,610

DeM...no i mamy kolejna studentke...juz nie badz taka skromna i sie chwal...jaka szkola?????
jesli to nie tajemnica smile

41,611

De M ..przy gipsowaniu jechałam przez tydzień na przeciwbólowych...witaj w klubie...ale satysfakcja jest pomimo bólu wszystkiego co nie? Hehe
Elu..a jak robisz grzyby do smażenia i konserwę?
Do smażenia gotujesz i mrozisz?
Nie mam sprawdzonych przepisów i sposobów na grzyby...

41,612

Noo....studentka to nie.....ja studia skończyłam dawno....i nie pracuję w swoim zawodzie....teraz studium....dwuletnie...farmaceutyczne....Wieczorowe, 5 dni w tygodniu. Po pracy. Dlatego nie wiem czy dam radę.

O kurcze hihiii...też brałam przeciwbólowe po 2 dniach pracy. Ale nie chciałam się przyznać, bo myślałam że taka słaba jestem. smile . Noooo, znaczy wszystko ze mną ok, tylko robota ciężka. :-)

41,613

a jak sie robi studium to nie studentka? hihihi
studentka moja droga
no wyzwanie duze...trzymam kciuki

41,614

No właśnie się obawiam tego wyzwania. Będzie wstyd jak zacznę i nie skończę. Bo może pamięć już nie ta, sił coraz mniej, do tego sądy, rozprawy, codzienność. Ale chociaż spróbuję. Potrzebuję tego, potrzebuję odbić się od dna. Potrzebuję zmian. I może to zaprocentuje kiedyś. Może pomoże lepiej żyć. Mogłam się zapisać na aerobik, tylko co z tego?

41,615 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-08-01 12:49:59)

ale to ten wlasnie kierunek? to Cie kreci?

musisz miec duza motywacje, zeby to pociagnac do konca, jesli nie masz motywacji, a tylko potrzebe zmian...to moze cos mniejszego wybierz

mam na mysli czas obsorbujacy wyklady...codziennie, od pon do piatku...zajezdzisz sie po pracy, przez dwa lata...a gdzie jeszcze nauka wlasna

41,616

Tak do smazenia gotuje w wodzie osolonej  , przecedzam i do woreczkow i mroze to najbezpieczniejszy sposob na grzybki
.potem wykozystuje do jajecznicy z grzybkami lub sama cebulka czy do piccy .
a marynowane tez odgotowywuje , przecedzam .
do słoiczkow wkladam kilka ziarenek ziela , kilkaziarenek pieprzu lub sypie mielony . listek laurowy , pol lyzeczki gorczycy .
a zalewe robie na oko , woda odrobina soli i cukru , ocet do smaku i zagotowywuje wkładam do tej zalewy kilka małych cebulek tyle ile mam przygotowane słoiczkow , podgotuje cebule i wkladam do kazdego sloika , zalewa jak sie zagotuje wkladam grzybki i zagotuja sie i do słoiczkow na goraco zakrecam i do gory dnem stawiam . jak mam czas to pozniej je jeszczezapasteryzuje ale niekonieznie

41,617

Ela przeczytalam Twoj przepis...i mi az slinka leci na grzybki w occie...hmyyy

41,618

Tak. Wiem. Dlatego się obawiam. A kierunek? To kręci mnie właściwie wszystko co medyczne. Na wiele rzeczy jest już za późno i do tego ograniczenia finansowe. Dlatego wybrałam coś co mnie interesuje, co lubię, co mogłabym i chciała robić. Może to namiastka, ale i tak fajnie.
Nauka własna - weekendy. A jak człowiek ma dużo obowiązków, to jest bardziej zorganizowany. Wolę myśleć o wzorach i pierwiastkach, niż co kto w sądzie powie. Przede mną ponad 20 lat pracy. Kto wie jak potoczy się moje życie.  Syn pójdzie w świat a ja co? Kupię sobie kotka i podusię pod łokcie i z okna będę aut pilnować wink. Nie ma mowy. Póki jeszcze mogę, chcę spróbować  smile.
Najwyżej będę naprawdę zmęczona. Dobrym zmęczeniem.

Ela smile mi też. Ślinka smile

41,619

Ja robilam wczoraj marynowane i do mrozenia
A powiem wam ze sa super , Ja lubie grzybki szkoda ze tak daleko mieszkacie . bo dalabym wam osmakowac

41,620

Przepisy już zapisane..jeszcze tylko po fugowaniu sprawdzę w lesie..
Dzięki serdeczne

41,621

ocet robie tak do swojego smaku , słodko kwasne  , cukier tyle aby złamac smak octu .
ale tez robie nie zakwasne .

41,622 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-08-01 14:38:09)

No, dziewczęta - to mi sie podoba!  Szkoły, grzyby remonty - dzieje się! super!  Muszę tez do lasu zajrzeć - w sklepie widziałam kurki sprzedają... tylko, że upały nawracają...

Mamuśka, a jaki masz cokół pod kabiną - styropian czy stelaż?  Muszę wymienić kabinę i brodzik...  Może sie okazać, że będę musiała glazurę kłaść - nigdy tego nie robiłam, ale "nie święci garnki lepią" /wujek google pomoże smile/ i koleżanki z forum smile

Dem - przed tobą prawdziwe wyzwanie - ale co to dla netkobiety? Kto da radę jak nie my smile - u mnie "zjazdy" co drugi weekend

Sonia, jak z tymi szachami - chcę się nauczyć grać.  Tylko czasu jakos mało... smile na to wszystko

41,623

no to mykam do jutra

41,624

Podziwiam Was za te remonty.Mnie wystarczy sprzątanie po remontach.Nikt tego nie zrobi tak jak ja hi...hi...
Ja dziś kończyłam sprzątać schowanko.Normalnie tam była katastrofa,ale już jest ok.Ogarnęłam to co najgorsze do sprzątania w domu.Po niedzieli biorę po kolei wszystkie pomieszczenia pod swoje skrzydła.Tak naprawdę mam do remontu korytarz i do pomalowania kuchnię,ale niestety brak kasy.

41,625

Hejka Dziewczęta smile
Nowe Forum jakoś mi na razie nie podchodzi ale przyzwyczaić się trzeba.
Wy dzielne babeczki remonty same robicie, grzybki w zalewie i inne pożyteczne rzeczy a ja coż ... przeziębiłam się i nie mogę się jakoś ogarnąć do tego życie jak zawsze kopie mnie w tyłek w wojskowych butach. Przepierniczyłam ostatnią szanse. Brałam udział w konkursie na opowiadanie. Dostałam się do ostatniego etapu i oczywiście tyle się działo, że nie dokończyłam poprawek opowiadania i nie wysłałam go a wczoraj mijał termin. Wczoraj życie zgotowało mi inne plany i klops.
Też myślałam żeby się zapisać gdzieś chociaż na jakiś kursik. Interesowała mnie kosmetyka ale i czasu brak i głowa już nie ta. Podziwiam Was bo jesteście takie zaradne.
Buziolki dla Wszytkich i każdej z osobna,

41,626

O, nie Meg - to jest sukces - dostałaś sie do finału smile

41,627

Też uważam za sukces,że dostałaś się do finału.Gratuluję!

41,628

Pozdrawiam serdecznie "mamuśkę" i "Ba-chę". Dziękuję za powitanie przy kawusi.  Dopiero przed chwilą odczytałam. Widać fajne z Was kobitki.

41,629 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-08-02 07:24:09)

hey w niedzielny poranek Dziewuszki
                   zapraszam na caffe   http://imgup.pl/di/6HV3/01931130237492087999.gif

Dorota  - hiiii  tu są same fajne kobitki  ...

Meg ... mówi się trudno .... ale dojść do finału - to już jest sukces lol
                   o czym było to opowiadanie ???? he ??? smile

Alika ???? jak tam dojechałaś .... na swoje  ????

kurde - źle się odpisuje - bo nie widać KTO??? napisał posta .....

http://imgup.pl/di/ALEJ/to-ludziom-wychodzi-najlepiej-2015-05-18-10-55-12.jpg

http://imgup.pl/di/4SG8/zastanawiali-sie-na-ukrainie-2015-05-27-12-31-57.jpg

http://imgup.pl/di/6KYI/kobieta-chce-2014-04-08-17-28-59.jpg
                                         ciekawa jestem o czym pomyślałyście ???...... zbereźnice  hiiiiiiiii   

spokojnej niedzieli  smile WSZYŚCIUTKIM  .........   lol

41,630

hej ..... hej .....
przy porannej kawusi .
tak tez nie moge sie przyzwyczaic , tamto lepiej mi sie forum podobało .
a logowac sie trzeba za kazdym razem

41,631

Witajcie moje Kochane,
Elu musze ten Twoj przepis na grzybki spisac...bo potem ucieknie.
Meg gratuluje dojscia do finalu, pieknie smile
Bacha i jak dostalas rente? slyszalam ze teraz b czesto trzeba sie odwolywac
Weronka...a kto Ci Slonko powiedzial, ze ja w szachy gram ? hihihi nie gram
Mamuska ...fajnie masz z ta swoja chatka, ja to chyba dopiero w drugim wcieleniu bede miala swoja chatke
Dorota witaj w kafejce smile

41,632

Dosiadam z kawką...
Dorota a skrobnij coś tam więcej o sobie..wszystkie my tu chętne do poczytania..poklachania hehe
Jak troche z nami posiedzisz to potem trudno z rana nie kliknąć na netkową kawusie..
Weronika..z tym cokołem to było tak...hehe
Rury były tak ułożone,że trzeba było brodzik podnieść wyżej i zrobiłam podmurówkę z dwóch warstw cegieł (na kleju płytka do płytki)..i te cegły tak biły po oczach..wrrr
W końcu je opłytkowałam i się zrobił taki cokół..nawet fajnie wygląda

41,633 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2015-08-02 09:32:02)

elzbieta47 napisał/a:

ocet robie tak do swojego smaku , słodko kwasne  , cukier tyle aby złamac smak octu .
ale tez robie nie zakwasne .

Taką właśnie konserwę grzybkową jadłam i kuzynostwa...jest tak lekko kwaskowa i delikatna...pyszka
Jak zrobię, będę się chwalić...
Dobrego dzionka
Sonia...cieszę się tą chałupką jak dziecko lizakiem...las...jeziora...święty spokój na swoich kątach..a jak jeszcze słońce zza chmur wyłazi tak jak teraz...to mmmmmm..szczęśliwam

41,634

ja juz pierwsza partie mam zrobione marynowanych grzybkow .
dzisiaj na obiadek robie cukinie nadziewana mielonym .

41,635

Dorotko też Cię witam i wszystkich nowych,którzy tu zaglądają i nic nie piszą.;)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11813476_889297097816086_608469572723056123_n.jpg?oh=0d2dfa0da69cc68c1745940e7be40975&oe=5636B597

41,636

Część. smile
sorki, że tak późno, ale wkurzam się w innym temacie od rana.

Lecę po kawę. I...nie wiem co mam robić, bo robić powinnam ale....nie chce mi się. smile

41,637

Fajnego dzionka Wsiem.
Odpoczywajcie Dziewczyny,na maxa.
Pozdrawiam serdecznie.

41,638

Hejka smile

Melduje się,że jestem cała i zdrowa juz w domku smile
Szczęśliwa i zmęczona, pozdrawiam Wszyściutkie smile

paaa

41,639

Grzybków zero...nawet trujaków na razie ni ma...

41,640

Fajnie Dziewczyny,że wracacie.Mam nadzieję,że na stałe.
U mnie dziś odwiedziny starszej córy.Wrócili wczoraj z tygodniowego wyjazdu w góry.Jednak nie za wesołe wiadomości,bo córka chce zawiesić naukę i na dwa lata jechać do pracy za granicę.Będę płakać.

41,641

Dołączam do 40-tek smile . Mimo, że wyglądam i czuję się młodziej, to metryki nie oszukam wink .

41,642

Witam cieplutko.  Na razie nie dołączam się do porannych kawusiek bo śpię do póżna z racji wakacji, ale mogę napisać teraz parę zdań o sobie. Jestem otwartą na świat i ludzi kobitką. Mam męża i dwie wspaniałe córy. Lubimy jeżdzić po świecie..., co jeszcze? pytajcie.  Napiszcie coś o sobie, ja też chętna do poczytania.

41,643

Milionek ?! no nie wierze wlasnym oczom
gdzie bylas jak Cie nie bylo? smile

Dziewczyny, smutnawo mi...czuje sie niezadobrze...psychicznie.
Aj, aj, aj...

41,644

Smutno mi, bo wlasnie odkrylam cos przykrego, zawiodlam sie na kims...czuje sie moze nie oszukana, ale tak jakos mi niesmacznie.
Co U Ciebie Asiu? pracujesz? jak corcia? jak jej zdrowie?

41,645

Nooo ....dopadłam kanapę. smile
mogę czytać...i pisać
Część Milionek smile

Sonia nie być Ci smutno. Jeśli chcesz i potrzebujesz to nadawaj. Tu czy tam. Jestem. Jesteśmy.

Nowe koleżanki my tu na bieżąco. Więc dołączajcie.

Alika heeeeejjjjj smile

41,646

Milionek...zamurowalo mnie...z jednej strony radosc, bo dzieciatko...ale z drugiej...corka jest chora.
Gdyby moj syn...mialabym ambiwalentne uczucia.

Kiedy rozwiazanie? bierze leki? jak sie czuje...o rany. Az nie wiem co Ci napisac

41,647

MIlionku, forum padlo na jakies 3-4 dni...podobno byl atak hakerski...i po przerwie jest takie. Radzono, aby hasla zmienic.

41,648

Asia, nie dziwie Ci sie, ze czujesz sie powalona...ale Twoje corka nie ma depresji...jak pamietam tam byla inna diagnoza...cos sie zmienilo w ustaleniach lekarza?

41,649

...a Markadia i lato tylko kuk i ni ma...co u Was?
Markadia pisałaś kiedyś, że przy ładnej pogodzie widzisz domki wczasowe piramidy w Ustroniu...byłam w nich na wczasach rehabilitacyjnych z mieszkańcami domu, w którym  pracuję...koooopa lat temu...ale pamiętam samotny spacer na Czantorię i stringi koniakowskie...
Sonia co się dowiedziałaś?
Facet?

41,650 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2015-08-02 20:50:17)

Też pamiętam...ale jeśli stan zdrowia wyrównany...a dzieciątko w drodze...to tylko wspierać i się cieszyć, że szczęśliwa...przy ciąży i krótko po porodzie mogą hormony namieszać i uaktywnić chorobę...ale niekoniecznie...nie ma co się martwić do przodu...
A planują mieszkać razem ?
Pierwszy raz słyszę o dwubiegunowej depresji...

41,651

DeM musze to przerzuc siama na razie...ale dzieki

41,652

Mamuska...trafiony zatopiony
testosteron  w czystej postaci
esencja sama smile az mnie odrzuca

nie umiem nazwac uczuc ktorych doswiadczam...nie jest to smutek...bo ja raczej ironicznie do tego podchodze..wkurw tez nie czysty
jakas mieszanka wkurwu i smutku
pomysle ale tylko dzisiaj

bo jutro drinki stawiam wszystkim wink

41,653

Na pewno nie zaszkodzi pogadać w gminie i się podpytać..

41,654

Mieszanka wkurwu i smutku to chyba rozczarowanie.
Nie mów, że popsuje Ci wakacje.

Milionek a u chłopaka córki nie mogą zamieszkać?
Może ta mama fajna jest i o wszystkich zadba?

41,655

Sonia przepraszam za wypytówki...ale sama wiesz...jakoś tak przywiązałyśmy się tu wzajemnie do siebie przez te Baśkowe kawulce...
I tak sobie pomyślałam...jak silna życiowo, twardo stąpająca kobieta jest rozbita..to z rozczarowania facetem..
Dołączyłabym jutro z naleweczką w intencji testosteronu...ino żem w pracy kurza noga...

41,656

o nie Kochana...moich wakacji nikt i nic mi nie popsuje smile

ale masz racje w jednym, slowo ktore mi przychodzi na myslto disapointed...nie wiem czemu po angielsku mi lepiej pasuje

41,657

Witam dziewczęta po dość długiej nieobecności. Byłam sobie u teściowej w odwiedzinach (chcę już zapomnieć). Łupie mnie w krzyżu jak olera, a jeszcze mnie czekają porządki. Nawet mi wystygła kawa,którą sobie zrobiłam. Wszystko na nie dzisiaj. No czort jakiś czy co...nie wiem. W każdym razie zameldowałam się,znaczy żyję. Zajrzę jutro o ile mnie skleroza nie dopadnie pierwsza po obudzeniu. A takie dobre tabletki na pamięć brałam. I nic. Oporna jestem na te cuda apteczne. Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia mam nadzieję jutro smile

41,658

Mamuska wieczor sobie rezerwuj bo bedzie biba...okazja jest wink

41,659 Ostatnio edytowany przez De M (2015-08-02 21:21:35)

Hihii moje dziecko też zawsze wszystko po angielsku. Mówi, że tak mu się lepiej myśli i mówi. Czyżby to był język uczuć. A myślałam, że ....francuski.  wink

A jak ja tę szkołę skończę ( hihiiii... Jak skończę.....) to wam takie medykamenty zaserwuję, że ambrozja przy nich to zwykła herbatka. smile Będziemy piękne młode zdrowe i bogate do śmierci smile

41,660

...a co mi tam...będę pić
Spokojności serducha wszystkim

41,661 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-08-02 21:51:17)

Witam nowe Kobitki! Dołączajcie to będzie weselej!

Soniu trzymam kciuki za Twoją siłę,która doda Ci sił w problemach.Ty silna babka jesteś,to dasz radę.

Asiu z jednej strony to szkoda mi się Ciebie zrobiło i tak smutno na sercu,jak przeczytałam wiadomość.Z drugiej strony jednak pomyślałam,że córka Twoja
ma prawo do normalnego życia.Tak myślę,że fakt iż będzie miała dla kogo żyć,doda Jej sił do walki z chorobą.
Asiu mój mąż od urodzenia jest chory.Jego mama wychowywała Go z takim przeświadczeniem,że przez tą chorobę nic nie może i najlepiej jak będzie sobie odbierał rentę socjalną i z Nią żył i mieszkał.Na szczęście miał mądrego brata,który namówił Go na szkołę,prawo jazdy i żeniaczkę.Teraz ma mnie i czwórkę dzieci,no i swój dom.Wiem,że to nie ta sama choroba,ale mój mąż nie jeden raz z dużym bólem z wylewami do stawów wstaje i idzie do pracy.Ludzie z tą chorobą w tym wieku nie wierzą w to,że jest w tak dobrym stanie.
Zobaczysz,będzie dobrze.

Do imprezki jutro też dołączam,bo mi córka wino z Czech przywiozła.

41,662 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-08-02 21:56:35)

Dziewczynki, zdrówka życzę.
Milionek, dawno cie nie było smile  Sonia - urodziny? 
/A w te szachy, to jeszcze zagramy - skoro planujesz na kilka lat do przodu to na pewno będzesz dobra też na szachownicy smile/

PS. a wiecie, że ja nie mogę pić alko w czasie terapii? Nawet zimnego piwka, nic, null, zero, nothing smile

41,663 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-08-02 22:02:03)

Weronka bingo smile
dla Ciebie postawie kawe mrozona, ok? lubisz z lodami czy bez?

W tym roku akademickim planuje grac smile ale nie na szachownicy...ale kieeedyys mozee smile

41,664

Milionek napisał/a:

myślałam na złożeniem podania do urzędu Gminy ale czy może się starać?

Złóż, cudem jednak będzie coś zdobyc. Gmina wyzbywa sie majatku, ale zasoby mieszkaniowe na takie rowniez okolicznosci musza miec.

Tak bardzo sie cieszę, ze wróciłaś... Tak mocno. Potrzebne mi Twoje opowiesci. Obiecaj, że znajdziesz chwile i nakarmisz czymś moją duszę.

Jeszcze tylko Kawashake... Wróć proszę sad

41,665

hellouuuu DZIEWUSZKI w nowym tygodniu ....  http://imgup.pl/di/8SG5/dvrjqkm.gif
            od kawencji zaczynamy ????
            zapraszam      http://imgup.pl/di/HQJX/99955437479740331275.gif

witaj Milionek    po dłuuuugim nie bycie lol

jakieś oblewanko się szykuje - to zostawiam kompana

http://imgup.pl/di/YT36/e300617efbea447aaa9568e9f49087d6.jpg

przeczytałam wszystkie posty smile  za dużo tematów ..... no to pomilczę hiiiiiiiiiiiiiiii

miłego chłodniutkiego tygodnia - cholera pod koniec może być 40 stp. .... chyba się ugotuje smile

Posty [ 41,601 do 41,665 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 639 640 641 642 643 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024