Weronka ...zeby posprzatac- najpierw trzeba rozpierduche zrobic;)
Alinko...no,no nie za dobrze Ci:)
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Strony Poprzednia 1 … 636 637 638 639 640 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Weronka ...zeby posprzatac- najpierw trzeba rozpierduche zrobic;)
Alinko...no,no nie za dobrze Ci:)
hellou Dziewuszki wieczorkiem
miało być dzisiaj fajnie na polku
a upał się zrobił i jest do teraz
>>> ![]()
rano pojechałam na komisję rentową
fajnie sobie piszecie o swoich problemach - nie to ,żeby mi się podobały tematycznie ![]()
tylko dobrze,że jest ta cafejka - i zebrałyście się w jednym miejscu
jedna drugiej swoimi opowieściam często smutnymi .... mimo wszystko pomaga
miłego wieczorku ... ![]()
Basiu pracuś z Ciebie,ale u mnie podobnie,ciągle coś się dzieje.
Basiu ,czy to Ty na tym zdjęciu?
Co do komisji,to życzę pozytywnego werdyktu.
Mojej Majce kończy się we wrześniu niepełnosprawność i też nas czeka komisja.
Bulinka - czy aby na pewno masz brylki na nosie ????? hiiii
toż tam białas stoi
:lol:
no właśnie z tym werdyktem - mam czekać najmniej tydzień
Basia wiedziałaś od razu ???? ( tak zawsze przynajmniej u mnie też było )
jest za bardzo upalnie - np . jutro czy pojutrze bo mogę podejść do ZUS-u i klikną bez problemu ...
ale mam za daleko

Bulinka - czy aby na pewno masz brylki na nosie ????? hiiii
toż tam białas stoi:lol:
no właśnie z tym werdyktem - mam czekać najmniej tydzień
Basia wiedziałaś od razu ???? ( tak zawsze przynajmniej u mnie też było )
jest za bardzo upalnie - np . jutro czy pojutrze bo mogę podejść do ZUS-u i klikną bez problemu ...
ale mam za daleko![]()
![]()
To do mnie to pytanie?-Jeśli tak to odpowiadam że tak od razu mi powiedziała 2 lata w zawieszeniu hi hi ,czekam wiecie od 25 czerwca jak miałam komisję to do dzisiaj nic nie mam jedynie legitymacje mam nową ,a kasy nie mam do teraz i weź tu żyj sama to zdechniesz z głodu,
Dobrego dzionka netki..mykam do roboty
heyyy upalnie ....
caffe naoczną stawiam 
Basia - ZUS ma czas z naliczeniem ...hiii
dostaniesz wyrównanie ...

trzymajcie się WSZYŚCIUTKIE chłodniutko ![]()
miłego pieknego dnia dla Was

Moja córka chyba jest szczęśliwa ![]()
Jak nie ma tematu,to o powierzchni gdzie się rozmawia.Tak więc jak u Was,bo u mnie szaro,buro i ponuro.Padało w nocy.
Mieliśmy jechać nad jezioro,ale się wszystko zepsuło.Poza tym syn ma jazdy.Jeździ już jak burza.Tylko za każdym razem jak wyjeżdża z pod domu,to nie patrzy,czy coś jedzie.
u nas tez lało wieczorem , ale od ana slonce .
U nas też słońce świeci,ale chyba bez burzy się nie obejdzie.Jest gorąco i duszno.
Zrobiłam co miałam zrobić na bieżąco i więcej mi się nie chce.Nie umiem w taki upał sprzątać wrrrr...
Jeszcze placki będę zaraz smażyć,bo mi się zachciało.
U mnie słońce świeci,upał,okolo 30stopni,ale wciąż się robi goręcej.Niestety zza okien dobiega mnie charakterystyczny odgłos pracy kosiarek,nieprzyjemne to jest .I tak mam dość hałasu na codzień, bo przebudowują drogę na mojej ulicy ,prace trwają od stycznia do końca pazdziernika.Szkoda że koszą tą trawę,bo nie będę mogła wyjść po mlecz dla chomisia.Ale mam sałatę,to mu zastąpi mlecz.
Bulinka - podziwiam twoja pracowitość
Markadia - to twoja córka? na zdjęciu? laseczka
a jesli do tego szczęśliwa... to ty na pewno też ![]()
Aniołek - te kosiarki

u nas tez duszno i cieplo
Hejka Dziewuszki
Córka marnotrawna wróciła. Wczoraj wróciłam z cudownego urlopu a dzisiaj szara rzeczywistość. Nadrabiam Was od rana. Stęskniłam się za Wami moje Laseczki.
Pozdrawiam wszystkie naraz i każdą z osobna.
Teraz zła wiadomość. Nasza radosna Dagmarka chyba nas opuściła bo tak pisała do mnie na gg że nie pasuje do nas. Kurde tak mi przykro strasznie i będzie mi jej brakowało bardzo.
Zróbmy coś żeby do nas wróciła. Proszę przywołajcie ją ze mną.
DAGUŚ WRÓĆ DO NAS !!!!!!!

Dagmara - aleś wymyśliła!
Jak ty nie pasujesz to kto pasuje? Nie wiesz, że piękno jest w różnorodności?
Wracaj i sie nie przejmuj głupstwami /w tym naszymi problemami i smęceniem
/ Zresztą, czasem jest naprawdę wesoło - pamiętach "dyskusję" o lizaniu lodów?
o! Meg! cześć - a gdzie wypoczywałaś?
A gdzie sie podziewają: Mortisha, Milionek, Alcybiades, Lunabis, Antena, Bromba i inne? Ja się pytam?...
D agmaro wracaj do nas . a nie uciekaj .
wiesz , ze kazda z nas tak samo moglaby powiedziec .
ja sama mało tu zagladam z braku czasu i tez mogłabym czuc sie nieswojo .
wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Dagmara ja też tu nie pasuje.
Mam nadzieję że Daga nas czyta i wróci bo smutno bez niej. Pamiętacie lody landrynkowe? Hehehe były spoko ![]()
Daguś my tu wszystkie pasujemy bo każda z nas jest inna i się dlatego uzupełniamy. Ja smęcior pierwszogatunkowy, doły co godzina, beczałam co dwie godziny, nudziara jak 150 zasmucałam Was swoimi historiami a Wy dzielnie to znosiłyście i podawałyście mi dłoń. Nie ma nie pasuję Daguś .. pasujesz do tej całej układanki. Jesteś jednym z puzli tutaj ... teraz pomyśl jak wygląda ta układanka bez Ciebie ... bez takiego wesołego puzelka.
Jak nas czytasz to proszę odezwij się bo ja Cię znajdę i nabiję w pupę.
Weronka byłam z moim Skarbkiem i dlatego jestem taka happy. Odpoczęłam za wszystkie czasy , wymiluchowałam się i mogę po niedzieli wracać do pracy. Ja taka szara myszka czułam się z nim jak księżniczka.
No prosze co tu sie dzieje ?? wystarczy spuścić oko i juz cos??
Dagmarko dziecko drogie,my tu rozne jestesmy, i to jest fajne, najwazniejsze jest to jak sie tutaj u nas czujesz po 40 ![]()
Jesli dobrze i milo to oki
jak źle no to co ja mogę
wybor nalezy do Ciebie ![]()
Taaaa nastepna niepasująca Beatko a to dlaczego jeli mozna wiedzieć ????:/
Meg i o to chodzi zeby czuć się jak ksiezniczka
De M pewnie się pakujesz cio???? ![]()
Wlasnie dzisiaj sroda czas na loda !!!!!!!!
kto ma oczywiscie , a kto nie to do sklepu
![]()
Melduję,że zjadłam rożka i zamrożonego danonka.
Alika ja chciałam powiedzieć,że też nie pasuję,ale jestem.To dla Dagmary.
...a nie pasuję,bo Wy dziewczyny po przejściach,a ja mężatka.
AAAA..dzisiaj sroda dzien loda:)
zapomnialam
mam pudding za to...swieze melony, maliny banan i to polane smietanka angielska ![]()
Dagmara..a kto nas kurza noga poinformuje jak tam z Twoim prawkiem będzie?
Jak zobaczyłam tego piesa..poplułam kom..normalnie moja mina jak sprawdzam konto po zakupach hehehehe
Padam..u nas też parno i duszno
Markadia ???? fajnie tak patrzeć na dorosłe szczęśliwe dziecię co?
Sonia dzięki za przypomnienie. Już liżę rożka tofi ... mniaaaam pyszota ![]()
Aliko czekam na Twój powrót do domu i szorujemy na lody włoskie razem.
Zgoda?
Bulinko Ty też tutaj pasujesz jak ulał. Każda z nas jest częścią tej układanki.
Ja się tym razem pochwalę. Już nie daję walić w siebie słowami jak w tamtam. Odważyłam się i robię porządek w swoim życiu. Pierwszy krok to poszłam na policję i założyłam niebieską kartę. opowiedziałam wszystko i pokazałam zdjęcia. Drugi krok to jak pijany krzyczał na mnie to wydarłam się tak że szyby się trzęsły. Swoją drogą nie wiedziałam że ja mam taki donośny głos i tyle odwagi w sobie zbiorę. Przestali mi dokuczać bo teraz ja tutaj krzyczę i rządzę. Koniec darcia się na mnie.
Mam dokumenty żeby skierować go na przymusowy odwyk i zaczął się bać debil jeden. Jak podnosi głos to biorę za telefon i mówię że dzwonię na policję i od razu cisza. Nie boje się już go. Jestem silna dzięki Wam wszystkim a szczególnie Sponi i Dagusi. Wszystkie podtrzymywałyście mnie na duchu jak upadałam. Teraz już nie upadnę bo muszę być silna , mam dla kogo.
Obiecałam sobie że nie będę płakała no chyba że ze szczęścia.
Jak mnie zaczepi teraz po pijanemu to dam mu szkołę

Hej
Alika no właśnie nie. Musiałam pozmieniać plany. Ostatnio ciągle muszę. Tak jakby ktoś przejął kontrolę nad moim życiem. Kosmici?
Dobrze że macie dużo siły, bo ja przez chwilkę będę wampirkiem energetycznym i troszkę się przyssę.
Jak któraś z Was ma coś przeciw, to proszę krzyczeć i się odessę. Obiecuję.
Hej
Alika no właśnie nie. Musiałam pozmieniać plany. Ostatnio ciągle muszę. Tak jakby ktoś przejął kontrolę nad moim życiem. Kosmici?Dobrze że macie dużo siły, bo ja przez chwilkę będę wampirkiem energetycznym i troszkę się przyssę.
Jak któraś z Was ma coś przeciw, to proszę krzyczeć i się odessę. Obiecuję.
????..a poznałam z dwa lata temu człowieka co chodzi po centrach handlowych i naucza, że kosmici zasypują nas trującym pyłem i oparami..i są wśród nas..rządzą nami..głównie podszywają się pod wpływowe osoby..wyjaśnił mi dlaczego Sejm i posłowie to inny świat ????
Jedyny ratunek wsadzić ręce w glebę i się doenergetyzować.. ????
Ostatnio to czuję jakbym po uszy siedziała w tej....glebie......użyźnionej naturalnym nawozem. ![]()
Chcę poznać gościa
swój chłop. ![]()
Ostatnio to czuję jakbym po uszy siedziała w tej....glebie......użyźnionej naturalnym nawozem.
Chcę poznać gościa
swój chłop.
hahahha a po co ????
sorki nie znam goscia nie pomogę Ci w poznaniu jegomościa ![]()
mozesz do mnie się zassać nie ma problemu ![]()
a tak swoją drogą -Witaj w klubie
moj wyjazd nad morze tez pod znakiem zapytania i co Ty na to ???;)
Sonia dzięki za przypomnienie. Już liżę rożka tofi ... mniaaaam pyszota
Aliko czekam na Twój powrót do domu i szorujemy na lody włoskie razem.
Zgoda?
Bulinko Ty też tutaj pasujesz jak ulał. Każda z nas jest częścią tej układanki.
Ja się tym razem pochwalę. Już nie daję walić w siebie słowami jak w tamtam. Odważyłam się i robię porządek w swoim życiu. Pierwszy krok to poszłam na policję i założyłam niebieską kartę. opowiedziałam wszystko i pokazałam zdjęcia. Drugi krok to jak pijany krzyczał na mnie to wydarłam się tak że szyby się trzęsły. Swoją drogą nie wiedziałam że ja mam taki donośny głos i tyle odwagi w sobie zbiorę. Przestali mi dokuczać bo teraz ja tutaj krzyczę i rządzę. Koniec darcia się na mnie.
Mam dokumenty żeby skierować go na przymusowy odwyk i zaczął się bać debil jeden. Jak podnosi głos to biorę za telefon i mówię że dzwonię na policję i od razu cisza. Nie boje się już go. Jestem silna dzięki Wam wszystkim a szczególnie Sponi i Dagusi. Wszystkie podtrzymywałyście mnie na duchu jak upadałam. Teraz już nie upadnę bo muszę być silna , mam dla kogo.
Obiecałam sobie że nie będę płakała no chyba że ze szczęścia.Jak mnie zaczepi teraz po pijanemu to dam mu szkołę
Meg kurcze nie lubie wloskich ale oki pojdę na kompromis Ty wloskie ja gałkowe u Kopińskiego
oki ???:)
De M napisał/a:Ostatnio to czuję jakbym po uszy siedziała w tej....glebie......użyźnionej naturalnym nawozem.
Chcę poznać gościa
swój chłop.
hahahha a po co ????
sorki nie znam goscia nie pomogę Ci w poznaniu jegomościa
mozesz do mnie się zassać nie ma problemu
a tak swoją drogą -Witaj w klubie
moj wyjazd nad morze tez pod znakiem zapytania i co Ty na to ???;)
Ad. 1
pójdziemy na lody i pogadamy o kosmosie.
Ad2
fatum?
padło na dwie spaczone. ![]()
Ile dni Ci zostało?
hej. no dobra przemyśle to czy się nie wypisać:) ale prawda jest taka że ostatnio po prostu nie mam czasu zaglądać
ale się postaram. prawo jazdy ok. wogóle ok. a co u was? dobranoc:)
hej nadal upalnie
na caffke zapraszam 
Alika
9 dni Ci zostało ?????
De M poznałaś kogoś na portalu randkowym ????
:)
Meg no nareszcie podniosłaś glos na tego swojego eksa
i tak trzymaj ![]()
Markadia przyjemna ta fota tej Twojej córci ... nie chyba
tylko na pewno szczęśliwa ![]()
echhhhhhhhhhh młodość ![]()
przestańcie z tym NIE PASUJE !!
tylko piszcie
Spo - co tak Cię wczoraj nie było ???? he ??? ![]()
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE Mychy te piszące - te zagladające
czekam z utęsknieniem na ochłodzenie
bo takie temperatury to już lekka przesada ![]()
Część Wszystkim ![]()
Bacha , no właśnie chcę poznać. ![]()
Tego gościa, o którym mówi Mamuśka.:)
A portale randkowe....nie dla mnie ![]()
Dobrego dnia życzę.
:):)
Ja jestem. Codziennie...
Tak sobie pomyślałam: wszystko jest możliwe. Na nawet najbardziej twardej skale rodzi się nowe życie. Co z tego, że kruche...

Pozdrawiam wszystkie Kafejkowe Dziewczęta.
witajcie Sponi - De M rano miałam wstawić caffe
>>> hiii
Tak sobie myślę Dziewczyny,że Wy silne stworzenia jesteście.Razem tutaj jeszcze większą siłę tworzycie.Tak więc wszystkie ufoludki mogą się tu przyssać .Ja zgłaszam się na ochotnika,bo jak te upały nie ustąpią,to ja chyba wysiądę calkowicie.
Morning ![]()
dajcie tego ciepla tu troche wiecej do mnie...
rajstopy dzisiaj rano zalozylam ...
generalnie jest ok 18-20 stopni...ranki chlodniejsze
DeM randkujesz? ![]()
No co Wy Dziewczyny ![]()
Nie randkuję. Mam po kokardy facetów i najchętniej bym ich wyeliminowała jak w "Seksmisji"
No nie da rady
. Wszyscy są u mnie spaleni.
A co śmieszne mam kilku baaaardzo dobrych kumpli, z którymi rozmawiam szczerze , do bólu....i im bardziej poznaję ten męski świat, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ich jedyną religią jest fanatyczny wręcz kult przyrodzenia
:):) i ...............nic więcej.
pusto jak w bębenku ![]()
DeM ..skoro kult przyrodzenia...to na cos sie przydaja;)
![]()
nie przydaje się do niczego. Żeby sobie pooglądać jak ktoś się przez pół dnia po jajkach i tyłku drapie, to wybiorę się na spacer do zoo, do innych celów.....są różne cuda techniki...;)....a do otwierania słoików mam otwieracz za całe 3,50 .
:):)
A tak serio....to ciekawe czy mi kiedyś przejdzie ![]()
Boże drogi... Żali mi tego człowieka. Przyniósł właśnie karty dla Dzieci. Kilka wymienionych słów. On ma żal do Dziewczynek. Dlaczego w ten sposób wciąż próbuje zdobyć ich uwagę... A mnie kuźwa od razu mięknie serce. Bo...
Bo chciałabym, żeby każde z nas poszło swoja drogą a Dzieci traktowało na pierwszym miejscu. Bo da się...
Gwoli Kosmitek. Polecam najnowsza książkę Hawkinga Krótka Historia Czasu. Przed nią polecam Krótką Historię Prawie Wszystkiego. W dość przystępnym języku napisana. Skoro mnie udało się pojąc z niej wszystko to Wam tym bardziej.
Dołączam do Baśkowej kawki ????
DeM ..specjalnie dla Ciebie..chcesz kosmitę? Mówisz-masz...wyniuchałam ze sterty jego książkę(bo nie byłabym sobą, gdybym od tak ciekawej i zakręconej osoby jej nie kupiła)
Stanisław Urbanowski...poeta, pisarz, buntownik Światła generacji indygo..tak on sam siebie określił w tomiku "ŚWIATŁO"
Jest troche o gościu w necie ????
W pierwszej wersji myślałam, że mówisz o jakimś ześwirowanym menelu co w pijackim widzie snuje herezje, ale teraz mnie zaciekawiłaś. ![]()
No i jak się można pomylić,
poczytam na urlopie.
A randka z ciekawym człowiekiem....muszę to przemyśleć ...hihiii
nie przydaje się do niczego. Żeby sobie pooglądać jak ktoś się przez pół dnia po jajkach i tyłku drapie, to wybiorę się na spacer do zoo, do innych celów.....są różne cuda techniki...;)....a do otwierania słoików mam otwieracz za całe 3,50 .:):)
A tak serio....to ciekawe czy mi kiedyś przejdzie
Ha! ha! dobre!
Mój wprost oświadczył: "jestem chu..em" - przynajmniej zdaje sobie sprawę
Ale to musi być okropne mieć coś dyndającego między nogami i wciąż na to uważać, żeby sie nie zaplątało albo nie przycięło...
Wiecie, ostatnio jeden z klientów poprosił o mój nr tel. w sprawie wyjścia na kawę. Dałam, a co... Ale moja szalona wyobraźnia przeskoczyła w momencie kilka etapów i zobaczyłam jak piorę jego skarpetki...
O nie! co to -to nie... Więc -wcale nie chcę żeby dzwonił. Wystarczy mi sam fakt zauważenia mnie jako potencjalnej... nie wiem co, ale nieważne. Ważne, że nie jestem przeźroczysta/niewidzialna /jeszcze/. To mi podbudowało nadwątlone ego.
a może od chcial miec dostep do informacji kursowo-walutowej? w ten zgrabny sposób przechodze do aktualnych notowań:
1 EUR- 4,10
1 GBP - 5,81
pozdrawiam dziewczęta, uczące się, pracujące na obczyźnie, krzyczące na patafianów mężów, kopiące w ziemi i te naprawiające świat i wszystkie...
DeM ...nie , nooo..pojechalas z tym drapaniem sie tu i tam ![]()
Weronka...zaloz z gory, ze nie pierzesz..i po temacie
Za notowania dziekuje ![]()
Czy znacie sie dziewczyny na pianinach...cyfrowych?
Mam zamiar kupic...dla syna.
Weronka i jak jest plan zajec w Twojej szkole..u mnie juz jest:)
Hej.....:)....ale jak któraś ma fajnego faceta....to sorki
:):) i bez urazy:):):)
Tak sobie gadam tylko:)
co to pianino cyfrowe?
taki keyboard?
Weronka, też usłyszałam taki tekst od swojego, ale nie będę cytować co odpowiedziałam, bo .....cenzura ![]()
Sonia - nie przesadzajmy - są WAKACJE. ![]()
musze jeszcze dosłać zdjęcie i świadectwo dojrzałości /niezła ściema skądinąd - ja dojrzała?/
Hejka
Wystarczy Was spuscić z oka i co ja tu czytam ??/:O
a swoją drogą De M rozbawilaś mnie
nigdy nie pomyslalam zeby pójść do zoo i popatrzeć
bedę niedlugo w Wawie to wyskoczę na male co nie co
Weronko dziekuję za notki waluty ale zrob cosik zeby wiecej kosztowalo cioooo????
Weronko tak jak pisze Sonia troszkę popatrz przez rozowe okularki ![]()
a nie skarpety ![]()
Soniu nie znam się na pianinach mnie sloń na ucho nadepnął
![]()
ja tylko uwielbiam sluchać nic po za tym ![]()
De M dzisiaj zarezerwowalam pokoj 40 zl od osoby doba ![]()
wiec jadę i plaza moja i wchody i zachody slonca tyzzzzzzzzzzz ![]()
Meg zapomnialam dopisać dumna jestem z Ciebie i trzymam kciukasy
Milego dnia moje kochaniutkie na razie paaa bez wyliczanki ![]()
Ba-Cha 9 dni hura!!!!!
Niektórym to dobrze!
A ja musze tyrać za dwie /bo kumpela wybiera się chyba już na 3 m-c zwolnienia/ a przez tę pogodę nawet nad jezioro nie mogę dojechać... Kicham na takie wakacje... ![]()
A psik!
Hejka Dziewczęta
Matko u mnie jak w piekle ... mój tłuszcz się topi. Chyba szykuje się burza. Jak się trzymacie?
u nas w nocy i rano lalo a burza była w oddali .
a teraz sło nko swieci
Weronka...bo ja z tych pilniejszych;)
Meg ...dawaj tego slonca tu troche, bo mi zimno
No kto sie zna na pianinach cyfrowych??? moze Spo?
Ela dalej na polu robisz?
U mnie zimno
Mam lajcik dziadek w szachy gra ![]()
Zawsze chciałam umieć grać w szachy... tylko rozumek jakby za słaby...
Sonia, wpisz w gogla: "jakie pianino cyfrowe? forum" i będziesz miała 100 porad
...
100 porad, kazda inna ![]()
No, ale można sobie wyrobic jakies zdanie... Syna nie możesz zapytać? Niespodzianka?
ida wopiniach w kierunku analogowego...ale ja nie chce
Taka niespodzianka terapeutyczna ![]()
truskawek koniec .
do jesieni do pielenia .
a teraz jagody w lesie
Ela, uwazaj na kleszcze Kochana
tak na kleszcze i zmije bo w naszych lasach sa
hey piatkowo DZIEWUSZKI ...
a gdzie WAS wczoraj wywiało ???? he ????? 
zapraszam na kawencje
i do klikania
Ela za żadne skarby już bym nie weszła do tego lasu
dwa lata temu przepełznął mi zaskroniec drogę - jak jechałam nad rzekę
tam są rekreacyjne tereny fajowe - to samo nad jeziorem
w tamtym roku ani razu nie pojechałam w tamte tereny .... mam takie obrzydzenie i fobię
:/
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE
:lol:
Strony Poprzednia 1 … 636 637 638 639 640 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024