Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 636 637 638 639 640 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41,406 do 41,470 z 85,597 ]

41,406

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Weronka ...zeby posprzatac- najpierw trzeba rozpierduche zrobic;)

Alinko...no,no nie za dobrze Ci:)

Zobacz podobne tematy :

41,407

hellou Dziewuszki wieczorkiem

miało być dzisiaj fajnie na polku lol  a upał się zrobił i jest do teraz

http://imgup.pl/di/ICEV/05eminem-to-ty.jpg >>> lol

rano pojechałam na komisję rentową lol

fajnie sobie piszecie o swoich problemach - nie to ,żeby mi się podobały tematycznie hmm
tylko dobrze,że jest ta cafejka - i zebrałyście się w jednym miejscu
jedna drugiej swoimi opowieściam często smutnymi .... mimo wszystko pomaga smile

http://imgup.pl/di/WN2T/d787cb-142128179533.jpg  miłego wieczorku ... lol

41,408

Basiu pracuś z Ciebie,ale u mnie podobnie,ciągle coś się dzieje.

41,409

Basiu ,czy to Ty na tym zdjęciu?
Co do komisji,to życzę pozytywnego werdyktu.
Mojej Majce kończy się we wrześniu niepełnosprawność i też nas czeka komisja.

41,410

Bulinka - czy aby na pewno masz brylki na nosie ????? hiiii
toż tam białas stoi lol:lol:

no właśnie z tym werdyktem - mam czekać najmniej tydzień
Basia wiedziałaś od razu ???? ( tak zawsze przynajmniej u mnie też było )
jest za bardzo upalnie - np . jutro czy pojutrze bo mogę podejść do ZUS-u i  klikną  bez problemu ...
ale mam za daleko lol lol   

http://imgup.pl/di/1PJP/6f45e7-142041845973.jpg

41,411

Ba-Cha napisał/a:

Bulinka - czy aby na pewno masz brylki na nosie ????? hiiii
toż tam białas stoi lol:lol:

no właśnie z tym werdyktem - mam czekać najmniej tydzień
Basia wiedziałaś od razu ???? ( tak zawsze przynajmniej u mnie też było )
jest za bardzo upalnie - np . jutro czy pojutrze bo mogę podejść do ZUS-u i  klikną  bez problemu ...
ale mam za daleko lol lol   

http://imgup.pl/di/1PJP/6f45e7-142041845973.jpg

To do mnie to pytanie?-Jeśli tak to odpowiadam że tak od razu mi powiedziała 2 lata w zawieszeniu hi hi ,czekam wiecie od 25 czerwca jak miałam komisję to do dzisiaj nic nie mam jedynie legitymacje mam nową ,a kasy nie mam do teraz i weź tu żyj sama to zdechniesz z głodu,

41,412

Dobrego dzionka netki..mykam do roboty

41,413

heyyy upalnie ....
caffe naoczną stawiam    http://imgup.pl/di/TAS8/output-zzaifa.gif

Basia -  ZUS ma czas z naliczeniem  ...hiii
dostaniesz wyrównanie ... lol               http://imgup.pl/di/LLEZ/c057983618-tak-wygladam-.jpg

trzymajcie się WSZYŚCIUTKIE  chłodniutko  lol

41,414

miłego pieknego dnia dla Was

41,415

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11753652_856950744358715_3619745135942605381_n.jpg?oh=73e6285a3c248bb32c782a4cc1b4f52a&oe=561B74D9

Moja córka chyba jest szczęśliwa smile

41,416

Jak nie ma tematu,to o powierzchni gdzie się rozmawia.Tak więc jak u Was,bo u mnie szaro,buro i ponuro.Padało w nocy.
Mieliśmy jechać nad jezioro,ale się wszystko zepsuło.Poza tym syn ma jazdy.Jeździ już jak burza.Tylko za każdym razem jak wyjeżdża z pod domu,to nie patrzy,czy coś jedzie.

41,417

u nas tez lało wieczorem , ale od ana slonce .

41,418

U nas też słońce świeci,ale chyba bez burzy się nie obejdzie.Jest gorąco i duszno.
Zrobiłam co miałam zrobić na bieżąco i więcej mi się nie chce.Nie umiem w taki upał sprzątać wrrrr...
Jeszcze placki będę zaraz smażyć,bo mi się zachciało.

41,419

U mnie słońce świeci,upał,okolo 30stopni,ale wciąż się robi goręcej.Niestety zza okien dobiega mnie charakterystyczny odgłos pracy kosiarek,nieprzyjemne to jest .I tak mam dość hałasu na codzień, bo przebudowują drogę na mojej ulicy ,prace trwają od stycznia do końca pazdziernika.Szkoda  że koszą tą trawę,bo nie będę mogła wyjść po mlecz dla chomisia.Ale mam sałatę,to mu zastąpi mlecz.

41,420 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-22 13:50:03)

Bulinka - podziwiam twoja pracowitość smile

Markadia - to twoja córka? na zdjęciu?  laseczka smile a jesli do tego szczęśliwa... to ty na pewno też smile

Aniołek - te kosiarki

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11665647_1623918267893086_7346275995300051123_n.jpg?oh=ed0217c0004386a1d57519b254368326&oe=5654D47F

41,421

u nas tez duszno i cieplo

41,422

Hejka Dziewuszki smile Córka marnotrawna wróciła. Wczoraj wróciłam z cudownego urlopu a dzisiaj szara rzeczywistość. Nadrabiam Was od rana. Stęskniłam się za Wami moje Laseczki.
Pozdrawiam wszystkie naraz i każdą z osobna.

Teraz zła wiadomość. Nasza radosna Dagmarka chyba nas opuściła bo tak pisała do mnie na gg że nie pasuje do nas. Kurde tak mi przykro strasznie i będzie mi jej brakowało bardzo.
Zróbmy coś żeby do nas wróciła. Proszę przywołajcie ją ze mną.

DAGUŚ WRÓĆ DO NAS !!!!!!!

http://i60.tinypic.com/2hr27wy.jpg

41,423 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-22 16:45:56)

Dagmara - aleś wymyśliła! smile Jak ty nie pasujesz to kto pasuje? Nie wiesz, że piękno jest w różnorodności?

Wracaj i sie nie przejmuj głupstwami /w tym naszymi problemami i smęceniem smile/  Zresztą, czasem jest naprawdę wesoło - pamiętach "dyskusję" o lizaniu lodów?

o! Meg! cześć - a gdzie wypoczywałaś?

A gdzie sie podziewają: Mortisha, Milionek, Alcybiades, Lunabis, Antena, Bromba i inne? Ja się pytam?...

41,424

D agmaro wracaj  do nas . a nie uciekaj .
wiesz , ze kazda z nas tak samo moglaby powiedziec .
ja sama mało tu zagladam z braku czasu  i tez mogłabym czuc sie nieswojo .
wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

41,425 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-07-22 18:24:48)

Dagmara ja też tu nie pasuje.

41,426 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-07-22 17:49:28)

Mam nadzieję że Daga nas czyta i wróci bo smutno bez niej. Pamiętacie lody landrynkowe? Hehehe były spoko tongue

Daguś my tu wszystkie pasujemy bo każda z nas jest inna i się dlatego uzupełniamy. Ja smęcior pierwszogatunkowy, doły co godzina, beczałam co dwie godziny, nudziara jak 150 zasmucałam Was swoimi historiami a Wy dzielnie to znosiłyście i podawałyście mi dłoń. Nie ma nie pasuję Daguś .. pasujesz do tej całej układanki. Jesteś jednym z puzli tutaj ... teraz pomyśl jak wygląda ta układanka bez Ciebie ... bez takiego wesołego puzelka.
Jak nas czytasz to proszę odezwij się bo ja Cię znajdę i nabiję w pupę.

Weronka byłam z moim Skarbkiem i dlatego jestem taka happy. Odpoczęłam za wszystkie czasy , wymiluchowałam się i mogę po niedzieli wracać do pracy. Ja taka szara myszka czułam się z nim jak księżniczka.

41,427

No prosze co tu sie dzieje ?? wystarczy spuścić oko i juz cos??
Dagmarko dziecko drogie,my tu rozne jestesmy, i to jest fajne, najwazniejsze jest to jak sie tutaj u nas czujesz po 40 tongue
Jesli dobrze i milo to oki smile jak  źle no to co ja mogę sad wybor nalezy do Ciebie smile

Taaaa nastepna niepasująca  Beatko a to dlaczego jeli mozna wiedzieć ????:/

Meg i o to chodzi zeby czuć się jak ksiezniczka smile 

De M pewnie się pakujesz cio???? smile

Wlasnie  dzisiaj sroda  czas na loda  !!!!!!!! tongue tongue  kto ma oczywiscie  , a kto nie to do sklepu  tongue  tongue

41,428

Melduję,że zjadłam rożka i zamrożonego danonka.
Alika ja chciałam powiedzieć,że też nie pasuję,ale jestem.To dla Dagmary.
...a nie pasuję,bo Wy dziewczyny po przejściach,a ja mężatka.

41,429

AAAA..dzisiaj sroda dzien loda:)
zapomnialam
mam pudding za to...swieze melony, maliny banan i to polane smietanka angielska smile

41,430

Dagmara..a kto nas kurza noga poinformuje jak tam z Twoim prawkiem będzie?
Jak zobaczyłam tego piesa..poplułam kom..normalnie moja mina jak sprawdzam konto po zakupach hehehehe
Padam..u nas też parno i duszno
Markadia ???? fajnie tak patrzeć na dorosłe szczęśliwe dziecię co?

41,431

Sonia dzięki za przypomnienie. Już liżę rożka tofi ... mniaaaam pyszota smile

Aliko czekam na Twój powrót do domu i szorujemy na lody włoskie razem. smile Zgoda?

Bulinko Ty też tutaj pasujesz jak ulał. Każda z nas jest częścią tej układanki.

Ja się tym razem pochwalę. Już nie daję walić w siebie słowami jak w tamtam. Odważyłam się i robię porządek w swoim życiu. Pierwszy krok to poszłam na policję i założyłam niebieską kartę. opowiedziałam wszystko i pokazałam zdjęcia. Drugi krok to jak pijany krzyczał na mnie to wydarłam się tak że szyby się trzęsły. Swoją drogą nie wiedziałam że ja mam taki donośny głos i tyle odwagi w sobie zbiorę. Przestali mi dokuczać bo teraz ja tutaj krzyczę i rządzę. Koniec darcia się na mnie.
Mam dokumenty żeby skierować go na przymusowy odwyk i zaczął się bać debil jeden. Jak podnosi głos to biorę za telefon i mówię że dzwonię na policję i od razu cisza. Nie boje się już go. Jestem silna dzięki Wam wszystkim a szczególnie Sponi i Dagusi. Wszystkie podtrzymywałyście mnie na duchu jak upadałam. Teraz już nie upadnę bo muszę być silna , mam dla kogo.
Obiecałam sobie że nie będę płakała no chyba że ze szczęścia.

Jak mnie zaczepi teraz po pijanemu to dam mu szkołę

http://i57.tinypic.com/24wr042.jpg

41,432

Hej
Alika no właśnie nie. Musiałam pozmieniać plany. Ostatnio ciągle muszę. Tak jakby ktoś przejął kontrolę nad moim życiem. Kosmici?

Dobrze że macie dużo siły, bo ja przez chwilkę będę wampirkiem energetycznym i troszkę się przyssę.
Jak któraś z Was ma coś przeciw, to proszę krzyczeć i się odessę. Obiecuję.

41,433

De M napisał/a:

Hej
Alika no właśnie nie. Musiałam pozmieniać plany. Ostatnio ciągle muszę. Tak jakby ktoś przejął kontrolę nad moim życiem. Kosmici?

Dobrze że macie dużo siły, bo ja przez chwilkę będę wampirkiem energetycznym i troszkę się przyssę.
Jak któraś z Was ma coś przeciw, to proszę krzyczeć i się odessę. Obiecuję.

????..a poznałam z dwa lata temu człowieka co chodzi po centrach handlowych i naucza, że kosmici zasypują nas trującym pyłem i oparami..i są wśród nas..rządzą nami..głównie podszywają się pod wpływowe osoby..wyjaśnił mi dlaczego Sejm i posłowie to inny świat ????
Jedyny ratunek wsadzić ręce w glebę i się doenergetyzować.. ????

41,434

Ostatnio to czuję jakbym po uszy siedziała w tej....glebie......użyźnionej naturalnym nawozem. smile

Chcę poznać gościa smile swój chłop. smile

41,435 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-07-22 22:00:37)

De M napisał/a:

Ostatnio to czuję jakbym po uszy siedziała w tej....glebie......użyźnionej naturalnym nawozem. smile

hahahha a po co ????

sorki nie znam goscia nie pomogę Ci w poznaniu jegomościa wink

mozesz do mnie się zassać  nie ma problemu  wink

a tak swoją drogą -Witaj  w klubie hmm  moj wyjazd nad morze tez pod znakiem zapytania  i co Ty na to ???;)

41,436

Meg73 napisał/a:

Sonia dzięki za przypomnienie. Już liżę rożka tofi ... mniaaaam pyszota smile

Aliko czekam na Twój powrót do domu i szorujemy na lody włoskie razem. smile Zgoda?

Bulinko Ty też tutaj pasujesz jak ulał. Każda z nas jest częścią tej układanki.

Ja się tym razem pochwalę. Już nie daję walić w siebie słowami jak w tamtam. Odważyłam się i robię porządek w swoim życiu. Pierwszy krok to poszłam na policję i założyłam niebieską kartę. opowiedziałam wszystko i pokazałam zdjęcia. Drugi krok to jak pijany krzyczał na mnie to wydarłam się tak że szyby się trzęsły. Swoją drogą nie wiedziałam że ja mam taki donośny głos i tyle odwagi w sobie zbiorę. Przestali mi dokuczać bo teraz ja tutaj krzyczę i rządzę. Koniec darcia się na mnie.
Mam dokumenty żeby skierować go na przymusowy odwyk i zaczął się bać debil jeden. Jak podnosi głos to biorę za telefon i mówię że dzwonię na policję i od razu cisza. Nie boje się już go. Jestem silna dzięki Wam wszystkim a szczególnie Sponi i Dagusi. Wszystkie podtrzymywałyście mnie na duchu jak upadałam. Teraz już nie upadnę bo muszę być silna , mam dla kogo.
Obiecałam sobie że nie będę płakała no chyba że ze szczęścia.

Jak mnie zaczepi teraz po pijanemu to dam mu szkołę

http://i57.tinypic.com/24wr042.jpg

Meg kurcze nie lubie wloskich  ale oki pojdę na kompromis Ty wloskie ja gałkowe u Kopińskiego  wink  oki ???:)

41,437 Ostatnio edytowany przez De M (2015-07-22 22:07:05)

alika40+ napisał/a:
De M napisał/a:

hahahha a po co ????

sorki nie znam goscia nie pomogę Ci w poznaniu jegomościa wink

mozesz do mnie się zassać  nie ma problemu  wink

a tak swoją drogą -Witaj  w klubie hmm  moj wyjazd nad morze tez pod znakiem zapytania  i co Ty na to ???;)

Ad. 1
pójdziemy na lody i pogadamy o kosmosie.
Ad2
fatum?
padło na dwie spaczone. wink

Ile dni Ci zostało?

41,438

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnH5NmG9afOmDm0EHaphfM6J3UkAL9pAgRmed7m4nlnSsfbJ1m_A

41,439

hej. no dobra przemyśle to czy się nie wypisać:) ale prawda jest taka że ostatnio po prostu nie mam czasu zaglądać big_smile ale się postaram. prawo jazdy ok. wogóle ok. a co u was?  dobranoc:)

41,440

hej nadal upalnie lol

na caffke zapraszam   http://imgup.pl/di/OENR/rosja-gif-facet-gif.gif

Alika lol 9 dni Ci zostało ?????

De M poznałaś kogoś na portalu randkowym ???? smile:)

Meg no nareszcie podniosłaś glos na tego swojego eksa smile i tak trzymaj  smile

Markadia przyjemna ta fota tej Twojej córci ... nie chyba lol tylko na pewno szczęśliwa smile
echhhhhhhhhhh młodość smile

przestańcie z tym NIE PASUJE  !! lol tylko piszcie lol

Spo - co tak Cię wczoraj nie było ???? he ??? smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE Mychy te piszące - te zagladające smile 

http://imgup.pl/di/LOAT/7db54de3bc3e.jpg lol czekam z utęsknieniem na ochłodzenie
bo takie temperatury to już lekka przesada lol

41,441

Część Wszystkim smile

Bacha , no właśnie chcę poznać.  wink
Tego gościa, o którym mówi Mamuśka.:)

A portale randkowe....nie dla mnie  smile

Dobrego dnia życzę. smile:):)

41,442

Ja jestem. Codziennie...
Tak sobie pomyślałam: wszystko jest możliwe. Na nawet najbardziej twardej skale rodzi się nowe życie. Co z tego, że kruche...

http://static8.depositphotos.com/1008154/831/i/450/depositphotos_8312225-Tree-on-the-rock.jpg

Pozdrawiam wszystkie Kafejkowe Dziewczęta.

41,443

witajcie Sponi - De M rano miałam wstawić caffe

http://imgup.pl/di/AJ22/yczenia-na-czwartek-kawusia-z-rana-dla-ciebie-ju-podana-kubek-gor-cej-ka.png >>> hiii

41,444

Tak sobie myślę Dziewczyny,że Wy silne stworzenia jesteście.Razem tutaj jeszcze większą siłę tworzycie.Tak więc wszystkie ufoludki mogą się tu przyssać .Ja zgłaszam się na ochotnika,bo jak te upały nie ustąpią,to ja chyba wysiądę calkowicie.

41,445

Morning smile
dajcie tego ciepla tu troche wiecej do mnie...
rajstopy dzisiaj rano zalozylam ...
generalnie jest ok 18-20 stopni...ranki chlodniejsze

DeM randkujesz? smile

41,446

No co Wy Dziewczyny  smile
Nie randkuję. Mam po kokardy facetów i najchętniej bym ich wyeliminowała jak w "Seksmisji"

No nie da rady sad. Wszyscy są u mnie spaleni.
A co śmieszne mam kilku baaaardzo dobrych kumpli, z którymi rozmawiam szczerze , do bólu....i im bardziej poznaję ten męski świat, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu,  że ich jedyną religią jest fanatyczny wręcz kult przyrodzenia  smile:):) i ...............nic więcej. sad pusto jak w bębenku smile

41,447

DeM ..skoro kult przyrodzenia...to na cos sie przydaja;)

41,448

smile
nie przydaje się do niczego. Żeby sobie pooglądać jak ktoś się przez pół dnia po jajkach i tyłku drapie, to wybiorę się na spacer do zoo, do innych celów.....są różne cuda techniki...;)....a do otwierania słoików mam otwieracz za całe 3,50 . smile:):)

A tak serio....to ciekawe czy mi kiedyś przejdzie  wink

41,449

Boże drogi... Żali mi tego człowieka. Przyniósł właśnie karty dla Dzieci. Kilka wymienionych słów. On ma żal do Dziewczynek. Dlaczego w ten sposób wciąż próbuje zdobyć ich uwagę... A mnie kuźwa od razu mięknie serce. Bo...
Bo chciałabym, żeby każde z nas poszło swoja drogą a Dzieci traktowało na pierwszym miejscu. Bo da się...

Gwoli Kosmitek. Polecam najnowsza książkę  Hawkinga Krótka Historia Czasu. Przed nią polecam Krótką Historię Prawie Wszystkiego. W dość przystępnym języku napisana. Skoro mnie udało się pojąc z niej wszystko to  Wam tym bardziej.

41,450

Dołączam do Baśkowej kawki ????
DeM ..specjalnie dla Ciebie..chcesz kosmitę? Mówisz-masz...wyniuchałam ze sterty jego książkę(bo nie byłabym sobą, gdybym od tak ciekawej i zakręconej osoby jej nie kupiła)
Stanisław Urbanowski...poeta, pisarz, buntownik Światła generacji indygo..tak on sam siebie określił w tomiku "ŚWIATŁO"
Jest troche o gościu w necie ????

41,451

W pierwszej wersji myślałam, że mówisz o jakimś ześwirowanym menelu co w pijackim widzie snuje herezje, ale teraz mnie zaciekawiłaś. smile
No i jak się można pomylić,

poczytam na urlopie.

A randka z ciekawym człowiekiem....muszę to przemyśleć ...hihiii

41,452

De M napisał/a:

smile
nie przydaje się do niczego. Żeby sobie pooglądać jak ktoś się przez pół dnia po jajkach i tyłku drapie, to wybiorę się na spacer do zoo, do innych celów.....są różne cuda techniki...;)....a do otwierania słoików mam otwieracz za całe 3,50 . smile:):)

A tak serio....to ciekawe czy mi kiedyś przejdzie  wink

Ha! ha! dobre!

Mój wprost oświadczył: "jestem chu..em" - przynajmniej zdaje sobie sprawę smile

Ale to musi być okropne mieć coś dyndającego między nogami i wciąż na to uważać, żeby sie nie zaplątało albo nie przycięło...

Wiecie, ostatnio jeden z klientów poprosił o mój nr tel. w sprawie wyjścia na kawę. Dałam, a co... Ale moja szalona wyobraźnia przeskoczyła w momencie kilka etapów i zobaczyłam jak piorę jego skarpetki... smile  O nie! co to -to nie... Więc -wcale nie chcę żeby dzwonił. Wystarczy mi sam fakt zauważenia mnie jako potencjalnej... nie wiem co, ale nieważne.  Ważne, że nie jestem przeźroczysta/niewidzialna /jeszcze/. To mi podbudowało nadwątlone ego.

a może od chcial miec dostep do informacji kursowo-walutowej? w ten zgrabny sposób przechodze do aktualnych notowań:

1 EUR- 4,10
1 GBP - 5,81

pozdrawiam dziewczęta, uczące się, pracujące na obczyźnie, krzyczące na patafianów mężów, kopiące w ziemi i te naprawiające świat i wszystkie...

41,453

DeM ...nie , nooo..pojechalas z tym drapaniem sie tu i tam smile
Weronka...zaloz z gory, ze nie pierzesz..i po temacie

Za notowania dziekuje smile

41,454 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-07-23 13:22:14)

Czy znacie sie dziewczyny na pianinach...cyfrowych?
Mam zamiar kupic...dla syna.

Weronka i jak jest plan zajec w Twojej szkole..u mnie juz jest:)

41,455 Ostatnio edytowany przez De M (2015-07-23 13:47:32)

Hej.....:)....ale jak któraś ma fajnego faceta....to sorki smile:):) i bez urazy:):):)
Tak sobie gadam tylko:)

co to pianino cyfrowe?
taki keyboard?

Weronka, też usłyszałam taki tekst od swojego, ale nie będę cytować co odpowiedziałam, bo .....cenzura wink

41,456

Sonia - nie przesadzajmy - są WAKACJE.  smile

musze jeszcze dosłać zdjęcie i świadectwo dojrzałości  /niezła ściema skądinąd - ja dojrzała?/

41,457

Hejka

Wystarczy Was spuscić z oka i co ja tu czytam  ??/:O

a swoją drogą De M rozbawilaś mnie big_smile nigdy nie pomyslalam zeby pójść do zoo i popatrzeć tongue
bedę niedlugo w Wawie to wyskoczę na male co nie co tongue

Weronko dziekuję za notki waluty  ale zrob cosik zeby wiecej kosztowalo cioooo????
Weronko tak jak pisze Sonia  troszkę popatrz przez rozowe okularki  wink
a nie skarpety  wink

Soniu nie znam się na pianinach mnie sloń na ucho nadepnął sad  tongue
ja tylko uwielbiam sluchać nic po za tym  tongue

De M  dzisiaj zarezerwowalam pokoj 40 zl od osoby doba smile
wiec jadę i plaza moja i wchody i zachody slonca tyzzzzzzzzzzz  smile

Meg zapomnialam dopisać dumna jestem z Ciebie  i trzymam kciukasy 
Milego  dnia moje kochaniutkie  na razie paaa  bez wyliczanki  smile
Ba-Cha 9 dni hura!!!!!
http://www.migacz.net/pliki/2015/03/HURA.jpg

41,458

Niektórym to dobrze! smile

A ja musze tyrać za dwie /bo kumpela wybiera się chyba już na 3 m-c zwolnienia/ a przez tę pogodę nawet nad jezioro nie mogę dojechać... Kicham na takie wakacje... smile

A psik!

41,459

Hejka Dziewczęta smile Matko u mnie jak w piekle ... mój tłuszcz się topi. Chyba szykuje się burza. Jak się trzymacie?

41,460

u nas w nocy i rano lalo a burza była w oddali .
a teraz sło nko swieci

41,461

Weronka...bo ja z tych pilniejszych;)
Meg ...dawaj tego slonca tu troche, bo mi zimno

No kto sie zna na pianinach cyfrowych??? moze Spo?
Ela dalej na polu robisz?

41,462

U mnie zimno sad
Mam lajcik dziadek w szachy gra wink

41,463 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-23 17:28:28)

Zawsze chciałam umieć grać w szachy...  tylko rozumek jakby za słaby...

Sonia, wpisz w gogla: "jakie pianino cyfrowe? forum" i będziesz miała 100 porad smile...

41,464

100 porad, kazda inna smile

41,465 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-23 18:17:56)

No, ale można sobie wyrobic jakies zdanie...  Syna nie możesz zapytać? Niespodzianka?

41,466

ida  wopiniach w kierunku analogowego...ale ja nie chce

Taka niespodzianka terapeutyczna smile

41,467

truskawek koniec .
do jesieni do pielenia .
a teraz jagody w lesie

41,468

Ela, uwazaj na kleszcze Kochana

41,469

tak na kleszcze i zmije bo w naszych lasach sa

41,470

hey piatkowo DZIEWUSZKI  ...
a gdzie WAS wczoraj wywiało ???? he ?????  http://imgup.pl/di/K9W2/gifzona.gif

zapraszam na kawencje   http://imgup.pl/di/PQ8E/fotoo.gif i do klikania lol

Ela za żadne skarby już bym nie weszła do tego lasu smile

dwa lata temu przepełznął mi zaskroniec drogę - jak jechałam nad rzekę
tam są rekreacyjne tereny fajowe - to samo nad jeziorem
w tamtym roku ani razu nie pojechałam w tamte tereny ....  mam takie obrzydzenie i fobię hmm:/

pozdrawiam  WSZYŚCIUTKIE  lol:lol:

Posty [ 41,406 do 41,470 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 636 637 638 639 640 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024