Wybaczcie Drogie Panie, ze wcina Wam sie tu jakiś facet z przed/przed/poprzedniej epoki...
Chciałem tylko Wam zakomunikować, ze Sponi (Sponiewierana) dostała bana. Za zdublowanie konta...
Niby regulamin został naruszony, ale... Ale tyle bywa na Forum ...specyficznych wypowiedzi, obraźliwych i prowokujacych tekstów niektórych osób - a mogą bezkarnie (pomimo wielu interwencji moderacji, wielu ostrzeżeń, wielu ingerencji w wypowiedź - cenzura) nadal sobie pisać... Dla mnie to pozbawione troche logiki i subiektywne trzymanie sie zasad i regulaminu. Nie wiem czy pod dobrym adresem piszę, ale wierzę, ze spędzajac ze Sponiewierana tu troche czasu poznałyscie ja na tyle, by okreslic mianem kobiety o dobrym sercu i wyjątkowo wrażliwej... Jesli macie jakieś sposoby lub pomysły by cos z tym jej banem zrobić, zainterweniować, zjednoczyc sie w obroni - proszę, zróbcie to...
Od pewnego czasu widzę dość ostro "wykaszanie" stałych użytkowników i nie pojmuje tej strategii moderacji. Sam jestem trochę ...nielegalnie - ale mało mam do stracenia - co najwyzej kolejne moje wcielenie...
Proszę, wstawcie się za Sponi - nie mozna jej tak samej teraz zostawić, jeszcze nie teraz...
Mam nadzieję, ze nie dacie tak zniszczyć Waszej przyjaciółki.
Jak jej mozna pomóc masz jakies pomysly ???