Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 633 634 635 636 637 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41,211 do 41,275 z 85,597 ]

41,211

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
pterodaktyl napisał/a:

Wybaczcie Drogie Panie, ze wcina Wam sie tu jakiś facet z przed/przed/poprzedniej epoki...
Chciałem tylko Wam zakomunikować, ze Sponi (Sponiewierana) dostała bana. Za zdublowanie konta...
Niby regulamin został naruszony, ale... Ale tyle bywa na Forum ...specyficznych wypowiedzi, obraźliwych i prowokujacych tekstów niektórych osób - a mogą bezkarnie (pomimo wielu interwencji moderacji, wielu ostrzeżeń, wielu ingerencji w wypowiedź - cenzura) nadal sobie pisać... Dla mnie to pozbawione troche logiki i subiektywne trzymanie sie zasad i regulaminu. Nie wiem czy pod dobrym adresem piszę, ale wierzę, ze spędzajac ze Sponiewierana tu troche czasu poznałyscie ja na tyle, by okreslic mianem kobiety o dobrym sercu i wyjątkowo wrażliwej... Jesli macie jakieś sposoby lub pomysły by cos z tym jej banem zrobić, zainterweniować, zjednoczyc sie w obroni - proszę, zróbcie to...
Od pewnego czasu widzę dość ostro "wykaszanie" stałych użytkowników i nie pojmuje tej strategii moderacji. Sam jestem trochę ...nielegalnie - ale mało mam do stracenia - co najwyzej kolejne moje wcielenie...
Proszę, wstawcie się za Sponi - nie mozna jej tak samej teraz zostawić, jeszcze nie teraz...
Mam nadzieję, ze nie dacie tak zniszczyć Waszej przyjaciółki.

Jak jej mozna pomóc masz jakies pomysly ???

Zobacz podobne tematy :

41,212 Ostatnio edytowany przez pterodaktyl (2015-07-13 22:43:16)

alika40+ napisał/a:

Nie wiem, może zjednoczcie sie wszystkie, Drogie Panie i wspólnie wyslijcie (kazda "od siebie") list z prośbą o specjalne potraktowanie do redakcji Forum? Do Olinki moze? Nie wiem...  Chyba to jedyny sposób: upierdliwość i konsekwencja.
Zbanowała ją Vinnga (mnie też, kiedys jako kosmicznego nicka i moje kolejne "wcielenia" smile ) Ale dziwne, ze widzę osoby, które ewidentnie nie kwalifikuja sie do bycia Forumowiczem (jak wczesniej pisałem) a są nadal pomimo tylu upomnień... A kogos takiego jak Sponiewieraną od razu, BEZ OSTRZEŻENIA, bez jakiegokolwiek poinformowania... To nie tak powinno wyglądać, nie tak...
Walczcie o nią, jesli jej głos był dla Was cenny. Ja uważam, że bez niej będzie ...pusto. Sponi  - rozmawiałem z nia teraz - poddała się i nie chce "sie prosić". Myślę, że za jej zaangazowanie w paru wątkach, za to jej serce - to Forum powinno ja prosić o powrót. Nie pojmuje tego, mimo, ze zyje tyle juz lat...
Ja sam nie wiem ile tu jeszcze pobedę nim dostane kolejnego  bana smile
Ale szczerze: ryra mnie juz to...
Sponi nie, bo to wrażliwa i dumna kobieta. Nie dajcie jej tak ...zgasić!

P.S.
Wiem, że z większością z Was Sponi ma kontakt "pozaforumowy". Wykorzystajcie to i nie zostawiajcie samej... Jeszcze nie teraz.

41,213

Część Dziewczyny

O co tu chodzi?
Komuś się bardziej podobało jak była SPONIEWIERANA ?
Przerost formy nad treścią?

Moderatorzy czytają nasze wypowiedzi również tutaj, dlatego proszę by Sponi mogła do nas wrócić.
Może w przypadku Sponi można będzie znaleźć dobre rozwiązanie?
Czy Redakcja forum zechciałaby nam pomóc?
Będziemy już grzeczne.
Dziękuję

Dziewczyny!!! Ratunku!!!
Co ze Spo? Macie kontakt?

Trzymaj się Mała. smile Będziemy walczyć do ostatniej kropli krwi wink
Oddam Ci rower  smile
No dobra. Nie oddam. smile:):). Pożyczę na chwilkę, żebyś się nie nudziła przez ten czas, gdy będziemy prosić Moderatorów o pomoc.

41,214

Jeśli wyrzuca się ludzi bez wyjaśnienia błędu to co to za forum..ja nie widzę powodu by tu być..

41,215 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-07-14 07:40:27)

hey witajcie Dziewuszki   na caffe zapraszam  http://imgup.pl/di/WMW6/sesja-gif.gif

http://imgup.pl/di/E4AN/przezylismy-poniedzialek-2015-05-12-10-14-44.jpg

nasze samopoczucie zawsze możemy zwalić na pogodę  http://imgup.pl/di/EK2E/dziwna-pogoda-2015-05-12-21-38-51.jpg

a dlaczego Sponi zbanowana ??? hmm:/ kurde zaraz poczytam ... bo wlazłam tak z marszu  ... lol

ten przepis na biszkopt Juliki   - prosty - zaraz go zapisuje

fajne przepisy tylko pracochłonne znalazłam w dziale : " Kuchnie świata - przepisy kulinarne " -  POPISOWE CIASTA  smile

no więc po krótkim śledztwie - widzę ,że Sponi zbanowana
a Sponiewierana NIE !   
Sponi napisz do redakcji o skrócenie nicku - i powinno być po problemie - tylko to trwa troszkę smile:)
teraz daj propozycję np. Sponia ..

dziwne - bo to na Netkach - jest tyle nicków - co takim jadem!! jadą w postach - i nie są banowani !!!
czasami powinno być uzasadnienie ....

41,216

pterodaktyl napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Nie wiem, może zjednoczcie sie wszystkie, Drogie Panie i wspólnie wyslijcie (kazda "od siebie") list z prośbą o specjalne potraktowanie do redakcji Forum? Do Olinki moze? Nie wiem...  Chyba to jedyny sposób: upierdliwość i konsekwencja.
Zbanowała ją Vinnga (mnie też, kiedys jako kosmicznego nicka i moje kolejne "wcielenia" smile ) Ale dziwne, ze widzę osoby, które ewidentnie nie kwalifikuja sie do bycia Forumowiczem (jak wczesniej pisałem) a są nadal pomimo tylu upomnień... A kogos takiego jak Sponiewieraną od razu, BEZ OSTRZEŻENIA, bez jakiegokolwiek poinformowania... To nie tak powinno wyglądać, nie tak...
Walczcie o nią, jesli jej głos był dla Was cenny. Ja uważam, że bez niej będzie ...pusto. Sponi  - rozmawiałem z nia teraz - poddała się i nie chce "sie prosić". Myślę, że za jej zaangazowanie w paru wątkach, za to jej serce - to Forum powinno ja prosić o powrót. Nie pojmuje tego, mimo, ze zyje tyle juz lat...
Ja sam nie wiem ile tu jeszcze pobedę nim dostane kolejnego  bana smile
Ale szczerze: ryra mnie juz to...
Sponi nie, bo to wrażliwa i dumna kobieta. Nie dajcie jej tak ...zgasić!

P.S.
Wiem, że z większością z Was Sponi ma kontakt "pozaforumowy". Wykorzystajcie to i nie zostawiajcie samej... Jeszcze nie teraz.

Dziekuje sama tez tak myslalam ,zeby napisać do redaktor Olinki ,zrobie to na pewno po południu :)teraz mam za mało czasu na skupienie się wink
wiem, Sponi nie chce walczyć, rozmawialam z nią na ten temat,na pewno jej nie zostawimy samej sobie,masz na to moje słowo smile

Dziewczyny proszę Wy tez napiszcie do redakcji Forum ,bo tak nie moze być.

Pozdrowionka do poźniej paa

41,217 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-14 10:33:42)

No i masz babo - placek  /Julia dzięki za przepis - wypróbuję niebawem smile/  Co się porobiło? Gdzie Sponia?

wyciąg z regulaminu forum:

"Ponadto każda użytkowniczka może posiadać tylko jedno konto w serwisie. Zakładanie więcej niż jednego konta jest równoznaczne z usunięciem przez Redakcję wszystkich dodatkowych kont i pozostawieniem wyłącznie tego, które zostało założone jako pierwsze. W przypadku rażącego lub nagminnego łamania tej zasady, użytkowniczka może zostać zbanowana we wszystkich "wcieleniach" bez możliwości powrotu na forum."

Czyli działa pierwsze konto "Sponiewieranej " przez moderację Sponi smile  To nie może zmienić nick-u na ładniejszy? - przecież i tak wiadomo o kogo chodzi i nie było w tym żadnych złych zamiarów... Sponi jest niepowtarzalna... smile

Jednak możliwe, że gdyby moderatorzy zgodzili sie na zmianę nick-u stworzyłby się zły precedens.

41,218

Czyli powinno zostać konto Sponiewieranej?

Alika nie podziękowałam za linka. Dziękuję. Ale ja nic nie widzę . I tak dzięki za dobre chęci. smile
Znalazłam już kwaterę nad morzem. smile
Zaraz do domku wracasz,  coo....? smile
Zadowolona?  smile

Pterodaktyl, dzięki za info o Sponi.

Mamuś, a ja widzę.
Choćby po to, żeby Spo miała do czego wrócić.
Aaaa... i skąd będziemy wiedziały kiedy środa, która z nas w dołku, która uchachana?
I bez kawy od Bachy?

41,219

Dziewczyny, widze ze tu niezle zamieszanie, ja dzisiaj wyjatkowo w biegu i busy jak to angole mowia smile

Czy ktos moze napisac do szefowej forum Olinki, chyba nie przekrecilam nicku?

Spo Kochana trzymaj sie smile my tu o Ciebie powalczymy jak Lwice smile

41,220

Jezu... Aż sie poplułam. Musiałam nałożyć strój sponiewieranej i wczołgać się na to forum http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

Kuźwa, czuję się jak przestępca jednej nocy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif

Jestem i żyję. Dziwnie tak jakoś. Tfu...

Kosmiczny, przepraszam. Nie chciałam, żebyś został w ten sposób potraktowany. Przepraszam. Straciłeś przeze mnie "życie" na forum.

Córa dostała sie do wymarzonego gimnazjum smile

41,221

Spo Welcome back smile
Witamy smile

a nie moga zmienic Ci nika?

41,222

Sponiewierana napisał/a:

Jezu... Aż sie poplułam. Musiałam nałożyć strój sponiewieranej i wczołgać się na to forum http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

Kuźwa, czuję się jak przestępca jednej nocy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif

Jestem i żyję. Dziwnie tak jakoś. Tfu...

Kosmiczny, przepraszam. Nie chciałam, żebyś został w ten sposób potraktowany. Przepraszam. Straciłeś przeze mnie "życie" na forum.

Córa dostała sie do wymarzonego gimnazjum smile

Hejo witamy z powrotem smile
Tak jest o wiele lepiej , bo bez Ciebie byloby nie to samo smile

Gratulacje dla corki  super cieszę się razem z Tobą smile

41,223

De M sorki ale mi się zowu cos pokickalo z tym linkiem wink
Wyslalam Ci namiar na Stogi nad morzem, sama tam też się pisalam ale nie ma juz miejsc sad
Zostalam bez wyjazdu na dzien dzisiejszy sad

A Ty gdzie zarezerwolawaś mozesz zdradzić ???
Zostalo mi 18 dni do porotu bez dzisiejszego dnia smile

No to na tyle Netki  na razie paaa

41,224

alika40+ napisał/a:

Wyslalam Ci namiar na Stogi nad morzem, sama tam też się pisalam ale nie ma juz miejsc sad

widziałam, że masz prywatny kontakt z Sonią. Może poproszę Ją, żeby przesłała Ci mój adres mailowy i wszystko Ci opowiem, bo wykonałam ze 100 telefonów. Jeśli oczywiście masz ochotę  smile

41,225

Co tu takie pustki?

Alika jestes?
Weronka? Ela?
Spo?
Bulinka pewnie baluje smile

41,226

De M napisał/a:
alika40+ napisał/a:

widziałam, że masz prywatny kontakt z Sonią. Może poproszę Ją, żeby przesłała Ci mój adres mailowy i wszystko Ci opowiem, bo wykonałam ze 100 telefonów. Jeśli oczywiście masz ochotę  smile

Oczywiscie ze mam ochotę smile
proszę o namiary bo u mnie cos nie dziala mam porypany tutaj adres nikt nie moze sie do mnie dostać podobno sad

41,227

Sonia2012 napisał/a:

Co tu takie pustki?

Alika jestes?
Weronka? Ela?
Spo?
Bulinka pewnie baluje smile

Jestem jestem musialam P. dziadkowi troszkę potowarzyszyć wink zaraz się odezwę do Ciebie smile

41,228

Beatko jak tam balujesz dalej ???
dawaj tu fotki oczka nacieszyć tongue

Sponi wszystko oki u Ciebie  ??:)

41,229 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-14 22:16:19)

Ja zaglądam i podczytuję smile

Sonia, a twój syn został sam w domu? Tesknisz?  A  co z masażystą? oczywiście nie musisz odpowiadać... smile  Szkoda, że Spo nie udało się zmienić image-u. Dziwny trochę ten regulamin... przecież można było napisać gdzieś pod spodem  Sponi /kiedyś Sponiewierana/

Obecnie czytam sobie o DDA. Taki blog /"pamiętnik DDA"/. Daje do myślenia...

W przerwach pomiędzy uświadamianiem się wyrzeźbiłam takie oto ustrojstwo:

http://images69.fotosik.pl/1043/f239b18984cdf52dmed.jpg

A ja jutro będę miała wszystkie dzieci w domu smile muszę sobie przypomnieć jak sie gotuje dla grupy... /a nie tylko mały garnuszek pomidorówki/  Lubicie pomidorową?  Moja ulubiona smile

41,230

Baluję sobie tutaj oj baluję.Jak idziemy spać,to śpiewamy:kiedy ranne wstają zorze...W zyciu nigdy nie spotkałam się z taką atmosferą jak jest tutaj.My tutaj te siedem dni w roku spędzamy jak w rodzinie,która dawno się nie widziała i jest za sobą bardzo stęskniona.
Do dzieciaków przyjechały dziś alpaki.Dotykaliście kiedyś alpakow.Chyba nic bardziej delikatnego w zyciu nie dotykałam.

Spo Kochana,chyba nas nie opuścisz przez ten incydent?

41,231 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-14 22:23:11)

Bulinka, wyczesz choć jedną alpakę - podobno mają delikatne runo - uprzędziemy z niej włóczkę i zrobimy... np. skarpety bo  pogoda  jakaś podejrzana... albo szaliczek...

http://4.bp.blogspot.com/-6aXRQ9Re-Ug/UvOHFI3Ek8I/AAAAAAAAB_U/sBAPWlPA-PM/s1600/IMG_1528.JPG

41,232

Hej kochane moje potrzebuję pomocy!!Ma ktoś fajny wzór sukienki na "małą czarną"??a może dużą czarną he he taką co by wyszczupliło mnie ,chcę sobie uszyć a nie wiem jaką pomóżcie plis

41,233

Dobry wieczór Dziewczęta....

https://m.youtube.com/watch?v=ruE3h2nUzgg

41,234 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-07-15 07:58:15)

hellooo Dziewuszki    http://imgup.pl/di/G3BT/a25929ad214d.jpg  zapraszam..

http://imgup.pl/di/HTLR/facet-doskonaly-jpeg.jpg .... miłej środy lol

41,235

hej .. hej ....
jestem jestem ...
wiem malo zagladam .
wczoraj popołudniu pierwszy raz mielismy w koło gospodyn zorganizowane zabawe dla dzieci .
przyszlo bardzo duzo dzieciaczkow bo ponad 30 ,
było super

41,236

Basia - a jaką masz sylwetkę?

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRMDfqktM1yaXjkuxyO0TQR_rkZ7k1-cAOGnFah91FJ2Gy-IqCseg

41,237

Ela, jak działa wasze koło - spotykacie się systematycznie? Jakieś prace ręczne? Chętnie bym się zapisała... ale mieszkam w takiej mieścinie - ani to wieś ani miasto...

41,238

weronka44 napisał/a:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag … 2Gy-IqCseg

A bo ja wiem...wydaje mi się że jestem szeroka w barach jak Pudzian cyce mam też nie byle jakie a dół szczuplejszy ,schudłam co prawda 12 kg ale 6 przybyło ale to mi tak tarczyca wariuje ,musiałam eythyrox zmniejszyć dawkę bo serducho moje cierpiało ,i zaczęło chcieć mi się więcej jeść z tego wszystkiego ale teraz znowu się pilnuję i myślę że schudnę ,nie wiem taką sukienkę zamówiłam na allegro
http://images68.fotosik.pl/1045/7cd9dce0bab39d32med.jpg

41,239 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-07-15 20:13:11)

Hejka Netki smile

Przypominam ze dzisiaj sroda  ,,dzień loda"  tongue  smile

Basiu wlasnie się zastanawiam i zaraz wypiszę jaki jest moj typ faceta doskonalego :

Przystojny,z dwudniowym zarostem,oczy uczciwe,wlosy obojetne, ale najlepiej ciemne;)
Wysoki ale nie koszykarz,z klatą zarosnietą,w lozku delikatny jak bestia ,wrazliwiec, odpowiedzialny wariat;)
Inteligentny,mily ale nie za mily bo mi sie znudzi szybko wink
Calowal po rekach i nosil tylko nie za czesto wink w drzwiach przepuszczal to oczywiste smile
No i najwazniejsze zeby pamietal ze jestem niezalezna i ma byc wierny i zazdrosny  tylko zeby nie przesadzał z ta zazdroscią smile
Moze mieć zwierzaka tylko pod warunkiem ze sam się nim opiekuje, umiejacy gotować , no to chyba tyle mojego super mena smile
To chyba tyle, wiec czekam moze się odezwie smile
Zapomialam dopisać o czystych paznokciach bo mam uczulenie na tym punkcie wink

Weronko zaczelaś juz robić budkę dla wnusia ??;)

Pozdro Kobietki do pozniej paaa

41,240

Basia1973 napisał/a:
weronka44 napisał/a:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag … 2Gy-IqCseg

A bo ja wiem...wydaje mi się że jestem szeroka w barach jak Pudzian cyce mam też nie byle jakie a dół szczuplejszy ,schudłam co prawda 12 kg ale 6 przybyło ale to mi tak tarczyca wariuje ,musiałam eythyrox zmniejszyć dawkę bo serducho moje cierpiało ,i zaczęło chcieć mi się więcej jeść z tego wszystkiego ale teraz znowu się pilnuję i myślę że schudnę ,nie wiem taką sukienkę zamówiłam na allegro
http://images68.fotosik.pl/1045/7cd9dce0bab39d32med.jpg

Ladna ta sukienka smile

41,241

Tak pomalutku sie rozkreca .
wczoraj był taki pierwwszy dzien i co tydzien bedziemy sie spotykac .
W kazdy wtorek .
bedzie połaczone z kulinariami i pieka nad dziecmi oraz warsztaty dla dzieci aby było ciekawiej .
mysle ze sie uda

41,242

Cześć ,jestem Kasia,zajrzalam tu i zapragnęłam zostać.Podczytuję Wasze posty,ale nie łapię wszystkiego,bo jestem tu nowa.Mam 48 lat,męża i trochę życiowych doświadczeń.W pazdzierniku mamy srebrne wesele.Dzieci niestety nie mamy bo lata temu poroniłam.A bardzo lubię małe szkraby.Mimo że jestem mężatką,czuję się bardzo samotna.Mąż haruje po 12 godzin , w soboty po 8 i stale jestem sama.Nie wychodzę sama ze względu na wieńcówkę i agorafobię.Przyjmiecie mnie do swojego grona?Pozdrawiam wszystkie dziewczyny 40+.

41,243

Aniolku witaj cieplo w naszych skromnych progach smile
i czuj sie jak u siebie Kochana

no nie dziewczyny? smile
jutro mam menadzerke na inspekcji, trzymajxcie kciuki

41,244

witaj aniołku , dołac bedzie nam milło

41,245

Dziewczyny,dziękuję za miłe powitanie.Chętnie tu będę zaglądać.A o czym tu rozmawiacie?

41,246

Witaj aniołku  smile

41,247

aniolek672 napisał/a:

Dziewczyny,dziękuję za miłe powitanie.Chętnie tu będę zaglądać.A o czym tu rozmawiacie?

witaski milutkie smile

A o wszystkim tak sobie gadamy Kasiu smile

41,248

rozmawiamy o wszystkim i o niczym .
dołaczmy sie do tematu .
zalimy sie czy chwalimy

41,249 Ostatnio edytowany przez De M (2015-07-15 20:45:23)

Hej Dziewczyny
cześć Aniołek smile

Nałaziłam się dzisiaj strasznie. Buty kupowałam. Zwykłe, sportowe, wakacyjne. No ale kupiłam. Sobie i Młodemu, bo promocja była.

Sonia, będę trzymać. Kciuki. smile

Alika taki facet jakiego chcesz, to się chyba jeszcze nie urodzil. wink

Mała czarna jest....extra smile

Weronka, zawsze sobie obiecuję, że też będę szydełkować, robić na drutach, a kiedyś nawet nauczę się szyć. No cóż. Na obietnicach się kończy.
I jeszcze produkujesz narzędzia. smile:):)
Szydło jest....piękne. Jestem pod wrażeniem.

ściskam mocno Wszyściutkie  smile

Ela, a Wy te zajęcia to jakoś wieczorem organizujecie? No wiesz, po pracy, czy te mamy nie pracują zawodowo?

41,250

De M jak to się nie urodził ????:(
Na pewno gdzies tam jest taki dinozaur wink
http://thumbs.dreamstime.com/z/s%C5%82odki-dinozaur-ilustracji-wektora-5727596.jpg

fajniusi ???????i taki zieloniutki wink tongue

41,251

Nooo dobra....urodził się  wink
ale to jeszcze dziecko:)
zieloniutki =niedojrzały
Będziesz musiała chwilkę poczekać  hihiii...

41,252

Ela, a co to znaczy że kulinarnie - będziecie razem pitrasić? macie warunki?

Basia, fajna sukienka - dekolt b. dobry smile - a czemu czarna?  a nie np. czerwona... smile

Co do budki - najpierw muszę zakupiś w lumpku jakieś stare T-shirty w ładnych kolorach - potnę je na paski... ale na razie mam w domu 3 dzieci i muszę gotować, piec, prać, przytulać, wozić, bawić się... Czasu mało... smile

Witaj Aniołek!  - fajny nick /niebiański smile/

41,253

weronka44 napisał/a:

Ela, a co to znaczy że kulinarnie - będziecie razem pitrasić? macie warunki?

Basia, fajna sukienka - dekolt b. dobry smile - a czemu czarna?  a nie np. czerwona... smile

Co do budki - najpierw muszę zakupiś w lumpku jakieś stare T-shirty w ładnych kolorach - potnę je na paski... ale na razie mam w domu 3 dzieci i muszę gotować, piec, prać, przytulać, wozić, bawić się... Czasu mało... smile

Witaj Aniołek!  - fajny nick /niebiański smile/

Weronka czarne wyszczupla he he a nawet jakbym chciała nie ma czerwonej ,czarne pasuje do wszystkiego ,zresztą ja mam 3 pieski i jak ubiorę jasną to mam takie coś co kocham najbardziej

http://images69.fotosik.pl/1046/792b0c5b1cedbf92med.jpg

41,254

Hey doberek DZIEWUSZKI  czwartkowo
witaj Aniołek lol

http://imgup.pl/di/I0F6/www.gif

Alika lol a to masz świętą racje ... lol
też zwracam uwagę na paznokcie u faceta - na zegarek - buty ... to chyba najwięcej go wyróżnia smile
plus reszta lol:lol: ...

http://imgup.pl/di/SP6K/nie-musi-cie-kochac-caly-swiat-2015-05-14-23-48-29.jpg

pozdrawiam WSZYSCIUTKIE  Mychy lol

41,255

Dzień dobry...
Dziś kolejny czwartek jazzowy. Zakładam, że dzisiejszy koncert nie przypadłby Wam do gustu, więc podzielę się z Wami muzyką przy której ostatnio zasypiam. Ba... Która towarzyszy mi przez kilka ostatnich dni.

Umówmy się, że jeśli znajdziecie czas przed północą, spotkamy się myślami patrząc w niebo. Ja na parapecie swojego okna pośród uśpionego miasta, Alka na tarasie przed domem pana dziadka.
Elunia na poddaszu spojrzy na zapadającą w ciemność wieś.
De M być może kątem zerknie na syna pośród dźwięków klawiszy.
Meg w bezpiecznym miejscu z dala od niebezpieczeństw.
BaCha odstawi krzątanie się po domu i przerwie robienie czystek na facebooku.
Markadia zgasi światło w pokoju córki i pośle smsa starszej z zapewnieniem, że wszystko będzie dobrze.
I dołączą do nas pozostałe Dziewczęta...

Mignie gdzieś na niebie cień... I uśmiechnę się do siebie.

https://www.youtube.com/watch?v=laE-M29C9vM

41,256

Spo powinnaś napisać powieść.
To co opowiadasz jest takie....realne, autentyczne.
Może spróbujesz?

41,257

przeszlam superwizje:)
ok
ocena - exellent smile)))
ale jestem happy
a naprawde moglo byc roznie

41,258 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-16 15:53:47)

Sonia - ty jesteś "solidna firma" smile nie mogło być inaczej...

Basia - a jakie masz pieski?

41,259

hej ,,, hej ....
a mnie grypka dopadla tego lata .
wczoraj spałam i zimno mi było .  a dzis smarkam .
teraz latem to masakra .

41,260

Hejka

Elu kuruj się, pewnie Cię przewialo ? zdrowka życzę smile
Weronko jaki kurs dzisiaj nam oferujesz ???;)
Soniu  wiedzialam gratulacje  smile

Sponi oki przystaję na tą propozycję przed polnoca zerkne w niebo na balkonie smile i pomyslę smile

Basiu  wlasnie to podstawa wink  ale zegarek no to nie wiem wink 

De M a moze troszkę starszy dinozaur o taki wiecej opierzony smile
http://naukawpolsce.pap.pl/Data/Thumbs/_plugins/information/390325/MTAyNHg3Njg,11582416_11582391.jpg

Miłego popoludnia Netki  paaa

41,261

kuruje sie od wczoraj . albo przewiało albo ktos mi sprzedał  chorobsko .

41,262 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-16 17:01:06)

kursy walut. news:

GBP = 5,82
EUR= 4,08

Ela - załapałaś może wirusa komputerowego?

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRn1wukxZ3Jel_LuzW8oqgCJ-3kshtHD3BCITat5E2r_s_F_UG5

smile

41,263

No Weronka, wiedzialam ze wzrosnie smile)))

41,264

Sonia, ja bym ci zapłaciła i 6 zeta za funta, co tam 6, siedem... smile  To okropne, że ludzie muszą wyjeżdżać za granicę do pracy, żeby normalnie żyć... Świat jest pokręcony...

41,265

no pewnie to ten komputerowy . ha ... ha....
tak to juz jes , ze za chlebem trzeba wyjezdzac za granice bo u nas z legalna praca to problem .
same smieciowki a najlepiej to na czarno bo nietrzeba nic odprowadzac . a panstwo zamiata to pod dywan
i ludzie biednieja z dnia na dzien

41,266

weronka44 napisał/a:

kursy walut. news:

GBP = 5,82
EUR= 4,08

Ela - załapałaś może wirusa komputerowego?

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag … 2r_s_F_UG5

smile

Weronko EUR=4,08  sad sad maleje sad

41,267 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-07-16 20:40:15)

Ela - zaraziłaś mnie uciążliwym kaszlem lol   chiiba lodami się załatwiłam
jak cały rok nie choruje - tak teraz chyrlam jak gruźlik ....   masakra smile

Alika ale ja miałam na myśli - dobry zegarek
zaczynają się od 800 zeta wzwyż smile:)

pozdrawiam Mychy lol    http://imgup.pl/di/DM2Y/0-0-0-1771122028-middle.jpg

41,268

Pewnie przez sytuację z Grecją - może gdy się uspokoi to kurs wyrówna,  Alika smile

41,269

Dziewczyny jestem z Wami,podczytuję Was,ale czasu brak na pisanie.Wracam w sobotę,to w niedzielę będę już Wasza.

41,270

Basiu  hymmmmmm taki zegarek to juz podchodzi pod ,, facet z kasą " i pod materializm jak dla mnie sad

Beatko oki czytaj i wracaj do nas smile

Weronko mam nadzieje ze się wyrowna mam wyplatę w nastepnym miesiacu dopiero sad

De M  jak tylko sobie tak marzę o tym Dinku  wink

Pa Netki dobrej nocki smile

41,271

Hej hej ja też jestem podczytuje ale mam taki zapier...l he he że nie mam czasu załadować
Cmokam Was wszystkie śpijcie słodko baaajjj

41,272 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-07-17 07:52:58)

hellouuuu Dziewuszki

zapraszam na caffe   http://imgup.pl/di/HF1Y/21790-7656799c8388dbeb1295bee69e0899da.jpg

zaczyna się znowu fala upałów ....  i fajnie i nie lol

Alika iiiiii tam materializm od razu lol

http://imgup.pl/di/K8PG/2785.jpg
  patrz lol przeciEEEEE łON lol nie ma "sikora" z targu hiiiiiiiiiiiiiiiii   
zapewniam Cię - że mają  lol:lol: porządne zegarki  ....  nie tylko celebryci lol

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE lol

41,273

Hejka Netki smile

Cos ostatnio puściutko  sie robi w Kafejce sad

milego dnia Wszysciutkim  bez wyliczanki smile

Basiu hymmmm nadal podtrzymuje to co wczesniej napisalam wink
paa

41,274 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-07-17 09:08:07)

dzisiejsza perełka z FB      ekstra lol:lol:

41,275

Nocą zawsze ożywają moje wspomnienia. I wtedy czuję zapach... Smutku, ale i żalu do siebie. Że mogłam wszystko inaczej...

Widziałam Weronkę. Przyszła do mnie, okryła wydzierganym na szydełku ze swoich przemyśleń ażurowym pledem. Szybko odeszła. Skryła się pośród pomalowanych nowym początkiem ścian. W pokoju na poddaszu...

Bulinka zasnęła z uśmiechem na twarzy. Wpatrzona w dziecinę, dla której odda choćby ostatni oddech...

Soniu, Ciebie też nocą widziałam. Rozradowaną szczęściem jak mała dziewczynka...

Dagmarko... Muskałaś parapet stojąc obok mnie. Brakowało tobie zwyczajnie słów.

Żyję... Zatrzymałam się tylko na chwilkę. Ruszę dalej, wkrótce.

Posty [ 41,211 do 41,275 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 633 634 635 636 637 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024