41,016 2015-07-06 13:01:57
41,017 2015-07-06 13:38:57
Spo, zaopatrz się w maskę /a la Zorro/ jakąś atrapę broni i wpadaj - będzie kasa ![]()
Bez wentylatora ani rusz - musze tylko uważać, żeby mi pieniądze nie wyleciały przez podmuchy...
41,018 2015-07-06 14:37:10
Hejka Laseczki ![]()
Od wczoraj po 20 do dzisiaj do 11 pradu nie było zw calej chalupie
nooooo masakra normalnie rano kawy się nie napiłam bo nie mialam jak wody zagotować , dostepu do netu tez nie było bo na prad pod tel podlaczony ani oczywiscie stacjonarnegtel.
Tak ze byłam odcieta od swiata całkowicie
Ale juz przyjechał P. elektryk i jest oki tylko spalony czajnik jest znaczy był poszedł weg ![]()
Sponi zajrzalam na gg a tam pustka nic nie napisałas ![]()
Weronko a euro po ile ???:P
Idę na spacerek do Lidla fajne zegarki kolorowe widziałam w gazetce polukam jak sie przezentuja na zywca ![]()
Milego popołudnia Netki paaa na razie ![]()
41,019 2015-07-06 15:44:06
EUR= 4,17 zet
41,020 2015-07-06 15:54:18
Spo, zaopatrz się w maskę /a la Zorro/ jakąś atrapę broni i wpadaj - będzie kasa
Sprzęt już mam
Może być?

Aliko, mnie wczoraj tablet fiksował. Bardzo Ciebie przepraszam. Będę wieczorem pod gg. Idziemy nakarmić kaczęcia znowu...

Tak ponoć wyglądało owe miejsce kiedyś.
41,021 2015-07-06 16:17:10 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-06 16:17:58)
Broń za mało poważna. Nie wystraszy mnie. Może jakiś "handgranat" bazuka czy coś...
41,022 2015-07-06 16:43:06
Kukam tylko,bo w biegu kawę piję i idę na tą salę.Nie wiem,czy mi się uda to wreszcie skończyć.Jak dam radę fizycznie,to do oporu.Majka u starszej córy,więc mogę sobie pozwolić.
41,023 2015-07-06 17:51:24
Mialam dzisiaj spotkanie z wiewiorka angielska
orzeszkami ja karmilam...podeszla bliziutko...fajniee

41,024 2015-07-06 18:25:28
Cześć wpadłam na chwileczkę dać Wam buziaka i uciekam na działeczkę

41,025 2015-07-06 18:34:43
a czemu ona nie jest ruda? ta wiewiórka?
ci Angole - u nich wszystko inne
41,026 2015-07-06 19:17:20
no Weronka, masz racje
ICH WIEWIORY SA SZARE ![]()
ale za to jakie oswojone cwaniary
41,027 2015-07-06 19:46:47
Witaski dziewczęta. Aleee grzeje ... matuniu.
Ja dzisiaj w jakimś takim dennym nastroju. Dzisiaj usłyszałam że nie mogę ryczeć ... nie bo nie więc strzeliłam koncertowego focha aż musiał się płaszczyć żebym odpuściła. A co ja się pofochać nie mogę. Jestem złośnicą ale jako prawdziwa baba ryczeć mogę i nikt mi nie zabroni.
Jest smutna wiadomość. Mój synalek jako wielbiciel wszelkiej maści zwierzątek adoptował dwa gołąbki które do nas przylatywały. Karmiliśmy je codziennie i tak się zadomowiły. Zostały naszymi perełkami i te właśnie perełki stały się rodzicami dwóch prześlicznych maluszków jakiej 4 dni temu. Wczoraj mamusia maluszków zaginęła i do dzisiaj nie wróciła a małe sierotki tęsknią. Nie widzą jeszcze za bardzo ale tata się nimi dzielnie opiekuje w ich domku który im zrobiliśmy, Biedactwa malusie. Boje się że bez mamy nie przeżyją. Nie wiem co robić i jak mogę im pomóc żeby przeżyły.
41,028 2015-07-06 20:09:54
EUR= 4,17 zet
Cuśśś mało ![]()
41,029 2015-07-06 20:13:35
Może jutro będzie lepiej... Alika.
Meg - co za matka z tej gołębicy, no chyba że coś jej sie stało...
41,030 2015-07-06 20:14:07
A ja się pocieszyłam i kupiłam sobie zegarek o taki tylko kolorek taki zieloniusi ![]()

ładny???
Meg ja nie wiem nie znam się na golębiach ![]()
Soniu nasze ladniejsze wiewiorki ![]()
Sponi oki masz rozgrzeszenie ![]()
41,031 2015-07-06 20:15:51
O! bardzo ładne zegarki! Drogie?
41,032 2015-07-06 20:36:18
O! bardzo ładne zegarki! Drogie?
nie drogie zapłaciłam 4,55 euro w Lidlu
wylukałam w gazetce i poszłam sobie kupić tylko moj jest taki zieloniutki i pasek tez ma zieloniutki ![]()
41,033 2015-07-06 20:45:40
Fajny - może robić za biżuterię
widoczny
41,034 2015-07-06 20:47:01
weronka44 napisał/a:O! bardzo ładne zegarki! Drogie?
wylukałam w gazetce i poszłam sobie kupić tylko moj jest taki zieloniutki i pasek tez ma zieloniutki
Ja mam złoty z tej serii. Zapłaciłam w biedronce całe 10 zeta.
Co do mamusi gołębicy to podejrzewam że ją coś zeziarło.
41,035 2015-07-06 21:36:16
Fajny - może robić za biżuterię
widoczny
nio
mi tez sie podoba ![]()
41,036 2015-07-06 21:38:05
alika40+ napisał/a:weronka44 napisał/a:O! bardzo ładne zegarki! Drogie?
wylukałam w gazetce i poszłam sobie kupić tylko moj jest taki zieloniutki i pasek tez ma zieloniutki
Ja mam złoty z tej serii. Zapłaciłam w biedronce całe 10 zeta.
Co do mamusi gołębicy to podejrzewam że ją coś zeziarło.
taki tani był ??? niemozliwe
to ja musialam az do De jechać zeby sobie kupić
a mialam pod nosem ![]()
41,037 2015-07-06 23:42:05 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-07-06 23:47:54)
Mleko w wolu u gołębi wytwarza się u samca i samicy.Oby dwoje karmią młode.Po 10 dniach od wyklucia karmią je już częściowo przetrawionym pokarmem i to też samiec i samica.Dlatego Twoje młode Meg z jednym rodzicem też mają szansę na przeżycie.Bądź dobrej myśli.
Pół godziny temu skończyłam sprzątać salę na remizie.Jutro muszę przeliczyć naczynia i będzie finito.Nadszedł czas na ogarnięcie mieszkania.Jutro jednak rano jadę młodego odwieść do pracy na piątą, drugim młodym o szóstej do dermatologa i na badania szkolne i znowu cały dzień zajęty,a miałam nadzieję,że jak Majka pojedzie do córki,to będę miała dzień dla siebie.Niestety życie chce inaczej.
Dobrej nocy Wam życzę.
41,038 2015-07-07 05:46:20
Ostatnia mówiłam dobranoc i pierwsza mówię:dzień dobry.Mam tylko nadzieję,że nie będę sama z sobą rozmawiać he...he...
Dziewczyny tak w ramach ciekawostki:
Mój syn ten,który pracuje na samolotach przy ogórkach na bieżąco zdaje relacje.Okazuje się,że pracodawcą Jego jest Niemiec.Zatrudnia Ukraińców i Mołdawian.Oczywiście przewijają się tam Polacy.Ludzie przychodzą na kilka dni i nie wytrzymują.Dlaczego?Wczoraj syn robił 16-scie godzin.Od piątej do dwunastej bez przerwy.O 12-stej pół godziny przerwy.Na ten cały czas dostają litr wody.Wyrzucają ludzi za byle co,a cały czas mają komplet.Ktoś wczoraj wyleciał,bo Im się przypomniało,że w zeszłym roku namawiał ludzi,żeby 16-swego sierpnia nie poszli do pracy.
,bo święto.Wczoraj obcokrajowcy zrobili strajk i domagali się drugiej przerwy,więcej wody i wyrzucenia kierowniczki Polki,która Ich wyzywała i straszyła deportacją.Osiągnęli wyrzucenie kierowniczki i drugą przerwę piętnastominutową,ale niepłatną już.Ci obcokrajowcy,żeby tu przyjechać musieli zapłacić 1200zl z czego 800 zł było dla pośrednika.Jeszcze z każdej godziny przepracowanej 1 zł też idzie dla pośrednika.Obcokrajowców jest niecała setka.
Pracują więc 7 zł. Na godzinę.Syn ma 8 zł.
41,039 2015-07-07 05:51:03 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-07-07 05:53:38)
Ostatnia mówiłam dobranoc i pierwsza mówię:dzień dobry.Mam tylko nadzieję,że nie będę sama z sobą rozmawiać he...he...
Dziewczyny tak w ramach ciekawostki:
Mój syn ten,który pracuje na samolotach przy ogórkach na bieżąco zdaje relacje.Okazuje się,że pracodawcą Jego jest Niemiec.Zatrudnia Ukraińców i Mołdawian.Oczywiście przewijają się tam Polacy.Ludzie przychodzą na kilka dni i nie wytrzymują.Dlaczego?Wczoraj syn robił 16-scie godzin.Od piątej do dwunastej bez przerwy.O 12-stej pół godziny przerwy.Na ten cały czas dostają litr wody.Wyrzucają ludzi za byle co,a cały czas mają komplet.Ktoś wczoraj wyleciał,bo Im się przypomniało,że w zeszłym roku namawiał ludzi,żeby 16-swego sierpnia nie poszli do pracy.
,bo święto.Wczoraj obcokrajowcy zrobili strajk i domagali się drugiej przerwy,więcej wody i wyrzucenia kierowniczki Polki,która Ich wyzywała i straszyła deportacją.Osiągnęli wyrzucenie kierowniczki i drugą przerwę piętnastominutową,ale niepłatną już.Ci obcokrajowcy,żeby tu przyjechać musieli zapłacić 1200zl z czego 800 zł było dla pośrednika.Jeszcze z każdej godziny przepracowanej 1 zł też idzie dla pośrednika.Obcokrajowców jest niecała setka.
Pracują więc 7 zł. Na godzinę.Syn ma 8 zł.
Syn mówi,że myślał iż pojeździe do pracy na 8 godz.,a potem będzie miał wakacje,a tu 16-scie godzin pracy i zapowiada się to na stałe.Powiedział,że idzie chyba ostatni dzień dzisiaj chyba,że coś się zmieni.Oczywiście ma moje pełne poparcie.
Chyba też jestem zmęczona,bo zamiast edytować i dopisać,to zacytowałam post własny.
41,040 2015-07-07 06:10:01
bry DZIEWCZĘTA witaj Bulinka ...... 
na caffe zapraszam 
Bulinko też popieram - niech zrezygnuje z takiej harówy ... no! przestań
szkoda chłopaka ....
pytanie ???? czy łon
powinien się wydepilować ????????????/
????? hiii
>>>> ![]()
trzymajcie się chłodniutko
u mnie na dziś zapowiadają 32 stp. w cieniu ..... masakra ![]()
41,041 2015-07-07 08:54:18
Dzień dobry ![]()
Bulinko, ja Ciebie widziałam, kiedy zasypiałaś
Serio
I o poranku również nie spałam. Pilnuję by Dziecina dostała antybiotyk o prawidłowej porze.
Myślę tak sobie, że kiedy Twój syn dostanie tak porządnie w dupsko przy fizycznej pracy, wyjdzie mu to na dobre. Pamiętam, że kiedy chodziłam na nocne inwentaryzacje (markety budowlane i czasem pozostałe), mieliśmy 15 minut przerwy. Pracę zaczynaliśmy od mniej więcej 20.00 a kończyliśmy często o 7.00 tuż przed otwarciem marketu. Zdarzało się, że klienci już albo jeszcze się pałętali. Niby praca spokojna, bo skaner w ręku i każdy produkt w rękę. Jak ciężka to praca, wiedzą tylko ci. którzy tego doświadczyli. Mózg na najwyższych obrotach bo koncentracja pełna. A pomylić się nie było trudno. Za to też niektórzy tracili tę pracę. Ważna była ilość błędów. Przerwa o której pisałam była zbawieniem. Po trzech pod rząd nieprzespanych nocach ( a nad ranem musiałam pójść do mojej codziennej pracy) opadałam z sił. Rozumiem zatem Twoje dziecko i nie neguję jego decyzji.
Baśka
Skąd Ty tych panów wytrzasnęłaś? Przecież oni są tacy włochaci
Fe... Co nie znaczy, że zabezpieczona odrobinę przed zimnem klatunia nie odpowiada mi 
Meg, co z tymi maleństwami? Przyznam szczerze, że nie wiedziałam tego co Bulinka napisała o gołąbkach
Dobrze, że natura zabezpieczyła istoty przed losowymi zdarzeniami.
Soniu, proszę byś uważała przy tych wiewiórkach. One są takie roztrzepane. I pamiętaj, że mają ostre ząbki.
Weronko, to znaczy, że ja miałam na Ciebie napaść? Myślałam, że jakoś się dogadamy 
Mam problem ze sprzętem, który jest moim oknem na świat. Zaczynam się tym z lekka frustrować.
Milionku... Odezwij się. Proszę...
Kawashake, nie rób sobie jaj bo w końcu się na Ciebie wkurzę i zrobię Tobie awanturę
Brakuje mi Twoich wpisów.
Eluś, czy upał trochę zelżał u Ciebie? Na strychu?
A teraz na koniec moje Stworzonko: Dagmarka... Widziałam, że pisałaś na gg, ale moje opuszki palców naprawdę nie chciały współpracować ze szkłem. Bardzo Ciebie przepraszam Maluszku.
I uśmiecham sie do wszystkich Dziewcząt, które zaglądają do Kafejki

To ja może zrobię sobie pracową kawunię
a potem zapalę fajeczkę ![]()
41,042 2015-07-07 10:57:26
Obskoczyłam swoją pracę,syn był u dermatologa i byliśmy w szkole złożyć oryginał świadectwa.Teraz jem sałatkę,piję kawę i zastanawiam siebie,czy zabrać się za mieszkanie,czy iść spać.Od 4-ej na nogach,bo syna na piątą odwiozłam do pracy.Przed chwilą pisał sms-ja,żeby dziś znów co najmniej do 20-stej.
Mam nadzieję Spo,że może zrozumie,że jednak warto siebie uczyć.
41,043 2015-07-07 11:02:48
Witaski Wszystkim ![]()
Miłego dnia życzę i uwazajcie na Siebie, bo skwar z nieba nadal się leje ![]()
Do pozniej paaa
A co tam Ci się dzieje Sponi z tym oknem na swiat ????paluszki Cię bola czy co ????;)
41,044 2015-07-07 13:15:27
Dosiadam na chwilkę..
????
Dzisiaj działam kuchennie, nikt mnie na dwór nie wyciągnie..????
Dobrego na dziś Kochanym Netkommm
41,045 2015-07-07 14:26:57
Czy jest tu jakas kobieta z trojmiasta ?
41,046 2015-07-07 17:05:42
nie ma tu kobiety z trojmiasta ![]()
Alika, zyjesz?
bo ja wczoraj mialam kryzys...
41,047 2015-07-07 17:26:32 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-07-07 17:27:50)
Witaski wtorkowe.:)
Ja dzisiaj jak człowiek wróciłam z pracy i mogę Was poczytać. Stęskniłam się za Wami.
Basiunia faceci totalnie obleśni bleeeee ... nie cierpię włochaczy. Dla mnie obowiązkowa całkowita depilacja a dla nich wosku zabraknie ![]()
Bulinka fajnie że już po imprezce i sprzątanie pójdzie ładnie. Co do syna to podziwiam młodego za samozaparcie. Nie wszyscy dorośli są tak dojrzali jak on się zapowiada. Szacun dla niego a Ty znajdź chwilkę na odpoczynek.
Alika ja swój zegarek to z wyprzedaży w biedrze kupiłam. U nas w dużej jest takie pomieszczenie wyprzedażowe i na prawdę idzie tam fajne rzeczy upolować. To pomieszczonko za alkoholem. Pamiętasz? w dużej na lubelskiej ![]()
Sponi moje malutkie sierotki radzą sobie jak na razie super z tatusiem. Tata dba o swoje pisklaczki wspaniale. Rosną jak na drożdżach. Co do dzisiejszej wizyty na grupie wsparcia to przyznaję się ale stchórzyłam. Zwiałam jak zobaczyłam te osoby które tam wchodziły. Było ich za dużo a ja tchórz śmierdzący zwiałam ukradkiem. Wiem kopniak w dupę mi się należy .... kop ... wstydziłam się jak cholera powiedzieć głośno. "Jestem Gośka żona alkoholika ..." Chyba nie dam rady
Nasza Mamuśka dalej jak przeciąg w ten upalny dzionek wpada i wypada ale pewnie remoncik idzie też jak wicher. Czekamy na relację co udało się już zrobić.
Sonia co za kryzys? Pewnie zmęczenie dało o sobie znać .
No ale nasze Słoneczko Dagmarka to już w ogóle o nas zapomniała. Nie ładnie. Chyba mała lanie dostanie za to że nas zaniedbuje. Wiem wiem Piotruś smaruje opalone plecki i nie ma już czasu do nas zaglądnąć. Czekamy ![]()
Nie widać Elusi, Markadii ... może zajrzą.:)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie netkoleżanki
Buziole
41,048 2015-07-07 17:48:44 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-07 17:54:53)
Meg - ale ty odważna! Od razu na grupę? U was tak się robi? Ja byłam na spotkaniu face to face z terapeutką ze cztery razy i jeszcze mnie nie umówiła na grupę. Ale może na dniach...
Nie odpuszczaj Meg, tylko łap psychologa ![]()
Fajnie, że gołąbki mają tatę karmiciela - nie wiedziałam, że tak jest u ptaków. Mój były "gruchacz" w kółko tylko powtarzał - "nie gotowałaś, nie gotowałaś..." - dlatego porzucił.
Ela - rzuć to poddasze i jedź nad wodę - ja tak jutro zamierzam...
A dzis byłam odebrać wyniki z usunięcia "raczka" - potwierdziły się. I mam podejrzenie drugiego. Pociachają mnie i będę miała blizny jak weteran wojenny...
dorobię sobie do nich legendę - np. a ta blizna to jak walczyłam ... /no nie wiem - chciałam napisać pod Lenino ale to nie mój rejon
no to niech będzie pod Tesco jak rzucili tanie odkurzacze
/ może wy znajdziecie dla mnie jakies pomysły...
Ogromnie spać mi się chce - przez to gorąco chyba, a może zjadłam za dużo krówek i cukier mi sie podniósł... a ja w pracy to kimać niezręcznie...
/GBP- 5,87 EUR- 4,18/
Sonia - kiedy wracasz? Ojczyzna czeka...
Bulinka - twój syn dostaje szkołę /życia/ ale bez przesady - wyzyskowi należy powiedzieć stanowcze NIE
Sponia - napadaj, oj będzie się działo...
41,049 2015-07-07 18:01:46
hellouuuuu żyjecie ....?????
ja dopiero teraz wychodzę na leżak poklachać z sąsiadami
>>> ![]()
41,050 2015-07-07 18:21:44
Synuś porzucił pracę,ale już sobie szuka drugiej.Przyjechała dziś tam na pole inspekcja pracy.Pewnie nie jedna skarga tam wpływa.Popatrzyli,usłyszeli,że wody pracownicy mają pod dostatkiem i jeszcze powiedzieli,że zaraz jadą po lody.Poszli,a pracownicy usłyszeli,że robią do 20-stej.Oczywiście od piątej rano na polu byli.Syn się wkurzył,wstał,wziął swoje rzeczy i poszedł do domu.
Ja sobie siedzę i kawkę piję i mam wolny wieczór.Przespałam się jednak w ciągu dnia i teraz mogę sobie posiedzieć na kompie.Jutro też nie muszę rano wstawać i Majka mnie nie obudzi,bo u córki he...he...Raj na ziemi.
41,051 2015-07-07 18:25:27 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2015-07-07 18:29:53)
Gosia ja podczytuję cały czas ???? tylko do pisania leniwca mam..
Kibicuję i trzymam kciuki za każdego z osobna
Sonia pewnie za bliskimi tęskni..przesilenie takie...Sońka czym się tam czego tylko się da..Alika też ????
..po nocce dzisiaj to taka przymulona chodzę, najwyżej wieczorem takie poprawki malarskie w rogach zrobię, a tak oprócz listew przypodłogowych do paneli wszystko już mam w dużym pokoju zrobione..
Listwy dopiero jak uzbieram troche kasy..na razie wszystko pójdzie na zrobienie parapetówy..
Beata ahamm cudne uczucie..po takim wysiłku dłuższym..taki spokój..nic nie goni..
41,052 2015-07-07 18:47:39
Fajnie macie kobietki - nogi do góry, leżaczek, zimny drink - leżycie i pachniecie... /ja planuję po pracy też/
41,053 2015-07-07 18:58:10
Weronka..jeśli to wścibskie z mojej strony to przepraszam i zignoruj pytanie proszę, ale z tego co rozumiem to masz raczysko i kolejny przerzut, chemię też? Napisz proszę coś więcej i co to za diabelstwo jest i jak rokują..i czy mocno Ci dopieka?
41,054 2015-07-07 19:04:00
Dziewczyny właśnie mówili,że jeszcze jutro taki upał.Potem ulga.
41,055 2015-07-07 19:04:30 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-07-07 19:06:03)
Mamuś - nie jest aż tak źle - to rak złośliwy miejscowo /cokolwiek to znaczy/ i leczenie polega na wycięciu. Pytałam czy może nastąpić wznowa - może, ale w innym miejscu i nie musi.
Jakby co znów ja wytną. No to mogę zostać nieźle pocięta
Kobieta z blizną /bliznami/ ![]()
Zamierzam jeszcze pozostać na tym padole /choć oczywiście czasem mi sie nie chce... żyć - ale nie dziś
/
Ten rak to tylko mała plamka na skórze...
41,056 2015-07-07 19:22:16
Weronka...daleko za horyzontem jeszcze
41,057 2015-07-07 19:28:30
Sonia - angielski klimat jest dobry na cerę
więc wrócisz MŁODSZA!
41,058 2015-07-07 19:37:06
To odetchnęłam..
Pomysł na blizny jest..ale muszą być już stare
Ja mam na bliźnie na ramieniu tatuaż ...w ogóle jej nie widać..ale nie była duża..tak jak popatrzeć na bliznę..piękna jest..a linie same układają się w obraz..wystarczy to wykorzystać przy tatuażu..
41,059 2015-07-07 19:38:29
Bałabym sie tatuażu - bo to wydaje się takie trwałe - a co jak sie znudzi?
41,060 2015-07-07 20:03:28
Dzień dobry ![]()
Nadrabiam zaległości w czytaniu. Padam na pyszczek dziś, więc chwilka relaksu z Wami.
uwielbiam tatuaże, choć sama nie posiadam.
Może czuję, że już za późno, kasy mi szkoda i zawsze zastanawiam się jak się będę z nim czuła jak będę miała 70-80 lat (jeśli dożyję
)
ale.....może kiedyś....
chciałabym.
A "wykorzystać" tak bliznę? Rewelacyjny pomysł. Jestem pod wrażeniem, że można z tego zrobić atut. Mam jedną brzydką bliznę, co prawda najczęściej zakrytą, ale .....pomyślę o tym. Może mnie to zmotywuje.
Dziewczyny na zagranicznych wojażach....zostajecie tam? Bo widać, że Wam dobrze
Bulinko szybko obskoczyłaś tę imprezę ![]()
Jak wszystkie obrobione ( w sensie po pracy) to zapraszam na piwo. Właśnie piję. W celach zdrowotnych oczywiście
.
Spuchłam od tego upału (co też ma dobre strony bo wyglądam na grubszą
) wody z organizmu się pozbywam i nerki filtruję.:)
41,061 2015-07-07 20:08:15
B. dobrze Demi - tak trzymaj - trzeba dbać o nerki ![]()
41,062 2015-07-07 20:08:19
Hehe..a to może z henny..zmywalny..malowany..
Albo historia..napad w pracy? Sponi strój już ma..walczyłaś jak lwica o ta kasa ..rykoszetem dostałaś..
41,063 2015-07-07 20:12:39
DeM ...prosze Cie ...
Co do tatuazu mi sie chce wlasnie z henny..na przedramieniu na moje wakacje, ktore przewiduje na druga polowe wrzesnia...ale nie wiem jeszcze jaki tatoo...moze macie pomysly?
41,064 2015-07-07 20:16:08
Hehe ![]()
zmywalny z henny to już był
jak eksperymentowałam z brwiami. ![]()
cała się umazałam, a brwi obie złączyły się w jedną, grubą krechę. Trzy dni straszyłam. Zanim się zmyło
. Sama bałam się w lustro spojrzeć.
Henna odpada.
Spróbuję dogadać się ze Spo.
Piwo się grzeje. ![]()
Sonia : ? albo $
żeby zawsze były pod ręką ![]()
41,065 2015-07-07 20:19:53
Dem???? hej..dołączam z nalewką..zapomniałam, ze dzieci do szkoły nie muszę odwozić w wakacje...w pracy jutro wolne..no miodzio
41,066 2015-07-07 20:24:02
nie ma tu kobiety z trojmiasta
Alika, zyjesz?
bo ja wczoraj mialam kryzys...
Soniu zyję ja dzisiaj jakoś mam tak nie za bardzo ![]()
41,067 2015-07-07 20:25:03
No jak my to zmieszany....cieniutko nas widzę.![]()
A rano do roboty. Autkiem. I co? Na kolana przed gliniarzami? Ja wiem, że jutro środę, ale bez przesady;). Dwóch nie przekonam. ![]()
Jeszcze na kacu....nie przeskoczę ![]()
Hej Alika ![]()
41,068 2015-07-07 20:26:12
No Alika wreszcie...jestes...ja tak wczoraj mialam pochmurzasto...liczysz dni?
Dem ? ![]()
41,069 2015-07-07 20:37:11
De M hejka ![]()
Soniu jeszcze nie liczę a Ty do kiedy masz zamiar tam pracować ???
41,070 2015-07-07 20:56:46
Alika do polowy wrzesnia..
41,071 2015-07-07 21:19:33 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-07-07 21:21:07)
Alika do polowy wrzesnia..
kurcze to jeszcze dlugo:( a dobrze Ci tam chociaż ??
bo mi niby dobrze ale coś mnie bierze jakaś melancholia czy cuśśśśśśśśś ![]()
obżeram sie teraz sezamkami i plakać mi się chce ![]()
ja chcę do domu ![]()
chyba mam kryzys wieku średniego ![]()
41,072 2015-07-07 21:32:16
Noo wiesz?
żaden kryzys wieku średniego !!!
To się inaczej objawia
.
Tęsknisz i może jesteś zmęczona.
już nie długo. Zaraz będziesz w domu.
Łzawisz? . Może na sezam masz alergię?
zostaw sezamki w spokoju ![]()
Położyłaś dziadka spać?
Jutro środa
:):)
41,073 2015-07-07 21:35:45
a co tam smutki Dziewuszki
na Dobranckę tancerza zostawiam
dla uśmiechu 
Bulinka i bardzo dobrze ,że Twój Syncio podjął decyzję rzucenia pracy .... ![]()
młody to znajdzie .... ...
41,074 2015-07-07 21:40:23
Tancerz ok.
Ale stringi....noooooo....klękajcie narody ![]()
41,075 2015-07-07 21:53:20
Noo wiesz?
żaden kryzys wieku średniego !!!
To się inaczej objawia.
Tęsknisz i może jesteś zmęczona.
już nie długo. Zaraz będziesz w domu.
Łzawisz? . Może na sezam masz alergię?
zostaw sezamki w spokoju
Położyłaś dziadka spać?
Jutro środa:):)
dziadek w kuchni siedzi cos grzebie przy czajniku sprawdza dlaczego się spalił ![]()
ja juz mu powiedzialam dobranoc rolety opuścilam i chodu na gorę do siebie, zamienilam sezamki na sok marchwiowo- jabłkowy.
Ja nie placzę rzadko to robie nie mam juz łez ![]()
mam kryzys
i tesknie do swojego domku ![]()
41,076 2015-07-07 21:54:35
a co tam smutki Dziewuszki
na Dobranckę tancerza zostawiam
dla uśmiechu http://imgup.pl/di/F07K/fashion-fail-wh … tz35fw.gifBulinka i bardzo dobrze ,że Twój Syncio podjął decyzję rzucenia pracy ....
młody to znajdzie .... ...
Basiu Ty to porafisz pocieszyć ![]()
41,077 2015-07-07 21:58:22
Jak ktoś lubi zbierać jagody w lesie..to ogłaszam..są już ????
41,078 2015-07-07 22:23:50
Alika przytulam Cię mocno. ![]()
Łapkę przybijam, bo też nie płaczę. No chociaż ostatnio płakałam ze śmiechu ![]()
soczek poproszę jabłkowy. Marchewkowego nie lubię.
A jagody....a i owszem....lubię....jeść ![]()
zbierać nie mam cierpliwości....i czasu....
Wieczorem po pracy raczej ich w lesie nie dojrzę. Może Mamuś pozbierasz, a ja zjem?
Proszę, proszę, proszę ![]()
41,079 2015-07-07 22:35:53
Ja dziś pojadłam malinek.Na jagody to chyba nie pójdę,bo też nie ma kiedy.Dziś miałam popołudnie lenistwa.Mąż tylko zarzucił mnie papierami do wypełnienia.Myślałam,że Go pożre żywcem.Teraz idę spać i nie wstanę aż się wyśpię he...he...
Alika ja też tulę.
41,080 2015-07-08 01:53:11
Boże mój... Nie było mnie raptem kilka tyciuteńkich godzin a tu płacze jakieś.
Aliko, wiem, że tęsknisz. Zrób sobie taką kartkę na której będziesz odliczać dni do powrotu. Moje Dziewczynki w ten sposób zbliżały się do wakacji ![]()
De M Ty chcesz bym zaczęła wywijać szablą? Przecież zrobię Tobie znak zorrowy
właściwie dlaczego Zorro kojarzy mi się z Don Pedro?
Soniu, a będziesz po polskiemu mówić skoro tak długo jadać będziesz ichnie jedzenie?
Mamuśku, po czemu litr jagódek?
Dagmarko, daj znać jak Tobie idzie Nauka jazdy Dziecko...
Bulinka, wykorzystaj wolną chatę i wiesz... Papiery odstawcie na bok ![]()
Basiu... A gdybym zamówiła na śniadanie borówki, te amerykanskie? Da się?
Dotarłam na wieś. Do byłego. Po ciuchy Dziecięcia przyjechalyśmy. I przy okazji mam papiery do szkoły do wypełnienia. Masrtwię się. On nie jest w stanie utrzymać długopisu w ręku... Nie czuję się winna. Żal mi go. Co ja mam zrobić żeby się ogarnął?