Witajcie Wszystkie razem i każda z osobna. Dzisiaj od rana skwar. Kurdeeee jak ja nie cierpię lata i weekendów. Jestem zimnolubna a tu takie temperaturki. Co do weekendów to zawsze coś się dzieje. Mam nadzieję że dzisiaj będzie spokojnie i może troszkę się odpocznie.
Basia jak zwykle wspaniałe wstawki 
Witajcie elusia i mamuśka.
Bulinko imprezka na mur będzie świetna. Czekamy na relację po 
Alika co do e-pecika to to on Ci się zwyczajnie rozładował. Światełko miga jak jest rozładowany. Widzę że z Ciebie to taka zdolniacha jak ze mnie. Ja ostatnio wpadłam na pomysł żeby rozbierać go bo mi nie dymił. Zalałam grzałkę olejkiem i pan od petków kazał mi ją namoczyć w gorącej wodzie i tak zrobiłam. Suszyłam później i zobaczyłam że coś wystaje z niej więc pociągnęłam. Okazało się że to był knot .... hmmmm .... był i już nigdy więcej nie zadymilł Dokupiłam inne grzałki bez knotów i teraz pazurki mnie już nie swędzą żeby wyciągać. Taka ze mnie bystrzacha ... a rozgarnięta jestem jak kupka siana.
Pozdrawiam wszystkie Netki i buziol :*
Teraz jestem sama w domu i napawam się tym cudownym uczuciem. Jak mi dobrze ... chwilo trwaj ... Doszłam do wniosku że mnie chyba najlepiej byłoby być samej bez żadnego towarzystwa. Odpoczęłabym jak nic.
Mój zdolny syn dostał się do swojej szkoły ... będzie mechanikiem samochodowym. Pełnia szczęścia i ambicji dla niego ale jak tak chce to niech tak ma. Lepiej by był dobrym mechanikiem niż słabym inżynierem.
Teraz fajeczka, herbatka i za sprzątanko by do upalnego zenitu się wyrobić.
Mam ochotę nad jakąś wodę pojechać a Wy ??? zabieracie się ze mną???? Weźmiemy stroje, prowiant, kocyk, okularki, akcesoria do pływania, zimne picie i dobry humorek ... 

Facetów dzisiaj olewamy ... liczymy się tylko MY ...