Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 624 625 626 627 628 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40,626 do 40,690 z 85,597 ]

40,626

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Kawka  z Wami.
Meg ????  to jeszcze ja Ci dorzucę..
A myślisz, że czemu ja remontuję ruderę w innym powiecie, z dala od przelotowej drogi?..bo się cholernie bałam, bo wiedziałam,że nie da mi żyć, zadręczy..
Też mieliśmy wspólny mowopobudowany dom,kredyty też były na mnie, spłaciłam już, a hipoteczny spłacony po sprzedaży domu.. Wychodzę z długów, kilka kredytów na mnie wymusił..dwa spłaciłam sama dorabiając nocami..piszę to Meg tylko po to żebyś uwierzyła,że się da..naprawdę..
I Ty dasz radę..tylko bądź..pisz wszystko, działaj i nie bój się..woększej krzywdy już Ci zrobić nie może, jak będziesz w dołach to tym bardziej to pisz i nie chowaj się, strach będzie, strach przed jego reakcją na twoje działanie, jak będzie dostawał pisma.. Ale innej drogi by to wyprostować nie ma.
Piszesz, że wszystko zostawisz i odejdziesz do Zbyszka, daleko, zostawisz wszystko za sobą, to niestety tak nie działa, niepozałatwiane tu sprawy, długi, jego roszczenia mogą boleśnie kąsać Cię i tam.
Megi.. Proszę Cię rozważ to.
By najlepiej zacząć w nowe życie..jednak proponowałabym pomimo strachu..najpierw założenie niebieskiej karty( i nie zwracaj uwagi na niechęć policji jeśli taka będzie)..potem pozew o rozwód z orzekaniem o jego winie.. I najważniejsze..terapia dla Ciebie..żebyś już za jakiś czas nigdy nie pomyślała, że masz jakąkolwiek winę i wreszcie polubiła sama siebie i zaczęła o siebie dbać o walczyć..

Zobacz podobne tematy :

40,627

Sonia2012 napisał/a:

Alika, to sa tematy tzw watpliwe
ja bym zrobila tak...masz z rodzina kontakt? pewnie masz smile
zaloz to cos przy kims z rodziny, albo pokarz im, niech spojrza czy jest ok
potem bym napisala raport, ze zakladam to cos smile i ze mnie rodzina przeszkolila
a jeszcze bym rodzince powiedziala, ze normalnie to nie jest w twojej kompetencji, ale dla nich zrobisz wyjatek smile poniewasz ich bardzo polubilas

Alika i w ten sposob i wilk syty i owca cala i d..pa kryta smile

fajnieee wymyslilam, nieee...hihihi

jasne z tym budzeniem, zartowalam smile

Soniu w tym przypadku rodzina nie decyduje o niczym, z tego co wiem corka tylko odwiedza sporadycznie, dziadek sam decyduje o sobie,
sprawny na umysle.
Napiszę tylko do agencji co zastałam,i poprosze o tel w tej sprawie.
Chodzi mi tylko czy się nie orientujesz czy ja powinnam bez przeszkolenia fachowego zakładać te podkolanowki jak to jest w przepisach??
nic nie moge znaleźć w necie na ten temat sad

40,628

Aliko a co to są te "podkolanka uciskowe",że tak trudno się je zakłada i trzeba fachowca?
Ale ogólnie git jest prawda? smile

A ja upiekłam ciasto z czereśniami bo wczoraj przyniosłam z działke ze 3 kilo i coś trza było wymyśleć tongue
Częstujcie się smile

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/276/2752748_001.jpg
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/276/2752749_007.jpg

Miłego popołudnia Dziewczynki big_smile

40,629

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Jesteście nieocenione. Wszystkie Wasze rady się przydadzą. Dziękuję i buziam każdą z osobna.

Alika cieszę się że u Ciebie i dziadka wszystko dobrze smile bo się martwiłam czy dojechałaś szczęśliwie.

Markadia ja się piszę na ciachooo. Matko jak smakowicie wygląda. Tak mi się chce coś słodkiego że nie mogę wytrzymać a nie chce mi się migać do sklepu.

Wzięłam się w garść i już nie ryczę. Pomogłyście mi podnieść się z kolan a nieocenione są Spo i Dagmarka bo one w dzień i w nocy mnie wspierały. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM moje Słoneczka.

Wczoraj jadłam loda ... choć to nie środa i dzisiaj efekt jest. Boli mnie gardło ale warto było to był świderek z lidla w polewie z owoców leśnych. Uwielbiam je. Jak to mówi mój Zbyś za tego loda dałabym się pokroić hehehe ... a ja do niego że za tego jak za tego za innego na pewno big_smile

Jak mija Wam niedzielka?

40,630

Witam Was kochani mi niedziela mija spokojnie,luz w doopie mam na wszystko,leżę i się wnęrwiam bo oglądam siatkówkę ,bardzo nie sprawiedliwie oceniają Polaków ,i w między czasie czytam co się dzieje tutaj,bardzo współczujęMeg ,ale myślę że jesteś silna i dasz radę ze wszystkim :)całuski

40,631

Do tej pory nie za bardzo rozróżniam siatkowke od tego drugiego, ale czy ja muszę wszystko wiedziechttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Basiu, tylko się nie stresuj. Herbatka i łóżeczko.

Meg...
Niedziela mija mi pidżamowo. Mam spodnie w kratunię i gładką koszulkę. Oczywiscie na długi rękaw, bo mnie jest wiecznie zimno smile O smile i jakiegos miska na klacie smile

Dzwoniła starsza Córa z wypadu nad morzem. Dostrzegli jeża na skarpie. I nie wiedzieli co robić, bo nie dotarliby do niego. A siedział tam od wczoraj chyba. No jak to? Dzwonic na 112 smile Noż kurcze, żeby moje dziecko nie wiedziało jak się świat ratujehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

Markadio, jesteś okrutna. Takie ciacho wystawić na forum. Chcesz, zebym zęby połamała gryzac ekran? No nie mogę. Lizałam i nic. Nic nie czulamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif

Aliko, liczę że zdołasz się dogadywac z panem dziadkiem. A jak ma na imię nasz królewicz?

Dagmarko, mam nadzieję, że też odpoczęłaś

40,632 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-06-28 20:23:35)

Basia pozdrowionka smile

Meg bedzie oki ogarniesz wszystko i wyjdziesz na prosta smile
Tak sobie pomyslałam ze jak wrocę to moze byśmy sie spotkały np w Lublinie co Ty na to ?? na pogaduchy wink jak oczywiscie masz ochotę smile na spotkanie ze mna smile

Dziadek strasznie sepleni wyłapuję co 5 słowo i  wiecej się domyslam  i nadrabiam  usmiechem jak na razie działa wink

Markadio to sa lecznicze podkolanka, a nakładanie ich to masakra,strasznie ciasne, pierwszy raz mam do czynienia z nimi, trenowałam wczoraj na zmienniczce, pare razy i dzisiaj mi się udało je załozyć smile ciacho  super smakowicie wyglada tongue

A na tej fotce to zapewne mlodsza cora skrada się do ciacha???:P

Sponi  krolewicz ma na imię Werner  ma 92 latka tongue

40,633

Aliko dziadek sepleni bo pewnie zębów nie mo tongue
A może ma sztuczną szczękę gdzieś w szklance cio? http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif

A na fotce to młodsza córcia jest czeka na to ciacho big_smile

Spo moja młodsza też chce ratować zwierzaki.
Na boisku szkolnym pod schodami jest miot małych kociaków i ona z koleżanką od kilku dni nic innego nie robią tylko latają do tych kotków,noszą im mleko i karmę.
Strasznie się nimi przejmuje...moja krew smile
A piżamkę też mam jedną taką portki w kratkę biało-czerwoną i czerwona koszulka z żółtą żyrafą jest lol

40,634 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2015-06-28 20:42:37)

hejo smile ja dzis mam lodowa niedziele bo od jutra z meg biegamy tongue wiec dzis sie nafutruje kalori i  jutro bede sppalac smile moj piotrek sie smieje  z nas ze bedziemy biegac tak. ale do lodowki i z powrotem. a sam mi mowi ze za ciezka jestem. faceci. jest ktos czy sama klikam?

jak wstawic zdjecie z komp?

40,635 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-06-28 21:06:26)

Alika pewnie że z miłą chęcią się spotkam z Tobą może nawet mieszkamy w jednym kierunku. Ja mieszkam ok 90 km na północny wschód a Ty. Dziadziuś Werner pewnie spoko. Zębów na mur nie ma ale sztuczną szczękę by na pewno chciał zabić w jędrną pupcie hehehe... staruszki tak mają, Kiedyś tak usłyszałam od jednego.
Zazdroszczę Wam tych piżamek. Ja mam koszulkę ze Skubim. Pójdę jutro do ciuszka i poszukam fajnych piżamek. Długo nie buszowałam w ciuszku a tam można fajne perełki znaleźć i zupełnie nowe.

Ja jestem Daguś. Biegamy od jutra na upartego i to nie do lodówki. Nasza Dagmarka to niezła szprycha ... widziałam a ja hipopotam ale od jutra to się zmieni. Mam jeszcze 2,5 tygodnia. Wylaszczę się hehehe big_smile to moj Bysio mnie nie pozna na dworcu. Figurkę złapię (tylko ciekawe gdzie?) pasemka na łebie zrobię. Przejdzie koło mnie jak nic.

Ja dopiero zobaczyłam , że zostałam słodką czarodziejką. O jasny gwint. Słodka na pewno bo poziom mojego cukru  oscyluje w granicach 200 ale czarodziejka hmmmm to mi się podoba smile

Dziewczęta ale znalazłam pyszne ciacho snickers na herbatnikach. Już dostaje ślinotoku. Zrobię jak będę jechała do łasucha.

http://i57.tinypic.com/2ypchtz.jpg

40,636

Meg73 napisał/a:

Ja jestem Daguś. Biegamy od jutra na upartego i to nie do lodówki. Nasza Dagmarka to niezła szprycha ... widziałam a ja hipopotam ale od jutra to się zmieni. Mam jeszcze 2,5 tygodnia. Wylaszczę się hehehe big_smile to moj Bysio mnie nie pozna na dworcu. Figurkę złapię (tylko ciekawe gdzie?) pasemka na łebie zrobię. Przejdzie koło mnie jak nic.

wiekszej bzdury dawno nie slyszalam tongue ani ja szprycha ani ty hipoptam.:P napewno cie nie pozna smile

40,637

a oto moj wczoraszy wypiek jak juz sie tak chwwalimy ciastami smile

http://images70.fotosik.pl/1006/062482ebc4ef2cf9gen.jpg

http://images66.fotosik.pl/1006/b2fc409a751797ebgen.jpg

40,638 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-06-28 21:17:17)

Dagmarka TY szczupła jesteś a ja grubas ale mam zamiar coś z tym zrobić od jutra. Nie wiem tylko ile ja zdołam przebiec zobaczymy. Jak nie dam rady to na początek marszobieg do tego dietka Gacy. Wiem że przereklamowana ale skuteczna jak dla mnie. Zaczynam zmieniać swoje życie i siebie a co mi tam. Jutro rano ważenie.

O nieee to ja nastawiam się psychicznie do diety a Wy mnie katujecie takimi ciachami????? Ja tylko przepis znalazłam a Wy pieczecie takie pyszności. Chcęęęęę cośśśśś słodkiegooooo.

40,639

to o ktorej startujemy??

40,640

Och Wy Potworzycehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif
A ja zrobilam na kolację salatkę. Makaron ryzowy, ogórek, koperek i szynka.
Ide robic ciasto.
Kawe poprosze do yych pysznosci.

40,641

mowisz masz smile
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgo7ja8g0Hid86fGUgtzJ6iQo-Pqh4s3jE6h578sAZ9VO3UNcM

40,642

Dagmara1977 napisał/a:

to o ktorej startujemy??

Ja wracam dopiero po 17,30. wcześniej to mogę jedynie po schodach pobiegać ale Ty jak będziesz wcześniej to startuj i poproszę o relację z biegów. Ciekawe co Twój Skarb na to jak zobaczy Cię biegającą i to nie do lodówki big_smile

Sponi a Ty z sałatką o rany ale jestem głodna tongue

40,643

ja pewnie bede juz kolo 15 biegac smile napewno bedzie zaskoczony smile zlaszcza ze teraz pałaszuje lody waniliowo truskawkowe smile

40,644

hey Dziewuszki  piękne posty piszecie chociaż w smutnej sprawie smile

Meg [/b] głowa do góry   http://imgup.pl/di/MJUB/484158-124207401072169-1424053183-n.jpg
tyle dostałas tutaj wsparcia lol:lol:        superaśne jesteście WSZYSTKIE  lol    pozdrawiam smile

40,645

Meg, ta sałatka wrecz przecieka przez nas. Skladniki takievjak napisałam. Ilosc na oko. Najlepszy jest majonez kielecki.

Dagmarko, dziękuję za kawkę. Robię ciacho smile

40,646

Już pisałam ale napiszę i setny raz. Wszystkie jesteście cudowne ... każda bez wyjątku. Dałyście mi tyle wsparcia że jestem już silniejsza i to dużo.

Właśnie piszę list do mojego Skarbeczka. Tak bardzo na niego zawsze czeka. Nie mogę go zawieść.

40,647

tylko pisz wyraznie bo sie nie rozczyta smile

40,648

Meg mialas wczoraj szyta reke? mocno boli? duzo masz szwow?

40,649

Kurcze ale mnie wymęczył mape z nim studiowałam nadrabialam usmiechem , alez to ciezka praca wink
Meg to super jak zjadę to się spotkamy, juz się cieszę bo bardzo chciałabym Cię poznać smile
Zęby ma gora i doł codziennie ją szczotkuje big_smile  i co z tego jak i tak sepleni big_smile

zmykam Netki musze jeszcze maila napisać do agencji i przedstawić sprawę tych podkolanowek .

Dobranoc i milusich snow paaa

40,650 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-06-28 22:17:24)

Sonia2012 napisał/a:

Meg mialas wczoraj szyta reke? mocno boli? duzo masz szwow?

Tak szyli mi rękę. Mam 4 szwy czyli nie jest tak źle. Już nie boli. Nad bólem fizycznym da się zapanować, nad bólem duszy niestety nie.

Alika masz się z tym dziaduniem. Przyzwyczaisz się do niego a on do Ciebie. Będzie dobrze. Ja też bardzo chcę Cię poznać zresztą jak Was wszystkie.

40,651

sama chetnie bym dolaczyla ale daleko mam sad

40,652

Dziewczyny,a która z Was mieszka w środkowej Polsce?
Też bym się chętnie spotkała.Jak kiedyś wybiorę się na Śląsk,to mam nadzieję spotkać się z Markadią.

40,653

Szkoda, ze jesteśmy tak rozrzucone bo spotkałybyśmy się wszystkie. Jak miło byłoby Was poznać w realu i uścisnąć te dłonie, które są zawsze wyciągnięte i chętne do pomocy. Chciałabym bardzo.

40,654

Potrzebuję przepis na sałatkę,która będzie różnić się składnikami od zwykłej warzywnej i od sałatki z gyrosem.Warzywną zawinę w takie roladki szynka w plasterkach.Sałatka z gyrosem w miskach i jeszcze mi jedna potrzebna.Szukam w internecie.

40,655

ja mieszkam tu : https://www.google.pl/maps/place/Gryf%C3%B3w+%C5%9Al%C4%85ski/@51.0263234,15.4196058,14z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x470f2a475d16a53d:0x82c17442525cad11

40,656 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-28 22:34:56)

Ja http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Ja jestem ze środkahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

Bulinko, mam nawet od strony mamy jakąś rodzinę, ale ich nie znam za bardzo.

Za to byłam kiedyś w Ślesinie wink

Odległosci to tylko kilometry Dziewczyny.

Aha.. Upieklam ciasto, ale się chyba trochę zwęgliło sad

Zapytam w pracy koleżankę o jakas fajna sałatkę.

40,657

Bulinka a może ta z selerem konserwowym, ananasem, jajkiem, kukurydzą, szynką i serem? Mnie ona bardzo smakuje i mojemu synowi też.

Ja mieszkam tutaj :
https://www.google.pl/maps/@51.7768036,22.626515,13z

40,658

By udowodnic, że odległosci nie maja znaczenia, powiem, ze przez chwilę na żywo nausznie bylam dzis na koncercie Dżemu gdzies w okolicach Poznania. I było dane mi słyszeć tę oto pieśń...

40,659

Ja już będę zmykała spać bo jutro znowu ponad 10 godzin pracy. Aby przepękać jutro i wtorek i już będzie lepiej. Skończy się ta harówka.

Życzę Wam spokojnej nocki i pięknych kolorowych senków.
Do jutra moje Kochane. Buziam na dobranoc. Pa pa pa do jutra smile

40,660 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-06-28 22:46:04)

Meg taka prościejszą potrzebuję.Myślę o jakiejś z makaronem:makaron,szynka konserwowa...i cio dalej....,żeby nie było w tamtych sałatkach.
Spo ja jestem z okolic Konina,a Ty?

40,661

bulinka_1969 napisał/a:

Meg taka prościejszą potrzebuję.Myślę o jakiejś z makaronem:makaron,szynka konserwowa...i cio dalej....,żeby nie było w tamtych sałatkach.
Spo ja jestem z okolic Konina,a Ty?

Łódź smile

40,662

bulinka_1969 napisał/a:

Moja koleżanka robi z tortellini do tego jajko, papryka, kukurydza, chyba jakiś ogórek myślę że konserwowy. Też dobra.

Albo wiosenna bardzo prosta: kalafior, ogórek zielony i pomidor do tego majonez i można dać trochę natki z pietruszki. Mnie smakuje.

40,663

Meg73 napisał/a:

Ja już będę zmykała spać bo jutro znowu ponad 10 godzin pracy. Aby przepękać jutro i wtorek i już będzie lepiej. Skończy się ta harówka.

Życzę Wam spokojnej nocki i pięknych kolorowych senków.
Do jutra moje Kochane. Buziam na dobranoc. Pa pa pa do jutra smile

Pamiętaj by zadzwonic do tego pana. Juz ja Ciebie przypilnuję smile

40,664

To nie daleko.

40,665

bulinka_1969 napisał/a:

To nie daleko.

No smile A kiedy jestem w Kaliszu to tylko kamieniem zarzucichttp://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif

40,666

Często jesteś w Kaliszu?Ja mieszkam na trasie Kalisz-Konin.W Kaliszu mieszka moja starsza córa.

40,667 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2015-06-28 22:55:35)

Sałatka ryżowa z orzechami i ananasem

składniki:

woreczek ryżu
5 plastrów ananasa
garść orzechów włoskich
pół puszki kukurydzy
dwie duże łyżki majonezu
dwie łyżki jogurtu naturalnego
sól i pieprz
przyrządzanie:

Ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Ananasy pokrój na małe kawałki. Podobnie orzechy włoskie.

Ostygnięty ryż wymieszaj z kukurydzą, ananasem i orzechami.

Dodaj majonez, jogurt, sól i pieprz.

Wszytko wymieszaj i zjedz ze smakiem!

Ja pochodzę z Ostrowa Wlkp ,mam tam rodziców i dwie siostry ,będę w sierpniu

40,668

Ta musi być smaczna.Tylko nie wiem,gdzie ja orzechy kupię?Hm...

40,669 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-28 22:57:17)

bulinka_1969 napisał/a:

Często jesteś w Kaliszu?Ja mieszkam na trasie Kalisz-Konin.W Kaliszu mieszka moja starsza córa.

Rzadko, tam mam jedna z sióstr. Jesli dożyję może uda się tam święta spędzić. Planuję pobuszowac wtedy po takim starym dworku do remontu. To ponoc zabytek, ale na odludziu.

40,670 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-28 22:58:04)

bulinka_1969 napisał/a:

Ta musi być smaczna.Tylko nie wiem,gdzie ja orzechy kupię?Hm...

Ja mam grzyby suszone gdybys chciala smile Serio.

40,671 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-06-28 23:02:37)

Spo jesteś Kochana.Grzyby będą mi potrzebne do bigosu,ale bigos to już w środę,no ewentualnie w czwartek synowi mówiłam,żeby gotował,bo On bigos robi lepszy niż ja,więc....Jeszcze jedno syn chce,żebym na koniec podała żurek śląski.Tylko tak się zastanawiam,czy żurek z bigosem będzie pasował?

Ten dworek,to nie wiem gdzie.

40,672 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2015-06-28 23:07:09)

A może flaki?:P

Mnie czeka imprezka jutro Piotra więc trza gości zaprosić ,też będę myśleć co zrobić do jedzenia,ale będę robić w lipcu

40,673

Bedę miała na imprezce gościa,któremu muszę podawać specjalne jedzenie.Nie jest to osoba chora,tylko bogata i ma swoje widzimisie.Jest to tzw.zdrowe jedzenie.

40,674 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-06-28 23:11:20)

Basiu flaki odpadają,bo połowa gości,to młodzież,u mnie nikt nie lubi i z tego co wiem,to chyba niespecjalnie rodzina męża.

40,675

http://www.galeriawielkopolska.info/zdjecia/sulislawice/sulislawice1m.jpg
To ten dworek Bulinko... Muszę dostac się do środka.

40,676

Hmmm bogaty powiadasz.....a moze zupa gulaszowa?albo polędwiczki w sosie grzybowo- śmietanowym,

40,677

Właśnie ja chciałam na poczatku tą zupę gulaszową,a Młody wyskoczył z tym żurkiem śląskim.

40,678

Cześć z rańca smile

Dzisiaj jestem wcześniej więc stawiam kawkę smile

http://mk-kartinki.com/wp-content/uploads/2013/01/DRP9.jpg

Zaraz lecę do lekarza,będę potem big_smile

Milutkiego poniedziałku smile

40,679

Witaski smile

Nastepny dzien na wyjezdzie ,kawke sobie piję,poczytałam Was ,cholerka zaczynam tesknić sad

Pewnie ze fajnie byłoby sie spotkać wszystkie smile

Beatko kiedy ta imprezka syna??

Meg  cos mi sie zdaje ze nie bedziemy musiały jechać aby sie spotkać wink spacerek wystarczy smile

Zmykam Netki

Miłego dnia buziaczki  pa  do pozniej  smile

40,680

heyy Dziewuszki - witaj Markadia lol  kawcia naoczna smile pychotka smile:)
  dosiadam się z drugą kawencją    http://imgup.pl/di/62LX/eb2b031af4e6.jpg nigdy za wiele lol:lol:

Bulinka rozbawiłaś mnie z tym bogatym smile gościem i dla niej i czy jego osobnym menu ?????
to co innym podajesz śmieci lol:lol::lol: pomyśl jak to głupio będzie wyglądać smile
nie ceregiliłabym się tak ....    taki ktoś raczej ma się dostosować do reszty .... albo niech nie je lol:lol:
zastanawiam się - co wymyśliłaś dla tej osoby ????     tylko bez obrazy   http://imgup.pl/di/8LYG/figiel.gif
bo nie piszę tego złośliwie lol:lol:

Basia nie napisałaś nic o komisji ZUS-owskiej ???? ( albo przeoczyłam )  jak było ????

http://imgup.pl/di/RJRD/gallery74609372500x500-zabawne-obrazki-38147.jpg

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  lol miłego tygodnia lol

http://imgup.pl/di/Y69Y/resized-grandma-finds-the-internet-meme-generator-czesc-jestem-basia-mam-18.jpg >>>> lol

40,681

Hejka,
milego Wszystkim bez wyliczanki smile

40,682 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-29 09:32:33)

Obiecuję, że smutkuję jeden jedyny raz (dziś http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif mam na mysli ) To tak właśnie często bywa...

http://ri.pinger.pl/pgr282/63977b5d000b11e352c5d157/d.jpg

Wczoraj w zawrotnym tempie zrobiłam ciacho. Kompletna porażka, ale jest pyszne mimo, że brzydkie ma oblicze http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

http://images69.fotosik.pl/1006/bea1235351c9688dmc.jpg
Się umęczyłam...

I śliczne Dzień Dobry wszystkim Dziewczętom smile Chłopcom smile

40,683

Spo, a czego  będziesz szukać w tym dworku? Skarbów? Uważaj na głowę - wygląda na zrujnowany...
A może tam straszy?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/Time_to_let_%28her%29_go%21.jpg/240px-Time_to_let_%28her%29_go%21.jpg

40,684

Weronka...co Cie przesladuje moja droga? smile

Czas na kawe nr 2 i chwile dla siebie

40,685 Ostatnio edytowany przez Markadia (2015-06-29 10:29:13)

Cześć ponownie smile

Spo ciacho jak ciacho co w nim złego?
Skoro jest pyszne to bardzo dobrze,ja kiedyś spaliłam caluteńkie,na węgielek hi hi tongue
A z czym ono jest?

Sonia hejka  http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif a co tak króciutko?

Basiu toś Ty 18-ka serio http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif aaa to tak jak My wszystkie tutaj big_smile

Aliko to i tak dobrze,że dziadek sam se te zęby szoruje bo gorzej by było jakbyś Ty to musiała robić hmm
Wiem coś o tym bo nie raz to czyniłam na praktykach.

Bulinko jak tylko będziesz się wybierała do J-bia daj znać cobym zdążyła urodę nieco poprawić hi hi,spotkamy się na bank http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif

Hej Weronka nie strasz tak z rana http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif tongue

Wypiję kawkę i idę buszować po sklepach w poszukiwaniu fajnego ale niedrogiego stroju kąpielowego bo upały nadchodzą a ten co mam to już taki sobie jest smile

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11214703_1688660798023864_2851930808225964646_n.jpg?oh=3e0f11495fa5259d201a715d6a681c3c&oe=562D0ADD

40,686

Jezu... Czy ja kiedykolwiek przestane płakać... Właśnie moje duże Dziecko znalazło się w podobnej sytuacji jak ja... Teraz wie jaką odwagę trzeba mieć w sobie by komuś powiedzieć, że nie będzie żyć tak żeby komuś było dobrze...

Weroniko, ja uwielbiam takie miejsca. I wiesz... Gdybym miała pieniądze, sama podjęłabym sie naprawy tego dworku. To budynek zniszczony tak jak ja życiem. Nikt o niego długo nie dbał. Choćby miało to trwać do ostatnich moich dni przywróciłabym go do życia.

https://www.youtube.com/watch?v=J7UUAZohMqU

Gdyby Wam zechciało się troszeńkę przystanąć w zadumie, posłuchajcie...

Markadio, ciacho jest z dżemem z czarnej porzeczki. I (czego nie widać ) z pianą z białek. Robię takie cienkie spody, zawsze prawie.

40,687

E, ja sobie kupiłam bikini w motylki.

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s150x150/e15/11373919_862810447147051_1350951263_n.jpg

Może to niezbyt wypada 45-latce, ale po tym co napatrzyłam sie za granicą... mam to w nosie

40,688

Weronko jak nie wypada,co nie wypada,ja mam 44 i też noszę stroje dwuczęściowe big_smile
Jedyne czego nie ubrałabym to kostiumu ze stringami bo mam plaskatą pupę hmm
A Twoje bikini bardzo fajne jest smile

40,689 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-06-29 11:19:22)

I niedrogie! smile

/przecena w Pepco ok. 25 zet/

tylko czy słońce będzie?

http://panitcar.com/wp-content/uploads/2011/08/PANIT-CAR-FOLIE-OKIENNE-Razi-mnie-s%C5%82o%C5%84ce-300x300.jpg

40,690

Na pół kawki..
Witam ze wszystkimi pięknie, oczytanamm ????
Spo też kocham takie zanidbane dworki, jakieś resztki budowli..
Po renowacji gubią troszkę tej duszy i tajemniczości..ale aż się proszą o gospodarza..
Piękny jest.
Ściskam wszystkie kobitki i myk..

Posty [ 40,626 do 40,690 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 624 625 626 627 628 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024