Alika, a ja juz myslalam ze banan na pysku to jakas wspolczesna malinka ...hihihi
dziekuje za wyjasnienie
40,366 2015-06-24 10:52:51
40,367 2015-06-24 11:04:52
taaa spakowana ![]()
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, moj wyjazd jest pod znakiem zapytania o takim ![]()

przewoznik sie zbuntował, czekam za godzinę ma oddzwonić ![]()
40,368 2015-06-24 11:06:15
Alika, a ja juz myslalam ze banan na pysku to jakas wspolczesna malinka ...hihihi
dziekuje za wyjasnienie
Proszę bardzo Soniu ![]()
40,369 2015-06-24 11:07:51
Cześć Dziewczyny! Witam Was wszystkie razem i każdą z osobna
Pozwolicie, że będę tu do Was zaglądać? Milutko u Was, choć czasem smutno, jak to w życiu, często jest pod wiatr. Ale ogólnie widzę, że pozytywne duszyczki z Was, więc i ja czasem wpadnę na pogaduchy jeśli pozwolicie
Pozdrawiam Was ciepło z mojego zimnego i mokrego miasta
Miło Nam ![]()
Wpadaj cześciej, pozdrowionka ![]()
40,370 2015-06-24 11:47:59
taaa spakowana
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, moj wyjazd jest pod znakiem zapytania
przewoznik sie zbuntował, czekam za godzinę ma oddzwonić
Ich werde kurz sagen: scheisse treck 
Nastawiam budzik. Zerknę wtedy. Alika, bądźmy dobrej myśli, dobrze? Idą wakacje, będą urlopować, potrzebują opieki do swoich rodziców.
Może powinnam odkopać niemiecki? E... Chyba nie dałabym rady. Nic nie pamiętam już.
Dzień dobry Niki...
40,371 2015-06-24 11:55:16
Alika...Kochanie...I am so sorry...przykro mi...co z przewoznikiem? nie mam miejsca?
mam breaka ![]()
Niki...witaj moja droga i czuj sie jak u siebie w domu ![]()
u mnie lato, 24 stopnie...fajnieee ![]()
czy ktos mowi, ze nie lubi angielskiej pogody? ja tam uwielbiam ![]()
40,372 2015-06-24 12:05:54
przewoznik sie zbuntował, czekam za godzinę ma oddzwonić
I jak sytuacja Aliko?
40,373 2015-06-24 13:06:23
Alika co Cię tak prześladuje ten pechus cio?Mam nadzieję,że już się wyjaśniło.
Niki witaj i zostań z nami.Wprawdzie rzeczywiście nieraz smutno,ale zawsze w kupie raźniej.
Soniu głodnemu chleb na myśli.Banan-malinka...no...no...
De M co tam środa,czy czwartek byle był miły dzień.
Spo a jak z tym w-f-em.Nie wiem,czy przeoczyłam,czy nie pisałaś?
40,374 2015-06-24 13:22:11
i jak myslicie?????
udało się załatwiłam sobie dojazd do L...a
Pomogł mi moj przyjaciel zawiezie mnie na 7 rano, jak to fajnie jest mieć na kogo liczyć ![]()
sprawdza się przysłowie:)
,,Przyjaciół poznaje się w biedzie "
Dzieki dziewczyny ze byłyscie ze mna bo myslałam juz ze naprawdę szlag mnie trafi ![]()
Beatko pechom stanowcze WEG !!!!!!
Dziekuję za to ze jestescie ![]()
40,375 2015-06-24 13:22:30
Spo a jak z tym w-f-em.Nie wiem,czy przeoczyłam,czy nie pisałaś?
Bulinko, no właśnie. Zaliczyła. Wprawdzie dostała ponoć opierdziel od samej pani dyrektor, ale udało się. I wiesz? Zadzwoniła nawet po wszystkim do mnie. Glista jedna wystraszyła mnie, bo zaczęła od płaczu. Że niby nie zdała. Ja na to: o Jezu i juz chciałam pocieszyć, że mamy jeszcze sierpień a wtedy usłyszałam to dziwne słowo: żartowałam i śmichy.
Nie rozmawiałyśmy o nas jeszcze. Wiem, że rano chyba czekała ąż ja zagadnę. Uznałam jednak, że ja zadecyduję kiedy i w jakich okolicznościach. Trochę nieładnie z mojej strony, ale dziś jeszcze nie czuję się na siłach. Popłakałabym się...
Patrze na nią i myślę sobie: dziecko, ile ja dla Ciebie znosiłam... Źle... Źle... Nie mogę jej niczego wymawiać. Bo to moje decyzje były. Swoja drogą bez sensu to wszystko. Bo jak można utożsamiać krzywdy z miłością. Nawet jeśli mowa o dzieciach.
Alika pewnie czeka na telefon. Ja jestem od kilku dni przywiązana do komputera pracowego. Więc zerkam tutaj co chwila.
Zaniose dziś to podanie do szkoły dla Młodszej...
40,376 2015-06-24 13:24:07
Pozwolicie, że będę tu do Was zaglądać? Milutko u Was, choć czasem smutno, jak to w życiu, często jest pod wiatr. Ale ogólnie widzę, że pozytywne duszyczki z Was, więc i ja czasem wpadnę na pogaduchy jeśli pozwolicie
A witaj kochana
zaglądaj....pisz... ![]()
melduję...nakładanie gładzi właśnie przed chwilą zakończone...poczekam dzionek i będę szlifować...jestem zadowolona
i mykam po małego
40,377 2015-06-24 13:32:10
Mamuśka podziwiam Cię za te remonty,och podziwiam.
Spo moim skromnym zdaniem jest już lepiej.Myślę,że dziewczę już ma wyrzuty sumienia.Mój syn niestety sierpień będzie miał zestresowany.
Alika cieszę się razem z Tobą.
40,378 2015-06-24 13:38:39
Mamuśka podziwiam Cię za te remonty,och podziwiam.
Spo moim skromnym zdaniem jest już lepiej.Myślę,że dziewczę już ma wyrzuty sumienia.Mój syn niestety sierpień będzie miał zestresowany.
Alika cieszę się razem z Tobą.
Wiesz co ja czasem robię by wpłynąć na Starszą? Gdy np wracamy razem z pracy mijamy czasem jakichś bezdomnych ludzi. Nigdy nie wyrażam sie o nich źle. Żal mi ich. Bo w pewnym momencie swojego życia nie mieli tyle siły co potrzeba. Ona nie odwraca głowy. Myślę sobie w duchu - patrz dziecko, patrz i wyciągaj wnioski, bo nigdy nie wiesz co Tobie może się przydarzyć w życiu...
Żeby te nasze dzieci poczuły, że wiele z ich przyszłego życia zależy w większości od nich...
40,379 2015-06-24 14:53:49
hej dziewczeta. nie dosc ze wczoraj mialam porabany wieczor to jeszcze ciulowy dzien w w pracy. ale cycki do gory i do przodu
to sobie wygooglalam:
Wkleiłem piosenkę bo myślałem że pozytywna jest a tu proszę - smutki. Więc jeszcze macie to na ciąg dalszy życia - specjalne pozdrowienia dla Sponki -
http://rebelianci.org/488448w sumie to sam dostałem tego linka bo przystaje do moich potrzeb ale darmo dostałem - darmo daję.
Piękne i takie przawdziwe. to z jakiego filmu?
Boszzz...jak tu jeść lody w taką zimną środę...brrrrr
polecam lody na cieplo
prawda dziewczęta? ![]()

Jeśli pominęłam którąś z Kruszynek, możecie mnie ukarać
Ale najpierw musiałybyście mnie złapać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif
Ja cie dorwe zobaczysz
znowu o mnie zapomnialas

witaj wsrod nas
chetnie przyjmiemy kazda nowa duszyczke ![]()
a to powinno byc mottem kazdego mezczyzny na tym swiecie
(panowie nie czujcie sie urazeni
)
40,380 2015-06-24 15:22:32 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-06-24 15:24:17)
hey Dziewczątka po południowo
witaj Niki
Sponi - no nie gadaj,że nie wiesz kto to jest A. Grodzka
kompletnie polityki nie oglądam ale ją kojarzę
https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Grodzka....
tyle postów,że mi sie pokićkało
więc podpowiem ogólnie hii
dieta kapuściana ( słynna zupa
)- to co innego
a dieta Kwaśniewskiego to też zupełnia inna dieta odchudzająca - ale autorem jest nie TEN Kwaśniewski hiiii od Jolki

Dagmarka właśnie tak jak TY
nie umiem cytować w jednym poście ....
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE
Alika szerokiej drogi .. ![]()
40,381 2015-06-24 15:28:08
a ja to tez po chinsku zrobilam
ale wazne ze sie udalo ![]()
40,382 2015-06-24 16:25:47
Alika...super wiadomosc! ciesze sie razem z Toba...na jak dlugo jedziesz?
40,383 2015-06-24 18:02:41
Witam przed wieczorkiem.Już jestem wolna do spania.To nic,że w domu burdel.Mam to gdzieś i tyle.Jutro będę cały dzień w domu,więc będę sprzątać.Tak więc:

40,384 2015-06-24 18:26:48
hejka,
a co to jest banan na pysku? ...Meg -ja nie wiemdobrego dnia wszystkim Paniom i Panom
Sonia banan na pysku to znaczy uśmiech na twarzy ![]()
Ja dopiero wróciłam z pracy. Czuję się jak koń po westernie. Nawet zsiadłego mleka nie pogryzę więc plus jakiś jest. Zero żarcia bo tylko leżę i dyszę jak hipopotam.
Dzisiaj dla poprawienia nastroju były zakupy ciuchowe ![]()
40,385 2015-06-24 19:00:16
witajcie dziewczyny ..
wpadlam sie przywitac . pogoda sprzyja pochmurnemu nastrojowi
40,386 2015-06-24 19:09:42 Ostatnio edytowany przez Markadia (2015-06-24 19:14:34)
Ojej aleście popisały,fajnie że taki ruch w naszej kafejce ![]()
A ja padnięta jestem,od rana na nogach,lekarz,zakupy,obiad,poczta,pranie ufff,teraz dopiero klapłam i piszę ![]()
Aliko cieszę się,że załatwiłaś dojazd,jak już dojedziesz napisz nam co i jak tam ![]()
Sponi naprawdę nie słyszałaś nigdy o Grodzkiej ![]()
Taka polityk znana(y) hi hi ![]()

Bulinko no to podjęłaś słuszną decyzję,zostawiając Majkę w tej samej szkole,co tam dla Ciebie 5 km to nie koniec świata przecież ![]()
Soniu to w Anglii cieplej niż u nas bo u nas dzisiaj 21 stopni było,ale ładnie ![]()
Niki witaj
i czuj się jak u siebie ![]()
Życzę miłego wieczorku ![]()
40,387 2015-06-24 19:14:10 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-06-24 19:14:50)
hey wieczornie 
ja też jestem jakaś zdefektowana
nic kompletnie mi sie nie chce ....
Markadia fajnie napisałaś i wyjaśniłaś : taka polityk znana ( y ) hiiiiiiiiiiiiii
nic dodac nic ująć ![]()
40,388 2015-06-24 19:34:13
Przeleciały i poleciały,a miotły miałyście?

40,389 2015-06-24 19:37:59
40,390 2015-06-24 19:39:00
40,391 2015-06-24 19:47:46
Spo humorek dopisuje,czy próbujesz sobie poprawić?
Też się zdziwiłaś,ze nie nasz Pani Grodzkiej,ale się nie śmiałam.Słowo honoru he...he...Wiesz,że Ona na prezydenta kandydowała?
40,392 2015-06-24 19:51:38
Hejka ![]()
Ogarnełam troche siebie i ciuchy reszta jutro ![]()
Markadia pewnie ze bede wpadać mam miec neta normalnego hahhaha niby normalny ale niemiecki ![]()
Myslałam dzieczyny ,ze ja naprawdę pechowa jakaś jestem
dzisiaj to juz przeszłam samą siebie, poruszyłam niebo i ziemię,
ale się udało
inaczej nie myslę slijcie mysli pozytywne plissssssss ![]()
Sponi fajnie Ci wychodzi klęcie po niemiecku ![]()
Sonia do Polski jest przewidywany powrot 1. 07
Beatko pewnie daj na luz odpoczywaj ![]()
Meg ja tez na poprawienie nastroju jak juz się wszystko uspokoiło,i pozałatwialam, poszlam drogerii i lakier sobie kupiłam na paznokietki u stópek ooooooooo!!!!! juz pomalowałam pochwale się taki kolorek
a co kupiłas pochwal się ![]()

ładny??
Bis Bald! ![]()
40,393 2015-06-24 19:59:16
Śliczny lakierek Alika.Ulubiony kolor mojej starszej córy.Nawet salę do ślubu będzie miała biało-niebieską.Cieszę się razem z Tobą,że już masz wszystko załatwione.Widać,że Ci ulżyło.
40,394 2015-06-24 20:11:38
40,395 2015-06-24 21:22:45
Mi tez się podoba ten kolorek
Markadia sciagnełam od Ciebie ![]()
Beatko to juz ustalony jaki kolor sali ???:O z z tego co pamietam to jeszcze duzo czasu chyba??? czy cos pomyliłam??:)
Teraz się martwie troche czy aby zdarzę na 7 rano,ok 75 km mam do miejsca zbiorki , ciekawe jak ten moj przyjaciel to zorganizuje ??
Czy przyjedzie na noc czy rano bo dzisiaj jeszcze nie wiedział, bo on mieszka tam gdzie ja mam się stawić;)
Na wszelki wypadek na kolację cos kupię
![]()
Jestescie czy sama ze soba tak gadam ??:/
40,396 2015-06-24 21:28:27
40,397 2015-06-24 21:45:22
Aliko jestem tu http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif
Dzisiaj chyba posiedze dłużej bo dwie kawy wypiłam
Ja i dwie kawy,aż sama sobie nie wierze,zawsze wypijam tylko jedną a czasem wcale.
Ale przyszłam z ganiania po mieście wypompowana i rozbolała mnie głowa,więc zrobiłam drugą,jak nigdy.
Tera chyba zasnąć nie będę mogła
to o czym pogadamy ???
reszta Lasek pewnie lody lize
![]()
40,398 2015-06-24 21:51:35
40,399 2015-06-24 22:00:42
Ja też jestem i nie liże loda,bo nie mam.Mąż w pracy.Oglądałam film:Wyścig czasem na cda.
40,400 2015-06-24 22:03:59 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-06-24 22:05:15)
Markadia, prosze nie wkurzaj mnie
cholera jasna
pracuje, 24 na dobe, 7 dni w tygodniu ...Alika ma wolne jeszcze , to Ci ten miod przyblizy
ja uciekam do pracy
A lody dzisiaj mialam, waniliowe z gruszkami i smietanka na slodko, a co
tradycji musi sie stac zadosc
40,401 2015-06-24 22:06:20
Sonia,a kiedy Ty spać będziesz cio?
Dziewczyny poszły pewnie spać,bo Ich nie widać.
40,402 2015-06-24 22:43:15
Bulinka, a slyszlas Ty kiedys moja Kochana, ze ja spie?
albo sie ucze, albo sie kocham, albo pracuje
za chorobe nie ma czasu na nic innego:)
40,403 2015-06-24 23:45:40
....a ja lubię spać.
Zazdroszczę Ci Soniu tego entuzjazmu,ale tak z przymrużeniem oka.Mnie się ostatnio nic nie chce.Właśnie skończyłam oglądać drugi film,a bałagan dalej w domu.Idę spać.Jutro też jest dzień.
Dobranoc.
40,404 2015-06-25 00:03:31
No super że mnie nie zapomniałyście lowciam Was za to ![]()
Jutro o 9.30- 3 majcie kciuki za mnie mocno mam komisję
Pozdrawiam Was wszystkie kochane i kochani chłopcy
40,405 2015-06-25 00:04:34
Bulinka, a jak to jest zazdroscic z przymruzeniem oka?
nie wiem
40,406 2015-06-25 04:53:21 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-25 05:34:01)
No super że mnie nie zapomniałyście lowciam Was za to
Jutro o 9.30- 3 majcie kciuki za mnie mocno mam komisję
Pozdrawiam Was wszystkie kochane i kochani chłopcy
Wszystkie będziemy trzymać te nasze kciuki za Ciebie ![]()
Zadania na dziś:
- dopilnować by Sonia się przespala choc trochę
- sprawdzić czy Milionek powoli prostuje swoje sprawy, bo mało mówi
- zapytać Meg jak długo jeszcze będzie tak dlugo w tej pracy robic za dwóch
- Skontrolować Alike czy sie Dziecko juz spakowało
- zapukac do Weroniki
- popachniec kwiatków Markadii na balkonie
- ugotowac cos ciepłego Dagmarce
- pomóc Mamusce w sprzataniu po remoncie
- zajrzec do Starrkafejki i zdradzic ciekawostki o pająkach i kozim mleku
- Luknąć w stronę De M, choc juz nie martwie sie tak jak kiedys o nia bo nabrała chwilowo sił
- Bulince powolić na leniuszka kolejny dzien i znaleźć jakis film dla niej bo za duzo juz tych bajek i powiedzieć ze wiem o czym mowa jesli chodzi o to zazdroszczenie z przymruzeniem oka
- Pomachać cichutko wszystkim, którzy nas czytaja nawet jesli nie wszystkie nas sympatia darzą
I pamiętać, ze piatek dopiero jutro...
Dzień dobry Wszystkim...

Nie zapomnialam o naszxych nadwornych Smieszkach. Bacha, ja nie wyobrazam sobie zebys na urlop pojechala
40,407 2015-06-25 05:27:44
Witaski Dziewczynki ![]()
Ja już od rana na nogach i zaraz zmykam do pracki. Już nie daję rady ale muszę tak rypać jeszcze do wtorku włącznie a później luz, blues i góralska muzyczka.
Sonia Ty to jesteś wytrzymała dziewczyna. Tylko praca, nauka i ...(tego i ... Ci zazdroszczę prawdę mówiąc
ale cóż może i ja w lipcu będę je miała )
Sponi Ty nasz dobry Duszku martwisz się o nas wszystkie razem i o każdą z osobno. Mam ogromną nadzieję że z dziewczynkami się wszystko ułoży i odetchniesz od trosk. Podziwiam Cię że mimo tych wszystkich przeciwności jesteś taka pogodna i jeszcze znajdujesz czas by nas pocieszać. Bądź z nami zawsze ... proszę.
Aliko czekamy na relację jak będziesz już na miejscu. Nie zapominaj o nas bo tęsknimy za każdą. Ja nie mogłam sobie bez Was znaleźć miejsca na ziemi ![]()
Lakierek niebieski śliczny. Ja jeszcze nie miałam nigdy pazurków na niebiesko ale też spróbuję bo fajne są.
Bulinko mam nadzieję że ze szkołą dla Majki wszystko się dobrze ułoży. Mój synio właśnie startuje do szkoły ponadgimnazjalnej tylko ciekawi mnie jak wyląduje,
Ja dzisiaj po pracy tzn wieczorkiem grzeję do gina na przegląd podwozia
hehehe
chyba coś mi tam szwankuje i trzeba zrobić lift. Kurdeeee jak ja tego nie lubię. Takie doznania mnie nie kręcą ale jak mus to mus.
Gdzie nasze Słoneczko Dagmarka? Kurde zapomniała o nas?
Pozdrawiam Was wszyściutkie i Buziam :*
Miłego dzionka Laseczki. Odpoczywajcie, pracujcie,podróżujcie czy kto co tam na dzisiaj zaplanował.
Za wszystkie trzymam kciukasy i myślę o Was. Zajrzę do Was wieczorkiem.
Papatki.
40,408 2015-06-25 05:43:27 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-25 05:44:12)
A własnie. Czy ja Wam mówiłam, ze nie maluję paznokci i nie nosze żadnej bizuterii? Bo jesli nie, wiecie juz teraz.
Meg.... To do wtorku musisz wytrwać. Znam taki ciag pracowy. Kiedys wpadalam w taki wir jak zalunatykowana, gdy ktoś z pracy szedl na urlop. Teraz mam na to wyspiewane. Wszystko zaczeka.
O, proszę... Znalazłam domek ze slicznym płotkiem. A ta pani pewnie ma w oborze krówki. Chce mi się mleka prosto od krowy bezposrednio w szklaneczkę. Pianka mlekowa tuz pod nosem...

40,409 2015-06-25 06:37:55
Spo Kochana jak Cię przeczytałam,to mi się humor poprawił.Tyle zadań sobie wyznaczyłaś,a mnie dajesz wolny dzień.Nie będę taka i dołączam do pracusia.Firany pozdejmowane.Także dziś piorę,myję,wieszam i sprzątam.
Co do płotka,to mam,ale zielony druciany.Krówki niet.
Jezeli zaś chodzi o biżuterię,to też nie noszę,a pazurki od niedawna maluję,bo córka hybrydy jak przyjedzie robi i na dwa tygodnie mam.
Meg jeszcze pare dni i będziemy wiedziały gdzie Ci nasi gimnazjaliści się dostali.U nas też oczekiwanie.Jutro zawieziemy do szkoły z pierwszego wyboru świadectwo i wyniki egzaminów.
Majka ma dziś zakończenie zerówki.Śpiewa piosenkę do mikrofonu.Jest z tego powodu przeszczęśliwą.Już też nie może się doczekać konca wakacji,bo wreszcie będzie mogła się codziennie uczyć.
Soniu zazdrość z przymrużeniem oko,to taka pozytywna zazdrość.
Basiu,a ta komisja,to komisja lekarska?Oczywiście kciuki trzymam.
Życzę Wam pozytywnego dnia i dużo słońca.U mnie już świeci.
40,410 2015-06-25 07:41:27
hello Dziewuszki
hiiiiiiiiiiiii

na caffe zapraszam
....
Sponi - paznokcie ma zawsze pociągnięte lakierem bezbarwnym - perłowym
jedną warstwę i trzyma się ...
biżuterii żadnej raczej nie noszę .... o! przypomniałaś mi muszę wyciagnąć kolczyki
takie na lato - tandety ( mogę nosić ) wzorki indiańskie ... ![]()
Basia chiiiba będę najmocniej trzymać kciuki >>>> powodzenia ![]()
mnie też to czeka w lipcu ...
napisz - czy dostałaś - bo przeważnie dostaje się orzeczenie do domu po 2 tygodniach
ale bywa - że od razu orzecznik mówi .....
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE bez wyliczanki ....

miłego dnia ![]()
40,411 2015-06-25 08:45:04
Baśka cudna kawa..taka intensywna..aż mi się kawy zachciało..aromat...mmm
Kciuki Basia za chwilkę zacznę trzymać..????
Spo..ni ma sprzątania po remoncie..będzie dopiero za kilka dni..luzik na dziś..tam ta tam..
Beata..Marek też ma dzisiaj zakończenie zeróweczki, tylko on akurat jest szczęśliwy,że ma wakacje i będzie mógł dłużej spać..śpioch jeden ????
Dobrego dnia kochanym Netkom..i myk...myk
40,412 2015-06-25 08:47:54 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-06-25 08:50:25)
Hej Lasencje ![]()
Bulinka thanks za wyjasnienia...
Jestem w trakcie kawy...tylko na fajke musze wychodzic...moze rzuce...jest okazja...i cena paczki w uk powala na kolana...7 funtow, czyli ponad 35 zl ![]()
Basiu powodzenia na komisji i stalowych nerwow...moj syn to przechodzil calkiem niedawno i mial komisje i potem za dwa tyg drugi orzecznik juz specjalista ocenial...cyrk zusowski
Bacha nie widze Twoich obrazkow...buuuu
ooo! teraz widze ![]()
Spo a ja mam tu mleko prosto od mucki angielskiej ...dowoza do domu, tlusciutki i smaczniutkie
GDzie Weronka?
Gdzie Milionek?
40,413 2015-06-25 09:20:04
Majeczka będzie miała we wrześniu komisję tzn.we wrześniu muszę złożyć papiery.Ja mam na stałe 3 gr.Mogłabym się starać o 2 gr,gdybym do lekarza chodziła.
Wyobraźcie sobie,że zdzwonili do mnie z PFRON-u,że źle mi naliczyli dopłatę do turnusu na którym byłam z Majką i będę zwracała 200zl.
Soniu proponuję rzucić palenie.Gwarantuję doping.
Mamusia,to zaczynamy naukę od poczatku?Już się boję.
Basiu dziękuję za kawkę.Właśnie piję drugą.
40,414 2015-06-25 09:21:48
Hejka Netki ![]()
Kawusie dopijam i tez borę się do roboty,ciuchy i ogarnac z grubsza mieszkanie ![]()
Kurcze nie che mi się ale muszę;)
Sponi kiedy Ty spisz ???mam wrazenie ze wogole, powaliłas mnie z tym planem ![]()
Bedę tesknić za Wami, jak tylko się ogarnę to napiszę, bo juz raczej nie zajrzę dzisiaj napięty grafik mam ![]()
Milego dnia dla wszysciutkich bez wyliczanki jak to pisze Ba-Cha ![]()

40,415 2015-06-25 10:01:26
Cześć w czwarteczek ![]()
Ja niestety nie widzę żadnego obrazka Basieńki dlatego na wszelki Wypadek zapodaję kawkę i ciacho ![]()

Spo aleś poukladana taki grafik fajny zrobić na dziś he he,na ponIuchanie kwiatków u mnie zapraszam wieczorkiem bo maciejka zaczyna mi kwitnąc ![]()
Aliko jak tam pakowanko,idzie jakoś?
Soniu mleczko prosto od krowy mniam,tylko szkoda,że ja nie mogę pełnotłustego niestety i piję takie 2 %.
Meg trzymam kciuki za synka,żeby "wylądował" ze szkołą dobrze ![]()
Bulinko no to załatwili Cię z tymi dwoma stówkami,ale poradzisz sobie co ?
Mamuśka a jak tam postępy z remontem?
Ba-Cha nie widać żadnego obrazka,nie wiem dlaczego,coś z tym zrób,bo dzięki nim wszystkie mamy banana na twarzy od rana ![]()
Miłego dzinka dla Wszystkich ![]()
40,416 2015-06-25 10:41:57
To dla mojej Córki...
https://www.youtube.com/watch?v=1wyxscLilc8
Czuję się jak ten pies...
40,417 2015-06-25 13:17:40
Spo tulę jak zawsze.Piosenka piękna.Niech córka posłucha.
Markadia jeszcze ma przyjść pismo.Ciężko mi to będzie teraz spłacić,bo teraz same wydatki:przegląd techniczny samochodu z gazem,osiemnastka,ale jakoś muszę.Nie mogę robić żadnych uników,bo po nowym roku znów będę pewnie składać o dofinansowanie na turnus.Najwyżej spłacę w dwóch ratach.
Alika ja już tęsknię za Tobą heh...
Okna myję i drzwi.Marnie mi to idzie.Na 15-sta na występy do Majki.Dziś mają zakończenie.
40,418 2015-06-25 15:03:13
Czesc Dziewczynki wszystkie ![]()
Gdzie nasze Słoneczko Dagmarka? Kurde zapomniała o nas?
Ja też jestem i nie liże loda,bo nie mam.Mąż w pracy.Oglądałam film:Wyścig czasem na cda.
JESTEM!! ja wczoraj zamiast dnia loda zrobilam sobie dzien spiocha
jak polozylam sie o 17 tak wstalam dopiero do pracy
dalam czadu wiec dzis mam duzo energii
bulinka super film tez ogladalam
Pozdrawiam Dagmarkę[/img]http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif[/url]
- ugotowac cos ciepłego Dagmarce
Teraz?
bez łąski odgrzeje sobie zupe kapusciana

Hej Lasencje
Bacha nie widze Twoich obrazkow...buuuu
ooo! teraz widze
ja tez nie widze i nie wiem czemu ![]()
lece zaraz na wyklady na prawo jazdy. musze sie ubrac ogranac umalowac itp.
wpadne pozniej ale cos czuje ze musze wam przypominac o mojej obecnosci bo zaczesto o mnie zapominacie. tylko sponi i meg o mnie pamietaja ![]()

jak dluzej nie wchodzilam to nikt sie o mnie nie dopytywal,. wiem bo czytalam posty wasze! ![]()
PAMIETAC O MNIE BO BEDZIE 
40,419 2015-06-25 15:18:53
Weronka jest w dołku. Wydobędzie się za jakiś czas...
40,420 2015-06-25 16:15:11
Weronka jest w dołku. Wydobędzie się za jakiś czas...
A jeśli Weronka zerknie na to...
Przyjdę potem do Was....
40,421 2015-06-25 16:31:56
Hej
spakowana jestem, mniej wiecej tak ![]()

ja tez zajrzałam chociaż nie jestem Weronka ![]()
kurcze blade nie mam co robić, tak spryciara ze mnie ![]()
Weronka wyłaź z dołka szybciutko ![]()

40,422 2015-06-25 17:01:23
Weronka z nami szybciej z tego dołka wyjdziesz.Rękę podamy.
40,423 2015-06-25 17:37:15 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2015-06-25 17:51:51)
hej juz jestem
weronka dawaj lape wyciagamy cie
mamcia fajny ten zwiastun. jak bedzie w kinach to napewno obejrze
co tam u was laski? ja jutro znow od razu po pracy mam jazde. bede królowa szos ![]()
a dokladnie takim cudenkiem jeżdze:
ale zobaczycie przyjdzie czas ze bede jezdziła takim:
fajny nie?hehehe ![]()
40,424 2015-06-25 19:12:09
Byłam się przewietrzyć, sprzet powoli pakuję, jutro wstaję o 4 rano ![]()
Pa Netki ![]()
Dagmarka merc fajny ![]()
40,425 2015-06-25 19:34:46
jaki merc? tam nie ma merca. to jest mitsubishi i audii. nie widze tam mercedesa
to jest logo mercedesa
:
40,426 2015-06-25 19:44:25
Hejka dziewczynki
Ja dopiero dotarłam do domku. Wyjechałam o 6 a wróciłam teraz maskraaaa. Po pracy byłam u gina na przegląd podwozia i niestety wypadł marnie. Jestem stary grat hehehe. jestem zdechła i ide do wanny. Później Was nadrobię.
40,427 2015-06-25 20:21:24
znow sama siedze ;(
40,428 2015-06-25 20:44:01
znow sama siedze ;(
A gdzie Twoje Kochanie ?
40,429 2015-06-25 21:14:41
w pracy. a tu nikogo nie ma ![]()
40,430 2015-06-25 21:54:51
Nie mają czasu chyba.
Trzeba dzieciaczki przygotować na jutrzejsze zakończenie.
Moja córcia założy białą sukienkę w czarne grochy ![]()
Ja też zaraz do wyrka zmykam,trzeba się wyspać przed wakacjami ![]()