Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 617 618 619 620 621 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40,171 do 40,235 z 85,597 ]

40,171

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

pamietamy pamitamy .

ja tez niemam tyleczasu i tylko przy niedzieli
zagladam . bo w tygodniu gonia mnie zajecia .
teraz jeszcze wziełam sobie kurki na jajka  aby miec swoje .
z działki tez zieleniny zostaje , a i w domu odpadki sa wiec te pare kurek sie uchowa

Zobacz podobne tematy :

40,172

Hejka lunabis smile oczywiscie ze pamietamy, wpadaj jak najczęściej  smile

Dziewczyny Wy pomyslcie nad otwarciem kafejki porady prawne z zycia wziete smile powaznie smile

Nie pomogę Wam w tych tematach, bo nisc nie wiem.

Ale moze sie to niektórym przyda bo słyszałam parę razy w radiu ,ze od stycznia jest wymog aby na legitymacjach szkolnych byl napisany PESEL  dziecka , nie wypisany samodzielnie tylko potwierdzony pieczatką szkolną, na 100% tak jest bo juz pare razy przypominano o tym.
Bo jak nie bedzie wpisanego potwierdzonego PESELU legitamację uwaza się za niewazną !!!!!!!

40,173 Ostatnio edytowany przez lunabis (2015-06-21 16:20:25)

Dobrze mieć swoje zwierzątka, swojskie jajucha są pycha i wiadomo skąd pochoda, czyli wolnego, szczęśliwego wybiegu, a nie z klatek jedna przy drugiej ... Rosołek z domowej kurki pycha, ale jakoś nie wyobrażam sobie zjeść taką, która bym hodowała,   dlatego zamawiam u znajomych wink jakoś trzeba sobie radzić, a moje chłopaki są tylko mięsożerne smile

Witaj Elu i Aliko smile

40,174

to chyba wszystkie chłopaki sa miesozerne .
ja nie moge nastarcyc zywnosci .
a moje schabowe by jadły co dnia

40,175

Markadia napisał/a:

(...) musi mieć jakiś dokument paszport albo dowód tymczasowy i tu też musi być podpis obojga rodziców hmm

W przypadku paszportu musi być podpis (zgoda) obojga rodziców. Natomiast, w przypadku tymczasowego dowodu osobistego, wystarczy jeden podpis pod warunkiem, że dziecko ma ukończone 13 lat: "Wniosek o wydanie dowodu osobistego osobie, która ukończyła 13 rok życia podpisuje składający wniosek rodzic lub opiekun ustanowiony przez sąd oraz małoletni. Małoletni składa swój podpis w miejscu przeznaczonym na podpis, a rodzic lub opiekun ustanowiony przez sąd podpisuje wniosek obok tego miejsca."
Schody zaczynają się gdy dziecko nie ma ukończonych 13 lat...
Pozdrawiam.

40,176

Mój starszy zdał maturę i pojechał na Hel, zrobić kurs instruktora kitesurfingu, później chce tam pracować ... ale jak wróci to u mamusi będzie mu wszystko smakować.
Większy problem mam z młodszym  zaczął się namiętnie odchudzać i nie chce nic jeść, mam nadzieję, że mu przejdzie... starszy też tak miał w 1 gimnazjum, aż mu przeszło ...

40,177 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-06-21 16:42:18)

hey po południowo
Markadia się zastanawiała ??? NOC Kupały czy Noc Świętojańska   

tu można poczytać http://www.obliczakultury.pl/publicystyka/obyczaje-swiata/2441-noc-kupaly-noc-swietojanska
tu więcej o świętojańskiej   
                                        http://www.nocswietojanska.swieta.biz/
czyli wianki na wodę z 23/24 czerwca lol:lol:

z tymi wyjazdami dzieci na zagraniczne wycieczki
to na Słowacje w ogóle bym nie zgłaszała w końcu to UE ...
ale popytać warto ....   echhhh Ci ojcowie od siedmiu boleści ...

znam osobiście przypadek
wywiezienia dziecka bez pozwolenia Ojca (wg. paragrafu: uprowadzenie !) - wpierw do Holandii - potem do Nowej Zelandii
dziecko zostało sprowadzone przez Min. Sprawiedliwości
i odebrane Matce ..... odebrane ma nawet prawa ....  i jest jak najbardziej ok smile 
Ona też jest w Polsce - dzieckiem wcale się nie interesuje i go nie odwiedza ....
takie matki też są hmm:/

40,178 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2015-06-21 16:49:13)

tak sa matki ktore nie interesuja sie swoimi dziecmi .
ilu jest samotnych ojcow ktorzy sami wychowuja swoje dzieci .

i tez robia tym ojca pod gorke tak samo jak i ojcowie

u nas 23 jest noc kupały .
organizowane przez koło gospodyn .

40,179

Dzień dobry Miriam smile Rozumiem, że chodziło Tobie o podpisy obojga rodziców na składanych do urzędu wnioskach o paszport dla dzieci. A posiadanie już takowego dokumentu otwiera drzwi na swiat. Bo w moim przypadku nie miałam nic do powiedzenia.

Witaj ponownie Luna smile Pamiętamy o Tobie smile Młodszym synem i jego procesem przetwarzania tkanki tłuszczowej (jeśli w ogóle takowa posiada smile ) nie przejmuj się. Może się zakochał czy cóś smile

Macie chlopców mięsożernych. A co powiedzieć mam ja http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Moja starsza Córa wcina mięso jak dzikus http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Dobrze, że to nie czasy polowań. Bo już ją widzę z maczugą w ręku http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Jezu... Przywódca stada smile

40,180

tak zle by niebyło

40,181

Miriam napisał/a:
Markadia napisał/a:

(...) musi mieć jakiś dokument paszport albo dowód tymczasowy i tu też musi być podpis obojga rodziców hmm

W przypadku paszportu musi być podpis (zgoda) obojga rodziców. Natomiast, w przypadku tymczasowego dowodu osobistego, wystarczy jeden podpis pod warunkiem, że dziecko ma ukończone 13 lat: "Wniosek o wydanie dowodu osobistego osobie, która ukończyła 13 rok życia podpisuje składający wniosek rodzic lub opiekun ustanowiony przez sąd oraz małoletni. Małoletni składa swój podpis w miejscu przeznaczonym na podpis, a rodzic lub opiekun ustanowiony przez sąd podpisuje wniosek obok tego miejsca."
Pozdrawiam.

Córka w październiku skończy 12 lat dlatego musi być zgoda obojga rodziców.

Basiu unia unią ale jakiś dowód tożsamości musi mieć w razie kontroli jakiejsik albo gdyby zachorowała.
Tym bardziej że dziadkowie nie są jej prawnymi opiekunami i mają inne nazwisko.

40,182

Oj macie Dziewczyny problemy.Czasem mi się wydaje,że tu do Was nie pasuje,ale za bardzo Was kocham,żeby Was zostawić.

40,183

bulinko , a czemu do nas nie pasujesz ???
pasujesz to , ze my po przejsciach i z problemami  to wszystkie jestesmy zgrane

40,184

No i dajesz nadzieję, że można żyć inaczej... smile Bulinka

40,185 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2015-06-21 19:42:15)

Hej Luna..pamiętają bardzo dobrze. ????
Moja ferajna też mięsożerna..ale i słodkojady straszne..
Jeśli od 13 lat to dla mnie super..młodsza córa w lipcu skończy i bez problemów wyrobimy dokumenty..najmłodszy niestety zostanie z dziadkiem,ale i tak super.. mój ex też woli dzieciom utrudnić niż pomóc...ale cudnie..cieszę się bardzo..

40,186

Ja też po przejściach,ale skończyło się bez rozwodu.Obecnie dotarci i nauczeni znoszenia swoich wad żyjemy na stopie dobrego małżeństwa.
Co do mięsa,to u mnie wszyscy mięsożerni heh...

40,187

Witajcie dziewczątka. Ja właśnie wróciłam z cudownych odwiedzin. Przejechałam dzisiaj 600 km w 6 godzin a kolejne 5 były niesamowicie szczęśliwe smile Dzisiaj jestem szczęśliwa a od jutra wróci tęsknota.

Maszeruje do łóżeczka bo padam na pysk. Tylko Was poczytam i zasypiam. Jestem bardzo zmęczona.
Buziam Wszystkie Netki :*

40,188

Sponiewierana napisał/a:

Rozumiem, że chodziło Tobie o podpisy obojga rodziców na składanych do urzędu wnioskach o paszport dla dzieci.

Tak

Sponiewierana napisał/a:

A posiadanie już takowego dokumentu otwiera drzwi na swiat.

I tak, i nie...
Wiadomo, że ten rodzic, który dysponuje paszportem dziecka, ''może'' wywieź dziecko bez wiedzy matki, lecz to się wiąże z konsekwencjami. Ale to nie znaczy, że drugi rodzic jest zupełnie bezradny.
Ten rodzic, który nie jest w posiadaniu paszportu dziecka, a chce wyjechać z dzieckiem na zagraniczne wakacje,  może wystąpić do Sądu Rodzinnego o wydanie zgody na taki wyjazd dziecka ( o taką zgodę może wystąpić również ten rodzic, który dysponuje paszportem dziecka, ale nie ma zgody na wyjazd drugiego rodzica).
Każdy rodzić ma również prawo złożyć wniosek do sądu o zakaz wyjazdu dziecka za granicę z drugim rodzicem, musi oczywiście podać powody i argumenty.

Sponiewierana napisał/a:

w moim przypadku nie miałam nic do powiedzenia.

Dlaczego nie miałaś nic do powiedzenia skoro nie jesteś pozbawiona praw rodzicielskich?
Mąż dysponował paszportami dziewczynek i wywiózł je bez Twojej wiedzy?
Wystąpił do Sądu Rodzinnego o wyrażenie zgody na wydanie paszportu tudzież na wyjazd dziewczynek za granicę?

Markadia napisał/a:
Miriam napisał/a:

Córka w październiku skończy 12 lat dlatego musi być zgoda obojga rodziców.

Czyli schody...:(
Nie pozostaje nic innego jak próbować dogadać się z ojcem dziecka, bo na sądowe załatwienie pozwolenia, z uwagi na to, że wakacje  tuż, tuż, jest już za późno.

40,189

Meg mam pytanie:
Jechałaś autostradą?W innym wypadku niemożliwe dla mnie przejechać tyle w tyle.

40,190

Kawał drogi..nic dziwnego, że padasz..odpoczywaj kochana..
Bulinka...a wiesz, że też ruszyłam do Polo po kurczaki? ???? heh..poporcjowałam i czekają na swój czas..
Zna ktoś przepis jak zrobić dobre skrzydełka i pałki na grillu?
Kiedyś, jeszcze za czasów szkolnych, zrobiłyśmy sobie z przyjaciółką i jej chłopakiem całonocne obchody nocy świętojańskiej,były wianki wrzucane do beczki, bo nam się nad jezioro iść nie chciało..fajne czasy..

40,191 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-06-21 20:51:07)

bulinka_1969 napisał/a:

Meg mam pytanie:
Jechałaś autostradą?W innym wypadku niemożliwe dla mnie przejechać tyle w tyle.

Nie bulinka 200 km przejechałam swoim autem tzn 2 razy po 100 km a resztę trasy busami gdzie kierowcy na trasie szybkiego ruchu jechali po 130 km/h bo patrzyłam na licznik siedząc blisko na pierwszym siedzeniu. To nie w jednym kawałku tylko 2 razy po 300 km. To nie żaden wyczyn jechać przelotówka z prędkością 100 km/h. To normalka. Nie wiem więc co Cię tak dziwi. smile ale spoko. To nie era maluchów którymi jeździło się 50 km/h. Teraz w 6 godzin można przejechać 900 km. Zmotoryzowanych to nie dziwi.

Mam nadzieję że wyczerpująco odpowiedziałam na Twoje pytanie.

40,192

Dobrej nocki dziewczyny i miłego poniedziałku, brrrrrrr  smile

40,193

Hej babeczki,Melduje sie,ze dolecialam.padam.
Buziaki

40,194 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-06-21 21:42:09)

Sonia nie przepracowuj się, udanego pobytu   smile

Meg super ze zadowolona wrociłaś a landrynki miałaś?????:P

Dobrej nocki  Netki  smile

40,195

A co Wy tak wcześnie dzisiaj dobranockujecie?

Ale fakt,że dzisiaj też cały dzień jakaś senna chodzę i zaraz mam w planie iść do wyrka smile

Soniu cieszę się,że pomyślnie dotarłaś,pisz co tam w wielkim świecie smile

Asiu co tak króciuteńko przefrunęłaś przez neta?

Ja w takim razie też życzę miłej nocki Dziewczynki smile

https://lh6.googleusercontent.com/-Fsh5y2ulRSc/VQx_iiC3kjI/AAAAAAAAGXc/LJ9_11fTh5o/w550-h418/s65gj3w5714.gif

40,196 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-21 22:43:18)

Miriam napisał/a:
Sponiewierana napisał/a:

w moim przypadku nie miałam nic do powiedzenia.

Dlaczego nie miałaś nic do powiedzenia skoro nie jesteś pozbawiona praw rodzicielskich?
Mąż dysponował paszportami dziewczynek i wywiózł je bez Twojej wiedzy?
Wystąpił do Sądu Rodzinnego o wyrażenie zgody na wydanie paszportu tudzież na wyjazd dziewczynek za granicę?

Nie był moim mężem w świetle prawa. Nigdy. Ale... Nie był też pozbawiony praw rodzica. Na jakiekolwiek kroki było za późno, bo decyzja o wyjeździe zapadła raptem na kilka dni przed jego realizacją. Po drugie dziewczynki chcialy pojechać, po trzecie to było kilka tygodni po tym jak podjęłam decyzję o rozstaniu.
Bywalismy kilka razy na zagranicznych wojażach i nigdy nie zdarzyło się by nawet na przeprawie paszportowej ktokolwiek zapytał o jakakolwiek zgodę.
Sprawdziłam jednak. Ustawodastrwo jest nieublagalne. Markadia winna się zabezpieczyć i bezposrednio wpłynąć na ojca dziecka.

Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego Sonia w Londynie jest? Bo ja nie w temaciehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif

Milionku, czy zdajesz sobie sprawę z tego jak bardzo z osobna martwilyśmy się o Ciebie? Nie pojmujesz, ze jesteś częścią tej kafejki?

Meg, cieszę się na Twoją radość w dniu dzisiejszym. Musisz być silna, nawet jeśli to trudne w całej sytuacji...

Na dobranoc dla Nas...

https://m.youtube.com/watch?v=DqmbNg-Whuk

40,197

Asiu poczułam podmuch wiatru.Co tam u Ciebie Kochana,że nas tak unikasz?
Meg staram się jeździć przepisowo,bo nie stać mnie na mandaty.Nie wyobrażam sobie przejechać 600 km w 6 godz.,no chyba,że rzeczywiście autostradą.Z drugiej strony bratanek męża 250 km jeździ w półtorej godziny,ale autostradą.Dla mnie 350 km do rodziny,to 5 godz.jazdy bez większych przerw.
Dziewczyny miłego dnia Wam życzę!

40,198

hey hey Dziewuszki w nowym tygodniu    http://imgup.pl/di/UDO5/cd0472014012.jpg
witaj Bulinka  ....

czemu tak napisałaś,że tu nie pasujesz ???? he???
tutaj na 40 - prawie wszystkie dziewczyny są praktycznie po rozwodzie albo w trakcie
a Ty mężatka ?????? to miałaś na myśli ?????
Ja mam dokładnie na odwyrtkę na Stokrotkach - jestem jedyną SINGIELKĄ lol
wszystkie mają "dożywocie małżeńskie " hiiiiiiiiii 

Sonia no właśnie ???? poleciałaś  do Londynu na wakacje- pracowe ???? czy jak ??? he ???

http://imgup.pl/di/NCZ4TR45/c1d30dc0cebe.jpg trza iść do domego SPA lol

no to jak sprawdzają na granicach ... ????
do Holandii - to pryszcz przejechać ...
ale już do Nowej Zelandii ????
był przy niej facet - to musieli go wziąść za ojca dziecka ???
takie robią utrudnienia i ceregiele - a potem nie sprawdzają smile

http://imgup.pl/di/S22L/5db0041a10d2.jpg hii

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE     słonecznej pogody życzę lol lol

40,199 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-22 07:40:17)

Dzień dobry Dziewczęta... Znowu snił mi się szczur. Dobierał się do mnie.

Bulinko, na autostradzie można nieźle nadgonić. I mieć szczęście by nie trafić na policję. Uczepiasz się czyjegoś ogona i pędzisz. Najwazniejsze, ze Meg wróciła cała i zdrowa.

Zaczekam na kawę przy śmieszkowaniu...

http://www.meskihumor.pl/wp-content/uploads/2015/05/8-letni-ch%C5%82opiec-pyta-mam%C4%99.jpg

Ja też:) Ja też singielka smile

40,200

dosiadam z kawką w słoneczny u mnie ranek...
chwilka oddechu i biorę się do roboty...dzisiaj w planach uzupełnianie ubytków na suficie i nakładanie na niego gładzi...obaczym, czy dam radę w jeden dzień...
Na razie chęci są smile
Dobrego poniedziałku kochane...

40,201

Cześć Dziewczynki smile

Również dosiadam z kawką w kupie lepiej smakuje big_smile

Spo szczur we śnie to chyba nic miłego,ale nie wiem,sprawdź w senniku jakimś może.

Sonia w Londynie ale też nie wiem dlaczemu?
Soniu oświeć nas smile

Mamuśka a Ty dosięgasz do sufitu,chyba drabinę jakąś masz?
Ja i tak bałabym się sufit malować bo mam zawroty głowy i mogłabym spaść z tej drabiny czy stołka smile

Bulinko a kiedy przyjedziesz do rodziny tą nieautostradą http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif big_smile

Basiu uśmiałam się z tego ostatniego obrazka bo przypomniało mi się,że mój tak kiedyś miał,dosłownie big_smile
Gadał z córką przez fona i mnie się pyta czy widziałam jego telefonU he he tongue
A moja córka szukała okularów a miała je nasunięte na głowę jak opaskę.
Pęknąć ze śmiechu można lol

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11218823_450099665158250_2545509070289914732_n.jpg?oh=4265b48bb911cf296545569d265243f3&oe=55E9F101

40,202

Czesc babeczki,
Odpoczelam:-)
Gotowa na nowy dzien,jade do Birmingham, bede zasuwac 24godz na dobe przez7 dni w tyg...Alika ile wytrzymam?
Spo...praca Kochanie,praca:-)
Wakacje we wrzesniu...ostatni tydzien...a potem come back na uczelnie
Dziewczyny moje Kochane, nie wiem czy bede miala neta...
Jesji nie to sciskam Was goraco...nie zapominajcie o mnie,prosze

40,203

Eh Sonia...nic sobie nie odpuszczasz... dużo sił Ci życzę smile
Markadia...z drabiny, też mam zawroty niestety...tak po kawałeczku będę robić...jak będzie źle to przerwę na trochę smile
myk...myk...

40,204 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-22 09:47:56)

Milionek napisał/a:

Sponi dziękuje  jak tambu ciebie juz chyba niedługo będziesz miała dzieci u siebie

Tak Milionku, Dzieci mam już przy sobie. Starsza jest u mnie od kilku miesięcy. I wiesz... Dobrze, że to wszystko tak się potoczyło. Bo widzę po Dziewczynkach, że One potrzebowały widoku mamy, która się nie poddaje. Radzą sobie. Ojciec od jakiegoś czasu nie pije. Nie ukrywam, że mi ulżyło. Ale martwi mnie to jego spokojne podejście do całej sytuacji. Czyżby pogodził się z tym wszystkim? Ja mu nie ufam. Dostałam od niego niezłą szkołe. Napiszę dziś to podanie do szkoły, bo Młodsza jedzie do ojca po jakieś ciuchy. Kwestię przewiezienia mebli ogarniemy pewnie w lipcu. Ciesze się na Dzieci. A najbardziej na to, że zaczęły normalnie funkcjonować. Za ojcem nie przepadają, ale widzę, że też są spokojniejsze, bo nie mam łez w oczach. I prę do przodu. Oczywiście są sprzeczki między nami, ale dajemy radę.

Soniu, podejrzewałam, że Ty do pracy. Chciałabym akurat na Ciebie trafić kiedyś, gdy mój mózg przestanie kierować moim ciałem... Ale... Ja już to Tobie kiedyś  mówiłam smile

Mamuśku... Z Ciebie to dopiero pracuś. Masz więcej czasu do dyspozycji. Ja po powrocie z pracy nie mam ochoty na nic. Ale muszę chyba zakasać rękawy wreszcie smile

O szukaniu przedmiotów najbardziej bliskich naszej twarzy nawet mi nie mówcie. Mnie często zdarza się szukać kluczy od mieszkania podczas gdy trzymam je w ręku http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

A odnośnie tego szczura... Czytałam już kiedyś. Bo to kolejny sen. I nie dziwi mnie proroctwo. Do faktu, że niektórzy polują na mój upadek już przywykłam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Nie poradzę nic... Rzuci we mnie kamień ktoś, podniosę, podam w dłoń i poczekam na kolejny cios. Kiedyś to wszystko się skończy. Bo.... Wszystko się ułoży. Musi...

I jeszcze słówko do Bulinki. Nigdy, ale to nigdy nie wspominaj o tym, że nie pasujesz do nas. Jesteś częścią układanki. Rozumiesz? Odejdziesz, zburzysz wszystko. No... I żeby mi sie to więcej nie powtórzyło http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Się wystraszyła?http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif

40,205

O tak Spo,wystraszyłam się bardzo.
Doczekałaś się Spo dziewczynek obu.Byłaś silna.Teraz już będzie łatwiej.

Ja to bardzo przepraszam,ale nie miałam na myśli czepianie się Meg.Ja po prostu jestem typowa baba za kierownicą heh...
Co do opuszczenia Was,to tak jak pisałam:nie ma takiej opcji.

Asiu dobrze,ze zajrzałaś.Problemy zostawiaj tutaj.Będzie Ci lżej.

Soniu no cio Ty my o Tobie zawsze będziemy pamiętać,ale zaglądaj do nas,bo my tu chcemy wiedzieć pewnie wszystkie,czy się za bardzo nie przepracowujesz.

Dziewczyny synowi przyjęli to podanie i będzie miał ten egzamin komisyjny z gimnastyki  i z matematyki w sierpniu.Tak więc na obecną chwilę mi ulżyło.Teraz mojemu gimnazjaliscie papiery zawieziemy w piatek do szkoły i będziemy czekać na wyniki.

40,206 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-06-22 14:21:52)

bulinka_1969 napisał/a:

O tak Spo,wystraszyłam się bardzo.
Doczekałaś się Spo dziewczynek obu.Byłaś silna.Teraz już będzie łatwiej.

Ja to bardzo przepraszam,ale nie miałam na myśli czepianie się Meg.Ja po prostu jestem typowa baba za kierownicą heh...
Co do opuszczenia Was,to tak jak pisałam:nie ma takiej opcji.

To jeszcze nie koniec Bulinko. Już to dziś odczułam. Więc ten szczurek dobrze mówił smile I jeszcze jedno, wiem, że nie czepiałaś się Meg. Na mnie Dzieci moje zawsze mówiły, że jeżdżę jak szatan. Nie za bardzo kumam o co im chodziło. Mając je w aucie zawsze byłam ostrożna http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

Ale... Ale... Wpadłam tu, żeby donieść fantastyczne wieści lol Wiedziałyście o tym, że od piwa rosną piersi ?! http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Kurcze, i co ja teraz zrobię http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Ja piwa nie pić sad

http://www.grubatuba.pl/u/W1/u/ent/518/515ecf57.jpeg

40,207

Spo no co Ty gadasz big_smile z piwa piersi rosną?
Ło matko pierwsze słyszę,serio?Że brzuchy chłopom od piwa rosną to słyszałam ale,żeby piersi big_smile

Asiu a co to za biedy znowu cię dopadły,wyżal się nam,będzi Ci lżej smile

Soniu czekamy na wieści jak Ci tam jest, z netem czy bez smile

Miłego popołudnia życzę smile

40,208 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2015-06-22 15:51:10)

Hejka Netki smile

Sponi  widzę,ze słuchamy tej samej stacji radiowej wink  nieraz się zastanawiałam dlaczego facetom biust rosnie, teraz wiem od piwa  big_smile
bo brzuchy to podobno od siedzenia przy tym piwku  big_smile

Beatko widzisz wszystko się powoli układa, bedzie dobrze smile

Soniu  wytrzymasz ile bedzie trzeba, wiem o tym  wink

Asiu miło że zajrzałas smile

Mamuska jak idzie malowanie????  podziwiam Cie z ta gładzią, toz to wyzsza szkoła jazdy jest wink

Ba-Cha ja nie po rozwodzie hmm Tylko siła wyzsza sad
Markadio też słyszalam na wlasne uszka smile

No to na razie tyle, Ich werde ein wenig Deutsch lehren wink

Do pozniej  smile

40,209 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2015-06-22 16:12:01)

czesc laski. ma któraś z was moze ten film?
http://1.fwcdn.pl/blog/434054/208101.1.jpg

zalozylam juz nawet osobny watek bo bardzo mi zalezy zeby go znalezć. http://www.netkobiety.pl/t86216.html
i jestem zaintersowana kupnem oby tylko nie drogo,i z wysylka mozliwa. dzieki z góry za info big_smile

40,210

Film obejrzysz na cda.pl

Z piwa rosną piersi?......Hm.....No to pijemy piwko.Tylko,żeby się to na brzuch nie przerzuciło.

http://www.tapeteos.pl/data/media/490/big/piwo_2560x1600_010.jpg

40,211

ale ja chce miec plyte!!! bo atam moge sobie ustawic napisy do piosenek smile i chce ja poprostu miec smile

40,212

alika40+ napisał/a:

Hejka Netki smile

Sponi  widzę,ze słuchamy tej samej stacji radiowej wink  nieraz się zastanawiałam dlaczego facetom biust rosnie, teraz wiem od piwa  big_smile

Ja muszę smile Bo mnie Dziewczyny w pracy zmuszają http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

alika40+ napisał/a:

No to na razie tyle, Ich werde ein wenig Deutsch lehren wink

Bis bald lol

40,213

Dagmara1977 napisał/a:

zalozylam juz nawet osobny watek bo bardzo mi zalezy zeby go znalezć. http://www.netkobiety.pl/t86216.html
i jestem zaintersowana kupnem oby tylko nie drogo,i z wysylka mozliwa. dzieki z góry za info big_smile

Dagmarko, znajdziesz na cda albo na yt. Z YT możesz za pomocą programu pewnego (http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif) ściągnąć film na komputer smile

http://www.cda.pl/video/12074436

40,214

wiem ale ja chce plyte!!!!!

40,215

bulinka_1969 napisał/a:

Film obejrzysz na cda.pl

Z piwa rosną piersi?......Hm.....No to pijemy piwko.Tylko,żeby się to na brzuch nie przerzuciło.

http://www.tapeteos.pl/data/media/490/b … 00_010.jpg

A jak będę piła przez słomkę szybciej mi urosną? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

40,216

Dagmara1977 napisał/a:

wiem ale ja chce plyte!!!!!

Cholera... No. A jak przerzucisz sobie na pendrive nie może być? Co za marudne Dziecię http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif

40,217 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2015-06-22 16:57:53)

nie. musi byc plyta. chce ja dolaczyc do swojej kolekcji

40,218

Dagmara1977 napisał/a:

nie. musi byc plyta. chce ja dolaczyc do swojej kolekcji

Ło matko... Poszukaj na olx.pl Dagmarko.

40,219

nie ma. na alegro sa ale okropnie drogie

40,220

Dagmara1977 napisał/a:

nie ma. na alegro sa ale okropnie drogie

To ja juz nie wiem sad

40,221

sad

40,222

POMOCY JA CHCE TE PLYTE!!!!!

40,223

Ściągnij na kompa i przerzuć na płytę.

40,224

to nic nie da. wtedy nie ma mozliwosci ustawic napisow pod piosenkami

40,225

Dagmara1977 napisał/a:

to nic nie da. wtedy nie ma mozliwosci ustawic napisow pod piosenkami

Dagmarko, mam pomysł. Przedni smile Jest cos takiego jak torrenty lol Napisy też będziesz miała smile

40,226

zawirusowuja komputer. piotrek zabronol mi przez to sciagac

40,227 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-06-22 18:22:46)

Dagmara1977 napisał/a:

Hejka Daguś. Znalazłam ten Twój film na torrentach i ściągam go dla Ciebie. Jak się ściągnie mogę Ci go wysłać jeżeli oczywiście podasz mi swój adres na priv. Dostaniesz go w prezencie ode mnie.
Uwielbiam sprawiać ludziom radość. Myślę że film się nie długo ściągnie zależy to od tego ile ludzików go seeduje.  Napisz czy jeszcze go chcesz. Ja go ściągam z lektorem pl. Nie boję się wirusów bo mam dobrego antywira i przeskanowałam torrent. Nie ma wirusa.

40,228

meg dzieki ci bardzo ale mi sa potrzebne napisy pod piosenkami a to mozna ustawic tylko w orginalnej wersji z plyty niestety. dlatego mi tak zalezy

40,229 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2015-06-22 18:34:33)

.

40,230

ja tez mam dobrego male ciagle przez te torenty cos wylapywal wiec piotrek to wykopal z kompa

40,231

Oj dlugo będziesz ściągać,bo ten film trwa 200 min.chyba.Jak Dagmara Go tak poszukuje,to chciałam Go obejrzeć,ale chyba w częściach Go obejrzę.Zaczęłam,ale przy Majce się nią da dłużej.

40,232 Ostatnio edytowany przez Meg73 (2015-06-22 18:46:31)

bulinka_1969 napisał/a:

Oj dlugo będziesz ściągać,bo ten film trwa 200 min.chyba.Jak Dagmara Go tak poszukuje,to chciałam Go obejrzeć,ale chyba w częściach Go obejrzę.Zaczęłam,ale przy Majce się nią da dłużej.

Ja mam internet LTE i ściągnięcie filmu to pestka. Film ok 700 MB ściągam 20-40 min a ten ma 1,66 GB więc nie ma tragedii. Godzinka i mam film.

Bulinka czy ja mam zwidy czy Cię irytuję? Wal prawdę prosto między oczy. Przyjmę to na klatę i zmyję się stąd jak jestem dla Ciebie problemem. O co biega??????? bo osobiście nie łapię. Może i mam irytujący sposób bycia nie mnie to oceniać bo nie byłoby w tym obiektywizmu więc jedno słowo i robię stąd desant jeżeli Cię irytuję a jeżeli nie to nie krytykuj każdego mojego posta bo odechciewa mi się pisać.

Przemyślałam sprawę i nie chcę być tutaj dla nikogo problemem. Ja ze swoimi problemami chyba faktycznie do Was nie pasuję. Żegnam się więc dziewczynki. Wspaniale było z Wami popisać i dzielić się smutkiem i radością. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
Buziam wszystkie bez wyliczanki. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam lub irytowałam.

Będę Was zawsze pamiętała i również na zawsze będziecie w moim sercu.

40,233 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2015-06-22 18:55:52)

3godz 21min i 37 s

Meg zostan!!!. dziewczyny powiedzcie jej cos!!!

40,234

Jezu....Meg no co Ty...Ja nie miałam nic na myśli pisząc o tym ściąganiu.Matko,bo jak nie wrócisz,to ja odejdę.

40,235

Kurcze Meg  co Ty wymyslasz kochaniutka ???jakim problemem jestes zlituj się plissss smile
Ja nie widzę zeby Beata lub ktos inny Cie atakował, takie jest moje zdanie.
Kazda ma jakis problem wiekszy mniejszy ale przecież po to jest to forum,zeby sie wspierać, pogadać nawet i opitolić od czasu do czasu wink

Takie jest moje zdanie koniec kropka smile

Posty [ 40,171 do 40,235 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 617 618 619 620 621 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024