Markadia...dobra jestes siostyczko ![]()
no wiec po egzaminie kupie sobie ulubione lody CHAŁWOWE
)))
a co do tych innych spraw...to wlasnie stosuje metody rodem z ksiązki " dlaczego mezczyzni kochają zołzy" pozycja jest genialna
gorąco Wam polecam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Strony Poprzednia 1 … 609 610 611 612 613 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Markadia...dobra jestes siostyczko ![]()
no wiec po egzaminie kupie sobie ulubione lody CHAŁWOWE
)))
a co do tych innych spraw...to wlasnie stosuje metody rodem z ksiązki " dlaczego mezczyzni kochają zołzy" pozycja jest genialna
gorąco Wam polecam
Weronka... hihihi
Hejka,, Laski lodowe ";)
Jak ma się zły dzień to nie sposób z Wami się nie posmiać ![]()
Tak ,ze środę zapowiadam lizająco, lody, jogurty,kodżaki i co kto lubi ![]()
takie znalazłam lizaczki
![]()

Co Wy na to ?????
Alika ...:)
rozbiłaś bank
Z takim lizakiem na miasto... i sznur facetów za mną... ![]()
Ja już swoje dziury zagipsowałam
znaczy w ścianie
Kiedys taki angielski film oglądałam: babcia by zarobić na operacje wnuczki, zatrudniła się w domu publicznym. Tam mieli taka dziurkę w ścianie, w którą faceci wkładali ptaszki, a ona im głaskała
a poniważ miała bardzo miękkie dłonie robiła furorę. Nawet właściciel lokalu sie ustawił do niej bo chciał sprawdzić co takie kolejki do niej. I sie zakochał /po kilku rozmowach także/.
happy end - wnusia poleciała za granicę na operację /chociaż córka tej pani miała troche obiekcji/
Dziwny film
Dagmara - ty zmieniasz co chwilę awatar? czy samo sie to robi? czy to mnie sie w oczach roi? /ze starości/ ![]()
Kochane Moje wszystkie Laski... Nie macie pojęcia jak dobrze móc się wyluzować przy Was.
Dziś byłam niesamowicie spięta. Gdybyście mnie widziały... Przy moim biurku pracowym jakieś upierdliwe gady a ja o... lodach. Jestem taka rada. Boże... |Tak się cieszę, że z samej siebie i do siebie potrafię sie śmiać. A dzień się jeszcze nie skończył. Dziękuję Dziewczęta ![]()
Kurde libido mi wzrasta - co oznacza nieodmiennie, że zbliża się owulacja /jeśli tam co zostało do wyowulowania/. Poproszę o jakieś miłego pana
może być lekko napalony, opalony i żeby umiał kabinę prysznicową wymienić ![]()
Dziewczyny...
CZy DeM dzisiaj miała sprawe?
Milionka nie widac...
Bulinka milczy....czyzbys była zgorszona naszymi tekstami ...zapytam niesmiało i ze skruchą.
Spo...i tak trzymaj ![]()
Czy nie w środę ma sprawę w sądzie De M?
Milionka spróbuję dorwać jutro przed czwartą rano. Będę czekać na Nią na przystanku ![]()
Bulinka miała stertę prania. A Meg? Gdzie Ona?
Libido. Zajrzę na wikipedię
To na wolną chwilunię ![]()
Soniu De M ma sprawę tyżżżż w srodę ![]()
Weronko tez ogladałam ten film do konca ![]()
Sponi kurczę ja tez tutaj odreagowuję, wyglupiam się a powiem Ci ze nie jest mi za bardzo do smiechu:(
Przed chwilką rozmawiałam z moja obecna firmą nic nie maja i na dodatek wcale mnie nie placa tak jak myslałam najnizszą tylko mniej ![]()
Na dzien dzisiejszy nie mają nic dla mnie a na dodatek tak jak pisałam moja umowa obowiazuje nadal i jest dwutygodniowy czas wypowiedzenia, mam juz wydrukowany na wszelki wypadek ale jeszcze nie wysłałam, bo druga firma cos zamilkła moze jutro się odezwie ![]()
Moze troche przeholowałam z tymi lizakami
i wystraszyły się dziewczyny ![]()
Ale przecież to żarty tylko ![]()
Czekania ciąg dalszy
![]()
Sponi kurczę ja tez tutaj odreagowuję, wyglupiam się a powiem Ci ze nie jest mi za bardzo do smiechu:(
Co Ty.... Mnie wczoraj były doprowadził do rozpuku, gdy zapytał o alimenty na dzieci. Kuźwa, mam wgląd w jego konto a Starsza u mnie już trzeci miesiąc mieszka... I co ja mogę? Czekam na pismo od komornika 
I uwaga.... Cietrzewię się dziś w robocie a tu Dzidzia moja duża dzwoni. Jezu... To dopiero się wścieknęłam
po tym co usłyszałam. Zabiję jak dorwę...
- mamo, mam dla Ciebie darmowy karnet do siłowni. Załatwiłam Ci ![]()
Jasne... Kuźwa, dobrze, że Jej przy mnie nie było. Bo.... Ja?! Ja nie potrzebuję tego siłowania. I właściwie, po Ona mi w drodze do mniasta dawała wykład co robić, by tłuszcz się spalał? Bo ja nie kumam 
Alika, a do jeszcze innej firmy zeby uderzyc? Ptrzyłas na forum opiekunek...teraz jest wysyp ofert bo babki biorą sobie wakacje.
Szkoda, ze wczesniej nie mowilas o problemie...mialam dojscie do zlecenia...dzisiaj dziewczyna juz jest w DE...miała oferty do wyboru. Nie mam z nią kontaktu.
Będę się w środę uważnie sąsiadom przyglądać heheh
Alika no co ja mogę robić w urlopie..hehehe tynk,gips,farba i panele w dużym pokoju..a no i w międzyczasie dżem truskawkowy hehe
Nudy nie budziet..
Hehe..ale przed tynkowaniem pazurki na czerwono nie ma dydy..
Alika..Ty jedziesz jako opiekunka tylko, czy prace domowe też wchodzą w grę? Jak tam na wyjeździe tak faktycznie życie i praca wygląda?
Sorki juz odpisuję ![]()
Do tej pory nie miałam źle a byłam już 3 razy, niby jadę jako opiekunka nie jestem pielegniarka zaznaczam ![]()
Prace domowe mam wyszczegolnione w umowie,tzw drobne prace domowe: gotowanie, pranie, sprzatanie tylko w domu zadnych strychow,
piwnic garazy, drobne prace w ogrodzie ale jak na razie nigdy w zadnym ogrodzie nie pracowałam, i chwała za to bo nie lubie grzebać w ziemi
ale tak jest w standardowych umowach.
Do tej pory nie narzekałam oby tak dalej było
spracować tez się nie spracowałam tylko samo siedzenie 24 godziny to wykancza , oczywiscie przerwa jest uzgodniona minimum 2,5 godziny dziennie, ale miałam i wiecej wszystko zalezy od rodziny.
to tak w skrócie ![]()
Alika, a do jeszcze innej firmy zeby uderzyc? Ptrzyłas na forum opiekunek...teraz jest wysyp ofert bo babki biorą sobie wakacje.
Szkoda, ze wczesniej nie mowilas o problemie...mialam dojscie do zlecenia...dzisiaj dziewczyna juz jest w DE...miała oferty do wyboru. Nie mam z nią kontaktu.
Soniu wczesniej to ja byłam w DE a jak wrociłam to musiałam troszkę w domu posiedzieć, miałam jechać tydzien temu znowu ale niestety nie dojechałam ![]()
Jestem jeszcze w dwoch innych zarejestrowana, na forum opiekunek zagladam, tylko moj niemiecki jest tylko komunikatywny niestety,
to troszkę jest ciezej ze znalezieniem pracy ![]()
A teraz wyszło jak wyszło kurcze ja to mam szczescie ![]()
Alika, wiem ...pisałas...pamietam. Ale moze warto jeszcze poszukac zamiast bezczynnie czekac
Sponi moze corka chciała dobrze,zebys odreagowała w tej siłowni ??? ![]()
Cholerka no masakra normalnie tydzień zaczął się marnie ![]()
Alika, wiem ...pisałas...pamietam. Ale moze warto jeszcze poszukac zamiast bezczynnie czekac
Jutro bede dzwonić od nowa ![]()
czesc laski:) ja uwazam ze dobrze bylo by troche pocwiczyc i wyladowac sie. sama bym poszla ale u nas nie ma silowni
Właśnie wolna chwilka..
Spo, a czemu nie regulujesz w sądzie?
Niepotrzebnie wpędzasz się w długi..
A kasiura będzie od września potrzebna solidna na szkoły..ja już bym miała złożone pismo o zniesienie obowiązku alimentacyjnego i o alimenty na rzecz starszej..to trwa..a wrzesień nie poczeka.
W sumie już mogłabyś złożyć na obie, bo sprawa będzie jak dziewczyny będą już z Tobą, a miałabyś mniejszy dług względem wielmoży..
To tylko sugestia...z góry przepraszam jeśli uznasz, że za bardzo się wtrącam..
Kurczę..gdyby dzieci były trochę starsze też bym chętnie pojechała..
Hej...pszczółki....hihi....nic tylko bzykać i zapylać....hihi...pół dnia....:) i po co siłownia hyyy...:) wystarczy Was poczytać.
:)
Na pewno nikogo nie zgorszyłyście . Duże dziewczynki jesteśmy ![]()
Się nie odzywałam bo kciuki trzymałam. Paluchy zajęte, za Alikę, zgodnie z umową ![]()
Alika, cierpliwości, wszystko się uda.
Środa to raczej taka przekichana w tym tygodniu dla nas, cio..? Tak bym rzekła " nadmiernie atrakcyjna" ![]()
Mamuś, malutkie masz te dzieciątka?
DeM
SRODA PORA NA LODA ![]()
moj egzamin o 11 ![]()
heyy Dziewuszki jak dzisiaj jestem bez homorku
to zaglądając na cafejkę uśmiałam się ![]()

echhhh te skojarzenia a w środę tylko niewinny dzień loda hiiiiiiiiiiiiii
Mój o 12.
Nie ma mowy
. W ŻADNĄ środę. ![]()
W środę to ja mogę tylko gest Kozakiewicza zastosować
:)
Albo paluszek pokazać, środkowy ![]()
ale i to nie bardzo, bo na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć ![]()
Sprawy z 12 lubia sie przesuwac blizej 13 ![]()
No ta ja będę wychodzic a Ty wchodzic...
Drzwi nie zamykaj, się szybciutko wepchnę
i jak wyjdziesz to poczekaj na mnie na korytarzu. 5 minut i wychodzę. ![]()
Się nawet nie obejrzę jak patafian się z podłogi gramoli.
Poczekamy obie na "zaliczenie" ![]()
Witajcie laseczki.
Czytam czytam i oczom własnym nie wierzę .... zboczusie moje kochane. Uśmiałam się do łez a dzisiaj miałam podły nastrój.
Sponi ... dziękuję za pioseneczkę dla mnie. jest śliczna. Uwielbiam piosenki Sylwii znam je na pamięć i często przy nich ryczę jak mam dno.
Z Wami to o żadnym dnie mowy nie ma ... lizaki .... mmmm.... tylko z takimi na miasto.
Ja dzisiaj połamana. Wyrąbana jestem po pracy jak koń po westernie. Roboty w grom i jeszcze durny serwer mi padł. Namęczyłam się strasznie ale jakoś mi się udało go reanimować. Ludziska się cieszyli bo 3 godzinki były lajtowe ... oczywiście dla nich nie dla nas. Taki miałam dzisiaj pomysł że ja chcę do Biedronki do pracy bo tu już psychicznie nie wyrabiam.
Co do lodów to ja jestem profesjonalistką w lizaniu hehehe ale tylko zimnych na patyku. Uwielbiam lody,
Dzisiaj kładę się bo coś mnie złamało. To chyba korzonki ... przegwizdane.
Co do libido ... to moje ostatnio oscyluje na poziomie 0. A mogło być inaczej ![]()
Weronka ja znam takiego jednego opalonego , napalonego i kabinę też nareperuje. Szuka zlecenia właśnie ... (młody jest ale lubi panie w naszym wieku).
Meg, dawaj go tu /zach-pom/
Witam... Ja oficjalnie, bo się sztywno na gimnastyce zachowywałam. Dotarłam do domu choć nie wiem jak
wszystko ok. Pani instruktorka miła, mata ładny kolor miala tylko.... Kość ogonowa przeszkadzala mi w wykonywaniu niektórych ruchów.
Jeśli o lody chodzi, nie jestem w temacie. Ja lody gryzę. Serio.
Kciuki będziemty za Was wszystkie trzymać jutro. Budzik sobię nastawię, ok?
I jeszczecraz dzięki za rozladowanie napięcia ![]()

sponi jak bys takiego loda ugryzla to moglo by bolec prawda dziewczynki??:D

Meg, dawaj go tu /zach-pom/
Województwo nie gra roli. My lubelskie ale spoko. Mam tylko wątpliwość czy Ty byś się go pozbyła. Biedaczek potrzebujący mocno ... a i fantazję podobno ułańską ma bo już się zapędzał jak mnie naprawiał kran ale ja nie jestem zainteresowana bo już mam swojego Skarbusia i jestem mu wierna.
Oj Sponi ... Ty na hardcore lubisz lody
niektórzy to lubią może akurat ![]()
Wiecie co głodne to zawsze o chlebie ....
Cholerka ja to mam małe argumenty ... ale działają hehehehe ![]()
ja tam mam niczego sobie w sumie
90 D wiec nie narzekam ![]()
Kto by pomyslal??
to bardzo fajne jest
i niech mi jakis facet powiwe ze jestem gruba!!!! ![]()

Dagmarka dobreeee dobreeee. Ja też jestem dobrze widoczna ![]()
co nie? a jak facet ma zbiornim retencyjny to jest dobrze prawda? ale mi jestesmy grube !!!
Jeszua... Mówiłam poważnie. Gryzę lody. I te na patyku pt bambino najchętniej ![]()
Mamuś, i inne Dziewczynki... Na przyszłość coś rzeknę. Jeśli nie chcialabym, nie pisałabym nic o swoim życiu. Jeśli z czegos się spowiadam, liczę sie z opiniami.
Z tymi alimentami masz rację Mamus. Powinnam tak zrobic jak mówisz, ale ja muszę mieć pewnosć, ze Młodsza dołączy do Starszej czyli do mnie. Wtedy, gdy się wyprowadzalam oid byłego, one obie miały pójść ze mną. Wycofały się. Musze miec pewnosć. Musze...
Kurde z tymi piersiami to faktycznie ... Zazdroszczę Ci Dagmarka tego D. Ja mam małe C. Kurde jak chudnę to od razy pupa, uda i cycki .
a ja tylko cyccki wiec sie nie odchudzam. brzucha nie moge zgubic kurcza mac a chcialabym
DeM dziewczyny 14 i12, a rodzynek 6 ..nie ma szans przez najbliższe lata.
Uroczyście oświadczam, że w ramach wsparcia kooleżanek w środę kupię lody i będę lizać na szczęście.
Dziewczyny zgorszonego już nikt nie zgorszy.
Idę Majkę kąpać.
dajecie w tyłek dzisiaj z tymi lodami hiiiiiiiiii
też tak jak Sponi - gryze
uwielbiam zwłaszcza Lidla - rożki z czekoladą i orzechami nazwa jakoś na "e" i po 0.89 są pycha

O cyckach z Wami nie gadam bo nie posiadam
. O lodach też nie, bo się jednym strułam ![]()
No Mamuśka tak raczej w połowie drogi jesteś. Jak ogarnąć taką gromadkę? Szacun.
Mnie instynktu macierzyńskiego na jedno wystarczyło hihi...leniwa jestem ![]()
Och Wy świntuszki ... tylko jedno nam w głowie. Hehehehe:D Dagmarka to mówisz że masz ochotę na ciepłego loda ????
Ja niby posiadam cuśśśś o ile mi wiadomo B
ale mi wystarczą
przynajmniej dzwigać nie muszę ![]()
Moze w ramch solidarności Netkowej wszystkie i te lubiące i nie lubiące jedne lody drugie lizaczki bedziemy lizać cio?? Na szczeście oczywiście ![]()
Kto za raczka w gorę i na listę się zapisywać
kurczę zaczyna mi na dekiel coś .......:D
1 Alika40+
Ba- Cha fajny ten lizak
moj typ
(fotka )
Prawdę mówiąc sami się ogarniają..ostatnio jak przyjeżdżam z dniówek zawsze jest posprzątane,pozmywane gary, podłoga w kuchni..aż mi głupio..i czekają, czy wszystko zauważę i pochwalę..mam cudowne dzieci
Wczoraj pytały o truskawki, czy by mogły zbierać i czy nie wiem gdzie tu u nas się zgłosić.
Piszę się w środę na szczęśliwe lody..
Dagmarka to do dzieła ...
opowiesz później jak było? nie żebym była ciekawa ale ...
Dziewczyny w środę ... AKCJA LODOWA !!!! każdy liże jakie lubi ![]()
spi jeszcze. ale wstanie
postaram sie opowiedziec ale bez drastycznych szczegółów ![]()
Ja niby posiadam cuśśśś o ile mi wiadomo B
ale mi wystarczą
przynajmniej dzwigać nie muszę
Moze w ramch solidarności Netkowej wszystkie i te lubiące i nie lubiące jedne lody drugie lizaczki bedziemy lizać cio?? Na szczeście oczywiście
1 Alika40+
2. MegBa- Cha fajny ten lizak
moj typ
(fotka )
alika40+ napisał/a:Ja niby posiadam cuśśśś o ile mi wiadomo B
ale mi wystarczą
przynajmniej dzwigać nie muszę
Moze w ramch solidarności Netkowej wszystkie i te lubiące i nie lubiące jedne lody drugie lizaczki bedziemy lizać cio?? Na szczeście oczywiście
1 Alika40+
2. Meg
3.Dagmara1977Ba- Cha fajny ten lizak
moj typ
(fotka )
spi jeszcze. ale wstanie
postaram sie opowiedziec ale bez drastycznych szczegółów
Dobrze może być bez drastycznych szczegółów.
Dagmarka Ty jesteś nasza młodzież. Takie nasze najmłodsze Słoneczko więc spraw się ...
Relacja mile widziana
może czegoś nas nauczysz.
juz moge was czegos nauczyc
warto zaopatrzyc sie w 
lub
daja fajne efekty gdy ma sie je w buzi mowie wam
facetowi jest bardzo dobrze ![]()
Dagusiu to Twój tak jak i Mój chyba jak już se ucina drzemkę to ona trwa do samej nocki prawie ![]()
A co do lodów to ja uwielbiam,mam w domu o smaku tirasmisu-waniliowym pyyycha,ale ani ich nie liżę ani nie gryzę,jem łyżeczką bo to rolada lodowa jest ![]()

Widzę ze kobieca solidarośc działa superrrrrrrrrrr:)
Mamuśka dobre dzieci to połowa sukcesu, a moze i cały ![]()
''
Ja tez nie narzekam na swoich chłopakow
tylko moi mozna powiedzieć,, dorosli '' niby ![]()
Dagmarka oki bez drastycznych szczególow ![]()
Cos Asia milczy Kawka tez nie daje znaku ![]()
Beata tez przemknęła ![]()
Cholerka doł mnie zaczyna łapać, spać pojdę chyba
Paaa miłej nocki
zostan pocieszymy cie:)
Coś mi sie pomyrdało i drugi raz to samo wyslałam ![]()
kazdemu sie zdarza:)
Strony Poprzednia 1 … 609 610 611 612 613 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024