Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 … 1,318 1,319 1,320

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 85,736 do 85,746 z 85,746 ]

85,736

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

HEYka DZIEWUSZKI

Kamoa może uda mi się wkleić kawkę jako pierwsza

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpnvm_Le_8wUebHqROtn2QCpPdbv1ZtXnRO_dHa3TS696ulGu12bofUsOY&s=10

Zobacz podobne tematy :

85,737

Misty tak czasami dostaje się jobla smile do roboty

Firanki dodają urody- w pokoikach mam tylko po bokach jako zasłony - lodu w moim smaku mniam mniam smile

Rzucił się Wam program nowy 'Kochaj albo wróć " ????
Zacytuję koleżankę MARGARETY  : powiem tak doznałam szoku lol lol

https://www.youtube.com/watch?v=IynJzrJXSBc

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE bez wyliczanki

85,738

Basiu oglądam, internet huczy, Margarita ..szok, szok ,czekam na piątek .

85,739 Ostatnio edytowany przez Asterka (Dzisiaj 10:11:58)

Witam

Kolejny, pięknie jesienny dzień.
Dziś tak niezbyt dobrze się czuję to postanowiłam spędzić czas domowo.
Wczorajszy dzień był pełen wrażeń i zdarzeń, na szczęście wszystko się dobrze zakończyło.
Jutro kolejna (mam nadzieję ostatnia) wizyta u dentysty.
Dziewczyny, dziękuję za kawę i środowe lody.
Poranna kawa oczywiście już była a lodów raczej dziś nie przewiduję.
Ostatnio piję kawę zaparzaną z użyciem papierowego filtru.
To podobne najkorzystniejsza (najzdrowsza) wersja zaparzania kawy.
To tak jako ciekawostkę piszę jakby ktoś chciał spróbować.

Serdeczności dla wszystkich i dobrego dnia życzę.

85,740

Witajcie w środku tygodnia smile

U mnie nadal słoneczny i ciepły dzień, ale w domu nadal zimno, bo noce i poranki są bardzo zimne hmm

Taja gratulacje dla córki smile
A jakie ma dalsze plany, praca jakaś?

Mysti dzięki za lody smile
Ja też uważam, ze firanki w oknach muszą być, bo dodają przytulności, bez firanek jest jakoś tak łyso, nie podobają mi się mieszkania bez firan hmm

BaChasiu nie oglądam tego programu, a na jakim kanale on leci?

Kamoa a ta księga wiedzy to na jaki temat jest?

Pozdrawiam wszystkie Netki i życzę pogodnego dzionka smile

85,741

Witam!
U mnie też firanki wiszą.

85,742

https://i.postimg.cc/CLkCkgk8/819848979-1425260339544033-3160103570703647302-n.jpg
Taja
Również moje gratulacje!

Dzięki za kawkę i lody które uwielbiam .ale póki co to się wstrzymam -mam jeszcze problemy z gardłem .

Wczoraj byłam w gabinecie -aparaty słuch.,aby zrobić sobie nakładkę na 2 aparaty(jest to o wiele wygodniejsze w zakładaniu)
Prawdopodobnie będą za tydzień -zobaczymy?
Po południu trochę "popracowałam w ogródku"-a wieczorkiem byłam już po prostu zmęczona .
Dzisiaj nadal piękna pogoda no i fajnie ,bo u wnuczki zaczęli ocieplać budynek -dodam tylko ,że wnuczka dobudowała się do
naszego kiedyś domku jednorodzinnego (wszystko przepisaliśmy z córką i synem ,aby mogła dostać kredyt)

To na razie tyle -pozdrawiam Wszystkie Netki i życzę fajniutkiej środy!

85,743

bulinka_1969 napisał/a:

Witam!
U mnie też firanki wiszą.

Ja po prostu nie wyobrażam sobie okien bez firanek.
W kuchni mam z z elemetami lawendy -bo pasują mi do całego wystroju .a w pokojach białe z elementami złotymi .

85,744

Hej.
Wszystkie problemy technologiczne rozwiązał narzeczony córki, w 5 minut lol, a ja z czatem siedziałam nad tym chyba ze 3 godziny... załamka. Nienawidzę technologii!

Dziewczyny> dziękuję za gratulacje.

Markadia> córka pracę ma od lat w Centrum Kultury tyle, że na zlecenie. Teraz z uwagi na to, że będą odciągane składki to zarobi mniej hmm  Ponieważ Centrum nie zgodziło się na jej wyższą stawkę, mimo tytułu mgr. Córka myśli o własnej działalności, ale póki co chyba nie jest mentalnie gotowa. Będzie rozglądać się tak jak ja, za jakąś pracą stałą na pół etatu do południa (bo w Centrum Kultury zajęcia ma popołudniami).

Uczyłam się terapii do południa, teraz zrobiłam sobie przerwę, bo mózg już się zmęczył tongue  Potem wyślę cv, bo ktoś się odezwał do mojego ogłoszenia o pracę. Następnie zacznę naukę drugiego przedmiotu. Ja i tak nic nie umiem, nie znam na pamięć żadnej definicji. Rozumiem to wszystko, pojmuję, zgadzam się z tym, ale za cholerę nie potrafię wpoić sobie regułek. Naprawdę nie wiem jak to będzie...

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku.

85,745 Ostatnio edytowany przez Markadia (Dzisiaj 15:04:57)

A ja byłam na zdjęciu paznokci, córka jeszcze sobie zrobiła, no bo Ona młoda, pracuje, studiuje, obraca się wśród ludzi, niech ma ładne zadbane paznokcie, ja kura domowa nie muszę, więc teraz mam już swoje paznokcie.

Pogoda przepiękna, aż szkoda w domu siedzieć, ale tak jak kiedyś pisałam, u nas nie ma za bardzo gdzie chodzić, a do parku daleko hmm
Strasznie mi szkoda, że wnuki tak daleko mieszkają, bo gdyby mieszkali w naszym mieście, moglibyśmy sie spotykać na spacerach, zawsze to raźniej, córka też mówi, że nieraz przydałaby jej się pomoc , np na placu zabaw, gdzie trzeba ogarnąć całą trojkę, a ona sama, bo mąż w pracy.

Taja to córka chyba w tym centrum kultury jakichś kokosów nie zarabia?
Własna działalność to zupelnie inna sprawa, ta trenerka u której teraz pracuje moja córka ma właśnie swoje to centrum gimnastyki artystycznej i tańca i widać, że coraz lepiej Jej się powodzi.
A moja córka tą pracę traktuje jako pracę dodatkową, bo kształcie się w zupełnie innym kierunku.
Ale porobiła sobie w tym roku kursy trenerskie i wychowawcy kolonijnego, więc może sobie dorabiać póki co smile

Co do nauki, to ja w moim wieku już bym się nie zdecydowała, więc podziwiem Cię za odwagę, no i za chęci też smile
Bo ja teraz, to najlepiej już tylko leżeć i pachnieć tongue lol

85,746

Tajka czyli dobrze myślałam, że w tych problemach internetowych to młodzi pomogą.

A co do wystroju okien to u mnie też tradycyjnie firanki są.

Posty [ 85,736 do 85,746 z 85,746 ]

Strony Poprzednia 1 … 1,318 1,319 1,320

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024