Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 … 1,317 1,318 1,319 1,320 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 85,671 do 85,735 z 85,746 ]

85,671

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

HEYka DZIEWUSZKI

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTpocsufsJtyKmy9A5plq-n5xKfKvPTd3mCb2afB6wa7uVmkBeJIr8lVY&s=10

U  mnie grzeją od wczorajszego południa - niby tak lekko ale od razu jest inne powietrze smile
Wczoraj rankiem jak wstałam - to w mieszkaniu było strasznie nieprzyjemnie i zimno  brrr

Taja strasznie przykry jest pogrzeb tak młodej dziewuszki  hmm hmm

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki smile

Zobacz podobne tematy :

85,672

Czołem Babeczki

BaChasiu-- dziś jeszcze mamy piątek lol
Aż się przestraszyłam, że przespałam dzień, a mam dziś popołudniu wizytę u dentysty lol

Muszę wyjść na drobne spożywcze zakupy.

U mnie grzeją od dwóch dni, ale to już pisałam.

Do potem smile

85,673

Hej, hej.

U nas też nie grzeją. Jak zwykle trzeba będzie prosić właściciela o włączenie grzejników, a on będzie odwlekał. Zwykle włącza dopiero w październiku. U mnie jest teraz 21 stopni więc niby ok, ale ja już mam zimne dłonie, a zimno powoduje u mnie ból sad  Najgorzej jest rano i wieczorem.

Pozdrawiam wszystkie i życzę udanego weekendu.

85,674

HEY

Upsssss Misty - faktycznie mamy piąteczek  lol lol

https://gifyagusi.pl/img/2019/05/16/obrazek-gif/piatek/Serdecznie%20witam%20w%20pi%C4%85tek.gif

Taja buźka smile

85,675

Witajcie w piątek, piąteczek, piątunio smile

U mnie nadal pochmurno i zimno, w domu też, kaloryfery oczywiście nie grzeją hmm
Ja nie wiem, płacimy duże pieniądze za czynsz, w tym sporą część za ogrzewanie, więc powinniśmy czuć się w tych mieszkaniach komfortowo, a tak nie jest, bo marzniemy hmm

BaChasiu chyba trochę do przodu wybiegłaś, bo dzisiaj mamy dopiero piątek big_smile
No i super, że u Ciebie już grzeją, zazdroszczę smile

Mysti dobrze, że u Ciebie też grzeją, to dużo daje, zupelnie inaczej czlowiek się czuje, kiedy ma w domu ciepło smile

Taja no to witaj w klubie marznących hmm
Mnie też bardziej bolą stawy kiedy jest zimno, a nic na to nie mogę poradzić hmm

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę ciepłego dnia smile

85,676

Witam w piąteczek!
Przepraszam ,że nie napisałam więcej o sobie,ale tak sie złożyło ,że dopadła mnie grypka ,ale jest już w miarę lepiej.
Cóż tak krótko o sobie:
Jestem od kilku dobrych lat emerytką ,wdową (przeszło20 lat)Mam dwoje dzieci córkę i syna (już dorosłych).4 wnucząt i prawnusię .
Mieszkam w uroczej miejscowości ,w domku jednorodzinnym z wnuczką ,Jej mężem i prawnusią .
Jestem osobą niepełnosprawną (1gr.)-mam problemy z okiem (nie widzę -prawe),słuchem -aparaty
To na razie tyle -myślę ,że w trakcie pisania będzie więcej szczegółów.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich  i jeszce raz dziękuję za milutkie przyjęciemnie do grupy.

85,677

Witam popołudniową porą. Miałam być dziś wcześniej w domu, a wyszło jak zwykle. Musiałam odebrać młodą. Brała udział w koncercie w szpitalu . Jej szkoła muzyczna dawała koncert na oddziale opiekuńczo paliatywnym. Chyba dobrze się bawili, bo nawet pacjenci zażyczyli sobie piosenkę "Masuj mnie Romanie".
Usiadłam przy kawce i zaraz jadę na cmentarz. Muszę trochę ogarnąć i zmienić baterie przed tym odpustem. Jutro nie bardzo mam czas, bo młoda ma zajęcia teatralne, więc muszę Ją tam zawieść.

85,678

Witam

U mnie nadal kaloryfery zimne a w mieszkaniu jest tylko 18 C a ja zmarzluch jestem to w użyciu są ciepłe skarpety, bluzy i jakoś się ratuję.
Mieszkanie na parterze to kilka stopni mniej niestety.
Zajęłam się dziś pracami domowymi, ugotowałam też leczo to będzie na dwa dni.
Pychotka wyszło.
Helen jest nas tu trochę, pewnie na początek trudno Ci nas rozróżnić ale z czasem po naszych wpisach poznasz nas lepiej.
Ja mieszkam w woj świętokrzyskim, też jestem wdową ok. 8 lat. jestem osobą niepelnosprawną poruszam się na wózku elektrycznym.
Dla osób z ograniczeniami takie fora to super sprawa zwłaszcza w długie jesienne i zimowe wieczory gdy więcej czasu spędza się w domu.
Bulinkapodziwiam aktywność Twojej córci. Zuch dziewczyna a taki koncert na pewno dał radość słuchającym.
A u nas w szpitalu poważny problem; wszyscy lekarze oddziału wewnętrznego złożyli wypowiedzenia. Strach chorować.

Dziewczyny, spokojnego popołudnia i wieczoru życzę.

85,679

Witam popołudniowo!

Asterka-Mam nadzieję ,iż powolutku poznam Wszystkie piszące tu Panie
Dzięki za kilka słów o sobie -zapewne jest Ci ciężko na codzień funkcjonować ,ale myślę ,że dajesz sobie radę
Szkoda tylko ,że wpadło akurat takie zimnisko i nie grzeją ,ale ponoć ma jeszcze wrócić ciepło oby!
Ja też nie lubię zimna z tym ,że u mnie można w każdej chwili włączyć ogrzewanie gazowe i po problemie.
Pozdrawiam -trzymaj się cieplutko!
ps.mam prosbę -chciałabym od czasu do czasu dodać jakąś fotkę -kurczę jakoś nie daję rady ,aby wkleić -proszę o pomoc -z góry dzięki

85,680

Dzień dobry

Rano wypiłam sobotnią kawę Basi, a teraz piję piątkową.
Każda jest dobra.

Helenka wklejanie obrazków dobrze tłumaczy Basia
Jak ona się pokaże to krok po kroku ci wyjaśni.
Fajnie, że już coś wiemy o tobie.
Ja mieszkam na wsi, jestem mężatką, mam 2 córki i 5 wnucząt.
Jeszcze prowadzimy z mężem gospodarstwo.

Bulinko ta twoja córka to zdolniacha.

Asterko dzisiaj smażyłam naleśniki na obiad.

Marka jak zimno w domu człowiek nie wie co ma z sobą począć.
Wtedy najlepsza kołdra.

Taja dzisiaj jesteś w szkole.
Notuj wszystko i zapamiętuj.

Mysti jak to dobrze, że wyniki są dobre.

W domu mamy ciepło, ale to moje ręce rozpaliły w piecu.
Na dworze zimno, a teraz kropi deszcz.

Wczoraj cały areał pszenicy zasialiśmy.

Florek był u fryzjera, wygląda teraz elegancko.
Dostał również szczepionki.

Dzisiaj odwiedziłam w szpitalu koleżankę.
Tydzień czasu nie ćwiczyła, bo dopadł ją wirus grypopodobny, miała gorączkę
i żle się czuła.

85,681 Ostatnio edytowany przez Markadia (2026-09-25 19:43:59)

Dziewczyny przychodzę z dobrą wiadomoścą, otóż pojawiła się szansa, że być może już jutro córka będzie miała samochód smile
Ale ciii więcej nic nie napiszę, żeby nie zapeszać.
Trzymajcie kciuki big_smile

Helenko dziękuję, że coś o sobie napisałaś, więc i ja napiszę smile
Mieszkam na Śląsku, z mężem i jeszcze studiującą, młodszą córką i psem smile
Starsza córka jest już mężatką i ma trójkę dzieci, więc jestem już babcią 6 i 4 letnich wnuczek i prawie 3 letniego wnuka.
I też mam orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym.
Jestem po 2 operacjach wszczepienia endoprotez stawów biodrowych, ale inne stawy też mi dokuczają hmm
Dlatego tak źle znoszę zimno, a mieszkam w bloku, więc muszę czekać aż spółdzielnia się zlituje i zaczną grzać hmm

Asterko u mnie jest tylko o 1 stopień więcej niż u Ciebie, więc niewiele cieplej.
Mam cały czas zimne ręce, w ogóle w tej zimnicy cała jakaś taka skostniała jestem hmm

Czytko ileż można pod kołdrą leżeć, ale rano wyleguję się dłużej, bo nie chce mi się na ten ząb wychodzić roll

Bulinko fajnie, że Młoda angażuje się w takie akcje, piosenki takiej nie znam, ale zdziwiły mnie słowa, o masowaniu, tak przy seniorach lol

Miłego wieczoru życzę smile

85,682

Witam!
To może i ja się przedstawię. Jestem wdową od dwóch lat. Mam trójkę dorosłych dzieci i młodą, która właśnie dobija do 18-stki. Od starszej córki mam dwóch wnuków. Jeszcze mam dwa i pół roku do emerytury, więc pracuję. Też mam orzeczenie umiarkowane.
Jutro w Parafii odpust, więc dzieci się zjeżdżają na pyszny obiadek do mamusi.

85,683

Czołem Babeczki

Zapraszam na sobotnią kawkę (ja już drugą piję)

https://cafessima.pl/wp-content/uploads/2022/02/wloskie-sniadanie-kawa-i-rogalik-1200x900.jpg

Nieśmiało wychodzi słońce, podobno weekend ma być ładny.
Nie mam planów na dziś, ale na pewno coś mi później przyjdzie do głowy.

Helenko-- miło, że napisałaś coś o sobie. Lepiej się pisze z kimś, o kim choć co nieco się wie wink
Ja jestem z Górnego Śląska.
Jestem po rozwodzie, mam dwoje dorosłych dzieci oraz 8-letniego wnuka.
Wiecznie jestem w biegu, mimo że organizm czasem próbuje mnie wyhamować, ale na szczęście, odradzam się, jak Feniks z popiołu wink  lol
Lubię podróżować, zwiedzać, poznawać nowe miejsca i nowych ludzi. Mam ten plus, że i moja praca wiąże się z częstymi wyjazdami smile

85,684

Witam w sobotni ranek

Mysti dzięki za poranną kawę i pyszny rogalik.
Ja już jestem po swojej tradycyjnej kafce jesiennej a więc z dodatkiem cynamonu, imbiru i kardamonu a od kilku dni staram się wprowadzić nowy zwyczaj; parzę kawę przy użyciu filtra papierowego. Podobno to najzdrowszy sposób parzenia kawy.
Jakoś tak mam, że gdy wyczytam, usłyszę, że coś można robić lepiej to zwykle to staram się stosować.
Marka też nie znałam tej piosenki Masuj mnie Romanie ale wpisałam na YT i okazało się, ze to wprost przebój. Ponad milion wejść, piosenka wesoła, energetyczna.
Idealna na rozgrzanie emocji w jesienny szary dzień.
Czytko a Wasz Florek to jakiej rasy? Bo nie wszystkie psy wymagają strzyżenia.

Dziewczyny, ciepełka życzę!

85,685

HEYka DZIEWUSZKI

Wczoraj postawiłam sobotnią kawkę na dzisiaj - no i pospałam sobie

Misty senks za sobotnią kawencje

Czytka - Helena zdjęć z telefonu nie umiem  wstawiać - tylko fotki z netu

Helena jak czytasz WSZYSTKIE jesteśmy dawno po czterdziestce ale jesteśmy młode duchem lol

Ale się przedstawiacie lol lol tajemniczo
Jestem z małopolski zachodniej   smile  hmm  jestem z Oświęcimia - już tyle razy to pisałam ,że żadna tajemnica lol

Mam 6 letnią wnusię - u mnie pokolenie się zgubiło - bo mam przyszywane prawnuki starsze od mojej Matyldzi smile
Mam jednego syna - mieszkam sama i ogólnie jest oki smile

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki

85,686

Witajcie sobotnio smile

U mnie dzisiaj słoneczko i nareszcie trochę cieplej, nadchodzi obiecywane Babie Lato, temperatury mogą przekroczyć nawet 20 stopni, co mnie bardzo cieszy  smile
Zaraz wybieram się na zakupy, sama, bo córka pojechała w sprawie tego auta smile

Pozdrawiam wszystkie Netki i  życzę  miłego dzionka  smile

85,687 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2026-09-26 14:40:13)

Od rana sprzątam tylko tak na bieżąco. Usiadłam teraz do kawy drugiej i za godzinkę jadę zawieść młodą na te zajęcia aktorskie. Po drodze wyjedziemy po napoje na 18-stkę. Mam voucher na 35 zł do Biedry, ale muszę zrobić zakupy za 200 zł i to dziś. Pomyślałam, że kupię colę,akurat jest też w promocji i soki jak starczy. Dobiję do 200 zł, a potem dokupię.
Markadia ja chyba też będę kupować samochód, bo myślę o samochodzie na gaz. Te moje graciki sprzedam i może coś dołożę. Problem mam, bo nie dość, że na gaz,to jeszcze muszę mieć automat. Na dodatek musi być wyższy i większy, bo planuję w nim spać he ..he... Obecnie jeżdżę na benzynę i 1 tyś miesięcznie idzie w paliwo.

Bachasiu Ty pospałaś dłużej? Jakoś tego nie widzę. Mnie się udało do 6:30.

Asterka podziwiam te picie kawy z kardamonem i innymi dodatkami. Mnie tylko przechodzi ewentualnie czekoladowa.

Misti i jak tam, gdzie wyfrunęłaś?

85,688

No i mamy to auto big_smile big_smile big_smile
Ale jazda w czwartek wieczorem moja starsza córka napisala młodszej, że kolega z pracy, ale też sąsiad z osiedla, chce sprzedać auto, takie jakie my potrzebujemy, czyli nieduże, 5 drzwiowe, silnik max 1,2
No i On takie sprzedaje opel corsa
No ale ja myślałam, że o aucie to dopiero na wiosnę pomyślimy, chociaz ono już jest właściwie potrzebne, bo od przyszłego tygodnia córce zaczną się jazdy do Katowic.
Ale ten kolega powiedzial, że jak dla siostry koleżanki z pracy i dobrej znajomej, to sprzeda o tysiaka taniej, szkoda więc przegapić taką okazję.
Auto zadbane, garażowane, wszystko działa, co trzeba było naprawić to jest naprawione, nic tylko brać i jezdzić smile
No i zaraz córka przyjedzie tym autem do domu, Zbyszek będzie miał niespodziankę, bo nic o tym nie wie.
Ciekawe jak zareaguje roll

85,689

Markadia gratuluję! Jak od znajomego, to pewnie będzie tak jak mówią. Ja to się boję kupować auto, bo ja bez auta do pracy nie dojadę.

85,690

Cześć.

Wróciłam już ze szkoły, ogarnęłam dom, zrobiłam obiad. Teraz oglądam film, który poleciła dla chętnych nasza opiekunka.
https://www.cda.pl/video/1444321d6

Ja też mam stopień niepełnosprawności umiarkowany. W ogóle przy tej okazji podzielę się z Wami pewną informacją. Otóż w szkole uczulają nas, że nie mówi się "osoba niepełnosprawna" lecz "osoba z niepełnosprawnością" lub "ze stopniem niepełnosprawności". Nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale teraz -jako przyszły terapeuta zajęciowy- zacznę wink

Napiszę więc i ja coś o sobie, aby Helenka nas poznała. Mam męża i córkę, która w poniedziałek obrania pracę mgr. Rzuciłam pracę biurową po ponad 20 latach, aby się przebranżowić i zapisałam się do studium, na kierunek terapeuty zajęciowego. Mój wiek można wyliczyć z mojego nicku lol

Dobrej soboty wszystkim.

85,691 Ostatnio edytowany przez Markadia (2026-09-26 18:37:27)

Dziewczyny jestem już po pierwszej przejażce tym nowym autkiem i powiem tak, lepiej trafić nie mogliśmy big_smile
Auto zadbane, w dużo lepszym stanie niż było to nasze poprzednie, w momencie kiedy padło nam 2 miesiące temu.
Poprzednie miało zepsutą klimatyzację, brak jednej felgi, brak tylnej wycieraczki i zacieki na sufitówce, bo nam kiedyś je zalało.
A w tym nowy.nie ma się do czego przyczepić, wszystko działa jak należy i niczego mu nie brakuje, widać, że jest zadbane smile
Mąż też pochwalił nasz zakup, no i
byłyśmy też u mojego taty, córka chciała się pochwalić, a tato okiem fachowca, też ocenił stan auta na bardzo dobry, widać, że właściciel bardzo dbał o nie smile
Zresztą dobry kolega nie sprzedawałby jakiejś lipy, siostrze koleżanki, z którą znają sie od dawna , bo nie chciałby chyba potem świecić oczami, gdyby było coś nie tak z autem.

Bulinko myśmy bez auta byli dokladnie dwa miesiące i 5 dni.
Powoli zaczynałyśmy się przyzwyczajać, chociaż często nam go bardzo brakowało.
No ale córka zdała sobie sprawę, że za tydzień zaczyna sie rok akademicki i auto byłoby jej bardzo potrzebne, żeby nie tłuc się autobusami.
A tu taka okazja się trafiła, niemądre byłoby nie skorzystać smile
Musi tylko o to auto dbać, bardziej niż o to pierwsze dbała.

A Ty przecież najpierw możesz kupić nowe auto, a potem dopiero sprzedać to , ktore masz, skoro nie możesz być bez auta.

Taja o tym, że mówi się osoba z niepełnosprawnością, słyszałam już dość dawno temu i staram się tak mówić, chociaż czasem się niestety zapominam hmm

Miłego wieczoru Wam życzę smile

85,692

Serdecznie witam póżnym popołudniem!

Jestem mile zaskoczona faktem,że Wszystkie piszące Panie krótko przedstawiły się -dzięki .
Dzisiaj wreszcie pogoda dopisała -nawet+22 -mam nadzieję ,że chyba? wszędzie zrobiło sie cieplej .
Bardzo lubię jesień ,ale tą z "babim latem"-być może jeszcze taka się pojawi?
Wczoraj byłam w dosłownie w szoku -odwiedził mnie mój były wychowanek który był w roku 1972 w Sanatorium Dziecięcym i prosił mnie
o jakieś wspomnienia -kurcze to było 55 lat temu -co można z tego okresu pamiętać ?,ale skierowałam Go do byłego dyrektora ,który pisze książki
na ten temat.
Chyba kiedyś sie skuszę i napiszę więcej na temat mojej pracy w w/w sanatorium w którym przepracowałam chyba22 lata
To były fajne czasy.
Przepraszam ,ze taki wątek wrzuciłam -pozdrawiam i życzę Wszystkim słoneczneji-miłej niedzieli.

85,693 Ostatnio edytowany przez Asterka (2026-09-26 19:12:19)

Marka super, że macie nowe auto! Tak niespodziewanie ale wygląda, że zakup udany.
Niech Wam dobrze służy!
Pogoda faktycznie dziś już była lepsze i też liczę na pogodną jesień i babie lato.
Helena koniecznie napisz nam o swojej pracy zawodowej.
Miło, że tak niespodziewanie odwiedził Cię wychowanek z dawnych lat.
Ja też spędziłam dzieciństwo w sanatoriach i mam sporo dobrych wspomnień z tamtych lat.

85,694

Witam niedzielne przy kawie.(__)
Markadia fajnie, że jest wszystko ok. z tym samochodem . Cieszę się razem z Tobą.
HelenaB bardzo chętnie posłucham o Twojej pracy w sanatoriach. Napisz w jakiej miejscowości pracowałaś, to może i ja byłam. Chociaż ja od 15 lat po turnusach rehabilitacyjnych jeżdżę. W tym i zeszłym roku nie byłam niestety,ale sobie odboję.
Pozdrawiam Was wszystkie po kolei.

85,695

Dzień dobry

Zapraszam na niedzielną kawę.

https://img.gifyagusi.pl/2019/06/02/zyczenia/na-niedziele/r%C3%B3%C5%BCe%20i%20%C5%BCyczenia%20pi%C4%99knej%20niedzieli.gif

85,696

Marka fajnie, że tak niespodziewanie jest autko.
Będziecie mogły wyjeżdżać i przemieszczać się.
Niech się dobrze nim jeżdzi  bez żadnych awarii.

Hela pisz, pisz o dawnej pracy.
Nas wszystko ciekawi.

Asterko mój piesek to york.
Jest cały czarny, rzadko spotykany kolor u yorków.
Trzeba mu te włosy obcinać, bo szybko rosną.

Taju nasza pilna uczennico.
W szkole pewnie poczułaś się dużo młodsza.

Bulinko miłej niedzieli spędzonej z bliskimi.

Baśku Mysti przytulam was mocno

Klaudynko gdzie jesteś.?

Mamuśka dużo pracy wykonaliście ?

85,697

HEYka DZIEWUSZKI

Baśku senks za kawkę lol

Bulinka wczoraj miałam spanie - obudziłam się raz w nocy i dospałam do 8.50
Dziś już było inaczej i wstałam ciut wcześniej

Markadia no i fajnie ,że trafiło się Wam takie autko

Helena pisz pisz  wszystko zawsze czytamy

Taja ta stronka z filmem jest płatna ??

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki smile

85,698

Czołem Babeczki

Witam ranne ptaszki, dosiadam ze swoją kawką smile

Marka-- fajnie trafiło się Wam z tym autem. Dziś pewnie zrobicie już sobie jakąś wycieczkę?

Helenko-- nie przepraszaj smile
Tutaj wszystkie piszemy o swoich sprawach, całkiem różnych. A nowy temat może wywołać kolejną, fajną dyskusję.

A ja wczoraj "wylądowałam" w Łodzi lol
Zadzwoniła do mnie Edyta, pytając co robię. Jako że nie miałam konkretnych planów, dostałam godzinkę na przygotowanie się i przyjechali z Leszkiem po mnie.
Akurat w ten weekend odbywa się tam "Festiwal światła"- mnóstwo ulicznych iluminacji, bardzo fajna sprawa.
Tłumy ludzi, jak zawsze przy takich okazjach, ale że to na wolnym powietrzu i w różnych miejscach, to można było to fajnie ogarnąć.
Nie nocowaliśmy tam, wróciliśmy w nocy do domu.

Tak rozświetlone były łódzkie kamienice, na fasadach odbywały się całe przedstawienia:

https://lodz.pl/files/public/_processed_/3/4/csm_lodz-lmf-2026-lodz-hity_232adc92be.png

85,699

Cześć dziewczyny smile

Ależ jestem nie wyspana, kurka wodna, miałam dwa dni zakręcone na maksa, prawie nie spałam, dałam radę, wszystko jest tak jak postanowiłam i dziś w planie, dużo kawek, słuchawki, nożki do góry, słońce, książka big_smile aż ktoś i coś mi tego nie przerwie....
Mysti ależ świetnie !! robi wrażenie,
Marka no i super, będą wypady, cieszę się z Tobą smile
Helenko też jestem wdową od 1,5 roku, jestem w trakcie zamykania firmy i rozliczania na dwa państwa, mam 3 synów dorosłych, dzieciatych, 4 wnucząt. Mam niewyparzoną gębę  lol mieszkam sama z malusią pinczerką smile

Dziewczyny jak tam grzyby u Was ? nie byłam, a chciało by się iść, ale dostałam i je sobie robię do każdego posiłku, ajajaj.... pycha big_smile

85,700

Witam

Piękny, słoneczny dzień przed nami i bardzo dobrze!
Taka jesień jest piękna.
Czytko dziękuję za pięknie podaną kawę.
My też mieliśmy yorka a właściwie to yorkusię. Kochaną przylepkę.
Z dumą chodziłam z nią na spacer, czułam się jak elegancka dama hi, hi, hi
Mysti taki niespodziewany wypad do Łodzi to fajna sprawa.

Obejrzałam do końca Lalkę, jakby co to polecam.
Mam na dziś ambitny plan, żeby nie zapeszyć to na razie nic nie napiszę.
Jeśli wyjdzie to napiszę póżniej.

Serdeczności dla wszystkich na dziś przesyłam.

85,701

Witajcie niedzielnie smile

U mnie zapowiada się piękny dzień i ciepły i tak ma być przez cały tydzień, a może i dłużej.
Nadeszło Babie Lato smile

Bulinko wybierasz się w przyszłym roku na turnus rehabilitacyjny?
Bo ja się wybieram, jak mam jechać gdzieś sama, to wolę coś zoorganizowanego smile

Mysti pięknie te kamienice wyglądają, takie kolorowe smile
Być może dzisiaj zrobimy sobie jakąś wycieczkę, o ile córka nie będzie miała innych planów.

Nie rozpisuję się, bo późno dzisiaj wstałam, coś za dlugo ostatnio śpię, chyba przez to zimno hmm

Pozdrawiam wszystkie Netki i życzę miłego dnia smile

85,702

Ja tak na szybko. Fajnie, że wszystkie jesteście. Przeczytałam,ale nie mogę się skupić, bo w głowie kuchnia i goście.
Na turnus nie wiem,czy pojadę. Raczej nie, bo nie widzę na horyzoncie nowej pracy, a na dwa tygodnie nie mam zastępstwa. Jakbym miała jechać, to bym szukała gdzieś blisko plaży, sprawdzone tam gdzie byłam. Byłby to albo Darłówek, albo Sarbinowo. Jeżeli już,to pojadę na tydzień prywatnie.

85,703

Bulinko u mnie turnus nad morzem odpada, bo bałabym się jechać tyle godzine sama pociągiem hmm
Jeśli pojadę, to tam, gdzie mnie ktoś będzie mógł zawieźć autem, a potem odebrać.
Najprędzej w góry, bo miejsca takiego, gdzie nic ciekawego nie ma, mnie nie interesują.
No i dobrze by było, żeby w ośrodku był basen smile
Mam na oku ośrodek Rysy w Bukowinie Tatrzańskiej i Wojnar w Zakopanem.
No i też Mir-Jan w Lądku -Zdroju, ale moim top 1 jest ten Rysy w Bukowinie smile
W tych miejscach nigdy nie byłam, a ja lubię za każdym razem w inne miejsce jechać, nie powtarzam tych samych miejsc na wyjazdy w wakacje.

85,704

Asterka
Zapewne napiszę więcej -dodam tylko ,że było to sanatorium dla dzieci z z rodzin społecznie zaniedbanych.
Przypomniałam sobie ,że o tym nazwisku byli bracia bliżniacy.
Jeden z nich po prostu osiągnął wiele w życiu (napisał do mnie maila i naprawdę jestem pełna podziwu dla Jego działalności(charytatywnej i społecznej)
-a drugi niestety poszedł inną drogą
Mam kontakt i jeżeli coś sobie przypomnę,albo znajdę jakieś fotki to mu udostępnię.
Jak mi oznajmił żona pragnie napisać książkę -dlatego też szuka różnych żródeł na Jego temat .

Obejrzałam też tą nową wersję Lalki -niestety nie przypadła mi do gustu -ani bohaterka ,ani fabuła -czekam na film
Fajna była tez dzisiaj pogoda -+21i słonecznie
Życzę miłego wieczorku ipozdrawiam

85,705

Mój plan na dziś wypalił i już mogę się pochwalić.
Zainteresowana przepisem na jesienny sernik baskijski, bez mąki ale za to z batatem postanowiłam też taki zrobić,
Udał się więc jeśli ktoś chciałby skorzystać z przepisu to polecam;

https://www.youtube.com/watch?v=bsUC09Pvokk

85,706

Dobry wieczór.

Bacha> cda jest zarówno płatna jak i bezpłatna. starsze filmy można oglądać za darmo i ten właśnie do takich należy.

Markadai> ja mówię, że jestem niepełnosprawna bo tak jest po prostu krócej wink Mi osobiście to nazewnictwo nie robi różnicy.

Czytko> zaskoczę Cię, ale wcale nie czuję się w szkole młodsza, bo znaczna większość to dojarze osoby 40+

Kamoa> u nas więcej grzybów było w sierpniu, teraz dość słabo. Za to kleszczy jest w pioruna. Nie ma wyjścia do lasu, z którego maż nie przyniósł by choćby jednego dziada, nawet pryskając się sprayem.

Dobrej nocy każdej z osobna.

85,707

Witajcie w poniedziałek

Podaję kawę, zapraszam do stolika.

https://media.decofire.pl/pub/media/wysiwyg/kawa-lungo-w-filizance.jpg

Wychodzi piękne słońce i zapowiada się słoneczny dzień.

85,708

HEYka DZIEWUSZKI  w ostatnich dniach WRZEEŚNIA 

Czytka -  z chęcią dosiadam do Twojej kawci  SENKS smile

Asterka niektóre przepisy z Netu są fajne i o dziwo wychodzą

Wczoraj na FB udostępniłam też przepis na szarlotkę - zrobię taką kiedyś

To tak jak ostatnio zrobiłam parę razy omlet ziemniaczany z Tik- Toka  - dla mnie obiadowa propozycja smile

"Lalkę" z chęcią oglądnę - tylko muszę poczekać aż będzie dostępna gdzieś darmowo lub w tv  ( poczekam sobie lol lol )

Taja to zaraz odpalę ten film lol

Misty odlotowe te fotki z Łodzi smile

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  smile przed nami piękny tydzień pogodowo - i super

85,709

Czołem Babeczki

Dosiadam do kawki.

Ja grzybów nie zbieram, nie przepadam za nimi, ale mam koleżanki strasznie na tym punkcie zafiksowane, więc jestem na bieżąco.
Większość narzeka na nieurodzaj, podobno nawet w ich sprawdzonych miejscówkach, grzybów jest niewiele.
Ja czekam aż pralka skończy prać i idę do krawcowej.
Mam super skórzaną kurtkę, ale przeszkadza mi w niej srebrny kolor zamków (ja raczej w złoto idę).
Kupiłam więc zamki do wymiany. Jedna krawcowa może wszyć, ale tylko ten główny, a przy kieszeniach już nie. Idę zatem do innej.
Nie wiem, od której ma czynne, wolę więc iść koło 10tej, dla pewności.

85,710

Cześć dziewczyny smile

Mysti krawcowa ? o ile specjalizuje się w krawiectwie skórzanym, kuśnierz ten to zrobi.

Lecę do moich podopiecznych, dziś będą malować grzyby, powycinałam z opakowań po jajkach kapelusze, potem dokleimy trzonek z drucika i powbijamy do gąbki, a chrobotek zastąpi nam ściółkę smile
pozdrawiam i słonecznego cieplutkiego dnia życzę smile

85,711

czytelniczka51 napisał/a:

Witajcie w poniedziałek

Podaję kawę, zapraszam do stolika.

https://media.decofire.pl/pub/media/wysiwyg/kawa-lungo-w-filizance.jpg

Wychodzi piękne słońce i zapowiada się słoneczny dzień.

Witam w nowym tygodniu!
Dzięki za kawkę -ja piję tylko rozpuszczalną z mlekiem i tylko rano-mam problemy z ciśnieniem -jestem meteopatką
jak idzie jakiś front to mam nieraz problemy .
Fajnie ,że będzie ciepło ,słonecznie-nawet chyba?cały tydzień.
Będzie można trochę popracować w ogródku-poprzycinać niektóre krzewy,popielić itp.
Przyjechała córka to mi pomoże ,wnuczka pracuje zdalnie w dodatku musi zajmować się dzieckiem-nie chodzi jeszcze do żłobka
bo jest na antybiotyku ,ale jest już lepiej.
Co do grzybów?jak ja lubiłam chodzić do lasu i zbierać,a potem marynować ,czy suszyć,ale teraz niestety słabo widzę itd.
Dzisiaj obchodzimy Swiatowy dzień jabłka!no i fajnie
Mam prośbę -nie potrafię dodawać fotek na profil -coś mi nie wychodzi -proszę o podpowiedż-z góry dzięki
Pozdrawiam Wszystkie Netki i życzę udanego i ciepłego tygodnia!

85,712

Kamoa napisał/a:

Cześć dziewczyny smile

Mysti krawcowa ? o ile specjalizuje się w krawiectwie skórzanym, kuśnierz ten to zrobi.

Lecę do moich podopiecznych, dziś będą malować grzyby, powycinałam z opakowań po jajkach kapelusze, potem dokleimy trzonek z drucika i powbijamy do gąbki, a chrobotek zastąpi nam ściółkę smile
pozdrawiam i słonecznego cieplutkiego dnia życzę smile

Witaj!
Chciałam dopytać -jakich Masz podopiecznych i gdzie pracujesz?
Pozdrawiam i życzę udanych :grzybków"

85,713

Witajcie w nowym tygodniu smile

Piękny i ciepły dzień przed nami, wrzesień zakończy się słoneczkiem smile
A ja ide dzisiaj po raz pierwszy na tą akupunkturę kolan, mam na 16.50, a pech chce, że córka na 16.30 idzie do pracy i nie będzie mogła mnie zawieźć hmm
No ale gdyby nie było auta, tez by mnie nie zawiozła, pojadę więc boltem.

Co do grzybów, bardzo lubilam je zbierać, chodzilam od dziecka z rodzicami, bo tam skąd pochodzę są lasy, w których jest mnóstwo grzybów.
W naszym mieście nie ma ich za bardzo, ale jeździliśmy właśnie w te moje rodzinne strony, najpierw z rodzicami, potem z mężem, jeździliśmy też na grzyby w góry.
Lubie je zbierać i lubie je jeść, robiłam też marynowane w słoiczkach.
Teraz niestety nie mam z kim jechać na grzyby, więc już od lat nie byłam hmm

Pozdrawiam wszystkie Netki i życzę miłego poniedziałku smile

85,714 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2026-09-28 10:24:41)

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  smile przed nami piękny tydzień pogodowo - i super  

HEY
Rankiem byłam - napisałam tego posta tylko zapomniałam dodać lol lol

Taja skończyłam oglądać ten film : bardzo dobry

Ups  lol a jednak był wklejony post smile

85,715

BaChasiu no przecież jest Twój poranny post lol
Aleś Ty zakręcona lol
Zakochana czy co big_smile

85,716

Witam poniedziałkowo!
Ciężki ten poniedziałek dla mnie,bo najwięcej monotonnej pracy, ale już prawie po. Jeszcze tak z godzinę. Wczoraj odpust się udał. Pogoda i humory dopisały. Teraz spotkamy się na 1-ego listopada wszyscy. No właśnie teraz trzeba pomyśleć o grobach ,a mam ich cztery. Piąty ktoś mi pomaga sprzątać, a szósty sprząta i obkupuje córka. Dzieci jednak wczoraj się zadeklarowały, że złożą się na kwiaty.
Dziewczyny grzyby uwielbiam, ale już nie dam rady ich zbierać. Była ostatnio córka z zięciem i dziećmi i sobie pojadłam heh... Na święta też już mamy.
Macham do Was i lecę do pracy.

85,717 Ostatnio edytowany przez Markadia (2026-09-28 15:25:17)

Ale się wkurzyłam hmm
Dzisiaj na 16.50 miałam mieć pierwszą akupunkture na kolana, a przed chwilą zadzwonila babka, że dzisiaj nie ma tego zabiegu i poprzekladala mi też inne dni.
Tak mi namotała, że miałam mieć 5 tych zabiegów, a z tego co ona mi podawała, mam tylko 4 zabiegi hmm
Nie wiem czy ten dzisiejszy całkiem odpada i nie ma innego terminu, czy co hmm
Jak ja nie lubie takiego zamieszania i zmian wrrr hmm

Ale pogoda przecudna, na balkonie wieszałam pranie i jest wręcz gorąco, jak latem smile
Na dole już aż tak cieplo nie jest, bo tylko 22 stopnie, ale to i tak super temperatura jak na koniec września smile
Więc zamiast tej akupunktury, wezmę psa i pójdę pospacerować, może znajdę jakieś kasztany, bo mamy zbierać wnukom do przedszkola na konkurs smile

85,718 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2026-09-28 15:51:44)

Hej.

Po kilku godzinach nauki mózg mi paruje, a i tak mam wrażenie, że nic nie umiem lol  Tragedia!

Helenko> ja dam swoją instrukcję, ale może ktoś da inną, a Ty sobie wybierzesz najlepszą opcję. Ja wklejam fotkę tak: wchodzę na tę stronę https://postimages.org/ , wstawiam tam wybrane zdjęcie z komputera (nie umiem z telefonu i nie lubię;) ), potem z tabelki kopiuję link dla forów, wklejam skopiowany link w treść posta i gotowe. W podglądzie możesz się upewnić czy wszystko widać.
I takim sposobem wklejasz swoje fotki, jak ja poniżej wkleiłam moje miasto wczorajszego księżycowego wieczoru big_smile

https://i.postimg.cc/yNn1BNrV/1790529960476.jpg

Moja młoda jest w trakcie obrony mgr. "Szanowna" pani Dziekan przyszła na egzamin z 1,5 godzinnym opóźnieniem. Co za **** mad , to brak szacunku dla studenta. Eh...
Muszę się odstresować i cosik pomalować big_smile

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

85,719

https://i.postimg.cc/3J2KL975/798261913-1060221656806536-6364857464950828028-n.jpg
Tajemnicza 75
Bardzo dziękuję za podpowiedż-jestem po prostu GAPA,-przecież był czas kiedy dodawałam fotki do różnych profili,ale zapomniałam -niestety ,aż wstyd się przyznać.
Pogoda wspaniała i astry jeszcze kwitną -pozdrawiam słonecznie!

85,720

Witam popołudniową porą

U mnie też piękna słoneczna pogoda i udało mi się sporo czasu spędzić w plenerze.
Marka i co nazbierałaś kasztanów? bo u nas z kasztanami posucha. W czasie kwitnienia były przymrozki i owoców prawie na drzewach nie ma.
Udało mi się dziś znaleźć jednego.
Niby wysyp grzybów jest ale dzisiaj nie spotkałam sprzedających bo jakkolwiek grzyby jadam umiarkowanie to w sezonie chętnie bym kupiła dla przypomnienia smaku.
Szkoda, że Ci pozmieniali terminy zabiegów, też nie lubię takich sytuacji.

Tajka trudno pojąć takie podejście do studentów i tak ważnego egzaminu.
Mam nadzieję, że mimo przedłużającego się czekania córka zdała.

Bulinko mam nadzieję, że odsapnęłaś już po dzisiejszej pracy i stresach z tym związanych.

Spotkałam się po południu z moją przyjaciółką na herbatce; sytuacja jest trudna bo po półrocznej przetwie od chemii, wyniki są złe, są nowe dolegliwości i będzie znowu chemia.
Przyjaciółka przygnębiona i ogólnie jest ciężko.....
Dużo tych smutkow.

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

85,721

Helena dopiero pracuję od niedawna, jestem opiekunem w przedszkolu dla seniorów .

Dziewczyny sezon na grzyby się dopiero zaczął, teraz cieplutko, to i grzyby zaczną być wszędzie .
Bulinko jak sprzatąć ? tylko raz w roku jesteś na cmentarzu ?

85,722 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2026-09-28 21:30:51)

Cześć, dosiadam z wieczorną kawą. Macham w każdą stronę smile
Czytko smile dziękuję, że o mnie pamiętasz smile
Słabo nam idzie praca, nie zrobiliśmy prawie nic.
Albo pogoda nie taka, albo zdrowie blokuje, albo coś innego, pilniejszego wskakuje w grafik..
Tak nam wskoczyła naprawa samochodu, całościowo prawie 5 tys...Cały napęd mi odebrało. Coś tam robimy, ale tylko to co da radę bezkosztowo.
Dzisiaj przesadzaliśmy ostatnie rośliny ze starych stanowisk na nowe. Mamy pomysł na klomb od strony drogi, wreszcie się skrystalizował, ale nie chcę za dużo planować, bo wtedy nie wychodzi, może w środę poprzenosimy tam część podkładów kolejowych. W środę też w dalszym ciągu prace przy kurniku. Mamy zakupione już okna i drzwi, ale jeszcze nie będziemy ich montować, mamy inne zajęcia.
Moja koleżanka z pracy również walczy z nowotworem, ehhh
Heleno smile Macham smile
U nas są grzybki w lasach..nie mam kiedy się poszwędać..
Idę spać, jutro do pracy. Przepraszam, że tak nieskładnie, przed chwilą odczytałam, że część stacjonarną kursu będziemy mieli w Stargardzie, prawie cały miesiąc, muszę pomyśleć o jakichś noclegach, jestem trochę rozbita.
Dobrej nocy Wszystkim smile

85,723

Hej

Ależ poranki są zimne.
Właśnie Florka wyprowadzałam i pieczywo kupowałam.

Zapraszam was na kawę.

https://tse4.mm.bing.net/th/id/OIP.Lxz0J6w10P9KnQzGgDHcxQHaJK?r=0&rs=1&pid=ImgDetMain&o=7&rm=3

Mamuśka duży wydatek na naprawę samochodu.

85,724

HEYka DZIEWUSZKI

Czytka senks za kawkę - dosiadłam ze swoją smile

Ty od lat kupujesz to pieczywo pod domem z auta  smile  - masz ustalone z góry ile chleba- bułek czy drożdżówek ???
Czy za każdym razem kupujesz inaczej - tyle ile potrzebujesz ???

Mamuśka robisz ogród na nowo i super
Naprawy samochodów są teraz drogie

Kamoa u mnie funkcjonuje "żłobek dla seniorów "
Taka nazwa się przejęła bo w tym budynku był i jest żłobek dla dzieci na piętrze a na parterze rządzą seniorzy smile

Taja ładna fotka

Pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE bez wyliczanki smile

85,725

Czołem Babeczki

Dosiadam do kawki.
Ładnej pogody ciąg dalszy.

Kamoa napisał/a:

krawcowa ? o ile specjalizuje się w krawiectwie skórzanym, kuśnierz ten to zrobi.

Tak, masz rację, ale wystarczy, że krawcowa ma odpowiednią maszynę, a po drugie ta moja kurtka jest z mięciutkiej skórki, nie taka sztywna, gruba.
W każdym razie- w czwartek ma być gotowa smile
Ten punkt krawiecki prowadzą Ukrainki, jest on w innej części mojej dzielnicy, mam tam spory kawałek do przejścia. Jest to w kierunku do cmentarza, więc jak oddałam tę kurtkę, to poszłam dalej, właśnie na cmentarz.
Z powrotem też pieszo, więc zaliczyłam porządny spacer smile
Zaszłam po drodze do koleżanki, która prowadzi sklep z ciuchami. Jej mąż, mój kolega z klasy, całkiem niedawno miał guza, którego mu wycięli.
Ciężko przechodził całe leczenie, rehabilitację, ale już doszedł do całkiem dobrej formy i okazało się, że pojawił się kolejny sad
Wczoraj mieli jechać na konsultację. Jasiu nie chce kolejnej operacji sad
Ech....

Asterko-- znasz książki Barbary Wysoczańskiej? Całkiem niedawno ją odkryłam, czytam już jej drugą książkę.

Mamuśka-- współczuję problemów i wydatków sad

85,726

Baśku ten pan przyjeżdża z pieczywem 3 razy w tygodniu pod same drzwi domu.
Jest zawsze kilka minut po 7.
Na jakieś święta zamawiam ile chleba będę chciała.
W zwykłe dni kupuję co chcę i ile chcę.
Zostawia mi tylko zawsze 2 drożdżówki z jagodą.
Zdarzało się, że jak dojechał do nas tych drożdżówek już nie miał.
Mamusia je lubi i ja też.
Teraz jak ten pan wyjeżdża rano w trasę pakuje 2 drożdżówki i odkłada mi je.
Mam wygodę z tym pieczywem, bo facet jest zawsze i punktualnie.

Misty mój mąż też skracał sobie odrobinę rękawy w nowej skórzanej kurtce.
Dobrze mu to krawcowa zrobiła.
To straszne co piszesz o mężu twojej koleżanki.
Zakończył z sukcesem jeden etap leczenia, a tutaj nowy guz.
Boże, jakie to trudne i ciężkie do przeżycia.
A kiedy skarbie wyjeżdżasz do nowej pracy ?

Wyszłam na dwór, słońce świeci, ale nie da się posiedzieć.
Jest bardzo zimno.

85,727

Witajcie smile

Dzisiaj ciąg dalszy ładnej pogody, poranki faktycznie są bardzo zimne, ale potem jest cieplutko i co najważniejsze słonecznie.
Kasztanów wczoraj nie nazbierałam, widzialam tylko puste łupinki.
Na tej alejce jest przedszkole, więc dzieciaki wyzbierały.
Zaraz jedziemy z córką po większe zakupy, wczoraj w urzędzie zarejestrowała auto, mamy nowe tablice, więc już jest na 100 % nasze, tzn córki smile

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego wtorku smile

85,728 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (Wczoraj 15:34:48)

https://i.postimg.cc/0NHRzzgx/IMG-20260928-185230546.jpg

Taja wg Twoich wskazówek wkleiłam z telefonu. To widok wschodzącego księżyca z mojego okna.

85,729 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (Wczoraj 15:50:42)

Jestem padnięta po koszeniu. Czytałam Was, ale nie myślę już,więc tylko odpowiem co było do mnie.
Kamoa te sprzątanie przed Wszystkimi  Świętymi,to mycie wszystkich grobów i wymiana sztucznych wiązanek na nowe. Mam też takie znicze lepsze na stałe i muszę je pomyć. Kupuję do nich tylko nowe wkłady elektryczne w tym roku, bo te z zeszłego pomału padają. Tak w ciągu roku,to tylko wymieniam baterie i jak coś potrzeba.

85,730

Witajcie.
Wpadam na chwilę, bo mnie już coś trafia jasnego i mocnego. Od 3 godzin próbuje zalogować się do teamsa, bo jutro mamy zdalne lekcje. I nawet sztuczna inteligencja się poddała. Ja już nie mam sił, płakać mi się chce. Nienawidzę tak zaawansowanej technologii. Jak nie błąd, to twierdzi, że nie ma konta, za chwile konto jest ale prosi o zabezpieczenia, nie mogę zeskanować a jak wreszcie się uda to kopiuje link, a on że niewłaściwy kod. Tak w kółko. Próbuję więc w telefonie, instaluje aplikacje i też coś, jakieś oszczędzanie baterii, które zaznaczam, bo innej opcji po prostu nie ma, a on nie przechodzi dalej, jakby się zawieszał na tym etapie. Napisałam już do szkoły, może oni mi pomogą.

Córka zdała na 4+. Dziś przychodzą na kolacje, zrobiłam lazanie, kupiłam kwiaty, prezent (kupiony wcześniej) i będziemy spędzać uroczyście wieczór.

Pozdrawiam każdą z osobna i zmykam, bo mnie aż głowa rozbolała od tych spraw technicznych.

85,731

Witam wieczorkiem

Dziś też było słonecznie ale już silniejszy wiatr.
W mieszkaniu nadal zimno brrr...
Mysti byłam dziś w bibliotece wypożyczyłam coś B.Wysoczańskiej. Wybór był mały bo książki w czytaniu.
Tajka gratulacje dla Córki. Może jak młodzi przyjdą to coś pomogą z tą nowoczesnością?? ja też tego nie lubię.
Czytko fajny jest taki wędrujący sklep gdzie możesz załatwiać bieżace zakupy.
Bulinko Ty nasza siłaczko! kiedy Ty odpoczniesz?

Dziewczyny, miłego wieczoru.

85,732

Taju gratulacje dla córki smile

85,733

Taja gratulacje dla córki, a Tobie gratuluję córki.

85,734

Czołem Babeczki

Środa- dzień loda lol

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9Vp0spS8iXPQYVdzWnFyEoXeYHcGZK8XAEKntBlBlAABj8gGBiKzSa3a5&s=10

Taja-- gdy przeprowadzałam jakiś czas temu wywiad z Janickim, Netflix też narzucił Teamsa. I, gdy sama chciałam tam wejść, rozpocząć itp, też miałam takie problemy, jak Ty. Potem (o ile dobrze pamiętam) weszłam przez przysłany mi link z kodem dostępu.
Gratulacje dla córki.

Czytko-- do pracy jadę 11.10. Właśnie przedwczoraj dostałam akceptację od nowej rodziny.

A ja wczoraj dostałam szwungu do roboty. Umyłam duże okno balkonowe, wyprałam firanki, pomyłam szafki kuchenne i w przedpokoju, wszystkie podłogi, zmieniłam i wyprałam pościel roll
Firankę z sypialni zaniosłam do krawcowej. Nie miałam tam wszytej taśmy marszczącej i zakładki robiłam za każdym razem "ręcznie", wieszając firankę w oknie. Za każdym razem mnie to irytowało, aż wreszcie kupiłam tę taśmę. Dziś już idę ją odebrać.
Utwierdziłam się w przekonaniu, że ja muszę mieć firanki lol
Teraz to okno jest tylko z roletą i jest "łyso", firanka dodaje przytulności lol Zawsze tak twierdziłam lol

85,735 Ostatnio edytowany przez Kamoa (Dzisiaj 08:05:56)

Cześć dziewczyny,

Mysti za jednym machem, nooo...  to był richtig szwung big_smile dzięki za lody , popatrzę sobie smile czekam na kawkę która postawi pierwsza ?
Tajem gratululacje smile

Udało mi się kupić za pół ceny, " klucze Henocha-księga wiedzy"  czekam na wiadomość paczkomatu smile

Posty [ 85,671 do 85,735 z 85,746 ]

Strony Poprzednia 1 … 1,317 1,318 1,319 1,320 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024