Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 1,316 1,317 1,318

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 85,606 do 85,607 z 85,607 ]

85,606

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Taja nie znam takiej miejscowosci na Mazurach, ale to chyba malutka miejscowość.
Ja bywałam w większych jak Mikołajki, Giżycko, Ruciane-Nida, Mrągowo.
I nie chodzilo mi o ilość dzieci, a o to, że w wakacje, jest tam dużo turystów i zawsze coś się dzieje, m.in codzienne koncerty szantowe, różne rejsy statkami, łódkami i motorówkami z których można korzystać itp

Co do nauki to mi najlepiej wchodziły zawodowe przedmioty, bo mnie ciekawiły, najgorzej miałam ze ścisłymi roll
I co Ty gadzasz yikes nie będziesz mogła chodzić na zajęcia teatralne yikes strasznie szkoda, bo wiem, że je bardzo lubiłaś hmm

Zobacz podobne tematy :

85,607

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Markadia ja już dawno zrezygnowałam z ciucholandów. Nigdy ich nie lubiłam, bo nie ma rozmiarówki, a poza tym te ceny czasem nie różnią się od cen nowej odzieży.

Kamoa zięć opowiadał, że jak mieszkał u poprzedniego pracodawcy,to On i koledzy na piętrze mieli czysto, bo sprzątali na zmianę. Raz chciał skorzystać z kąpieli na parterze, to nie wiedział jak tam wejść taki był syf. Masakra normalnie jak niektórzy są nie nauczeni czystości, albo ktoś za nich to robi.

Bachasiu skleroza niestety, to niby śmieszny temat, ale mnie czasem taki wkurw bierze jak wiecznie muszę się wracać.

Tajunia nawet jakbym coś znalazła, to teraz nawet bym nie zaczynała. Jak nie będę pracować, to wtedy może zacznę coś szukać.
Tak wogóle to czekam jak Ci pójdzie anatomia.

Dobra... idę rozpalić w piecu. Oczywiście palimy jeszcze tylko na wodę.

Posty [ 85,606 do 85,607 z 85,607 ]

Strony Poprzednia 1 1,316 1,317 1,318

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024