Ikaa, to w takim razie trzymam kciuki za powodzenie akcji :)
Tylko uważaj, żebyś nie wykończyła żołądka tak jedząc w nocy.
Ansja,
mało jest osób, które dobrze się czują we własnym ciele. Zatem Tobie gratuluję tego samopoczucia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 638 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ikaa, to w takim razie trzymam kciuki za powodzenie akcji :)
Tylko uważaj, żebyś nie wykończyła żołądka tak jedząc w nocy.
Ansja,
mało jest osób, które dobrze się czują we własnym ciele. Zatem Tobie gratuluję tego samopoczucia
Wlasnie jadlam normalnie, wrecz wszyscy mi mowili, ze duzo, ale i tak zawsze bylam szczupla. Moi rodzice sa szczupli, a szczegolnie moja mama, ktora teraz wyglada "na niezla laseczke" mimo swojego wieku. Do tego czesto imprezy na 2,3,4 roku studiow, wiec to co udalo mi sie przytyc przez tydzien tracilam na nocnych szalenstwach, no i kurde moja waga wynosila 48 i nic wiecej.
Ale teraz zaczelam jesc podwojnie, malo ruchu, siedzenie przed kompem z ciasteczkami, obzeranie sie.. i podzialalo, waze 52kg, i wg wskaznika idealnej wagi wreszcie mam wage prawidlowa. ale zeby nie wrocic do starej wagi jem caly czas duuuzo
Uuu...ikaa- przyznam, że w sumie fajnie by było być w Twojej skórze, jeść, jeść, jeść... Bez żadnych wyrzutów Moja koleżanka czego by nie zjadła, zaraz sobie wypomina .. Ja narazie jestem "w fazie" akceptacji swojego wyglądu
Hheeh wszyscy mi to mowia, ze ja to mam dobrze ze moge jesc i jesc i nic sie nie martwic:)
no ale z drugiej str kurde ja bym chciala zeby jednak to moje objadanie sie bylo widoczne:)
no ale obecnie wreszcie w miare akceptuje moje cialo:) heeh ale co jak co, my kobiety to zawsze bedziemy narzekac na siebie:P
ikaa mam t0o samo
Bardzo dobrze, że potrafimy akceptować swoje ciałka
Ja to czasami marudzę i zdarzają mi się dni kiedy nie akceptuję swojego ciała - ale to tylko w chwilach słabości kiedy mam gorszy dzień. Wtedy wszystko mi nie pasuje
a ja lubie swoje cialo choc mam go nie malo.
i nawet czesto lubie sie z siebie smiac-jakos mnie to dowartosciowuje
kurde a faceci to wszystko maja gdzies, jak wygladaja, jak sie ubieraja itd.. a my to wsyztskim sie martwimy, jak wygladamy, ile wazymy itd;)
Oj Nola, skąd ja to znam.. Jak tylko zacznie się zespół napięcia.. to mój W. przyjmuje wszystko z mojej strony z przymrużeniem oka i dzieli moja słowa "na dwa"
Bo wie, że bywam wtedy w "amoku"
Wczesajka, nawet nie czujesz kiedy rymujesz
hehe..poranno-wieczorne ploteczki
ja pije na wieczór herbate marakuja z maliną. a co do jedzenia, jem bez ograniczeń wszystko, przemianę materii mam po tacie, moge jeść i waga stoi w miejscu. chociaz teraz zauważam że jednak brzuszek zaczyna się robić (coraz mniej ruchu) i bardzo źle zaczynam się z tym czuć. na jakiś fitness mnie nie stać, ćwiczyć też nie mam kiedy bo wstaję za wcześnie i późno wracam. aaaaa! co zrobić ?
czuje, czuje
a faceci-oj nie wszyscy znam jednego, ktory nie wyjdzie z domu jak ma np nieodpowiednia dlugosc paznokci i nie jest to moj M
Ikaa, chyba nie do końca mają gdzieś Ostatnio zauważyłam, że mężczyźni (można powiedzieć) "niewieścieją"
Ale to chyba dobrze, bo w końcu zwracają uwagę na to jak wyglądają, w co się ubierają i przede wszystkim dbają o siebie:)
Ansja, masz bardzo wyrozumiałego mężczyznę :)
Nola, mój facet po prostu jak na swój wiek, jest bardzo dojrzały i w tym chyba tkwi cały sekret Rozumie mnie bez słów, więc kiedy przychodzi czas na "polowanie na czerwony październik", usuwa się z drogi na kilka dni
Nola, mój facet po prostu jak na swój wiek, jest bardzo dojrzały i w tym chyba tkwi cały sekret
Rozumie mnie bez słów, więc kiedy przychodzi czas na "polowanie na czerwony październik", usuwa się z drogi na kilka dni
A może po prostu się boi tego całego "polowania na czerwony październik" ?:P I dlatego woli się gdzieś schować i nie wchodzić Ci w drogę
dobra jawa mi sie skonczyla.
ide po wino
zdrowie moje Panie
Ostatnio zauważyłam, że mężczyźni (można powiedzieć) "niewieścieją"
Ale to chyba dobrze, bo w końcu zwracają uwagę na to jak wyglądają, w co się ubierają i przede wszystkim dbają o siebie:)
mój facet non stop piłuje paznokcie i poleruje. doprowadza mnie to do szału bo po pierwsze ma już te pazury straszliwie długie i nie potrafi ich sobie obciąć, a po drugie dba o paznokcie bardziej ode mnie !!
czas na "polowanie na czerwony październik"
dobry tekst:D:D:D
Nola, to też Ale przy tym wszystkim jest troskliwy i czuły
Oj dobra, bo za bardzo się chwalę
Witam dziewczynki, ja dzisiaj dopiero teraz włączyłam komputer,bo cały dzień byłam u mojej siostry i bawiłam mojego chrześniaczka Dominisia. Ach, jaki słodki maluszek A potem byłam u bratowej na urodzinkach i tam niańczyłam kolejne moje maluszki Michałka i Oliwię
Więc dzisiaj taki dziecięcy dzień. Teraz grzecznie zrobiłam codzienną porcję brzuszków i siadam do komputera....a za chwilę "39 i pół"
Agatka- jak długo robisz już te porcje brzuszków ? I jak dużo ich jest ??
nowa serja 39.5 !!!!!
czekam i nie moge sie doczekac!
Ansja napisał/a:czas na "polowanie na czerwony październik"
dobry tekst:D:D:D
Właśnie mój W. ostatnio użył takiego twierdzenia
"Polowanie na czerwony październik" - ten tekst mnie po prostu rozłożył na łopatki
Ansja, chwal się co Ci szkodzi
Agatka, gratuluję wytrwałości
Kiedyś próbowałam wstać rano, i zrobić kilka brzuszków a skończyło się na tym, że pod kołdrą przeleżałam godzinę I powiedziałam: ee jutro też jest dzień - wstanę i zrobię brzuszki
- i tak jest codziennie
Chyba nie mogę znaleźć motywacji.
Od dawna brzuszki ćwiczysz ??
Nola, samo wstawanie by zrobić kawę, herbatę czy nalać coli do szklanki, to już duży wysiłek
Ostatnio usłyszałam tekst, który był synonimem "Zaje******" ... Mianowicie "wypierdowo i z przytupem" <-- ludzie to mają wyobraźnię
wypierdowo i z przytupem"
padlam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
"wypierdowo i z przytupem"
GENIALNE :D:D
juz to slyszalam. ale smieszne.
a ja z kolei ostatnio rozmawialam z kolezanka, ktora wazy 50 kg, przez pol roku schudła 8 kg- nie robiac nic ! ! !
wiecie jaki znalazla sposob? picie zielonej hebaty 2xdziennie.
Nola, samo wstawanie by zrobić kawę, herbatę czy nalać coli do szklanki, to już duży wysiłek
Szkoda, że kawa/herbata/cola/śniadanie nie mają nóg i nie przychodzą Gdyby miały to nie trzeba by było z łóżka wychodzić
o ja, a ja pije zielona herbate a chce zgrubnac.. ale pije ja w sumie od czasu od kiedy chce zgrubnac i jakos mi nei przeszkodzila, ale widocznie na tyle kalorii ile ja dziennie zjadam zielona herbata nie daje rady
Hm.. ja piję herbatę zieloną kilka(naście) razy dziennie I moja waga raczej tkwi w miejscu
Nie chudnę a ostatnio nawet trochę ciała nabrałam
Szkoda, że kawa/herbata/cola/śniadanie nie mają nóg i nie przychodzą
Gdyby miały to nie trzeba by było z łóżka wychodzić
O jaa.... Ale by było fajnie.. W sumie mogły by same "się pić" bez ujemnego wpływania na nasze zdrowie -- ale głupoty już piszę
ale nie mozna jesc 4 godziny przed snem zadnego posilku!
dla mnie to masakra. bo najsamaczniejsze jedzenie jest w łózeczku tuz przed snem. np pizza lub cos rownie tłustego
Ansja napisał/a:wypierdowo i z przytupem"
padlam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
To tekst z bardzo ambitnych,amerykańskich programów z MTV
Dokladnie, jedzenie w lozku przed snem jest najlepsze:) raz nawet zasnelam z czipsami;p;p
O jaa.... Ale by było fajnie.. W sumie mogły by same "się pić" bez ujemnego wpływania na nasze zdrowie
-- ale głupoty już piszę
Ansja, no to mnie powaliłaś
I co najgorsze: też żałuję, że nie mogą same się pić
Hm.. ja piję herbatę zieloną kilka(naście) razy dziennie
I moja waga raczej tkwi w miejscu
Nie chudnę a ostatnio nawet trochę ciała nabrałam
Ja lubię tak raz dziennie walnąć sobie taką zieloną ... Jelitka przynajmniej troszkę oczyszczę
Dokladnie, jedzenie w lozku przed snem jest najlepsze:) raz nawet zasnelam z czipsami;p;p
A kiedy się obudziłaś to nadal były ?:D Jeśli tak to przynajmniej po śniadanie nie musiałaś wstawać
Skąd ja to znam... Wiecznie czuję okruchy w łóżku, które potem noszę wbite w ciało przez cały następny dzień
chipsy, paluszki inne kruchosci ----darmowy, zdrowy masaż
a zielona jest niesmaczna-jak dla mnie-ale juz ja zakupilam i mam ambitny plan- PIC.
heh byly byly:) ale zjadlam je dopiero nastepnego wieczoru, rano po wieczornym objadaniu sie nigdy mi sie juz jesc nie chce
Ja lubię tak raz dziennie walnąć sobie taką zieloną ...
Jelitka przynajmniej troszkę oczyszczę
Hm.. wydaje mi się, że aby jelitka trochę oczyścić to chyba nie wystarczy jedna filiżanka herbaty zielonej
Ale zawsze dobra i jedna filiżanka niż żadna :)
no chyba nie wystarczy. ale slyszlam ostatnio ze sa takie zabiegi (koszt okolo 150zł) oczyszczanie jelit z toksyn i innych swinstw osiadłych w "nas". podobno bardzo zdrowe, szczegolnie dla osob nie prowadzacych zdrowego trybu zycia.
chcialabym to zrobic,ale chyba nie jest przyjemne- jak lewatywa. choc skuteczne.
Wlozku to lubie jesc lody .czipsy ale narazie to w lozku jestem tylko z kompem tak juz wypadlo i chyba bede spadac bo mnie juz cztery litery bola .wiec zycze wam kolorowych snow i milych wrazen ktorych mi nie jest w tej chwili dane .ale nie zebym wam zazdroscila ,bawcie sie dobrze ale pamietajcie ze jutro sroda wiec trzeba wstac do roboty .DOBRANOC
A na czym te zabiegi polegają ?
Nola, ważne że ja MYŚLĘ że herbatka działa To połowa sukcesu
Dobranoc Iren115 kolorowych snów
Jutro do roboty ? Noo ja jutro idę na uczelnię ale dopiero na 16.30
Wlozku to lubie jesc lody .czipsy ale narazie to w lozku jestem tylko z kompem tak juz wypadlo i chyba bede spadac bo mnie juz cztery litery bola .wiec zycze wam kolorowych snow i milych wrazen ktorych mi nie jest w tej chwili dane .ale nie zebym wam zazdroscila ,bawcie sie dobrze ale pamietajcie ze jutro sroda wiec trzeba wstac do roboty .DOBRANOC
dobranoc, kolorowych snow:)
Ojj tak Ansja - to najważniejsze
dokladnie to nie wiem.
ale kolega mi opowidal- wpuszczaja plyny do jelit przez ... . plukaja czy cos.
trwa to ok.40 minut.
podobno czlowiek czuje sie tuz po jak nowo narodzony. i potrafia wyjac okolo metra syfów z czlowieka.
ja na uczelnie jutro na 12- tez milo
Uuuu ... paskudny zabieg
Z tego wszystkiego to już wolę moją filiżankę z zieloną herbatą
Poza tym kiedy pije się dużo wody mineralnej można oczyścić organizm.
no mozna ,ale chyba nie zupelnie.
zastanawia mnie jednak fakt,ze chlopak ktory mi o tym opowiadal mowil,ze nie bolalo!
dokladnie to nie wiem.
ale kolega mi opowidal- wpuszczaja plyny do jelit przez ... . plukaja czy cos.
trwa to ok.40 minut.
podobno czlowiek czuje sie tuz po jak nowo narodzony. i potrafia wyjac okolo metra syfów z czlowieka.ja na uczelnie jutro na 12- tez milo
tez o tym slyszalam, widzialam nawet zdj, fuuj, ale podobno naprawde poprawia zdrowie i samopoczucie.
a ja na 9.50 na uczelnie;/
Robię codziennie 200 brzuszków. Tak regularnie to od tygodnia. I założyłam sobie, że jak jednego dnia nie poćwiczę to drugiego już 400 brzuszków.A jak sobie za dużopojem albo popiję piwka to dodatkowe brzuchy będe robić. Ale ja robię różne brzuszki, tzn. takie na dolne czy górne mięśnie brzucha itp. Czasem musze zrobić przerwę, bo dużo ich jest, ale generalnie staram się być konsekwentna. I mamprzy sobie mojego wspieracza w osobie mojego Marka, co też mnie bardzo mobilizuje
ach te uczelnie
ale ja to uwielbiam! szkole i wszystko
ANsja- ciesze sie,ze jestes szcesliwa. i wyprzedzajac Twoja odpowiedz-to nie sarkazm.
Szczerze sie ciesze.
Ja wolę pić colę i mieć dobry smak w ustach Woda czasem, ale bez przesady
Ikaa, wolałabym iść na uczelnię tak jak Ty jutro zaczynasz Takie popołudniowe chodzenie na uczelnie jest męczące - wracasz i nie masz siły na nic.
Agatka, 200 brzuszków ???? Kiedyś zrobiłam maksymalnie 50 !
To niesamowite zrobić tyle brzuszków
ANsja- ciesze sie,ze jestes szcesliwa. i wyprzedzajac Twoja odpowiedz-to nie sarkazm.
Szczerze sie ciesze.
Ja też się cieszę
wszyscy maja mambe ..
Ja dziś zrobiłam sobie przerwę razem z resztą dziewczyn Dzień Dresa sobie zrobiłyśmy:)
Cały dzień jadłyśmy, leżałyśmy i oglądałyśmy tv
a ja na 9.50 na uczelnie;/
My na 10.00 Więc nie jest źle
fajnie. ja mamtak od 2 tygodni prawie,ze.
tylko,ze nie z dziewczynami a z chlopakami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 638 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2023