Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 638 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 41,453 ]

131 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-03-03 21:24:46)

Odp: Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

Ikaa, to w takim razie trzymam kciuki za powodzenie akcji smile:)
Tylko uważaj, żebyś nie wykończyła żołądka tak jedząc w nocy.

Ansja,
mało jest osób, które dobrze się czują we własnym ciele. Zatem Tobie gratuluję tego samopoczucia smile

Zobacz podobne tematy :

132

Wlasnie jadlam normalnie, wrecz wszyscy mi mowili, ze duzo, ale i tak zawsze bylam szczupla. Moi rodzice sa szczupli, a szczegolnie moja mama, ktora teraz wyglada "na niezla laseczke" tongue mimo swojego wieku. Do tego czesto imprezy na 2,3,4 roku studiow, wiec to co udalo mi sie przytyc przez tydzien tracilam na nocnych szalenstwach, no i kurde moja waga wynosila 48 i  nic wiecej.
Ale teraz zaczelam jesc podwojnie, malo ruchu, siedzenie przed kompem z ciasteczkami, obzeranie sie.. i podzialalo, waze 52kg, i wg wskaznika idealnej wagi wreszcie mam wage prawidlowa. ale zeby nie wrocic do starej wagi jem caly czas duuuzo

133

Uuu...ikaa- przyznam, że w sumie fajnie by było być w Twojej skórze, jeść, jeść, jeść... Bez żadnych wyrzutów big_smile Moja koleżanka czego by nie zjadła, zaraz sobie wypomina .. Ja narazie jestem "w fazie" akceptacji swojego wyglądu smile

134

Hheeh wszyscy mi to mowia, ze ja to mam dobrze ze moge jesc i jesc i nic sie nie martwic:)
no ale z drugiej str kurde ja bym chciala zeby jednak to moje objadanie sie bylo widoczne:)
no ale obecnie wreszcie w miare akceptuje moje cialo:) heeh ale co jak co, my kobiety to zawsze bedziemy narzekac na siebie:P

135

ikaa mam t0o samo smile

136

Bardzo dobrze, że potrafimy akceptować swoje ciałka smile

137

Ja to czasami marudzę i zdarzają mi się dni kiedy nie akceptuję swojego ciała - ale to tylko w chwilach słabości smile kiedy mam gorszy dzień. Wtedy wszystko mi nie pasuje big_smile

138

a ja lubie swoje cialo choc mam go nie malo. big_smile
i nawet czesto lubie sie z siebie smiac-jakos mnie to dowartosciowuje big_smile

139

kurde a faceci to wszystko maja gdzies, jak wygladaja, jak sie ubieraja itd.. a my to wsyztskim sie martwimy, jak wygladamy, ile wazymy itd;)

140

Oj Nola, skąd ja to znam.. smile Jak tylko zacznie się zespół napięcia.. to mój W. przyjmuje wszystko z mojej strony z przymrużeniem oka i dzieli moja słowa "na dwa" big_smile Bo wie, że bywam wtedy w "amoku" smile

141

Wczesajka, nawet nie czujesz kiedy rymujesz big_smile

142

hehe..poranno-wieczorne ploteczki smile
ja pije na wieczór herbate marakuja z maliną. a co do jedzenia, jem bez ograniczeń wszystko, przemianę materii mam po tacie, moge jeść i waga stoi w miejscu. chociaz teraz zauważam że jednak brzuszek zaczyna się robić (coraz mniej ruchu) i bardzo źle zaczynam się z tym czuć. na jakiś fitness mnie nie stać, ćwiczyć też nie mam kiedy bo wstaję za wcześnie i późno wracam. aaaaa! co zrobić ?

143

czuje, czuje smile

a faceci-oj nie wszyscy smile znam jednego, ktory nie wyjdzie z domu jak ma np nieodpowiednia dlugosc paznokci i nie jest to moj M tongue

144

Ikaa, chyba nie do końca mają gdzieś smile Ostatnio zauważyłam, że mężczyźni (można powiedzieć) "niewieścieją" big_smile Ale to chyba dobrze, bo w końcu zwracają uwagę na to jak wyglądają, w co się ubierają i przede wszystkim dbają o siebie:)

Ansja, masz bardzo wyrozumiałego mężczyznę smile:)

145

Nola, mój facet po prostu jak na swój wiek, jest bardzo dojrzały i w tym chyba tkwi cały sekret smile Rozumie mnie bez słów, więc kiedy przychodzi czas na "polowanie na czerwony październik", usuwa się z drogi na kilka dni smile

146

Ansja napisał/a:

Nola, mój facet po prostu jak na swój wiek, jest bardzo dojrzały i w tym chyba tkwi cały sekret smile Rozumie mnie bez słów, więc kiedy przychodzi czas na "polowanie na czerwony październik", usuwa się z drogi na kilka dni smile

A może po prostu się boi tego całego "polowania na czerwony październik" ?:P I dlatego woli się gdzieś schować i nie wchodzić Ci w drogę tongue

147

dobra jawa mi sie skonczyla.
ide po wino

smile zdrowie moje Panie

148

Nola napisał/a:

Ostatnio zauważyłam, że mężczyźni (można powiedzieć) "niewieścieją" big_smile Ale to chyba dobrze, bo w końcu zwracają uwagę na to jak wyglądają, w co się ubierają i przede wszystkim dbają o siebie:)

mój facet non stop piłuje paznokcie i poleruje. doprowadza mnie to do szału bo po pierwsze ma już te pazury straszliwie długie i nie potrafi ich sobie obciąć, a po drugie dba o paznokcie bardziej ode mnie !!

149

Ansja napisał/a:

czas na "polowanie na czerwony październik"

dobry tekst:D:D:D

150 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-03-03 22:19:01)

Nola, to też smile Ale przy tym wszystkim jest troskliwy i czuły smile Oj dobra, bo za bardzo się chwalę smile

151

Witam dziewczynki, ja dzisiaj dopiero teraz włączyłam komputer,bo cały dzień byłam u mojej siostry i bawiłam mojego chrześniaczka Dominisia. Ach, jaki słodki maluszek smile A potem byłam u bratowej na urodzinkach i tam niańczyłam kolejne moje maluszki Michałka i Oliwię smile Więc dzisiaj taki dziecięcy dzień. Teraz grzecznie zrobiłam codzienną porcję brzuszków i siadam do komputera....a za chwilę "39 i pół"

152

Agatka- jak długo robisz już te porcje brzuszków ? smile I jak dużo ich jest ?? smile

153

nowa serja 39.5 !!!!!
czekam i nie moge sie doczekac! big_smile

154

ikaa napisał/a:
Ansja napisał/a:

czas na "polowanie na czerwony październik"

dobry tekst:D:D:D

Właśnie mój W. ostatnio użył takiego twierdzenia smile

155 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-03-03 22:28:52)

"Polowanie na czerwony październik" - ten tekst mnie po prostu rozłożył na łopatki big_smile
Ansja, chwal się big_smile co Ci szkodzi big_smile

Agatka, gratuluję wytrwałości smile
Kiedyś próbowałam wstać rano, i zrobić kilka brzuszków a skończyło się na tym, że pod kołdrą przeleżałam godzinę smile I powiedziałam: ee jutro też jest dzień - wstanę i zrobię brzuszki big_smile - i tak jest codziennie big_smile Chyba nie mogę znaleźć motywacji.

Od dawna brzuszki ćwiczysz ??

156

Nola, samo wstawanie by zrobić kawę, herbatę czy nalać coli do szklanki, to już duży wysiłek big_smile

157

Ostatnio usłyszałam tekst, który był synonimem "Zaje******" ... Mianowicie "wypierdowo i z przytupem" big_smile  <-- ludzie to mają wyobraźnię  big_smile

158

Ansja napisał/a:

wypierdowo i z przytupem" big_smile

padlam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

159

Ansja napisał/a:

"wypierdowo i z przytupem" big_smile

GENIALNE big_smile:D:D

160

juz to slyszalam. smile ale smieszne.
a ja z kolei ostatnio rozmawialam z kolezanka, ktora wazy 50 kg, przez pol roku schudła 8 kg- nie robiac nic ! ! !

wiecie jaki znalazla sposob? picie zielonej hebaty 2xdziennie.

161

Ansja napisał/a:

Nola, samo wstawanie by zrobić kawę, herbatę czy nalać coli do szklanki, to już duży wysiłek big_smile

Szkoda, że kawa/herbata/cola/śniadanie nie mają nóg i nie przychodzą big_smile Gdyby miały to nie trzeba by było z łóżka wychodzić tongue

162

o ja, a ja pije zielona herbate a chce zgrubnac.. ale pije ja w sumie od czasu od kiedy chce zgrubnac i jakos mi nei przeszkodzila, ale widocznie na tyle kalorii ile ja dziennie zjadam zielona herbata nie daje rady

163 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-03-03 22:38:33)

Hm.. ja piję herbatę zieloną kilka(naście) razy dziennie smile I moja waga raczej tkwi w miejscu smile Nie chudnę a ostatnio nawet trochę ciała nabrałam smile

164

Nola napisał/a:

Szkoda, że kawa/herbata/cola/śniadanie nie mają nóg i nie przychodzą big_smile Gdyby miały to nie trzeba by było z łóżka wychodzić tongue

O jaa.... Ale by było fajnie.. W sumie mogły by same "się pić" bez ujemnego wpływania na nasze zdrowie big_smile -- ale głupoty już piszę big_smile

165

ale nie mozna jesc 4 godziny przed snem zadnego posilku! big_smile

dla mnie to masakra. bo najsamaczniejsze jedzenie jest w łózeczku tuz przed snem. smile np pizza lub cos rownie tłustego smile

166

ikaa napisał/a:
Ansja napisał/a:

wypierdowo i z przytupem" big_smile

padlam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

To tekst z bardzo ambitnych,amerykańskich programów z MTV big_smile

167

Dokladnie, jedzenie w lozku przed snem jest najlepsze:) raz nawet zasnelam z czipsami;p;p

168

Ansja napisał/a:

O jaa.... Ale by było fajnie.. W sumie mogły by same "się pić" bez ujemnego wpływania na nasze zdrowie big_smile -- ale głupoty już piszę big_smile

Ansja, no to mnie powaliłaś big_smile
I co najgorsze: też żałuję, że nie mogą same się pić tongue

169

Nola napisał/a:

Hm.. ja piję herbatę zieloną kilka(naście) razy dziennie smile I moja waga raczej tkwi w miejscu smile Nie chudnę a ostatnio nawet trochę ciała nabrałam smile

Ja lubię tak raz dziennie walnąć sobie taką zieloną ... smile Jelitka przynajmniej troszkę oczyszczę smile

170 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-03-03 22:43:35)

ikaa napisał/a:

Dokladnie, jedzenie w lozku przed snem jest najlepsze:) raz nawet zasnelam z czipsami;p;p

A kiedy się obudziłaś to nadal były ?:D Jeśli tak to przynajmniej po śniadanie nie musiałaś wstawać tongue

171

ikaa napisał/a:

Skąd ja to znam... Wiecznie czuję okruchy w łóżku, które potem noszę wbite w ciało przez cały następny dzień big_smile

172

chipsy, paluszki inne kruchosci ----darmowy, zdrowy masaż smile

a zielona jest niesmaczna-jak dla mnie-ale juz ja zakupilam i mam ambitny plan- PIC.

173

heh byly byly:) ale zjadlam je dopiero nastepnego wieczoru, rano po wieczornym objadaniu sie nigdy mi sie juz jesc nie chce

174

Ansja napisał/a:

Ja lubię tak raz dziennie walnąć sobie taką zieloną ... smile Jelitka przynajmniej troszkę oczyszczę smile

Hm.. wydaje mi się, że aby jelitka trochę oczyścić to chyba nie wystarczy jedna filiżanka herbaty zielonej smile

175

Ale zawsze dobra i jedna filiżanka niż żadna smile:)

176

no chyba nie wystarczy. ale slyszlam ostatnio ze sa takie zabiegi (koszt okolo 150zł) oczyszczanie jelit z toksyn i innych swinstw osiadłych w "nas". podobno bardzo zdrowe, szczegolnie dla osob nie prowadzacych zdrowego trybu zycia.
chcialabym to zrobic,ale chyba nie jest przyjemne- jak lewatywa. sad choc skuteczne.

177

Wlozku to lubie jesc lody .czipsy ale narazie to w lozku jestem tylko z kompem tak juz wypadlo i chyba bede spadac bo mnie juz cztery litery bola .wiec zycze wam kolorowych snow i milych wrazen ktorych mi nie jest w tej chwili dane .ale nie zebym wam zazdroscila ,bawcie sie dobrze ale pamietajcie ze jutro sroda wiec trzeba wstac do roboty .DOBRANOC

178

A na czym te zabiegi polegają ?

179

Nola, ważne że ja MYŚLĘ że herbatka działa big_smile To połowa sukcesu big_smile

180

Dobranoc Iren115 smile kolorowych snów smile

Jutro do roboty ? Noo ja jutro idę na uczelnię ale dopiero na 16.30 hmm

181

iren115 napisał/a:

Wlozku to lubie jesc lody .czipsy ale narazie to w lozku jestem tylko z kompem tak juz wypadlo i chyba bede spadac bo mnie juz cztery litery bola .wiec zycze wam kolorowych snow i milych wrazen ktorych mi nie jest w tej chwili dane .ale nie zebym wam zazdroscila ,bawcie sie dobrze ale pamietajcie ze jutro sroda wiec trzeba wstac do roboty .DOBRANOC

dobranoc, kolorowych snow:)

182

Ojj tak Ansja - to najważniejsze big_smile

183 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2009-03-03 22:53:05)

dokladnie to nie wiem.
ale kolega mi opowidal- wpuszczaja plyny do jelit przez ... . plukaja czy cos.
trwa to ok.40 minut.
podobno czlowiek czuje sie tuz po jak nowo narodzony. i potrafia wyjac okolo metra syfów z czlowieka.

ja na uczelnie jutro na 12- tez milo big_smile

184 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-03-03 22:54:55)

Uuuu ... paskudny zabieg hmm
Z tego wszystkiego to już wolę moją filiżankę z zieloną herbatą big_smile

Poza tym kiedy pije się dużo wody mineralnej można oczyścić organizm.

185

no mozna ,ale chyba nie zupelnie.

zastanawia mnie jednak fakt,ze chlopak ktory mi o tym opowiadal mowil,ze nie bolalo! smile

186

wczesajka napisał/a:

dokladnie to nie wiem.
ale kolega mi opowidal- wpuszczaja plyny do jelit przez ... . plukaja czy cos.
trwa to ok.40 minut.
podobno czlowiek czuje sie tuz po jak nowo narodzony. i potrafia wyjac okolo metra syfów z czlowieka.

ja na uczelnie jutro na 12- tez milo big_smile

tez o tym slyszalam, widzialam nawet zdj, fuuj, ale podobno naprawde poprawia zdrowie i samopoczucie.

a ja na 9.50 na uczelnie;/

187

Robię codziennie 200 brzuszków. Tak regularnie to od tygodnia. I założyłam sobie, że jak jednego dnia nie poćwiczę to drugiego już 400 brzuszków.A jak sobie za dużopojem albo popiję piwka to dodatkowe brzuchy będe robić. Ale ja robię różne brzuszki, tzn. takie na dolne czy górne mięśnie brzucha itp. Czasem musze zrobić przerwę, bo dużo ich jest, ale generalnie staram się być konsekwentna. I mamprzy sobie mojego wspieracza w osobie mojego Marka, co też mnie bardzo mobilizuje smile

188

ach te uczelnie smile

ale ja to uwielbiam! szkole i wszystko smile

ANsja- ciesze sie,ze jestes szcesliwa. i wyprzedzajac Twoja odpowiedz-to nie sarkazm.
Szczerze sie ciesze.

189

Ja wolę pić colę i mieć dobry smak w ustach smile Woda czasem, ale bez przesady smile

190

Ikaa, wolałabym iść na uczelnię tak jak Ty jutro zaczynasz smile Takie popołudniowe chodzenie na uczelnie jest męczące - wracasz i nie masz siły na nic.

Agatka, 200 brzuszków ???? Kiedyś zrobiłam maksymalnie 50 !
To niesamowite zrobić tyle brzuszków smile

191

wczesajka napisał/a:

ANsja- ciesze sie,ze jestes szcesliwa. i wyprzedzajac Twoja odpowiedz-to nie sarkazm.
Szczerze sie ciesze.

Ja też się cieszę smile

192

wszyscy maja mambe .. big_smile

193

Ja dziś zrobiłam sobie przerwę razem z resztą dziewczyn smile Dzień Dresa sobie zrobiłyśmy:)
Cały dzień jadłyśmy, leżałyśmy i oglądałyśmy tv smile

194

ikaa napisał/a:

a ja na 9.50 na uczelnie;/

My na 10.00 smile Więc nie jest źle smile

195

fajnie. ja mamtak od 2 tygodni prawie,ze.
tylko,ze nie z dziewczynami a z chlopakami.

Posty [ 131 do 195 z 41,453 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 638 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023