Jaki prezent na Walentynki?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaki prezent na Walentynki??

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 100 z 100 ]

66

Odp: Jaki prezent na Walentynki??

Mój kolega chce kupić dziewczynie na walentynki prostownice - dla mnie to fajny prezent, sama bym taki chciała dostać, tym bardziej, ze prostownica ma być naprawdę dobra jakościowo, nie jakaś pierwsza lepsza. Co wy na to?

Zobacz podobne tematy :

67

kisses, super pomysł,ale pod warunkiem,że dziewczyna lubi dostawać praktyczne prezenty.

Ja jestem takim typem osoby,że ciesze się z byle czego, cokolwiek by to nie było,ale najbardziej lubię takie praktyczne rzeczy.

68

Ja nie lubię prezentów materialnych i całego tego zamieszania. Ale żeby tradycji tego komercyjnego święta stało się zadość- w grę wchodzi śniadanie do łóżka i wspólne pieczenie ciasteczek (mogą być już nawet te serca z piernika big_smile).
W tym roku jednak prawdopodobnie Walentynki będę spędzała samotnie, bo Przemek jest zagranicą. Ale za dwa, trzy dni nadrobimy zaległości big_smile

69

my też nie świętujemy walentynek,bo dla mnie to trochę prymitywne święto o ile można nazwać to świętem.
Nie kupujemy sobie w tym dniu prezentów,ale raczej stawiamy na bliskość i po prostu wtedy np. coś razem gotujemy,wspólna kolacja, kąpiel, wyjście do kina itp.

70 Ostatnio edytowany przez Lena (2011-02-08 21:29:38)

A może facet ucieszyłby się z muchy? (widziałam niezłe w sklepie internetowym spam, w zakładce "muchy i poszetki")Będzie mógł ją założyc na romantyczną kolację walentynkową:)

71 Ostatnio edytowany przez davne25 (2011-01-28 19:27:47)

Mnie kiedyś korciło by kupić męskie stringi ale nigdy ich nie kupiłam. Ale wydaje mi się najlepszym prezentem na Walentynki jest coś wyjątkowego może kolacja we dwoje może jakiś wypad tylko we dwoje albo i kąpiel wspólna.

72

A ja jakoś nie czaję tego całego zamieszania okołowalentynkowego. Kocha się na codzień, a nie od wielkiego dzwonu, i moim zdaniem każdy dzień jest dobry żeby zafundować sobie "coś specjalnego".

Co do prezentów - dostałam od mego ukochanego dwa. W zeszłym roku piękne wieczne pióro (bo moje zaczęło przeciekać przy pisaniu), ale to się nie liczy, bo to spóźniony prezent pod choinkę.
Dwa lata temu tuż przed walentynkami pojechałam do rodziców, i wracałam dzień po. Wchodzę do swojego mieszkania, ledwo żywa bo kochanie w pracy i nie mógł mnie zabrać z pociągu, zapalam światło a tam... cudo. Śliczność. Pierwsze uderzenie - mój pokój idealnie wysprzątany. Drugie - okno. Okno udekorowane czerwonymi wstążeczkami (tak od boku do boku, jak sznurki na pranie), a na nich małe karteczki z "kocham cię" w 99 językach. Napisane odręcznie, nie wydrukowane.
Chyba nie muszę dodawać, że mam je do tej pory smile

73

też mam taki sam dylemat jak i Wy sad

74

Falka pomysł Twojego mezczyzny to po prostu jakas bajka. Pomysł rewelacyjny. Pozazdroscic tylko. Masz moze jakies zdjęcie jak to wygladalo? Sama tez mam problem z prezentem. Ale czytajac forum przyszlo mi kilka na mysl juz.
Jest kierowca, wiec czesto nie ma go w domu. Prowadzimy razem nasz wspolny album ze zdjeciami. Ale to jest zawsze u mnie bo glownie ja o to dbam, ale pomysl z ramka cyfrowa, zeby zawsze mial nasze zdjecia przy sobie to chyba dobry pomysl co Wy na to?

75

Jest to dosyc odważny prezent więc nie dla każdego, ale ja z moim facetem spróbuje bo lubimy eksperymentować smile W tym roku wybieramy się razem do Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l. Jest tam specjalna oferta na walentynki, a więc manicure (w ekskluzywnej wersji SPA) oraz głęboko odprężający orientalny masaż  Lomi Lomi Nui dla obu osób. I jeszcze masa innych przejmności. Zapowiada się więc błogość i relaks smile

76 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-08-14 10:01:10)

No to ciekawe, jak twój facet na to zareaguje;) Tak samo, jak ja jestem ciekawa reakcji mojego, jak dostanie ode mnie w tym roku coś takiego: SPAM

Oczywiście z moim imieniem:)

77

a moze kalendarz ze zdjeciami ? bedzie prezent na caly rok a nie tylko na swieto zakochanych. sama drukowalam taki w zeszlym roku. polecam drukarnie technocolor w katowicach super jakos druku i dobra cena ! i gwarancja ze walentynka bedzie zadowolona ;) :) :) polecam !!!!!!!!!!!!

78 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-08-14 10:01:33)

A ja już tradycyjnie kupiłam kartkę: wink

SPAM

(w środku jest jeszcze dopisek "I kręcisz jak diabli" wink )

79

Nie jestem zbyt dobra w gotowaniu, ale mój M.uwielbia jak mu zrobię jakieś ciacho, więc postanowiłam upiec torcik big_smile
Wygląda tak http://img508.imageshack.us/img508/3783/1004647.jpg trochę taki 'pulciaty' więc nie jest to mistrzostwo ale najważniejsze, że robiłam go 'prosto z serca' i jest smaczny big_smile
Do tego oczywiście kartka na pamiątkę wink

80

ja uważam, że facet lubi praktyczne prezenty i nie ma się co bawić w jakieś poduszki i świeczki bo faceci nie lubią dostawać takich rzeczy , są bardziej pragmatyczni niz kobiety i lubią dostać coś pożytecznego, mnie sie wydaje, że elektronika, będzie całkiem udanym prezentem jakaś fajna gra, albo gadżet do samochodu, bardzo duży wybór takich ciekawych gadżetów mozna znaleźć w sklepie wasserman

81

dziewczyny, a jakbym cos takiego kupila? http://allegro.pl/prezent-na-walentynki-jedyny-i-wymowny-gratis-i2055727107.html?source=oo#tabsAnchor . jest bardzo tanie a ja z budzetem stoje srednio hmm Nie pomysli sobie ze jestem troszke zbyt...hmm.. nie wiem rozpustna czy cos?

82

Ja dzis kupilam mezowi butelke Whisky, gre pokera z erotycznymi zabawami i chce mu kupic jakis drobiazg moze.

83

ja chyba kupie kamasutre smile niech się moje kochanie dokształca big_smile

84

Yup faceci lubią praktyczne prezenty zróbcie szalik ręcznie w końcu jest luty i zimno gest od serca i jakie praktyczne. Ciacho też jest fajnym pomysłem. Jak to mówią liczy się trud bo kupić można bez problemu.

85

Może to głupie ale ja postanowiłam dać prezent byłemu żeby wiedział że jestem z nim myślami będzie to taka drobnostka ponieważ on ma swira na punkcie iphona i mitsubishi lancer evolution wiec zamówiłam takie dwa ciasteczka w kształcie telefonu i samochodu i ten prezent zawiezie mu z samego rana kurier...

86

kamisia24 napisał/a:

Może to głupie ale ja postanowiłam dać prezent byłemu żeby wiedział że jestem z nim myślami będzie to taka drobnostka ponieważ on ma swira na punkcie iphona i mitsubishi lancer evolution wiec zamówiłam takie dwa ciasteczka w kształcie telefonu i samochodu i ten prezent zawiezie mu z samego rana kurier...

byłemu ???? a to czemu mu dajesz prezent skoro jest były

87

byłemu bo chce żeby wiedział że jest kimś ważnym w moim życiu i jestem z nim myślami każdego dnia..

88

Ja mam taki plan: kąpiel przy swiecach, masaż, pyszne ciasto... Potem oczywiście sytuacja może się rozwinąć :-) A jako prezent "właściwy" bilety na koncert albo do teatru - wtedy w nieodległej przyszłości będzie mozna przeżyc kolejny romantyczny wieczór we dwoje.

89

Polecam Wasze wspólne zdjęcie wygrawerowane w krysztale - pamiątka na cale życie smile Jakieś pytania, piszcie smile

90 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-04-02 13:22:44)

zawsze fajnym prezentem są jakieś markowe zestawy kosmetyków link. Każdy facet ich potrzebuje, bez względu na wiek. Jest to zawsze prezent z tych "bezpiecznych" - nie ważnie jak długo znamy swojego mężczyznę

91

Chcesz kupić swojemu mężczyźnie drzewko bonsai?! Jeżeli jest zapalonym ogrodnikiem to jeszcze, ale jak nie, to myślisz, że się ucieszy???
Ja dosyć banalnie planuje kolacje i prezent w postaci mojej osoby ubranej w nową bieliznę Corin, którą wyszperałam ostatnio na Złotych Wyprzedażach:D Na weekend po Walentynkach planujemy sie wybrać na narty, więc można to zaliczyć jako dalsze świętowanie:)

92

Kolacja 'inna niż wszystkie' to dobry pomysł, może jakieś krewetki, owoce morza albo spaghetti do tego winko i np. na deser czekoladowe fondue z truskawkami + szampan? No a potem co to już od Was zależy, ale myślę że doceni...;)

93

a dla przyjaciółki co podpowiadacie?
chciałabym ja troche podnieść na duchu, bo jakiś czas temu rozstała sie z chłopakiem. wiem też, że nie będzie chciała spędzić tego święta samotnie, dlatego proszę o sugestie. Myslałam o jakis wspolnym, nieplanowanym wypadzie, ale 14 wypada w czwartek, wiec musialaby wziac urlop, stad spontanicznosc odpada sad
moze kręgle i sauna - coś cco wyrwie ja z domu.. a z drugiej strony chcialam jej dac cos do poczytania na lepszy nastroj - myslalam o Idealnie dobrani McKenzie, Pięćdziesiąt twarzy Grey ...
help

94

a co myślicie o zdalnie sterowanym helikopterze? taka zabawka w cenie 100zł żeby poczuł się znowu jak dziecko, tylko czy to nie za drogi prezent jak na walentynki?

95

nowa_przyszla napisał/a:

a dla przyjaciółki co podpowiadacie?
chciałabym ja troche podnieść na duchu, bo jakiś czas temu rozstała sie z chłopakiem. wiem też, że nie będzie chciała spędzić tego święta samotnie, dlatego proszę o sugestie. Myslałam o jakis wspolnym, nieplanowanym wypadzie, ale 14 wypada w czwartek, wiec musialaby wziac urlop, stad spontanicznosc odpada sad
moze kręgle i sauna - coś cco wyrwie ja z domu.. a z drugiej strony chcialam jej dac cos do poczytania na lepszy nastroj - myslalam o Idealnie dobrani McKenzie, Pięćdziesiąt twarzy Grey ...
help

Może wspólne SPA?   Ja siewłąśnie z przyjaciólką wybieram to mi tak wpadło na myśl

96

Jako, że Walentynki przed nami myślę, że warto odświeżyć wątek i na nowo podzielić się pomysłami na temat ciekawych, oryginalnych, symbolicznych prezentów jakie możemy dać swojej walentynce.

Mój mąż (całkowite zero pod kątem budowania atmosfery i romantyczności smile ) kupił mi dwa dni temu telefon, po czym po krótkim przemyśleniu stwierdził, że jest to prezent walentynkowy smile I choć ostatnio jestem trochę na niego zła, to mimo wszystko chcę się jakoś odwdzięczyć (oczywiście w moim stylu) i  myślę nad jakimś upominkiem.

Dla mnie to święto ma charakter bardziej symboliczny, więc zawsze preferowałam jakiś drobny upominek typu pluszowe serduszko (które od 4 lat jeździ na lusterku w samochodzie), kartka, kolacja, prezent w naturze. No ale nawet na takie symboliczne prezenty wena się kiedyś kończy.

Jakie Wy netkobiety macie plany co do prezentów walentynkowych w tym roku?

97

swoje zdjęcie, bon na masaż wykonany przez Ciebie, wspólny wyjazd

98

Mój facet (wiem, że dziwnie to zabrzmi, ale) kolekcjonuje pluszowe misie:) Dlatego stwierdziłam, że fajnie będzie mu dołożyć kolejnego do kolekcji. Z pewnością się ucieszy. Zamówiłam ze strony galeriabukowski.pl/prezenty-na-walentynki

99

Doradźcie dziewczyny  zastanawiam się czy zrobić chłopakowi prezent z jajem czy sentymentalny....dodam ze nie mieszkamy razem.
Myślałam nad poduszką w kształcie piersi gdzie nakleję zawieszkę ze swoim imieniem ( prezent z jajem), ewentualnie deskę do krojenia z grawerem ( lubi gotować) ewentualnie jakąś ramkę do postawienia z naszym zdjęciem.

Może macie jakieś wlasne sprawdzone pomysly ?

Odrzuciłam jakieś perfumy, kosmetyki, bielizne bo są setki innym okazji kiedy takie cos daje. smile

100

Może to być jako dodatek, ale dorwałam w action taki zestaw 2 mini płócien na sztaludze i do tego można dokupić 2 farby w twoim i chłopaka ulubionym kolorze i odbić na tych mini płótnach wasze kciuki układając palce tak, żeby powstało serce haha mam nadzieję, że mnie zrozumiecie.

Ewentualnie klasycznie jakiś dobry męski zegarek:
https://westwatches.pl/pl/zegarki-meskie

Sporo dobrych zniżek widziałam ostatnio tutaj wink

Posty [ 66 do 100 z 100 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaki prezent na Walentynki??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024