Jakiem macie pomysły na prezent Walentynkowy dla faceta?
Miłość, obowiązek, wzniosłe ideały.
Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele...
Na całe życie włożona w kościele.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaki prezent na Walentynki??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakiem macie pomysły na prezent Walentynkowy dla faceta?
też mam ten problem masakra dawać dziewczyny może i mi pomożecie
dla faceta prezent na walentynki to po prostu masakra
nooo !!! przecież nie kupie mu lizaka hehehe
Hmm a może serducho z piernika ?:) Takie własnej roboty
Lizak w kształcie serduszka to czemu nie? no ale jako dodatek tylko do czego o to jest pytanie...
Może ktoś ma jakieś pomysły to i ja skorzystam bo jak zwykle z prezentami dla męża mam problem.
Nowa sexsowna koszulka,dobre czerwone winko i nastrojowa muzyczka...
Nie wiem jak u Was kobietki,ale u mnie to działa:-)
ja w tym roku muszę szykować coś specjalnego. muszę nadrobić to, co straciłam dzisiaj. zasada przez żołądek do serca jest niezawodna ale boję się, że takie coś znudziło się mojemu kochanemu. On lubi prezenty praktyczne... nie wiem
ej kobiety kobiety.... 7 swiatów z wami!
zaproście go do siebie albo sami przyjdźcie... wieczorkiem oczywiście... załóżcie na siebie najseksowniejszą bieliznę jaką tylko możecie sobie wyobrazić (np. taką: 3wisheskropkacom), załóżcie szlafrok lub płaszcz - w zależności od miejsca pobytu, no i oczywiście obowiązkowo karteczka z napisem: weź mnie
spontan musi być! zróbcie znim to, czego rzadna nie robiła. ma być romantycznie kudłato namiętnie.... czasami facet nie zawsze lubi się tylko przytulać... kurcze podnieciłem się przez was, ech...
wspolne zdjecie w pięknej ramce
ej kobiety kobiety.... 7 swiatów z wami!
zaproście go do siebie albo sami przyjdźcie... wieczorkiem oczywiście... załóżcie na siebie najseksowniejszą bieliznę jaką tylko możecie sobie wyobrazić (np. taką: 3wisheskropkacom), załóżcie szlafrok lub płaszcz - w zależności od miejsca pobytu, no i oczywiście obowiązkowo karteczka z napisem: weź mnie
spontan musi być! zróbcie znim to, czego rzadna nie robiła. ma być romantycznie kudłato namiętnie.... czasami facet nie zawsze lubi się tylko przytulać... kurcze podnieciłem się przez was, ech...
Ech chłopczyku...ale zapodałeś ...Taaaaki banał.... Chcesz uczyć 100% kobiety??? Gdybyś jeszcze napisał coś oryginalnego...A to już każda z nas przerabiała.
ja dzis widzialam w sklepie z bielizna bokserki dla facetow, chyba wlasnie na walentynki specjalnie- z jakimis smiesznymi napisami,obrazkami, serduchami czy napisami kocham Cie itd:)
My rok temu w Walentynki oboje wzieliśmy urlop, spędziliśmy cały dzień razem i to zastąpiło wszystkie prezenty świata. Najpierw wspólny obiad, potem kino, fajna knajpka i wspólna noc u Niego poprzedzona kolacją przy świecach. Nie dość że pozwoliło nam to odpocząć od całego zgiełku dnia codziennego to jeszcze dostarczyło baaaaaaaardzo dużo przyjemności. Polecam!
samiec napisał/a:ej kobiety kobiety.... 7 swiatów z wami!
Ech chłopczyku...ale zapodałeś ...Taaaaki banał.... Chcesz uczyć 100% kobiety??? Gdybyś jeszcze napisał coś oryginalnego...A to już każda z nas przerabiała.
dokładnie taki prezent to juz był w sumie na andrzejki, na sylwestra, na urodziny... i wszystko miesiąc w miesiąc.. ile można?
wlasnie to juz bylo a pomyslu brak
Od kilku dni pracuję nad prezentacją w power poincie. Chcę tam umiescić nasze zdjęcia, jakieś wierszyki o miłości i kilka słów ode mnie. Nagram to na CD i wręczę. Do tego jeszcze kupię coś fajnego, ale jeszcze nie wiem. Mam nadzieję, że mój ukochany będzie zadowolony. Troszkę miałam problem, co wymyślić bo 27 lutego on ma urodziny i właśnie zaplanowałam romantyczną kolację (ze śniadaniem oczywiście) i prezent. Ale co do prezentu to się zastanawiam, co kupić.
hej
ponawiam temat dziewczynki
Co kupić facetowi na WALENTYNKI??
Ja zamówiłam na allegro ręcznik z Jego imieniem. Faceci lubią praktyczne prezenty W ofercie są różne warianty, można stworzyć swój wzór, obrazek, napisy i co tylko Wam przyjdzie do głowy. Polecam
Ja myślałam o czymś takim:
http://allegro.pl/item536872779_walenty … nkowa.html
Co Wy o tym myślicie??
Wstawiłabym zdjęcie nasze wspólne i jakis ładny wierszyk
http://allegro.pl/item536872779_walenty … nkowa.html
Co Wy o tym myślicie??
Wstawiłabym zdjęcie nasze wspólne i jakis ładny wierszyk
Pomysł fajny, ale myślę, że dziewczyna była by z takiego prezentu bardziej zadowolona niż facet... Ale to tylko moje skromne zdanie.
no to już nie wiem co mu kupi
może mu kupie drzewko BONSAI bo on bardzo na nie choruje
Ojjj na to to i ja choruję - są świetne! Jeśli Twojemu facetowi tak się one podobają, to myślę, że to strzał w 10! Miałam kiedyś kolegę, który hodował takie drzewka. Był do tego stopnia pokręcony, że im śpiewał, muzyczkę puszczał i patrzył tylko jak rosną hehe.
to muszę teraz tylko zamówić tylko gdzie
http://allegro.pl/item543559417_sliczny_bonsai.html
jak uważasz który ładny??
No ja myślę że najlepszym prezentem dla chłopaka na walentynki było by zabrać go na wycieczkę żebyś cię byli tylko sami co o tym myślicie?:P
No ja myślę że najlepszym prezentem dla chłopaka na walentynki było by zabrać go na wycieczkę żebyś cię byli tylko sami co o tym myślicie?:P
fajny pomysł tylko gdzie Go zabrać??
http://allegro.pl/item543559417_sliczny_bonsai.html
jak uważasz który ładny??
mi najbardziej się podoba nr.4
mi najbardziej się podoba nr.4
tylko cholera jest już sprzedana
Ja myślę że może w góry lub nad Morze a najlepiej by było jakby sami zdecydowali gdzie chcą jechać nie?:P
niom
to fakt
No i na prezent WALENTYNKOWY będzie drzewko BONSAI
Ehh... On zapomniał o Twoich urodzinach, a Ty w tym samym czasie wybierasz mu prezent na Walentynki... Kobiety to jednak mają dobre serca...
masz rację DRZAZGULA ale już taka jestem mogę sama nie dostać a na pewno on dostanie ode mnie.
Ja też taka jestem, i myślę, że inne z nas także. Tylko fajnie by było gdyby Oni to zauważali... No! Mój to wyjątek!
Wyjątek zdarza się raz na jakiś czas
Ze świecą takiego szukać
Eee tam... Tak naprawdę wyjątków nie ma. Są jedynie dobrze dopasowani do siebie ludzie... W tych dwóch połówkach jabłka jednak coś jest!
mysle ze spelnienie jego mazenia ,to dobry prezent na taka okazje.
Mam super pomysł. Na portalu superja jest konkurs i można wygrać kolację w wybranej restauracji. Zajefajna niespodzianka.
MOJA CÓRKA MA CHŁOPAKA I CHCE KUPIĆ MU COŚ TAKIEGO BO ON LUBI GRAĆ W KARTY. SAMA MAM JEJ DAĆ KASE, NO CÓŻ, MUSZE DAĆ http://www.allegro.pl/item544615864_pok … mocja.html
Byleby tylko nie grali w rozbieranego...
Dobra - głupi żart!
cześc dziewczyny! fajne macie pomysły, jednak co, jeśli nie jest się z chłopakiem, a on zaprasza Cię na Walentynki? ;/ Myślicie, że wypada coś kupic? Dodam, że byliśmy dopiero na jednej randce i chodząc po sklepie mijaliśmy takiego wieeeeeeeeeelkiego micha, a on:"kupię Ci takiego na Walentynki", a ja odpowiedziałam, że nie(cholernie drogi on był) i taka ogólnie niezręczna sytuacja...
cześc dziewczyny! fajne macie pomysły, jednak co, jeśli nie jest się z chłopakiem, a on zaprasza Cię na Walentynki? ;/ Myślicie, że wypada coś kupic? Dodam, że byliśmy dopiero na jednej randce i chodząc po sklepie mijaliśmy takiego wieeeeeeeeeelkiego micha, a on:"kupię Ci takiego na Walentynki", a ja odpowiedziałam, że nie(cholernie drogi on był) i taka ogólnie niezręczna sytuacja...
mi się wydaje że jakis drobny upominek powinnaś mu dać.
moim zdaniem jest to cudowny prezent
strefamody.pl/ArticleDetails.aspx?ArticleID=2
tu macie pare propozycji które warto podsunąć ukochanemu jeśli nie chcemy "głupiego" prezentu
http://www.photoblog.pl/ciah/walentynka pomóżcie mi zebrać 400 głosów.. wystarczy że tam wejdziecie.. proszę. w ten sposób zrobicie mi prezent na walentynki ;d
hejka ! mam problem z wyborem prezentu dla chłopaka! Znalazłam na sklep.osiemnastkowo.pl fajny kask studencki i kondonierkę z czego bardziej się ucieszy ? Co Wy byście wybrały ?!
a ja kupiłam mojemu misiowi kości do gry z pozycjami z kamasutry:) takie o świecace w nocy
http://www.allegro.pl/item544974649_kos … wieca.html
a moze by sie ubrac w ladna bielizne i na noge zawiazac kokardke?
jak myslicie, spodoba sie prezent?
mnie nie stać na to żeby fundować mojemu wyjazd w góry na walentynki. ale kupiłam mu brelok -ramke cyfrową ,tam wchodzi 115 zdjęć. żeby mógł mieć nasze zdjęcia zawsze przy sobie. i ramke z naszym zdjęciem i z własną dedykają grawerowaną
A ja się nie będę wysilać. Na urodziny dostałam "bon" na bieliznę i jakoś do tej pory nie mogę się doprosić żebyśmy poszli coś wybrać. Więc o prezencie może pomarzyć. A co do kolacji to mogę jedynie Wam tylko pozazdrościć, bo ja się takiej jeszcze nie doczekałam.
A co do praktycznych prezentów to można kupić np. stojak na wino i2 dobre winka, albo otwieracz. Jeśli nie to zawsze zostaje zestaw do robienia drinków, albo 8-mio pak piwa
ja z moim Szczęściem umówiłam się na słodkie szaleństwo - czekoladki ;D
posty przeniesione
Witam. Dawno mnie tu nie było. Ciekawi mnie co kupicie swoim facetom na walentynki, sama nie mam pomysłu dlatego zakładam wątek, może kogoś zainspiruje (np mnie)
Chodzi o coś z czego facet będzie się naprawdę cieszył. Jarek (mój) interesuje się głównie motoryzacją - ale na samochód dla niego mnie nie stać
czarnaaa witaj w klubie mój facet to zapalony maniak samochodowy !! rok temu na walentynki dostał pasy ale do samochodu sportowego
bo mamy dwa;] sportowy i taki normalny bez modów hehe a w tym roku nie wiem, ja sie go pytam ofen co by chciał itd. ale w tym roku chyba zakupimy sobie aparat fotograficzny bo od świąt już nad tym myślimy,a le nie było kasy bo auto kupiliśmy święta sylwester i jakoś kasiorki nie bylo :-)
uważam że nie trzeba kupować coś dla drugiej osóbki tylko można dla całości zakupić np tak jak u nas ale to co kto woli
ja się staram niezbędnych rzeczy nie kupować
a ty jeśli nie masz pomysłu to go zapytaj albo obadaj co ma, na świta mojemu T kupiłam wiertarkę i coś tam jeszcze raz dostał zestaw kluczy ale to chyba tak bez okazji
same takie materialne rzeczy wymieniłyście...a może jakiś wspólny wypad na kolację, czy na jakieś "pustkowie" do pensjonatu, żeby się zrelaksować i odpocząć od codziennej bieganiny?
Ja dla mojego faceta, będę w ten dzień wyjątkowo "dobra" tak żeby zobaczył jaką ma wspaniałą narzeczoną. Do tego wspólny wieczór przy kolacji (może nawet sama coś ugotuję:) potem niezapomniany wieczór
. A z takich bardziej "rzeczowych" prezentów to jakieś autko może ( z tąd: http://www.nitrotek.pl) bo kiedyś wspominał że chciałby się takim pobawić, lubi motoryzację itp, a jak wiadomo faceci to wieczne dzieci
. Albo może jakiś gadżet elektroniczny ( http://elektrogadzety.pl ) czy coś w tym stylu. W każdym razie Jarek lubi takie "zabawki dla dużych chłopców" więc może dla innych też będą ok
A ja zupełnie nie wiem tym razem co kupić.Wszytsko już było np.bokserki,pluszak,kwiatki,laurka...
Załałamka jakaś
To może zrób coś sama? Ja robię zakładkę do książki
No właśnie tym razem nie chce sama nic robić.
Widziałam fajne bukiety robione ze słodyczy,niestety on słodyczy nie lubi
A może podkoszulek? Tylko nie ze zdjęciem a napisem: własność X, nie dotykać
No myslałam o koszulce.ale jeszcze nie wiem.
Ja dla mojego faceta, będę w ten dzień wyjątkowo "dobra"
tak żeby zobaczył jaką ma wspaniałą narzeczoną. Do tego wspólny wieczór przy kolacji (może nawet sama coś ugotuję:) potem niezapomniany wieczór
. A z takich bardziej "rzeczowych" prezentów to jakieś autko może ( z tąd: nitrotek.pl) bo kiedyś wspominał że chciałby się takim pobawić, lubi motoryzację itp, a jak wiadomo faceci to wieczne dzieci
. Albo może jakiś gadżet elektroniczny ( elektrogadzety.pl ) czy coś w tym stylu. W każdym razie Jarek lubi takie "zabawki dla dużych chłopców" więc może dla innych też będą ok
Może z tym modelem to nie taki głupi pomysł, chyba mogło by mu się spodobać, ale nie wiem czy nie jest za stary (24l.). Co do elektro gadżetów to ciężki wybór, dużo tego i nie wiadomo co wybrać
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaki prezent na Walentynki??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2021