Issabell,
jak pisalam, powiem wiecej po kolejnej wizycie, czy ta pani psycho nada sie ![]()
Izula,a Tobie sobota odpowiada?
Właśnie Fey a dokąd miałabym lecieć?
Issabell,
niech będzie zatem sobota!
Fey,
nie spię, bo zasnąc nie mogę w oczekiwaniu na adres Twój mailowy!
oraz proszę podac do jakiego mialsta mam się udac
Issabell, lecisz??
A ja mogę????
Ta najbliższa jak najbardziej
miałybyśmy, kochana ![]()
Fey znowu zagapiła się na film ![]()
Ja bym proponowała ostatni weeeknd listopada lub pierwszy grudnia ![]()
No...to myślę,ze w sobotę mogłybyśmy gdzieś skoczyć na jakiegoś drinka czy coś...może się ktoś jeszcze do nas przyłączy?
Ok, czyli przyszla sobota tak? miejsce ustalimy
im nas więcej, tym weselej! ![]()
Gdzie Fey ?? chyba jakas lipa z tym wylotem ![]()
Aj przepraszam...miałybyśmy...
Ty a coś Ty kobieto taka prędka?
A może na Sylwestra się jej "zwalimy" na głowę?? ;p
Aj przepraszam...miałybyśmy...
Ty a coś Ty kobieto taka prędka?
A może na Sylwestra się jej "zwalimy" na głowę?? ;p
Bo ja jestem w gorącej wodzie kąpana - jak ma byc, to teraz zaraz ![]()
Poza tym Fey pisala wczesniej, ze jej pasuje do 11-go grudnia, bo do tego czasu ma zwolnienie ![]()
Dzoja, pomylilo mi sie bo czesto latam Ryanaire'm, chodzilo mi o Wizzair, tu link:-) http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1, jutro sprawdze loty
Jak ja wam zazdroszcze, ze jestescie blisko siebie i mozecie sie spotkac! Przyjezdzac do mnie ale juz!
No...to myślę,ze w sobotę mogłybyśmy gdzieś skoczyć na jakiegoś drinka czy coś...może się ktoś jeszcze do nas przyłączy?
Ta sobota co będzie odpowiadałaby mi bardzo ale jeżeli mamy się razem spotkać to dopasujmy się razem ja muszę tylko mojr=emu ex dzieciaka podrzucić i jestem wolna i do waszej dyspozycji kochane
Kurcze...a ja postanowiłam się zmienić i zacząć robić kąpiele w zimnej..ja nie wiem czy teraz akurat dostane wolne,a w pierwszy weekend grudnia mam szkołę ![]()
Ale sylwester zagramanicą byłby super...
Fey,
mnie długo namawiac nie trzeba, ale tego maila to bys mogla w koncu podac ![]()
Izula,
rozmawiamy caly czas osobocie jak dobrze zrozumialam ![]()
Dzoja, pomylilo mi sie bo czesto latam Ryanaire'm, chodzilo mi o Wizzair, tu link:-) http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1, jutro sprawdze loty
Jak ja wam zazdroszcze, ze jestescie blisko siebie i mozecie sie spotkac! Przyjezdzac do mnie ale juz!
Fey ja bardzo chętnie tylko kasy mi narazie brak ale może wypadzik w sylwestra wszystkie obowiązkowo w przebraniu i napolem wysokoprocentowym. Co ty na to????
Issabell, a co kąpiele w jakiejs zimnej - cokolwiek to znaczy - mają do wyjazdu??
Jaki urlop?? - lecimy w piatek po pracy, wracamy w niedziele wieczorem ![]()
Jak wy sie rozpedzicie to nie moge zadazyc z odpowiedzia! No to jak? Przyjezdzacie?
Fey,
mnie długo namawiac nie trzeba, ale tego maila to bys mogla w koncu podac
Izula,
rozmawiamy caly czas osobocie jak dobrze zrozumialam
Ok sobota może być jak najbardziej może w jakimś przytulnym pubie? Ja ostatnio bawiłam się w Buchnikowej chacie jedzenie i muzyka ok nie wiem jak ceny bo to była impreza zakładowa
Wiecie co...za dużo żeśmy wątków pozaczynały i ja teraz nie wiem kto co i z kim...
1.w najbliższa sobotę tj.19 umawiamy się na małe drinkowanie,ja przyznam szczerze,ze najbardziej odpowiadają mi okolice metra centrum,bo tam mogę łatwo i prosto dojechać...co wy na to?
Kochana ja mam grafik 2x2 także u mnie to oznacza dzień wolny...
Jak wy sie rozpedzicie to nie moge zadazyc z odpowiedzia! No to jak? Przyjezdzacie?
Czyli co weekend u ciebie Fey??? bo już nic nie rozumiem
Fey, ja przylatuje!!!
Ja jestem szwędacz i dla mnie to wiatr w żagle!
Tylko powiedz dokad, bede tez szukac i kiedy Ci pasuje??
Izula,
ta sobota najbliższa - spotkanie w W-wie, w pubie czy gdzies.
Inny weekend to dla chętnych wylot do miejsca bliżej niepokreślonego, ale najważniejsze że wiadomo do kogo ![]()
Dziewczyny po kolei bo ja zaraz padnę drugie piwo wypite zaczyna na mnie działać sobota to wiem ale gdzie??????
Dziewczyny, ja bede do 30-tego Grudnia w Polsce a pozniej lece do Holandii z siostra wiec nie wiem czy na Sylwestra wroce do Belgii, moglabym, bo to jakies 2 godziny jazdy ale wtedy na pewno musialybyscie przyjechac, Dzoj, Issabell, Izunia, jak ja Was kochane polubilam!!!
Dżoja chyba to miasto nazywa się Charleroi
Issabell,
sorry, ale ja właśnie mam taki śmietnik w glowie ![]()
19.11.2011 Warszawa, moze byc metro centrum, coś się ogarnie w tej okolicy.
Kolejny weeknd lub jeszcze nastepny - tajemniczy wypad do.... Fey!!! ![]()
Dziewczyny po kolei bo ja zaraz padnę drugie piwo wypite zaczyna na mnie działać sobota to wiem ale gdzie??????
Haha, mam to samo wrazenie, jedna przez druga:-)! Ja wlasnie wino otworzylam, a co tam! Przynajmniej bede spala;-)! Bardzo chcialabym sie z wami spotkac ale jestem 1200 km od was., sciskam!
Dżoja chyba to miasto nazywa się Charleroi
Kurcze, a gdzie to jest, oprócz tego, że w Belgii?? ![]()
Jak to leciec? z W-wy dokad?? Fey pomoz ustalic trase!
Izula, co do miejsca, to się dogadamy, w kazdym razie za tydzien ![]()
Fey a kiedy przylatujesz?
Feyyyyyy! podaj cholercia tego maila ![]()
Dzoja, sprawdzalas loty? Ja czekam!
Dżo...neta nie masz...zachodnia Belgia...ale ja mundra jestem...i jedyna nie pijąca w tym towarzystwie ![]()
Bilety 500-600 zł i tylko 2 godziny lotu...nie tak źle
Dzoja, sprawdzalas loty? Ja czekam!
chciałabym, ale nie wiem dokad. Szukam tego Charleroi i nie wiedze linii ktora leci w to tajemnicze miejsce. To co ja mam zrobic ![]()
Fey, ja się pogubiłam, ja wiem gdzie jest lotnisko Chopina, a reszta...?
czego mam szukac, podaj mi błagam chociaż destynację, pleaseeeeee
skoro już na adres mailowy nie zasuguje ![]()
Oj dżo...jakaś nieogarnięta jesteś...
http://www.eprzeloty.pl/tanie_loty,Warszawa_WAW_Charleroi_CRL,427.html
Issabell,
sorry, ale ja właśnie mam taki śmietnik w glowie
19.11.2011 Warszawa, moze byc metro centrum, coś się ogarnie w tej okolicy.
Kolejny weeknd lub jeszcze nastepny - tajemniczy wypad do.... Fey!!!
Jestem za!!! Zaraz idę spać bo inaczej zasnę z głową na klawiaturze kurczę jak fajnie się z wami rozmawia!!!
Issabell, no zlituj się kobieto, linka daj gdzie i co znalazlas ![]()
Tak...jedna przez druga i nie wiadomo co która i do czego...
Dzoja, musisz sprawdzic polaczenie Wa-wa i Bruksela (Charleroi) w Belgii!
Oj dżo...jakaś nieogarnięta jesteś...
http://www.eprzeloty.pl/tanie_loty,Warszawa_WAW_Charleroi_CRL,427.html
i tak Cię kocham ![]()
Dzieki ![]()
A mój były sprawdzi samolot czy sprawny do lotu i heja na przejaszczkę
Oj Boze, juz dawno sie tak nie nasmialam! Humor ma zupelnie inny!
Ja wiem...mnie nie można nie kochać...
Do mnie trzeba tak było od razu, ze Bruksela, a tak to charleroi mnie zmylilo ![]()
Ja wiem...mnie nie można nie kochać...
Cmooooooooooook :*
Fey, już sprawdzam co i jak i do cholery - podasz mail'a, albo chociaż ile chcesz za jego podanie? ![]()
Izula a kim jest Twój były?
Tak...jedna przez druga i nie wiadomo co która i do czego...
wszystko wiadomo, trzeba sie orientowac ![]()
i teraz mi się przypomina: hej Pippi Langstroompf holali, holala la ![]()
Izula a kim jest Twój były?
Mechanikiem saamolotowym działa na okęciu
Bruksela to ja wiem gdzie jest!
no, żeby nie było, że nie kształcona jakaś ![]()
Dzoj, wyslalam Ci mail'a! a co to za link? W minionym czerwcu chcialas przyjechac?;-)???
Oczywiscie zawsze jestes mile widziana, przynajmniej nie bede musiala sprzatac;-)!
Dżoja wiem że jesteś ksztalcona mogłaś nie pamiętać tylko
246 2011-11-13 01:59:12 Ostatnio edytowany przez Fey (2011-11-13 01:59:36)
Fey napisał/a:Dzoja, musisz sprawdzic polaczenie Wa-wa i Bruksela (Charleroi) w Belgii!
Bruksela to ja wiem gdzie jest!
no, żeby nie było, że nie kształcona jakaś
Hahahaha, wlasnie placze, ze smiechu tym razem!
Aha...to jak się Twój były dowie,że lecimy się zabawić to nas jeszcze z dymem puści...
oj tak mi wynalazło jak wpisałam warszawa Charleroi
to nie ja wymyśliłam
Dobra dziewczynki ja spadam bo już moja głowa coraz bliżejj klawiatury ściskam was serdecznie zobaczymy się w sobotę tylko jeszcze miejsce obgadamy. Naprawdę fajnie się z wami gada ściskam was i życzę szczęścia
Dzoj, wyslalam Ci mail'a! a co to za link? W minionym czerwcu chcialas przyjechac?;-)???
Oczywiscie zawsze jestes mile widziana, przynajmniej nie bede musiala sprzatac;-)!
Hallo!
tego linka podstępnie podrzuciła Issabell, żeby mi zafundowac powrót do przeszlości na moe zbolałe serce!
gdzież ja bym śmiala podróżowac w czerwcu minionego lata ! ![]()
Idę czytac maila od Ciebie Fey ![]()
Aha...to jak się Twój były dowie,że lecimy się zabawić to nas jeszcze z dymem puści...
No to mu nic nie powiem
Dobra dziewczynki ja spadam bo już moja głowa coraz bliżejj klawiatury ściskam was serdecznie zobaczymy się w sobotę tylko jeszcze miejsce obgadamy. Naprawdę fajnie się z wami gada ściskam was i życzę szczęścia
buziole Skarbie :*
Kurcze pomóż im to Ci jeszcze powiedzą,że im powrót do przeszłości zafundowałam..też byście się wzięły i spać poszły,a nie..
No to kiedy dziewuszki przyjezdzacie bo jakies wino musze kupic:-), Issabellka taz z nami wypije!
255 2011-11-13 02:05:51 Ostatnio edytowany przez Fey (2011-11-13 02:09:35)
uups
Przysięgam, nie kłamie - dostałam mail od Fey!!! - za darmo!! ![]()
Alleluja!! ![]()
no nie wiem nie wiem...zresztą ja nie znalazłam żadnych dostępnych lotów...może kiepsko szukałam...a Ty kiedy do Polski wracasz?
258 2011-11-13 02:10:11 Ostatnio edytowany przez Fey (2011-11-13 02:11:22)
Dzoja, zaraz wchodze na mojego mail'a! Ty widze jestes taki sam maly glupek jak ja:-)!
Kurcze pomóż im to Ci jeszcze powiedzą,że im powrót do przeszłości zafundowałam..też byście się wzięły i spać poszły,a nie..
Ja spioch stulecia nie sypiam od 2 tygodni, o!!
i mam na to wy*ebane ![]()
Issabell, weź się usmiechnij do smutnej Dżo, a nie tylko te trzy kropki, no ![]()
Fey, a Ty nie masz nic innego do roboty tylko spac??!! ![]()
Dzoja, zaraz wchodze na mojego mail'a!
nie ma spania! ![]()