Gdzie kupujecie biustonosze??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Gdzie kupujecie biustonosze???

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 170 ]

66 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2014-03-22 23:07:17)

Odp: Gdzie kupujecie biustonosze???

U chinoli w maximusie (pod Wawą)chociażby tam jest duża hala i kilka sklepów gdzie znajdę rozmiar, też miałam problem, ale połaziłam jak już znalazłam wzięłam od pań wizytówki i zawsze tam wracam, staniki od nich kosztują około 35 zł przy czym są znacznie lepszej jakości niż te po 15 czy 20 i również porównywalnej do tych drogich marek i czasem też równie ładne. Miałam taki komplecik różowo czarny w koronki przecudny a całość za 35, stanik przy intensywnym noszeniu zachował formę przez niemal rok.

Ostatnio kupiłam dwa, gładkie jeden szary drugi grafitowy idealnie dopasowane i o dziwo nawet fiszbiny się trzymają.

A rozmiar no cóż nie ukrywam wolałabym mieć nieco mniejsze piersi te są ciężkie, bez odpowiedniego usztywnienia przeszkadzają nawet podczas współżycia bo za przeproszeniem dyndają się boleśnie, a ubrania muszę kupować rozmiar dwa większe bo biust jest nieproporcjonalny do reszty

I żeby nie było że kupuje badziewie a potem marudzę, wolę rzeczy droższe a lepszej jakości, ale jeżeli nie widzę różnicy to nie widzę też powodu aby płacić więcej, a czasami też nie mam zbytniego wyboru jak np z butami, mam rozmiar 43/44 więc buty kupuję w deichmanie mimo że jakość pozostawia wiele do życzenia, to niestety w większości markowych sklepów nie kupię swojego rozmiaru. Dlatego do tej pory chodzę też w glanach bo są bardzo wytrzymałe i dostępne w rozmiarze 44 wink jako nastolatka nosiłam je bo były w klimacie jak  podrosłam to chciałam nosić też inne buty ale wybór mam jeden glany i buty z deichmana big_smile

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez vinnga (2014-03-25 08:46:25)

A oglądałyście 4 marca w Pytaniu na śniadanie wywiad z projektantką Ewą Michalak? Mówiła właśnie o stanikach z bazaru i o tym co wyróżnia dobry stanik. Mówiła o odpowiedniej elastyczności boczków i fiszbin.Żeby właśnie takie mogły być to muszą być uszyte z odpowiednich materiałów, które nie są tanie. Po Twoim wpisie mogłabym pomyśleć, że moje zakupy w sklepie internetowym spam markowych polskich staników Olimpia Dalii są przepłacone. Na szczęście Ewa Michalak przekonała mnie, że robię dobrze. Ciekawe Małpa 69 jak długo nosisz jeden stanik za 35 zł?

68

Zdaje się że napisałam że niektóre wytrzymują nawet do roku ale nie noszę ciągle jednego.

Mnie nie przekona niczyje gadanie skoro sama to sprawdziłam, jedyne markowe staniki które były lepsze to staniki które dostałam już nawet nie pamiętam od kogo rzeczywiście bardzo wytrzymałe, ale nie pasowało mi to że miseczka była z samej grubej koronki, wolę grubsze miseczki, podejrzewam jednak że te staniki były po jakieś 200 + zł, zresztą nie z Polski.

Po Twoim wpisie sądzę jednak że jesteś reklamowym spamerem konto świeże i już nawiązanie do konkretnej strony. Nie nabiorę się i myślę że inni też nie :C

69

Każda Dziewczyna,kobieta....wybiera taki biustonosz jaki jej pasuje i jak budżet domowy na to pozwala.
Co do wyglądu, jakości itd.... to również jest indywidualny wybór , każda z nas jest inna.
Tak samo z wyborem  czy na oko czy też przymierzasz. U mnie nie ma problemu ,czy wezmę na targu czy też
u chińca.... Dokładnie sprawdzam i oglądam w jaki sposób jet uszyty biustonosz.
Jedynie co mnie denerwuje to to że nie widzę już biustonoszów ,u których ramiączka są na stałe.
Trafia mnie kiedy ubieram się szybko, bo muszę a tu odpina mi się ramiączko! Protestuje tongue

70

Milionek napisał/a:

Każda Dziewczyna,kobieta....wybiera taki biustonosz jaki jej pasuje i jak budżet domowy na to pozwala.
Co do wyglądu, jakości itd.... to również jest indywidualny wybór , każda z nas jest inna.
Tak samo z wyborem  czy na oko czy też przymierzasz. U mnie nie ma problemu ,czy wezmę na targu czy też
u chińca.... Dokładnie sprawdzam i oglądam w jaki sposób jet uszyty biustonosz.
Jedynie co mnie denerwuje to to że nie widzę już biustonoszów ,u których ramiączka są na stałe.
Trafia mnie kiedy ubieram się szybko, bo muszę a tu odpina mi się ramiączko! Protestuje tongue

Popieram! Albo jak jesteś w sklepie pochylasz się do półki a tu ramiączko strzeliło i wystaje z pod bluzki i weź teraz przypinaj wink

71

H&M i uwielbiam outlet Calzedonia & Intimissimi - zawsze wychodzę z całą siatą smile

72

mrorka napisał/a:

H&M i uwielbiam outlet Calzedonia & Intimissimi - zawsze wychodzę z całą siatą smile

Faktycznie obkupienie się w takich "śmieciówkach" to nie problem. Ludzie przecież tam jest sam szajs.

73 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2014-03-26 00:36:43)

Polski H&M faktycznie nie powala ale we francuskim mają zupełnie inne ubrania, ładne i dobre acz nie wybitne gatunkowo.

74

W dobrym sklepie internetowym można kupić stanik naprawdę dobrej jakości. Nie tam z jakiś bazarków. Zazwyczaj kupuję na spam - Bardzo dobra jakość produktów.

75

Na e-lady miało być smile

76

A ja biustonosze kupuję tylko w sklepie z bielizną. Nie wierzę sieciówkom, które przy okazji oferują jeszcze dresy czy koszulki. Mam swoje dwie ulubione firmy bieliźniarskie i kupuję tylko te marki - Axami i Wiesman. Fakt, więcej za nie zapłacę ale fiszbiny nawet po roku nie wychodzą, miseczki się nie odkształcają, a po długim czasie biustonosz wygląda jak nowy smile

77

Nie specjalnie lubię chodzić do sklepów. Dlatego ja kupuję w firmie Alles, przez Internet jak do tej pory jestem bardzo zadowolona smile
Polska firma świetne wykonanie, szybko też wysyłają zamówiony produkt.

78

Przed zakupem każdego stanika, trzeba najpierw prawidłowo zmierzyć swoje wymiary smile
Kształt naszego biustu z biegiem lat może nieco się zmienić (ciąża, karmienie piersią itp.)
Tak naprawdę fundamentem naszego biustu jest nasz obwód - tutaj wyczytałam, że właśnie na nim opieramy 90% jego ciężaru.
Dla zainteresowanych polecam artykuł w serwisie ibeauty.pl Jak wybrać idealny biustonosz.
Trzeba pamiętać o czterech ważnych zasadach, a potem możemy wybrać się do sklepu.
W moim przypadku New Yorker, też się sprawdza wink

79

różnie zależy gdzie są fajne promocje. Nie powiem że mam ulubiony sklep, bo tak nie jest. Ostatnio kupiłam z dwa razu biustonosze w lidlu i powiem wam , że dobre są jakościowo i jestem z nich zadowolona i cena też dobra...

80

A ja prawie nigdy nie kupuje, bo prawie nigdy nie mam biustonosza na sobie big_smile I problem z glowy.

81

Kupowałam w Triumphie, ale po ostatnim staniku z tego sklepu, którego wystający drut prawie mi zgilotynował cycek, stwierdziłam, że koniec. Szkoda 200zł na stanik, który po 2 miesiącach do niczego się już nie nadaje. Teraz kupuję na targu w moim mieście za 15zł sztuka. Jak się zużyje, to wywalam i kupuję nowy.

82

To zależy gdzie akurat trafisz. Sklep sklepowi nierówny... ;/

83

ja często na allegro ale tylko w przypadku victoria's secret.

84

Biustonosze zakupuję w liparie.pl Fajny sklep z bielizną i biustonoszami. Ostatnio nawet zaopatrzyłam się w gorset. Bardzo wygodnie się je nosi, nie czuje żadnego ucisku ani nic.

85

ja tylko w sklepach stacjonarnych. biustonosz jest na tyle ważny, że nie wyobrażam sobie najpierw go nie zmierzyć

86

Zdecydowanie stacjonarnie, bo muszę przymierzyć. I najlepiej polskie marki, mam trzy sklepy w swoim mieście, do których chodzę

87

Jak się zna swój rozmiar to czy kupi się firmowy czy też nie to napewno nie zaszkodzi piersiom. Różnica jest tylko w jakości materiału. Zawsze tak robię choć niedawno trafiłam w moim ukochanym sklepie (zwyczajnym nie żadnym firmowym) na przecenę żelowych biustonoszy marki Bellinda i najpierw kupiłam 1 a jak się zorientowałam jak świetnie leży po przymierzeniu w domu wróciłam po kolejne 3 i nie żałuję. Teraz chyba się przerzucę albo na tę markę albo właśnie na jakiekolwiek inne byle miały tą żelową wkładkę.

88

Ja niestety mam problem z doborem biustonosza, ponieważ mam średniej wielkości piersi i denerwują mnie staniki push up wypchane gąbką, bo takich nie mogę nosić (w tym przypadku mam za duże piersi), a znowu staniki bez gąbek są z dużymi miseczkami i do nich mam za małe piersi. W moim mieście nie ma sklepu z markową bielizną... Najbliżej mam 40 km do Intimisimi w galerii, tylko jakoś nie umiem przeboleć, że stanik może kosztować 100 zł sad Ale racja trzeba mieć dobrze dobrany biustonosz! Źle dopasowany brzydko wygląda pod ubraniami np. odstaje; źle podtrzymuje piesi, ściska za mocno przy plecach i też odbija się jak wałek hmm
Powiedzcie, czy jesteście zadowolone z biustonoszy Intimisimi, czy polecacie? Nie chcę wydać 100 zł na marne. A może znacie salony, gdzie są miłe, doświadczone panie, które doradzą?

89

YES-woman napisał/a:

jakoś nie umiem przeboleć, że stanik może kosztować 100 zł sad

Moja droga, od 100 zł to się dopiero zaczynają dobre staniki wink Tylko oczywiście drogi nie zawsze znaczy dobry. Z sieciówek typu Intimissimi lepiej nie korzystać, bo tam płacisz za markę, nie za jakość.
A tutaj macie mapkę dobrych sklepów ze stanikami: https://www.google.com/maps/d/viewer?mi … p;hl=en_US

90

H&M: )

91 Ostatnio edytowany przez chloe2 (2015-12-13 20:07:15)

Kupuję w sklepach z bielizną. raz może kupiłam na oko ale wolę przymierzyć, ponieważ to trochę jak z butami-rozmiar rozmiarowi nierówny

92

Staniki niemieckich marek są rewelacyjne np Triumph .. zawsze można coś sobie dopasować czy z push up czy bez . Osobiście wolę wydać 100zł czy więcej niż 20zł i mieć stanik do pierwsze prania bo wyjdą fiszbiny czy co innego się z nim zrobi;/ masakra . Polecam zaufana stronkę internetową w której zamawiam staniki
ekubas.pl

93

Fajne biustonosze są w liparie.pl ja się u nich zaopatruje. Mam duży biust i ciężko czasem mi gdzieś coś dobrać. U nich nie mam żadnego problemu. Bardzo polubiłam ich staniki.

94 Ostatnio edytowany przez motylek75 (2016-03-06 19:47:57)

Zawsze starała się kupować bieliznę tylko w dobrych sklepach,myślałam że panie tam sprzedające znają się na swojej pracy-nic mylnego im zależało tylko na ilości sprzedanego towaru.
Dwa lat temu trafiłam do salonu brifiterskiego i tam wyszła prawda o mojej bieliźnie.
Okazało się że noszę zbyt mały biustonosz-z rozm.80B zrobiło się 75E !!!
Panie brifiterka wymierzyła mnie dokładnie i dobrała stanik! i Eurekaaaaaaaa
Pokazała jak się zakłada stanik,jak pielęgnować piersi.
Po 3 tyg!!!!!!!!! zauważyłam że mój biust się poprawił!!!
Na dobry biustonosz trzeba wydać ponad 150zł,wiem że dla niektórych to majątek ale ja wole mieć dwa dobre biustonosze,i nie wierze jak ktoś mówi że stanik z bazaru leży na nim doskonale.

95

rozmiar rozmiarowi nie równy, nie kupuję przez internet.
lubię biustonosze z esotiq ale kupuję tylko na wyprzedażach u nich smile

96

Drogie Panie. Jako posiadaczka w miarę normalnego biustu, takiego ciut większego, gorąco polecam porady braffiterki przy doborze stanika. Jeżeli macie piersi drobne, to nie ma potrzeby, byście wydawały fortunę na drogie staniki do podtrzymywania ciężkich piersi, bo nie warto, a często na takim bazarku można dostać cuda i rozmiary też są smile
Natomiast dla większych w tym miejscu pań (przynajmniej dla mnie, bo do najszczuplejszych też  nie należę), biustonosze, które nie krzywdzą piersi zaczynają się od 200 zł... I są to marki (polecam brytyjskie, bo mają idealną rozmiarówkę DLA KAŻDEJ KOBIETY) : Freya, Panache i kilka innych.
Mierzcie w sklepach, kupować można na stronie   brastop . Bywają tam mega okazje cenowe. Do tego forum o biustonoszach balkonetka , blog z przeglądem biustonoszy stanikomania   i można się wzbogacić o nową, przydatną wiedzę smile

97

Ja kupuję przez internet,wychodzi mi taniej niż w sklepach.

98

Ja kupuję przez internet, dlatego, że to szybki i wygodny sposób, wolę kupić przez internet zamiast chodzić po sklepach.

99

a mnie się udło ostatnio kupić w pepco i powiem, ze jest to mój ulubiony biustonosz

100

Kiedyś kupowała z rynku i nie byłam zadowolona . Tak samo jak z pepco to samo co na rynku . Drut wychodzi po drugim praniu / Raz kupiłam z dobrych marek stanik i teraz tylko takie kupuje bo wiem za co płace komfort i wygoda .ekubas.pl promocje smile

101

ja kupuje przewaznie w firmowych salonach. Nie chodzi nawet o wzornictwo czy coś w tym stylu, ale przede wszystkim o komfort. Te bazarowe są strasznie niewygodne i ciężko dobrać rozmiar.

102

Od niedawna kupuję staniki w internecie, bo jest szybko i wygodnie. Moim sklepem numer 1 jest nbielizna.pl smile Mają naprawdę ogromny wybór bielizny dobrej jakości w niskich cenach. smile

103

W sklepie dla 11-letnich dziewcząt big_smile

104

Ja mam w swoim mieście sklep z bielizną brytyjskich marek typu freya, panache. I tylko takie kupuję. Pani jest braffiterką, zawsze fachowo i prawidłowo dobierze mi biustonosz. Koszt 200 - 250 zł. Wolę mieć dwa czy jeden stanik do roku zakupiony, dobrej marki, niż 15 z bazarku, gdzie ich jakoś jest niestety tak kiepska, że deformują piersi a zapięcie wędruje niemalże na szyję. Tak przynajmniej było w moim przypadku.

105

Od dłuższego czasu kupuję staniki przez internet i nie mam problemów z rozmiarem. Ale widzę z doświadczenia  że te markowe są dużo bardziej wytrzymałe. nie lubię allegro i często kupuję ze sklepów internetowych, ale tu też jest problem bo po złożeniu zamówienia piszą że niestety ale nie mają już na stanie. Jedyny sklep jaki w sumie mogę polecić to ciuszki u muszki. Bardzo miła pani to obsługuje i jeszcze nigdy nie miała problemów. Allegro dla mnie odpada bo teraz trudno się połapać czy coś jest chińskie czy faktycznie porzadne.

106

Od wielu lat kupuję biustonosze marki Triumph w sklepach firmowych.Mam sprawdzony model
biustonosza,jestem z niego bardzo zadowolona.

107

Nigdy nie kupiłam biustonosza na bazarku. Zazwyczaj kupuję w H&M, nie są aż takie drogie a bardzo ładnie wykonane i długo służą smile

108

Czesc dziewczyny - potrzebuje pomocy od kogos z Warszawy.
Kiedys na Grochowskiej w sklepie ATUT pracowala kobieta, do ktorej przyjezdzalo sie z calej polski /i nie tylko/, grzecznie stalo sie w kolejce 2-3 godziny i czekalo, az dobiora dobrze stanik, naucza go ubierac, 'prostowac' biust itd. Czasem tez nakrzycza, jak sie czlowiek nie stosowal do instrukcji i np nosil swoje stare zle staniki, albo kupowal jakis wynalazek niby w tym samym rozmiarze, ale innej firmy i oczywisice nijak sie to mialo do tego co trzeba nosic.  Oczywiscie pelna rozmiarowka na polkach. Kobieta wiedziala od razu jaki masz rozmiar, nawet jak wchodzilas w futrze. Oczywiscie weszlam w 75C i wyszlam w 70E, po 'wyprostowaniu' biustu sie okazalo, ze F.
Przez lata przyjezdzalam do niej z Krakowa, ale niestety pewnego pieknego dnia okazalo sie , ze poklocila sie z wlascicielem i otworzyla wlasny sklep. Podobno na Chmielnej, ale nie chcieli nic powiedziec wiecej /nie dziwie sie, bo jakos pusto zupelnie bylo w ich sklepie jak ona odeszla/. Na Grochowskiej niestety jej wychowanka nie daje rady i jeden ze stanikow, ktory mi wybrala zupelnie sie nie nadawal do noszenia. Czy ktoras z Was kojarzy moze ten sklep i ta kobiete? Nawet nie pamietam jak sie nazywa /chyba podwojne nazwisko/. A moze wiecie gdzie w Warszawie jest jakis niewielki /chyba/ sklepik z Triumphem, pewnie z Felina tez, w ktorym czeka sie w kolejce jak za komuny? Bo to na pewno jej sklep;)
Poniewaz mam do Wawy kawalek to moze ktos z Was pomoze? Juz zupelnie nie mam w czym chodzic, stare zapasy sie zdarly, zostal mi JEDEN ostatni dogorywajacy biustonosz. Ostatnio przymierzylam ponad 50 stanikow w kilka godzin w 6 lub 7 sklepach i niestety lipa. Mam ochote siasc i plakac. Jedyna moja nadzieja w tamtej kobiecie, w Krakowie albo sie nie znaja albo po prostu nie maja rozmiarowki /70-75G teraz chyba, bo mi sie przytylo niestety troche/. Szukam juz ponad rok wiec sytuacja jest naprawde dramatyczna - za chwile nie bede miala w czym chodzic.

109 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-07-26 07:10:58)

W sklepie ava lingerie. Rozmiar dobrala mi brafitierka,, u niej stanik kupilam za 80 zl a staniki z tej firmy na stronie sklepu kupic mozna na wyprzedaży za 35 zl. Jestem zadowolona bo mam wiekszy biust odkad przytyłam( 85 d). Wczesnie,j gdy miałam mniejszy biust, wystarczyly mi z bazaru staniki, ale potem w żadnym sklepie nie moglam kupic nic, żeby mnie nie uwieralo,  cisnelo, a teraz wreszcie mam porządny biustonosz. Na razie jeden, ale przymierzam sie kupić kolejne. Na razie mam tez na lato tez z bazaru, ale nawet dobry jakosciowo  stanik bes fiszbinow, taki top xxl na lato (  15 zl ) do chodzenia po domu. Spie tez w staniku, bo szczerze mowiac zle sie czuje bez biustonosza teraz gdy sa duze. Nie moge sie doczekac kiedy jeszcze schudne, dlatego poki co nie kupuje duzo bielizny czy ubran w tym rozmiarze, bo musze schudnąć. Nie ma to jak male piersi rozmiar b, tesknie do tych czasów. Co dopiero maja powiedzieć kobiety z wiekszym rozmiarem, współczuję, Nie ma co ukrywać, sa piekne duze rozmiary ale latwo nam kobietom nie jest.

110

to ja Wam powiem, że jedne z lepszych i wygodniejszych stanikow kupilam w TKMaxxie. jeden to nawet mam od kilku ladnych lat i jest nie do zdarcia. nie rozciagnal się o milimetr i nie ma praktycznie żadnych śladów użytkowania.

jako że mam ładne piersi, to nie lubię wszelkich usztywnianych biustonoszy, a w TKMaxxie właśnie jest rozmiarowka na mnie idealna no.i cena w kwocie od 39 zł za calkiem niezłe marki naprawdę nie jest zabójcza.

generalnie stanikow nie lubię, ale jak już muszę jakiś kupić, to tylko w tym sklepie.

111

Ja nie wiem, ale według mnie biustonosze Triumpha to masakra. Kiedyś były owszem jednak jakość się znacznie popsuła. Obecnie kupuję polskie biustonosze głównie przez internet. Wyszukuję w sklepach internetowych ciekawych modeli i przymierzam wybrany model w sklepie stacjonarnym. Jeśli pasuje to kupuję w internecie, trochę taniej. wink

112

Ja ostatnio wybrałam siędo sklepu Victoria's Secret i okazało się, że do tej pory nosiłam zły rozmiar! Profesjonalna bra-fitterka stwierdziła, że nie noszę 32B a 32D!!! Poczułam się jakby mi cycki urosły! big_smile chociaż na początku nie dowierzałam, przymierzyłam i kurczę, kobieta miała rację - zupełnie inaczej leży, inaczej się czuję, różnice poczułam niemal od razu.

Potem zamówiłam jeszcze 2 rozmiary od nich przez internet - w doradzonym przez bra-fitterkę rozmiarze i pasują jak ulał. Polecam każdej kobiecie wybranie się do profesjonalnej bra - fitterki, możecie być zaskoczone!

Wcześniej kupowałam na bazarku, albo w sklepach odzieżowych.

113 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-07-30 17:28:33)

tak ja zanim trafiłam do specjalistki od cycków to nosiłam 80 b a teraz mam 85d:) magia:0

114

Ostatnio w Dopasowanej. Wcześniej kupowałam w sieciówkach, rozmiar totalnie nie dobrany;)

115

Ja tam kupuję tylko z allesa! Staniczki wygodne i mają super wzorki smile

Ja najczęściej kupuję w popularnych sklepach z bielizną ale zdarzy się też na  bazarku. Tak przymierzam się od pewnego czasu żeby wreszcie pójść do brafiterki ale jakoś wiecznie mi nie po drodze.

117

Kupuję tylko w sklepach internetowych, te z bazaru mają kiepska jakość, nie lubię ich,poza tym ciężko dobrac rozmiar z tych bazarowych. Ostatnio kupowałam na misterna.pl, czasem na Allergo.

118

Dość nie dawno wynalazłam nową stronkę gdzie można kupić staniki. Ceny mają przystępne bardzo więc postanowiłam zaryzykować z jednym. Rozmiarówka pełna, można sobie dobrać i na obwód i na wielkość miseczek. Wszystko łatwo zmierzyć i fajnie wytłumaczone. Kiedy przyszedł do mnie biustonosz, byłam pod wrażeniem jakości, dobra i bardzo wygodnie się go nosi. Rozmiar dobrałam przez ich rady idealnie. Sklep nazywa się [spam] i mają naprawdę duży wybór i na każdy biust wink

119

Bazarowe staniki to zło,  z samym rozmiarem jest ciężko. A gdzie polecacie zakup sportowego? Szukam czegoś naprawdę wygodnego.

120

Ja od jakiegoś czasu kupuję biustonosze w sklepie internetowym Świat Kobiet Ana.
Przede wszystkim dlatego, że mają dużo rozmiarów i łatwiej jest tam znaleźć idealnie dopasowany stanik.
To co sobie jeszcze cenię w takich sklepach to to, że masz bogatą ofertę w jednym miejscu (fiszbiny, nie fiszbiny, push-upy tongue),
no i można zobaczyć jak taki biustonosz leży na modelce ze zdjęcia. To też w jakiś sposób pomaga. smile

121

a ja to bym chciala znaleźć sklep stacjonarny gdzie jest duzy wybór stanikow nieusztywnianych

mam super piersi i juz od lat nie trzymam ich w żadnych pushupach, bo nie widzę powodu

a takich nieusztywnianych w ogóle jest bardzo mało. co z tego, że mi sie jakiś model podoba, jak jest tylko usztywniany

122

Od pewnego czasu urabiam Ettiene. Duży wybór, możliwość odesłania w naruszonym opakowaniu.

123

Na zalando bardzo czesto i fajne sa tez w H&M

124 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-04-30 01:26:12)

Ja mam swoją zaprzyjaźnioną brafiterkę w mieście i ona mi pomaga dobrać biustonosz smile problem mam taki, że mam mały biust i trudno tak dobrać, żeby wyglądał apetycznie a jednocześnie naturalnie smile Staram się kupować biustonoszy dobrych firm, żeby starczyły na dłużej smile Powiem Wam, że zazdroszczę facetom, mój mąż zamawia po prostu majtki przez internet, zawsze z jednego sklepu, tylko [spam] i zadowolony. Twierdzi, że się wstydzi kupować bieliznę osobiście yikes To ciekawe co by zrobił jakby musiał kupić biustonosz, który wiadomo, że trzeba przymierzyć big_smile

125

Ja dziś poznałam co to znaczy posiadać piersi o nietypowym rozmiarze roll

Przeszłam z córką poł miasta żeby znaleźć stanik w rozmiarze 65F a i tak skonczyło się w firmowym, bo nic taniego w tym rozmiarze się nie kupi hmm

Mloda po którymś tam sklepie gdzie słyszy "większych rozmiarow nie mamy"  już  prawie garbata ze sklepu wychodziła - tak że chce czy nie chce  -  muszę placić.

Normalnie sama zaczynam mieć jakąś fobię kiedy kupujemy nowy stanik, że znow się okaże, że urosły...

Nadmiar to jesnak też nic dobrego.

126 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2017-05-03 10:38:29)

Iceni napisał/a:

Ja dziś poznałam co to znaczy posiadać piersi o nietypowym rozmiarze roll

Przeszłam z córką poł miasta żeby znaleźć stanik w rozmiarze 65F a i tak skonczyło się w firmowym, bo nic taniego w tym rozmiarze się nie kupi hmm

Mloda po którymś tam sklepie gdzie słyszy "większych rozmiarow nie mamy"  już  prawie garbata ze sklepu wychodziła - tak że chce czy nie chce  -  muszę placić.

Normalnie sama zaczynam mieć jakąś fobię kiedy kupujemy nowy stanik, że znow się okaże, że urosły...

Nadmiar to jesnak też nic dobrego.

A no nie, sama coś o tym wiem z powodu rozmiaru biustu, mam wiecznie przeciążony mięsień zębaty, a w dodatku pojawiają mi się punkty spustowe, garbie się bo autentycznie nie mam siły siedzieć prosto, mięsień zębaty boli mnie potwornie a próby jego rozmasowania= łzy, inna sprawa że z uwagi na skrzywiony kręgosłup mam takich miejsc o wiele więcej, ale tu jest właśnie najgorzej z uwagi na dodatkowe obciążenie biustem...

Kiedyś kupowałam tylko staniki grube i sztywne, nie wiem chyba miałam fobie że mi będzie sutki widać tongue. Teraz raczej kupuje miękkie o dziwo (tak dla mnie to było zaskoczenie) lepiej trzymają biust i lepiej się dopasowują.

"podziwiam" kobiety które montują sobie z własnej woli gigantyczne implanty...

Ostatni stanik kupiłam wysyłkowo z C&A, o dziwo był idealny, kupiłam bo ładnie wyglądał, moje kolory- czerń i czerwień.

127

ja może fobii nie mam, ale jak mi sutki spod bluzki widać to mi jakoś głupio okrutnie wink

128 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-10-18 16:55:42)

Ja ostatnio kupilam MyWonderBra samonośny i jest super! Mam czarny B i trzyma się bardzo dobrze plus ładnie podnosi biust smile

[nieregulaminowy link]

129

ja staram się kupować firmowe, ale na promocjach. Ceny są wysokie, ale jakość też jest wyższa.  Moim zdaniem tanie  biustonosze są bardzo niewygodne.

130

Zwykle zamawiam przez internet. Dużo większy wybór a także niższe ceny. W sklepach stacjonarnych dużo rzadziej kupuje.

Posty [ 66 do 130 z 170 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Gdzie kupujecie biustonosze???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024