U chinoli w maximusie (pod Wawą)chociażby tam jest duża hala i kilka sklepów gdzie znajdę rozmiar, też miałam problem, ale połaziłam jak już znalazłam wzięłam od pań wizytówki i zawsze tam wracam, staniki od nich kosztują około 35 zł przy czym są znacznie lepszej jakości niż te po 15 czy 20 i również porównywalnej do tych drogich marek i czasem też równie ładne. Miałam taki komplecik różowo czarny w koronki przecudny a całość za 35, stanik przy intensywnym noszeniu zachował formę przez niemal rok.
Ostatnio kupiłam dwa, gładkie jeden szary drugi grafitowy idealnie dopasowane i o dziwo nawet fiszbiny się trzymają.
A rozmiar no cóż nie ukrywam wolałabym mieć nieco mniejsze piersi te są ciężkie, bez odpowiedniego usztywnienia przeszkadzają nawet podczas współżycia bo za przeproszeniem dyndają się boleśnie, a ubrania muszę kupować rozmiar dwa większe bo biust jest nieproporcjonalny do reszty
I żeby nie było że kupuje badziewie a potem marudzę, wolę rzeczy droższe a lepszej jakości, ale jeżeli nie widzę różnicy to nie widzę też powodu aby płacić więcej, a czasami też nie mam zbytniego wyboru jak np z butami, mam rozmiar 43/44 więc buty kupuję w deichmanie mimo że jakość pozostawia wiele do życzenia, to niestety w większości markowych sklepów nie kupię swojego rozmiaru. Dlatego do tej pory chodzę też w glanach bo są bardzo wytrzymałe i dostępne w rozmiarze 44 jako nastolatka nosiłam je bo były w klimacie jak podrosłam to chciałam nosić też inne buty ale wybór mam jeden glany i buty z deichmana