Masturbacja - jak to się robi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masturbacja - jak to się robi?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 11 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 657 ]

131

Odp: Masturbacja - jak to się robi?

Ja mam problem z masturbacją. czasami wychodzi - i to maksa. ale rzadko. pomóżcie! nie wiem co robić. ;< Macie jakiś sposób który na serio działa?! Aha. i czy można się masrurbować podzcas okresu?

Zobacz podobne tematy :

132

ja korzystam z prysznica- wychodzi najlepiej, czasami dochodzę pocierając swoja łechtaczkę palcami, ale bardziej satysfakcjonuje mnie prysznic. Mój były nie potrafił mnie doprowadzić do orgazmu:(

133

Ansja napisał/a:
Monicca20 napisał/a:

O Rzadziej ocieram sie o meble lub koldre oraz dotykam wlasnym jezykiem lechtaczki. To by bylo na tyle. Pozdro. smile

Pocierasz własnym językiem swoją łechtaczkę?? Jak to robisz??

mnie tez zaciekawiło yikes

Kasix napisał/a:

Aha. i czy można się masrurbować podzcas okresu?

można. normalnie smile

134

My we dwie się mastrubujemy , kolezanka mnie a ja koleżankę. Ona lubi jak ja jej to robię                                       
,ją to tak podnieca że ma kilka orgazmów  , jak ją liże języczkiem po łechtaczce                               
.Radzę WAM ,                                       
że dziewczyna dziewczynie najlepiej zrobi dobrze. Polecam , taki sex  , jest odlot niesamowity

135

Iwona22 napisał/a:

My we dwie się mastrubujemy , kolezanka mnie a ja koleżankę. Ona lubi jak ja jej to robię                                       
,ją to tak podnieca że ma kilka orgazmów  , jak ją liże języczkiem po łechtaczce                               
.Radzę WAM ,                                       
że dziewczyna dziewczynie najlepiej zrobi dobrze. Polecam , taki sex  , jest odlot niesamowity

ale to juz chyba nie jest masturbacja tylko normalny stosunek.

136

szczerze Wam powiem i może to się wydać dziwne ale nigdy się nie masturbowałm. Zawszę miałam chłopaka.
pierwszego chłopaka miałam w wieku 17 lat i spotykałam się z nim 3 lat niestety poznał inną i zerwał ze mną.
A później pojawił się Patryk

137

SylwiaFM napisał/a:

szczerze Wam powiem i może to się wydać dziwne ale nigdy się nie masturbowałm.

nie jesteś sama smile

138

dzięki
nie wyobrażam sobie tego jak robię sobie dobrzę

139 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-10 22:17:42)

ja w ogole nie wiem jak niektórym kobietom może sprawiać przyjemność (niektóre tek to opisują jakby w danej chwili dochodzily) ocieranie się np. o kołdrę jak tu pisały. albo używanie wibratora... od tego mam osobistego "pracownika" którego kocham . xD ( ;*)

140

CookieBitch napisał/a:

od tego mam osobistego "pracownika" którego kocham . xD ( ;*)

Zgadzam się.
Nie wyobrażam sobie wibratora lub czegoś innego w mojej c.....
Nie potrzebuje nawet tego bo jak będę chciała żeby było mi dobrze to zrobię to z moim chłopakiem w romantyczny sposób.

141

SylwiaFM napisał/a:
CookieBitch napisał/a:

od tego mam osobistego "pracownika" którego kocham . xD ( ;*)

Zgadzam się.
Nie wyobrażam sobie wibratora lub czegoś innego w mojej c.....
Nie potrzebuje nawet tego bo jak będę chciała żeby było mi dobrze to zrobię to z moim chłopakiem w romantyczny sposób.

szczerze? widząc ile osoób tu się wypowiadało czułam się dziwna, a nawet inna.
nie jestesmy same wink

142

dobrze wiedzieć że jest nas trochę. Samemu to tak głupio

143

Są różni ludzie, mają różne potrzeby, ale to, że Wy się nie masturbujecie, nie oznacza, że jesteście "inne" smile Wydaje mi się, że osoby, które są w związku, nie mają takich potrzeb, by się samemu zaspokajać, skoro mają "lepsze" możliwości..

144

każdy ma w sobie coś innego
My akurat  to

145

nawet jak nie mialam nikogo nie mialam takej potrzeby. czytalam duzo opowiadan erotycznych xD chyba to mnie zaspokojalo... nie wiem.. teraz nie potrzebuje niczego.. tylko Jego ;*

146

Ale to też nie jest jakaś reguła.. Osoby w związku także się masturbują, więc to jest uzależnione o wielu czynników, nie zawsze takich samych dla wszystkich..

147

to fakt.
Bo może w danym związku facet lubi patrzeć na kobietę która sama się zaspokaja i odwrotnie.
Każdy związek ma coś innego w sobie

148

SylwiaFM napisał/a:

to fakt.
Bo może w danym związku facet lubi patrzeć na kobietę która sama się zaspokaja i odwrotnie.

właśnie tego nie rozumiem. nie wiem, może dziwna jestem ale ja to traktuję jako pewnego rodzaju zdradę. ktoś zdradza kogoś z samym sobą...

149

niektórym może tak się wydawać   ale w niektórych związkach takie coś partnerów rajcuje. Każdy związek ma inne upodobania

Mój facet nigdy tego nie robił zresztą ja też bo mamy siebie.

150

ja nie potępiam ludzi, którzy to robią albo par, które lubią na to patrzec. to ich prywatna sprawa. no a ja.. no nie umiem zdradzac.. nawet sama ze sobą. dobranoc wink

151

CookieBitch napisał/a:
SylwiaFM napisał/a:

to fakt.

właśnie tego nie rozumiem. nie wiem, może dziwna jestem ale ja to traktuję jako pewnego rodzaju zdradę. ktoś zdradza kogoś z samym sobą...

jak to zdrada z samym sobą ?
to nie tak.

skoro facet to lubi i kobieta nie ma oporów to czemu nie ?

152

oazuu napisał/a:
CookieBitch napisał/a:
SylwiaFM napisał/a:

to fakt.

jak to zdrada z samym sobą ?
to nie tak.

skoro facet to lubi i kobieta nie ma oporów to czemu nie ?

w tym przypadku masz racje. ale mi chodzi o takie.. hmm. "chce mi sie, dobra zrobie to" .... nie umiem tego wyjasnic. mowilam dla niektorych to sie wyda dziwne ale cuz.. no ja dziwna jestem .

153

nie jesteś dziwna.
P:o prostu każdy ma swoje zdanie na ten temat smile

154

nie jesteś dziwna, Ty masz tak. ja mam inaczej i właśnie dzieki temu jest ciekawie big_smile
moim zdaniem to nie jest żadna zdrada.

155

Mam pytanie.;) Czy podczas masturbowania się prysznicem, jaka jest najlepsza poza? Leżącą, siedząca, stojąca...? I jak długo trzeba używać prysznica żeby dojść? Może jestem zbyt zniecierpliwiona i za szybko chciałabym to poczuuć.

156

widzę że znaleźli się zwolennicy masturbacji

157 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-11 21:59:06)

Arczi16 napisał/a:

SylwiaFM dobrze jzu wam nie przeszkadzam...
ale poczytac sobie moge?

oczywiście, że mozesz. ale jeśli chcesz pisać najlepszym rozwiązaniem jest rejestracja.

158

Arczi16 napisał/a:

ale poczytac sobie moge?

tak możesz pisać i nawet wyrażać swoje opinię tylko rozsądnie.
Zapraszam do rejestracji

159

SylwiaFM napisał/a:
Arczi16 napisał/a:

ale poczytac sobie moge?

tak możesz pisać i nawet wyrażać swoje opinię tylko rozsądnie.
Zapraszam do rejestracji

juz o tym pisałam tongue

160

Cookie sorki pisałam pewnie w tym czasie co Ty wysłałaś smile

161

już to zgłosiłam

162

W przypadku takich sytuacji, jaka miała miejsce przed chwilą, proszę kontaktować się ze mną smile Na forum jestem codziennie, ale nie przez 24 h , dlatego nie jestem w stanie śledzić wszystkiego.
Mój mail jest podany pod nickiem. Pozdrawiam!

163

ok nie ma problemu

164

Dopiero przed chwila odkrylam te Forum i tak mnie zaintereowalo ze doczytalam do samego końca:) Ja Tylko chciałam dodać, ze moim zdaniem masturbacja jest czyms ludzkim czy ktos jest w zwiazku czy też nie:) Ja osobiście nigdy nie dopieszczalam sie vibratorem ale na paluszki nie narzekam. Uwazam ze sa o wiele lepsze od metody z prysznicem:) Silniejsza jest przyjemność:)

165

YourDream napisał/a:

Dopiero przed chwila odkrylam te Forum i tak mnie zaintereowalo ze doczytalam do samego końca:)

Zapraszamy do jak najczęstszego zaglądania na nasze forum a także do zalogowania się:)

166

Kamusiaaa napisał/a:

Mam pytanie.;) Czy podczas masturbowania się prysznicem, jaka jest najlepsza poza? Leżącą, siedząca, stojąca...? I jak długo trzeba używać prysznica żeby dojść? Może jestem zbyt zniecierpliwiona i za szybko chciałabym to poczuuć.

Moim zdaniem jest najlepsza pozysja lezaca opisze:
połz sie wygodnie na plecach i regkracz nogi najbardziej ja mozesz ja je zawsze na sciankach kabiny kłade wink

167

Dziekuje Ansja wlasnie zalogowalam sie niedawno:)

168 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-13 20:04:47)

ale wstyyyd. siedziałam na historii noga na noge i machałam sobie tą noga nagórze. stwierdziłam, ze mi dobrze. boże... a nauczyciel cały czas miał mnie a widoku:/ poza tym... w klasie było dużo ludzi ahh hmm zle mi z tym.

169

Jednym słowem moralniak...;) Nie martw sie Cookie mi tez to sie kiedys zdazylo..;] Myslalam ze zapadne sie pod Ziemie.. Od tej pory nie robie tego w publicznych miejscach ;p

170

Hmmm co do tej 11 latki, która się tu wypowiedziała...myślę, że to nie jest jakiś wymysł...jest wiele osób, które zaczynają masturbację już we wcześniejszym wieku...sama mam 15 lat i hmmm....też się masturbuję(cały raz w tygodniu)ale....hmm...jestem zła na siebie, że w ogóle to robię, miałyście Panie takie wrażenie, że jest ok, bo to jest bardzo przyjemne ale...że nie powinno się tego robić?Na którejś tam stronie wypowiedziała się pewna Pani, że ma potem problemy z orgazmem przy stosunku...czy to prawda?

Przepraszam, że napisałam tak bez ładu i składu ale...hmm w moim otoczeniu nie znam osoby, która b się nie masturbowała, a ja sama nie chciałam się do tego przyznać.....

171

Powinno, nie powinno. Ja mam wyrzuty sumienia z powodu mojej wiary, ale doszłam do wniosku, że nikogo tym nie krzywdzę. Siebie też nie. Ani partnera z którym jestem. Negatywnego wpływu na zdrowie też to nie ma. Nie mogę ot tak dojść podczas stosunku, ale mają tak osoby, które nie masturbują sie - to zależy od faceta, od Ciebie samej. Kto czuje potrzebę to się masturbuje, kto nie to nie. Każdy ma swoje zdanie. Jeśli jesteś zła na siebie, a masturbujesz się, to przestań się złościć. Ja siebie między innymi za to kiedyś nienawidziłam, ale wtedy wszystkiego w sobie nienawidziłam smile Trzeba się lubić i już.

172 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-18 22:18:22)

Arczi.. czy mi się wydaje, czy Ty wszystkie swoje 13 postów napisałeś tutaj?  Być może moderatorzy innych działów będą dla Ciebie bardziej przychylni wink Poczytaj trochę, czasem na prawdę warto. Na masturbacji świat się nie kończy...no tak.. ja to ja znów zbaczam z tematu.

a miałam napisać, że zauważyłam iż co raz częściej siedzę noga na nogę i kiwam nią... i nie naumyślnie... zawsze w porę zanim coś poczuję siadam normalnie. męczy mnie to co zrobiłam i źle mi z tym sad

173

CookieBitch napisał/a:

a miałam napisać, że zauważyłam iż co raz częściej siedzę noga na nogę i kiwam nią... i nie naumyślnie... zawsze w porę zanim coś poczuję siadam normalnie. męczy mnie to co zrobiłam i źle mi z tym sad

a robisz to w miejscach publicznych czy w domu  jak nikogo nie ma?

174

Ja to robie od pól roku odkryłam to podczas brania przysznicu kiedy wąż prysznicowy upadł mi na ziemie i skierowal sie na moją łechtaczkę było to tak przyjemne ze tego nie przerywałam..wedy nie doszłam ale sie podnieciła. Mam 14 lat i teraz najczęsciej robie to palcami, bo nie chce jeszcze uprawiać seksu.A chciałąm się dowiedzieć co to jest ten słynny orgazm, i to jest naprawde przyjemne doznanie.Strumieniem wody juz tego nie robie bo przeczytalam kiedyś że jak się takmasturbujsz to później nie odczuwasz tak duże przyjemności ze stosunku z mężczyzną.

Spróbuje ciałem obcym sie masturbować tak jak pisałyście. Może znacie jeszce jakieś techniki?

175

to wyżej to ja pisałam ale dopiero teraz się zrejestrowałam

176

Arcziiiiii16 napisał/a:
CookieBitch napisał/a:

a robisz to w miejscach publicznych czy w domu  jak nikogo nie ma?

ja nie robię tego bo mi się chce tak obić tylko niechcący. mam nawyk siedzenia noga na nogę a jak mi się nudzi lub się denerwuje zaczynam kiwać tą nogą i oto efekt.

177

niezle;) to nieduzo Ci trzeba,zeby bylo Ci dobrze;)

178

tylko, że ja nie robie tego umyślnie.

179

wiem,wiem,ale samo to,ze potrafisz sama siebie doprowadzic do rozkoszy.Coz,ja nawet jakbym chciala,to nie umiem.Po prostu nigdy mi nie jest nawet troche dobrze,wiec nie masturbuje sie.

180

ja włąśnie też nigdy nie wiedziałam jak ludzie potrafią cos takiego robić. tzn wiedziałam, ze to możliwe ale heh.. odkryć to na historii? hmm

181

coz,ja nie dochodze masturbujac sie,wiec zwyczajnie tego nie robie,ale uwierz mi,ze nie bedziesz miala pozniej probnlemow w zyciu seksualnym;)

182

Amelia* napisał/a:

coz,ja nie dochodze masturbujac sie,wiec zwyczajnie tego nie robie,ale uwierz mi,ze nie bedziesz miala pozniej probnlemow w zyciu seksualnym;)

ale ja nie doszłam... tylko jak poczuje, że mi dobrze to od razu przestaje.

183

'ale ja nie doszłam... tylko jak poczuje, że mi dobrze to od razu przestaje.'

a mnie nawet nie jest przyjemnie.

184

ja się wcale nie cieszę, że odkryłam jakiś sposób na to... mi to nie potrzebne.

185

mnie na szczescie tez nie,bo mam swojego faceta;)

186

smile

187

Dziewczyny jestem dosyć nowa na tym forum, ale niektóre wypowiedzi zaskoczyły mnie. Przecież nie trzeba wkładać sobie ogórka w prezerwatywie. Wystarczy pójść do sex shopu-trzeba przełamać wstyd. tam jest tyle róznych akcesoriów, że trudno domyslić się ich zastosowania. obsługuje kobieta-wszystko powie. A jaka rozkosz czeka was w domu....

acedia

188

acedia napisał/a:

Dziewczyny jestem dosyć nowa na tym forum, ale niektóre wypowiedzi zaskoczyły mnie. Przecież nie trzeba wkładać sobie ogórka w prezerwatywie. Wystarczy pójść do sex shopu-trzeba przełamać wstyd. tam jest tyle róznych akcesoriów, że trudno domyslić się ich zastosowania. obsługuje kobieta-wszystko powie. A jaka rozkosz czeka was w domu....

acedia

nic dodać nic ująć big_smile albo z allegro zamówić sobie coś fajnego smile ja mam super kaczuszkę wibrującą do wanny big_smile kosztowała mnie nie całe 40 zł. zasilana na bateryjki cieniutkie paluszki big_smile super polecam

189

Ja także popieram wcześniejsze wypowiedzi. Poza tym akcesoria na allegro są o wiele tańsze i sprzedawcy gwarantują dyskrecję.

190

Z allero to nawet nie pomyślałam. Jestem starej daty i wolę przed zakupem wziąć do ręki big_smile no ale ogórek to przeżytek.

Z drugiej strony to co pisze Cookie bitch to niesamowite. Noga na nogę i co dalej?Jak to się robi? Przecież to odkrycie epoki. Wcześniej czytałam w postach o napinaniu krocza- też tego nie znam a wydawało mi się, że jestem taka wyzwolona smile

acedia

191

Każdy mówi co lubi. Dobrze że się z tym nie kryjecie smile

192

Czego się wstydzić normalna sprawa. Na Zone Clubie (taki kanał telewizyjny) około godziny 22 leci fajny program. Starsza babeczka seksuolog daje porady ludziom dzwoniącym na jej infolinie smile pokazuje często różne fajne cfancyki do masturbacji też. Stąd  pomysł na moją kaczuszkę big_smile

193 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-24 23:45:58)

no a ja rok temu dostałam wibrator na urodziny i co? jajo! użyłam go raz i to w dodatku nie de celów przeznaczonych tzn. miałam okres, bolał mnie brzuch i położyłam sobie ten ów prezent na bolącym brzuchu-tyle. Nie potrafię i już. Nie umiem sobie wyobrazić jakby mi to miało sprawić przyjemnośc... coś sztucznego...

194

Ja nigdy tego nie robiłam..jakos nie daje mi to duzej przyjemnosci zresztą zawsze jak mam ochotę pod rączką mam faceta:)
Kiedys raz tylko próbowałam to zrobic przy męzu bo chcialam sprawdzic czy go to podnieca i teraz wiem ze baaardzo nie skonczyłam bo on zrobil to za mnie:)

195

masturbujesz sie np w ten sposob ze zaciskasz obydwie nogi i sie trzesz tzn swoja łechtaczke tak jabys pocierala . uciskala w nogach. Najlepiej idz do lkezienki poloz rece cale na pralce , schyl sie zacisnij nogi i poruszaj szybko ;D
gwarantuje rozkosz wink

Posty [ 131 do 195 z 657 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 11 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masturbacja - jak to się robi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024