Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 95 96 97 98 99 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,241 do 6,305 z 7,263 ]

6,241

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
Lucyfer666 napisał/a:

Trochę nie rozumiem ogólnych przemyśleń dotyczących "sprzedaży ciała".
Równie dobrze można ten argument zastosować do wielu innych zawodów.

Już to przerabialiśmy parę stron temu big_smile Jak nie możesz komuś włożyć ręki do majtek, to to nie jest sprzedaż ciała big_smile

Zobacz podobne tematy :

6,242

santapietruszka napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Już to przerabialiśmy parę stron temu big_smile Jak nie możesz komuś włożyć ręki do majtek, to to nie jest sprzedaż ciała big_smile

A pamiętasz jak pisałaś, że ciało prostytutki nie jest prostytutką big_smile?

6,243

SamotnaWilczyca napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

A nie są traktowane jak towar?

Kobieta tak czy siak jest traktowana jak towar. Ocenia się przede wszystkim jej wygląd i na jego podstawie wycenia wartość kobiety. Również na płaszczyźnie zawodowej liczy się "aparycja". A w związkach? Z kim wiążą się milionerzy? Z 15, 20 lat młodszymi zgrabnymi laskami.

A z kim się wiążą młode zgrabne laski? Z milionerami!

Mimo wszystko o takich kobietach jak prostytutki zawsze mówiło się, że sprzedają SIĘ za pieniądze. Niemniej i tak jest to mało istotne. Kto je za żony bierze tego nie wiem, ale zawsze zastanawiało mnie jak wygląda intymność w takim małżeństwie i czego jeszcze ta kobieta może szukać u męża. I przede wszystkim przerażające jest ileż ona MOŻE...

6,244 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 23:53:08)

Mystery_ napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Bo nie jest.
Będzie nim jak umrze.
tongue

Nie rozumiesz. Póki żyje, to jest człowiek, który robi z sobą co chce.

Potem to jest tylko jego ciało
tongue

6,245 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-25 23:54:50)

Mystery_ napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Bo ciało jako takie nie jest konkretną osobą, nadal nie zrozumiałeś. Ciało prostytutki jest jej własnością i może z nim robić, co chce. Nikomu go nie sprzedaje. Ani siebie tym bardziej. Jeżeli używa go do świadczenia usług, to nadal jest konkretną osobą, a nie towarem.

6,246

Prostytutka nie jest swoim ciałem. Nie jest rzeczą samą w sobie. Nie jest rzeczą materialną.

6,247 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-03-25 23:54:36)

Ja tam bez bicia przyznaje, że sprzedałbym się na zawsze młodej, pięknej i bogatej dziewicy. Nawet bym dużo nie chciał za to, bo jestem dżentelmenem.

6,248

Burzowy napisał/a:

Ja tam bez bicia przyznaje, że sprzedałbym się na zawsze młodej, pięknej i bogatej dziewicy. Nawet bym dużo nie chciał za to, bo jestem dżentelmenem.

Burzowy, obudź się z letargu big_smile Jaka dziewica by Cię chciala big_smile tongue

6,249

Burzowy napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Kobieta tak czy siak jest traktowana jak towar. Ocenia się przede wszystkim jej wygląd i na jego podstawie wycenia wartość kobiety. Również na płaszczyźnie zawodowej liczy się "aparycja". A w związkach? Z kim wiążą się milionerzy? Z 15, 20 lat młodszymi zgrabnymi laskami.

Nie wszystkie młode, zgrabne laski wiążą się z milionerami. Tylko te wyrachowane, a o frajerkach pisałam już wcześniej.

6,250

Burzowy napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

O Jezu! To zabieraj się do roboty big_smile  Zamiast pisać pierdoły na netkobietach big_smile

6,251 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2019-03-26 00:03:40)

Burzowy napisał/a:

Młoda piękna dziewica, to już sama w sobie sporo oferuje wink Nie ma szans, żeby jeszcze do tego dopłacała. Mężczyznom którzy chcą się sprzedać to pozostają raczej brzydkie Panie po 40stce.

6,252

SonyXperia napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Burzowy, obudź się z letargu big_smile Jaka dziewica by Cię chciala big_smile tongue

Jak to jaka, głucha i ślepa, ale dla mnie najwspanialsza. big_smile

6,253

Mystery_ napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Młoda piękna dziewica, to już sama w sobie sporo oferuje wink Nie ma szans, żeby jeszcze do tego dopłacała. Mężczyznom którzy chcą się sprzedać to pozostają raczej brzydkie Panie po 40stce.

No. Myślę,że to wszytko wyjaśnia big_smile

6,254

SonyXperia napisał/a:

Rozwiń big_smile

6,255

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Rozwiń big_smile

Skrzywienie masz, i to mocne, jeśli chodzi o spojrzenie na kobiety.

6,256

Moim zdaniem w ramach równouprawnienia powinno się coś z tym zrobić. Bo Paniom łatwiej się sprzedać nawet gdy oferują swoje usługi innym kobietom. A może ja też bym chciał, bo mam uczucia? Panie po 40tce są spoko, gorzej jak brzydkie, ale jak bogate to raczej źle nie będzie. Może to nowy sposób na życie?

6,257

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Rozwiń big_smile

Teraz to przesadziłaś. Jeśli w mojej odpowiedzi do Burzowego było coś sprzeczne z prawdą to pokaż gdzie, a nie atakujesz.

6,258

Burzowy napisał/a:

Moim zdaniem w ramach równouprawnienia powinno się coś z tym zrobić. Bo Paniom łatwiej się sprzedać nawet gdy oferują swoje usługi innym kobietom. A może ja też bym chciał, bo mam uczucia?

Obniż ceny, zrób promocję, też będziesz miał łatwo big_smile Może jakaś akcja na punkty? Np. skorzystaj 10 razy, 11 raz będzie na Wyspach Kanaryjskich, każdy los wygrywa? big_smile

6,259

Trzeba pomyśleć, zdarzyło mi się otrzymywać absurdalne propozycje (od małżeństwa w okolicach 40tki, nawet nie chcę wiedzieć w jakiej roli mnie widzieli), także może i biznes ruszy. A tak poważniej, czy skorzystałybyście z usługi super przystojnego Pana, niemal ideału fizycznego gdyby oferował się za stówkę?

6,260

Burzowy napisał/a:

A tak poważniej, czy skorzystałybyście z usługi super przystojnego Pana, niemal ideału fizycznego gdyby oferował się za stówkę?

Nie, ale może jak będę miała z 80 lat i mnie przypili, to skorzystam, jak emerytura pozwoli big_smile Na razie nie muszę płacić big_smile

6,261

Nie martw się Burzowy to tylko twoje ciało będzie brać w tym udział, Ty nim nie jesteś big_smile

6,262

Mystery_ napisał/a:

Nie martw się Burzowy to tylko twoje ciało będzie brać w tym udział, Ty nim nie jesteś big_smile

Przecież on się nie martwi. Znowu Ty się martwisz za kogoś smile

6,263

Mystery_ napisał/a:

Bo jeszcze nie zdążył napisać co myśli o twojej propozycji.

6,264

Ale w razie problemów moralnych zawsze to jakieś wytłumaczenie.

@pietruszka No dobra, ale to jest taki men ideał i co najważniejsze fujarkę ma skromne 43cm. A tylko 100zł kosztuje.

6,265 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-26 00:32:05)

Mystery_ napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Bo jeszcze nie zdążył napisać co myśli o twojej propozycji.

Tyle że to nie była żadna propozycja... a na pewno nie moja, jeśli już się uprzeć, to Burzowy proponował big_smile

Burzowy napisał/a:

@pietruszka No dobra, ale to jest taki men ideał i co najważniejsze fujarkę ma skromne 43cm. A tylko 100zł kosztuje.

Ale po co mam dawać 100zł, jak mogę mieć za darmo? I wybacz, ale dla mnie nie fujarka akurat w facecie jest najważniejsza big_smile

6,266

Burzowy napisał/a:

A tak poważniej, czy skorzystałybyście z usługi super przystojnego Pana, niemal ideału fizycznego gdyby oferował się za stówkę?

Gdyby to był mój wyśniony ideał, a nie jakiś tam klasyczny "ideał" dla wszystkich, to wykupiłabym całą noc big_smile

6,267

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Rozwiń big_smile

Teraz to przesadziłaś.

big_smile W końcu jakiś konkret.

Mystery_ napisał/a:

[Jeśli w mojej odpowiedzi do Burzowego było coś sprzeczne z prawdą to pokaż gdzie, a nie atakujesz.

Mówi się, że  kobieta chce być ostatnią dla mężczyzny, a mężczyzna chce być pierwszym dla kobiety.
Może w tym rzecz, że nie widzisz możliwości aby ona była z innymi przed Tobą.

6,268

Sony napisał/a:

Mówi się, że  kobieta chce być ostatnią dla mężczyzny, a mężczyzna chce być pierwszym dla kobiety.

Legenda głosi, że żadnemu się jeszcze nie udało big_smile. Co ciekawe dzisiaj raczej jest odwrotnie z tego co obserwuję.

No więc mamy tu już jakieś zalążki pomysłu na biznes.

6,269

SonyXperia napisał/a:

OMG hmm Ja tylko napisałem, że dziewica o której wcześniej wspomniał Burzowy jest rozchwytywana. A ty zaraz do mnie pijesz hmm
Nie traktuj tego tak osobiście, bo to luźna wymiana poglądów na tematy, które nie muszą nas dotyczyć.

6,270 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-26 00:35:10)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

OMG hmm Ja tylko napisałem, że dziewica o której wcześniej wspomniał Burzowy jest rozchwytywana. A ty zaraz do mnie pijesz hmm
Nie traktuj tego tak osobiście, bo to luźna wymiana poglądów na tematy, które nie muszą nas dotyczyć.

Doprawdy? big_smile JA tego nie traktuję osobiście. Prosta sprawa. Rozczaruję Cię... Nie mam już na to szansy big_smile
Może w następnym życiu big_smile

6,271

Nikt nie ma prawa zabronić Ci czuć się dziewicą Sony! big_smile

6,272 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-26 00:38:21)

Burzowy napisał/a:

Nikt nie ma prawa zabronić Ci czuć się dziewicą Sony! big_smile

Ale co z równowagą psychiczną @Mystery_ ? big_smile

6,273

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Doprawdy? big_smile JA tego nie traktuję osobiście. Prosta sprawa. Rozczaruję Cię... Nie mam już na to szansy big_smile

Nie zrozumiałaś. Traktujesz moje wypowiedzi tak jakbym oczekiwał tego co pisze. A ja tylko stwierdzam fakty, tak jak z rozchwytywaniem dziewic.
I nie mam nic do prostytutek, ale jak się wypowiadam to raczej zgodnie z rzeczywistością.

6,274

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Nie zrozumiałaś. Traktujesz moje wypowiedzi tak jakbym oczekiwał tego co pisze. A ja tylko stwierdzam fakty, tak jak z rozchwytywaniem dziewic.
I nie mam nic do prostytutek, ale jak się wypowiadam to raczej zgodnie z rzeczywistością.

Jesteś młody.Masz prawo oczekiwać tego o czym piszesz.

6,275

Ale ja w tym wątku nic nie pisze o moich oczekiwaniach !!!

6,276

Nie musisz pisać. To widać w Twoim stosunku do seksualności kobiet.

6,277

Robi się kafejka w temacie o prostytucji wink. A w Waszej dyskusji już się nieco pogubiłem. Pietruszka oblała się rumieńcem i uciekła.

6,278

Burzowy napisał/a:

Robi się kafejka w temacie o prostytucji wink. A w Waszej dyskusji już się nieco pogubiłem. Pietruszka oblała się rumieńcem i uciekła.

Bo spać idę. A miałam odpowiedzieć na jakieś pytanie?

Mystery_ - z Twoich wypowiedzi wprost kapie to, czego Ty oczekujesz. Naprawdę nie trzeba się domyślać.

6,279

Burzowy napisał/a:

Robi się kafejka w temacie o prostytucji wink. A w Waszej dyskusji już się nieco pogubiłem. [...]

Zazdrośnik big_smile

6,280

Mystery_ - z Twoich wypowiedzi wprost kapie to, czego Ty oczekujesz. Naprawdę nie trzeba się domyślać.

Ja tylko łącze kropeczki, składam fakty na temat świata w jakim żyjemy. I z tego wychodzi obraz rzeczywistości. Dopasowuje ten obraz do opisów jakie wrzucacie i macie gotową odpowiedź. A to, że wam nie pasuje to już nie moja wina.

6,281

Mystery_ napisał/a:

Ja tylko łącze kropeczki, składam fakty na temat świata w jakim żyjemy. I z tego wychodzi obraz rzeczywistości. Dopasowuje ten obraz do opisów jakie wrzucacie i macie gotową odpowiedź. A to, że wam nie pasuje to już nie moja wina.

Widać my żyjemy w innym świecie tongue

6,282

Tak w innym, w moim świecie prostytutki nie wychodzą za mąż.

6,283

Mystery_ napisał/a:

A to faktycznie. Nawet inna galaktyka, rzekłabym. Bo na Ziemi wychodzą big_smile

6,284

Mystery_ napisał/a:

A to faktycznie. Nawet inna galaktyka, rzekłabym. Bo na Ziemi wychodzą big_smile

big_smile

6,285

Sony napisał/a:

Zazdrośnik big_smile

yikes

Bo spać idę. A miałam odpowiedzieć na jakieś pytanie?

Niee, na spokojnie możesz iść spać wink.

Co Wy się tego chłopa tu tak czepiacie, nie kumam big_smile.

6,286

@Mystery_  Co zrobisz, jak nic nie zrobisz? Takie Panie też chodzą po tym łez padole. To też stworzenia Boże - może od tej strony spróbuj rozkminić ten problem.

6,287 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2019-03-26 00:56:08)

Burzowy napisał/a:

A to Ty nie wiesz, że na forum trzeba się zgadzać z kobietami big_smile Jak masz inne poglądy to won big_smile

6,288

Mystery_ napisał/a:
Burzowy napisał/a:

A to Ty nie wiesz, że na forum trzeba się zgadzać z kobietami big_smile Jak masz inne poglądy to won big_smile

Jakoś nie zauważyłam, żebyś chociaż się starał udawać, że to robisz tongue

6,289

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
Burzowy napisał/a:

No nie robię i nie zamierzam, dlatego mnie atakujecie tongue

6,290

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

No nie robię i nie zamierzam, dlatego mnie atakujecie tongue

Biedaczek. Nie ma racji. big_smile
I co teraz? tongue

6,291

@Mystery_ No fakt, zapomniałem się. A dostaję nawet maile z opier***em przecież. I chyba to ten czas, że będę musiał chwilę poudawać. Jednak jedno chciałbym przekazać w temacie: lepiej być dzi*ką z zawodu, niż z charakteru big_smile.

6,292 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-26 01:07:30)

Oj Burzowy, z charakteru to jest się kimś innym, niż dziwką big_smile Ale też na k. big_smile

6,293

Burzowy napisał/a:

Chcącemu nie dzieje się krzywda ponoć. I ja tam krzywdy nie widzę, mają kilku rożnych chłopów każdego dnia (która by nie chciała?) i jeszcze im płacą. I czasem ktoś się negatywnie wypowie... dla mnie to się nieźle ustawiły.

No jakoś za darmo to nie chcą, i  nie wdze u nich aż tak pozytywnego nastawienia do seksu, no chyba że ostatnio Wiktoria miała dobry nastrój big_smile ale to wyjątek jest.

Mystery_ napisał/a:

Tak samo to traktuje prostytutki, jak dziewczyny pracujące w zawodach fryzjer kurier dentysta, tutaj nie widzę różnicy, wszędzie tak samo.

SonyXperia napisał/a:

Prostytutka nie jest swoim ciałem. Nie jest rzeczą samą w sobie. Nie jest rzeczą materialną.

Bez przesady, prostytutka jest swoim ciałem, każdy człowiek jest swoim ciałem, a próba oddzielania świadomości od ciała, wydaje mi się trochę dziwna.

Burzowy napisał/a:

Moim zdaniem w ramach równouprawnienia powinno się coś z tym zrobić. Bo Paniom łatwiej się sprzedać nawet gdy oferują swoje usługi innym kobietom. A może ja też bym chciał, bo mam uczucia? Panie po 40tce są spoko, gorzej jak brzydkie, ale jak bogate to raczej źle nie będzie. Może to nowy sposób na życie?

Zaczęły by do ciebie się zgłaszać kobiety 60 może 70+, więc nie wiem czy to w twoim guście?

Ale powiem że do tej mojej agencji to dzwoniły chętne kobiety, więc jakiś popyt na to jest.

6,294

A w moim mieście firma A otworzyła punkt z pieczywem i ciachami na każdym rogu smile) I ceny nie spadły, ludzie więcej pączków jedzą...
Tak że Znerx, zapomnij o seksie za 1,5 zł.. big_smile

6,295

Ojj gdyby był za 1.5zl to by się drogie Panie starać zaczęły tongue.

6,296

Burzowy napisał/a:

Ojj gdyby był za 1.5zl to by się drogie Panie starać zaczęły :P.

W dzisiejszych warunkach, poniżej 100zł to się nijak nie opłaca, w końcu ten dom publiczny trzeba utrzymać, ręczniki i prysznice coś tam kosztują, jak również opłacanie policji(w końcu to przecież jest nielegalne, i gdyby policja tylko chciał, to byłby nalot, i ten interes przestałby istnieć) ochroniarz również nie pracuje za darmo, no i oczywiście prostytutka także musi coś z tego dostać, więc cena mniej niż 100zł jest nierealna, w końcu mamy wolny rynek i jakby dało rade taniej, to zapewne by się pojawiły agencje które mają w ofercie dziewczyny w cenie 50zł za godzinę.

No i jak mówisz Burzowy 1,5zł, to przecież na prezerwatywę by ledwo starczyło, a gdzie się jeszcze z tego utrzymać? chociaż powiem że przy takiej cenie, to  kupiłbym sobie bilet miesięczny do Potrkowa i z powrotem, za 100zł, i bym Wiktorie odwiedzał praktycznie codziennie, by była zabawa jak ta lala :)

6,297

Całowanie -- czasem z niektórymi...

"Prostytutka to zawód, a k***/dzi*** to charakter"   -- tak mówią, chociaż ja nie rozróżniam. Są niektóre panie prostytutki, co miały tylko dwóch partnerów prywatnie -- byłego męża + obecnego partnera. Są i takie, co miały dużo przygodnego seksu nawet jak tylko spotkały fajnego gościa na papierosie za stacją benzynową czy na dyskotece. Są takie co prywatnie jak ktoś je podrywa to są asertywne bardzo, jak zupełnie niedostepne kobiety, a wolą seks za pieniądze bez komplikowania sobie życia romansem, czy pracy w zawodzie (tym prywatnym, poza prostytucją).

6,298

Burzowy napisał/a:

A dostaję nawet maile z opier***em przecież. I chyba to ten czas, że będę musiał chwilę poudawać

haha:D napisz mi jak to robisz;) ja jeszcze się nie dorobiłem:( takiego maila z op... hmm z wyrażeniem zasadniczo odmiennego punktu widzenia:D tylko jakby co dawajcie na ogólnym bo prywatnej korespondencji nie można cytować, a podpis jeszcze nie zapełniony:D:D

Mystery_ napisał/a:

Nie zrozumiałaś. Traktujesz moje wypowiedzi tak jakbym oczekiwał tego co pisze. A ja tylko stwierdzam fakty, tak jak z rozchwytywaniem dziewic

Burzowy napisał/a:

hmm wy analizujecie takie czynniki?

może tam mają płaską:D

Burzowy napisał/a:

Ojj gdyby był za 1.5zl to by się drogie Panie starać zaczęły tongue.

skutek chyba byłby odwrotny, wtedy finansowo korzystniejsze byłoby podjęcie dowolnej pracy za minimalną krajową

6,299

nudny.trudny napisał/a:

skutek chyba byłby odwrotny, wtedy finansowo korzystniejsze byłoby podjęcie dowolnej pracy za minimalną krajową

Ta usługa nigdy nie będzie miała aż tak niskiej ceny, zresztą ta moja Ukrainka jest na chorobowym, więc nie może pracować, a nawet jakby mogła, to tam na Ukrainie pensja minimalna jest bardzo niska. Chcą przyjechać do Polski i pracować za pensje minimalną, to przecież nawet języka nie znała, więc i tak tutaj tylko zawód prostytutki zostaje.

6,300

nudny.trudny napisał/a:

haha:D napisz mi jak to robisz;) ja jeszcze się nie dorobiłem:( takiego maila z op... hmm z wyrażeniem zasadniczo odmiennego punktu widzenia:D tylko jakby co dawajcie na ogólnym bo prywatnej korespondencji nie można cytować, a podpis jeszcze nie zapełniony:D:D

Ode mnie opierdziel zebrałeś, ale przecież Ty hasła na swoja pocztę nie pamiętasz. Powinieneś je sobie gdzieś przykleić. Może i jakaś Pani z forum na Ciebie nakrzyczała, a nawet nie wiesz.

hhmm wy analizujecie takie czynniki?

Ale jakie? Jak mam się komuś oddać na własność na całe życie, to będę analizował wszystko co się da.

Ja mówię o zwykłych kobietach, tych spoza branży. Wtedy by musiały być dla nas miłe, bo każdy by chodził do tych za 1,5zł tongue.

Gary napisał/a:

Gratulacje, stałeś się biseksualny . tongue

6,301

Gary napisał/a:

Tam na dole też?

6,302 Ostatnio edytowany przez Znerx (2019-03-26 21:24:46)

editerino

6,303

Mystery_ napisał/a:
Gary napisał/a:

Tam na dole też?

Tam nie bo rosną grzyby... smile smile i jest zapach ryby... i wygląda jak stuletni las. Na Garsonierze poczytaj co Panowie robią albo blogu Świętej Ladacznicy.

6,304

W stuletnim lesie to chyba Mystery mieszka, bo tak dopytuje zamiast samemu zaspokoić ciekawość.
Tylko zachodzę w głowę jakim cudem ma tam dostęp do neta...

6,305

Ela210 napisał/a:

W stuletnim lesie to chyba Mystery mieszka, bo tak dopytuje zamiast samemu zaspokoić ciekawość.

No byłem ciekawy czy są ludzie na tyle zdesperowani, aby prostytutkom robić minety. Według mnie to jest obrzydliwe, w jaki sposób miałem zaspokoić swoją ciekawość, oświecisz mnie?

Posty [ 6,241 do 6,305 z 7,263 ]

Strony Poprzednia 1 95 96 97 98 99 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024