Usuwanie blizn i przebarwień po trądziku... - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 196 do 200 z 200 ]
- Ayiel
- Zaglądam tu coraz częściej
- Nieaktywny
Odp: Usuwanie blizn i przebarwień po trądziku...
adela2020 napisał/a:Ja mam bardzo głębokie rozstępy na udach, wygłądają jak blizny, myślicie, że jakieś kosmetyki na to pomogą ? czy tylko zabiegi kosmetyczne, kosmetyki sobie nie poradzą?
To zalezy od tego czy rozstepy są świeże czy juz biale. Przy bialych żaden kosmetyk nie pomoze.
acnederm, niacynamid, kwas salicylowy powinny pomóc 
- Dagalis
- Na razie czysta sympatia
- Nieaktywny
mnie pomogło smarowanie Contractubexem, na pewno działa na blizny. Nie wiem jak jest z przebarwieniami
Dagalis napisał/a:mnie pomogło smarowanie Contractubexem, na pewno działa na blizny. Nie wiem jak jest z przebarwieniami
ja tez na wszelakie blizny polecałabym właśnie ten żel
200 Odpowiedź przez jagczy Wczoraj 15:57:18 Ostatnio edytowany przez jagczy (Wczoraj 15:57:27)
- jagczy
- Wróżka Bajuszka
- Nieaktywny
Na blizny nie zadziałasz kosmetykami. Jedynie może retinoidy ale delikatnie mogą zadziałać. Najlepiej iść do kosmetologa na zabiegi.
Warto jest poczytać sobie chociażby o zabiegach z zastosowaniem lasera frakcyjnego https://estebelle.com.pl/zabiegi/laser-frakcyjny/ No i weźcie pod uwagę to, ze czasami jeden zabieg nie wystarczy i trzeba wybrać się na ich serię.
Posty [ 196 do 200 z 200 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024