Usuwanie blizn i przebarwień po trądziku... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Usuwanie blizn i przebarwień po trądziku...

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 200 z 200 ]

196

Odp: Usuwanie blizn i przebarwień po trądziku...
adela2020 napisał/a:

Ja mam bardzo głębokie rozstępy na udach, wygłądają jak blizny, myślicie, że jakieś kosmetyki na to pomogą ? czy tylko zabiegi kosmetyczne, kosmetyki sobie nie poradzą?

To zalezy od tego czy rozstepy są świeże czy juz biale. Przy bialych żaden kosmetyk nie pomoze.

Zobacz podobne tematy :

197

acnederm, niacynamid, kwas salicylowy powinny pomóc wink

198

mnie pomogło smarowanie Contractubexem, na pewno działa na blizny. Nie wiem jak jest z przebarwieniami

199

Dagalis napisał/a:

mnie pomogło smarowanie Contractubexem, na pewno działa na blizny. Nie wiem jak jest z przebarwieniami

ja tez na wszelakie blizny polecałabym właśnie ten żel

200 Ostatnio edytowany przez jagczy (Wczoraj 15:57:27)

Na blizny nie zadziałasz kosmetykami. Jedynie może retinoidy ale delikatnie mogą zadziałać. Najlepiej iść do kosmetologa na zabiegi.

Warto jest poczytać sobie chociażby o zabiegach  z zastosowaniem lasera frakcyjnego https://estebelle.com.pl/zabiegi/laser-frakcyjny/ No i weźcie pod uwagę to, ze czasami jeden zabieg nie wystarczy i trzeba wybrać się na ich serię.

Posty [ 196 do 200 z 200 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Usuwanie blizn i przebarwień po trądziku...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024