Co do mojego doswiadczenia to jest ono niewielkie i kompletnie nie zwiazane z tym co chcialabym robic, mam 24 lata, pracowalam i pracuje tylko i wylacznie w hotelu w ten sposob moge cokolwiek zarobic rownoczesnie studiujac. nie moge sie doczekac kiedy je skoncze , znajde normalna prace i zaczne cos zarabiac, bo powiem szczerze, ze ciezko jest pogodzic prace ze studiami. moje angielski jest na poziomie FC a teraz robie ten kolejny kurs na poziomie zaawansowanym.
Gemini, dziekuje , ze mowisz ,ze nie powinnam miec problemow ze znalezieniem pracy , ale ja sie obawiam, bo tyle moich znajomych mimo , ze koncza studia nie moaja praca albo jest to cos za 1000 zlotych oczywiscie mowie o Polsce, nie mam pojecia jak to wyglda tutaj ,gdy sie konczy studia. napenwo niedlugo sie przekonam. chcialabym zeby te trzy lata nie poszly na marne.
JoMa a czy mozesz mi powiedziec cos wiecej o Twojej firmie? jak mowilam studije biznes, jest to rozlega dziedzina, lubie tematy zwiazane z rachunkowoscia i zarzadzanie zasobami ludzkimi.