To pewnie mamy te same
Dobrze, że są mało widoczne , dla mnie to duży plus.
Hej dziewczyny zaczelam brac plastry Evra. Mam pytanie nakleja sie go pierwszego dnia okresu i pozniej po 3plastrze robi sie przerwe....? Wole sie upewnic jestem mloda osoba i biore leki na stale ale lekarz mi przepisal plastry. Tylko pytanie czy mozna palic przy plastrach bo czytam wszedzie i kazdy pisze co innego .. I tez zaczal mi sie zbierac brudek pod nim jak go usunac czy wymienic bo nie bedzie dzialal
Plastry antykoncepcyjne - bit.ly/1UqmgMr
czy któraś z Was próbowała zamówić coś z tej strony?
Używam plastrów antykoncepcyjnych Lisvy. To jest mój drugi miesiąc stosowania. Jestem zawiedziona,bo już dwa plastry się odkleiły. Widać na nich takie duże pęcherzyki powietrza,więc je odklejam i zmieniam na nowe, Jest to niekomfortowe,bo ciągle się martwię i tracę nowe plastry,a kosztują wcale niemało. Czy któraś z Was miała też taki kłopot,że się ciągle odklejały i że widać te pęcherzyki powietrza? Może tak ma być?Może ja je źle przyklejam? Palę papierosy,może to ma jakiś wpływ? Po tych plastrach kilka razy bolała mnie głowa,a nigdy mnie nie boli i ciągle jestem bardzo zmęczona i śpię,kiedy tylko mogę. Czy to normalne? Minie z czasem?
Nie powinno się palic papierosów przy stosowaniu plastrów. Czytałas ulotke? A ginekolog nic nie mówił?
m.k.luban może organizm musi się przyzwyczaić, ale jeśli nie przejdzie, to ja bym poszła do lekarza, osobiście wybrałam jednak tabletki, obecnie biorę vixpo i nic się nie dzieje, ale wcześniej przy innych też miałam pewne skutki uboczne, jeśli będzie się utrzymywało to może lekarz po prostu zmieni Ci na inne:) obyś tylko dobrze się czuła:)
A czy dobrze naklejasz plastry? przytrzymujesz go ciepła dłonią przez 30 sekund? Pamiętaj, ze skora też musi być czysta, nie można używać płynów do kąpieli i innych kosmetyków, które w swoim składzie zawierają olej np. arganowy