Witam
Założyłam tutaj i na kafe (jak jeszcze działało) masę tematów. Z tego forum najbardziej w pamięć mi zapadła jedna użytkowniczka mianowicie "Lady Loka" no problem polega na tym że od 20 października ubiegłego roku jej tutaj w ogóle nie ma, a ostatni post na który odpowiedziała to post Julki o jej rzekomym poronieniu. Julkę kojarzę jeszcze z czasów kafeterii, naprawdę bardzo mocno imponowała mi tymi swoimi wymyślonymi historyjkami, przy niej naprawdę czułam się jako niegodna uczennica, nie potrafiłam aż tyle wymyślać aż tak długich ciekawych historyjek i jeszcze mieć czas każdemu odpowiadać i żeby te wypowiedzi wyglądały na poważne. Widzę, że ona nadal się tutaj udziela - szczerze powiedziawszy podziwiam. No, ale co się dzieje z Lady Loką ? Na kafeterii jest użytkowniczka o podobnym nicku czyli "Foko Loko" ale nie jestem w 100% pewna czy to aby na pewno te same osoby, na kafeterii niby się loguje, ale tutaj coś nie. Przeszukałam trochę internet i po wpisaniu Lady Loka wyświetliło mi się, że ona kiedyś grała w plemiona.pl (taką grę strategiczną) - nawet spoko wyniki osiągnęła, ale martwi mnie czego jej teraz tutaj nie ma. Czy ktoś o niej coś wie ? Albo wie czy ta osoba żyje ? Powiem, że to takie dziwne zniknięcie z dnia na dzień i na tyle czasu. Apropo jeszcze kafeterii czy jest tutaj użytkowniczka która tam miała nick "Bimba" ? To też była dosyć ciekawa i barwna postać na kafeterii, wiem o niej tyle, że mieszka w UK, no i lubiała w odpowiedziach dogryzać autorom, była na swój sposób chamska, ale ta jej "chamskość" miała to coś w sobie że nawet mi się jej docinki zawsze podobały.