Drodzy Użytkownicy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drodzy Użytkownicy...

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 751 ]

391

Odp: Drodzy Użytkownicy...
Istotka6 napisał/a:

Nie nadążam za tą wielowątkowością, to w końcu o co tu chodzi? Czy to miejsce jest do wylewania swoich żali? Julka weź proszę koronkę odmów w intencji smile tongue

No wlasnie chyba odmowie bo tez niewiem o co chodzi big_smile nie widze zadnej wiadomosci od Rity nawet na mailu

Zobacz podobne tematy :

392

Jeśli o mnie chodzi to powiem, że w ogóle nie uważam, żeby Julka bawiła się w jakiekolwiek prowokacje. Owszem, jest bardzo inteligentna, ale to jeszcze nie dowód w tym poszlakowym procesie. Całą tą zadymę traktuję jako prymitywną, prostacką demonstrację i sposób na wyżycie się.

393

New Me napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Nie nadążam za tą wielowątkowością, to w końcu o co tu chodzi? Czy to miejsce jest do wylewania swoich żali? Julka weź proszę koronkę odmów w intencji smile tongue

No wlasnie chyba odmowie bo tez niewiem o co chodzi big_smile nie widze zadnej wiadomosci od Rity nawet na mailu

Kurna. A maila JulkaUK33 jeszcze masz? To może tam napisze.

394

Alessandro napisał/a:

Niczego nie można wykluczyć. Jak dla mnie za dużo tu wewnętrznych sprzeczności.

Bo to sposób by wywołać zamęt. Zobacz co robi wieka - typowe stosowanie chwytów Schopenhauera. W tym celu pisze o pojawieniu się mnie i Koraliny, chociaż ja jestem na forum cały czas. Obie sprzeciwiamy się jej metodom to stara się nas zdeprecjonować, odwrócić uwagę od tego co piszemy i przekierować na nasze osoby, podważyć naszą autentyczność.. A niby taka pokojowa, takie piękne hasła głosi a celowo sączy jad.

395 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-15 22:41:17)

bagienni_k napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Czasami warto zrobić coś wbrew sobie. Dlatego proponuję wszystkim zakończenie tego tematu. Jeśli to prowokacja to najlepiej ją zgasić ciszą w eterze i obojętnością. Zniwelujmy gorączkę i wzajemne temperamenty. Jestem pewny, że wyjdzie to wszystkim tylko na zdrowie.

Złudne nadzieje!

Tego typu konflikty i utarczki w sieci bywają dla jej uczestników dużo bardziej atrakcyjne.
Ludzie się będą przepychać i docinać sobie, bo tak jest łatwiej i wygodniej. Jedni będą próbować przedstawić swój logiczny wywód, wnioskując na podstawie tego, co czytają, jak np. Priscilla. Inni będą z kolei konsekwentnie manipulować, obrażać, stosować podwójne standardy i hipokryzję z uporem maniaka, aby stworzyć sztuczne oskarżenie, chcąc potem osądzić "winnego" big_smile

Aby dać sobie po pysku, czy chociaż napisać priva, to trzeba mieć jaj i choć odrobinę odwagi cywilnej.

Priscilla nie jest tu moderatorką, i jej logiczne wywody nie mają mocy sprawczej zbanowania. A jest dokładnie pierwsza do tego aby z uporem maniaka tworzyć sztuczne oskarżenia, osądzać i wskazywać "trolla".

Jej logiczne, w jej mniemaniu czy też obiektywne (?) wywody nie mają mocy sprawczej wobec pozostałych użytkowników.

396

R_ita2 napisał/a:
New Me napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Kurna. A maila JulkaUK33 jeszcze masz? To może tam napisze.

Nie moge na tamten profil wlezc.

397

bagienni_k, masz rację, masz cholerną rację. Nawet wyciągając wtyczkę z kontaktu nie jestem pewny, czy niektórzy mieliby jeszcze wystarczająco energii na dalszą szarpaninę i rozpierduchę.

398

Alessandro napisał/a:

Jeśli o mnie chodzi to powiem, że w ogóle nie uważam, żeby Julka bawiła się w jakiekolwiek prowokacje. Owszem, jest bardzo inteligentna, ale to jeszcze nie dowód w tym poszlakowym procesie. Całą tą zadymę traktuję jako prymitywną, prostacką demonstrację i sposób na wyżycie się.

No zebym ja sie tu czegos glupiego o sobie nie dowiedziala bo cos mam zle przeczucia

399

Julka, uważasz, że masz powody do obaw?

400 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-15 22:52:02)

Cała afera jest o to, że kilku nickom z pochodniami w rękach nie udało się wmówić konieczności skandowania, że troll przez nich wskazany jest trollem, tylko, o zgrozo, pozostali nie tylko nie przeszli nad tym do porządku dziennego obojętnie, tylko się jeszcze przeciwstawili.

Na hasło troll, masz iść jak w dym, a jak nie, to spłoniesz na stosie razem z nim.

Przecież afera rozpoczęła się od WYKAZYWANIA że ktoś jest trollem. To kto zaczął na siłę wykazywać? Zaprzeczający?

I to już nawet nie chodzi o Julkę, tylko o zasadę takiego działania.

401

Agnes76 napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Bo to sposób by wywołać zamęt. Zobacz co robi wieka - typowe stosowanie chwytów Schopenhauera. W tym celu pisze o pojawieniu się mnie i Koraliny, chociaż ja jestem na forum cały czas. Obie sprzeciwiamy się jej metodom to stara się nas zdeprecjonować, odwrócić uwagę od tego co piszemy i przekierować na nasze osoby, podważyć naszą autentyczność.. A niby taka pokojowa, takie piękne hasła głosi a celowo sączy jad.

Jesteś niesprawiedliwa, jestem jak najdalej od takich metod, piszę o swoich skojarzeniach, to, że nie zgadzam się z Twoimi oskarżeniami, to inna sprawa.

402

Alessandro napisał/a:

Julka, uważasz, że masz powody do obaw?

Nie mam powodow w sumie to tylko ciekawa jestem co mi Rita wyslala.  Po weekendzie ogarne maila.

403

wieka napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Jesteś niesprawiedliwa, jestem jak najdalej od takich metod, piszę o swoich skojarzeniach, to, że nie zgadzam się z Twoimi oskarżeniami, to inna sprawa.

A czemu miało służyć to podzielenie się  Twoimi skojarzeniami?
Tak ni z gruchy, ni z pietruchy, nagle przyszło Ci do głowy, że Agnes i Koralina pojawiły się w tym samym czasie, i musiałaś się tym z wszystkimi podzielić? I w ogóle nic to nie miało wspólnego z naszym pisaniem?
Ta, a świstak siedzi i zawija w te sreberka.

404 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-15 22:56:09)

KoralinaJones napisał/a:

Cała afera jest o to, że kilku nickom z pochodniami w rękach nie udało się wmówić konieczności skandowania, że troll przez nich wskazany jest trollem, tylko, o zgrozo, pozostali nie tylko nie przeszli nad tym do porządku dziennego obojętnie, tylko się jeszcze przeciwstawili.

Na hasło troll, masz iść jak w dym, a jak nie, to spłoniesz na stosie razem z nim.

Przecież afera rozpoczęła się od WYKAZYWANIA że ktoś jest trollem. To kto zaczął na siłę wykazywać? Zaprzeczający?

I to już nawet nie chodzi o Julkę, tylko o zasadę takiego działania.

Czasem mam wrazenie ze pisze z nastolatkami albo max z 20 kilku latkami dorosle osoby co ponoc maja mezow/zony czy sa w zwiazkach maja dzieci nic nie robia tylko na jakims discord czy gdziekolwiek zgaduja kto jest trollem no rzeczywiscie tworcze zajecie big_smile

405

Niech sobie każdy pisze z kim chce. Wierzysz - pisz. Nie wierzysz - nie pisz. Temat wydaje Ci się ciekawy - rozmawiaj. Temat wydaje Ci się nieciekawy (troll, spam?) - nie odpowiadaj. Widać dla niektórych za trudne.

406

Agnes76 napisał/a:
wieka napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

A czemu miało służyć to podzielenie się  Twoimi skojarzeniami?
Tak ni z gruchy, ni z pietruchy, nagle przyszło Ci do głowy, że Agnes i Koralina pojawiły się w tym samym czasie, i musiałaś się tym z wszystkimi podzielić? I w ogóle nic to nie miało wspólnego z naszym pisaniem?
Ta, a świstak siedzi i zawija w te sreberka.

To mi wlasnie tez bylo podejrzane

407

KoralinaJones napisał/a:

Niech sobie każdy pisze z kim chce. Wierzysz - pisz. Nie wierzysz - nie pisz. Temat wydaje Ci się ciekawy - rozmawiaj. Temat wydaje Ci się nieciekawy (troll, spam?) - nie odpowiadaj. Widać dla niektórych za trudne.

big_smile no widocznie tak

408

R_ita2 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Wieko, wiesz czemu? Bo obie są na discordzie. I zapewne teraz cały discord żyje tym tematem. I robi sobie z tego bekę, a wy przeżywacie. Ten sam discord który że mną pisał, udawał tyle miesięcy że we mnie wierzy by w prywatnych wiadomościach pisać do siebie "niech sobie dalej roi ciążę" albo mimo wysyłania zdjęć z wakacji z mężem, że jestem tam z ojcem. Darujcie sobie reagowanie na wpisy KoralinaJones bo ta banda robi sobie z was rozrywkę na dc. Pewnie siedzą na glosowce (sama byłam na wielu) I przeżywają to forum bardziej niż wy. Zjawiają się by zrobić syf.

Nie Rito, nie rozmawiam z Koraliną na ten temat, tak jak z nikim nie rozmawiałam prywatnie na Twój temat.
Masz swoje życie i wcale nie chcę w to wchodzić, nigdy nie robiłam uwag na twój Temat itp.
Nazywać nas bandą? Serio?
Nie spodziewałabym się tego po Tobie.

A ja bym się spodziewala tego po was? Od października do mają się przed wami uzewnętrzniałam. By na końcu zobaczyć screeny jak Mateusz z Paslawkiem piszą że sobie wszystko roje, że powinnam iść na oddział bo ostro odleciałam skoro jestem w ciąży, widziałam screeny jak pisali że jak będąc w marcu w Hiszpanii pisali, że jestem tam z ojcem a nie mężem bo nie mam męża. Wysylalam na bieżąco ma priv paslawkowi zdjęcia popisanej komody córki że jej nie dopilnowałam i się z tego śmialiśmy, by widząc screeny w tym samym czasie niemal jak pisze ze nie mam córki. Jak na końcu mu napisałam po co pisał na priv "co u młodej mamy" by pisać w tym samym czasie z mateuszem ze uroilam sobie ciążę i co? Zostałam zaatakowana że spierdoliłam discorda bo wszyscy się usunęli. Wiem, że pisałaś do mnie na priv i bardzo miło nam się rozmawiało, lubiłam Cię bardzo ale cały discord okazał się jednym wielkim fałszem. Traciłam czas na glosowki, lubiłam was by potem widzieć screeny, że sobie to roje, że nie mam męża, dziecka, że jestem psychiczna a że jeśli mam dziecko to jestem chujową matką a mój mąż jeździ na tirze. I nie mów że nie wiesz jak discord wygląda od podszewki.

Martuniu, promyczku nasz najwspanialszy, powiedz co Ty teraz rozdrapujesz i w jakim celu? Tylko krótko, zwięźle i na temat, bo nie mam ochoty na jakąś dłuższą wymianę.

409

KoralinaJones napisał/a:

Jedna trzecia wątków, moim zdaniem, jest zmyślona, jedna trzecia nie do końca prawdziwa przez fakt, że ludzie nie piszą całej prawdy, a jedna trzecia założona dla jaj: prowokacji i rozrywki płochej.
I co teraz? Kto bardziej nas "wykorzystuje"?
A to jeszcze  nie wszystko, co z kawiarenkami czy zabawami, gdzie nikomu nie trzeba "pomagać"?

Agnes76 napisał/a:

jedna trzecia założona dla jaj

Kto tu zakłada wątki dla jaj? No kto??

Podsumowanie tematu po raz drugi-

https://m.youtube.com/watch?v=fIxM0wJ9nYk

411

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Co Tobie sie tak wzielo na ogladanie bajek? big_smile

412 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-11-15 23:23:35)

Tera słuchajta ludzie więcej powtarzał nie będę jeżeli kogoś to interesuje
Papier wszystko przyjmie
Ja jako Przywódca "sekty" diskofer czy jak mu tam big_smile
Wielki Mistrz Największej Loży Szyderców
Wielkiego Łowcy i Papy Trolli, Charyzmatyczny Guru,Administrator, Moderator, Instalator
Wentylator ,Animator Multi kont i Wielki elektryk wysokich Napięć
nie mam najmniejszego zamiaru czegokolwiek wyjaśniać tłumaczyć się czy coś w ten deseń
Możecie pisać i myśleć co tylko chcecie oraz wierzyć lub nie.
Skargi tej mitomanki niewdzięcznej ,znudzonej ,rozwydrzonej dziewuchy,wywlekanie jej żali urojeń konfabulacji na forum
mnie nie obchodzą nic a nic poza tym że nie potrafi trzymać gęby na kłódkę,w sumie nie pozwolę też jej wycierać ryja ludźmi z serwerów discorda
niech nie straszy bo się skicha 
Stoimy po prostu jej na przeszkodzie w zawracaniu dupy forumowiczom tymi bajkami które tutaj wam serwuje
tak myśli na bank poznano się na niej myślom, mowom, uczynkiem i zaniedbaniem,naganiać publiki też jej nie będę 
i tak prowokuje bada grunt - strateg jak Kutuzow
chcecie  to się z nią bawcie,zawsze to jakaś rozrywka płocha,kiedyś mnie też to wciągnęło jak bagno
nie dziwię się wam skubana w jakiś sposób niektórych ludzi potrafi zaintrygować.
ona lubi zarówno wazelinę,cukier  jak i dostawać wpierdol kocha napierdalanki
Nikogo już na DC nie obchodzą jej przygody i historie,ponieważ nie zyskała żadnej w 100% wiarygodności wręcz przeciwnie.
Tolerowano ją tylko dlatego żeby nie organizowała tam w stylu forumowych  gówno burz i tyle
Co też ma za złe albo swój albo wróg nic pomiędzy 100 razy jej się to tłumaczyło jaki jest nasz stosunek do niej
Nic groch o ścianę
Na tym zakończę swoje skromne wystąpienie.Niech se dalej opowiada farmazony o discordzie również
fabrykuje screeny ja mam dostęp do wszystkich jej wiadomości i postów big_smile
Także ten
Na tym zakończę big_smile i pozdrawiam

413

Agnes76 napisał/a:

Ten Puchatek zjadł Prosiaczka?? Nieeee!!!

414

paslawek napisał/a:

Tera słuchajta ludzie więcej powtarzał nie będę jeżeli kogoś to interesuje
Papier wszystko przyjmie
Ja jako Przywódca "sekty" diskofer czy jak mu tam big_smile
Wielki Mistrz Największej Loży Szyderców
Wielkiego Łowcy i Papy Trolli, Charyzmatyczny Guru,Administrator, Moderator, Instalator
Wentylator ,Animator Multi kont i Wielki elektryk wysokich Napięć
nie mam najmniejszego zamiaru czegokolwiek wyjaśniać tłumaczyć się czy coś w ten deseń
Możecie pisać i myśleć co tylko chcecie oraz wierzyć lub nie.
Skargi tej mitomanki niewdzięcznej ,znudzonej ,rozwydrzonej dziewuchy,wywlekanie jej żali urojeń konfabulacji na forum
mnie nie obchodzą nic a nic poza tym że nie potrafi trzymać gęby na kłódkę,w sumie nie pozwolę też jej wycierać ryja ludźmi z serwerów discorda
niech nie straszy bo się skicha 
Stoimy po prostu jej na przeszkodzie w zawracaniu dupy forumowiczom tymi bajkami które tutaj wam serwuje
tak myśli na bank poznano się na niej myślom mowom uczynkiem i zaniedbaniem
i tak prowokuje bada grunt - strateg jak Kutuzow
chcecie  to się z nią bawcie,zawsze to jakaś rozrywka płocha,kiedyś mnie też to wciągnęło jak bagno
nie dziwię się wam skubana w jakiś sposób niektórych ludzi potrafi zaintrygować.
ona lubi zarówno wazelinę,cukier  jak i dostawać wpierdol kocha napierdalanki
Nikogo już na DC nie obchodzą jej przygody i historie,ponieważ nie zyskała żadnej w 100% wiarygodności wręcz przeciwnie.
Tolerowano ją tylko dlatego żeby nie organizowała tam w stylu forumowych  gówno burz i tyle
Co też ma za złe albo swój albo wróg nic pomiędzy 100 razy jej się to tłumaczyło jaki jest nasz stosunek do niej
Nic groch o ścianę
Na tym zakończę swoje skromne wystąpienie.Niech se dalej opowiada farmazony o discordzie również
fabrykuje screeny ja mam dostęp do wszystkich jej wiadomości i postów big_smile
Także ten
Na tym zakończę big_smile i pozdrawiam

Ja i tak niewiem o co chodzi. Moze lepiej dla mnie,  chociaz ciekawa jestem przyznaje bez bicia sie  big_smile. Musze maila ogarnac to sie moze dowiem

415 Ostatnio edytowany przez R_ita2 (2024-11-15 23:21:06)

agnes76 I masz post na potwierdzenie tego co pisałam. Teraz "byłam tolerowana" kontra "jak się czuje młoda mama" w wiadomościach. I kto tu ma ze sobą problemy.

KoralinaJones napisał/a:

Btw. Rozrabiako, a ja Ci tyle razy mówiłam że Julka... to Ja big_smile. A kim jest Agnes w tym układzie? big_smile

Tyle razy Ci mówiłem że kiedy się odwracam na drugi bok, byś przestała mi spamować do ucha.
Mężczyzna kiedy dokona epickiego, dwudziestosekundowego wysiłku, chce spać.
A ta ciągle powtarza: jatojulka, jatojulka, jatojulka

Agnes w tym ukladzie? To pewnie ta, co leży po drugiej stronie łóżka, chrapie i świszcze. Bierz z niej przykład, zobacz jak słodko śpi.

Taki kurnik jak w tym temacie, tylko na babskim forum
takie cuda można oglądać;)

417 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-11-15 23:28:31)

Ponawiam
Turek ogórek kiełbasa i sznurek
Ricia chcesz od cioci Wiki cukierka ?

418

KoralinaJones napisał/a:

Btw. Rozrabiako, a ja Ci tyle razy mówiłam że Julka... to Ja big_smile. A kim jest Agnes w tym układzie? big_smile

Tyle razy Ci mówiłem że kiedy się odwracam na drugi bok, byś przestała mi spamować do ucha.

Agnes w tym ukladzie? To pewnie ta, co leży po drugiej stronie łóżka, chrapie i świszcze. Bierz z niej przykład, zobacz jak słodko śpi.

Tak zaraz to mnie wszedzie beda widzieli pod kazdym nickiem big_smile

419

R_ita2 napisał/a:

agnes76 I masz post na potwierdzenie tego co pisałam. Teraz "byłam tolerowana" kontra "jak się czuje młoda mama" w wiadomościach. I kto tu ma ze sobą problemy.

Niedobry Tatko niedobry
Biedna Ricia biedna

420

paslawek napisał/a:

Ponawiam

Jakbyś chciał I jakich wywodów byś nie potworzyl, nie sprowokujesz mnie. Ośmieszasz się.  Wiesz co ci napisałam o twoim przegranym życiu i fałszu, na który marnujesz czas. Tylko potwierdziłeś moje posty.

Zostawiam to. To ty codziennie patrzysz w lustro.

421

KoralinaJones napisał/a:

Gdybyś wiedział kim jest Agnes....a to byś się zdziwił lol

Ta co śpi  w nogach o ściany big_smile

422

paslawek napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Niedobry Tatko niedobry
Biedna Ricia biedna

Gorzej jak dzieci big_smile

423

Co nie?
Faceci by sobie dali po mordzie, a potem  czatowali jeden na drugiego i szukali okazji, by się dopierdolić wink big_smile

424

Szkoda agnes76 że nie odpowiedziałaś na mój post w kontekście postu paslavka, ktory byl skierowany do. Ciebie, który tylko potwierdził to co napisałam wczesniej. Cóż. Widocznie i do Ciebie sie pomyliłam.

425

Agnes76 napisał/a:

Co nie?
Faceci by sobie dali po mordzie, a potem  czatowali jeden na drugiego i szukali okazji, by się dopierdolić wink big_smile

Faceci to tez czasem wieksze plotkary niz kobiety a jakie dramy lubia big_smile

426 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-11-15 23:54:56)

R_ita2 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ponawiam

Jakbyś chciał I jakich wywodów byś nie potworzyl, nie sprowokujesz mnie. Ośmieszasz się.  Wiesz co ci napisałam o twoim przegranym życiu i fałszu, na który marnujesz czas. Tylko potwierdziłeś moje posty.

Zostawiam to. To ty codziennie patrzysz w lustro.

Ojej kup se klej big_smile Zostaw to
Lustereczko powiedz przecie .... big_smile
Skończyłaś już po raz 2345689201 życie w wirtualu  dożywotnio i dozgonnie ?
"wróciłaś na forum" na napierdalanki ssało mocno i głód atencji był wielki

Ludzie maja problemy siadają im systemy
Nie masz monopolu na to kiciuś big_smile
W procesach są wszyscy nie tylko Ricia
co nie umie w wirtualu nie mieć życia
Kontynuuj swój wątek nie przeszkadzaj sobi nikt o ile pamietał nie wtrącał ci się tam z sekty mimo twoich durnych zaczepek
i zali stawianych niemal na równi z boczniakiem rozwodem i dzieckiem chorobą
było nie mielić ozorem
"skarżypyta w kącie stała"
A podpowiem - nie wykorzystuj wersji jak to zaszłaś z boczniakiem po jednym złotym strzale w ciąże
trochę przegięcie
nie wypada młodej damie

427

Ty masz naprawdę prawie 60 lat?

428

R_ita2 napisał/a:

Kto ma prawie 60 lat ?

429

Do tego Pana post wyżej pisałam. Bo czuje, jakbym rozmawiała z nastolatkiem.

Agnes76 napisał/a:

Gdybyś wiedział kim jest Agnes....a to byś się zdziwił lol

Zadziwiaj!;)

Agnes76 napisał/a:

Co nie?

Faceci też różnie, ale to co tutaj.. Bilety powinni na to sprzedawać tongue

Żeby tyle się kręcić wokół jednego tematu, pisząc wciaż to samo. Tyle energii, czasu i emocji na roztrząsanie zjawiska anonimowej postaci na anonimowym forum w temacie, o którym za kilka dni nikt nie będzie pamiętał.

A to wszystko tylko dlatego, że nie umie się ustąpić.

431

Ach te Ego tongue

432 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-11-16 00:01:28)

R_ita2 napisał/a:

Nie
Teraz Ricia jest poważna o rzesz w mordę jeża big_smile
Zawsze ci powtarzałem że jestem błaznem i to lubię tak jak plotki
mimo że byłaś pierwsza w maglu ostatnia wychodziłaś
nie chciałaś wierzyć,nikt cię do niczego nie zmuszał 
wolałaś czekać na takiego jednego
i wzdychać do niego big_smile
Pa Ricia pa
baw się wesoło

433

R_ita2 napisał/a:

Szkoda agnes76 że nie odpowiedziałaś na mój post w kontekście postu paslavka, ktory byl skierowany do. Ciebie, który tylko potwierdził to co napisałam wczesniej. Cóż. Widocznie i do Ciebie sie pomyliłam.

Rita, nie wciągaj mnie w swoje gierki. Nie znam tematu, nie będę sędzią i nie chcę być.
Jesteś już dużą dziewczynką i pewne rzeczy powinnaś wiedzieć.
Nikt nie ma obowiązku ujawniania swoich prywatnych, wrażliwych danych. Ja nie ujawniam.  Jeśli to robisz, to na własne życzenie i odpowiedzialność.
Nikt też nie ma o obowiązku wierzyć we wszystko co usłyszy czy przeczyta.

Jeśli ktoś Ci nie wierzył, to co z tego? Czy wątpliwości co do prawdziwości Twoich słów w jakiś sposób wyrządziły Ci krzywdę?
Czy ktoś  w ten sposób coś Ci zabrał? 
Internet rządzi się swoimi prawami. Podważanie cudzej autentyczności czy prawdziwości to normalka.
Ja się cudzym życiem ani nie jaram ani nie dołuję. Mam swoje życie i ono mi wystarcza. Nie będę się zajmować cudzym jak mnie nie pyta o radę.

434

KoralinaJones napisał/a:

A niby dlaczego mają pisać tylko ci co wierzą, jak to się ma do tego, niech każdy  pisze z kim chce. Podwójne standardy.
To adwokaci robią krecią robotę.

435 Ostatnio edytowany przez R_ita2 (2024-11-15 23:58:16)

Agnes76 napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Rita, nie wciągaj mnie w swoje gierki. Nie znam tematu, nie będę sędzią i nie chcę być.
Jesteś już dużą dziewczynką i pewne rzeczy powinnaś wiedzieć.
Nikt nie ma obowiązku ujawniania swoich prywatnych, wrażliwych danych. Ja nie ujawniam.  Jeśli to robisz, to na własne życzenie i odpowiedzialność.
Nikt też nie ma o obowiązku wierzyć we wszystko co usłyszy czy przeczyta.

Jeśli ktoś Ci nie wierzył, to co z tego? Czy wątpliwości co do prawdziwości Twoich słów w jakiś sposób wyrządziły Ci krzywdę?
Czy ktoś  w ten sposób coś Ci zabrał? 
Internet rządzi się swoimi prawami. Podważanie cudzej autentyczności czy prawdziwości to normalka.
Ja się cudzym życiem ani nie jaram ani nie dołuję. Mam swoje życie i ono mi wystarcza. Nie będę się zajmować cudzym jak mnie nie pyta o radę.

Naprawdę nie rozumiesz co chciałam Ci ukazać w kontekście "prawdy" w kontekście naszej wymiany zdań i tego jak ten Pan się zdradził swoim falszem? Albo nie chcesz widzieć, bo to zbyt wiele obali.

Ide spać.

436

KoralinaJones napisał/a:

Ale chyba masz to na własne życzenie, to babskie forum, czyż nie tak? wink Taki z Ciebie lisek? tongue

437

paslawek napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Nie

To ile masz lat? big_smile

438

Alessandro napisał/a:

bagienni_k, masz rację, masz cholerną rację. Nawet wyciągając wtyczkę z kontaktu nie jestem pewny, czy niektórzy mieliby jeszcze wystarczająco energii na dalszą szarpaninę i rozpierduchę.

Są tacy, m.in. tutaj, którzy się ową rozpierchuchą karmią, wręcz sycą się tymi podjazdami, szykanowaniem czy wprowadzaniem w poczucie winy. Pokrętna logika i manipulacja - specjalność niektórych jednostek smile

Dyskusja na żywo, czy może raczej ustawka niesie ze sobą za duże ryzyko. Internet jest w miarę bezpieczny pod tym względem, więc czemu się mają ograniczać?
Hulaj dusza! smile

439

wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A niby dlaczego mają pisać tylko ci co wierzą, jak to się ma do tego, niech każdy  pisze z kim chce. Podwójne standardy.

Bo jest to forum poradnikowe? Jak chcesz komuś pomóc nie wierząc w jego historię. Dyskredytując go? No to pisz od razu że najchętniej wbiłabyś nóż w plecy. Co się będziesz krępować.
A pisze z kim chce ma się tak do tego, że nikt nikomu nie będzie narzucał komu należy tu się pomoc a komu nie.

440

bagienni_k napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Są tacy, m.in. tutaj, którzy się ową rozpierchuchą karmią, wręcz sycą się tymi podjazdami, szykanowaniem czy wprowadzaniem w poczucie winy. Pokrętna logika i manipulacja - specjalność niektórych jednostek smile

Dyskusja na żywo, czy może raczej ustawka niesie ze sobą za duże ryzyko. Internet jest w miarę bezpieczny pod tym względem, więc czemu się mają ograniczać?
Hulaj dusza! smile

Ty tutaj też przecież jesteś big_smile.

441 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-11-16 00:06:12)

New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Nie

16
z hakiem big_smile

442

KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bo jest to forum poradnikowe? Jak chcesz komuś pomóc nie wierząc w jego historię. Dyskredytując go? No to pisz od razu że najchętniej wbiłabyś nóż w plecy. Co się będziesz krępować.
A pisze z kim chce ma się tak do tego, że nikt nikomu nie będzie narzucał komu należy tu się pomoc a komu nie.

Dokladnie.  Nikt tutaj wrozka nie jest wiec nikt nie wie czy ktos jak zaklada tematy to 100% prawda czy 100% trolling czy nawet pol na pol a mianowicie ktos moze  do prawdy dodac troche falszu. Ja tyle razy pisalam "jak ktos uwaza temat za trolling niech nie wlazi

443

paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie

16

Wiedzialam ze jestes gowniarz  smarkaty big_smile

444

New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:

16

tongue sama jesteś gówniarz

445

Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jedna trzecia wątków, moim zdaniem, jest zmyślona, jedna trzecia nie do końca prawdziwa przez fakt, że ludzie nie piszą całej prawdy, a jedna trzecia założona dla jaj: prowokacji i rozrywki płochej.
A to jeszcze  nie wszystko, co z kawiarenkami czy zabawami, gdzie nikomu nie trzeba "pomagać"?

Śmiem twierdzić, że jedna trzecia z kreowanego tutaj wizerunku poszczególnych użytkowników jest wyreżyserowana na potrzeby forum. Bo i kto to sprawdzi jacy oraz kim jesteśmy naprawdę. Może nie to, że bujda goni bujdę, ale na pewno podrasowanych jest wiele kwestii i spraw. Aż taka naiwna nie jestem żeby trzeba mnie było przymusowo nawracać.

446

paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:

16

No niewiem ja mam 34 lata a nie 16 rodzice wiedza co za kocopoly wypisujesz? big_smile

447

paslawek napisał/a:

A podpowiem - nie wykorzystuj wersji jak to zaszłaś z boczniakiem po jednym złotym strzale w ciąże
trochę przegięcie
nie wypada młodej damie

To tak jak Julka big_smile big_smile big_smile
Rita wie, że jej nie wierzę, ale biorę poprawkę na jej chorobę, choć Julka to odbicie lustrzane Rity big_smile

448

Żeby tyle się kręcić wokół jednego tematu, pisząc wciaż to samo. Tyle energii, czasu i emocji na roztrząsanie zjawiska anonimowej postaci na anonimowym forum w temacie, o którym za kilka dni nikt nie będzie pamiętał.

Bo to nie jest dla mnie temat o Julce. To temat o tolerancji, prawie do pisania osób innych niż sami jesteśmy - to jedno.
Drugi aspekt sprawy - co na forum jest dopuszczalne, z czym możemy się godzić a czego nie powinniśmy tolerować, przymykać oczu. O niezgodzie na chamstwo, wulgaryzmy, poniżanie czy wyszydzanie.

Ja jestem wrogiem robienia z ludzi kozłów ofiarnych, a kilka osób jest tutaj w ten sposób traktowanych. Od zawsze tak miałam. W domu mi się obrywało bo potrafiłam sobie narobić kłopotów w szkole przez takie akcje.  Mama zawsze krzyczała " bezpłatny adwokat" i tłumaczyła  "pokorne ciele dwie krowy ssie". A ja nie potrafię się pogodzić z  niszczeniem ludzi, którzy nic złego innym nie robią, a całą ich winą jest to, że nie wpisują się w kanon. No tak już mam.

449

wieka napisał/a:
paslawek napisał/a:

trochę przegięcie
nie wypada młodej damie

To tak jak Julka big_smile big_smile big_smile
Rita wie, że jej nie wierzę, ale biorę poprawkę na jej chorobę, choć Julka to odbicie lustrzane Rity big_smile

Ze co znowu ja ? big_smile

450

Agnes76 napisał/a:

Bo to nie jest dla mnie temat o Julce. To temat o tolerancji, prawie do pisania osób innych niż sami jesteśmy - to jedno.
Drugi aspekt sprawy - co na forum jest dopuszczalne, z czym możemy się godzić a czego nie powinniśmy tolerować, przymykać oczu. O niezgodzie na chamstwo, wulgaryzmy, poniżanie czy wyszydzanie.

Ja jestem wrogiem robienia z ludzi kozłów ofiarnych, a kilka osób jest tutaj w ten sposób traktowanych. Od zawsze tak miałam. W domu mi się obrywało bo potrafiłam sobie narobić kłopotów w szkole przez takie akcje.  Mama zawsze krzyczała " bezpłatny adwokat" i tłumaczyła  "pokorne ciele dwie krowy ssie". A ja nie potrafię się pogodzić z  niszczeniem ludzi, którzy nic złego innym nie robią, a całą ich winą jest to, że nie wpisują się w kanon. No tak już mam.

Brawo! Ale do tego trzeba mieć nie tylko wewnętrzną wrażliwość, ale i odwagę cywilną - dzisiaj towar deficytowy.

451

New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:

16

452

paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:

16

Nie kloc sie pisalam mam 34 lata a nie 16 tak jak Ty big_smile

R_ita2 napisał/a:

Naprawdę nie rozumiesz co chciałam Ci ukazać w kontekście "prawdy" w kontekście naszej wymiany zdań i tego jak ten Pan się zdradził swoim falszem? Albo nie chcesz widzieć, bo to zbyt wiele obali.

Ide spać.

Twoja rozmówczyni rozumie, w kulturalny sposób dala Ci do zrozumienia, że ma to w dupie.
Czemu w sumie trudno się dziwić.

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale chyba masz to na własne życzenie, to babskie forum, czyż nie tak? wink Taki z Ciebie lisek? tongue

Trudno zaprzeczyć. Zawsze mnie intrygowały dziwy wszelakie, to mam;)

454

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Śmiem twierdzić, że jedna trzecia z kreowanego tutaj wizerunku poszczególnych użytkowników jest wyreżyserowana na potrzeby forum. Bo i kto to sprawdzi jacy oraz kim jesteśmy naprawdę. Może nie to, że bujda goni bujdę, ale na pewno podrasowanych jest wiele kwestii i spraw. Aż taka naiwna nie jestem żeby trzeba mnie było przymusowo nawracać.

A w którego mnie wierzysz? Tego bezzębnego bezrobotnego, czy tego z dzielnicy na "W"? XD

455

New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:

No niewiem ja mam 34 lata a nie 16 rodzice wiedza co za kocopoly wypisujesz? big_smile

Oboje nie żyją

Posty [ 391 do 455 z 751 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drodzy Użytkownicy...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024