Drodzy Użytkownicy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drodzy Użytkownicy...

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 751 ]

196 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-11-14 01:44:06)

Odp: Drodzy Użytkownicy...
KoralinaJones napisał/a:
Salomonka napisał/a:

(...) Dla mnie życiowy leń i zwykły wyzyskiwacz takim pozostanie, nie mam wytłumaczenia dla tych którzy żyją z innych, z siebie nic nie dając. Nazwałabym taką Julkę dosadnie, ale znowu wyszloby, że ktoś ją prześladuje. Tylko nakreślę, że taki człowiek to pasożyt, bo żyje z tego, co wypracują inni, do tego twierdząc że ci którzy pracują, to idioci, bo ona nie pracuje i dobrze żyje:)

Czy ja pozuje na skrzywdzoną? Agnes!! Ja jestem szczęsliwą, spełnioną kobietą, więc sobie nie dopowiadaj. To, że mogę pracować traktuję jak przywilej, nie karę. Dobrze zarabiam i nie marzy mi się zasiłek Julki, bo chyba na jej miejscu umarłabym ze wstydu. Taka jest różnica między nami. big_smile

Salomonko, ale co chcesz w ten sposób osiągnąć? Odmawiając Julce prawa do pisania na forum, tylko z tego powodu że treści które pisze, a w zasadzie opis stylu jej życia o którym nas tu przekonuje, że prowadzi taki a nie inny, jest tym czym gardzisz i potępiasz?

Było o zasiłkach. Było tez o zakonie. Zakonu nie potrakowalaś poważnie w jej wypowiedziach?

.

Ja niczego nie traktuję poważnie, co napisze Julka. I proszę się mi nie dziwić, bo naprawdę na początku ją wspierałam, ale przyszedl czas że "otwarły" mi się oczy.
I naprawdę nie odmawiam Julce pisania na forum, tylko wszystko się we mnie buntuje, gdy ktoś robi z niej gwiazdkę forumową.

Czy ja  nią gardzę? Też nie!! Ona tylko przedstawia kogoś kim nigdy w życiu nie chciałabym być i kogo nie należy naśladować, tak uważam.
Co do jej pójścia do zakonu, to chyba w ogóle się nie wypowiedzialam w tym temacie, bo po prostu już mi się czkawką odbija jej religijność w religiach dowolnych.

Dziś jest w zakonie, wczoraj była muzułmanką, a jutro przyjdzie tu jako ortodoksyjna buddystka. Pośmiać się można, ale na poważnie to brać? Sorry. Szkoda klawiatury..

Jedyne co mnie wkurza, to że w każdej swojej wersji Julka jest bezbłędna, jedyna wierząca i najlepiej wie jak wygląda Biblia, Koran, czy tam inne pisma. Taka "oblatana" ta Julka w temacie religii. I nie można jej wprost powiedzieć, co się o takim człoweiku myśli, bo to jej w czymś umniejsza. Tylko o ludziach którzy naprawde są wierzący, jakoś się nie myśli. To oni mają znosić Julkę, bo inaczej to Julka jest prześladowana.

Zobacz podobne tematy :

197

Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Salomonka napisał/a:

(...) Dla mnie życiowy leń i zwykły wyzyskiwacz takim pozostanie, nie mam wytłumaczenia dla tych którzy żyją z innych, z siebie nic nie dając. Nazwałabym taką Julkę dosadnie, ale znowu wyszloby, że ktoś ją prześladuje. Tylko nakreślę, że taki człowiek to pasożyt, bo żyje z tego, co wypracują inni, do tego twierdząc że ci którzy pracują, to idioci, bo ona nie pracuje i dobrze żyje:)

Czy ja pozuje na skrzywdzoną? Agnes!! Ja jestem szczęsliwą, spełnioną kobietą, więc sobie nie dopowiadaj. To, że mogę pracować traktuję jak przywilej, nie karę. Dobrze zarabiam i nie marzy mi się zasiłek Julki, bo chyba na jej miejscu umarłabym ze wstydu. Taka jest różnica między nami. big_smile

Salomonko, ale co chcesz w ten sposób osiągnąć? Odmawiając Julce prawa do pisania na forum, tylko z tego powodu że treści które pisze, a w zasadzie opis stylu jej życia o którym nas tu przekonuje, że prowadzi taki a nie inny, jest tym czym gardzisz i potępiasz?

Było o zasiłkach. Było tez o zakonie. Zakonu nie potrakowalaś poważnie w jej wypowiedziach?

.

Ja niczego nie traktuję poważnie, co napisze Julka. I proszę się mi nie dziwić, bo naprawdę na początku ją wspierałam, ale przyszedl czas że "otwarły" mi się oczy.
I naprawdę nie odmawiam Julce pisania na forum, tylko wszystko się we mnie buntuje, gdy ktoś robi z niej gwiazdkę forumową.

Czy ja  nią gardzę? Też nie!! Ona tylko przedstawia kogoś kim nigdy w życiu nie chciałabym być i kogo nie należy naśladować, tak uważam.
Co do jej pójścia do zakonu, to chyba w ogóle się nie wypowiedzialam w tym temacie, bo po prostu już mi się czkawką odbija jej religijność w religiach dowolnych.

Dziś jest w zakonie, wczoraj była muzułmanką, a jutro przyjdzie tu jako ortodoksyjna buddystka. Pośmiać się można, ale na poważnie to brać? Sorry. Szkoda klawiatury..

Jedyne co mnie wkurza, to że w każdej swojej wersji Julka jest bezbłędna, jedyna wierząca i najlepiej wie jak wygląda Biblia, Koran, czy tam inne pisma. Taka "oblatana" ta Julka w temacie religii. I nie można jej wprost powiedzie c, co się o takim człowiku myśli, bo to jej w czymś umniejsza. Tylko o ludziach którzy naprawde są wierzący, jakoś się nie myśli. To oni mają znosić Julkę, bo inaczej to Julka jest prześladowana.

Przeciez mialas isc spac bo jutro rano do roboty idziesz a Ty tu piszesz elebolaty na strone A4 i jutro w dzien w godzinach pracy tez tu pewnie bedziesz siedziala i jak tu brac na powaznie Twoje pisanie ze Ty pracujesz big_smile

198

New Me napisał/a:
Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

.

Jedyne co mnie wkurza, to że w każdej swojej wersji Julka jest bezbłędna, jedyna wierząca i najlepiej wie jak wygląda Biblia, Koran, czy tam inne pisma. Taka "oblatana" ta Julka w temacie religii. I nie można jej wprost powiedzie c, co się o takim człowiku myśli, bo to jej w czymś umniejsza. Tylko o ludziach którzy naprawde są wierzący, jakoś się nie myśli. To oni mają znosić Julkę, bo inaczej to Julka jest prześladowana.

Przeciez mialas isc spac bo jutro rano do roboty idziesz a Ty tu piszesz elebolaty na strone A4 i jutro w dzien w godzinach pracy tez tu pewnie bedziesz siedziala i jak tu brac na powaznie Twoje pisanie ze Ty pracujesz big_smile

Nie na darmo końćzyłam studia smile Mam dostęp do internetu nawet w pracy Julka smile

199

Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Salomonka napisał/a:

.

(...).

A kto z niej zrobił tę gwiazdkę forumową? Czy paradoksalnie nie jej oponenci?
I, drugie pytanie, dlaczego nie miałaby w kimś wzbudzić sympatii?

200

KoralinaJones napisał/a:

Ależ  niech wzbudza. Tylko proszę nie pisać na forum elaboratów że Julka wspaniała, bo tylez samo może wzbudzać sympatii co antypatii. I każdy nawet ja, może się na ten temat wypowiedzieć.

201

KoralinaJones napisał/a:
Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

.

(...).

A kto z niej zrobił tę gwiazdkę forumową? Czy paradoksalnie nie jej oponenci?

No tak moje fanki gwiazde ze mnie zrobili:D nawet ten temat mnie poswiecaja a przeciez autorka tematu pisala tu o jakims trollu co kobiety obraza czy co tam robi

202

Salomonka napisał/a:
New Me napisał/a:
Salomonka napisał/a:

.

Nie na darmo końćzyłam studia smile Mam dostęp do internetu nawet w pracy Julka smile

Tak big_smile ja tu widze ze te ktore pracuja jakos dziwnym cudem maja w pracy dostep do internetu I tak sobie ze sluzbowego neta a godzinach pracy na forum.wchodzisz big_smile

203 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 01:55:37)

Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ależ  niech wzbudza. Tylko proszę nie pisać na forum elaboratów że Julka wspaniała, bo tylez samo może wzbudzać sympatii co antypatii. I każdy nawet ja, może się na ten temat wypowiedzieć.

Ale dlaczego nie wolno pisać na forum elaboratów że Julka jest ok?

Antypatię też może wzbudzać, ale czy to powód do tego aby tępić ją jako trolla?

204

KoralinaJones napisał/a:
Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Karolina, ta dyskusja prowadzi donikąd.
Można ją tolerować, choć ja z zasady trolli nie lubię. Jeśli jednak ktoś chce pisać elaboraty pochwalne o trollach, to chyba powinien wyjść na świeże powietrze.

205 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 02:05:09)

Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Karolina, ta dyskusja prowadzi donikąd.
Można ją tolerować, choć ja z zasady trolli nie lubię. Jeśli jednak ktoś chce pisać elaboraty pochwalne o trollach, to chyba powinien wyjść na świeże powietrze.

Zdecydowanie na świeże powietrze powinny wyjść osoby które są przekonane że na niemoderowanym forum mają 100% pewności kim jest użytkownik. Pomijam już fanatyczne wręcz, obsesyjne, przeżywanie treści tematów randomowych użytkowników.

Uczestniczę w tej dyskusji, ponieważ niezmiennie mnie to fascynuje, jak bardzo można wkręcić się w Internet i jego treści. Sama niejako się wkręcam, ale bynajmniej nie w dochodzenie kim jest Julka.

Kimkolwiek jest, bez dwóch zdań, ma ubaw po pachy big_smile.

206

KoralinaJones napisał/a:

Uczestniczę w tej dyskusji, ponieważ niezmiennie mnie to fascynuje, jak bardzo można wkręcić się w Internet i jego treści. Sama niejako się wkręcam, ale bynajmniej nie w dochodzenie kim jest Julka.

A szkoda smile Bo tym samym stajesz w obronie kogoś, kogo kompletnie nie znasz i nawet jej nie czytałaś. Tak po prostu, bo imię ci się podoba czy co?

Dajmy już spokój, bo Julce tylko o to chodzi, żeby o niej "gadano".

Dobranoc.

207

Ludzie u mnie w Anglii po polnocy u was po 1 w nocy wy jeszcze nie spicie? Jutro do pracy bedziecie wszyscy zmeczeni ja ide spac teraz bo musze rano wstac

208

Salomonka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A szkoda smile Bo tym samym stajesz w obronie kogoś, kogo kompletnie nie znasz i nawet jej nie czytałaś. Tak po prostu, bo imię ci się podoba czy co?

Dajmy już spokój, bo Julce tylko o to chodzi, żeby o niej "gadano".

Dobranoc.

Na tej samej zasadzie nie widzę podstaw do atakowania i dyskredytowania kogoś kogo właśnie kompletnie nie znam. Tak po prostu, bo imię mi się nie podoba na przykład. I właśnie bardzo szkoda, że tutaj akurat tak się dzieje.

209 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 02:11:24)

New Me napisał/a:

Ludzie u mnie w Anglii po polnocy u was po 1 w nocy wy jeszcze nie spicie? Jutro do pracy bedziecie wszyscy zmeczeni ja ide spac teraz bo musze rano wstac

Oni też na zasiłkach. Spokojnie. Jakby pracowali to już dawno by spali big_smile. Biznesmeny tylko na potrzeby forum. Kto ich tam sprawdzi wink.

210

Chocisz jeszcze nie jestem zmeczona big_smile ale znajac zycie za niedlugo bede

211

Julka jest......
Nietoperzykiem big_smile
https://a.allegroimg.com/s512/112d31/0f7dc2c740ae918af62826ba6889/12-1074A-GANG-SLODZIAKOW-NIETOPERZ-NIKODEM

212

paslawek napisał/a:

Julka jest......
Nietoperzykiem big_smile
https://a.allegroimg.com/s512/112d31/0f7dc2c740ae918af62826ba6889/12-1074A-GANG-SLODZIAKOW-NIETOPERZ-NIKODEM

No pisalam ze jestem brzydka jak nietoperz big_smile to nie spiem dlugo

213

A ja w podeszłym wieku big_smile. I wszystkim tutaj wierzę po równo. W szczególności w to zajebiste życie w realu big_smile.

214

KoralinaJones napisał/a:

A ja w podeszłym wieku big_smile. I wszystkim tutaj wierzę po równo. W szczególności w to zajebiste życie w realu big_smile.

big_smile ja tez wierze ze wszyscy tutaj uczciwie pracuja oprocz mnie i wogole nikogo tutaj nie widze w godzinach pracy

215

New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

big_smile ja tez wierze ze wszyscy tutaj uczciwie pracuja oprocz mnie i wogole nikogo tutaj nie widze w godzinach pracy

Bo nie wszyscy muszą wstawać o 6.00 i zaiwaniać do roboty na 8.00 big_smile

Taki przywilej niektórych którzy sobie to wypracowali smile

Poza tym Julka, pewne rzeczy nigdy ci się zmieszczą w głowce i nie wysilaj się .

216

Salomonka napisał/a:
New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Poza tym Julka, pewne rzeczy nigdy ci się zmieszczą w głowce i nie wysilaj się .

No przeciez dzisiaj pisalas "ze idziesz spac bo musisz rano isc do pracy"  big_smile

217

New Me napisał/a:
Salomonka napisał/a:
New Me napisał/a:

No przeciez dzisiaj pisalas "ze idziesz spac bo musisz rano isc do pracy"  big_smile

Rano, to nie musi byc 6.00, ale tak.. Trzeba rano wstać.

218 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-11-14 10:24:52)

Salomonka napisał/a:

Kolejny raz kłamiesz. Prawo do pisania, jakie jej tutaj przyznaję, starasz się przedstawić jako robienie z niej gwiazdy.
Tak było od początku wpisów na temat Julki w tym wątku. Kłamstwami i przekłamaniami chcesz udowodnić jaka to Julka jest zła.

Mnie nie przeszkadza, że komuś się nie podoba jak żyje Julka. Każdy ma prawo do swojego zdania. Przeszkadzają mi kłamstwa na jej temat. Przeszkadzają mi wymyślone zarzuty, nieprawdziwe oskarżenia. I to właśnie jest najgorsze, że w imię " wspaniałych zasad" można drugiego człowieka bezpodstawnie oczerniać zmyślonymi zarzutami. To jest po prostu straszne gdy ludzie uważają, że dla dobra sprawy można kłamać i krzywdzić. Bo zmyślone oskarżenia to krzywdzenie. To straszne gdy w imię "wyższej konieczności", która tutaj wcale nie zachodzi, można kogoś prześladować.

Julka jest dobrym celem by pokazać swoją wyższość. Jak to pięknie można na jej przykładzie pochwalić się osiągnięciami, których głupia Julka nie pojmie. Piszesz tutaj w tym samym celu co ona, chcesz głasków i uznania, chcesz się cieszyć ze swoich osiągnięć i nic w tym złego. Dlaczego zatem jej odmawiasz prawa do zadowolenia i szukania aprobaty?

219

Znamię antychrysta? Uu coś mnie ominęło, lub nie pamiętam? Julka, co to? Chce to big_smile

220

Agnes76 napisał/a:

Mnie nie przeszkadza, że komuś się nie podoba jak żyje Julka. Każdy ma prawo do swojego zdania. Przeszkadzają mi kłamstwa na jej temat. Przeszkadzają mi wymyślone zarzuty, nieprawdziwe oskarżenia.

A jesteś w stanie podać kilka takich nieprawdziwych zarzutów? Bo nie kojarzę. Julcia sama siebie orze jak może kolejnymi błyskotliwymi bajkami.

221

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Mnie nie przeszkadza, że komuś się nie podoba jak żyje Julka. Każdy ma prawo do swojego zdania. Przeszkadzają mi kłamstwa na jej temat. Przeszkadzają mi wymyślone zarzuty, nieprawdziwe oskarżenia.

A jesteś w stanie podać kilka takich nieprawdziwych zarzutów? Bo nie kojarzę. Julcia sama siebie orze jak może kolejnymi błyskotliwymi bajkami.

Tylko ja nie pisze bajek w porownaniu do Ciebie

222

Istotka6 napisał/a:

Znamię antychrysta?

Inaczej - cyngwajs big_smile

223

KoralinaJones napisał/a:

Na tej samej zasadzie nie widzę podstaw do atakowania i dyskredytowania kogoś kogo właśnie kompletnie nie znam. Tak po prostu, bo imię mi się nie podoba na przykład. I właśnie bardzo szkoda, że tutaj akurat tak się dzieje.

Napisała babka, która zakłada wątki o innych użytkownikach, aby móc pisać epitety pod ich adresem. Złoto

xD

224

paslawek napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Znamię antychrysta?

Inaczej - cyngwajs big_smile

Brzmi jak syfilis jakiś big_smile to jednak nie chce tego nabyć

225 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 13:06:33)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Napisała babka, która zakłada wątki o innych użytkownikach, aby móc pisać epitety pod ich adresem. Złoto

xD

Epitety akurat pisałeś Ty.

"Głupia kurwo" i "jebana pizdo".

Jeśli będzie trzeba założę kolejny wątek dla użytkowników którzy nie czytali tamtego wątku.

226

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

xD

Jeśli będzie trzeba założę kolejny wątek aby użytkownicy dla użytkowników którzy nie czytali tamtego wątku.

Jaki to byl temat?

227

New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

xD

Jeśli będzie trzeba założę kolejny wątek aby użytkownicy dla użytkowników którzy nie czytali tamtego wątku.

Jaki to byl temat?

Akcja menstruacja.

https://www.netkobiety.pl/p4022047.html#p4022047

Generalnie miał jakiś problem z "głupimi pizdami" które używają środków higienicznych.

Żenada na całego ten typ.

228

KoralinaJones napisał/a:
New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jaki to byl temat?

Akcja menstruacja.

Generalnie miał jakiś problem z "głupimi pizdami" które używają środków higienicznych.

Ojej ja tez bylam w tym temacie nawet pisalam ze Jack bierze grzybki halucynki ale sie tam klocil o te tampony jak stara przekupa na targu  big_smile

229 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 13:22:16)

New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
New Me napisał/a:

Jaki to byl temat?

Akcja menstruacja.

Ojej ja tez bylam w tym temacie nawet pisalam ze Jack bierze grzybki halucynki ale sie tam klocil o te tampony jak stara przekupa na targu  big_smile

To musi być naprawdę bardzo nieszczęśliwy, rozżalony i rozgoryczony życiem typ. Złe kobiety tamponami zatykają kanalizację na jego osiedlu. Pewnie zmówiły się. Celowo mu to robią. Komitet zawiązały.

230

Siur. Nie rób z siebie świętojebliwej, bo robisz dokładnie to samo, o co oskarżasz innych. A julcia sobie pracuje na pojazdy tak samo dobrze, jak i ja.

231 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 13:23:16)

Jack Sparrow napisał/a:

Siur. Nie rób z siebie świętojebliwej, bo robisz dokładnie to samo, o co oskarżasz innych. A julcia sobie pracuje na pojazdy tak samo dobrze, jak i ja.

Idź sobie może załóż tampon jak tak Ci żal.

232

Jack Sparrow napisał/a:

Ja na nic nie pracuje bo w porownaniu do Ciebie nie wyzywam innych bo jestem madrzejsza od Ciebie

233 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 13:39:59)

New Me napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ja na nic nie pracuje bo w porownaniu do Ciebie nie wyzywam innych bo jestem madrzejsza od Ciebie

Tutejsze tropicielki trolli wolą rozmawiać z takimi użytkownikami. Nic dodać, nic ująć. A potem się dziwią, że na kobiecym forum jest chamstwo i prostactwo wobec nich. I mają pretensje że jeden z drugim uważa je za głupie.

234

Agnes76 napisał/a:

To dziwne, że nie przeszkadzają Ci kłamstwa Julki, oklamywanie i oszukiwanie użytkowników wymyślanymi historiami.
Chyba, że tego nie widzisz, bo Julce się nie dziwię, że zachodzi w głowę, skąd my to wiemy, bo jej percepcja szoruje po dnie, ale, że Ty tego nie widzisz, to dziwi. Myślę też, że nie jesteś do końca w temacie, więc masz wykrzywiony obraz sytuacji.

Jak tak patrzeć, to nie nie wiesz co jest prawdą co nie, więc nie oskarżaj tych co ją rozgryźli.
Bo nikt tu specjalnie nie wytyka Julce kłamstwa, /sama się też do niektórych przyznała/, żeby dopiec, a opiera się na tym co widzi, a to jest spamowanie z czerwonym nosem.
Jednych razi kłamstwo, drugich nie, więc nie przywiązują wagi.
Zostańmy więc przy swoich zdaniach, bo to przeciąganie liny nie ma sensu, nie zmieni postrzegania żadnej strony.

235

wieka napisał/a:

To dziwne, że nie przeszkadzają Ci kłamstwa Julki, oklamywanie i oszukiwanie użytkowników wymyślanymi historiami.
Chyba, że tego nie widzisz, bo Julce się nie dziwię, że zachodzi w głowę, skąd my to wiemy,
y.

pisz za siebie, a nie stosuj odpowiedzialnośc zbiorową.
to po co Julke czytasz, zamiast ją tropić, opisz na forum swoje życie, prawdziwe czy zmyślone, a ja cie z chęcią poczytam. Lepsze to od wyciagania z ludzie kolejnych informacji.

236

wieka napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

(...)

Dziwne jest to, jak nie przeszkadza wam chamstwo i prostactwo kierowane tutaj w stronę kobiet.

237

wieka napisał/a:

Dokładnie tak. Jeśli ktoś nie ogarnia, że jest jawnie okłamywany, ewentualnie daje drugiemu na to zielone światło, to jego sprawa, ale oburzanie się, że ktoś inny reaguje na prowokacje i szydercze kłamstwa, to już chyba coś jest nie tak. Julka jest mistrzem manipulacji i w sumie nie dziwię się, że część użytkowników się na to nabiera, zwłaszcza jeśli bywają na forum od czasu do czasu. Natomiast próby piętnowania kogoś, kto to zauważa i wprost obnaża, a przy tym usiłuje stawiać granice, pokazuje tylko tyle (i aż tyle), że to poszło w jakimś chorym kierunku.

I owszem, można Julkę potraktować jak forumową maskotkę, ale ona nie jest tylko naiwnie zabawna. Julka sobie z wszystkich od dawna jawnie kpi.

KoralinaJones napisał/a:

Dziwne jest to, jak nie przeszkadza wam chamstwo i prostactwo kierowane tutaj w stronę kobiet.

Przepraszam bardzo, ja często (!) reaguję na chamstwo w stosunku do kobiet. Ostatnio jednak i za to zostałam ostro skrytykowana, bo przecież z rakastankieli (obok Julki i Shiniego padł jego nick) zrobiłam sobie ofiarę.

238 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 15:19:31)

Priscilla napisał/a:
wieka napisał/a:

Dokładnie tak. Jeśli ktoś nie ogarnia, że jest jawnie okłamywany, ewentualnie daje drugiemu na to zielone światło, to jego sprawa, ale oburzanie się, że ktoś inny reaguje na prowokacje i szydercze kłamstwa, to już chyba coś jest nie tak. Julka jest mistrzem manipulacji i w sumie nie dziwię się, że część użytkowników się na to nabiera, zwłaszcza jeśli bywają na forum od czasu do czasu. Natomiast próby piętnowania kogoś, kto to zauważa i wprost obnaża, a przy tym usiłuje stawiać granice, pokazuje tylko tyle (i aż tyle), że to poszło w jakimś chorym kierunku.

I owszem, można Julkę potraktować jak forumową maskotkę, ale ona nie jest tylko naiwnie zabawna. Julka sobie z wszystkich od dawna jawnie kpi.

KoralinaJones napisał/a:

Przepraszam bardzo, ja często (!) reaguję na chamstwo w stosunku do kobiet. Ostatnio jednak i za to zostałam ostro skrytykowana, bo przecież z rakastankieli (obok Julki i Shiniego padł jego nick) zrobiłam sobie ofiarę.

Droga Priscillo, chamów w tym miejscu powinno się konsekwentnie piętnować. Jakoś tego nie widzę, nawet chociażby jako równowagę do piętnowania trollowania. Przykra prawda jest taka że antykobiece zachowania są tutaj tolerowane a uwaga koncentruje się na niegroźnych, głupkowatych w większości wpisach kogoś komu wyraźnie się nudzi.

I przez to to forum już dawno sięgnęło dna.

239

Priscilla napisał/a:
wieka napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Ty sama jestes mistrz manipulacji

240

New Me napisał/a:
Priscilla napisał/a:
wieka napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Ty sama jestes mistrz manipulacji

Jak to mówią? Żyj i daj żyć innym?
Ale najwyraźniej ta zasada działa tu wybiórczo.

241 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-14 15:36:36)

Niektórym nie podobają się zachowania miłe, grzeczne, na poziomie. Wg mnie to ich problem, a nie danego rozmówcy.
A zasady prawidłowej i poprawnej komunikacji są często gęsto daleko w lesie.
Krytyka poprzez obrażanie, poniżanie, ośmieszanie i inne podobne zachowania jest słaba, żenująca, co najmniej kilometr pod poziomem podłogi. Mimo to jest chętnie używana, ponieważ to łatwizna. Takie zachowania nie wymagają intensywnego logicznego i merytorycznego myślenia. To jest zerowy wysiłek intelektualny.

242

KoralinaJones napisał/a:

Zaleciało hipokryzją cool

243

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Uczę się od prawdziwych mistrzów.

244 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-11-14 15:42:31)

To się odbija rykoszetem.

245

wieka napisał/a:

Raczej czkawką. Tylko nie każdy/a tutaj to czuje.

246 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-14 15:54:12)

Jak juz piszemy o moim rzekomym trollingu to wezmy dla przykladu moje bycie Muzulmanka.  W Anglii gdzie jest miliony Muzulmanow i co dzien prawie ktos przechodzi na Islam(niestety) I gdy sama mam znajomosci wsrod Muzulmanow jaka jest szanse tego ze przeszlam na Islam? Wysoka. Ja serio bylam Muzulmanka duzo czytalam Koran uczylam sie salah modlitwy czytalam hadisy. Bedac dzieckiem I nastolatka w Polsce nikt mi nie tlumaczyl wiary katolickiej opierala sie tylko na podstawach. Wyjechalam do Anglii przestalam praktykowac katolicyzm. Nikt mnie nie tlumaczyl Biblii sama ja czytalam w dodatku wersji bez wyjasnien wersetow wiec sama zle wszystko zrozumialam m in o Trojcy o jednosci Boga ze Jezus mowil ze jest Syn Czlowieczy a nigdy nie nazwal siebie Syn Bozy wiec pamietajac jeszcze czego sie uczylam o Islamie po prostu na niego przelazlam. Naprawde przejscie na Islam nie graniczy z cudem w Anglii zeby to bylo niemozliwe. Zaczelam sie uczyc praktykowac nosilam hijab bo bylam przekonalam ze to prawda. Na szczescie Pan Jezus mnie uratowal i juz nie jestem w tej falszywej religii ktora blednie uwazalam za Prawde. Niektorym sie wydaje ze czlowiek nie moze zmienic zdania ani pogladow po roznych doswiadczeniach bo zaraz jest trollem . To co moze mialam do usranej smierci tkwic w Islamie i pojsc do piekla bo jak zmienie zdanie to jestem trollem big_smile

247

KoralinaJones napisał/a:
Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No widzisz, sama jesteś chamska, choć w bardziej zawoalowany sposób. Nie tylko tutaj zresztą.

248

Wszystko wyjaśniło się już w innym temacie. W zasadzie zostało napisane to co wszyscy wiedza. To są kwestie czy komuś ktoś PERSONALNIE przeszkadza czy nie.

249

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Priscilla napisał/a:

No widzisz, sama jesteś chamska, choć w bardziej zawoalowany sposób. Nie tylko tutaj zresztą.

Hipokryta to wyzwisko? To jeszcze lepiej bo sama pierwsza go użyłaś. Ale tak działa team Sparrow. Jakby moje rozczarowanie jest niewielkie, przecież przyznałaś że to kwestie personalne.

250 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-11-14 15:59:00)

KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

Tym co wchodzą w taką narrację. Tak samo można nie czytać, nie odpowiadać, olewać.

Ale widzę, że chcesz narzucać kto z kim powinien pisać, a z kim nie.

251 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 15:59:30)

wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

Tym co wchodzą w taką narrację. Tak samo można nie czytać, nie odpowiadać, olewać.

DOPRAWDY? Można to robić? To czemu tego nie robicie w stosunku do Julki? big_smile

Można olewać i można się doj*bać. Ale to drugie jest takie fajniejsze, co? big_smile

252

KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

DOPRAWDY? Można to robić? To czemu tego nie robicie w stosunku do Julki? big_smile

Można olewać i można się doj*bać. Ale to drugie jest takie fajniejsze, co? big_smile

A gdzie one mnie oleja juz chyba komus 10 temat zasyfily piszac o mnie big_smile

253

New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

A gdzie one mnie oleja juz chyba komus 10 temat zasyfily piszac o mnie big_smile

Oczywiście, że nie oleją. Kwestie personalne to potęga big_smile. Inaczej by się udusily gdyby nie wskazały trolla.

254

KoralinaJones napisał/a:

Hipokryta to wyzwisko? To jeszcze lepiej bo sama pierwsza go użyłaś.

No patrz, jak pięknie udajesz, że nie rozumiesz...

Teraz jeszcze przypinasz mi jakiś team Sparrow, bo po co czytać, co zostało napisane, jak można stworzyć własną wersję, która pasuje do Twojej narracji.

255 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 16:09:30)

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Hipokryta to wyzwisko? To jeszcze lepiej bo sama pierwsza go użyłaś.

No patrz, jak pięknie udajesz, że nie rozumiesz...

Teraz jeszcze przypinasz mi jakiś team Sparrow, bo po co czytać, co zostało napisane, jak można stworzyć własną wersję, która pasuje do Twojej narracji.

Wersja Sparrowa na temat kobiet jest spójna. Zadziwia mnie fakt jak tutaj mozna z nim jeszcze rozmawiać, wiedząc jak się do kobiet zwraca. Ale te kwestie personalne wszystko tłumaczą. Dobrze że w końcu napisałaś to jasno i wyraźnie.

256

Koralina i Agnes, popieram wasze toki myślenia.

257 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-14 16:12:59)

KoralinaJones napisał/a:
New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że nie oleją. Kwestie personalne to potęga big_smile. Inaczej by się udusily gdyby nie wskazały trolla.

Wogole to jest smieszne. Osoby ktore wogole nie wyzywaly mnie od trolli wogole NIE wchodzily na moje tematy nie odpisywaly mi nie zakladaly o mnie tematow nie pisaly o mnie pod innymi tematami.  A kto za mna lazil Priscilla Salomonka Wieka Tamira i jeszcze Lady Loka jak byla na forum one glownie mnie uwazaja za trolla no ale jak cos pisalam to byly pierwsze w kolejce do moich tematow a teraz ten temat mial byc o kims innym-autorka tematu nie zalozyla tematu o mnie a co zrobily zaczely na moj temat pisac.  Temat o horror seksie tez mial byc o czyms innym czy autor tematu pisal o mnie? NIE a co sie zrobilo kolejny temat o mnie. Ale zaraz beda mnie wszedzie widzialy pod kazdym nickiem big_smile

258

KoralinaJones napisał/a:

Wersja Sparrowa na temat kobiet jest spójna. Zadziwia mnie fakt jak tutaj mozna z nim jeszcze rozmawiać, wiedząc jak się do kobiet zwraca. Ale te kwestie personalne wszystko tłumaczą. Dobrze że w końcu napisałaś to jasno i wyraźnie.

Ale ogarniasz to, że można czegoś nie przeczytać?? Ogarniasz czy za trudne?
Nie śledzę z wypiekami na twarzy, kiedy się ze sobą nawalacie. Jak tylko widzę kolejną gównoburzę, którą ktoś z sobie tylko znanego powodu nakręca, to taki wątek szeroko omijam.

I tak, to co teraz stosujesz, też nie jest niczym innym jak próbą perfidnej manipulacji. Jawnie przekręcasz to, co napisałam, na koniec wciskając mi coś, czego NIE myślę.
Jak to inaczej nazwać, jeśli nie napastliwością i prowokacją?

Już wiem, dlaczego tak zaciekle bronisz Julki - bo w tych kwestiach niczym się od niej nie różnisz.

259

New Me napisał/a:

Wogole to jest smieszne. Osoby ktore wogole nie wyzywaly mnie od trolli wogole NIE wchodzily na moje tematy nie odpisywaly mi nie zakladaly o mnie tematow nie pisaly o mnie pod innymi tematami.

To było bardzo lotne! lol

Prosiłam też kiedyś, żebyś nie stosowała odpowiedzialności zbiorowej, bo ja akurat nie przypominam sobie, żebym Ci przypisywała inne konta. Jak znajdziesz taki post, to przeproszę.

260 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-14 16:35:54)

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale ogarniasz to, że można czegoś nie przeczytać?? Ogarniasz czy za trudne?
Nie śledzę z wypiekami na twarzy, kiedy się ze sobą nawalacie. Jak tylko widzę kolejną gównoburzę, którą ktoś z sobie tylko znanego powodu nakręca, to taki wątek szeroko omijam.

I tak, to co teraz stosujesz, też nie jest niczym innym jak próbą perfidnej manipulacji. Jawnie przekręcasz to, co napisałam, na koniec wciskając mi coś, czego NIE myślę.
Jak to inaczej nazwać, jeśli nie napastliwością i prowokacją?

Już wiem, dlaczego tak zaciekle bronisz Julki - bo w tych kwestiach niczym się od niej nie różnisz.

Po pierwsze, gównoburzę o Julkę nie ja wywołałam. Zwróciłam jedynie uwagę, że zachowanie użytkowniczek, między innymi Twoje, jest w stosunku do niej napastliwe ingerujące w swobodę wypowiedzi na forum.
Jeżeli czegokolwiek bronie to swobody wypowiedzi. Po drugie, przy tej okazji, zwracam  uwagę że tej swobody nadużywają użytkownicy tacy jak Sparrow, z którymi natomiast Ty swobodnie rozmawiasz, podobnie jak z takimi jak Tadzio, którzy to w licznych swoich wypowiedziach wyrażają się o kobietach pogardliwie, ubliżając im itp.

Szanuj się Priscillo, zamiast mnie atakować personalnie że niczym nie różnię się od Julki. Jeśli jednak tak, to przyjmuję to za komplement. Z dwojga "złego" wolę być kojarzona ze zgrywuską niż chamem, burakiem i prostakiem.

Posty [ 196 do 260 z 751 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drodzy Użytkownicy...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024