Znamy się już dwa lata bo tyle tam pracuje przez pierwszy rok był dla
Mnie zwykłym szefem którego bardzo lubiłam potem zaczęłam zauważać że inaczej na mnie patrzy .Zaczęły się niewinne żarty z podtekstem seksualnym i nic dobrego to nie przyniosło bo coraz bardziej do siebie się zbliżaliśmy . Od rozmowy do rozmowy każdy widzi co się tam świeci i jak to wszystko wygląda . Zawsze są jakieś dziwne podchody jego w moją stronę a nic nigdy nie zrobił .Często powtarza o układzie itp itd ale zachowuje się jak ciota jakby się bał . Ogólnie ma dwie twarze inna przy mnie inna przy wszytskich . Mam dość tej sytuacji bo ciągle i nim myślę mi smutno jak go nie widzie i na odwrót za każdym razem pyta mojej przyjaciółki czemu mnie nie ma. Mam ochotę sama coś zrobić ale nie chce wyjść na idiotke …poradźcie coś Bo już nie wytrzymuję
Mam dość tej sytuacji bo ciągle i nim myślę mi smutno jak go nie widzie i na odwrót za każdym razem pyta mojej przyjaciółki czemu mnie nie ma. Mam ochotę sama coś zrobić ale nie chce wyjść na idiotke …poradźcie coś Bo już nie wytrzymuję
Jest twoim szefem to trudno żeby nie pytał dlaczego cię nie ma w pracy.
Poza tym, polecam wziąć się za konkretną pracę a nie robienie dram, szklanka zimnej wody też by nie zaszkodziła.
Tak na marginesie: W Polsce dzieci teraz mają jakieś ferie?
A po co kolejny watek o tym samym?
Bo jest zabawnie
Bo jest zabawnie
Czemu zabawnie?
Znamy się już dwa lata bo tyle tam pracuje przez pierwszy rok był dla
Mnie zwykłym szefem którego bardzo lubiłam potem zaczęłam zauważać że inaczej na mnie patrzy .Zaczęły się niewinne żarty z podtekstem seksualnym i nic dobrego to nie przyniosło bo coraz bardziej do siebie się zbliżaliśmy . Od rozmowy do rozmowy każdy widzi co się tam świeci i jak to wszystko wygląda . Zawsze są jakieś dziwne podchody jego w moją stronę a nic nigdy nie zrobił .Często powtarza o układzie itp itd ale zachowuje się jak ciota jakby się bał . Ogólnie ma dwie twarze inna przy mnie inna przy wszytskich . Mam dość tej sytuacji bo ciągle i nim myślę mi smutno jak go nie widzie i na odwrót za każdym razem pyta mojej przyjaciółki czemu mnie nie ma. Mam ochotę sama coś zrobić ale nie chce wyjść na idiotke …poradźcie coś Bo już nie wytrzymuję
I bardzo słusznie, że nie chcesz wyjść na idiotkę.
Ania929293. napisał/a:Znamy się już dwa lata bo tyle tam pracuje przez pierwszy rok był dla
Mnie zwykłym szefem którego bardzo lubiłam potem zaczęłam zauważać że inaczej na mnie patrzy .Zaczęły się niewinne żarty z podtekstem seksualnym i nic dobrego to nie przyniosło bo coraz bardziej do siebie się zbliżaliśmy . Od rozmowy do rozmowy każdy widzi co się tam świeci i jak to wszystko wygląda . Zawsze są jakieś dziwne podchody jego w moją stronę a nic nigdy nie zrobił .Często powtarza o układzie itp itd ale zachowuje się jak ciota jakby się bał . Ogólnie ma dwie twarze inna przy mnie inna przy wszytskich . Mam dość tej sytuacji bo ciągle i nim myślę mi smutno jak go nie widzie i na odwrót za każdym razem pyta mojej przyjaciółki czemu mnie nie ma. Mam ochotę sama coś zrobić ale nie chce wyjść na idiotke …poradźcie coś Bo już nie wytrzymujęI bardzo słusznie, że nie chcesz wyjść na idiotkę.
Nie wkrecaj sie w te relacje, zapomnij, to nic dobrego nie przyniesie, poza tym, on nie robi zadnych krokow by cos moglo z tego byc oprocz "niewinnych zartow".
Moze ma zone?
Co do zakochania, ty nie jestes zakochana, jedynie zauroczona i to, ze jest taki niedostepny i nieodgadniony, to to cie bardziej nakreca, bardziej go pragniesz, chcesz.
Daj sobie spokoj.
Robi dwa kroki w przód i jeden w tył jakby robił ze mnie wariatke .Proponuje układy mówi miłe słowa a przy ludziach struga durnia szczerze chyba pisałam ten post pod wpływem emocji. Już nie będę się w to nawiav
Robi dwa kroki w przód i jeden w tył jakby robił ze mnie wariatke .Proponuje układy mówi miłe słowa a przy ludziach struga durnia szczerze chyba pisałam ten post pod wpływem emocji. Już nie będę się w to nawiav
Masz racje, nie ma sensu.
Ania929293: musisz pamiętać, że to on jest szefem, w razie draki czy innych w niesprzyjajacych okolicznosciach to on będzie gora, a Ty? gdzie Ty bedziesz? uwazam, ze powinnas odpuscic, nie bedzie to latwe, ale tu powinnas w pierwszej kolejnosci pomyslec o sobie, o wlasnym dobru. Sama musisz zdecydowac, czy chcesz wygrac swoje zycie czy je przegrac. Romanse w pracy nie zawsze wychodza na zdrowie. Kupilas juz bilet na swoj zyciowy rollercoaster, ale nie wsiadaj do niego. Trzymam kciuki za Ciebie Powodzenia
Pamietaj, ze to Ty w tym wszystkim jestes najwazniejsza
O układzie? Heh to widzę, że Cię szanuje jako pracownika... A to, że zachowuje się jak "ciota" bardzo dobrze o Nim świadczy, gorzej za to o Tobie.
O ile to wszystko prawdziwe, trzymaj się i się puszczaj jednocześnie
ostro, po bandzie, ale takie slowa rowniez sa potrzebne, zdecydowanie wspomagaja trzezwosc umyslu, pomagaja stanac z boku i spojrzec na wszystko z innej perspektywy, pod warunkiem, ze ten ktos chce
ostro, po bandzie, ale takie slowa rowniez sa potrzebne, zdecydowanie wspomagaja trzezwosc umyslu, pomagaja stanac z boku i spojrzec na wszystko z innej perspektywy, pod warunkiem, ze ten ktos chce
Heh to efekt braku miesiączki od 3 miesięcy
Ale historia jest tak "zabawna", że nie wierzę, zwłaszcza aby ktoś chciał zobaczyć coś więcej
Istotka6: trzymaj sie cieplutko a tymczasem zapraszam do tańca...
W takich sytuacjach przypomina się scena z jakiegoś francuskiego filmu. Gdzie kobieta mówi, żeby chociaż wykorzystał i znikł. To wiadomo by było, że to ruchacz. Ale nie wykorzystał i znikł. No to o co mu chodziło?
16 2024-10-19 13:00:18 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-10-19 13:00:43)
O nic. Istnieją takie osoby - zarówno mężczyźni jak i kobiety - typ flirciarza, którzy nie potrzebują w danym konkretnym przypadku nic ponadto. Taki typ, który tak ma.
17 2024-10-19 18:39:38 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-10-19 18:40:19)
Istotka6: trzymaj sie cieplutko
a tymczasem zapraszam do tańca...
Uuuuuu czy my się znamy?
Cieplutko pozdrawiam
Istotka6: nie, to pierwsza wymiana zdań miedzy nami, ale podoba mi sie to co piszesz i jak piszesz
sloneczne i usmiechniete pozdrowionka
19 2024-10-19 18:54:24 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-10-19 18:55:44)
Istotka6: nie, to pierwsza wymiana zdań miedzy nami, ale podoba mi sie to co piszesz i jak piszesz
![]()
sloneczne i usmiechniete pozdrowionka
Chociaż Tobie
Dziękuję
Ps, zadałam pytanie o to, czy się znamy, ponieważ niewielu wie co tańczyłam i jakie klimaty czuję
20 2024-10-19 19:04:25 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-10-19 19:05:07)
Nie znamy sie, nie wiem co tanczylas i co teraz tanczysz. Wyslalem Tobie ten link, poniewaz bardzo mi sie podoba. Sam chcialbym tak tanczyc, ale zaliczam siebie to amatorow samoukow. Co do Twoich klimatow to takze odpowiem, ze nie znam ich. Ja, w porownaniu z Toba, na tym forum jest raczej w zlobku.
Odnosnie Twojego pisania to piszesz nie baczac na to, czy to co piszesz komus spodoba sie lub nie. Mysle, ze pisalas, to co dyktowal Tobie rozum i serce. I to jest najwazniejsze, i tego sie trzymaj
a jesli tanczysz na takim poziomie to tylko pozazdroscic
Alessandro napisał/a:ostro, po bandzie, ale takie slowa rowniez sa potrzebne, zdecydowanie wspomagaja trzezwosc umyslu, pomagaja stanac z boku i spojrzec na wszystko z innej perspektywy, pod warunkiem, ze ten ktos chce
Ale historia jest tak "zabawna", że nie wierzę, zwłaszcza aby ktoś chciał zobaczyć coś więcej
Istotka, fajnie, że wróciłaś
Czyżby nowe życie na horyzoncie? Cieszy czy martwi?
O nic. Istnieją takie osoby - zarówno mężczyźni jak i kobiety - typ flirciarza, którzy nie potrzebują w danym konkretnym przypadku nic ponadto. Taki typ, który tak ma.
No ba. New User pewnie do dziś pochlipuje po kątach;)
KoralinaJones napisał/a:O nic. Istnieją takie osoby - zarówno mężczyźni jak i kobiety - typ flirciarza, którzy nie potrzebują w danym konkretnym przypadku nic ponadto. Taki typ, który tak ma.
Ciekawa sprawa, bo ja nie wiem nawet kim jesteś, a ty wiesz, że ja "pochlipuje po kątach"
btw dlaczego niby?
Alessandro napisał/a:ostro, po bandzie, ale takie slowa rowniez sa potrzebne, zdecydowanie wspomagaja trzezwosc umyslu, pomagaja stanac z boku i spojrzec na wszystko z innej perspektywy, pod warunkiem, ze ten ktos chce
Powiększę garderobę, pomieścimy się wszyscy, bądź spokojna <3 a jak nie damy rady, to mam jeszcze dwie inne lokalizacje do zajęcia już nigdy nie powiesz, że WWA jest BEEEEE
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:O nic. Istnieją takie osoby - zarówno mężczyźni jak i kobiety - typ flirciarza, którzy nie potrzebują w danym konkretnym przypadku nic ponadto. Taki typ, który tak ma.
Ciekawa sprawa, bo ja nie wiem nawet kim jesteś, a ty wiesz, że ja "pochlipuje po kątach"
![]()
btw dlaczego niby?
Obserwował Ciebie pojawiliście się mniej więcej w tym samym czasie na forum.
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:O nic. Istnieją takie osoby - zarówno mężczyźni jak i kobiety - typ flirciarza, którzy nie potrzebują w danym konkretnym przypadku nic ponadto. Taki typ, który tak ma.
![]()
btw dlaczego niby?
Nie pisałem o Tobie, a o NewUser
Chyba że to Ty pod zmienionym nickiem;) Aż tak forum nie śledzę, by to wiedzieć.
UserNew napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:No ba. New User pewnie do dziś pochlipuje po kątach;)
![]()
btw dlaczego niby?Obserwował Ciebie pojawiliście się mniej więcej w tym samym czasie na forum.
Jest to jakieś wytłumaczenie, jednak ja kojarzę tylko jego nick, a on wie, że sobie płaczę w kącie... jakby było po kim nieźle
UserNew napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:No ba. New User pewnie do dziś pochlipuje po kątach;)
![]()
btw dlaczego niby?Nie pisałem o Tobie, a o NewUser
Chyba że to Ty pod zmienionym nickiem;) Aż tak forum nie śledzę, by to wiedzieć.
Tego nie wiesz, ale o moim płaczu w kącie wiesz chcesz mnie jakoś pocieszyć?
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:UserNew napisał/a:Ciekawa sprawa, bo ja nie wiem nawet kim jesteś, a ty wiesz, że ja "pochlipuje po kątach"
![]()
btw dlaczego niby?Nie pisałem o Tobie, a o NewUser
Chyba że to Ty pod zmienionym nickiem;) Aż tak forum nie śledzę, by to wiedzieć.Tego nie wiesz, ale o moim płaczu w kącie wiesz
chcesz mnie jakoś pocieszyć?
Chłopaku, powtarzam Ci- pisałem o kimś innym. Kimś, kto zwrócił moją uwagę określonym zachowaniami.
Ty jej nie zwróciłeś, a jeśli potrzebujesz męskiego pocieszenia to niestety, nie ten adres;)
UserNew napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Nie pisałem o Tobie, a o NewUser
Chyba że to Ty pod zmienionym nickiem;) Aż tak forum nie śledzę, by to wiedzieć.Tego nie wiesz, ale o moim płaczu w kącie wiesz
chcesz mnie jakoś pocieszyć?
Chłopaku, powtarzam Ci- pisałem o kimś innym. Kimś, kto zwrócił moją uwagę określonym zachowaniami.
Ty jej nie zwróciłeś, a jeśli potrzebujesz męskiego pocieszenia to niestety, nie ten adres;)
Wiesz kim jest NewUser, ale nie znasz UserNew, twoje zaległości są przerażające.
Alessandro,
Bardzo mi miło, dziękuję. Kiedyś tańczyłam, ale gdzie mi do takiego poziomu.... Tylko amatorka
Wieka,
Dziękuję za przede wszystkim pamięć i miłe słowa
Odpowiadając na Twoje pytanie, pozostawię to tajemnicą, wybacz
Istotka6 napisał/a:Alessandro napisał/a:ostro, po bandzie, ale takie slowa rowniez sa potrzebne, zdecydowanie wspomagaja trzezwosc umyslu, pomagaja stanac z boku i spojrzec na wszystko z innej perspektywy, pod warunkiem, ze ten ktos chce
Powiększę garderobę, pomieścimy się wszyscy, bądź spokojna <3 a jak nie damy rady, to mam jeszcze dwie inne lokalizacje do zajęcia
już nigdy nie powiesz, że WWA jest BEEEEE
Wszyscy?
Pokochasz jak własne?
I na pewno nie powiem, że "dla mnie się podoba"
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Heh to efekt braku miesiączki od 3 miesięcy
Powiększę garderobę, pomieścimy się wszyscy, bądź spokojna <3 a jak nie damy rady, to mam jeszcze dwie inne lokalizacje do zajęcia
Wszyscy?
![]()
Pokochasz jak własne?![]()
Naaaaah ja kocham tylko siebie, to nie wiesz jeszcze?
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Powiększę garderobę, pomieścimy się wszyscy, bądź spokojna <3 a jak nie damy rady, to mam jeszcze dwie inne lokalizacje do zajęcia
Wszyscy?
![]()
Naaaaah
ja kocham tylko siebie, to nie wiesz jeszcze?
Eee gra pozorów, Mój Drogi
Ale przyznanie mi racji i tak wiem, że Ci przez usta, ani palce nie przejdzie, no nic, palec na buzię i ciiiiii
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Wszyscy?
![]()
Naaaaah
![]()
Ale przyznanie mi racji i tak wiem, że Ci przez usta, ani palce nie przejdzie, no nic, palec na buzię i ciiiiii
Wiesz, że nie lubię jak mnie uciszasz
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Naaaaah
![]()
Ale przyznanie mi racji i tak wiem, że Ci przez usta, ani palce nie przejdzie, no nic, palec na buzię i ciiiiiiWiesz, że nie lubię jak mnie uciszasz
Przecież wiesz jak bardzo to lubię robić
A poza tym, ktoś musi
A ja Wam dedykuje piosenke Grzegorza Turnaua "Cichosza"
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Eee gra pozorów, Mój Drogi
![]()
Ale przyznanie mi racji i tak wiem, że Ci przez usta, ani palce nie przejdzie, no nic, palec na buzię i ciiiiiiWiesz, że nie lubię jak mnie uciszasz
![]()
A poza tym, ktoś musi
Wiem, ale wole inne metody, if u know...
A ja Wam dedykuje piosenke Grzegorza Turnaua "Cichosza"
Dziękuję Del Piero za polecajkę, ale nie moje klimaty.
niewazne klimaty, wazne, ze na tym forum mozna tez pozartowac, zamiast nieustannych psychoanaliz itd., wyluzowac, zresetowac inaczej, i tyle w temacie, a moze az tyle?
niewazne klimaty, wazne, ze na tym forum mozna tez pozartowac, zamiast nieustannych psychoanaliz itd., wyluzowac, zresetowac inaczej, i tyle w temacie, a moze az tyle?
Widzę, że jesteś tu świeżakiem Masz konto od 30.09... poczekaj jeszcze chwilę
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Wiesz, że nie lubię jak mnie uciszasz
![]()
A poza tym, ktoś musiWiem, ale wole inne metody, if u know...
Ymmmmmm ciętą ripostą, aby odjelo Ci mowę?
Jednak jesteś zbyt wymagający
Może wrócimy jednak do tego pomysłu z paluszkiem?
Alessandro napisał/a:niewazne klimaty, wazne, ze na tym forum mozna tez pozartowac, zamiast nieustannych psychoanaliz itd., wyluzowac, zresetowac inaczej, i tyle w temacie, a moze az tyle?
Widzę, że jesteś tu świeżakiem
Masz konto od 30.09... poczekaj jeszcze chwilę
Brzmi złowieszczo
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Przecież wiesz jak bardzo to lubię robić
![]()
A poza tym, ktoś musiWiem, ale wole inne metody, if u know...
Jednak jesteś zbyt wymagający![]()
Może wrócimy jednak do tego pomysłu z paluszkiem?
Niech będzie, że ciętą ripostą
Paluszkiem powiadasz? Już to gdzieś słyszałem
Trzeba mieć wymagania, jak ma się bardzo dużo do zaoferowania hłe hłe hłe
UserNew napisał/a:Alessandro napisał/a:niewazne klimaty, wazne, ze na tym forum mozna tez pozartowac, zamiast nieustannych psychoanaliz itd., wyluzowac, zresetowac inaczej, i tyle w temacie, a moze az tyle?
Widzę, że jesteś tu świeżakiem
Masz konto od 30.09... poczekaj jeszcze chwilę
Brzmi złowieszczo
Troszkę... jeszcze się na wszystkich tu nie poznał, ale to pewnie kwestia czasu choć szybciej by do tego doszedł, gdyby został wciągnięty do tej słynnej "sekty"
47 2024-10-22 10:21:40 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-10-22 10:36:53)
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Wiem, ale wole inne metody, if u know...
Może wrócimy jednak do tego pomysłu z paluszkiem?Niech będzie, że ciętą ripostą
Paluszkiem powiadasz? Już to gdzieś słyszałem![]()
Trzeba mieć wymagania, jak ma się bardzo dużo do zaoferowania hłe hłe hłe![]()
Ktoś już Cię tak nabrał i to nie był paluszek? Ojej
Skarbie, diament nie musi udowadniać swojej wartości
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Ymmmmmm ciętą ripostą, aby odjelo Ci mowę?
Może wrócimy jednak do tego pomysłu z paluszkiem?Niech będzie, że ciętą ripostą
Możliwe... mam krótką pamięć, a po drugie to pamiętam tylko to co chcę
Ja nic nikomu nie udowadniam
O układzie? Heh to widzę, że Cię szanuje jako pracownika... A to, że zachowuje się jak "ciota" bardzo dobrze o Nim świadczy, gorzej za to o Tobie.
O ile to wszystko prawdziwe, trzymaj się i się puszczaj jednocześnie
No nie wiem zachowuje się jak ciota z racji tego że się boi konsekwencji a w głowie roją mu się różne myśli . Mowi do mnie kochanie
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Niech będzie, że ciętą ripostą
![]()
Hmm czyli mam traktować jako komplement, to że o mnie ciągle pamiętasz?
Hm ciekawe dlaczego nie wolisz zapomnieć
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Ktoś już Cię tak nabrał i to nie był paluszek? Ojej
![]()
![]()
Hm ciekawe dlaczego nie wolisz zapomnieć
Takich Istotek jak Ty się nie zapomina, czasu spędzonego z takimi Istotkami też, więc... sama widzisz
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Możliwe... mam krótką pamięć, a po drugie to pamiętam tylko to co chcę
![]()
![]()
Hm ciekawe dlaczego nie wolisz zapomniećTakich Istotek jak Ty się nie zapomina, czasu spędzonego z takimi Istotkami też, więc... sama widzisz
Już miałam cieplutko na serduszku i chciałam pisać jaki kochany jesteś, a tu.... Hola, jakich Istotek?!
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Hmm czyli mam traktować jako komplement, to że o mnie ciągle pamiętasz?
![]()
Hm ciekawe dlaczego nie wolisz zapomniećTakich Istotek jak Ty się nie zapomina, czasu spędzonego z takimi Istotkami też, więc... sama widzisz
Już miałam cieplutko na serduszku i chciałam pisać jaki kochany jesteś, a tu.... Hola, jakich Istotek?!
Ohhh, Skarbie... Wiesz dobrze, że o Tobie mowa, Istotka jest tylko jedna <3
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Takich Istotek jak Ty się nie zapomina, czasu spędzonego z takimi Istotkami też, więc... sama widzisz
A jedyna?
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Już miałam cieplutko na serduszku i chciałam pisać jaki kochany jesteś, a tu.... Hola, jakich Istotek?!
A jedyna?
I się zaczyna... każda chciałaby być tą jedyną, ehhh co ja z wami mam dziewczynki
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Ohhh, Skarbie... Wiesz dobrze, że o Tobie mowa, Istotka jest tylko jedna <3
A jedyna?
I się zaczyna... każda chciałaby być tą jedyną, ehhh
co ja z wami mam dziewczynki
![]()
Ech Chłopcze, konkurować z dziewczynkami nie zamierzam
Ale sądzę, że już tak długo się znamy, że powinieneś przede mną uklęknąć, będąc następnym w mojej kolekcji
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:A jedyna?
I się zaczyna... każda chciałaby być tą jedyną, ehhh
![]()
![]()
Ale sądzę, że już tak długo się znamy, że powinieneś przede mną uklęknąć, będąc następnym w mojej kolekcji
Co by to dało? Przecież jestem sporo wyższy od Ciebie, to nawet gdybym klęknął, to twarz miałbym nadal za wysoko znamy przecież lepsze pozycje
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:I się zaczyna... każda chciałaby być tą jedyną, ehhh
![]()
![]()
Ale sądzę, że już tak długo się znamy, że powinieneś przede mną uklęknąć, będąc następnym w mojej kolekcjiCo by to dało? Przecież jestem sporo wyższy od Ciebie, to nawet gdybym klęknął, to twarz miałbym nadal za wysoko
znamy przecież lepsze pozycje
Oj no, stanę na jakimś schodku czy coś, tylko uprzedz abym mogła zaplanować odpowiednią scenerię
Inne pozycje nie są tak satysfakcjonujące
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Ech Chłopcze, konkurować z dziewczynkami nie zamierzam
![]()
Ale sądzę, że już tak długo się znamy, że powinieneś przede mną uklęknąć, będąc następnym w mojej kolekcjiCo by to dało? Przecież jestem sporo wyższy od Ciebie, to nawet gdybym klęknął, to twarz miałbym nadal za wysoko
Oj no, stanę na jakimś schodku czy coś, tylko uprzedz abym mogła zaplanować odpowiednią scenerię
![]()
Inne pozycje nie są tak satysfakcjonujące
Jak to tak to? Znalazłbym kilka innych fajnych... nie ograniczajmy się do jednej
btw, prędzej znać, nie wezmę Cię z zaskoczenia relax
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Co by to dało? Przecież jestem sporo wyższy od Ciebie, to nawet gdybym klęknął, to twarz miałbym nadal za wysoko
![]()
Inne pozycje nie są tak satysfakcjonująceJak to tak to? Znalazłbym kilka innych fajnych...
nie ograniczajmy się do jednej
btw, prędzej znać, nie wezmę Cię z zaskoczenia
relax
Co za gra słów... ale tak przy wszystkich?
W sumie nie ważne jak, abyś klęknął
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Oj no, stanę na jakimś schodku czy coś, tylko uprzedz abym mogła zaplanować odpowiednią scenerię
![]()
Inne pozycje nie są tak satysfakcjonująceJak to tak to? Znalazłbym kilka innych fajnych...
relax
Co za gra słów...
ale tak przy wszystkich?
![]()
W sumie nie ważne jak, abyś klęknął
Khem, khem jakbyś mnie nie znała
Czy przy wszystkich, hmmm... z Tobą? OFKORS!
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Jak to tak to? Znalazłbym kilka innych fajnych...
relax
Co za gra słów...
ale tak przy wszystkich?
![]()
W sumie nie ważne jak, abyś klęknąłKhem, khem
jakbyś mnie nie znała
Czy przy wszystkich, hmmm... z Tobą? OFKORS!
Jak Ty mnie znasz...
Ale dość tego pie..ehem... już czas zacząć przygotowywać pokoik dziecięcy
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Co za gra słów...
ale tak przy wszystkich?
![]()
jakbyś mnie nie znała
Czy przy wszystkich, hmmm... z Tobą? OFKORS!Jak Ty mnie znasz...
![]()
??? Istotka, dobrze myślę? Będziesz przygotowywać?
UserNew napisał/a:Istotka6 napisał/a:Co za gra słów...
ale tak przy wszystkich?
![]()
jakbyś mnie nie znała
![]()
Kochaniutka, kto jak nie ja?
Pamiętasz, że ja bezrobotny jestem? Nie strasz mnie tak nawet
Istotka6 napisał/a:UserNew napisał/a:Khem, khem
jakbyś mnie nie znała
![]()
??? Istotka, dobrze myślę? Będziesz przygotowywać?
Chcesz zostać matką chrzestną?