Szok Facet 44 lata mieszka z rodzicami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Szok Facet 44 lata mieszka z rodzicami

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66

Odp: Szok Facet 44 lata mieszka z rodzicami
assassin napisał/a:

Bab jest mniej niż chłopów, więc ten egzemplarz może poza przydziałem jest i tyle. Z tym że paniom tu wydaje się, że centrum męskiego wszechświata winna być baba lol

Baba to jest w piekarniku

Zobacz podobne tematy :

67

JuliaUK33 napisał/a:
onaanna napisał/a:

Beznadziejne te forum . Tylko obrazanie i brak zrozumieni. Nie planuje dzieci.
Facet ten uczepil mnie sie i ciagle mnie wypisuje. Zrobilam glupote dajac mu nr tel. Nie odpisze wiecej mu i koniec.
I nie testowalam przez 20 kat kutasow.  Za glupia jestem na to.  Teraz chce miec swiety spokoj. I
jeszcze raz Nie planuje zadnych dzieci ani in vitro ani inaczej i nie jestem zadna desperatka. Zegnam

Oczywiscie, ze Ty nie planujesz dzieci, ale niektorym sie wydaje, ze jak kobieta po 40 tce nie ma dzieci to koniecznie chce je miec

To co jej przeszkadza, że facet mieszka z mamą? Co? On i ona są dorośli.
Ma polecieć za czypią i wykonywać jej polecenia?
Ludzie po 40 używają kalkulatora.
Dalej nie ogarniasz pisania po polsku czy to z lenistwa?

68

assassin napisał/a:

Bab jest mniej niż chłopów, więc ten egzemplarz może poza przydziałem jest i tyle. Z tym że paniom tu wydaje się, że centrum męskiego wszechświata winna być baba lol

Dokładnie, ma być taki jak ja chcę i taki jak mi się podoba.
Autorka tematu obudziła się z ręką w nocniku bo myśli, że jest piękna i młoda, że przypisuje sobie, że jest zadbana jak na swój wiek w przeciwieństwie do kobiet w jej wieku.
No pewnie tak jest, nie zajmowała się niczym. Nie musiała rano, w nocy czy nad ranem wstawać do dziecka czy tam dzieci. Nie musiała ogarnąć domu, obiadów, domu, przedszkola i szkoły.

69

JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Obawiam się, że nawet nie wiesz jak się posługiwać piekarnikiem bo jeszcze pisania po polsku nie ogarniasz smile

70

silent napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Obawiam się, że nawet nie wiesz jak się posługiwać piekarnikiem bo jeszcze pisania po polsku nie ogarniasz smile

Pisze po polsku a piekarnik wiem jak sie obslugiwac... Ty nic nie potrafisz pewnie obsluzyc nawet czajnika

71 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2024-06-22 01:21:52)

JuliaUK33 napisał/a:
Samba napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Jak ktoś jest biedny to i mieszkać może i w jednym pokoju

W tym przypadku nie tyle biedni byli, co oszczędni. Po powrocie z kilkuletniego tyrania za granicą kupili kilka mieszkań w Polsce. Tylko co to za życie...

Ja znam gorsze historia,  para harowala w Anglii na dom w Polsce. Dom postawili.  Teraz chca dom sprzedac i wracac do Anglii. Polacy jak w Anglii mieszkaja to mysla,ze jak wroca na stale do Polski to beda do konca zycia bogaci, a sielanka trwa dopoki sa funty zaoszczedzone,  kasa sie konczy to puka polska drozyzna i chca wracac do Anglii. Duzo takich przypadkow slyszalam

Teraz już drożyzna, bo twój PIS nie rządzi. Oto jak szła inflacja

Miesiąc inflacja

2021
Styczeń         2.6   
Luty                2.4
Marzec        3.2
Kwiecień        4.3
Maj                4.7   
Czerwiec        4.4
Lipiec        5.0
Sierpień        5.5   
Wrzesień        5.9   
Październik    6.8
Listopad        7.8       
Grudzień        8.6 

2022   
Styczeń        9.4
Luty          8.5
Marzec        11.0
Kwiecień        12.4
Maj            13.9
Czerwiec        15.5   
Lipiec        15.6
Sierpień        16.1
Wrzesień        17.2
Październik  17.9
Listopad         17.5       
Grudzień         16.6
ITD

Obecna inflacja
2024

Styczeń        3,7
Luty          2,8
Marzec        2,0
Kwiecień        2,4
Maj            2,5

Sorry, ale ta drożyzna to była za Morawieckiego. Silent przecież to ten Maminsynek jest desperatem. Sra do niej przez telefon, ale ona nie chce mieszkać z jego teściową. On wie, że nie znajdzie chętnej kobiety, a więc do niej wypisuje.

72 Ostatnio edytowany przez Czym jest miłość (2024-07-20 03:08:41)

onaanna napisał/a:

Jak to mozliwe?
Facet 44 ma prace i mieszka z rodzicami . Nie postaral sie o zadne samodzielnie mieszkanie. Choc jest zagranica wiele mozliwosci otrzymania spoldzielczego mieszkania  - trzeba zapisac sie do kolejki.

73

Ja wspolczuje kobietom  ktore musza mieszkac z tesciowymi pod jednym dachem.

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Szok Facet 44 lata mieszka z rodzicami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024