dlaczego zdradzani sa glupi... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dlaczego zdradzani sa glupi...

Strony Poprzednia 1 46 47 48 49 50 55 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,056 do 3,120 z 3,559 ]

3,056

Odp: dlaczego zdradzani sa glupi...

Kurcze... z tymi finansami to nieciekawie.. ja sie bujam finansowo juz od ok 3 lat i wybrnac z tej zapasci nie moge hmm Tak wiec rozumiem i wspolczuje. Jedyne, co moge od siebie poradzic to nie bierz kredytow, bo to spirala.

Niekochana, masz plany na 29/30 kwietnia? smile

Zobacz podobne tematy :

3,057 Ostatnio edytowany przez niekochana72 (2011-04-04 20:54:07)

Monia139 napisał/a:

mam problemy w pracy i straszną zapaść finansową. .

No to jest nas więcej. Ja mam maksymalny debet na kartach. I nie do końca jeszcze zapłaciłam adwokatce sad

Median napisał/a:

Niekochana, masz plany na 29/30 kwietnia? smile

Pracuję w oba dni, ale wieczory mam wolne. Przyjeżdżasz?

3,058

Hmmm... no smile Przyjade jakos w ciagu dnia 29, poczekam na Ciebie do wieczora, nastepnego dnia wyjade... ile czasu schodzi alk z czlowieka? smile
Musze jeszcze jakis hotel znalesc.

3,059

No to juz mi lepiej. Myslałam, że tylko ja nie ogarniam tych swoich wydatków, bądź za dużo wydaję. Karty puste, a kredyt we frankach na wieksze mieszkanie, którego mi sie zachciało w chwili pomroczności jasnej wciąż rośnie, niestety. Właśnie mój syn oznajmił, że  dzisiaj był w szkole, na rekolekcjach, na spacerze z psem, na treningu, wstawił i wywiesil pranie, zrobił babci zakupy więc chyba może oczekiwać na jakąś kolację. Idę więc do kuchni, ale powrócę=)

3,060

myslalas o zmianie mieszkania na mniejsze?

3,061

Median napisał/a:

Hmmm... no smile Przyjade jakos w ciagu dnia 29, poczekam na Ciebie do wieczora, nastepnego dnia wyjade... ile czasu schodzi alk z czlowieka? smile
Musze jeszcze jakis hotel znalesc.

To zależy, jak dużo wypijesz;)
Jeśli nie zależy Ci na super warunkach, to może jakis hostel? W Krakowie jest ich sporo, w necie pełno sie reklamuje.
Kurcze, szkoda, że nie mogę Cie przenocować sad

3,062

ej, ale nie szkoduj..no halo?! wink wlasnie szukam miejscowki
A co do ilosci alku...w sumie to mam slaba glowe, powiedzmy, ze ze 4 drinki wink

3,063 Ostatnio edytowany przez niekochana72 (2011-04-04 21:12:48)

Median napisał/a:

ej, ale nie szkoduj..no halo?! wink wlasnie szukam miejscowki
A co do ilosci alku...w sumie to mam slaba glowe, powiedzmy, ze ze 4 drinki wink

To będziemy musiały się pilnowac, bo ja tez mam słabiutką. Nie mam wprawy tongue

Daj znać, o której będziesz. Może uda mi sie wyrwać wcześniej z pracy hmm

3,064

Hej ,

ja tez chce. Byłam w Krakowie rok temu i sie zakochałam. Median razem bedzie raźniej.

3,065 Ostatnio edytowany przez niekochana72 (2011-04-04 21:15:51)

Monia139 napisał/a:

Hej ,

ja tez chce. Byłam w Krakowie rok temu i sie zakochałam. Median razem bedzie raźniej.

Nie ma sprawy. Ja chętnie się spotkam z Wami obiema smile
Dziewczyny, ja muszę już spadać. Napiszcie, co ustaliłyście. Przeczytam jutro. Buziaki.

3,066

Monia a dasz rade? bo jesli tak to szukam dwu os. pokoju wink

Podejrzewam, ze bede ok poludnia, ale spokojnie - zorganizuje sobie czas wink

3,067

Median dam radę, znajdź pokój dwuosobowy. Zabawimy się.

3,068

dobra, podaj mi jakies gg albo cuś

3,069

Median, nie mam GG. Wiem, wstyd w tych czasach, ale nie lubie komunikatorów, NK, FC. Napisz na mojego emaila to podam numer swojego telefonu.

3,070

wyslalam...

3,071

Median,

wczoraj padłam i nie otworzyłam poczty. W pracy mamy poblokowane adresy email, wiec nie mogę przeczytać. Zrobię to jak przyjdę do domu.

3,072

Kochane, jak się dogadacie, to dajcie znać. Bosz... ja 30 muszę być o 7-mej w pracy tongue
Będzie masakra wink

3,073

Monia139 napisał/a:

Hej ,
Byłam w Krakowie rok temu i sie zakochałam.

Ja byłam w końcu września przez 3 dni - wtedy gdy było gorące babie lato big_smile Mmmmm... jestem szczęśliwa na samo wpomnienie. A kocham Kraków chyba od zawsze. Pozdrówcie Kraków ode mnie serdecznie - zwłaszcza tego faceta-rzeżbę na rynku, co udaje upiora (i bije po tyłku, jak się człowiek odwróci lub zagapi) smile Dobrej zabawy życzę panienki smile

3,074

Ja do Krakowa mam 487 km, więc niestety za często nie bywam. Wiem już jednak, że w czerwcu będę miała wyjazd z firmy.

3,075 Ostatnio edytowany przez Median (2011-04-05 13:20:11)

Boze Monia.. to skad Ty jestes? Znalazlam przyzwoity hostel na Kazimierzu. Niekochana to moze przelozymy to na 30/1 ? Acha... i przypomnialam sobie - nie moge pic alku hmm Tzn lekarka mi poweidziala, ze jest lekarzem, wiec z zasady musi odradzic, ale moge sprobowac tylko nie wiadomo, jakie beda tego efekty smile

link do hostelu http://www.momotownhostel.pl/cennik.php

i wydaje mi sie, ze jest to najlepsza oferta w tej polce cenowej... z reszta za ta cene wybor jest sredni, chyba, ze zdecydujemy sie na spanie na sali 6,8-osobowej, za co serdecznie dziekuje..... Albo 20km od centrum - taxi pokryje koszty roznicy w cenie hotelu smile

Sprawdzilam - ciezko z miejscami w dniach 30/1 hmm  Niekochana, nie masz sie z kim zamienic? albo opoznic przyjscie do pracy? smile Kurcze..najchetniej zostalabym do 1 maja. Bo cos czuje, ze jak do 12 jest doba hotelowa, a ja sie nie wyspie to potem bede miec problem z zywotnoscia i kierowaniem pojazdem...:) Poza tym i tak bedzie to dla mnie zamach finansowy, wiec lepiej byloby dolozyc 60 czy 70 zl i spedzic troche wiecej czasu w cudnym Krakowie smile

O, Monia zerknij.. znalazlam za 180 zl za dwie doby, czyli wychodzi po 45 na glowe...taniej sie juz nie da wink http://www.rezerwuje.com/?id=prezentacja&placeid=1749&bookingonline=1&roomid=18974503_80655422_0&rcom=1&new_b=1&bid=189745&checkInDate=2011-04-29&departureDate=2011-05-01&numOfNightsSelect=2&currencySelect=1&numOfRoomsSelect=1&numOfAdultsSelect=2&numOfBedsSelect=2&smoking=2&bookingtype=hotel&action=search&type=1&loc=-1&current_lang=polish&citySelect=2&cR=180

3,076

Median,

mieszkam w zachodniej Polsce. Coś mi się wydaje, że jednak koszty mnie przerosną, to jednak jest spora odległość.

3,077

pociag tlk? tani...

3,078

Hej dziewuszki ja wam zazdroszczę nigdy w Krakowie nie byłam sad

3,079

a masz plany na te dni?

3,080

no planów na razie nie mam

3,081

no to zacznij kombinowac smile

3,082

oj lepiej kombinować nie będę bo mój chomik chyba coś ostatnio pijany jest, bo zaliczam same wtopy smile

3,083

Median, zdaje się, że to jednak zbyt spora odległość dla mnie. Szkoda, że to nie może być Wrocław, tam mam blisko i możliwość noclegu. Ten czerwcowy wyjazd do Krakowa mimo, iż z firmy też mnie trochę będzie kosztował. A ostatnio strasznie krucho u mnie z forsą. Pieprzona karta kredytowa, nawet nie wiem kiedy wyczerpałam limit.

3,084 Ostatnio edytowany przez Median (2011-04-05 20:34:32)

Monia a moze podjechac po Ciebie co? Wyjdzie chyba na to, ze takie zycie sie zdecyduje wiec podjechalabym w okolice poznania, potem przez wrocek do krakowa. Zrzutka na paliwo - byloby taniej niz pkp no i bylby wesoly samochod wink

3,085 Ostatnio edytowany przez niekochana72 (2011-04-05 20:46:40)

Median - spoko, termin 29-30 jest OK. Nie będziemy szaleć z alkoholem, więc nie ma problemu. Dla mnie zarwana noc, to nic takiego. Tak jak Ci napisałam koleżanka zastąpi mnie i w piątek będę mogła się wyrwać o 16-tej. A że mam blisko....
Zarezerwuję stolik, żeby nie było problemu. To jednak "długi weekend majowy".

Dajcie znać, ile nas będzie - wielkość stolika muszę zaklepać:) Aż zacieram rączki z niecierpliwości - jak mały gnom wink

3,086

no ja tez juz sie nie moge doczekac. znam juz telefony do wsyzstkich hoteli w krakowie wink jestem specem od krakowskich noclegow wink Tak naprawde reszta sie wyklaruje jesli Takie zycie i Monia sie okresla. Ja chcialabym jak najszybciej zrobic rezerwacje hotelu, zeby ktos nam miejsca sprzed nosa nie sprzatnal...

3,087

Median napisał/a:

no ja tez juz sie nie moge doczekac. znam juz telefony do wsyzstkich hoteli w krakowie wink jestem specem od krakowskich noclegow wink Tak naprawde reszta sie wyklaruje jesli Takie zycie i Monia sie okresla. Ja chcialabym jak najszybciej zrobic rezerwacje hotelu, zeby ktos nam miejsca sprzed nosa nie sprzatnal...

Bo to taka ironia - tubylcy raczej nie mają takich informacji.
Myślę, że nie możecie zbyt długo czekać - to "długi weekend"

3,088

wiem, ale mam nadzieje, ze dziewczyny sie okresla, a jak sie ktoras zdecyduje to nie zostane wystawiona..

3,089

A ja też bym mogła? :> i proszę opowiedzcie w skrócie o co chodzi, bo jestem po 8h za kółkiem, nie mam sił nawet myśleć...przepraszam.

3,090

Najpierw powiedz skad jestes wink

3,091

Bydgoszcz. Zatem mogłabym się dorzucić do benzyny, ktoś coś pisał o Poznaniu. Tam mogłabym sama dojechać, a 4 maja mam urodzinki.

3,092

Median, strasznie załuję, ale nie podołam. Moje finanse są w fatalnym stanie, a to nie tylko koszt paliwa. Mam przez to jeszcze wiekszego doła, zeby nie było mnie stać na taki krótki wyjazd.

3,093

Zielony_Domek napisał/a:

Bydgoszcz. Zatem mogłabym się dorzucić do benzyny, ktoś coś pisał o Poznaniu. Tam mogłabym sama dojechać, a 4 maja mam urodzinki.

A więc w Twoje urodzinki ja mam imieninki big_smile

3,094

Ok, plan jest nastepujacy - odwiedzamy Niekochana wink Narazie mowie za siebie - jesli okaze sie, ze tylko ja odwiedze Niekochana to jade z Wawy rano prosto do Krakowa. Zostaje do 1 maja. Jesli Takie zycie (aktualnie spi, ale wspominala, ze potrzebuje takiego wyjazdu, wiec obstawiam, ze jednak nie stchorzy;) ) tez sie zadeklaruje to po obejrzeniu cen pkp i czasie dojazdu stwierdzilam, ze moge po nia pojechac czyli do poznania. Nie wiadomo, co z Monia, ale Monia jest z okolic wroclawia, wiec jadac juz do krakowa mozna byloby ja zgarnac po drodze. Jesli nie no to sru do krakowa. Poniewaz musze nadrobic kawal drogi to od Takie zycie bede sie starala wyciagnac 80 zyli - bedzie miala taniej niz pkp, ale a nadal bede do tylu, wiec jesli i Ty sie dolozysz, to nie ukrywam - juz bedzie znacznie lepiej wink
A w samochdzie ktos musi powodowac, ze nie przysne za kolkiem wink

3,095

Median napisałam wyżej. Niestety nie jestem nawet z okolic Wrocka, bo do niego mam 220 km.

3,096

Hm...to czemu mi sie wrocek ubzdural? big_smile

3,097 Ostatnio edytowany przez Zielony_Domek (2011-04-05 22:18:47)

Median masz gy gy? big_smile masz smile

3,098

Bo napisałam, że szkoda, że spotkanie nie odbędzie się we Wrocku, bo jest bliżej niż Kraków, i mam tam metę. Zresztą dosyc czesto tam bywam.

3,099

Aaa.. no tak, jasne..to przepraszam

3,100 Ostatnio edytowany przez Zazdrosc (2011-04-07 07:08:47)

Moze po mnie wpadniesz po drodze, Median? sad to tylko ok 7tys km
Bede Cie zagadywac, zebys nie zasnela...spoko.... dlugie monologi... albo poczytam Ci moje posty... ha ha ha
Ja tez chce do Krakowa.... co nie jest tak do konca prawda... bo Krakow owszem... kocham
Ale ja bym chciala spotkac sie z Wami.... moje Atomowki...

3,101

Zazdrosc napisał/a:

Bede Cie zagadywac, zebys nie zasnela...spoko.... dlugie monologi... albo poczytam Ci moje posty... ha ha ha

Obawiam sie Moja Droga, ze wtedy nie przejechalabym nawet 20 km tongue big_smile
Ale mozesz sprobowac samolotem - maja autopilota, wiec moga sie na jakis czas zdrzemnac big_smile

3,102 Ostatnio edytowany przez Zazdrosc (2011-04-08 00:26:27)

Median napisał/a:
Zazdrosc napisał/a:

Obawiam sie Moja Droga, ze wtedy nie przejechalabym nawet 20 km tongue big_smile
Ale mozesz sprobowac samolotem - maja autopilota, wiec moga sie na jakis czas zdrzemnac big_smile

No ja wlasnie tak przeczuwalam, ze dranie jedne spia..... i lulki pala
Przy nastepnym locie bede ich kontrolowac i budzic.. jakiem DDD

a co do dlugich monologow.... to tylko pisane.... mowione sa raczej krotkie i i..... (nie powiem bo strace wizerunek kotka big_smile )

3,103

mow, mow wink

3,104

No wiem, ze Ty tez z tych samych kotkow co ja big_smile

3,105

Ale ze mnie ostanio dosc ulomny kotek... zupelnie nie w formie.. hmm

3,106

Jakoś tu strasznie pusto. Zdrady się skończyły, czy zdradzani zmądrzeli? smile

3,107

nie niestety nie zmądrzeli:-( tzn mowię za siebie....

3,108

Tarantella,

Zapewniam, że póki co nie zmądrzałam w jednej kwestii. Nadal nie rozumiem jak mozna zdradzać takie wspaniałe kobietki jak my  tongue

3,109

Monia139 napisał/a:

Tarantella,

Zapewniam, że póki co nie zmądrzałam w jednej kwestii. Nadal nie rozumiem jak mozna zdradzać takie wspaniałe kobietki jak my  tongue

Bo to ZŁY mężczyzna był, Monia...

3,110

marynarka napisał/a:
Monia139 napisał/a:

Tarantella,

Bo to ZŁY mężczyzna był, Monia...

Mozna zdradzic... ale nie zdradzac big_smile
Ktos zdradzil bo byl idiota...a  to juz my decydujemy czy chcemy zyc z idiota. big_smile

3,111

Widzialam dzis J. i ech... mam kryzys sad Wszystko wrocilo, caly zal i niepokoj. A tak sobie ladnie radzilam i nagle trach, ledwo zyje sad

3,112

Median,
Czy Twój J. to ten sam, co mój J.?
Dlatego ograniczyłam kontakty do zera. Za bardzo boli, on manipuluje, ja sama sobą manipuluję. Po co? I tak jest wystarczająco nielekko.
Słowo daję, gdyby nie te formalności, które muszę z nim do spółki pozałatwiać, to szłoby mi duzo łatwiej.
Jak ten koszmar się skończy, to mam nadzieję, że nie zobaczę go do końca życia, żeby nie rozgrzebywać sobie ran zardzewiałym gwoździem.

3,113

Tak, ale ja go spotkalam calkiem przypadkiem. Moja sytuacja jest troche inna - moglam sie calkowicie oddciac w kontaktach z nim. A dzis to byl po prostu przypadek.

3,114

Trzeba im wszyć czipy i namierzać GPSem, żeby uniknąć takich następstw nieszczęśliwych wypadków smile

3,115

oj nie.. jeszcze przyszloby mi do glowy sledzenie go smile po co sobie zdrowie psychiczne rujnowac? smile

3,116

Median, to nic dziwnego, że spotkanie wywołało w Tobie przykre emocje, ale i tak najlepsze jest to że w dużej mierze uporałaś się z tym- przynajmniej tak się wydaje, bo już długo długo jegomość nie pojawiał się w postach wink
Jest jeszcze inna rzecz, która możliwe, że ma miejsce. Pisałaś o tym, że znajdujesz się w sytuacji życiowej, która Cię dość wyraźnie przygnębia. Myślę, że dlatego jesteś bardziej podatna na silne przeżywanie nieudanych związków. Znaczy się, wydaje mi się, że gdyby w innych sferach życia układało się obecnie łatwiej przeżycia związane z J miałyby na Ciebie mniej druzgocący wpływ.

3,117

oj Fajko, nie sadzilam, ze taki bystry obserwator z Ciebie, jestem pod wrazeniem smile Tak, masz duzo racji w tym, co napisalas. Tak wiec czas i szczescie mi potrzebne, no bo nie wiem co innego hmm

3,118

Dziewczyny - obiecuję jutro napisać coś, co usłyszałam wczoraj od zdradzonej koleżanki. Mądre słowa, wypowiedziane z odpowiedniej perspektywy.
Spadam do spania.

3,119

Czekamy z niecierpliwością smile

3,120

No wlasnie, Niekochana... pobudka! smile

Posty [ 3,056 do 3,120 z 3,559 ]

Strony Poprzednia 1 46 47 48 49 50 55 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dlaczego zdradzani sa glupi...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024