JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Na tluszczu sie tyje nie znam szczupla osoby na tluszczach
Julka, a wiesz, ja nigdy nie widziałam nikogo ze zlamana noga. Czyli zlamane nogi nie istnieją, nogi się nie lamia!
Ale to prawda nie da sie schudnac na ketozie, bo po niej ludzie rzucaja sie wlasnie na jedzenie i jedza dwa razy wiecej po glodowce czy postach
Julka, ale Tobie się wydaje, ze wiesz lepiej niż dietetycy, bo Ci się wydaje.
Rusz dupę, idź do dietetyka, albo zamów catering, dowiedz się, ile i jak powinnaś jeść i ogarnij życie.
Wyrzuty cukru też są indywidualną sprawą i u róznych ludzi są po różnych rzeczach. Ja akurat z hipoglikemią nie mam do czynienia, ale np. jak się ma cukrzycę ciązowa to tez trzeba odkryć, jakie produkty działają na nas lepiej, a jakie gorzej, więc wnioskuję, ze tu podobnie.
Rzucasz durnymi hasłami o tym, że trzeba jeśc cukry, a tłuszczy nie, ale sama nie wiesz, że i to i to jest wszędzie.
Podstawą ZDROWEJ diety jest odpowiednie zbilansowanie wszystkiego. Tłuszczy też. Bo tłuszcze są swietnymi nośnikami witamin i zwyczajnie są kazdemu człowiekowi potrzebne.
Nie rob już z siebie skonczonej idiotki, przestań iśc w zaparte, ze wiesz lepiej, bo nie ma znasz grubych ambasadorek diet weganskich. Bo to jest najdurniejszy argument z mozliwych.