Snake napisał/a:Salomonka napisał/a:Snake
![]()
ZgadłeśTylko częsciowo
![]()
Po prostu jestem tak wykończona świętami i towarzystwem, że odpoczywam teraz.
Tak po prostu.
Następny, który próbuje udowodnić mi, że bez chłopa żyć się nie da?
Otóż da się i to nawet całkiem fajnie
Ani tego nie napisałem, ani nie to miałem na myśli tzn. chłopa, ale uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Jeśli zadowoli to twoje ego, to napiszę, że jesteś ciekawym przypadkiem. Dlaczego ja jestem na tym forum, to wiem. Ot, kiedyś je odkryłem jako miejsce do zwykłych pogaduszek o niczym, a czasem lubię tak pogadać bez samczego pędu do udowodnienia, że ma się największego kutasa w okolicy.
Ciekawe co TY realizujesz obecnością na tym forum?
Moja małżonka przez lata mojej obecności na forum Netkobiety zwracała mi uwagę, że to miejsce, gdzie większość kobiet, to osoby skrzywdzone i połamane przez życie, partnerów i co tam im się w życiu wydarzyło.
Z pewnością niejednokrotnie zdarzyło mi się nie wziąć tego pod uwagę w dyskusjach na różne tematy, ale z całą pewnością zawsze starannie starałem się omijać tematy osobistych dramatów.
Z prostego powodu, bo jako człowiek cokolwiek emocjonalnie okaleczony ani nie miałem woli aby kogoś pocieszać, ani podzielić się dobrą radą. Może nawet miałem to w dupie.
Jednocześnie nie czerpię przyjemności z bezinteresownego skurwysyństwa, żeby w takich chwilach komuś dokładać lub choćby nabijać sobie czyimś kosztem punktów w rankingu na największego skurwysyna na tym forum.
Czy tobie zamarzyło się znaleźć na pudle w tym rankingu?Dzisssis.. Ale się powymądrzałeś, aż mnie zatkało:)
Raz na 50 lat można, a ponieważ dziś mam 50-te urodziny, to sobie pozwoliłem. Może i jestem często złamanym chujem, ale ogólnie nie lubię jak ktoś się przypierdala do kogoś bez powodu.
Madoi zdechł kot i chciała pogadać o tym, a nie o twoim sąsiedzie, koledze, członku rodziny, pacjentach z hospicjum. Jej martwy kot, jej temat. Twoi martwi ludzie? Załóż sobie temat i czekaj, może cię ktoś przytuli i pocieszy.
Nie wpierdalaj się między wódkę, a zakąskę.