Czy to prawda, że faceci lecą głównie na URODĘ u dziewczyn? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to prawda, że faceci lecą głównie na URODĘ u dziewczyn?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 153 z 153 ]

131

Odp: Czy to prawda, że faceci lecą głównie na URODĘ u dziewczyn?
paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A ja wierzę big_smile. I co mi teraz zrobicie?  tongue

Współczuję big_smile

Ja nie współczuje bo było z tym Tarotem sporo śmiechu i zabawy,a żeby było śmieszniej to się coś tam sprawdziło Koralinie z tych moich wygłupów big_smile

To Ty jesteś wróżem? big_smile
Każda karta ma takie same znaczenie dla wszystkich tarocistów/ek, czy każdy interpretuje to na swój sposób?

Zobacz podobne tematy :

132

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Współczuję big_smile

Dlaczego?

133 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-09 21:46:03)

NewUser napisał/a:
paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:

Współczuję big_smile

Ja nie współczuje bo było z tym Tarotem sporo śmiechu i zabawy,a żeby było śmieszniej to się coś tam sprawdziło Koralinie z tych moich wygłupów big_smile

Każda karta ma takie same znaczenie dla wszystkich tarocistów/ek, czy każdy interpretuje to na swój sposób?

Bladego pojęcia nie mam,ani zielonego też big_smile
Taaa "jestem" big_smile  mówią na mnie Wielki Wróż Paslaw big_smile big_smile big_smile no może ze dwie osoby big_smile tak na mnie wołają big_smile

134

Taka Ja 7 napisał/a:

Z drugiej strony jednak znam niejedną brzydką dziewczynę, która ma przystojnego i fajnego faceta, a niejedna ładna jest sama, bo np. facet ją porzucil dla brzydkiej.

Widzisz jakie życie jest niesprawiedliwe? Wiele rozczarowań jeszcze przed Tobą, niestety.

135

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Współczuję big_smile

Dlaczego?

Pytałaś co zrobimy, a ja napisałem, że współczuję, tyle big_smile

136

paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:
paslawek napisał/a:

W jaki sposób zaczynałeś w takim razie? Sam sobie przypisywałeś "znaczenie" do karty, czy jak?

137

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Współczuję big_smile

Dlaczego?

Pytałaś co zrobimy, a ja napisałem, że współczuję, tyle big_smile

To jest akurat ostatnia rzecz, której potrzebuję big_smile.

138

NewUser napisał/a:
paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:

W jaki sposób zaczynałeś w takim razie? Sam sobie przypisywałeś "znaczenie" do karty, czy jak?

to zależy

139

paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:
paslawek napisał/a:

to zależy

Rozwiń myśl big_smile

140

Karty mają niby swoje przypisane znaczenia,ale to wydało mnie się nudne, więc czasem trochę improwizowałem z interpretacją big_smile

141

paslawek napisał/a:

Karty mają niby swoje przypisane znaczenia,ale to wydało mnie się nudne, więc czasem trochę improwizowałem z interpretacją big_smile

Yyyy, czyli ściemniałeś big_smile

142 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-09 22:14:47)

NewUser napisał/a:
paslawek napisał/a:

Yyyy, czyli ściemniałeś big_smile

Phi tongue zaraz tam "ściemniałeś" big_smile

143

paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:
paslawek napisał/a:

Karty mają niby swoje przypisane znaczenia,ale to wydało mnie się nudne, więc czasem trochę improwizowałem z interpretacją :D

Yyyy, czyli ściemniałeś :D

Phi :P zaraz tam "ściemniałeś" :D

:D

144 Ostatnio edytowany przez Liliowalilia (2023-07-10 12:06:34)

Taka Ja 7 napisał/a:

Na lekcji nauczyciel powiedział nam, że tak właśnie jest. Mówił, że to kobiety patrzą u facetów na charakter, a faceci mają na pierwszym miejscu u kobiet urodę. Do małżeństwa też? Może mężczyźni by się tu głównie o tym wypowiedzieli.

Ogólnie nie ma się co czarować, że faceci na wygląd nie patrzą, bo patrzą. Ale czasem wygląd to nie wszystko. Nikt nie jest idealny i każdy ma jakieś swoje drobne wady. Wyglądem można przyciągnąć faceta, a charakterem rozkochać go w sobie smile

145

Liliowalilia napisał/a:
Taka Ja 7 napisał/a:

Na lekcji nauczyciel powiedział nam, że tak właśnie jest. Mówił, że to kobiety patrzą u facetów na charakter, a faceci mają na pierwszym miejscu u kobiet urodę. Do małżeństwa też? Może mężczyźni by się tu głównie o tym wypowiedzieli.

Ogólnie nie ma się co czarować, że faceci na wygląd nie patrzą, bo patrzą. Ale czasem wygląd to nie wszystko. Nikt nie jest idealny i każdy ma jakieś swoje drobne wady. Wyglądem można przyciągnąć faceta, a charakterem rozkochać go w sobie smile

Dokładnie, ale jeśli się uzupełniają, a nie występują ZAMIAST big_smile

146

paslawek napisał/a:

Wy tak na serio,na poważnie,bo ja to tak nie do końca big_smile
są jednak rzeczy na tym świecie,na niebie i na ziemi,które się "fizjonomom" nie śniły
XXI wiek a  w co ludzie wierzą jeszcze, w jakie rzeczy i zabobony i to w jaśnie oświeconej, racjonalnej Europie?

https://cdn.donald.pl/filer_public_thumbnails/filer_public/21/96/2196b17f-0219-4775-8a48-1b16f6f07542/parczew.jpg__1200x0_q85_crop_subsampling-2_width-1200.jpg

https://pliki.portalspozywczy.pl/i/13/99/41/139941_r0_940.jpg

147

Tak uroda jest pierwszą rzeczą na którą facet zawróci uwagę. Statystycznie biust, figura, buzia, pupa, ale każdy ma swoje priorytety.  Przy czym wydaje mi się że z wiekiem i doświadczeniem cechy charakteru staja sie coraz wazniejsze. Uroda dalej sie liczy ale trochę mniej.

148

Bert44 napisał/a:

Tak uroda jest pierwszą rzeczą na którą facet zawróci uwagę. Statystycznie biust, figura, buzia, pupa, ale każdy ma swoje priorytety.  Przy czym wydaje mi się że z wiekiem i doświadczeniem cechy charakteru staja sie coraz wazniejsze. Uroda dalej sie liczy ale trochę mniej.

Znam takiego co polecial na otylego paszteta,ale to byla desperacja, bo dlugo seksu nie mial a zadna ladna go nie chciala

149

I co w tym dziwnego??
Pierwsze co przyciaga płeć przeciwną to uroda, dany osobnik musi nam wpaść w oko czyli podobać się.
Charakteru nie widać to wychodzi w praniu.
A co się komu podoba to jego sprawa

150

Taka Ja 7 napisał/a:

Eee cóż to za szufladkowanie brzydkie? Kobiety też w pierwszej kolejności patrzą na wygląd, pod tym względem oceniają czy chcą poznać charakter, faceci podobnie, ale też są tacy co najpierw na charakter a później na urodę

Ale ogólnie nie róbmy z mężczyzn takich świń, bo kobiety też z knura mają coś wspólnego big_smile

151 Ostatnio edytowany przez Johnny.B (2023-07-16 08:22:27)

Taka Ja 7 napisał/a:

Gówno prawda. Laski mają gdzieś charakter faceta. Musisz być jak Brad Pitt i każda jest twoja. Co do kobiet. Ja umawiałem się z takimi co wcale mi się nie podobały sądziłem, że osobowością nadrobią... i tu też była porażka. Nawet gdybym miał za kobietę miss universe, ale spędzałbym czas przed PC, lub filmach bo nie miałbym o czym z nią gadać to bym był załamany takim życiem. Nie ważne czy ruda, blond, czarna czy grubsza. Trzeba mieć wspólne pasję i się dogadywać bez tego jest lipa. I to tyczy się różnych relacji. Nie tylko związków, ale i przyjaźni. Trzeba umieć się dogadać. Ja raczej patrze czy ktoś mnie nie zdradza, nie robi w huya i czy mogę tej osobie ufać i czy mi pomoże. Wygląd to dodatek. Powiem Ci, że i faceci i kobiety mnie akurat rozczarowali na tym polu. Często ktoś kto ma zajebisty wygląd jest w huy zepsutą osobą, ale i nawet brzydcy ludzie są z charakteru nie halo. Mi moja poprzednia dziewczyna kompletnie się nie podobała z wyglądu, ale na początku traktowała mnie dobrze, więc jej uległem. Po czasie okazała się żmiją teraz ma już męża. Nie faceci nie patrzą tylko na wygląd tylko na zachowanie. Patrzymy na wygląd tylko jeśli chcemy bzyknąć i nara.

152

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale kiedy to prawda big_smile. Tzn. mężczyźni patrzą na urodę kobiety w pierwszej kolejności tongue.

Temat został wyczerpany, taka prawda big_smile

Mężczyzna w pierwszej chwili ocenia twarz kobiety. Koniec. Kropka.

Cycki i dupę na twarz można worek założyć i wio za ojczyznę.

153

Taka Ja 7 napisał/a:

Uroda to bardzo ważne kryterium dla mężczyzny i jest to pierwsze na co zapewne zwróci on uwagę. Nie jest to jednak kryterium jedyne. Kobieta o super urodzie może być jednak, niemiła, wredna czy toksyczna. Facet może wybrać kobietę mniej urodziwą od tej pierwszej bo może być sympatyczniejsza, mieć poczucie humoru, fajną energię, temperament. Po prostu dobrze się z nią czuć. Weź też pod uwagę, że nie każdemu mężczyźnie podoba się ten sam tym urody. Owszem w większości przypadków spodoba się zgrabna, wysportowana kobieta ale jedynym mogą na przykład podobać się blondynki, innym brunetki czy rude. Kryterium to może być też inne np. jednemu spodoba się "postrzelona ekstrawertyczka" mająca milion pomysłów na minutę a drugiemu spokojna zrównoważona dziewczyna bo będzie to dla niego zaletą. Jedno jest pewne warto dbać o siebie bo prędzej facet zainteresuje się normalną pod względem figury kobietą niż na przykład taką co waży 100 kg. Mam nadzieję, że pomogłem. Temat przedstawiony skrótowo na ile dało się w jednym poście;)

Posty [ 131 do 153 z 153 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to prawda, że faceci lecą głównie na URODĘ u dziewczyn?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024