Zdrada emocjonalna? Jak się ogarnąć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna? Jak się ogarnąć?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

66

Odp: Zdrada emocjonalna? Jak się ogarnąć?

Stary, jako kolega marynarz powiem Ci tak: masz daymana w domu i tyle. Przeczytaj mój wątek, u mnie też zaczęło się od zdrady emocjonalnej, którą wypierałem długo ze świadomości. Bo jak osoba, z którą znam się 20 lat i za którą bym skoczył w ogień (i odwrotnie) potrafi się zmienić tak nagle...? U mnie "pomógł" covid, bo nagle utknąłem na statku i nie mogłem wrócić przez 4 miesiące, gdzie wcześniej wyjeżdżałem na 6 tygodni. Nie wiem co Ci doradzić, bo każdy przypadek jest inny, chyba od razu musiałbyś ją sprowadzić do parteru. Ja się z moją żona cackałem, jak słyszałem idiotyzmy w stylu "bo Ty mnie nie zauważasz itd" (a wiedziałem, że daję od siebie dużo więcej niż przeciętny facet) i zauważyłem, że im łagodniejszy i bardziej wyrozumiały jestem to tylko wystawiam się na jeszcze mocniejsze strzały.

Polecam Ci obejrzeć od deski do deski na youtube kanał "Musisz wiedzieć". Tam znajdziesz odpowiedź właściwie na wszystkie pytania.

Do wszystkich, którzy nie znają tego zawodu:

Bzdurą jest, że tatuś załatwia nam robotę. Prędzej tatuś załatwi robotę komuś na lądzie. Praca jak każda inna - z plusami i minusami. Nasz jest taki, że mamy średnio 6 miesięcy urlopu w domu, minusy znacie. Jeśli chodzi o związki to na pewno nie każda kobieta się nadaje, ale ja mam na pewno więcej niepływających kumpli z rozwalonymi małżeństwami, niż pływających.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna? Jak się ogarnąć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024