Polak szuka Ukrainki na żonę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Polak szuka Ukrainki na żonę

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 784 ]

586 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-08 11:00:17)

Odp: Polak szuka Ukrainki na żonę

Myślę jednak, że tu sprawa dotyczy chyba konkretnie tego, na co ktoś chce wydawać..Umówmy się: pewne rzeczy są dla jednych bezwartościowe czy zbędne albo przynajmniej n-tej waartości, dla innych zaś co innego jest ważniejsze. Oosbiśćie, jeśli coś tańszego bywa równie skuteczne, to nie widzę powodów, żeby koniecznie kupować drożęj. Na pewno co do jakości produktów czy usług nie warto popadać w skrajności.

Natomiast nie widzę absolutnie niczego złego w działaności charytatywnej. Dokładnie w ten sam sposób mogę decyzować o swoich pieniądzach: jeśli mam na tyle, że mogę nawet znikomą część swoich środków komuś przekazać, kto ich potrzebuje(w formie gotówki lub konkretnej rzeczy) to co stoi na przeszkodzie? Czy to jest coś gorszego albo żałosnego, że przekazuję np co miesiąc skromny datek na jakąś organizję non-profit zamiast coś sobie samemu fundować. Może właśnie to pierwsze sprawia mi więcej satysfakcji niż kupowanie sobie gadżetów. Skoro jedni lubią się cieszyć ciuchem, kosmetykiem albo wycieczką to może inni wolą się podzielić i wyciągnąć rękę?
Zresztą jest sporo celebrytów, którzy mają tyle, że mobliby bez końca wydawać na siebie. No, ale jednak coś tam oddają na cele charytatywne. Nie wnikam czy robią to dla szpanu, pokazania się czy ze szczerej chęci pomocy - fakt jest faktem, żę tak się dzieje.

Ot cała filozofia..

Zależy co dla kogo jest wartością i a wjakim towarzystwie się obracał/wychował..Sam takie skromne datki przekazywałem wielokrotnie i nie umarłewm od tego big_smile Czując wewnętrzną radość, że się komuś pomogło, co nie oznacza, że sobie pewnych rzeczy odmówię, ale na pewno nie będzie to woda kolońska za cztero- czy nawet 3-cyfrową kwotę. smile
Sa za to takie atrakcje, na które wydałbym każde pieniądze, ale to już kwestia branży...

Zobacz podobne tematy :

587

Prosiłam, aby nie "wyjeżdzać" z tematem pomocy potrzebującym. To nie jest temat aby się nim chwalić na forum. Przynajmniej ja nie czuję takiej potrzeby i sądzę, że wielu innych także. Nie zamierzam się licytować, kto pomaga/pomógł ludziom więcej i nie tylko o kasę mi chodzi. Poza tym, nawet jeśli ktoś coś da, to prawie zawsze jest to za mało i inni kręcą nosem. Pamiętam, jak Lewandowski dał milion złotych na jakiś charytatywny cel i właściwie tylko złośliwe komentarze czytałam pod artykułem z tą wiadomością; Tylko tyle? Tyle ma pieniędzy a tylko jeden milion dał? Jak zwykle ludzie wiedzą lepiej, jak inni mają swoje własne pieniądze wydawać.

588

Salomonka napisał/a:

Fajne wakacje, ładny ciuch, czy nawet jakiś gadżet jeśli ktoś takie lubi, to grzech? .

Tak to grzech big_smile .
Hedonizm egoizm  smile
Piekło,
przyjemność to wróg dla duszy Twej siostro smile

589

paslawek napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Fajne wakacje, ładny ciuch, czy nawet jakiś gadżet jeśli ktoś takie lubi, to grzech? .

Tak to grzech big_smile .
Hedonizm egoizm  smile
Piekło,
przyjemność to wróg dla duszy Twej siostro smile

Tak, biję się w piersi, a ponieważ mam się w co bić, to aż dudni po okolicy smile Ale i tak małe przyjemności lubię. Taka ze mnie faryzeuszka... Panu Bogu świeczka, a diabłu ogarek smile

590

Salomonka napisał/a:

Tak, biję się w piersi, a ponieważ mam się w co bić, to aż dudni po okolicy smile

Może dla własnego dobra podejdź do lekarza. To dudnienie nie jest normalne. No wiesz powikłania pocovidowe, albo ewentualna jakaś gruźlica. smile. Jak to mówią w zdrowym ciele zdrowy duch. smile

591 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-08 11:25:52)

"Nie wyjechałem", tylko wspomniałem, bo wyczułem nutkę niechęci czy rezerwy do tego typu aktywności. I właśnie o to chodzi: jedni czują rezerwę do gadzęciarstwa, inni do pomocy. Skoro innych tutaj dziwi, że szkoda mi by było wyrzucić kasę np. na drogie perfumy, to niech innych nie dziwi, że wolę z chęcią wpłacić jakiś datek na potrzebująćych. Nikogo nikt do tego nie zmusza a skoro ktoś płaci tyle a tyle, to znaczy, że nie chce czy nie może(to jego sprawa) dawąć więcej.
Jedni chcą korzystać z życia mniej lub bardziej, inni wolą je przeżyć na swój sposób.

Fajne wakacje? Czemu nie smile tylko dla każdego oznaczają co innego..

Fajny ciuch czy gadżet? Ok, ale każdy widzi pod tym co innego smile

592

paslawek napisał/a:

Źle z Tobą Koralino się zaczyna dziać smile

Tak, zamierzam zamieszkać pod lasem a w piwnicy trzymać jakiegoś apetycznego 30 latka na pożarcie tongue

PS. Mylą mi się już te tematy big_smile

593

Legat napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Tak, biję się w piersi, a ponieważ mam się w co bić, to aż dudni po okolicy smile

Może dla własnego dobra podejdź do lekarza. To dudnienie nie jest normalne. No wiesz powikłania pocovidowe, albo ewentualna jakaś gruźlica. smile. Jak to mówią w zdrowym ciele zdrowy duch. smile

Dziękuję za troskę, to miłe smile Chyba jednak pomyliłeś dudnienie z rzężeniem, ale to się zdarza abnegatom. smile Zdrówka ci życzę.

594

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Źle z Tobą Koralino się zaczyna dziać smile

Tak, zamierzam zamieszkać pod lasem a w piwnicy trzymać jakiegoś apetycznego 30 latka na pożarcie tongue

Jednego ? smile
Jak już grzeszyć to na całego, ze dwóch albo trzech na zapas i odkarmić najsamprzód schabowymi,
a nie żadnymi pizzami czy kurczakami z KFC smile

KoralinaJones napisał/a:

To się robi forum współczesnych 30 letnich młodziaków
wyganiają kobiety i rozwalają każdy temat
perfum się uczepili i telefonów

595

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Żarty na bok ale tak ostatnio jest. Mi to już ostatnimi czasy szkoda się gdziekolwiek udzielać bo każdy temat i tak zejdzie na 'baby są złe' i bezsensowna pyskówkę...

596 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-08 17:19:11)

paslawek napisał/a:

Jak już grzeszyć to na całego, ze dwóch albo trzech na zapas i odkarmić najsamprzód schabowymi,

Żywność ostatnio podrożała bardzo, mogłoby mi na perfumy nie starczyć tongue

paslawek napisał/a:

a nie żadnymi pizzami czy kurczakami z KFC smile

Oj, to czystej krwi bluźnierstwo w biały dzień! Pizza, to nie fast food. Każden jeden Włoch Ci to powie, że czynisz mu narodowy afront, porównywalny z próbą skonsumowania pizzy z sosem zamiast z oliwą tongue

paslawek napisał/a:

(...)

jjbp napisał/a:

Żarty na bok ale tak ostatnio jest. Mi to już ostatnimi czasy szkoda się gdziekolwiek udzielać bo każdy temat i tak zejdzie na 'baby są złe' i bezsensowna pyskówkę...

Co racja, to racja. Od czasu do czasu wpadnie jakiś i po różnych tematach puszcza bąki big_smile

597

Widać już tendencję np. na Tik Tok, gdzie młode Polki dostają wścieklizny z zazdrości o Ukrainki.
Nowy towar ze wschodu namiesza na naszym lokalnym rynku matrymonialnym i będzie szok oraz wycie z bólu, gdy się okaże, że Polskie beta-bankomaty będą ulokować swoją atencję w stronę Ukrainek, zamiast zmanierowanych Polek.

Super to wygląda big_smile

598

No niestety na męskich forach, betki opowiadają historie o wykiwaniu przez Ukrainki. Początkowa radość opada.

599

Dlaczego, że bezlitosne zachowanie kobiet jest niezależne od ich narodowości.
Każda kobieta poszukuje samca z najlepszymi genami.
Jeżeli takowego nie może znaleźć to ,,przeskakuje" na eksploatacje beta-bankomatów z ich zasobów.

600

Legat napisał/a:

No niestety na męskich forach, betki opowiadają historie o wykiwaniu przez Ukrainki. Początkowa radość opada.

Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, jak chytrzy i przebiegli są Ukraińcy. A Ukrainki to w szczególności. Tam to o miłości mowy nie ma, dla nich Polak to szansa na zdobycie narodowości, ale oczywiście takiego gagadka zaleje falą miłości. U mnie w mieście była sytuacja, że facet wziął Ukrainkę za żonę, ona dostała narodowość i zniknęła jak za dotknięciem różdżki
Dlatego chce mi się trochę z tego śmiać, jak naiwni są niektórzy ludzie

601

YellowStar napisał/a:
Legat napisał/a:

Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, jak chytrzy i przebiegli są Ukraińcy. A Ukrainki to w szczególności. Tam to o miłości mowy nie ma, dla nich Polak to szansa na zdobycie narodowości, ale oczywiście takiego gagadka zaleje falą miłości. U mnie w mieście była sytuacja, że facet wziął Ukrainkę za żonę, ona dostała narodowość i zniknęła jak za dotknięciem różdżki

Straszne! Znam faceta, który z miłości ożenił się z Brazylijką, a ta po paru latach ma go w dupie, nie chce dać rozwodu ale ma już unijny paszport.

602 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-22 20:31:31)

Snake napisał/a:
YellowStar napisał/a:
Legat napisał/a:

Straszne! Znam faceta, który z miłości ożenił się z Brazylijką, a ta po paru latach ma go w dupie, nie chce dać rozwodu ale ma już unijny paszport.

Przyznaję rację. Kobiety na całym świecie, to jedno wielkie gówno. Bez różnicy, czy to Polka, czy Ukrainka etc. Wszystkim chodzi o jedno.

Powiem nawet więcej. Nie chcę już ich w moim życiu. Są zbyt okrutne i egoistyczne suki. Nieludzkie. Brzydzę się!

603

To ekstra, a teraz jak to konsekwentny w czynach człowiek opuscisz to forum żeby nie przebywać w ich towarzystwie.

604 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-22 21:11:59)

Be. napisał/a:

To ekstra, a teraz jak to konsekwentny w czynach człowiek opuscisz to forum żeby nie przebywać w ich towarzystwie.

Konsekwentnie będę tu w tym samym celu. Który może już poznałeś? Więc sorry smile

Możesz nie czytać smile Nie zmuszam.

Może Ty opuść to forum, bo już dawno dostałbyś tu KOLEJNEGO bana!

Dlatego śmiesznie to brzmi z Twoich ust.

NAJLEPSZE. Póki co, to najwięcej przebywam tu w towarzystwie facetów. big_smile

Tylko w życiu, te suki są złe tongue. Tu znajdziesz głównie wymarzone. tongue

Do Twojej wiadomości, BE. Miałem babcię itd., mam matkę, mam siostrę, mam siostrzenicę, siostry cioteczne itd. Żadna z nich nie prezentuje takiego dna, jak TUTAJ!

605

GOSTY napisał/a:
Snake napisał/a:
YellowStar napisał/a:

Przyznaję rację. Kobiety na całym świecie, to jedno wielkie gówno. Bez różnicy, czy to Polka, czy Ukrainka etc. Wszystkim chodzi o jedno.

Powiem nawet więcej. Nie chcę już ich w moim życiu. Są zbyt okrutne i egoistyczne suki. Nieludzkie. Brzydzę się!

No nie wiem. Ja mam od 29 lat jedną i wciąż tą samą kobietę (partnerkę, żonę, przyjaciela) i nie narzekam.

606

Snake napisał/a:
GOSTY napisał/a:
Snake napisał/a:

No nie wiem. Ja mam od 29 lat jedną i wciąż tą samą kobietę (partnerkę, żonę, przyjaciela) i nie narzekam.

Są wyjątki, ale...

Jak ktoś już się uprzedził wcześniej, to zupełnie inna sprawa....

Jest ciężko...

607

Byle przeciętna kokietka i Cię nie ma gościu, takie jest moje zdanie.

608

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

że Polskie beta-bankomaty będą ulokować swoją atencję w stronę Ukrainek, zamiast zmanierowanych Polek.
Super to wygląda big_smile

A potem Sasza wróci z wojny z PTSD i przekonaniem, że "naj***li kacapom". cool

609 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-22 21:29:17)

Be. napisał/a:

Byle przeciętna kokietka i Cię nie ma gościu, takie jest moje zdanie.

Dlaczego, ale wątpię.

Uzasadnij tu publicznie.

Roast me up.

Bo moje babcie i siostry? Nie, one tego nie przeżyły, więc to nie to samo.

610 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-22 21:30:03)

Bo jesteś emocjonalnie na poziomie 12 latka, do tego piszesz, że wszystkie kobiety są złe, poza tymi co są akurat z Twojej rodziny. I tak samo jestem przekonany, że nawet laska będąca uosobieniem Twoich obaw, jeżeli tylko wykaże zainteresowanie to tak Cię urobi, że nagle będziesz i ją uważał za jedną z nielicznych porządnych. To skończ już przynudzać bo to co piszesz zostało już 10000x przez lata powiedziane w bardziej rozgarnięty sposób i Twoja działalność nie jest specjalnie dalej potrzebna...

611 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-22 22:12:21)

Be. napisał/a:

Bo jesteś emocjonalnie na poziomie 12 latka, do tego piszesz, że wszystkie kobiety są złe, poza tymi co są akurat z Twojej rodziny. I tak samo jestem przekonany, że nawet laska będąca uosobieniem Twoich obaw, jeżeli tylko wykaże zainteresowanie to tak Cię urobi, że nagle będziesz i ją uważał za jedną z nielicznych porządnych. To skończ już przynudzać bo to co piszesz zostało już 10000x przez lata powiedziane w bardziej rozgarnięty sposób i Twoja działalność nie jest specjalnie dalej potrzebna...

To, czemu robisz tu dokładnie to samo? big_smile

Nikt mnie nie urobi już. Bo mam doświadczenie.

Tylko Ty godzisz się na dominację kobiet w tym głupim społeczeństwie. A ja NIE! Taka różnica między nami.

Gdzie napisałem, że "wszystkie kobiety są złe". Przeinaczasz, tym bardziej że mówiłem o swoich siostrach....

Zmyślasz i wtykasz słowa w moje usta. Sorry.

Ale ku**y są dla mnie złe. I takie pozostaną. Moje osobiste poglądy i nic ci do tego.

I tak skoro babki chcą tu wrócić do czasu sprzed Babilonu (bezprawia), to będziemy  się cofać... tak należy... odpowiadać... taki sam poziom dyskusji...

Będę Waszym lustrzanym odbiciem! Faceta i mężczyzny. Będziemy wracać do przeszłości. Jak było tysiące lat temu. To wam odpowiada. Bezprawie!

Ja 12-latek, a Ty 10-latek. OK, niech Ci będzie 15-latek big_smile

Jedno na plus. Nie można się sugerować, że podobne z rodziny czy coś, bo też mogą mnie wyruchać. big_smile

Teraz to wyczuliłeś mnie na maxa! big_smile Ale beka...

A teraz najlepsze... wytlumacz mi, czym się różni poziom 12-latka od 15-latka, 18-latka czy 24-latka?

Dziękuję za komplement. Mogę być dumny, że już w wieku 12 lat odkrywam takie rzeczy. Dzięki za komplement.

Nie mam w sobie "żalu" tylko "obrzydzenie".

612

Mówienie o Ukrainkach w samych superlatywach, a o Polkach jako o tych najgorszych to wynik myślenia życzeniowego. Nie chcę tutaj oczywiście mówić o wszystkich Ukrainkach, ale byłem w związku z Ukrainką i niczym na tle Polek (poza inną narodowością) się nie wyróżniała. No, chyba że swoją nieuzasadnioną niczym zazdrością.

613 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-06-03 23:22:02)

Idę dzisiaj po chodniku i widzę w oddali jakąś parę.
Patrząc się na ich twarze pierwsze co mi przyszło do głowy to słowo ,,Ukraina"

Gdy zbliżyłem się do nich... Usłyszałem język ukraiński smile

Stoję na pasach i po przeciwnej stronie widzę kobietę z dwoma córkami.
Patrzę się na ich ubrania i twarze.
Jedno słowo w mojej głowie ,,Ukraina"

Gdy się mijaliśmy to ta sama sytuacja jak poprzednia lol

Ludzie oni naprawdę inaczej wyglądają jak Polacy.
Bo nawet jak Polak będzie wsiunem z ostatniej stodoły na wiosce to i tak nie ma tej ,,wschodniej twarzy" co Ukraińcy.

Nikt mi nie wmówi, że Ukraińcy wyglądają tak samo jak Polacy.
Przecież to widać po rysach twarzy, po ubraniach itp.

I żeby nie było - nie mówię, że to jest coś złego.

Dla przykładu Polak nigdy nie będzie mieć takiej kwadratowej szczęki co przeciętny Amerykanin.
Bo Polacy mają bardziej słowiańskie rysy twarzy.

614

LearningToFly napisał/a:

Mówienie o Ukrainkach w samych superlatywach, a o Polkach jako o tych najgorszych to wynik myślenia życzeniowego. Nie chcę tutaj oczywiście mówić o wszystkich Ukrainkach, ale byłem w związku z Ukrainką i niczym na tle Polek (poza inną narodowością) się nie wyróżniała. No, chyba że swoją nieuzasadnioną niczym zazdrością.

"Myślenie życzeniowe"- o tym samym myślałam, tylko nie wiedziałam, jak to ująć
Zgadzam się, każdy ma plusy i minusy. Przecież każdy człowiek jest inny, a nie jak zaprogramowany komputer, że ten naród to jest taki a ten inny. Często też widzę, jak Polki zachwalają facetów z zachodu, a jeżdżą po Polakach i też tego nie ogarniam, bo nie każdy zagraniczny to cud i nie każdy Polak jest zły
Sądzę, że tak mówią osoby, które albo mają pecha i nie mogą trafić na właściwą osobę i się pocieszają, że jak nie tu to gdzieś indziej ktoś jest, albo sami sobą niczego ciekawego nie reprezentują, ale wymagania mają z kosmosu

Idę dzisiaj po chodniku i widzę w oddali jakąś parę.
Patrząc się na ich twarze pierwsze co mi przyszło do głowy to słowo ,,Ukraina"

Gdy zbliżyłem się do nich... Usłyszałem język ukraiński smile

Stoję na pasach i po przeciwnej stronie widzę kobietę z dwoma córkami.
Patrzę się na ich ubrania i twarze.
Jedno słowo w mojej głowie ,,Ukraina"

Gdy się mijaliśmy to ta sama sytuacja jak poprzednia lol

Ludzie oni naprawdę inaczej wyglądają jak Polacy.
Bo nawet jak Polak będzie wsiunem z ostatniej stodoły na wiosce to i tak nie ma tej ,,wschodniej twarzy" co Ukraińcy.

Nikt mi nie wmówi, że Ukraińcy wyglądają tak samo jak Polacy.
Przecież to widać po rysach twarzy, po ubraniach itp.

I żeby nie było - nie mówię, że to jest coś złego.

Dla przykładu Polak nigdy nie będzie mieć takiej kwadratowej szczęki co przeciętny Amerykanin.
Bo Polacy mają bardziej słowiańskie rysy twarzy.

Zgadzam się
Przy czym "inny" nie musi oznaczać, że gorszy czy lepszy. Jednemu się podoba to, drugiemu co innego
W Azji czytałam, że kiedyś (nie wiem, jak teraz) kanonem piękna była blada skóra, krzywe zęby, gdzie w Europie zęby się prostowało a skórę opalało. To pokazuje, że ludziom się różne rzeczy podobają

615

YellowStar biały, wysoki i dobrze zbudowany mężczyzna w Azji/Afryce jest najbardziej pożądanym obiektem wśród Pań.
Niestety dla wielu z nich będzie zwykłym chodzącym bankomatem ale też znajdzie się wiele kurewek, które będą chciały się po prostu zabawić z takim facetem.

616

Zasadniczo to chyba dobrze, że Polki mają konkurencję. Sama jestem Polką, ale moja prababcia była z Pińska i pochowana jeszcze w obrządku prawosławnym. Mogę po ośmiu latach życia w Kijowie powiedzieć tyle, że ogólnie Ukraińcy są mniej wulgarni jako naród, współpracujący i bardziej życzliwi. Odzwierciedla się to też w zachowaniach obydwu płci.

Natomiast z panami i paniami to jest tak, że ukraiński facet jest często pasywno-przemocowy. Ukrainka nawet jeśli marzy o dobrym traktowaniu to milczy bo usłyszy ciężkie słowa, albo dojdzie do pięści. Ze wszystkich rzeczy pasywność i brak życiowej ikry jest najpopularniejszy. Od tego jak wszędzie oczywiście są wyjątki wśród inteligencji połączonej z przyzwoitym statusem materialnym, gdzie dobra komunikacja i finezja w traktowaniu jest normą.

Kwiat tego narodu teraz walczy w okopach. Chłopcy jak malowanie, inteligentni, przystojni, mili, współpracujący. Jeśli latem przechodzisz obok grupki pijącej piwo możesz się przysiąść i będziesz mieć nowych znajomych. W Polsce nawet nie podejdziesz bo siarczyste kuu....a Cię odstraszy. Od dawna już mi się to rzuca w oczy.

Polak liczy na to, że nie trzeba się będzie starać. Tymczasem żona Ukrainka nie po to dba o domowe ognisko by na siebie zarobić, by musieć umieć w domu wszystko naprawić i by rozwiązywać sprawy, które uważa za męskie takie jak spory z robotnikami na budowie. Żonie Ukraince się nie da powiedzieć, że ma zrobić czy załatwić i nie da rady w ogóle być przy takiej piedrołowatym gościem mającym dwie lewe ręce. Jeśli jest pewna cecha kulturowa którą mają Polki a w Ukrainkach nie uświadczysz to jest to liczenie tylko na siebie i brak wiary w mężczyznę, że coś umie i potrafi i w ogóle się do czegoś nadaje. Ukrainka posiada umiejętność przyjmowania, ale pozna się na leniu szukającym służby bo z leniem nie ma ochoty przez życie iść. Zadna o domowe ognisko, ale w zamian za mądrą zaangażowaną męskość a nie oszusta który powiedział trzy komplementy a po ślubie na kanapie usiadł. Bo w Ukrainie można też rozwód wziąć w 15 minut, nikt tego nie przewleka ponad miarę i jeśli coś jej się nie spodoba to po prostu z takiego interesu wstanie i wyjdzie.

Więc ergo - dobrze, że Polki mają teraz trochę motywacji by przestać nosić byle pumpiate galoty i trochę się bardziej starają. Ale Ukrainka to nie konkurencja tylko sojusznik bo o ile Polka ponarzeka, ale obejrzy samouczka i się nauczy wieszać półki, czy naprawiać kable jeśli będzie musiała, to Ukrainka stwierdzi, że nie ma mowy, to jest męskie zadanie a nie umiesz to sp.... I wszyscy na tym wyjdziemy o wiele lepiej.

617 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 07:15:49)

Agashikyiv napisał/a:

Zasadniczo to chyba dobrze, że Polki mają konkurencję. Sama jestem Polką, ale moja prababcia była z Pińska i pochowana jeszcze w obrządku prawosławnym. Mogę po ośmiu latach życia w Kijowie powiedzieć tyle, że ogólnie Ukraińcy są mniej wulgarni jako naród, współpracujący i bardziej życzliwi. Odzwierciedla się to też w zachowaniach obydwu płci.

Natomiast z panami i paniami to jest tak, że ukraiński facet jest często pasywno-przemocowy. Ukrainka nawet jeśli marzy o dobrym traktowaniu to milczy bo usłyszy ciężkie słowa, albo dojdzie do pięści. Ze wszystkich rzeczy pasywność i brak życiowej ikry jest najpopularniejszy. Od tego jak wszędzie oczywiście są wyjątki wśród inteligencji połączonej z przyzwoitym statusem materialnym, gdzie dobra komunikacja i finezja w traktowaniu jest normą.

Kwiat tego narodu teraz walczy w okopach. Chłopcy jak malowanie, inteligentni, przystojni, mili, współpracujący. Jeśli latem przechodzisz obok grupki pijącej piwo możesz się przysiąść i będziesz mieć nowych znajomych. W Polsce nawet nie podejdziesz bo siarczyste kuu....a Cię odstraszy. Od dawna już mi się to rzuca w oczy.

Polak liczy na to, że nie trzeba się będzie starać. Tymczasem żona Ukrainka nie po to dba o domowe ognisko by na siebie zarobić, by musieć umieć w domu wszystko naprawić i by rozwiązywać sprawy, które uważa za męskie takie jak spory z robotnikami na budowie. Żonie Ukraince się nie da powiedzieć, że ma zrobić czy załatwić i nie da rady w ogóle być przy takiej piedrołowatym gościem mającym dwie lewe ręce. Jeśli jest pewna cecha kulturowa którą mają Polki a w Ukrainkach nie uświadczysz to jest to liczenie tylko na siebie i brak wiary w mężczyznę, że coś umie i potrafi i w ogóle się do czegoś nadaje. Ukrainka posiada umiejętność przyjmowania, ale pozna się na leniu szukającym służby bo z leniem nie ma ochoty przez życie iść. Zadna o domowe ognisko, ale w zamian za mądrą zaangażowaną męskość a nie oszusta który powiedział trzy komplementy a po ślubie na kanapie usiadł. Bo w Ukrainie można też rozwód wziąć w 15 minut, nikt tego nie przewleka ponad miarę i jeśli coś jej się nie spodoba to po prostu z takiego interesu wstanie i wyjdzie.

Więc ergo - dobrze, że Polki mają teraz trochę motywacji by przestać nosić byle pumpiate galoty i trochę się bardziej starają. Ale Ukrainka to nie konkurencja tylko sojusznik bo o ile Polka ponarzeka, ale obejrzy samouczka i się nauczy wieszać półki, czy naprawiać kable jeśli będzie musiała, to Ukrainka stwierdzi, że nie ma mowy, to jest męskie zadanie a nie umiesz to sp.... I wszyscy na tym wyjdziemy o wiele lepiej.

Jedż na Ukrainę i walcz w Donbasie, jak prawdziwa feministka. Co za hipokryzja i oszustwo. Po prostu śmieszne i żałosne. To się nazywa "pasywna przemoc".

Tak, usiadł sobie, bo po ciężkiej pracy potrzebuje odpoczynku. Nie jesteś żadną "boginią", ani pępkiem świata, za którą ciągle latać trzeba. Żałosne...

Więc ja tam się cieszę, że przestałaś w końcu pasożytować na facecie. Uwolniłaś go w końcu. Dałaś mu szczęście - WOLNOŚĆ.

618 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-06-18 08:42:28)

Agashikyiv napisał/a:

Dokładnie jak pisałam, Kobiety że wschodu preferują tradycyjny model relacji. Kobieta w domu od czegoś faceta ma w końcu.
Natomiast w Polsce jest zakaz publicznego picia alkoholu, więc na ulicy do Panów z piwem nie podchodź. smile
Tak, przeklinamy coraz bardziej, chyba niedługo słowo na k..się zdewaluuje i będziemy je słyszeć z mównicy jako przerywnik.
Kijowianie są otwarci i grzeczni, ale to chyba po prostu domena dużych miast europejskich, gdzie poza peryferyjnymi lokalsami ludzie są po prostu tacy, bo nie muszą w razie czego wchodzić sobie na głowę, jest przestrzeń.
Coś jak w dwóch pokojach 10 osób ma szansę się poklocić, a w willi 300 m niekoniecznie.
W tradycyjnym modelu kobieta też daje z siebie coś więcej niż feministki.
Rzecz w tym że młodzi Polacy nie chcą czesto tradycyjnego modelu, a feministek nie chcą też, wiec są singlami.

619 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 11:50:12)

Ja się tylko pytam. Dlaczego feministki nie chcą walczyć w Donbasie?

One wszystko same lepiej potrafią! Ale umierać w gównie i cierpieniu każą facetom? Co to za deskryminacja?

I tak jest prawie ze wszystkim. Podwóje standardy mają niby być standardem?

big_smile

620 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-06-18 11:58:32)

Z tego co wiem to chętnych mężczyzn w Ukrainie jest wystarczająco, byle mieli czym
A czemu nie chcą walczyć Rosjanki to im zadaj pytanie.
Może uda Ci się przebić przez rosyjską cenzurę

621 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 12:07:53)

Ela210 napisał/a:

Z tego co wiem to chętnych mężczyzn w Ukrainie jest wystarczająco, byle mieli czym
A czemu nie chcą walczyć Rosjanki to im zadaj pytanie.
Może uda Ci się przebić przez rosyjską cenzurę

Nie rosjanki, tylko nasze feministki. Te niby mądre i cwane, które wszystko same POTRAFIĄ. Które faceta dyskryminują.

Młode chłopaki idą na śmierć. Dla nich? To mi się w głowie nie mieści.

Przecież one opluwają ich po głowie!

Z resztą widać, jak Ukraińców się tu traktuje. Nawet kobiety się obraża. Bo biedniejsza czy co?

Zwykła znieczulica i egoizm w naszym społeczeństwie.

622 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-06-18 12:36:17)

Agashikyiv napisał/a:

Mogę po ośmiu latach życia w Kijowie powiedzieć tyle, że ogólnie Ukraińcy są mniej wulgarni jako naród, współpracujący i bardziej życzliwi.

Haha dobry skecz big_smile
Zapraszam do Polski to zobaczysz tych swoich ukraińców, jak drą mordy w Biedronkach i ogólnie nie potrafią się zachować w miejscu publicznym.
Widziałeś jak ukraińcy jeżdżą swoimi samochodami po polskich drogach? Jakby byli na jakimś polu.
Porównaj sobie współczynnik morderstw w Polsce i Ukrainie, im bardziej na wschód tym większa mentalność z lat 90.
Kumpel pracuje z ukraińcami na magazynie, jak dasz im coś do zrobienia to każdy z nich ,,nie panimaju" ale jak trzeba iść po podwyżkę to nagle pięknie mówią po polsku lol

Agashikyiv napisał/a:

Jeśli latem przechodzisz obok grupki pijącej piwo możesz się przysiąść i będziesz mieć nowych znajomych. W Polsce nawet nie podejdziesz bo siarczyste kuu....a Cię odstraszy. Od dawna już mi się to rzuca w oczy.

Haha co za propaganda big_smile
Kiedyś w bloku obok jakaś grupka męskich ukraińców wynajmowała sobie mieszkanie 2 pokojowe.
Codzienne libacje na balkonie, darcie ryja, bijatyki pod klatką schodową.
Takiego bydła nigdy nie widziałem nawet wśród Polaków w największych miejskich spelunach.
Jak ja dałem swoje mieszkanie na wynajem to od razu zastrzegłem, że nie przyjmuję robotników z Ukrainy.
Mało tego, wynajmuje swoje mieszkanie Ukraińce, która sama mi przyznała rację, że robotnicy z jej kraju to największe bydło jakie chodzi po naszym Bożym Świecie
lol
Znajomy kiedyś wynajął jedno swoje mieszkanie robotnikom ze wschodu to po roku najmu tak mu zabrudzili mieszkanie, że musiał brać ekipę sprzątającą, bo sam w życiu nie ogarnąłby takiego chlewu.
Nawet jak przeglądam ogłoszenia prostytutek na stronach internetowych, to już niektóre mają w opisie ,,nie przyjmuję Ukraińców".

Jak myślisz, skąd się to bierze?

623

Szeptuch napisał/a:

Be.

Moim zdaniem to już następuje szybciej tak max 35lat u kobiety.
W mojej poprzedniej pracy było bardzo specyficzne środowiskowo. w bardzo dużym skrócie : każdy spał z każdym. ( wył mnie).
I wszystko było pięknie i ładnie dopóki kobiety w firmie było "jędrne i świeże".
Żyły tym czym żyje 90% kobiet czyli atencją. Miały powodzenie/uwagę tych wszystkich firmowych wilków. bedbyow czy jak ich tam zwać.
Niestety kobiety nie rozumieją że TACY mężczyźni  zabiegają o nie gdy są "jędrne i świeże" że im chodzi tylko o fizyczność.
Gdy pojawiają się zmarszczki, pupa i piersi zaczynają już trochę marszczyć to są odstawiane.
No bo tam w kolejce do nich już się ustawiają nowe "jędrne i świeże" studencki/praktykantki/stażystki.
Sam na własne oczy widziałem ze wystarczyło na nie zagwizdać a one ucieszone i uradowane ze ktoś o takim statusie społecznym zwraca na nie uwagę biegły mało co szpilek nie połamały.
No i te kobiety 35 nagle doznają szoku" no bo jak to GDZIE MOJA ATENCJA"
Na uwagę tych "super" facetów już nie mogą liczyć, z kolei simpami i beta-orbiterami same gardzą.
I pojawia się samotność: Stan którego nie rozumieją i panicznie się boja.
I jak to ludzie z fobiami zaczynają obarczać cały męski ród za swoje krzywdy.
"BO WSZYSCY MĘŻCZYŹNI SA TACY SAMI, TYLKO O JEDNO IM CHODZI"
I najgorsze jest to że praktycznie nie ma dla nich wyjścia.
Bo faceci o podobnym statusie społecznym albo są szczęśliwie żonaci albo bawią się z 20 tkami
Natomiast na ślusarza/hydraulika czy spawacza taka kobieta nawet nie spojrzy. ( Hipergamia)
Widziałem tyle takich przypadków w swoim życiu ze naprawdę współczuje kobietą.
Mężczyźnie zostaje szukać zony w śród tych 10% kobiet.
Mi się udało znaleźć wspaniałą żonę ale poszukiwania trwały 7 lat. zacząłem w wieku 23 lat znalazłem dopiero gdy wybiła 30.

No i tu się mylisz. Zawsze miałam powodzenie u tego typu kolesi, bo im mniej ich chcesz tym bardziej chcą. Generalnie chciałabym hydraulika, energetyka itp ale ja dla nich nie jestem atrakcyjna partia. Nie gotuje, nie chce dzieci, choć jakby mnie taki ktoś chciał to bym się nauczyła gotować. Co do kolesi z wyższych sfer, prawników, czy hajsiarzy ktoś kto zna to środowisko to wie, że to jest puste życie. To nie jest tak, nigdy nie mamy tego czego chcemy czy potrzebujemy, tylko jakoś idiotycznie jest to urządzone.

624

Fakt, Ukrainki nie wyróżniają się niczym innym od Polek a wręcz to jedna mentalność z Rosją
Ale czasem można trafić na fajną i to pokazuje jak zirytowani są faceci i co sądzą o polkach że szukają cudu u Ukrainek...

I wcale się im nie dziwię. Polki to "puste panny latające szaleńczo za cukierkami dając się poniżać gogusiom tylko dlatego że są ładni" z furą wymagań.
Jestem normalnym facetem, 30 latkiem. Mam swój biznes, jestem niezależny, ogarnięty w życiu. Zadbany też, nie szukam wrażeń, raczej chodzę do teatru a nie na piwo z kolegami i co.. na portalach randkowych - nawet tych katolickich... z trudem znaleźć kobietę z którą można byłoby gdzieś wyskoczyć np. do Krakowa na spacer, zaprzyjaźnić się, coś zbudować, nie mówiąc o założeniu rodziny czy iściu razem przez życie.

Za to jak założyłem kiedyś pusty profil randkowy z 1 zdjęciem modela to w 24h dostałem kilkaset lajków. Specjalnie przeginałem, byłem chamski a te kobiety dalej pisały i pchały się.
I szczerze? To jakbym miał wybierać "użeranie się z polkami" a ryzykowanie i szukanie kogoś kto będzie wdzięczny za to że jestem, za dom, związek i będzie cieszył się z codziennych chwil to zdecydowanie wybieram opcję nr. 2. Sorry ale taka prawda, smutna bo smutna ale prawda.

I wiecie co jest najzabawniejsze? Hipokryzja. Każda kobieta jak jedna mówi "wnętrze się liczy itd." a jak przyjdzie co do czego to wszystkie za kasą i wyglądem. I polki myślą że faceci to łykają... smile faceci raczej się z tego śmieją.. przez łzy...

625

Jest pewnie jakkaś grupa, która owe wymagania ma zawyżone dpo tego stopnia, że ZAWSZE będzie chciała, aby on był "lepszy". Pod tym określeniem kryć się może sporo, ale mam wrażenie, że clou leży w tym, aby taka jedna z drugą były "zaskoczne"(czy cały czas zaskakiwane), bo obe chcą czuć ponaprzeciętność, coś wyjątkowego i odjechanego. Chcą pewnie, abym im to zagwarantować i takich szukają. Naotmiast to są raczej takie damulki czy tzw "Julki"(nie obrażając Pań na poziomie o tym uroczym imieniu ;P ) z Instagrama, dla których życie to wieczna sielanka, przypominająca zlizywanie kremu z tortu. One chcą czuć wiecznie tą sielankę, be żadnych problemów a facet ma się dwoić i troić, by im to wszystko zapewnić. Oczywiście nie ma tam mowy o jakichkolwiek ustępstwach czy kompromisach, bo przecież "paniusi" trzeba usługiwać na każdym kroku a ona facetowi to wynagradza, w wiadomy sposób..

Tylko, że..to jest świat wirtualny...Jak się człowiek obróci, to widzi codziennie naturalne kobiety z krwi i kości, które mają swoje zajęcia, obowiązki, zmartwienia, pragnienia czy problemy. I to jest codzienność, z którą trzeba się zmierzyć a nie przejmowąć się lajkami na jakimś durnym portalu. Większość ludzi jednak twardo po ziemi stąpa i zdaje sobie sprawę, żę należy włożyć nieco wysiłku, aby osiągnąć swój cel, na dowolnym polu zresztą.

626

@bagienni_k ależ ja się nie przejmuję tylko staram się ukazać tendencję i wyjaśnić dlaczego to polscy faceci szukają ukrainek a nie biegają za polkami "skandal" : - ) a świat wirtualny nie różni się niczym od realnego bo też w nim siedzisz a jesteś żywy nie? wink

627

Wiosnalatozima: Ale z jakiegoś powodu jesteś sama? Może to przez to że faceci widzą że jak piszesz w swoim wątku szukasz faceta aby miło spędzić weekend a nie z nim żyć. Uwierz mi człowiek to wyczuwa że szuka się animatora a nie partnera. Życie to proza codzienności, i to przez nią najlepiej widać z kim ma się doczynienia. Ja np nigdy nie zgodził bym się na tego typu relacje i na " związek" gdzie mieszka się osobno. 

Bagiennik: jakiś czas temu Ulle napisała coś w stylu że kobieta musi dostać od życia po dupie aby doceniła faceta do życia a nie do zabawy.  Oczywiście gdyby napisał to facet to hurr durr incel alert ale że napisała to kobieta to obyło się bez dramy.

Ile było tu sytuacji gdzie żona zdradza męża bo jest "nudny" i " przewidywalny " a potem płacz i błaganie o drugą szansę bo nagle okazuje się że życie to nie beztroska jaka dawał kochanek tylko stabilizacja i spokój jaka dawał mąż.

628

Nie jest prawdą, że Ukrainki jakoś mocno różnią się od Polek - po prostu wygenerowały wysoki wskaźnik konkurencji, która nie jest kwestią kulturową, lecz czysto matematyczną.

629 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 18:37:48)

Grasse napisał/a:

Nie jest prawdą, że Ukrainki jakoś mocno różnią się od Polek - po prostu wygenerowały wysoki wskaźnik konkurencji, która nie jest kwestią kulturową, lecz czysto matematyczną.

I Polki już hejtują. Co w tym dziwnego? Bez Ukrainy to wiedziałem.

Śmieszy mnie to jednak, że Polki to takie delikatnte i piękne stworzenia.

Nie, to są bestie (wilki) przebrane za owieczki.

Ale ja mam jedną i mi wystarczy. Idealna - fotka z wakacji. Byliśmy w górach, w Japonii i nad morzem. Jest idealną kobietą, jak z obrazka.

Czy to Ukrainka? NIE! A może Japonka? Japonek akurat znam wiele. Są CUDOWNE! Nieistotne. Ale ONA przypomina japoński horror. Z tego są nawet znane. Więc... TAK.. oto moja jedyna.

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.9lMIL50xW6rWz6kPfk6goQHaEK%26pid%3DApi&f=1

630

Merkury28 naiwny jesteś. Kobieta szukająca faceta o wyższym statusie nie kieruję się miłością. Prawda jest taka, że dzisiaj młode dziewczyny myślą, że jak są trochę ładniejsze to zawojują świat, a po 30 następuje rozczarowanie. Ukrainki po prostu są lepszymi aktorkami od polek. Mówię tu oczywiście o grupie kobiet, która szuka w życiu ustawienia się.

631

GOSTY napisał/a:

One wszystko same lepiej potrafią! Ale umierać w gównie i cierpieniu każą facetom? Co to za deskryminacja?

big_smile

Ciekawe ilu mężczyzn z tego forum chciałoby walczyć w Donbasie? Jakiś chętny?

632 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-06-26 19:01:53)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

big_smile

Ja jestem mężczyzną a nie chciałbym walczyć w Donbasie.
Jestem Polakiem i jedynie polska flaga mnie interesuje, wszystkie inne flagi mam tak naprawdę gdzieś.
No może jeszcze popieram flagę NATO bo jesteśmy w tej organizacji.

Jestem za równouprawnieniem.

Kobiety do okopów a faceci do mycia garów.

Kto jest przeciw? smile

633 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 19:25:04)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

big_smile

Nie, bo NIE o to tu chodzi. Polskie feministki nie walczyłyby za Polskę, o to mi chodzi. One tylko potafią pluć na facetów, którzy niby mają za nie walczyć?

Ja za te feministki czy hejterki umierać też NIE będę.

Skoro wszystko SAME potrafią, SAME wiedzą, to niech SAME walczą. Umierać też SAME będą.

634

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

big_smile

Ja jestem mężczyzną a nie chciałbym walczyć w Donbasie.
Jestem Polakiem i jedynie polska flaga mnie interesuje, wszystkie inne flagi mam tak naprawdę gdzieś.
No może jeszcze popieram flagę NATO bo jesteśmy w tej organizacji.

Jestem za równouprawnieniem.

Kobiety do okopów a faceci do mycia garów.

Kto jest przeciw? smile

A od kiedy zmywanie naczyń zależy od płci?

635

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

big_smile

Nie, bo NIE o to tu chodzi. Polskie feministki nie walczyłyby za Polskę, o to mi chodzi. One tylko potafią pluć na facetów, którzy niby mają za nie walczyć?

Skoro wszystko SAME potrafią, SAME wiedzą, to niech SAME walczą. Umierać też SAME będą.

To walcz za niefeministki.

636 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 19:35:34)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

Walczyć, to mogę tylko o siebie. NIE będę za innych walczyć. Za to, co mi zrobili czy dalej robią. Jestem zbyt "wrażliwy". Tak mi sie wydaję, niestety.

Dostosowałbym się, ale wiem, że nie warto.

637

rossanka napisał/a:

A od kiedy to latanie z karabinem w ręku zależy od płci?
No ok kiedyś to zależało od płci ale teraz mamy równouprawnienie, więc proszę jechać do Donbasu i bić się z orkami.

638

rossanka napisał/a:

No ok kiedyś to zależało od płci ale teraz mamy równouprawnienie, więc proszę jechać do Donbasu i bić się z orkami.

Latanie z karabinem zależy od chęci nie od płci. Jesteś młody, silny, czemu sam nie pojedziesz?

639

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Walczyć, to mogę tylko o siebie. NIE będę za innych walczyć. Za to, co mi zrobili czy dalej robią. Jestem zbyt "wrażliwy". Tak mi sie wydaję, niestety.

Ok ok, wolisz walczyć zvkobietami, kłócąc się na forum, tak też można;)

640 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 20:29:31)

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Latanie z karabinem zależy od chęci nie od płci. Jesteś młody, silny, czemu sam nie pojedziesz?

Bo polskie kobiety są waleczne. ONE wszystko potrafią lepiej, szybciej itd. Tak tu wyczytałem. Dlatego...

NIBY SAME... czujesz... ONE to wszystko SAME osiągnęły, SAME to potrafią... SAME zarobiły... SAME to kupiły itd.

Jak ta choroba się nazwa? SAMOTNOŚĆ? Czy PROSTYTUCJA?

rossanka napisał/a:

Ok ok, wolisz walczyć zvkobietami, kłócąc się na forum, tak też można;)

Nie, jak widzę, że kobieta jest spoko, ma coś w głowie, to zacznę ją podrywać. Kłócenie znudziło mi się. Szkoda czasu.

I też NIE. Na coś takiego kobieta musi sobie zasłużyć. I TYLE! Coś za coś.

641

rossanka napisał/a:

No nie do końca tak jest.
Na Ukrainie kobiety z dziećmi mogą opuścić terytorium kraju, zaś mężczyźni w wieku 18-60 mają zakaz wyjazdu bo muszą się tłuc z orkami.

hmmm takie 3-4 bataliony grubych i brzydkich feministek moglo by zdzislac cuda w Donbasie
...moze jakis rusek zszedlby na zawal chociarz.
Te ladne i nie grube feministki niech zostana w polsce

643 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 19:52:26)

edek z krainy kredek napisał/a:

hmmm takie 3-4 bataliony grubych i brzydkich feministek moglo by zdzislac cuda w Donbasie
...moze jakis rusek zszedlby na zawal chociarz.

Hipokryto! Co masz do grubych i brzydkich? tongue

Pewnie SAM kutasa w nosie masz big_smile

644

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ładne feministki potrafią narobić więcej szkód mężczyznom, niż te brzydkie.
Faceci mają wyjebongo na brzydkie kaczątka ale na ładnie dziewczyny już nie.
Jak trafi na taką śliczną feministkę to ona go przemieli dwieście razy i wypruje z niego wszystkie guziki.

Brzydkiej dziewczynie nie da się tak podejść.

645 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 20:02:42)

Te śmieszne i żałosne kobiety, SAME się urodziły, SAME się wychowały, SAME zrobią dzieci, wszytko SAME. Co za totalna głupota. Tak.

Samodzielne są! Chwalić, pochwalą tylko siebie, nikogo więcej.

Tzw. "człowieczeństwo..."

646

GOSTY widzę, że dzisiaj na forum masz całkowitą odklejkę tongue

647 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 20:09:39)

GOSTY widzę, że dzisiaj na forum masz całkowitą odklejkę tongue

W jakim sensie? Postaram się naprawić. Jeśli im tak wolno, to czemu nie nam?

One wszystko SAME mogą tongue

To słowo doprowadza mnie CHYBA do jakiegoś szału. Tak, głupie jedno słowo, które SAM wypowiedziałem big_smile

648

rossanka napisał/a:

Ciekawe czemu feministki nie walczą o równy dostęp do układania kostki brukowej albo o pracę na budowie ;-)  ale to tak btw.

Bubcia85 napisał/a:

Merkury28 naiwny jesteś. Kobieta szukająca faceta o wyższym statusie nie kieruję się miłością. Prawda jest taka, że dzisiaj młode dziewczyny myślą, że jak są trochę ładniejsze to zawojują świat, a po 30 następuje rozczarowanie. Ukrainki po prostu są lepszymi aktorkami od polek. Mówię tu oczywiście o grupie kobiet, która szuka w życiu ustawienia się.

to nie dotyczy wyższego statusu tylko kobiet na każdym szczeblu. problem wtym że brak "normalnych" które jednak szukają miłości bo jak mają choć trochę oleju w głowie to wiedzą że za 5-10 lat będzie rozód jeśli tylko wyhaczyły dobrą partię.

Czyli potwierdzasz, że polki chcą się tylko ustawić, tylko im to granie nie wychodzi? smile Łał : ) brawo, czyżby koniec z hipokryzją? smile

Ruminski no masz racje....ale jak lubie sie otaczac pieknem to z pruznosci.
No chodzilo mi o to zeby turystycznie poprawic piekno w kraju jakim jest Polandia:).
Odnosnie feministek....narazie jescze sie nie naciolem na zaden szfadron smierci, i obym sie na taki nie nawinoł. Pewnie mnie kiedys zjedza i wypluja troche platynowych srobek, wkretow i drutow.

650 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 20:38:34)

Ruminski no masz racje....ale jak lubie sie otaczac pieknem to z pruznosci.

Ale gdzie kutasek wyrósł? W którym miejscu? big_smile 

Sorry big_smile Obraź mnie, zwyzywaj, na to czekam big_smile

Zbij mnie, ukaraj mnie za to. Chcę linczu na tym forum. Możecie mnie opluć tu i teraz do godziny 0:00.

Taki fetysz.

Posty [ 586 do 650 z 784 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Polak szuka Ukrainki na żonę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024