Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 29 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 1,877 ]

846

Odp: Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce
DeepAndBlue napisał/a:

Panna wygra, mówię Wam wink Tzn ja wygram żołędzie.

Tak w ogóle to rozumiem zarówno podejście Panny jak i Rossanki do fwb. Zależy od potrzeb w danej chwili. Jeśli mamy potrzebę związać się z kimś na serio, wziąć ślub, razem zamieszkać, polegać na sobie na codzień to takich relacji pożądamy. Jeśli z jakiś różnych powodów nie chcemy tego wszystkiego poza namiastką, np zegz, randka od czasu do czasu, inne priorytety, które ciężko pogodzić z małżeńskimi obowiązkami to taka relacja nie będzie gorszyć, może być pożądana. Ot. Bycie zapchajdziurą może się przydarzyć w obu opcjach, tak samo jak prawdziwe ciepłe uczucia.

Wyjątkowo bez zbędnej kokieterii, uważam ze Panna jest cudowną, ciepłą kobietą która ma dużo dystansu do siebie i jeszcze więcej miłości do ludzi. Jest inteligentna i delikatna w wyrażaniu  swoich opinii. Bardzo fajna kobieta i gdyby różnica wieku była mniejsza myśle ze byłyby „konkrety”. Panowie do dzieła! Moja rekomendacja to jak błogosławieństwo od papieża (ah te przeklęte ego smile).

Zobacz podobne tematy :

847 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-11 21:30:43)

adela 07 napisał/a:

No właśnie - narz3kają re ludzie, na tindery a jak przychodzi co do czego to w takim fajnym miejscu ich nie ma.
Pasławek, nagoń trochę.

Bo tu Psychologowi ego za bardzo podskoczy smile

Ja już sam nie wiem big_smile co z wami zrobić smile grymasicie nieco
zastanawiam się czy rzeczywiście taka konwencja ma sens
na razie próbuje ocenić stan focha u Panny smile czy jest jeszcze jakaś dla Was nadzieja że wróci tu - dobrowolnie smile
ciężko jest smile
delikatna sprawa,
bardzo ostrożnie trzeba postępować z Panną jest teraz w takim stanie jak bomba zegarowa
odświeżam znajomość  instrukcji obsługi autorstwa Szekspira
trochę jak saper/miner 
mnóstwo różnych kabelków,połączeń do rozpoznania,plątanina z gmatwaniną 
gdzie jest detonator,zapalnik i który kabelek przeciąć czerwony czy żółty a może zielony ?

848

No, nie gadaj, że te żołędzie upupię hmm Jak zwykle, zawsze coś…

A Panna to młoda panna czy stara panna?

849 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-11 21:08:20)

DeepAndBlue napisał/a:

No, nie gadaj, że te żołędzie upupię hmm Jak zwykle, zawsze coś…

A Panna to młoda panna czy stara panna?

słuszna Panna
jak dla mnie to młoda nawet za młoda big_smile
ale ja to stoje już nad swoim grobem i jestem zajęty, zniewolony i nieobiektywny,żonaty to się może nie znam
choć sama dobrowolnie strzeże mej cnoty wierności
to Panna nie jest moją własnością
spróbujecie jej coś rozkazać,poradzić,podpowiedzieć albo nawet subtelnie zasugerować ,
jest czasem jak jeż no jeżyk tongue a czasem nie jest

850

Przecież jak ktoś chce to może sobie do Panny wys£ać maila.

851

Człowiek chwilę tu nie zajrzy i bach - 15 stron, nawet już rozstanie się trafiło:P
Ja niestety na związki się tymczasowo nie nadaję, chociażby z powodu mojego obecnego stylu życia (tydzień z dziećmi, tydzień gdzieś w świecie - i tak na zmianę, na razie bez limitu czasowego). W międzyczasie muszę się jeszcze rozwieść i dopiero wtedy będę szukał towarzyszki podróży, przygód, może życia.
Wątek i tak śledzę z zainteresowaniem, styl pisania paru dziewcząt zdecydowanie pokazuje, że byłoby tu z kim konie kraść:)

852

Psycholog Na Niby napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wygląda na to że ja też byłam zapchajdziurą przez 10 lat.
Ale ślub by tu raczej nic nie zmienił. I tak żyliśmy jak małżeñstwo- - tle że nie zawsze razem mieszkaliśmy.

No właśnie - narz3kają re ludzie, na tindery a jak przychodzi co do czego to w takim fajnym miejscu ich nie ma.
Pasławek, nagoń trochę.

Bo tu Psychologowi egoza bardzo podskoczy smile

Ja nie narzekam na Tindera, wszystko zależy od oczekiwań, zawsze ciekawiej jest z kimś zwiedzać obce miasto smile. Moje ego wbrew pozorem jest na normalnym, stabilnym poziomie.

Sugerowałam, że tak może się stać, bo tu już dwie wojowniczki pokazały pazurki.:) w tak krótkim czasie.
A co do Tindera no to faktycznie oczekiwania niezbyt wygórowane jak najbardziej mogą tam się spełnić.

853

Słuszna brzmi jak stara tongue

Ale jak tak sobie popatrzę na otoczenie to starsze single jakoś lepiej sobie radzą z tym randkowaniem. Ba! Nawet śluby sobie po pół roku znajomości planują. Raz, dwa. Gotowe. Na co czekać? Nad czym tu się zastanawiać? Masz? To nie marudzisz. Młodzi to jak jakieś niedoroby umysłowe pod tym względem xD

854 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-11 22:17:58)

adela 07 napisał/a:

Przecież jak ktoś chce to może sobie do Panny wys£ać maila.

Podobno nie jest to łatwe (a może jest ?),cuda się zdarzają i wysłać można 
na wiele tygodni ma co dziewczyna czytać
skrzynka pęka w szwach
sama to napisała po kilku minutach od powstania tego tematu i mojej skromnej charakterystyce jej osoby
tylko tyle mogę powiedzieć i tak jestem już trupem big_smile
bo mam mówić tylko za siebie
ile razy można być mordowanym big_smile
ale próbujcie pisać do Panny kto wie kto wie .
na miejscu niektórych ancymonów to bym pisał ,ale ja jestem na swoim miejscu

DeepAndBlue napisał/a:

Słuszna brzmi jak stara tongue

Bez przesady
dla mnie to brzmi -  dokładnie tyle ile mieć powinna
w sam raz po prostu
stara nie jest - duchem na pewno też nie jest

zrobiłem dla Was tyle co mogłem w sprawie Panny
teraz się oddalę na z góry upatrzone miejsce
bo może faktycznie jest mnie tu za dużo ,a co za dużo to nie zdrowo

Wyjątkowo bez zbędnej kokieterii, uważam ze Panna jest cudowną, ciepłą kobietą która ma dużo dystansu do siebie i jeszcze więcej miłości do ludzi. Jest inteligentna i delikatna w wyrażaniu  swoich opinii. Bardzo fajna kobieta i gdyby różnica wieku była mniejsza myśle ze byłyby „konkrety”. Panowie do dzieła! Moja rekomendacja to jak błogosławieństwo od papieża (ah te przeklęte ego smile).

To teraz musisz ją ocucić bo możliwe że omdlała ,
ale nie sądzę
to moje domniemanie

855

Duchem młoda 100% ale jakaś taka dojrzała mentalnie jak na swój wiek ^.^

856 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-11 20:59:52)

DeepAndBlue napisał/a:

Duchem młoda 100% ale jakaś taka dojrzała mentalnie jak na swój wiek ^.^

Teraz to ma już czkawkę big_smile na 100% i znowu nie uśnie
tylko się domyślam

857

Dupa wołowa, ja czekam na Twojego posta  big_smile

858

Galerida cristata napisał/a:

Dzierlatko smile
mocne wejście

859

Lepsze wejście, niż zejście, Paslawku tongue

860

A co ja mam pisać? Już i tak zdecydowanie za dużo na tym forum napisałem xD

861 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-01-11 21:25:15)

Dla mnie to za mało tongue

Zdecydowanie za dużo na tym forum, to Kranik napisał tongue

862

Lepsze wejście, niż zejście, Paslawku tongue

zależy jakie zejście tongue
a pogłoski jeżeli usłyszycie o moim zgonie to będą mocno przesadzone
łatwo się nie dam .

863

Katarzyna8877 napisał/a:

Zawsze Ty możesz zostać moją kokainą, abyś nie uzależniała big_smile.

Bede Twoja kokaina.

Czyli przestaniesz brac jesli przeprowadze sie nad morze i bede szalec obok Ciebie na desce trzymajac sie sznurkow?

To naprawdę zabrzmiało jakbym był jakimś ćpunem big_smile

Co prawda nie ja użyłam tego słowa, ale zgadzam się i podpisuję pod nim. smile
I zgadza się, nie tęskniłam. Może jednak trochę tęskniłam - za normalnością. Od samego rana tęsknię za snem. Za tym, co kiedyś. Za brakiem bólu, bo przestaję pamiętać, jak to jest, gdy nie boli. Za wolnym czasem i za spokojem. Za słońcem i ciepłem. Za odpoczynkiem. Za antybiotykiem... (wróć, tego ostatniego nie było!)

Usłyszałam dziś z ust młodego człowieka receptę na szczęście: wystarczy rozwiązać wszystkie swoje problemy i wykonać wszystkie obowiązki, które mamy w danym momencie. Tylko tyle wystarczy, a człowiek tak bardzo utrudnia sobie życie...

Wiek 77 to wiek mentalny - jeśli ironii nie czytasz, to może chociaż metafory, strach już coś napisać. big_smile

Panie Psychologu, ten post o mnie bardzo mi się podobał. Piękne słowa, piękne zdania. Ale chociaż piękne, to jakoś pod koniec smutno mi się zrobiło, bo zdałam sobie sprawę, że to jednak nie o mnie. To tylko lepsza wersja mnie przedstawiona przez kogoś, kto nie zna wersji prawdziwej. Pokazujemy siebie tak, jak chcemy pokazać, czasem nie chcemy, ale nie potrafimy inaczej, czasem nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego, że nie potrafimy lub że nie chcemy. Oceniani jesteśmy przez kogoś, kto nigdy nas nie pozna lub pozna tylko pewną część, ale i tak podoba nam się to, jak ta osoba nas przedstawia. Może gdy przeczytamy taki opis kilka razy, to poczujemy, że tacy jesteśmy naprawdę, tacy się staniemy. A może przeciwnie, spojrzymy na siebie inaczej i odkryjemy, że te cechy zawsze w nas były. Albo przekonamy się tylko, jak bardzo wszystko jest złudne. Przekazujemy innym fałszywy obraz siebie, fałszywie jesteśmy odbierani. Wtedy jeszcze bardziej zdajemy sobie sprawę z tego, jak bardzo odbiegamy od tej oceny.

PS. Nie dotyczy inteligencji i wykształcenia, to wiadomo, ale wolę napisać, bo z niektórymi to jednak nie wiadomo. smile

864

Paslawku, wszystkie dotychczasowe pogłoski na Twój temat, okazały się mocno przesadzone big_smile

865

Dla mnie to za mało tongue

Po tych moich wywodach i informacjach o mnie, to jeśli ktoś, kogo znam, korzysta z tego forum, to z łatwością skojarzy to ze mną^^ I bym się chyba wtedy dość głupio czuł. Więc nie potrzebuję ujawniać więcej informacji.

866

Dupo, wiem, RODO jest tongue

867

Dupo, wiem, RODO jest tongue

RODO w sumie dotyczy ujawniania moich danych przez kogoś. To co ja se ujawnię, to już mój problem^^

868

To może napisz, jakiej kobiety szukasz, a ja tego nie ujawnię tongue

869

To może napisz, jakiej kobiety szukasz, a ja tego nie ujawnię tongue

Normalnej xD

870

To właśnie znalazłeś ! tongue

871 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-01-11 22:01:59)

big_smile

872

Serberys, do NFM chodzisz ? big_smile

873

Serberys, do NFM chodzisz ? big_smile

Nie wiem o czym mowa ;p

874

No tego się nie spodziewałam, Serberys ! Twój opis, to chyba został wymyślony tongue

875

Ten skrót może oznaczać wiele rzeczy, jeśli chodzi Ci o Narodowe Forum Muzyki we Wrocławiu to nie chodzę wink

876 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-01-11 23:23:40)

.

877

WindyBoy napisał/a:

Człowiek chwilę tu nie zajrzy i bach - 15 stron, nawet już rozstanie się trafiło:P
Ja niestety na związki się tymczasowo nie nadaję, chociażby z powodu mojego obecnego stylu życia (tydzień z dziećmi, tydzień gdzieś w świecie - i tak na zmianę, na razie bez limitu czasowego). W międzyczasie muszę się jeszcze rozwieść i dopiero wtedy będę szukał towarzyszki podróży, przygód, może życia.
Wątek i tak śledzę z zainteresowaniem, styl pisania paru dziewcząt zdecydowanie pokazuje, że byłoby tu z kim konie kraść:)

Bond - James Bond

przy tym wszystkim to mały pikuś co oni tu wypisują

878

.

sad

879

Lucyfer666 napisał/a:

.

sad

Przeczytałem jeszcze raz co napisała Syl i stwierdziłem ze jest chora psychicznie, nie ma sensu się pastwić smile.

880

Widziałam co tam napisałeś Psychologu Na Niby, przed skasowaniem, jeśli myślisz, że jesteś zabawny to Ci powiem, że nie jesteś.

881 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-11 23:45:37)

Oczywiście  zdążyłem przeczytać i w sumie to dobrze może że usunąłeś tamten post ,bo jak na Ciebie to obciach
może nie taki straszny ale obciach ten Twój wyżej to też obciach jedynie młody wiek i dotychczasowa niekaralność mogą Cię troszkę usprawiedliwić z tego że niewiele zrozumiałeś .

882

Syl. Chciałam napisać że jesteś na tym forum jedną z nielicznych osób nie ukrywających swojej osoby pod maską, a to jest tutaj modne.w niektórych kręgach.
Trzymam za Ciebie kciuki abyś spotkała kogoś kto to dostrzeże. 
Wiele osób tu blaznuje i tak naprawdę nic nie wiemy o ich prawdziwych emocjach.
Bo może zresztą są z nich wyprute i ich po prostu nie mają.
Tymczasem otrzymałam odpowiedź ba temat serduszka Psychologa na Niby wcześniej niż się spodziewałam.

883

paslawek napisał/a:

Oczywiście  zdążyłem przeczytać i w sumie to dobrze może że usunąłeś tamten post ,bo jak na Ciebie to obciach
może nie taki straszny ale obciach ten Twój wyżej to też obciach jedynie młody wiek i dotychczasowa niekaralność mogą Cię troszkę usprawiedliwić z tego że niewiele zrozumiałeś .

Dlatego drugiego nie zamierzam kasować żeby pełnił role średniowiecznych dybów. A więc zanim przejdę na zasłużona emeryturę w tym temacie..
Zacznę od miętowych lodów: nie miało byś śmiesznie kropka. Żadnego usprawiedliwienia nie potrzebuje i nie oczekuje. Dałem się sprowokować przez emocje i wewnętrzne uprzedzenie. Nie będę zbyt wiele wypowiadał się na temat Pani Syl, nie znamy się a jednak cały czas w moim kierunku padały zaczepki i ocenianie, z jakiego powodu wie tylko ona. Być może ma problemy i tu mam zastrzeżenia co do swojej osoby ze tego nie wyłapałem. Jak widzicie do „bawidamka” mi daleko, nie dzielę ludzi ze względu na płeć, a może powinienem. Dla mnie człowiek jest człowiek. Co do skasowanego posta, zaproponowałem jej jutro spotkanie (również obraźliwe stwierdzenie) i zanim fantazja poniesie was w jakim celu to odrazu odpowiem - rozmowy. Wyszedłem z złożenia ze w internecie można powiedzieć wszystko i nie brać za to odpowiedzialności, bo jest łatwiej i bezpieczniej. Macie moją autoryzacje do linczowania mojej osoby, z całym szacunkiem ale już o to nie dbam. Nie wiem Syl czy to czytałaś ale spotkanie dalej aktualne, jak masz jakieś ciągłe zastrzeżenia do obcego chłopa z internetu, nie mam problemu żeby usłyszeć to osobiście i napić się kawy. Kwiatów raczej nie kupię bo byłyby nieszczere. Mam nadzieje ze wyczerpałem ostatni post w tym temacie ale jak macie jeszcze jakieś pytania uzupełniające to odpowiem. Przepraszać za nic nie będę bo miejsca w Niebie i tak dla mnie nie będzie. Pozdrawiam i dziękuje za uwagę smile.

884

No, to było ostre jak samurajski miecz, Psologu, ale ja Cię trochę rozumiem. To są ludzkie emocje, które nie biorą się z nikąd. Mnie też wkurwia nieziemsko jak kolega zawsze jak gadamy to mnie sztorcuje i wierci dziurę w brzuchu. Tak wiem, palenie jest złe, tak wiem, zeżarłam dwa batony zamiast jednego, tak wiem, suple są super, tak wiem, ty masz rację, ja nie mam, tak wiem, jestem do bani… A, że człowiek z kamienia nie jest ani całego życia w Shaolin nie spędził i z emocji wyprany nie jest i wyraża je zazwyczaj bezpośrednio (np „daj mi spokój, znowu się mnie czepiasz, nie chcę już tego słuchać”) zamiast pośrednio (np jakimiś opisami „czuję gniew, ale to mój problem, jestem drzewem”) to czasem da upust swym emocjom. Nic co ludzkie…

Teraz dopiero zwróciłam uwagę,że nasz Psycholog nie jest znowu takim forumowym prawiczkiem tongue

886

Mój poprzedni post się nie dodał, ale byłby już nieaktualny. Dziękuję Wam za miłe słowa, one są zawsze cenne, bardzo to doceniam.

887 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-12 02:21:13)

Widzisz Psychologu, pisales ze Twoja byla partnerka osadzala Cie o znecanie sie nad nia i ze klamala, a widzisz co wychodzi pod wplywem emocji...Mi sie jednak zapalila lampka. Choc potem pomyslalam ciezko oceniac ludzi tylko po wpisach na forum (choc Ty tez to w sumie zrobiles). Dobrze napisala Ela i zgadzam sie w 100%, bardzo duzo ludzi nosi tutaj maski i nie wiemy co sie pod nimi kryje. Ja tam troche wstydze sie swojego tematu ale juz go nie usune bo sie nie da smile z drugiej strony jestesmy tylko ludzmi.

Za kazdym razem jak ktos wspomni o kokainie to sie burzysz. To jeden z elementow uzaleznienia, ale Ty powiesz inaczej? Zdenerwujesz sie znowu. No ale my juz zerwalismy big_smile

A jesli chodzi o mnie to szukam faceta ktory nie jest obrazalski, zna swoja wartosc, ktory szanuje kobiety nawet jesli maja wlasne zdanie ktore mezczyznie nie do konca pasuje. Nie lubie kolesi ktorzy umniejszaja ciagle swojej partnerce a co gorsza traktuja je jak glupsze od siebie. Duzo widzialam takich par i szkoda mi tych kobiet ze sa z takimi bucami.

Zeby nie palil trawska bo to juz przerabialam i nie chce zapachu trawy w swoim domu, zeby kochal tylko mnie a nie wszystkie kobiety wokol siebie. Zeby nie byl taki ze musi sie czyms dowartosciowac, wbijac szpilek, zeby byl po prostu moim partnerem, jak Bonnie i Clyde wink

Przeczytalam tu tyle roznych tematow i powiem Wam moj maz to byl jednak aniol i zycze kazdemu takiego faceta, najlepszego przyjaciela, ktory zawsze Was bedzie wspieral i bedzie dla Was oparciem w kazdej chwili. Wierze ze sa jeszcze tacy i ze i ja takiego spotkam smile

Syl nie jestes chora psychicznie. Jestes super babka i z checia bym Cie kiedys spotkala smile

Lucek super szczery opis. ja kocham gory wink niedlugo jade w Bieszczady ale dla Ciebie bede chyba za bardzo szalona sad a co z Yellowstar? Czemu sie tu nie pojawila?

888

Katarzyna8877 napisał/a:

Ja tam troche wstydze sie swojego tematu ale juz go nie usune bo sie nie da smile z drugiej strony jestesmy tylko ludzmi.

Sam bym się chętnie pozbył mojego tematu... razem z jego nowym lokatorem xD

To forum ma w ogóle jakiegoś moderatora?

889

Nie ma, dupo wołowa. Tylko mi nie ciśnij teraz przypadkiem tongue

890 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-12 07:44:06)

Katarzyna8877 napisał/a:

. Ja tam troche wstydze sie swojego tematu ale juz go nie usune bo sie nie da smile z drugiej strony jestesmy tylko ludzmi.

Nie widzę żadnego powodu do wstydu i chyba najbardziej interesujące posty to moim zdaniem napisałaś "w złości"
jakby w drugiej części wątku
w konfrontacji, trochę jednak zaprzeczając sobie ,to wydało się mi o wiele bardziej ludzkie niż to co wcześniej,dlatego akurat ja nieco prowokowałem (ten typ tak ma ) do starcia bo to bywa pożyteczne,a nie dla rozrywki 
możne nie od razu dlatego że czasem odruchowo te psychoanalizy się właczają i wpasowywanie kogoś w jakieś ramy
co czasem się przydaje, czasem przeszkadza, tworzy bariery w komunikacji tym bardziej ,że na takim forum komunikacja jest o wiele bardziej utrudniona wbrew pozorom anonimowość coś uwalnia coś czasem ukrywa ,nie ma co przeceniać i nie doceniać takiego forum,najważniejsze żebyś sobie poukładała myśli i obejrzała uczucia,ponieważ wiele wątpliwości myśli obcych ludzi to są też nasze myśli czasem skryte wypierane .
Mnie się po prostu wydaje że jednak tęsknisz jeszcze za mężem i coś macie do siebie nie jest to mało,nie zakończone jest to całkiem
co jeżeli tak jest jest czymś normalnym naturalnym.

Katarzyna8877 napisał/a:

ale dla Ciebie bede chyba za bardzo szalona

wręcz przeciwnie jemu potrzeba dać tęgiego kopa na rozped ,nie żeby mu zrobić krzywdę czy coś,ale po to żeby go wytrącić z jego orbity
bo się tam zbyt wygodnie urządza i orbituje wkoło siebie co mu szkodzi już .

891 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-01-12 03:19:25)

Katarzyna8877 napisał/a:

Widzisz Psychologu, pisales ze Twoja byla partnerka osadzala Cie o znecanie sie nad nia i ze klamala, a widzisz co wychodzi pod wplywem emocji...Mi sie jednak zapalila lampka. Choc potem pomyslalam ciezko oceniac ludzi tylko po wpisach na forum (choc Ty tez to w sumie zrobiles). Dobrze napisala Ela i zgadzam sie w 100%, bardzo duzo ludzi nosi tutaj maski i nie wiemy co sie pod nimi kryje. Ja tam troche wstydze sie swojego tematu ale juz go nie usune bo sie nie da smile z drugiej strony jestesmy tylko ludzmi.

Za kazdym razem jak ktos wspomni o kokainie to sie burzysz. To jeden z elementow uzaleznienia, ale Ty powiesz inaczej? Zdenerwujesz sie znowu. No ale my juz zerwalismy big_smile

Pięknie nadałaś kontekst z moja była partnerka do mojej aktualnej sytuacji, porównywanie prawdziwego życia do tekstu, będę na tyle kulturalny ze Twoich przygód nie będę osadzał tak żeby pasowało smile. Maski? W którym momencie napisałem ze jestem miłym ciepłym gościem, który waży każde słowo? Kokaina to element uzależnienia? Znam ludzi uzależnionych i którzy mieli ostatni haj, trywializowania zagadnienia i uważanie mnie za ćpuna obraża tych ludzi bez moralnej oceny ich motywów Proponuje poznać mechanizm uzależnienia i ludzi którzy go doświadczyli. I szanuje Twoja solidarność z Panią Syl poparta argumentami które właśnie wymieniłaś, grunt to merytoryczna rozmowa i dojście do przyczyny problemu smile.

PS. Co do skasowanego postu, nie skasowałem go dlatego ze sie wstydziłem, tylko dlatego naszła mnie refleksja ze przegiąłem i jednak Panią Sly może to dotknąć. Ja nie znam uczucia wstydu smile.

892

https://m.youtube.com/watch?v=9GkVhgIeGJQ

893

Ela210 napisał/a:

Syl. Chciałam napisać że jesteś na tym forum jedną z nielicznych osób nie ukrywających swojej osoby pod maską, a to jest tutaj modne.w niektórych kręgach.
Trzymam za Ciebie kciuki abyś spotkała kogoś kto to dostrzeże. 
Wiele osób tu blaznuje i tak naprawdę nic nie wiemy o ich prawdziwych emocjach.
Bo może zresztą są z nich wyprute i ich po prostu nie mają.
Tymczasem otrzymałam odpowiedź ba temat serduszka Psychologa na Niby wcześniej niż się spodziewałam.

Uważnie śledząc Twoje wpisy dotyczące mnie, uważam ze napisałaś sobie odpowiedz dużo wcześniej czekając na odpowiedni moment aby zadziałał tzw efekt potwierdzenia smile pozdrawiam.

894

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Teraz dopiero zwróciłam uwagę,że nasz Psycholog nie jest znowu takim forumowym prawiczkiem tongue

Żadna tajemnica smile.

895

Żadna tajemnica smile.

kwestia zask... ehhh nieważne tongue

896 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-12 09:25:35)

paslawek napisał/a:

wręcz przeciwnie jemu potrzeba dać tęgiego kopa na rozped ,nie żeby mu zrobić krzywdę czy coś,ale po to żeby go wytrącić z jego orbity
bo się tam zbyt wygodnie urządza i orbituje wkoło siebie co mu szkodzi już .

Czy ktokolwiek chce być uszczęśliwiany na siłę?

paslawek napisał/a:

Żadna tajemnica smile.

kwestia zask... ehhh nieważne tongue

Wiesz paslawku, nie tyle zask... ehhhh, co czasami pewne kwestie nam umykają lub zwyczajnie właśnie nie zwracamy na nie uwagi.

(...) uważam ze Panna jest cudowną, ciepłą kobietą która ma dużo dystansu do siebie i jeszcze więcej miłości do ludzi. Jest inteligentna i delikatna w wyrażaniu  swoich opinii. Bardzo fajna kobieta i gdyby różnica wieku była mniejsza myśle ze byłyby „konkrety”. Panowie do dzieła! Moja rekomendacja to jak błogosławieństwo od papieża (...)

Skoro już tak zostałam anonsowana, to może jednak zostanę tongue A co mi tam big_smile

898

(...) uważam ze Panna jest cudowną, ciepłą kobietą która ma dużo dystansu do siebie i jeszcze więcej miłości do ludzi. Jest inteligentna i delikatna w wyrażaniu  swoich opinii. Bardzo fajna kobieta i gdyby różnica wieku była mniejsza myśle ze byłyby „konkrety”. Panowie do dzieła! Moja rekomendacja to jak błogosławieństwo od papieża (...)

Skoro już tak zostałam anonsowana, to może jednak zostanę tongue A co mi tam big_smile

Odważna jesteś cytując to smile. Aktualnie moja rekomendacja brzmi jak obelga big_smile. Taki klimat, są plany żeby wyciągnąć dowody na to że używałem butów na rzep bo nie umiałem wiązać sznurówek smile.

899

Adelka ma rację, w tym wątku potrzebna jest świeża krew tongue

900 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-12 10:11:55)

Nie było tak. Przeciwnie .czytałam sympatią.
Do czasu.
Ale nie przejmuj się.  Są takie co podzielają Twoje zdanie więc jest pole do znajomości:)
Dla każdego coś  miłego.

901 Ostatnio edytowany przez dupa_wołowa (2022-01-12 10:14:08)

DeepAndBlue napisał/a:

Nie ma, dupo wołowa. Tylko mi nie ciśnij teraz przypadkiem tongue

Czemu miałbym?^^ Spokojnie, nic nie odwalę, ja spokojny człowiek jestem.

902 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-12 10:16:38)

Odważna jesteś cytując to smile. Aktualnie moja rekomendacja brzmi jak obelga big_smile. Taki klimat, są plany żeby wyciągnąć dowody na to że używałem butów na rzep bo nie umiałem wiązać sznurówek smile.

Zaryzykuję.

Nie będzie to pierwsza obelga skierowana do mnie na tym forum tongue

I uprzedzając uświadamianie mnie. Tak , zdążyłam przeczytać.

903

Ela210 napisał/a:

Nie było tak. Przeciwnie .czytałam sympatią.
Do czasu.
Ale nie przejmuj się.  Są takie co podzielają Twoje zdanie więc jest pole do znajomości:)
Dla każdego coś  miłego.

Z całym szacunek ale „sympatie” ludzi którzy patrzą jednowymiarowo na świat mnie nie interesują. (Mówię ogólnie, to nie atak w Twoją stronę)

904

Podzielanie zdania to gruba nadinterpretacja, Grażyna. Nie pierwszy raz zresztą. Nie podzielam zdania, tylko rozumiem emocję, gdy ktoś jest non stop dziubany w to samo miejsce. Natomiast forma ekspresji tego gniewu to już inna para kaloszy. Nie stoję po niczyjej stronie, zatem swoje złośliwe sugestie zatrzymaj, nie skorzystam.

905

Btw, lubicie se pogadać, nie myśleliście, żeby przenieść się częściowo na np. Discorda? Przecież takie forum jest niepraktyczne, a dodatkowo jego silnik jest dość przestarzały - nie ma prywatnych wiadomości, nie ma powiadomień, gdy ktoś kogoś cytuje/wspomina, nie ma moderacji, no i jest Kremik.

906

Bieszczady są piękne Katarzyno wink
Niezależnie od pory roku.

Nie mów chyba, skoro nie znasz szaleństw drugiej strony tongue

907

dupa_wołowa napisał/a:

Spokojnie, nic nie odwalę, ja spokojny człowiek jestem.

To dobrze smile Jak się zwrócić do Ciebie, żeby nie brzmiało tak jak brzmi? Musimy Ci jakąś ksywkę wymyślić tongue

Forum ma tą jedną wadę jeszcze, że nie można usłyszeć tonu głosu, który w wielu przypadkach poprawiałby zrozumienie intencji. Jest coś takiego jak Clubhouse , można by wypróbować.

P. S. Przeczytałam parę postów na Twoim temacie owego Kremika i mam jedno spostrzeżenie, które jednak z kilku powodów zostawię tutaj, aby nie trigerować u nikogo niepotrzebnych reakcji na już przerośniętym temacie smile

Niektórzy zbyt ambitnie podchodzą do nieco odmiennych obserwacji. Uważam, że do wyrażania swojego zdania nie potrzebne jest branie cudzych obserwacji na zakładnika, miażdżenie, punktowanie ich i udowadnianie jak to bardzo ktoś się myli, bo nikt tego nie wie tak naprawdę, nikt nie ma licencji na prawdę. A to jak spoglądamy na pewne sprawy jest ugruntowane w różnych osobistych powodach i dotyczy to każdego.

Przeglądam czasem profile kobiet i takie znaleziska nie są wcale rzadkie (świeże, teraz znalazłam, bułka z masłem):
https://i.ibb.co/ZXhWS7M/9312-ADF0-7-EAA-4024-BA59-FAE242-A5-CD01.jpg
https://i.ibb.co/KjTmWFM/3-DE0897-F-5-EF5-4381-8-E0-A-C970-BEAEB040.jpg

Inną sprawą jest to, że panowie stosują podobne kryteria w stosunku do kobiet odnośnie kwesti wagi.

Wydaje mi się, że skoro pierwsza kobieta w życiu Kremika, przez wiele lat ta najważniejsza ma podobne podejście jak ta ze screenów, do tego jest cyniczna w obecności syna, którego dotyczy taki kompleks, tylko po to aby wyzłośliwić się na jego ojcu, czyli pierwszym i najważniejszym mężczyźnie w jego życiu, który (dobrze zgaduję?) jest również niski... to ma on niestety zryty baniak doszczętnie.

Stąd odrobina sympati, jak zwykle, z mojej strony w kierunku ludzi w jakiś sposób połamanych. Nie trzeba powtarzać rzeczy, które są oczywiste i zostały już sto razy przez innych zauważone.

Jeśli na dodatek naczytał się "naukowych" wywodów blackpills, to niestety jak wielu, którzy rzekomo kierują się nauką, nie do końca rozumieją jej cel, gdyż badania badają ograniczony wycinek i nie mogą zbadać zróżnicowanej całości, bo do żadnych sensownych wniosków by nie doszli. Nawet uogólnienia byłoby im ciężko zrobić, tak wiele jest zmiennych.

Ale widzę punkt zaczepny dla niego od którego mógłby zacząć. Jest to praca nad zniekształceniem myślenia, a konkretniej myśleniem dychotomicznym. On po prostu nasz czarno-biały świat widzi tylko na czarno i jakikolwiek naturalnie występujący w przyrodzie czarny element (jakim niewątpliwie jest dyskryminacja ze względu na wzrost czy wagę) tylko upewnia go w przekonaniu, że świat jest cały czarny i żadna nie zainteresuje się bezinteresownie niskim mężczyzną, co jest wierutną bzdurą, którą można na spokojnie zaobserwować na ulicach, bez papierków peer reviewed.

908

DeepAndBlue napisał/a:
dupa_wołowa napisał/a:

Spokojnie, nic nie odwalę, ja spokojny człowiek jestem.

To dobrze smile Jak się zwrócić do Ciebie, żeby nie brzmiało tak jak brzmi? Musimy Ci jakąś ksywkę wymyślić tongue

Forum ma tą jedną wadę jeszcze, że nie można usłyszeć tonu głosu, który w wielu przypadkach poprawiałby zrozumienie intencji. Jest coś takiego jak Clubhouse , można by wypróbować.

Dlatego proponuję Discorda, są chaty głosowe, nawet możecie włączyć kamerkę, jeśli się nie boicie tongue

Nicka się nie da zmienić nie? Bo w sumie szukałem już od dawna takiej opcji, ale nie ma...

Jak nie chcecie używać całego nicku, to możecie pisać "DW"^^

909

dupa_wołowa napisał/a:

Dlatego proponuję Discorda, są chaty głosowe, nawet możecie włączyć kamerkę, jeśli się nie boicie tongue

Nicka się nie da zmienić nie? Bo w sumie szukałem już od dawna takiej opcji, ale nie ma...

Jak nie chcecie używać całego nicku, to możecie pisać "DW"^^

Nigdzie nie widzę takiej opcji. Chyba się nie da. Dobrze, DW smile A co myślisz o tej aplikacji? https://www.clubhouse.com/
Mam discorda, ale używam tylko ze znajomymi jak gramy razem online. Da się to zamontować na telefon?

910 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-12 13:49:18)

czasami pewne kwestie nam umykają lub zwyczajnie właśnie nie zwracamy na nie uwagi.

przecież to wiadomo
a z drugiej strony cyt "wybiórczo jest zabawniej"

Nie będzie to pierwsza obelga skierowana do mnie na tym forum tongue

Wspomnień czar big_smile
Taaak to była "nienawiść" i "antypatia " ze wzajemnością od pierwszego wejrzenia big_smile no od drugiego też smile
(żartowałem tym razem ) tongue

Czy ktokolwiek chce być uszczęśliwiany na siłę?

Kto  mówi o uszczęśliwianiu od razu  ?
Nad tym trzeba popracować indywidualnie i we dwoje.
Na pewno się ktoś znajdzie zapewniam Cię tongue
sztuka jest sztuka to jest najważniejsze
Lucek ma być ożeniony w tym roku - koniec kropka mam układ z jego Mamą smile po prostu
znamy się z mafii żeby nie było
ogródek Mamy Lucka kryje różne tajemnice
Po za tym ja jestem jak ten błąd w matrixie inaczej bez tego system nie chce działać

Foch Cię jednak rzucił ,wytrzyj nos, popraw koronę ,wyprostuj się tongue
ale i tak dalej warto szukać tego detonatora
zielony czy czerwony ? 

potrzebna jest świeża krew tongue

Dzierlatko nie morduj Kremika bo się spocisz
on też jest wolny "jak taczanka w stepie"

Lucyfer666 napisał/a:

Nie mów chyba, skoro nie znasz szaleństw drugiej strony tongue

big_smile

Posty [ 846 do 910 z 1,877 ]

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 29 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024