Bez zobowiązań? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: Bez zobowiązań?
Naiwna0101 napisał/a:

Mieliście rację. Spedzilismy razem weekend,doszło do wielu rzeczy,w sobotę super wieczor,zachowywaliśmy się w niedziele jakbyśmy byli w związku ,buziaki,chodzenie za rękę,objęcia i bylam pewna ze tym samym dal nam szanse, po czym jak na koniec spotkania powiedzialam ze to wszystko jednoznacznie dla mnie wygląda ze dal nam te szanse to usłyszałam znow ze mu się nie chce związku, ze się nie chce wiązać. Nie wiecie co poczułam i nie wiecie jak się dzisiaj czuje...jak smiec którego uczuciami ktoś się zabawił. Mieliście racje. Jestem kretynka. Nie sądziłam ze jestem taka głupia.

Czy takie powiedzenie wprost wystarczy Ci i zaczniesz szanować sama siebie, czy znowu za 3 miesiące będziesz go pytać, czy na pewno?

On Cię nie wodził za nos. On brał to, co mu oferowałaś, mówiąc od samego początku, że nic z tego nie będzie. On Ci nic nie improwizował, nic Ci nie zrobił, nic Ci nie obiecywał. Sama sobie to wszystko wkręciłaś.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Naiwna0101 (2021-06-12 16:01:14)

Odp: Bez zobowiązań?

W ciągu tygodnia zadzwonił do mnie 2 razy ,sam z siebie, tak naprawdę pierwszy raz... zapytał jak mi minął dzień,co u mnie i takie pierdółki,to były krótkie rozmowy ale jednak smile sama juz nie wiem. Nie chce sobie tłumaczyć ze te telefony coś znaczyły ale w głębi duszy mam nadzieje i to duza ze zrobi coś w moim kierunku w ten weekend. Jak myślicie? Nie wiem dalej co myśleć,bo po co po takim odrzuceniu w niedziele kiedy powiedzial ze nic z tego od razu w poniedziałek wieczorem zadzwonił jak gdyby nigdy nic.. hmm wrrr juz mnie to irytuje wszystko. Myślę że dzisiaj i jutro się wszystko okaże. Jeśli nic w moim kierunku nie zrobi musze odejsc mentalnie i fizycznie. Całkowicie.

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024