Niezrozumienie pewnych rzeczy.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niezrozumienie pewnych rzeczy..

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 335 z 335 ]

326 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-16 21:27:51)

Odp: Niezrozumienie pewnych rzeczy..
gman98v2 napisał/a:

To można się pozbyć, bo tak zrobiłem sam. Ale brak doświadczenia w związku to dla niektórych kobiet, jak wspomniałem Red alert. Nawet brak doświadczenia w seksie jest też Red alertem, a wizyty u div nie do końca "uczą tego".

A bierzesz pod uwagę, że złe doświadczenia z poprzednich związków to jeszcze większy red alert? A bierzesz pod uwagę że doświadczenie w seksie nabywa się latami a nie po jednym związku, który może trwał marne pół roku, podczas którego nawet połowy możliwych pozycji z dziewczyną facet nie przerobił, bo miała opory, zahamowania itp.? tongue
No wiec można być po pierwszym związku, można nie być prawiczkiem i dalej być zielonym jak świeży szczypiorek na wiosnę.

Zobacz podobne tematy :

327

Teraz to wszystko jest red alertem. Powiedzcie mi co nie jest? wink

Jakiś człowiek się bobasa boi… tongue

328

DeepAndBlue napisał/a:

Teraz to wszystko jest red alertem. Powiedzcie mi co nie jest? wink

Jakiś człowiek się bobasa boi… tongue

Chodzi mi o to, że napisałaś "ewentualnie"^^ Zabrzmiało jakby to nic nie było, a to raczej poważna rzecz.

329

Bo można się zabezpieczyć. A obawę totalnie rozumiem. Wszak to kobieta potem nosi, rodzi i długo ma pod opieką.

330

Kobietanet2 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Be. napisał/a:

Psychoterapia w dużej grupie razem m.in z osobami takimi jak Ty sprawia, że łatwo dość takich ludzi rozpoznać. A Ty jesteś osobą, która próbuje uchodzić za idealna, więc się nie przyznasz;).

Kiedy ja kiedykolwiek pisalam, że jestem chodzącym ideałem? Jestem tak samo wkurzająca jak przeciętna Danusia. A Ty masz w zwyczaju zwalać wszystko co zle na kobiety, bo Tobie w życiu się nie udało. I oczywiście nie ma to żadnego związku z tym, że sam masz w glowie niezly bałagan big_smile

Możesz spokojnie trenować boks lub pójść do polityki. Albo to depresja dwubiegunowa albo borderline, lepiej pogadaj z dobrym terapeutą, to jest porada z dobrego serca. Nie atakuj, nie krytykuj mojego pomysłu, tylko weź kartkę czy włącz notatnik na laptopie i napisz wszystko co Ci leży na sercu. Zapisz ale wysyłaj. Po tygodniu zajrzyj i zobacz, czy dalej te wszystkie punkty w Tobie siedzą. Jeżeli tak, to idź na terapię. Być może masz w sobie dużo frustracji, nie możesz przy innych nie jesteś sobą, czyli plastikowa i nie potrafisz powiedzieć „nie” (czyli asertywność) ludziom, którzy wykorzystują Twoje dobre serce. A potem wchodzisz na forum i wylewasz hejty na ludzi? Z bezsilności… W życiu trzeba żyć w zgodzie z samym sobą. Lepiej mieć jednego przyjaciela, przy którym jesteś prawdziwa niż 2 tysiące wirtualnych znajomych na fejsie.

Kurde, ja mam fanów w necie, co chcą rozkladać mnie na części big_smile

A, po drugie, jeżeli dostajesz apopleksji, bo kobita jest asertywna i jej wisi oraz powiwa, co inni ludzie myślą, to jesteś oldskolowym mizoginem.

331

KoralinaJones napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

To można się pozbyć, bo tak zrobiłem sam. Ale brak doświadczenia w związku to dla niektórych kobiet, jak wspomniałem Red alert. Nawet brak doświadczenia w seksie jest też Red alertem, a wizyty u div nie do końca "uczą tego".

A bierzesz pod uwagę, że złe doświadczenia z poprzednich związków to jeszcze większy red alert? A bierzesz pod uwagę że doświadczenie w seksie nabywa się latami a nie po jednym związku, który może trwał marne pół roku, podczas którego nawet połowy możliwych pozycji z dziewczyną facet nie przerobił, bo miała opory, zahamowania itp.? tongue
No wiec można być po pierwszym związku, można nie być prawiczkiem i dalej być zielonym jak świeży szczypiorek na wiosnę.

Brak związków w wieku 30 lat to alert, niezależnie od płci. Tutaj na forum widziałem, że taki facet "czysty" to od razu out.

332

Tak, jak pierwsze co mówi to właśnie to. W praktyce tak to nie wygląda. Wiesz, laski chcą byś akurat każda z nich uważał za najpiękniejszą itd dlatego boją się, że taki facet to je wziął z braku laku tongue

333

Be. napisał/a:

Tak, jak pierwsze co mówi to właśnie to. W praktyce tak to nie wygląda. Wiesz, laski chcą byś akurat każda z nich uważał za najpiękniejszą itd dlatego boją się, że taki facet to je wziął z braku laku tongue

Raczej mi to grozi, że wezmą mnie "z rozsądku", z braku laku, jak się wybawiają.

334

To skorzystaj i pożegnaj xD.

335

Be. napisał/a:

To skorzystaj i pożegnaj xD.

W taką relację wolę nie wchodzić.

Posty [ 326 do 335 z 335 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niezrozumienie pewnych rzeczy..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024