Niezrozumienie pewnych rzeczy.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niezrozumienie pewnych rzeczy..

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 335 ]

196

Odp: Niezrozumienie pewnych rzeczy..
Beyondblackie napisał/a:

po prostu nudny

Gdyby tak było to nie miałbym znajomych, przeważnie z "nudnymi" osobami nikt się nie zadaje. Chyba, że chodzi Ci żebym nie wiadomo, jak nakręcał rozmowę, robił z siebie pazia.

Beyondblackie napisał/a:

Masz zainteresowania, ale są one niszowe i nie posiadasz daru przekazywania swojej wiedzy w ciekawy i luźny sposób

Gdyby ciekawie nie przekazywał, to znajoma z pracy miała by na mnie wywalone przecież. A że są "niszowe" wg. to już kobiet problem. Musiałbym być kretynem, by szukać innych (mniej "niszowych") by jakaś bardziej się mną zainteresowała. Po za tym, jako introweryk bardziej wyciszony jestem w takich. Nie wspominałem też nigdy, że grywam w piłkę nożną, bo to bardziej rozgrywka, mimo że "bardziej w tym siedzę".

Beyondblackie napisał/a:

nie prawisz komplementów

Najpierw by dostać ten komplement, to powinna mieć w sobie coś dziewczyna, lub coś na sobie by otrzymać taki komplement. Sypanie komplementów na darmo jest bez sensu tzw. dawanie darmowej "atencji".

Beyondblackie napisał/a:

nie umiesz się w wystarczajacy sposób zainteresować pierdołami istotnymi dla drugiej osoby (co jest podstawą)

Tzn?

Beyondblackie napisał/a:

To jest źródło Twoich problemów z plcią przeciwną, a nie 4/10, czy tam jak się oceniasz, twarz.

Nie widziałaś mnie, to nie oceniaj "tekstowo". Lubisz spojrzeć na faceta z ładną twarzą, czy przeciętną? Proste pytanie. Widziałem wielokrotnie, jak traktowany jest przystojny facet, a jak przeciętny. Czy to pracy, czy gdzieś na wyjściu, mimo że ten z przeciętną nie robił z siebie nie wiadomo kogo.

Zobacz podobne tematy :

197

BB lubi bajerantow, podrywaczy. Dlatego projektuje swoje wymagania na Ciebie, nie przejmuj się. Brakuje Ci zapewne odwagi i nic więcej.

198

Kiedyś mi znajomy powiedział, że kobiety lubią zabawnych facetów, bo same są nudne. Coś w tym jest, patrząc na kobiety w robocie. To że lubią podrywaczy to fakt, ale są tego konsekwencje, że zostaje sama z dzieckiem. Jedna koleżanka w moim wieku odezwała się do mnie "po przygodzie z badboyem", co zostawił ją z dzieckiem. Powiedziałem jej, że nie jestem zainteresowany (wcześniej do niej kiedyś podbijałem).

Be. tak jak wspomniałem że twarz mimo że wyleczona z krost i odchudzona po siłownii. Policzki zaostrzyły mi się.

199

Otwórz się na ludzi, spróbuj ich polubić. Nie zastanawiaj się czy dana babka jest ok materiałem na partnerkę czy nie. Poznawaj kilka naraz, nigdy nie skupiaj uwagi na jednej. No i jak w końcu z jakąś więzy zaczną się zacieśniać to wtedy się zastanów, czy warto w to brnąć. Gadaj/pisz do nich jak do kolegi, a jak się ich boisz to pomyśl ilu rzeczy boją się ONE. Po prostu się nie przejmuj - wiem, to trudne.

200

Be. napisał/a:

Otwórz się na ludzi, spróbuj ich polubić. Nie zastanawiaj się czy dana babka jest ok materiałem na partnerkę czy nie. Poznawaj kilka naraz, nigdy nie skupiaj uwagi na jednej. No i jak w końcu z jakąś więzy zaczną się zacieśniać to wtedy się zastanów, czy warto w to brnąć. Gadaj/pisz do nich jak do kolegi, a jak się ich boisz to pomyśl ilu rzeczy boją się ONE. Po prostu się nie przejmuj - wiem, to trudne.

Właśnie tak robiłem. Nie każdy z każdym się dogada, nie zależnie od płci. Jeśli nie widzę zaintesowania drugiej strony, jak sam coś daje to kończę znajomość.

Co do wyżej koleżanki BB miałem wrażenie, że chce mnie wytresować.

201

gman98v2 napisał/a:

Co do wyżej koleżanki BB miałem wrażenie, że chce mnie wytresować.

No ale tak to niestety działa. Mam ten sam problem - nie umiem rozmawiać z nieznanymi ludźmi, jestem nudny, itp. Więc nie przyciągnę żadnej dziewczyny. A żadna dziewczyna nie zrobi pierwsza kroku, więc albo się nauczę zagadywać, prowadzić ciekawe rozmowy, albo będę dalej w dupie...

Dlatego próbowałem sobie to trochę ułatwić za pomocą Tindera. Ale tam znowu jest inny typ problemów do rozwiązania^^

202

Każdy ma prawo do wypowiedzi, ale polecam nie brać jej wypowiedzi na poważnie, bo przez lata wykazała się potężnym brakiem spójności z tym co sama pisze.

Może masz nerwicę lękowa i ona Cię hamuje? To podła choroba. Możesz jeszcze spróbować zapisać się na jakieś zajęcia, gdzie będą prawie same kobiety - jak będziesz miły to będziesz ich takim rodzynkiem, może coś gdzieś się urodzi wink.

203

Ja nie uważam żeby clue Twoich niepowodzeń były niszowe zainteresowania. Tak samo nie uważam żeby clue była twarz 4/10. Uważam, że przypadkow gdy z charakterem i głowa jest wszystko cacy a zainteresowanie dalej zerowe jest naprawdę bardzo, bardzo mało i najczęściej musi się z tym wiązać jakaś bardzo wyróżniającą na niekorzyść cechą fizyczna - taka ktora ciężko przeskoczyć. Twarz 4/10 to mają setki mężczyzn w tym kraju (kobiet też). Większość osób jest przeciętna i większość z tych przecietniakow sobie kogoś znajduje.

Także ja uważam że clue leży w czymś o czym nie mówisz albo z czego sam nie zdajesz sobie sprawy i zapewne jest to clue leżące w charakterze / zachowaniu. Nie znam Cie więc bliżej nic określić nie mogę. Ale według mnie twarz 4/10 to dalej gama przeciętności a nie żadna szkarada wybitna.

204 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-04-14 12:32:03)

jjbp napisał/a:

twarz 4/10

To moja ocena. Nie wiem, jak inni to widzą.

jjbp napisał/a:

Dlatego próbowałem sobie to trochę ułatwić za pomocą Tindera. Ale tam znowu jest inny typ problemów do rozwiązania^^

Wygląd na pierwszym miejscu. Opis to tylko dodatek, plus większa ilość facetów tam jest. Sam z tego korzystałem, więc wiem.

205

Sam widzisz możliwość że opinie mogą być zróżnicowane. Jedna Cię oceni na minus, druga na plus, trzecia neutralnie. Także ja nie kupuje że sama twarz uniemozliwia Ci kontakty z kobietami.

206

gman98v2 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

po prostu nudny

Gdyby tak było to nie miałbym znajomych, przeważnie z "nudnymi" osobami nikt się nie zadaje. Chyba, że chodzi Ci żebym nie wiadomo, jak nakręcał rozmowę, robił z siebie pazia.

Beyondblackie napisał/a:

Masz zainteresowania, ale są one niszowe i nie posiadasz daru przekazywania swojej wiedzy w ciekawy i luźny sposób

Gdyby ciekawie nie przekazywał, to znajoma z pracy miała by na mnie wywalone przecież. A że są "niszowe" wg. to już kobiet problem. Musiałbym być kretynem, by szukać innych (mniej "niszowych") by jakaś bardziej się mną zainteresowała. Po za tym, jako introweryk bardziej wyciszony jestem w takich. Nie wspominałem też nigdy, że grywam w piłkę nożną, bo to bardziej rozgrywka, mimo że "bardziej w tym siedzę".

Beyondblackie napisał/a:

nie prawisz komplementów

Najpierw by dostać ten komplement, to powinna mieć w sobie coś dziewczyna, lub coś na sobie by otrzymać taki komplement. Sypanie komplementów na darmo jest bez sensu tzw. dawanie darmowej "atencji".

Beyondblackie napisał/a:

nie umiesz się w wystarczajacy sposób zainteresować pierdołami istotnymi dla drugiej osoby (co jest podstawą)

Tzn?

Beyondblackie napisał/a:

To jest źródło Twoich problemów z plcią przeciwną, a nie 4/10, czy tam jak się oceniasz, twarz.

Nie widziałaś mnie, to nie oceniaj "tekstowo". Lubisz spojrzeć na faceta z ładną twarzą, czy przeciętną? Proste pytanie. Widziałem wielokrotnie, jak traktowany jest przystojny facet, a jak przeciętny. Czy to pracy, czy gdzieś na wyjściu, mimo że ten z przeciętną nie robił z siebie nie wiadomo kogo.

Chodzi o to, że owszem, możesz mieć znajomych, którzy podzielaja Twoje zainteresowania, ale w 99% przypadków będa to mężczyźni. Niestety tak już jest, że plcie zwykle róznia się pod tym względem. Sa kobiety, które jarają się podobnym hobby jak Ty, jednak one są bardzo rzadkie.

Jeżeli piszę o komplementach i pierdołach, to jest to właśnie jedno i to samo. Co Ci szkodzi powiedzieć dziewczynie, że ma śliczny uśmiech? Nie musisz wcale kłamać, jak nie usmiech, to co innego. W kazdej można cos znależć. Od razu ona inaczej na Ciebie popatrzy. To o wiele skuteczniejsze niż wykłady o Piktach.

Ja wcale nie latam za jakimiś badboyami. Nie tyle, że jestem w stałym zwiazku od ponad dekady, to w facetach raczej zawsze ceniłam ciekawe zainteresowania, inteligencję i odwage w wyrazaniu swoich opinii. Tylko, że ja nie jestem reprezentatywna. Ja jestem akademickim nerdem, co czuje sie najszcześliwsza słuchajac książek o filozofii na Audible czy wykłócajac sie o polityce. Ale oczy mam i kolezanki oraz znajome też, więc widzę co im imponuje.

Twoim problemem jest bardzo sztywne, zero- jedynkowe myślenie. Dobra nowina- to sie da zmienić.

207

Magicznie mi to twarzy nie poprawi. Najwyżej będę dobrym kolegą. Jeśli przez tyle lata nie trafiłem w kanon piękna jakiejś, a trochę przeszło, to coś w tym jest.

Najwyżej należę do tej grupy facetów, co nie mają "tego czegoś", jakiś tak to się potocznie określa.

Nie rozumiem też ciebie Beyondblackie, czemu mi nie wierzysz, że moim problemem jest przeciętna uroda. Mogę Ci na PW pokazać zdjęcie.

208

Bo kobiety nie chcą uchodzić za powierzchowne, że najważniejsze dla nich są tak błahe przymioty jak uroda itp (to normalne). Dlatego próbują zawsze zrzucić winę w takich sytuacjach na jakieś super-niby-zle zachowanie faceta. Zrób sobie zdjęcie dobrej jakości i wrzuć na tindera to się może dowartosciujesz trochę kolego

209

Be. napisał/a:

Bo kobiety nie chcą uchodzić za powierzchowne, że najważniejsze dla nich są tak błahe przymioty jak uroda itp (to normalne). Dlatego próbują zawsze zrzucić winę w takich sytuacjach na jakieś super-niby-zle zachowanie faceta. Zrób sobie zdjęcie dobrej jakości i wrzuć na tindera to się może dowartosciujesz trochę kolego

Miałem Tindera. Przez 5mcy miałem raptem parę par. Zdjęcia były w miarę dobre, zrobione telefonem przez kolegę.

210

gman98v2 napisał/a:

Magicznie mi to twarzy nie poprawi. Najwyżej będę dobrym kolegą. Jeśli przez tyle lata nie trafiłem w kanon piękna jakiejś, a trochę przeszło, to coś w tym jest.

Najwyżej należę do tej grupy facetów, co nie mają "tego czegoś", jakiś tak to się potocznie określa.

Nie rozumiem też ciebie Beyondblackie, czemu mi nie wierzysz, że moim problemem jest przeciętna uroda. Mogę Ci na PW pokazać zdjęcie.

Nie wierze, bo wielu mężczyzn w życiu poznałam i będąc kompletnie przecietnymi, mieli partnerki. Mój partner jest przeciętny z wygladu, byli też nie kwalifikowali sie na jakieś 10/10 modele. Wiec kompletnie nie o to chodzi.

Bardziej problem upatruję, jak wcześniej napisalam, w troche takiej sztywności i brakach towarzyskich, bądź też szukaniu partnerki w zlych miejscach. Raczej kobiety podobnej do siebie nie znajdziesz w klubie czy w pracy- warto poszukac na jakiś czatach, forach czy grupach podzielajacych Twoje hobby.

211 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-04-14 14:04:59)

Beyondblackie napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Nie wierze, bo wielu mężczyzn w życiu poznałam i będąc kompletnie przecietnymi, mieli partnerki. Mój partner jest przeciętny z wygladu, byli też nie kwalifikowali sie na jakieś 10/10 modele. Wiec kompletnie nie o to chodzi.

Bardziej problem upatruję, jak wcześniej napisalam, w troche takiej sztywności i brakach towarzyskich, bądź też szukaniu partnerki w zlych miejscach. Raczej kobiety podobnej do siebie nie znajdziesz w klubie czy w pracy- warto poszukac na jakiś czatach, forach czy grupach podzielajacych Twoje hobby.

Na kluby nie chodzę, gdyż nie lubię tłumu ludzi. Wolę małe grupki. A w pracy nie szuka się tego, ani romansów. Jest takie powiedzenie nawet: "nie bierz...". Pewnie je znasz.

Swoją drogą nie widzę, by forum obsługiwało prywatne wiadomości, albo źle patrzę.

212

Beyondblackie napisał/a:

A moze to po prostu inflacja oczekiwań? Wpływ soszjalmediów i innych takich. Ci "przeciętni" nie są tacy przeciętni.

213

Znerx napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

A moze to po prostu inflacja oczekiwań? Wpływ soszjalmediów i innych takich. Ci "przeciętni" nie są tacy przeciętni.

No, ale co nie jest przeciętnego w facecie 1.81 m, jakieś 83 kg wagi, szatyn, z twarzy trochę jak Orloś, okulary, średnia budowa? Przecież to żaden model. Mnie sie mój partner podoba, ale obiektywnie Mister Universum by nie wygrał.

214

$$$

215

Be. napisał/a:

$$$

Pudło.

Inteligencja, zaradność, poczucie humoru i świetny charakter.

216

I kasa, dobrze wiemy co robi on i co robisz Ty;) a taki jest świetny, że romansowałas z sąsiadem;)))) eh kobiety i jak tu którejś z was zaufać? No ni chuja, każda forumowiczka co się aktywnie udziela ma za sobą takie akcje, a potem doradzacie innym...

217

Nawet najbardziej świetny partner może po prostu zwyczajnie spowszednieć, a wtedy motywem romansu jest nie to, co lepsze, lecz to co inne, odmienne tongue To jest dokładnie ten sam mechanizm, który stosują mężczyźni.

218

Spoko tylko nie ma co porównywać skali tego problemu, bo odsetek takich akcji u kobiet jest ogromnie większy niż mężczyzn

219

Być może jestem więcej, niż 4/10 albo nie. Ktoś mógłby mnie ocenić, być może coś charakterystycznego fizycznego mam, co odpycha.

220

Dawaj na maila, jestem facetem, ale to przynajmniej oznacza szczerość big_smile. Chyba, że chcesz wysłać w nadziei na to, że coś z tego wyjdzie;)

221

Be. napisał/a:

Spoko tylko nie ma co porównywać skali tego problemu, bo odsetek takich akcji u kobiet jest ogromnie większy niż mężczyzn

A skąd takie info że problem dotyczy bardziej kobiet niż mężczyzn?

222 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 15:08:09)

Z randkowania i każdego miejsca gdzie są kobiety. Nie ma takiej 20+, która by nie robiła takich rzeczy. Przy tej ilości partnerów seksualnych zawsze się coś odwali. Sama widzisz że nawet forumowiczki próbujące uchodzić za porządne i oświecone takie rzeczy odwalaly. Faceci są różni, ale jednak większość docenia swoje baby bo muszą się o nie postarać wink. Poza tym to jest dla was zabawa, ile powodów do zdrad mają kobiety to pisał Lew-Starowicz. Widok cierpiącego przez was faceta nie budzi współczucie tylko obrzydzenie albo wręcz was śmieszy, dlatego nie macie żadnych oporów by to robić. Wystarczy popatrzeć co się dzieje na wieczorach panieńskich np

223

Daj lepiej dziewczynom ocenić.

224

Aha czyli źródło czysto subiektywne. No dobrze.

225

Jak każde, oficjalne badania uznano za bezsensowne bo babki i tak nie były szczere (serio). Pracuje z psychologiem i on też mówi - raczej ciężko od ok 9 lat o taką, co tego nie robi. Jasne, że są takie co tego nie robią, ale to może z 1-2%. I co, możesz o sobie powiedzieć, że nigdy w żaden sposób nie skakalas od faceta do faceta? Że już był drugi jak nie skończyłaś z 1? Że nie było numerku albo zdrady emocjonalnej? No właśnie...

226 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 15:16:24)

Widziałem zdjęcia, uważam że gość jest nawet przystojny i na pewno z twarzy wyżej niż 4/10. Mam podobnego kumpla i ma duże branie. Jedyne co to wieje mi od Ciebie depresja i melancholia trochę;). Wiem, bo sam mam (przez baby) problemy trochę podobnej natury;))

Edit: uprzedziłem;)

227

Be.

Poszło na email.

228

A skąd Ty wiesz co ja o sobie mogę powiedzieć? Też od tego super psychologa? big_smile

229

Tak, psycholog jest akurat z najwyższej półki.
Czyli widzisz, nie możesz nawet ty zaprzeczyć, że tak nie robiłaś, co chyba jest jasne z tym, że robiłaś. No to widzisz jaka jest tendencja, forum to nie klub a jednak każda z was ma problem z szacunkiem do 2 osobny. I wy chcecie potem dzieci chować...

Foty widziałem, opisałem wyżej

230

Be.

Ok. Wolno się wczytał mój post na to wygląda, a Ty odpowiedziałeś wtedy.

231 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-04-14 15:40:24)

Be. nie robiłam - potwierdzam oficjalnie big_smile

232

Be. napisał/a:

Z randkowania i każdego miejsca gdzie są kobiety. Nie ma takiej 20+, która by nie robiła takich rzeczy. Przy tej ilości partnerów seksualnych zawsze się coś odwali. Sama widzisz że nawet forumowiczki próbujące uchodzić za porządne i oświecone takie rzeczy odwalaly. Faceci są różni, ale jednak większość docenia swoje baby bo muszą się o nie postarać wink. Poza tym to jest dla was zabawa, ile powodów do zdrad mają kobiety to pisał Lew-Starowicz. Widok cierpiącego przez was faceta nie budzi współczucie tylko obrzydzenie albo wręcz was śmieszy, dlatego nie macie żadnych oporów by to robić. Wystarczy popatrzeć co się dzieje na wieczorach panieńskich np

Przestań rozpowszechniac plotki o kobietach w ogóle i o mnie też. Jest różnica pomiędzy kryzysem w związku i jakimś zauroczeniem, a FAKTYCZNĄ zdradą. Ja tam nigdy nikogo w życiu nie zdradziłam, więc mi nie przyczepiaj fałszywych łatek. Inkwizycja moralna sie odezwała.

233 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 15:30:26)

Zdradziłaś i na forum już się zastanawiałaś czy nie iść do łóżka z drugim - dodajmy żonatym. To zauroczenie to tak SAMO XDDD się wzięlo. Wstyd za bycie sama wiesz kim, co? Akurat na zdradzie emocjonalnej powinny znać się kobiet najlepiej. Ale wiadomo to tylko facet, grunt że Ci hajs daje i możesz u niego pracować.

Edit: Deep tylko potwierdzasz to co pisałem - ktoś komuś coś złego zrobił to was to bawi. Żeby to była tylko ta Jola;)

234 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-14 15:30:28)

Polowanie na czarownice robi. Może dostanie order Braci Samców, a przy okazji sobie trochę frustracji upuści. Może to zalecenie psychologa z najwyższej półki wink „idź bracie, powiedz im co o nich myślisz, niech im się oberwie za to co ci Jola zrobiła”. Fachura. To się czuje wink

Edit: wstawka literacka

Dziwna rzecz, co się dzieje z tych plotkarzów rzeszą,
Że ci najgłośniej krzyczą, co najwięcej grzeszą.

/Molier, Świętoszek/

235

A ja powiem tak. Krzywdzić nie muszę, ale zdrada zostawiła na tyle ślad, że ryzykować powtórki nie będę.

236

DeepAndBlue

Chcesz zdjęcie, czy nie?

237

DeepAndBlue napisał/a:

Polowanie na czarownice robi. Może dostanie order Braci Samców, a przy okazji sobie trochę frustracji upuści. Może to zalecenie psychologa z najwyższej półki wink „idź bracie, powiedz im co o nich myślisz, niech im się oberwie za to co ci Jola zrobiła”. Fachura. To się czuje wink

Mnie tam wisi i powiewa co jakiś rozgoryczony brat samiec sobie w necie wypisuje. Widać musi sobie ciśnienie wyregulować, bo inaczej tego bólu czterech liter, że inni mają w ogóle jakies udane życie uczuciowe, nie potrafiłby zdzierżyć. Ale kłamstw i pomówień nie lubię.

238

Facet, ty tam sobie potwierdzaj co chcesz i jak chcesz. Sikam na to ^.^ I na twoje nieudane przygody. Też bym ciebie zdradziła jakbym miała okazję wink Wpisz sobie do rejestru. M’kay? Szczera jestem. A może nie jestem. Ty tam już wiesz i sam sobie tą zagadkę rozwiąż.
Mnie też chłopaki zdradzali ale też już mam to gdzieś. Nie chodzę po męskich forach, żeby wszystkim panom ubliżać z tego powodu.

239

gman98v2 napisał/a:

DeepAndBlue

Chcesz zdjęcie, czy nie?

Poproszę.

240

Poszło.

241 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 15:44:49)

Tak się zastanawiam w sumie... Kremik Wam wysłał swoją fotkę, żeby ocenić, czy to problem ze szczęką? tongue Czy jednak nigdy się na to nie odważył?

242

jakis_czlowiek napisał/a:

Tak się zastanawiam w sumie... Kremik Wam wysłał swoją fotkę, żeby ocenić, czy to problem ze szczęką? tongue Czy jednak nigdy się na to nie odważył?

Nie rozumiem.

243

gman98v2 napisał/a:

Nie rozumiem.

Chodzi o innego użytkownika

244

DeepAndBlue napisał/a:

Facet, ty tam sobie potwierdzaj co chcesz i jak chcesz. Sikam na to ^.^ I na twoje nieudane przygody. Też bym ciebie zdradziła jakbym miała okazję wink Wpisz sobie do rejestru. M’kay? Szczera jestem. A może nie jestem. Ty tam już wiesz i sam sobie tą zagadkę rozwiąż.
Mnie też chłopaki zdradzali ale też już mam to gdzieś. Nie chodzę po męskich forach, żeby wszystkim panom ubliżać z tego powodu.

Różne rzeczy różnym ludziom robią różne szkody. Jest to też w dużej mierze zależne od płci. Tak jak gwałt w dorosłym życiu na facecie by nie zrobił takich szkód jak na kobiecie, tak ze zdradami jest podobnie. Skąd tyle samobójstw myślisz? To jest główny powód. A was to bawi, ha tfu

245

Wyczuwam rywalizację big_smile

246 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 16:07:51)

KoralinaJones napisał/a:

Jaką rywalizację? Chcę tylko wiedzieć, czy się odważył, a jeśli tak, to jaki feedback dostał tongue

W sumie tak patrzę, to zaraz z tych fotek to sobie będziecie mogły udekorować jakiś ołtarzyk ku czci "facetów z problemami psychicznymi"^^

247 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 16:07:51)

KoralinaJones napisał/a:

Jaką rywalizację? (...) jaki feedback dostał tongue

Właśnie taką big_smile tongue

248

Myślę że jakby wysyłał fotki i dostał feedback to by się to gdzieś przez wątek przewinęło smile

249 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 16:09:52)

KoralinaJones napisał/a:

E nie. Chodzi mi raczej, czy dostał i dalej marudził, że to i tak szczęka, a Wy się nie znacie. Czy po prostu marudził i się nie odważył.

Ja tu nie mam żadnych ukrytych intencji.

jjbp napisał/a:

Myślę że jakby wysyłał fotki i dostał feedback to by się to gdzieś przez wątek przewinęło smile

I zaraz by się zgubiło w nawale postów^^

250 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 16:09:27)

jjbp napisał/a:

Niekoniecznie.

251

DeepAndBlue

Doszła wiadomość?

252

KoralinaJones napisał/a:

E nie. Chodzi mi raczej, czy dostał i dalej marudził, że to i tak szczęka, a Wy się nie znacie. Czy po prostu marudził i się nie odważył.

Dobra rada. Nie brnij w to  tongue

253

KoralinaJones napisał/a:

Dobra rada. Nie brnij w to  tongue

Brzmi jak groźba.

254 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-14 16:31:46)

BeyondBlackie wiadomo, wkurza taka jednowymiarowość. Może to świadczyć o braku doświadczeń, tym bardziej w dłuższej trwalszej relacji.

Be. bez komentarza

Autorze

Ej, fajny jesteś smile Przystojny. Nawet bardzo.

Teraz to zgłupiałam tongue

Edit: na pewno nie gęba jest tu problemem. Wykluczone. Przypominasz mi nawet jakiegoś aktora, tylko ja nie zapamiętuję dobrze nazwisk. Pierwsza fotka jest przyjemniejsza w odbiorze, bo druga troszeczkę nadęta i nieprzystępna. Ale szczęka jest, ładna linia żuchwy, dołeczek w brodzie jest, włosy są, ładnie wykrojone usta…  Może z modą trochę na bakier ale to nie jest aż tak istotne. Oczy rozmarzone, duże, niebieskie… Wzrost jest. Widać, że normalnej sylwetki.

Spodziewałam się zupełnie innej gęby. Wierzyłam Ci na słowo sad

Widzisz Be. ? Faceci to oszuści wink

Ale tak serio. Nie wygląd. Nie, nie.

Nie. Nie o wygląd tu chodzi. Na bank.

255

DeepAndBlue napisał/a:

To podstęp Deep, to podstęp! big_smile

256

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

To podstęp Deep, to podstęp! big_smile

Albo jakaś kokieteria! wink „o, taki brzydki jestem, powiedzcie że nie” wink Znamy wszyscy takich ludzi. „O jak brzydko namalowałem ten obrazek, powiedzcie że nie”.

257 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-04-14 16:36:23)

Czemu podstęp? Nie wiem, czemu miałbym to robić.

Co do mody, ale to były zdjęcia w koszulce, co po domu chodzę.

258

Ah, bo już tu tacy byli co „ojoj, powiedzcie mi czy jest tak źle” a potem się człowiek drapie po głowie o co im chodzi. Wszystko ok. Ani blisko jakiejś tragedii. Albo coś sobie ubzdurali albo podstęp, żeby się pokazać. Takie się ma wtedy wnioski.

259

Mam jeszcze pytanie, co miałaś na myśli w tym fragmencie: " Oczy rozmarzone, duże, niebieskie"?

260

Beyondblackie napisał/a:

No, ale co nie jest przeciętnego w facecie 1.81 m, jakieś 83 kg wagi, szatyn, z twarzy trochę jak Orloś, okulary, średnia budowa?

Ciekawe co by na to kremik powiedział? lol

Przecież to żaden model. Mnie sie mój partner podoba, ale obiektywnie Mister Universum by nie wygrał.

Ponieważ od razu musi być "model" i "mister universum". Litości. big_smile

Możesz po prostu mieć dziwny gust.

Posty [ 196 do 260 z 335 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niezrozumienie pewnych rzeczy..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024