rossanka napisał/a:A to ciekawe bo czytając forum ma się całkiem inne wrażenie.
Na forum jest dużo trolli, więc to żaden wyznacznik.
Pretensje że kobieta o takim wyglądzie preferuje mezczyzne o takim wyglądzie.
Bo tak jest. Mężczyzna 6/10 spokojnie związałby się z kobietą 4 czy 5/10, ale taka 4/10 szuka co najmniej 8/10.
Że kobiety ukrywają urodę pod makijażem.
No bo w sumie po co? Wielu mężczyzn preferuje naturalność, poza tym skoro już jesteście "płcią piękną", to nie potrzebujecie makijażu 
Że po 30 tracą urode, wygląd, starzeją się i brzydną.
Często tak się dzieje.
Nie rzucają się natomiast wpisy, że "chciałbym być z kobietą, bo chce bliskości drugiej osoby, wsparcia, rozmów, czułości, przytulenia się, uczucia. "
Ze strony kobiet też nie widzę takich wpisów, a i w realu nie znam żadnej, która miałaby takie podejście. Tak, ja chcę bliskości drugiej osoby, wsparcia, czułości i przytulania się. I znam paru innych chłopaków, którzy też tego szukają.
Panowie oceniacie kobiety tylko i wyłącznie na podstawie wyglądu, więc w głowach się wam tu na forum nie mieści, że może być inaczej a swoje preferencje projektujecie na kobiety.
Bzdura. 90% kobiet spełnia moje wymagania dotyczące wyglądu, ale to charakter jest decydujący.
Nie wpadniecie na to, że można stracić głowę dla mężczyzny z nadwagą, krzywymi łopatkami, łysiną czy okularach jak denka od butelek, i wzroście 160cos centymetrów.
Bo takie historie się nie zdarzają.
Nic tylko to musi być kwadratowoszczekowy chad, najlepiej 190cm wzrostu.
Niestety takie są fakty.
A to już zależy od kobiety, nie każda gustuje w murzynach. Ale już Hiszpan czy Włoch, to co innego. Właściwie to często może być ktokolwiek, byle nie Polak.
Bo tal naprawdę, jak tu czytam was , to rzuca się jedno w oczy, kobieta ma być ładna. Tak tak, powiecie, że nie, bo średniej, nieatrakcyjnej tez dacie szansę.
Wystarczyło, że pojawiła się "nieatrakcyjna z powodu tuszy grubaska" a poszła do odstrzału na dzień dobry.
Ciekawe, jakby ważyła 50kg jak by się tamtą znajomość rozwinęła.
Ładna być nie musi. Ale nadwaga jest totalnie odpychająca, a jednocześnie, w przeciwieństwie do wzrostu czy twarzy, akurat na ten aspekt mamy wpływ.