Poglądy polityczne a atrakcyjność panów w oczach pań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Poglądy polityczne a atrakcyjność panów w oczach pań

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 159 z 159 ]

131

Odp: Poglądy polityczne a atrakcyjność panów w oczach pań
MagdaLena1111 napisał/a:

Dla człowieka będącego spoza świata magicznych wierzeń inny jest status zygoty, a inny kilkumiesięcznego płodu.

Co wiemy z naukowego punktu widzenia?
Że pozbawiony wad rozwojowych płód, po pozostawieniu samemu sobie, rozwinie się w końcu w "człowieka".

Wiesz, że prace nad sztuczną macicą, co prawda na razie na owcach, są całkiem zaawansowane? tongue

ajwiększym wyzwaniem, przed którym stanęli naukowcy było stworzenie właściwie funkcjonującego mechanizmu wymiany płynów (w szczególności krwi) pomiędzy płodem a maszyną, zastępującą organizm owcy-matki. Po pokonaniu szeregu trudności z tym związanych, udało się zadbać o działanie bezpieczne dla jagnięcia i zapewniającą warunki zbliżone do naturalnych. Biobag wypełniony jest ponadto sztucznym płynem owodniowym, gwarantującym właściwą ochronę przed infekcjami.
https://plodnosc.pl/wp-content/uploads/2017/05/owca1-1024x576.jpg

Jeszcze kilkanaście lat i upadek paru bioetycznych taboo, odnośnie eksperymentów na ludziach... i wizja rodem z sf będzie dostępna na wyciągnięcie ręki.
Pobranie komórki jajowej, spermy, zapłodnienie in vitro, implantacja zarodka w sztucznej macicy i luz. Żadnej ciąży, dzieci z maszyny. wink

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-11-03 21:08:32)

A pod względem seksapilu, charyzmy, bycia przystojnym i ogólnie całokształtu (zapominając o ich poglądach politycznych itp.) kto wygrywa? Które miejsc z kolei dla kogo?

Trzaskowski
Duda
Morawiecki
Budka
Kaczyński
Korwin
Petru
Tusk
Komorowski xD
Bosak
Kosiniak-Kamysz

Więc dla mnie w kolejności to: Duda, Trzaskowski, Korwin, Tusk, Morawiecki, Petru, Bosak, Kaczyński, Kosiniak-Kamysz, Budka, Komorowski

133 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-11-03 22:06:39)

Widzę tu tylko 3 Panów  z którymi wytrzymalabym dzień na bezludnej wyspie. I zdecydowanie nie chodzi o wygląd.

134

Ela210 napisał/a:

Widzę tu tylko 3 Panów  z którymi wytrzymalabym dzień na bezludnej wyspie. I zdecydowanie nie chodzi o wygląd.

Ależ tajemnicza jesteś big_smile
Jak nic Kaczyński

135

Znerx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Dla człowieka będącego spoza świata magicznych wierzeń inny jest status zygoty, a inny kilkumiesięcznego płodu.

Co wiemy z naukowego punktu widzenia?
Że pozbawiony wad rozwojowych płód, po pozostawieniu samemu sobie, rozwinie się w końcu w "człowieka".

Wiesz, że prace nad sztuczną macicą, co prawda na razie na owcach, są całkiem zaawansowane? tongue

Tak szczerze, to wygląda to ohydnie :-/

Ciekawe, jak zostaną „ochrzczone” dzieci donoszone w sztucznych macicach, bo dzieci, które przyszły na świat dzięki in vitro nazywane bywają dziećmi z bruzdą.

136 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-11-03 23:05:23)

MagdaLena1111 napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Dlatego dodałem uśmieszek Magdaleno, bo walki tutaj nie zamierzam rozpoczynać, o to kto ma rację smile
Ja tylko użyłem retoryki, która padła, a już się fikołki rozpoczynają, a dokładnie o to mi chodziło wink

To nieprawda. O czym świadczą te słowa:

Lucyfer666 napisał/a:

Co możemy uznać, że jesteś zlepkiem komórek, którego Twoi rodzice mogą się pozbyć, żeby mogli żyć według swoich zasad? wink
W końcu też mogłaś uznać ostatecznie uznana za niechcianą, a zlepkiem komórek dalej jesteś.
Używanie fikołków logicznych tutaj w niczym nie pomaga.
Proste, nie?

Poruszasz się w kościelnej retoryce, bo nigdzie w nauce, w języku, w moralności - ino tylko w naukach kościoła - jest nakaz traktowania zapłodnionej komórki jak w pełni ukształtowanego człowieka, posiadającego taki status i prawa jak ukształtowany człowiek. Wszędzie indziej jest jakaś stopniowalność i wiadomo, że jest kontinuum w rozwoju organizmu, ale nasiono nie jest drzewem, ani kwiatem, więc nie ma pozakościelnego logicznego wytłumaczenia dlaczego ktoś miałby zapłodnioną komórkę traktować jak ukształtowaną jednostkę ludzką. Tylko system wierzeń, czyli de facto myślenie magiczne, stawia znak równości między zapłodnioną komórką a ukształtowanym człowiekiem i tylko ten system wierzeń nadaje zapłodnionej komórce takie same, albo i wyższe prawa jak jej ewentualnym rodzicom. Dla człowieka będącego spoza świata magicznych wierzeń inny jest status zygoty, a inny kilkumiesięcznego płodu. Zatem jak chcesz nauczać nauki KK, to wybierz mniej świeckie miejsce.

Śmiechu warte!
Myślałem, że poważniejszą osobą jesteś...
Z takim poziomem argumentów nie zamierzam dyskutować.
Cenię swój czas, a i tak w odpowiedzi kolejne żałosne fikołki dostanę o kościelnym poglądzie itd, gdzie nic o wiarze nie mówimy, bo nie muszę się żadną nauką Kościoła podpierać.

Na koniec powiem, że nawet nie wiesz, jak blisko jesteś tych, którzy głosili mity człowieka aryjskiego.
Swoją drogą jakieś zatargi z księżmi miałaś, że wiecznie się do nich dopierdzielasz, jak w poście powyżej?

137 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-11-03 23:12:30)

Lucyfer666 napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Poruszasz się w kościelnej retoryce, bo nigdzie w nauce, w języku, w moralności - ino tylko w naukach kościoła - jest nakaz traktowania zapłodnionej komórki jak w pełni ukształtowanego człowieka, posiadającego taki status i prawa jak ukształtowany człowiek. Wszędzie indziej jest jakaś stopniowalność i wiadomo, że jest kontinuum w rozwoju organizmu, ale nasiono nie jest drzewem, ani kwiatem, więc nie ma pozakościelnego logicznego wytłumaczenia dlaczego ktoś miałby zapłodnioną komórkę traktować jak ukształtowaną jednostkę ludzką. Tylko system wierzeń, czyli de facto myślenie magiczne, stawia znak równości między zapłodnioną komórką a ukształtowanym człowiekiem i tylko ten system wierzeń nadaje zapłodnionej komórce takie same, albo i wyższe prawa jak jej ewentualnym rodzicom. Dla człowieka będącego spoza świata magicznych wierzeń inny jest status zygoty, a inny kilkumiesięcznego płodu. Zatem jak chcesz nauczać nauki KK, to wybierz mniej świeckie miejsce.

Śmiechu warte!
Myślałem, że poważniejszą osobą jesteś...
Z takim poziomem argumentów nie zamierzam dyskutować.
Cenię swój czas, a i tak w odpowiedzi kolejne żałosne fikołki dostanę.

Na koniec powiem, że nawet nie wiesz, jak blisko jesteś tych, którzy głosili mity człowieka aryjskiego.
Swoją drogą jakieś zatargi z księżmi miałaś, że wiecznie się do nich dopierdzielasz, jak w poście powyżej?

Nie za bardzo wiem, czego nie zrozumiałeś. Bo żadnego argumentu, oprócz kolejnego obrażania i wyśmiewania z Teojej strony nie widzę.
Och, widzę, że się trafił twardy zawodnik i będziesz szydził do końca.
Czego nie zrozumiałeś? Że nie utożsamiam potencjalności z aktualnością? Że to, co jest aktualnie, nie jest tym, czym dopiero może być w przyszłości?
Tak podpowiada zdrowy rozum. Wyjątkiem jest oczywiście uzasadnienie religijne, które trzeba brać na wiarę.

Nie mam żadnych zatargów z księżmi. Znam kilku, głównie dzięki babci i nawet się lubimy, ale strasznie nie lubię indoktrynacji i właśnie takiej retoryki narzucania własnej perspektywy innym. Burzy to Twój świat, to się mu przyjrzyj, bo wyśmiewanie innej perspektywy, jak widzisz, mało daje..

138

A co sama Magdaleno robisz, jak nie drwiny i podziały?

Dla człowieka będącego spoza świata magicznych

Sama implikujesz mi, że opieram się na naukach Kościoła... no, ba... "magicznym myśleniu".

Idąc na zdrowy rozum to ziarno jakiejś rośliny może sprawić, że tylko ta roślina z niej wyrośnie.
Z tego ziarna nic więcej nie będzie i ziarno jest tylko etapem "życia" tej rośliny.
Mówiąc, że 2+2=5, bo taki masz wybór, nie sprawisz, że to będzie prawda, a mówienie 2+2=4 nazwiesz indoktrynacją.
Idąc Twoim tokiem myślenia to mogę i Ciebie nie uznawać za człowieka i wymyślę sobie punkty, który ten pogląd będą racjonalizował, ale będzie to pogląd po prostu bzdurny i otwierał furtki do dehumanizacji.

Przyganiał Kocioł garnkowi Magdo. Wystarczy w innym wątku pięknie zobaczyć, że na brak argumentów najlepiej wzywać ludzi od prawicowych zamordystów czy faszystów.
Myślisz, że pierwszy raz Twój post na forum potrafi jawną drwinę pokazywać wobec jakiejś grupy?
Wiesz jaka jest różnica, że ja nie mam z tym problemów, żeby powiedzieć wprost, że z pewnymi nurtami ideowymi należy się konfrontować.

139

Dobra, to już przynajmńiej jasne, co zabolało ;-)
Od faszystów to Bill.Garret tu jest, więc z tymi żalami, to zapraszam do niego :-P, ale faktycznie za zamordyzm uznaję zabieranie innym ludziom praw i wolności przez prawaków. Cóż tak już mam, taki typ.

140

MagdaLena1111 napisał/a:

Dobra, to już przynajmńiej jasne, co zabolało ;-)
Od faszystów to Bill.Garret tu jest, więc z tymi żalami, to zapraszam do niego :-P, ale faktycznie za zamordyzm uznaję zabieranie innym ludziom praw i wolności przez prawaków. Cóż tak już mam, taki typ.

Dlatego odpowiem, to co Pani (lub Panu) Admin Strajku Kobiet - A przez lewaków też?
Bo kim jest prawak, a kim lewak ostatecznie?
W języku internetu tak się mówi na bezrefleksyjnych zwolenników danych partii. Obecnie raczej używa się nazw wobec partii typu pelikan (PiS), Leming (KO), Razemek (Razem), Konfiarz.

Jaka jest różnica kto zabiera, skoro istotne jest to, że zabiera.
Nieważne jakim sposobem to czyni.

141 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-11-04 00:00:20)

Tylko że Lucyfer tak się składa że nawet gdyby ustawa była max liberalną.to katoliczka zachowuje pełnię praw do swojego podejścia.
Nikt nie zmusi jej do postępowania wbrew sobie. O to tu chodzi a nie o stwierdzenie gdzie zaczyna się człowiek. Nie wiesz co i w jakiej sytuacji zrobiłaby Magdalena  a co twoja znajoma katoliczka w sytuacji skrajnej? Nie wiesz zapewniam Cię.
Nie to jest tematem oburzenia.  Nie bądż krzyżowcem.

142

Ela210 napisał/a:

Nie bądż krzyżowcem.

Ooo, a ja w grach nigdy nie wybierałem gościa w typie krzyżowca jak Paladyn - praworządny, dobry. Przeważnie Barbarzyńca - chaotyczny neutralny. Właśnie zakończyłem jedną grę i dałem szansę dalej rządzić postaci na pierwszy i drugi rzut oka obrzydliwej ale dzięki temu wywiązałem się z zobowiązań wobec kumpli. Niemniej niedościgniony wzór gier, to taka jedna, gdzie można było strzelać do dzieci i łupić groby na cmentarzach. Zdarzało się... wink Potem pojawili się jacyś moralizatorzy i wyłączyli możliwość strzelania do dzieci, na szczęście groby nadal można było plądrować.

143 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-11-04 00:33:18)

Ela210 napisał/a:

O to tu chodzi a nie o stwierdzenie gdzie zaczyna się człowiek.

Ale od dekad są właśnie debaty o podejście prawne do tego, kiedy zaczynamy mówić o człowieku Elu.
I to napisałem w wątku o aborcji i podałem podejście liberalne zakładające fundament we własności.
I tu są fikołki logiczne o których mówię. Jak zaczniemy urzędniczo mówić, że człowiek jest wtedy i wtedy, to równie dobrze możemy wymuszać dowolne kryterium.
Naprawdę szowinizm rasowy, a szowinizm klasowy właśnie niczym się nie różniły w podejściu do definiowania człowieka i mówieniu kiedy takowy jest, a kiedy takowego nie ma i mamy worek mięsa, którego można traktować inaczej.
Dlatego polecam zapoznać się z nurtem, który to wszystko zapoczątkował, czyli eugeniką i jego historią.

Swoją drogą wręcz można zapytać. Skoro tak podchodzimy do aborcji, to dlaczego w środowisku Strajku Kobiet była ogromna reakcja na tekst Korwina o to, że dziecko zawsze można sprzedać?

Swoją drogą wprost powiedziałem, że kompromis był moim zdaniem dobry.

Dla mnie aborcja jako sprawa prawna to inna kwestia, a jako zabieg inna. W drugim przypadku jest prosto, bo każdy ma swoje sumienie.
Od strony prawnej to mamy problem, bo to tworzenie narzędziu biurokratycznych, które mogą mieć różny skutek.

144 Ostatnio edytowany przez authority (2020-11-04 01:19:52)

Lucyfer666 napisał/a:
authority napisał/a:

@Lucyfer666 W bańce medialnej żyją słuchacze fox news widzowie tvpis.
Wyzywana przez Prawicę wyrzucona przez SLD Jakubowska stała się twarzą prawicowych gazet gdzie teraz pisuje artykuły. Jak już kiedyś pisałem moim robi dywersję.

Od kiedy PiS to prawica? smile

authority napisał/a:

nacjonalizmy to przyczyny wszystkich wojen do 1945 roku.

Ach te ten nacjonalizm Rzymu... Kartagina to już zupełnie nacjonalistyczna była...
Użytkownik chyba się nudzi albo z Anną-Marią Żukowską na te same zajęcia z historii chodził.

nacjonalizmy sprowadzą się do tego że atakuje się inny kraj by zadbać o swój zamiast dojść do kompromisu. Nie mieszaj tu starożytności innych religii. Egipt był pierwszym cywilizowanym multikulturowym państwem mimo że religijnym to grecy dostawali ziemię mogli stawiać własne świątynie mieli często większe przywileje niż Egipcjanie dostawali ziemię na start. Rozwody były od ręki a panie mogły uprawiać każdy zawód mało tego mężczyznom nie wolno było uprawiać dwóch zawodów min prostytucji.

145

authority napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
authority napisał/a:

@Lucyfer666 W bańce medialnej żyją słuchacze fox news widzowie tvpis.
Wyzywana przez Prawicę wyrzucona przez SLD Jakubowska stała się twarzą prawicowych gazet gdzie teraz pisuje artykuły. Jak już kiedyś pisałem moim robi dywersję.

Od kiedy PiS to prawica? smile

authority napisał/a:

Ach te ten nacjonalizm Rzymu... Kartagina to już zupełnie nacjonalistyczna była...
Użytkownik chyba się nudzi albo z Anną-Marią Żukowską na te same zajęcia z historii chodził.

nacjonalizmy sprowadzą się do tego że atakuje się inny kraj by zadbać o swój zamiast dojść do kompromisu. Nie mieszaj tu starożytności innych religii. Egipt był pierwszym cywilizowanym multikulturowym państwem mimo że religijnym to grecy dostawali ziemię mogli stawiać własne świątynie mieli często większe przywileje niż Egipcjanie dostawali ziemię na start. Rozwody były od ręki a panie mogły uprawiać każdy zawód mało tego mężczyznom nie wolno było uprawiać dwóch zawodów min prostytucji.

Cytuję

authority napisał/a:

Tak więc pisz precyzyjnie Użytkowniku, bowiem sam uprościłeś tezę.
Wojny podsycone nacjonalizmem to wbrew pozorom dalej świeży wynalazek socjotechniki.

Nacjonalizm to pojęcie, które jest owocem rewolucji francuskiej. Wcześniej pojęcie narodowości nie było w żaden sposób istotne. Ot zmieniały się granice i mieszkańcy nowym włodarzom płacili podatki, zwykle zachowując swoją własność.
I definicja nacjonalizmu jest zupełnie chybiona. Nacjonalizm uznaje naród jako najwyższą formę organizacji społecznej i nadaje jej najważniejszą wartość, w tym zwykle sprowadza Naród do roli podmiotu, a jednostek - przedmiotu.
Natomiast zgodzę się, że nacjonaliści często widzą ekspansję jako środek do budowy "wspaniałości" państwa.

146 Ostatnio edytowany przez authority (2020-11-04 02:43:33)

Narodu tak ale nie królestwa ja uogólniam. Nie było czegoś takiego jak powojenny plan o nieagresji.
Co do konserwatyzmu polska Wikipedia jest mocno ograniczona.  Jest taki twór jak socjal-konserwatyzm.
http://en.wikipedia.org/wiki/Social_conservatism Nie chodzi tu wcale o konserwatyzm socjalny a społeczny który wzrósł na sile dopiero pod koniec 20 wieku. Ludzie już nie są idiotami jak było kiedyś.

147 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-11-04 01:27:39)

O królestwie nie ma mowy. Bardzo długo podmioty polityczne Europy były wielokulturowe.
Ba wręcz w przypadku IRP często sami się szczycimy zaistnieniem zjawiska tolerancji.

Konserwatyzm również tam jest wink
Warto od Edmunda Burke'a zacząć wink

Konserwatyzm społeczny to ciekawy przypadek.

148 Ostatnio edytowany przez authority (2020-11-04 02:42:54)

To najpaskudniejsza jego odmiana o nim opowiadał fahreinheit 451. Niszczenie jednostki w imię wydumanych "wartości"
Edmunda Burke'a  to był zakuty łeb jak ktoś nie ma rozumu to się kieruje emocjami a na tym właśnie jedzie cały konserwatyzm w wydaniu burkea liberalizm to klasa średnia na niej powstał kapitalizm konserwatyzm to właściwie to tęsknota za feudalizmem. Nikt nikomu nie jest niczego winien. Wkładanie ludziom poczucia winy to jawna manipulacja co widać w toksycznych związkach. To jest element konserwatyzmu  którym żaden rozumny człowiek się nie zgodzi syty niewolnik czy inaczej bardziej dosadnie umarły za życia będzie potulnie słuchał takich bredni.

149

authority napisał/a:

To najpaskudniejsza jego odmiana o nim opowiadał fahreinheit 451. Niszczenie jednostki w imię wydumanych "wartości"
Edmunda Burke'a  to był zakuty łeb jak ktoś nie ma rozumu to się kieruje emocjami a na tym właśnie jedzie cały konserwatyzm w wydaniu burkea liberalizm to klasa średnia na niej powstał kapitalizm konserwatyzm to właściwie to tęsknota za feudalizmem.

Fahrenheit był o totalizmie
Konserwatyzm nie jest totalistyczny w swojej naturze.

150 Ostatnio edytowany przez authority (2020-11-04 02:50:13)

Lucyfer666 napisał/a:
authority napisał/a:

Edmunda Burke'a  to był zakuty łeb jak ktoś nie ma rozumu to się kieruje emocjami a na tym właśnie jedzie cały konserwatyzm w wydaniu burkea liberalizm to klasa średnia na niej powstał kapitalizm konserwatyzm to właściwie to tęsknota za feudalizmem.

Fahrenheit był o totalizmie
Konserwatyzm nie jest totalistyczny w swojej naturze.

Był o socjalkonserwatyźmie który do tego prowadzi. Konserwatyzm społeczny to antyindywidualizm. Totalitaryzm może być liberalny społecznie, konserwatywny oraz centrowy.

151 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-11-04 02:47:04)

Jak każda inna idea, która przyjmuje interwencjonizm państwowy bez nacisku na minimalizację.

Burke był bliżej liberalnego podejścia - Konserwatywny Liberał.

152 Ostatnio edytowany przez authority (2020-11-04 03:14:35)

Człowiek nie ma żadnych obowiązków bo  to jest kolektywizm a nie libertarianizm. Burke uważał że prawa człowieka i jego wolności wynikają i są gwarantowane tylko przez wytworzone przez niego struktury społeczne i instytucje co jest niebezpieczne bo może prowadzić do totalitaryzmów jak za Hitlera.  Konserwatyzm społeczny skupia się na budowie monolitu społecznego. ma niewiele wspólnego z tym co głosi Burke. Obywatel nie ma bać się państwa tylko państwo ma się bać obywatela. Polecam Rona Pauala. Jak już co to uznaję jedynie leseferyzm i libertarianizm (anarchokapitalizm). Odwrotnością leseferyzmu jest korporacjonizm(inaczej nazywany Frankizmem od generała Franco). jeśli chodzi o ogół to John Steward Mill, Adam Smith(twórca kapitalizmu). PS Czasem mam wrażenie jakoby narodowcy oraz PIS chcieli powrotu merkantylizmu

153

Bardzo proszę o powrót do głównego tematu wątku, od którego niestety coraz bardziej odbiegacie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Olinka

154 Ostatnio edytowany przez authority (2020-11-04 03:18:52)

Jak już napisałem moim zdaniem taki wiązek konserwatywnego socjalisty (PIS) konserwatywnego liberała (korwin), radykała narodowego  z centrystą, chadekiem (PO) libertarianinem, postępowym liberałem(sp nowoczena), socjalistą(SLD razem) jest niemożliwy oczywiście kombinacji jest o wiele więcej. Będą omijali politykę czy wykłócali się nie wyobrażam sobie tego. Jeden będzie przekonywał drugiego. No są takie za przeproszeniem gnidy  jak Kurski 10 partii (brat pracuje w gazecie wyborczej) czy zbzikowana w wiecznej menopauzie Pawłowicz(jej siostra należy do KODu)

155 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-11-04 10:45:01)

No akurat tu się zgodzę, że ciężko jest utworzyć taki związek - czy to partnerów czy nawet przyjaciół. Ja miałam taką sytuację. Ja i moja koleżanka zawsze miałyśmy inne gusta itp., ale to było wiadomo i to po prostu akceptowalysmy. Później ona wyjechała na jakiś czas za granicę i jak wróciła to non stop opowiadała jak tam jest super i u nas bee, później zaczęła dokładać do tego wątki polityczne, że jest za "multikulti" i np. wykłócać się z jakimś kolega, kolega który ma inne poglądy. Później na temat tych kłótni rozmawiała ze mną - kogo popieram - ja ogólnie starałam się nie wchodzić w te tematy, bo widziałam, że zrobiła się fanatycznym lewakiem a wydawało mi się, że poglądy polityczne nie powinny wpływać na jakość naszej znajomości. Jak już się z czymś nie zgadzałam to sugerowała, że po prostu jestem głupia - no a wiadomo takich rzeczy nie będę tolerować. No i tak konflikt polityczny między nami narastał i obecnie nie mamy kontaktu (m.in. z tego powodu). Różnica była taka, że ja mogłam omijać tematy polityczne a ona na siłę musiała wszytskich przekonywac do swoich poglądów. Nie była tolerancyjnym lewakiem tongue.

Snake napisał/a:

A Korwin ma jakieś problemy z kobietami? Wianuszek dzieci z kimś napłodził, a i na zdjęciach zawsze wianuszek dzierlatek.

Większość jego kobiet to nieletnie gówniary których teraz opłaca by siedziały cicho.

157 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2021-09-11 18:01:41)

gracjana1992 napisał/a:

No akurat tu się zgodzę, że ciężko jest utworzyć taki związek - czy to partnerów czy nawet przyjaciół. Ja miałam taką sytuację. Ja i moja koleżanka zawsze miałyśmy inne gusta itp., ale to było wiadomo i to po prostu akceptowalysmy. Później ona wyjechała na jakiś czas za granicę i jak wróciła to non stop opowiadała jak tam jest super i u nas bee, później zaczęła dokładać do tego wątki polityczne, że jest za "multikulti" i np. wykłócać się z jakimś kolega, kolega który ma inne poglądy. Później na temat tych kłótni rozmawiała ze mną - kogo popieram - ja ogólnie starałam się nie wchodzić w te tematy, bo widziałam, że zrobiła się fanatycznym lewakiem a wydawało mi się, że poglądy polityczne nie powinny wpływać na jakość naszej znajomości. Jak już się z czymś nie zgadzałam to sugerowała, że po prostu jestem głupia - no a wiadomo takich rzeczy nie będę tolerować. No i tak konflikt polityczny między nami narastał i obecnie nie mamy kontaktu (m.in. z tego powodu). Różnica była taka, że ja mogłam omijać tematy polityczne a ona na siłę musiała wszytskich przekonywac do swoich poglądów. Nie była tolerancyjnym lewakiem tongue.

Tak tak a świstach owijał je  w to sreberko .Twoje fanatyczne prawactwo widać wprawie  każdych postach.
Od zawsze przez dalsza rodzinę oraz znajomych w pracy byłem atakowany za swoje poglądy. Jeszcze nie spotkałem się z odwrotnym traktowaniem ludzi za wyjątkiem antyszczepionklowych szurów których widać z lewa jak i z prawa. Ale częściej z prawa (prawie całe Podkarpacie)

158 Ostatnio edytowany przez szakisz (2021-09-12 13:10:12)

Socjallibertarianin napisał/a:

Od zawsze przez dalsza rodzinę oraz znajomych w pracy byłem atakowany za swoje poglądy.

Patrząc na to, jakie gównowątki zakładasz po forum tylko po to, aby prowadzić dyskusję sam ze sobą, to nawet im się nie dziwię. Nigdy nie zmusiło cię to do refleksji nad tym, że być może masz po prostu ujowe poglądy? lol

159

szakisz napisał/a:
Socjallibertarianin napisał/a:

Od zawsze przez dalsza rodzinę oraz znajomych w pracy byłem atakowany za swoje poglądy.

Patrząc na to, jakie gównowątki zakładasz po forum tylko po to, aby prowadzić dyskusję sam ze sobą, to nawet im się nie dziwię. Nigdy nie zmusiło cię do do refleksji nad tym, że być może masz po prostu ujowe poglądy? lol

Nawet ludowe porzekadło głosi "jak ci trzech ludzi mówi, że jesteś pijany, to się nie kłóć, tylko idź spać" lol

Posty [ 131 do 159 z 159 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Poglądy polityczne a atrakcyjność panów w oczach pań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024