Zniknął jak duch - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zniknął jak duch

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 202 z 202 ]

196

Odp: Zniknął jak duch

Gratulacje, że go olałaś. W ogóle to jaki ten koleś ma tupet to jest aż przerażające... Gdyby kochał to by takich świństw nie robił. Mam nadzieję, że będzie u Ciebie już tylko lepiej i nie będziesz już miała podobnych doświadczeń.

Zobacz podobne tematy :

197 Ostatnio edytowany przez bullet (2020-09-28 12:19:49)

Istotka6 napisał/a:

Jaki romantyczny,  a te osoby co chcą rozdzielić to pewnie żona z dziećmi  big_smile

Albo inna miłość, która zasadziła mu kopa w d...

Malina5555 napisał/a:
Lovelynn napisał/a:

Jestem ciekawa tej wymówki - co napisał?

że zrobił to dla mojego dobra bo "jakieś" osoby chcą nas ciągle rozdzielić i że wydawało mu się że to sie nigdy nie skończy.  Że uważał że szybciej zapomnę gdy będę go nienawidzieć i że wolał mnie zranić teraz niż kiedyś mocniej i bla bla bla że nie było dnia bez mojego imienia i że odkąd mnie nie ma w jego życiu jest pustka... i takie tam inne. ogólnie mam do niego zero zaufania i nie mam zamiaru kontynułować dalej tej znajomości smile

bajkopisarz.
Jednak sądzę, że to jeszcze nie koniec. Dopóki nie dasz mu jasnego i skutecznego kopa to jeszcze Cię pomęczy. No bo jak to tak w końcu "wielka miłość".

198

Urwanie kontaktu to bardzo dobre rozwiązanie...

Ale hardkorowe jest jak niżej...

=========================================

Można mu utrzeć nosa skoro tak cwaniakuje... Mogłoby to być wychowawcze nawet. Niech kupi jakiś fajny drogi prezent, pierścionek czy komórkę, może droga kolacja, a potem bilety do teatru... i jak będzie pod tym teatrem stał i czekał, to wysłać mu SMS-a "Wiesz... sorki... ale ja jednak nie chcę...". Trzymać go na bezpieczny dystans.

Najważniejsze, to już nic nie zainwestować w tę znajomość, a co najwyżej skorzystać i gościa czegoś nauczyć. Dać moralną lekcję za pewne korzyści i zadośćuczynienie materialne.

smile smile

199

Na utracie nosa to bym mu wysłała informację: jestem w 3 miesiącu ciąży:)

200

Malina odpisałaś mu coś?

201

Reca36 napisał/a:

Malina odpisałaś mu coś?

Tak, że ma się że mną nie kontaktować bo już go nie chce i doskonale sobie bez niego radzę. smile że jego czas już minął a ja jestem już daleko przed nim smile nie odpisał biedak nic na tego jawnego kosza smile

202

Ja pierdzielę, co za koleś big_smile Tacy ludzie powinni być jakoś oznaczeni, żeby inne kobiety były ostrzeżone. smile

Posty [ 196 do 202 z 202 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zniknął jak duch

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024