kusik989 napisał/a:Coś się zmieniło
Dokładnie przed chwilą dostałem wiadomość, od jej przyjaciółki, a ona sama gdzieś nas zapoznała
i napisała mi , Słuchaj ona mi się wyżaliła że jesteś strasznie ciężki w rozmowie pisemnej, mówiła mi także, że specjalnie nie pisała do Ciebie żebyś w końcu przejrzał na oczy że jej z tobą ciężko się pisze że nie potrafisz tak słowo w słowo rozmawiać pożartować , Ona Ci pisze, że życzy Ci serdeczne pozdrowienia z Krakowa a Ty jej piszesz wyślij pocztówkę, niech coś od siebie odpisze. tekst był od niej dłuższy ale skróciłem narazie nic nie odpisałem więc moje przypuszczenia się sprawdziły, a Wasze niestety nie.
Co tej dziewczynie odpisać, nie wiem napisać że próbuje naprawiać toTo niegrzeczne, takie podejście, aby wysłała pocztówkę ....Skoro Ci przesyła pozdrowienia, należy wyjawić radość z tego faktu, że myśli o Tobie.I również sympatycznie ją pozdrowić.Dołańczając jakieś kwiatki .Nie jesteś obeznany w ogóle w prowadzeniu konwersacji damsko-męskiej.
ale ta dziewczyna napisala to w taki sposób, tak jak by ona niczym nie wiedziała