Stawianie drinkow na pierwszym spotkaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Stawianie drinkow na pierwszym spotkaniu

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 428 z 428 ]

391

Odp: Stawianie drinkow na pierwszym spotkaniu
santapietruszka napisał/a:
zabpth napisał/a:

zamówiłem zupkę na bazie trawy z jakimiś farfoclami, doprawione poranną rosą i szczyptą popołudniowego słońca, o smaku dokładnie takim jak wynika z opisu.

Łojesu. Zapraszam Cię zatem na bigos, zapłacę big_smile

Makigigi napisał/a:

Mogę się też wprosić na ten bigos? Zapłacę za siebie i przyniosę termos z kawą big_smile

Jak później będą Off topy, to ja chętnie za zacny posiłek zapłacę zbliżeniowo  big_smile

Zobacz podobne tematy :

392

Dobra, za dobry bigos to ja moge nawet off top zrobic  lol

393

Iceni napisał/a:

Dobra, za dobry bigos to ja moge nawet off top zrobic  lol

https://paleoleap.com/pictures/bigos.jpg

394

Gary napisał/a:

Skąpcowi wojskowego kopa w cztery litery i następny proszę.

Nie jestem skapy czlowieku. Po prostu nie uwazam ze warto kupowac cokolwiek dziewczynom, bo sie nie zwroci. Dziewczyny teraz pisza z kilkoma i sie takze spotykaja z kilkoma to z jakiej paki masz im cos stawiac. Na 100% w pewnym momencie ci przestanie odpisywac albo cos. Dziewczyny w dzisiejszych czasach sa bardzo zepsute przez social media.

395

A to taki z grzybkami jest? ten bigos?

396

Makigigi napisał/a:

A to taki z grzybkami jest? ten bigos?

Są tam pod spodem.

397 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 21:18:24)

rwaczkobiet napisał/a:
Gary napisał/a:

Nie jestem skapy czlowieku. Po prostu nie uwazam ze warto kupowac cokolwiek dziewczynom, bo sie nie zwroci. Dziewczyny teraz pisza z kilkoma i sie takze spotykaja z kilkoma to z jakiej paki masz im cos stawiac. Na 100% w pewnym momencie ci przestanie odpisywac albo cos. Dziewczyny w dzisiejszych czasach sa bardzo zepsute przez social media.

O Jezu! Człowieku, są dwie możliwości - jeśli Cię stać, a nie chcesz płacić - jesteś skąpy. Druga to taka, że nie chcesz płacić, bo Cię nie stać,  a chciałbyś to czy tamto, a to wiąże się z wydatkami. I dupa zbita, masz problem, jak to zrobić, żeby było bez płacenia tongue

398

SonyXperia napisał/a:
rwaczkobiet napisał/a:
Gary napisał/a:

O Jezu! Człowieku, są dwie możliwości - jeśli Cię stać, a nie chcesz płacić - jesteś skąpy. Druga to taka, że nie chcesz płacić, bo Cię nie stać,  a chciałbyś to czy tamto, a to wiąże się z wydatkami. I dupa zbita, masz problem, jak to zrobić, żeby było bez płacenia tongue

Stac mnie ale wole wydac na cos innego bo nie wiem czy sie zwroci a kobiety nie sa lojalne. Spoleczenstwo ich nie pietnuje juz za to nawet wiec tym bardziej nie musza byc.

399

rwaczkobiet napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rwaczkobiet napisał/a:

Stac mnie ale wole wydac na cos innego bo nie wiem czy sie zwroci a kobiety nie sa lojalne. Spoleczenstwo ich nie pietnuje juz za to nawet wiec tym bardziej nie musza byc.

Dorośnij. Stań się w końcu mężczyzną, to pogadamy.

400

SonyXperia napisał/a:
rwaczkobiet napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A jak dorosne to bedzie mi sie oplacalo? To nie jest argument. Po prostu jak jestes dorosly to juz masz wiecej rzeczy "gdzies" a ja nie mam tego gdzies.

401 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 21:52:42)

rwaczkobiet napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rwaczkobiet napisał/a:

A jak dorosne to bedzie mi sie oplacalo? To nie jest argument. Po prostu jak jestes dorosly to juz masz wiecej rzeczy "gdzies" a ja nie mam tego gdzies.

To poczekaj, kiedy będziesz dorosły.

402

SonyXperia napisał/a:
rwaczkobiet napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

To poczekaj, kiedy będziesz dorosły.

O matko. Nie rozumiesz po prostu mojej zasady, ze nieznajomym niefunduje, niewazne czy ma cos czego chce. Gdybym tak z reszta do tego podchodzil (a nie powiecie mi ze faceci do tego tak nie podchodza ci ktorzy stawiaja) to bylby to zwykly marketing i klamstwa, manipulacja.

403

Biały napisał/a:
Iceni napisał/a:

A gdzie w tym watku wyczytales, ze kobieta NIE MOZE zaprosic faceta na kawe?

Nigdzie! Mnie ciągle ciekawi:"Generalnie facet na poziomie nigdy nie ma problemu z zapłaceniem za kawę czy nawet obiad albo jakąś tam pizzę. I nie chodzi wcale o to, że się tego od niego wymaga."

Ale ja to już wyjaśniłam smile Facet na poziomie nie kombinuje, jakby tu uprzedzić, że nie zapłaci, tylko jest przygotowany na to, że jeśli zaprasza, to płaci. Nie oznacza to, że ja od niego wymagam, że ma płacić, bo tak nie jest.
A może to poświadczyć nawet jeden użytkownik forum, z którym się ostatnio mało nie pobiłam o to big_smile niestety, przegrałam, więc następnym razem stawiam ja big_smile

Zaraz pobiłam... zaraz pobiłam... poradziłem sobie przemocą psychiczną tongue Stawiasz? Hmmm... big_smile

404

Nie napisałeś, jaka jest skuteczność: 5 dziewczyn od początku życia, czy od początku dyskusji? Jaka jest statystyka 2 randki? Zapraszasz dziewczycznę i od razu informujesz ją, że każdy płaci za siebie, czy w momencie, gdy kelnerka przynosi rachunek to wyciągasz kasę za swojego drinkacza, a resztę (jej kawa, ewentualnie napiwek) zostawiasz zaproszonej przez siebie osobie?
Jak zapraszasz kogoś do siebie, to też twoi goście muszą zabrać ze sobą napoje i jedzenie?

405 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-30 03:07:22)

Eeee... tam! Jakieś wywody czy powinienem czy nie! Nie powinieneś, nie! Pytanie czy chcesz? Chcę potraktować to jako randkę i chcę zwiększyć swoje szanse na dalszy rozwój wypadków to czajenie kosztów drinków jest śmieszne. Tak, idę w ilość to muszę oszczędzać. Nie stać mnie to muszę oszczędzać.
A racjonalne zachowanie zależy od celu i założeń. Jeśli wpiszę sobie w założenia minimalizowanie kosztów w odniesieniu do zysków to moja funkcja przyniesie, oczywiście i zwykle, karanie ponoszenia kosztów przy niepewnych zyskach. W przypadków dużych zysków mogę sporo inwestować... tongue No czysta logika - do tego dochodzi tylko kwestia podejmowania decyzji przy dyskontowaniu wartości oczekiwanej i estymowanej subiektywnie w sytuacji niepewnej i w czasie do tego, a więc dwie zmienne zależne... Mamy tu jeszcze ryzyko czyli kwestie preferowania pewnych zachowań i ocenę niejawną przy wielu punktach swobody samej sytuacji z punktu biologicznego i społecznego.

A jak ktoś przeczytał moje wypociny to gratuluję i mam nadzieję, że pomogłem bo ten temat już chyba bawi a nie uczy tongue Fajna zabawa, nie ma co... Drinki, kawa, woda, bigos... no totalny bigos big_smile Niech ktoś poleje czegoś mocniejszego... smile

406

Właśnie wpadłam na pomysł, który rozwiązuje i zamyka problem rwacza. Musi umawiać się tylko z samego rana i zabierać laski do Maca. Teraz dają tam darmową kawę. I kasy nie wyda i pokaże, że jest rozsądnie gospodarującym kawalerem. Tadam! big_smile big_smile big_smile

407 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-10-30 09:25:59)

rh72 napisał/a:

No czysta logika - do tego dochodzi tylko kwestia podejmowania decyzji przy dyskontowaniu wartości oczekiwanej i estymowanej subiektywnie w sytuacji niepewnej i w czasie do tego, a więc dwie zmienne zależne... Mamy tu jeszcze ryzyko czyli kwestie preferowania pewnych zachowań i ocenę niejawną przy wielu punktach swobody samej sytuacji z punktu biologicznego i społecznego.

O właśnie o to chodzi, dobrze że w końcu ktoś w prosty sposób przedstawił yy to. :]

Makigigi napisał/a:

Właśnie wpadłam na pomysł, który rozwiązuje i zamyka problem rwacza. Musi umawiać się tylko z samego rana i zabierać laski do Maca. Teraz dają tam darmową kawę. I kasy nie wyda i pokaże, że jest rozsądnie gospodarującym kawalerem. Tadam! big_smile big_smile big_smile

Też nie źle.
Nawet nie wiedziałem, ale w sumie nie bywam. Ale idąc tym tokiem myślenia, to również nie długo wigilie miastowe z darmową wyżerką, wtedy powinien poustawiać kilka spotkań.
Święto zmarłych też jest spoko, zabrać na neutralny spacer po cmentarzu, dużo ludzi spaceruje tak sobie. Chociaż z drugiej strony, wszędzie stoiska z kwiatami, wypadało by wtedy kwiatka kupić. Ale można zawsze buchnąć z jakiegoś grobu, powie że musi się wysikać, hyc między mogiły, i nagle z kwiatkiem wraca, brzmi romantycznie jak dla mnie.
Ja myślę że @Autor, to raczej ma problem z kreatywnością. Dla chcącego nic trudnego. Co widać po pomysłach.
Pozdrawiam

408

zabpth napisał/a:
zabpth napisał/a:

zamówiłem zupkę na bazie trawy z jakimiś farfoclami, doprawione poranną rosą i szczyptą popołudniowego słońca, o smaku dokładnie takim jak wynika z opisu.

Makigigi napisał/a:

Mogę się też wprosić na ten bigos? Zapłacę za siebie i przyniosę termos z kawą big_smile

Jak później będą Off topy, to ja chętnie za zacny posiłek zapłacę zbliżeniowo  big_smile

big_smile big_smile big_smile ha ha ha
Coś mi się wydaje, że jednak chciałbyś kartą przeciągnąć wink

409

summerka88 napisał/a:
zabpth napisał/a:

Makigigi napisał/a:

To w sumie mniej więcej na myśli miałem, tyle że innej przenośni użyłem. tongue

410

zabpth napisał/a:
summerka88 napisał/a:
zabpth napisał/a:

To w sumie mniej więcej na myśli miałem, tyle że innej przenośni użyłem. tongue

Wiem, wiem. Wbiłam się się w twoją "konwencję", bo mnie rozbawiła smile
Pozdrawiam

411 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2017-10-30 16:08:26)

SonyXperia napisał/a:

Całe szczęście, że nie Twoją torebkę :D  ;)

Wyczuwam wycieczkę osobistą i stanowczo żądam ukrócenia szkalowania mojego nieskazitelnego wizerunku!;)
Jednocześnie przypominam wszystkim facetom, zmuszonym dźwigać damskie torebki, że jest na to prosty sposób. Aby uniknąć dyskomfortu związanego z taką sytuacją, wystarczy zawsze przy sobie mieć stosownej wielkości worek na śmieci.

412

Naprędce napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Całe szczęście, że nie Twoją torebkę big_smile  wink

Wyczuwam wycieczkę osobistą i stanowczo żądam ukrócenia szkalowania mojego nieskazitelnego wizerunku!;)
Jednocześnie przypominam wszystkim facetom, zmuszonym dźwigać damskie torebki, że jest na to prosty sposób. Aby uniknąć dyskomfortu związanego z taką sytuacją, wystarczy zawsze przy sobie mieć stosownej wielkości worek na śmieci.

150 litrów wystarczy? tongue

413

Brainless napisał/a:
Naprędce napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Chłopie... Uważam, że po 1 góra 2 litrach będziesz tak znieczulony, że będzie Ci wszystko jedno! big_smile Aż tak nie dramatyzuj! tongue

414 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-30 21:17:50)

Naprędce napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wyczuwam wycieczkę osobistą i stanowczo żądam ukrócenia szkalowania mojego nieskazitelnego wizerunku!;) [...]

Wizerunek lux wink
Proszę niczego nie ukrócać wink

http://zakupy.blox.pl/resource/klaptopik.jpg

415

Kuźwa, ale mam odchyły zawodowe, myślałem, że to taki fajny laptop big_smile:D:D

416

A no może to być laptop. Tak jak są te różne biżuterie z pendrive'ów, np. wisiorek-pendrive, kolczyki itp wink To torebka-laptop tak do kompletu by pasiła.

417

Brainless napisał/a:
Naprędce napisał/a:

...wystarczy zawsze przy sobie mieć stosownej wielkości worek na śmieci.

Miałem na myśli samą torebkę, nie torebkę z właścicielką;)

Sony napisał/a:

Proszę niczego nie ukrócać.

I tak wyjdzie na moje i wątek zostanie zamknięty z powodu off topu;)

...

BTW: Rwaczu, czy ty te kawy pijasz duszkiem w 10 sekund (i tyle trwają te spotkania) i dlatego nie jesteś w stanie ocenić, czy ta dziewczyna jest dla Ciebie atrakcyjna na tyle, by zaryzykować tą kilkuzłotową "inwestycję"?
Biorąc pod uwagę Twoje poglądy radzę tak: bądź bezwzględny dla tych naciągających Cię harpii! I kiedy przychodzi do płacenia, a wiesz że do następnego spotkania nie dojdzie, demonstracyjnie zapłać za siebie, grzecznie się pożegnaj i nie oglądaj za siebie;)

418

Zainspirowany Rwaczem umyśliłem sobie, że pójdę wieczorem po zakupy do miejscowego marketu i jeśli sprzedawczyni będzie poniżej 5/10, to nie zapłacę za zakupy. Niestety, jak na złość trafiła mi się fajna sprzedawczyni tongue

419

Było rwać tongue

420

Brainless napisał/a:

Zainspirowany Rwaczem umyśliłem sobie, że pójdę wieczorem po zakupy do miejscowego marketu i jeśli sprzedawczyni będzie poniżej 5/10, to nie zapłacę za zakupy. Niestety, jak na złość trafiła mi się fajna sprzedawczyni tongue

Brainless, może i była ładna ta sprzedawczyni, ale skąd wiesz, czy zasługiwała na to, żebyś u niej kupował? Czemu nie zażądałeś zmiany jej na sprzedawczynię o certyfikowanej jakości ISO? big_smile

421 Ostatnio edytowany przez Brainless (2017-10-31 20:43:38)

Makigigi napisał/a:
Brainless napisał/a:

Brainless, może i była ładna ta sprzedawczyni, ale skąd wiesz, czy zasługiwała na to, żebyś u niej kupował? Czemu nie zażądałeś zmiany jej na sprzedawczynię o certyfikowanej jakości ISO? big_smile

No niestety, nigdzie nie było informacji na temat tego, czy zrobiono jej badania DNA smile

rh72 napisał/a:

Było rwać tongue

Podpisano: Polskie Towarzystwo Stomatologiczne.

422

Brainless napisał/a:
Makigigi napisał/a:
Brainless napisał/a:

No niestety, nigdzie nie było informacji na temat tego, czy zrobiono jej badania DNA smile

Rozumiem, że cały czas czekałbyś przy kasie, aż nie dostarczyliby Ci wyników badań  big_smile?

423

Leśny_owoc napisał/a:
Brainless napisał/a:
Makigigi napisał/a:

Rozumiem, że cały czas czekałbyś przy kasie, aż nie dostarczyliby Ci wyników badań  big_smile?

no i co offtopujecie i co maja wyniki badan dna? to nie chodzi o to ze nie zasluzyla, choc nie zasluzyla. chodzi o to ze ludzi nalezy traktowac jednakowo.

424 Ostatnio edytowany przez Bakłarzan (2017-11-01 03:12:58)

Rwacz, ale Ty chodzisz hurtowo jak leci po kilku zdaniach wymienionych w internetach z tymi swoimi wybrankami na randki? Może rób weryfikację. O, ta mi się podoba, zainwestuje w nią bo jest naprawdę zajebista, jak już zapraszam i się godzi to wydam parę złotych. Po jaką cholerę się umawiasz z kimś kto Ci się nie podoba, tylko robisz to taśmowo, a później narzekasz, że randka to koszta? Trochę paranoja szczerze mówiąc. Bo jakoś nie wierzę, że masz kilka dziewczyn wartych uwagi i z którymi się dobrze dogadujesz "online" i musisz się męczyć wydając na każdą pieniądze i nic z tego nie wychodzi. Ty rzeczywiście chcesz zjeść ciasto i mieć ciasto. Jaki problem rozmawiać z kilkoma i umówić się z jedną, która Ci zajebiście odpowiada i potraktować ją normalnie kiedy zgodziła się na randkę i poświęciła swój czas - w sensie postawić jej głupią kawę za 10 POLSKICH ZŁOTY i okaże się, że te parę groszy to kobieta Twojego życia. P.S. To moje ostatnie pytanie o dziewczynę z autobusu, która nie miała biletu jest autentyczną sytuacją, kolega kupił nieznajomej bilet i teraz są małżeństwem.

Edit. Sytuacja z kupieniem biletu nieznajomej pokazuje, że po można być po prostu miłym. To wystarczy, pieniądze to chyba nie wszystko, co?

425

Ja mysle, ze rwacz to troll. W sumie czesto na forum pojawiali sie podobni, ktorzy pisza praktycznie to samo w kazdym temacie, ze kobiety wszystkie sa takie same, maja gen zdrady lub materializmu lub to i to. No i uporczywe pisanie, ze nawet jezeli dziewczyna jest wierna lub nie poleciala na kase to jak spotka innego takiego 10/10 wedlug rwacza to jego zdaniem na 100 % zdradzi chlopaka, nie ma innej opcji :-D No bo kobiety maja to w DNA, te trolle zawsze tak pisza. No i w ogole kobiety na nic nie zasluguja, tylko na tyle by je wykorzystac. To jest takie typowe... Chyba ze to facet serio o takich pogladach, do ktorego nic nie przemawia. Ja pisalam mu podobne rady, ale on i tak twierdzi, ze zadna obca dziewczyna nie zasluguje, by kupil jej kawe. Jak zapytalam kiedy juz nie bedzie obca to nie odpowiedzial :-)

426

truskaweczka19 napisał/a:

Ja mysle, ze rwacz to troll. W sumie czesto na forum pojawiali sie podobni, ktorzy pisza praktycznie to samo w kazdym temacie, ze kobiety wszystkie sa takie same, maja gen zdrady lub materializmu lub to i to. No i uporczywe pisanie, ze nawet jezeli dziewczyna jest wierna lub nie poleciala na kase to jak spotka innego takiego 10/10 wedlug rwacza to jego zdaniem na 100 % zdradzi chlopaka, nie ma innej opcji :-D No bo kobiety maja to w DNA, te trolle zawsze tak pisza. No i w ogole kobiety na nic nie zasluguja, tylko na tyle by je wykorzystac. To jest takie typowe... Chyba ze to facet serio o takich pogladach, do ktorego nic nie przemawia. Ja pisalam mu podobne rady, ale on i tak twierdzi, ze zadna obca dziewczyna nie zasluguje, by kupil jej kawe. Jak zapytalam kiedy juz nie bedzie obca to nie odpowiedzial :-)

po tym jak sie zblizymi prawdopodobnie nie bedzie obca, wiec wtedy moge jej stawiac kawe. tak pisalem ze jestescie poligamicznymi stworzeniami i macie zdrade w genach ale nie pisalem ze zdrada jest 100% nieunikniona. pisalem tez o czynnikach zapobiegawczych takich jak presja spoleczna/rodzinna/komfort/przywiazanie etc ktore i tak sa osobistymi pobudkami wiec przeinaczasz to co pisze. facetow tez to tyczy ale pokusa jest o wiele mniejsza oraz mimo bardzo podobnych wymagan nie patrzymy na kwestie materialne tak jak kobiety.

427

rwaczkobiet napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

po tym jak sie zblizymi prawdopodobnie nie bedzie obca, wiec wtedy moge jej stawiac kawe. tak pisalem ze jestescie poligamicznymi stworzeniami i macie zdrade w genach ale nie pisalem ze zdrada jest 100% nieunikniona. pisalem tez o czynnikach zapobiegawczych takich jak presja spoleczna/rodzinna/komfort/przywiazanie etc ktore i tak sa osobistymi pobudkami wiec przeinaczasz to co pisze. facetow tez to tyczy ale pokusa jest o wiele mniejsza oraz mimo bardzo podobnych wymagan nie patrzymy na kwestie materialne tak jak kobiety.

No tak, ale wielu facetow tez zdradza. Zdrada moim zdaniem nie ma plci, sa po prostu ludzie, ktorzy maja do niej sklonnosc, nie maja zasad moralnych lub ich partner kompletnie im nie odpowiada i wola zdradzic niz sie rozstac. Czasem ktos bedzie z kims dla korzysci, a i tak bedzie zdradzac. Dla mnie jednak najsilniejszym czynnikiem jest uczciwosc (znam ludzi uczciwych, jeszcze istnieja) i milosc, przekonanie ze to z ta osoba chce byc, to daje energie, by sie starac i to nia sie wtedy zazwyczaj interesujesz, a nie innymi, dbasz o Wasz zwiazek, zalezy Ci. Oczywiscie to musi dzialac w obie strony i czasem dziala. Tak ale nadal pieniadze nie sa najwazniejsze, kobiety obecnie czesto tez sporo zarabiaja, w kazdym razie nie zajmuja sie tylko domem. Chec by partner byl zaradny, umial utrzymac w razie czego rodzine wynika z tego, ze gdy para bedzie miec dzieci (oboje tego chca itp), to facet w razie czego bedzie umial ich utrzymac. Wiadomo to jest wyjatkowy czas dla nich obojga i wiecej wydatkow. Kobieta wtedy widzi czy moze na niego liczyc, a za cos trzeba sie utrzymac.

428

po tym jak sie zblizymi prawdopodobnie nie bedzie obca, wiec wtedy moge jej stawiac kawe.- No jaki hojny!!! Huehuehue:D:D   
Prawdopodobnie obca nie bedzie. Ale rwaczu,z eby jakas pani się zblizyła, zasadniczo potrzebuje czasu... i chęci poznania pana ( no chyba, że celujesz w panienki zawodowo zajmujące się zblizeniami)  a po twoich wypowiedziach wnoszę, że żadna rozsądna i mająca choc odrobinę rozumu kobieta, nie zblizy się do Ciebie na tyle, bys jej łaskawie postawił kawę... Rozumiem, że z jedną na 50 pań się spotkasz, ale to nie jest jednoznaczne z łaskawością kawy od Ciebie....
załozywszy,że już siie spotkałeś i ona dostąpiła tego zaszczytu kawy od ciebie- czytaj- zainwestowała we własna bielizne na intymne spotkanie, fryzjera, zabezpieczenie przed ciazą, może i miejsce odosobnione.... a ty jej postawiles kawe... to jestes niczym innym  jak utrzymankiem - bo to ona większość wysiłku wykonała, bys mógł zagościc w jej pieleszach...

rwaczu, słabe to , słabe...

Posty [ 391 do 428 z 428 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Stawianie drinkow na pierwszym spotkaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024