Seks w ubraniu - konkretnie - w garniturze? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks w ubraniu - konkretnie - w garniturze? :)

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

1

Temat: Seks w ubraniu - konkretnie - w garniturze? :)

Witam,

jak już w innym temacie na forum wspomniałem, bardzo lubię chodzić w garniturze smile

Wiem, że wielu kobietom mężczyźni w garniturach też się podobają,
ale czy to jest jednoznaczne z tym, że chciałyby uprawiać seks z tak ubranym mężczyzną?

Czy podniecałoby was gdyby wasz facet ubrany w garnitur robił wam minetkę? smile
Albo w drugą stronę, czy korci was by tylko rozpiąć mu rozporek? smile

Czy praktykujecie takie przebieranki u was w sypialni?

Czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks w ubraniu - konkretnie - w garniturze? :)

To moja fantazja od zawsze, serio wink A zwłaszcza:

bielun napisał/a:

korci was by tylko rozpiąć mu rozporek? smile

smile

Jedynym problemem jest to, że mój facet aktualnie nie posiada garnituru... tongue
Strrrrasznie kręci mnie "biznesowy" strój.

3

Myślę, że w drugą stronę dziala to tak samo, na facetów. Tzn przebranie kobiety na bizneswoman, czarna spódnica dobrze dopasowana, biała bluzka, nawet damski krawat, obowiązkowo czarne szpilki, i kok i może okularki.
Tak, podniecają nas takie przebieranki. Przynajmniej mnie ;p

4

Mrrrrrrr, garrrrrrrrrrrrrrrrrniturrrrr :>...

Jeśli chodzi o te "wiele kobiet", to ja się dokładnie do nich zaliczam. Uwielbiam, gdy mój facet ubiera do łóżka garnitur; taki grzeczny strój na poważnego nauczyciela lub biznesmena doprowadza mnie do białej gorączki (już nie mówiąc o okularach w połączeniu- mniam!). Notabene parę razy, jeszcze jak byłam wolną dziewczyną, widywałam przystojnych panów w garniturach z neseserem w ręku na ulicy- siarka mi się w żyłach paliła wink. Dla ciekawostki powiem, zresztą prosto z mostu, że podnieca mnie dotykanie penisa przez materiał takiego delikatnego, nieco droższego garnituru ;>... Oczy rozjeżdżają mi się we wszystkich kierunkach, a w myślach krąży tylko jedno- rozpięcie wspomnianego rozporka wink.

Jeśli generalnie chodzi o garnitury, to mnie także kręcą także takie, jakie noszą piloci smile. Widywałam nawet w sexshopach przebrania na pilota i jak tylko wyobraziłam sobie mojego faceta w stroju tego typu, głupio uśmiechałam się do wyobraźni wink.

5

niestety,albo stety należę do kobiet,które podniecają się na widok swojego mężczyzny
w garniturze - to taki mój,mały fetysz.
Mój mężczyzna rzadko ubiera garniutur,zazwyczaj tylko wtedy gdy idziemy na jakąś
'poważną' uroczystość,która wymaga założenia garniuturu.
Najczęściej jest tak,że marze,byśmy jak najszybciej stamtąd wyszli;))
Mój Luby doskonale o tym wie i specjalnie przedłuża,żeby mnie jeszcze
bardziej nakręcić.
Gdy już kończy się impreza to zawsze wtedy jedziemy do niego i lądujemy w łóżku;))

6

Od dzisiaj postanawiam że  częściej chodze w garniturze!  cool

7

super, naprawdę się nie spodziewałem - na 4 wypowiadające się kobiety, wszystkie kręci taki strój smile))
Niezmiernie optymistycznie mnie to nastawia.

Aczkolwiek swoją dziewczynę praktycznie już przekonałem (tak mi się wydaje:) ) do tego żebyśmy od czasu do czasu bawili się w takie przebieranki -
tzn. od zawsze bardzo jej się podobałem w garniturze, ale głównie gdy ubierałem go z innych powodów (egzamin itp.), natomiast gdy ubierałem go dla niej, trochę się krępowała.

Myślę jednak, że po ostatnich rozmowach przekonała się smile

Uzupełniając - osobiście lubię do garnituru ubrać czarny, jedwabny krawat, i do tego czarne, skórzane rękawiczki -> oczywiście takie eleganckie i zgrabne, bez ocieplenia - podkreślające kształt dłoni,
(nie mylmy z kulfoniastymi, zimowymi rękawicami)

Takie rękawiczki doskonale pasują zarówno do czarnej koszuli (jak dla mnie - idealnie się komponują), jak i do białej (poprzez kontrast).

Co sądzicie o takim połączeniu? Bo ja - bardzo lubię - patrz -> mój awatar wink

8

Czarne rękawice do garnituru, ....ochhhhhhh....

Co tam czarne - wszelkie kolory mogą być!

A najlepiej, jak są takie narciarskie, puchate. Masakrrrraaaa...
Kolorek koniecznie żółty...Nie! Nie żółty - najlepiej fioletowy, taki śliwkowy...Albo nie!  Niech będą turkusowo - zielone. Tak, turkusowo - zielone rękawice narciarskie, takie najbardziej komponują sie z garniturem i czarną lub białą koszulą. Sexxxxy niesamowite!!

No i czarny krawat, koniecznie jedwabny. Tylko że jedwab musi być prawdziwy, chiński najlepiej (widziałam w sklepie z chińszczyzną "Wszystko po 4 zł")

A na szyjkę można zarzucić wełniany szaliczek, taki babciny. Dobrze też działają narty na ramię lub nawet deska pod pachą. I gogle!! Koniecznie gogle na oczy. Można je tak w czasie tego rozpinania rozporka zesunąć kocim ruchem na czoło...potem znów na oczy. W te i z powrotem, w te i z powrotem...I w tych goglach....mrrrrr...koniecznie.

Najlepiej to na tę imprezę iśc od razu w pełnym oprzyrządowaniu - garniturek, ten krawat, narty, gogle no i koniecznie te narciarskie rękawice. Wszystkie laski wtedy rzucą się do rozpinania tego rozporka!!!

Zrób tak! Zrób koniecznie!!

9

koma5 - nieładnie tak się śmiać z czyichś upodobań, zaiste nieładnie... wink

bielun - Twój awatar właśnie spowodował lawinę brzydkich myśli w mojej głowie... big_smile
Rękawiczki - to chyba mój największy fetysz u faceta... yes! smile

10

bielun, moja reakcja na Twój avatear sprowadziła się do przeciągłego "mrr" :]
Uwielbiam facetów w garniturach, a perspektywa kochania się z tak ubranym facetem jest strasznie podniecająca. Dotykanie, rozbieranie faceta w garniturze to jedna z moich ulubionych gierek na początek big_smile

11 Ostatnio edytowany przez bielun (2010-02-23 12:47:58)

koma5: Szczerze mówiąc, zaczynając dyskusję, spodziewałem się takiego postu. Gdyby go napisała 14-latka, to bym zrozumiał, ale w tej sytuacji - oczekiwałbym, większej dojrzałości.

Zaznaczyłem wyraźnie, o jakie rękawiczki mi chodzi, nie wiem czy przeoczyłaś? Bo jeśli nie, to po co ten wywód?

Przecież rękawiczki do garnituru to raczej klasyka elegancji a nie jakiś dziwaczny pomysł.

Ja rozumiem, że ludzie mają dziwne fetysze, które nieraz wydają się śmieszne, bądź żałosne tym którzy ich nie podzielają.
No ale co jest śmiesznego w eleganckim facecie w garniturze i rękawiczkach? smile Rozumiem, że kobiety kręci to w mniejszym lub większym stopniu - ale na pewno przytłaczająca większość woli go od faceta w dresie czy brudnym podkoszulku wink

A krawat porządny, nie żaden "chiński po 4 zł".

Anemonne: To trzeba jak najprędzej kupić facetowi garnitur! big_smile

naami: super, cieszę się że tobie również podoba się taki styl. Rozumiem, że nieraz udało ci się namówić na to swojego faceta ? smile

12

Zaznaczyłem wyraźnie, o jakie rękawiczki mi chodzi, nie wiem czy przeoczyłaś? Bo jeśli nie, to po co ten wywód?

Spoko...

A mnie chodzi o narciarskie - nie mogę takich lubić??
Ty masz takie fetysze - ja inne.
Gdyby to pisał moher, no...Ale w Twojej sytuacji?? Chcesz zrozumienia dla swoich gadżetów, miej zrozumienie dla moich.
Lubię narciarskie, turkusowo - zielone i koniec!
I deskę pod pachą....no i te gogle (na oczy/na czoło/na oczy/na czoło...)...Koniecznie do czarnego krawata i do garnituru koloru obojętnego.
wink

13 Ostatnio edytowany przez bielun (2010-02-23 21:32:06)

Na pewno są ludzie dla których to jest jakiś fetysz.
Tyle że w twoim wypadku - dobrze wiemy, że po prostu robisz sobie żarty. Po co - nie wiem.

14

Może i jestem młoda i głupia jeszcze... Ale jak widzę garnitur... Mmmm.
Jeśli chodzi o rękawiczki mi się kojarzą z brudną robotą, więc raczej nie big_smile. Ale mężczyzna w garniturze na bank przyciągnie moją uwagę, a już szczególnie mój facet smile.

15 Ostatnio edytowany przez youngwind (2010-02-24 14:49:51)

Rękawiczki do garnituru są super seksowne, o ile dobrze dobrane smile. Notabene mnie kręciłoby strasznie, gdyby mój mężczyzna w łóżku ściągnął jedną i złoił mi nią tyłek wink. Mrau, dostać taką skórą po skórze wink, byłoby cudownie.

Abstrahując od sedna, to mi także podobają się ciuchy a la "harleyowiec", choć rozumiem, że w łóżku ciężko byłoby poruszać się w czymś takim :>. Mmmm... skórzane spodnie, kamizela i rękawice motocyklowe bez palców w typie "Buse Cruiser". Generalnie jestem fetyszystką dłoni i wszystko, co dobrze dobrane i pięknie okalające, roztopi moje serce smile.

16

To ja się wybiję i powiem, że garnitur jakoś specjalnie mnie nie kręci wink
Wiadomo, że taki facet robi się bardziej przystojny, ale żeby tak zaraz dostawać ślinotoku....
Wolę bez garnituru tongue

17 Ostatnio edytowany przez bielun (2010-02-26 19:20:06)

Może i jestem młoda i głupia jeszcze... Ale jak widzę garnitur... Mmmm.
Jeśli chodzi o rękawiczki mi się kojarzą z brudną robotą, więc raczej nie

Cieszę się smile Co do rękawiczek, to wiem - mogą się kojarzyć z włamywaczami smile
ale jak już pisałem, kluczowy jest tu ich krój, bo mnie również w ogóle nie kręcą grube rękawice, w których dłoń wygląda jak łapsko - a takie zazwyczaj są dla mężczyzn (co za dyskryminacja! smile )

Jakbym miał takie ubierać do garnituru, to oczywiście nic ciekawego i lepiej zdjąć smile
Ale można na szczęście dostać również eleganckie, opinające rękawiczki, bez ocieplenia (bo po co? to element stylu a nie ochrona przed zimnem:D) .  Mam dość szczupłe dłonie, i te rękawiczki które mam to podkreślają, więc wygląda to fajnie, na dodatek są jakieś parę cm dłuższe niż przeciętne więc można je włożyć do mankietu koszuli (dobrze wygląda zarówno z białą, jak i czarną koszulą).

Rękawiczki do garnituru są super seksowne, o ile dobrze dobrane smile. Notabene mnie kręciłoby strasznie, gdyby mój mężczyzna w łóżku ściągnął jedną i złoił mi nią tyłek wink. Mrau, dostać taką skórą po skórze wink, byłoby cudownie.

Tak, no właśnie chodziło mi o to dobranie, o czym pisałem wyżej smile ciekawa fantazja z tym złojeniem tyłka smile muszę spróbować. 

A i muszę powiedzieć, że dobrze pieści się w nich również inne miejsca -
robiłem swojej dziewczynie parę razy palcóweczkę w stroju jak na awatarze - i była bardzo zadowolona  smile

Wiadomo, że taki facet robi się bardziej przystojny, ale żeby tak zaraz dostawać ślinotoku....

Myślę, że to mają właśnie fetysze do siebie że jak się go nie ma, to ciężko zrozumieć  smile ja też np. lubię wysokie skórzane buty u kobiet, ale nie kręcą mnie jakoś bardzo (no i do łóżka niepraktyczne big_smile). A jest to fetysz bardzo popularny i ludzie szaleją na tym punkcie!

Generalnie myślę, że fetysze to fajna sprawa, urozmaicająca życie erotyczne. Osobiście nie lubię ludzi, którzy się z tego wyśmiewają i kpią - muszą być nudziarzami, jak nic ich nie kręci, albo sami się wstydzą swoich fetyszy wink

Oczywiście - wszystko ok dopóki fetysz nie jest czymś odrażającym - w stylu zamiłowanie do zużytej bielizny, czy wąchanie skarpet big_smile albo gdy skupia się na przedmiocie, zamiast na osobie z którą uprawiamy seks czyli gdy kogoś podniecają np. buty a nie partnerka w nie ubrana. Obydwie te rzeczy to raczej syndrom zaburzeń.

Ale fetysz elegancji? Myślę że to nic złego big_smile No i garnitur to też trochę symbol władzy i sukcesu.

Ale rozumiem też, że niektórych kobiet to nie kręci, ze względu na skojarzenia z politykami wink Ale tu kluczowa jest chyba sylwetka partnera, szczupła chyba nie wzbudza takich konotacji, prędzej "zaokrąglona".

18

Garnitur na faceciku - TAK smile rozbudza fantację... myśląc o tym, przed oczami staje mi obraz jak powolutku rozbieram mojego mężczyznę, najpierw marynarka... potem szybko krawat i nie mogę doczekać się reszty... powoli rozpinam koszulę gdy ten namiętnie całuje moją szyję... następnie próbuję rozpiąć pasek i rozporek... a potem to już wiadomo co będzie się dziać smile super!!!

19

mnie interesuje tylko mój K a on rzadko w garniturze chodzi .. ale jak chodzi to jest bardzo męski smile

20 Ostatnio edytowany przez olimpia (2010-03-05 18:21:03)

U mnie facet w garniturze od razu wzbudza respekt i pożądanie. To jest to co misiaki lubią najbardziej, od zawsze:) Mój maż kiedy wybiera się na jakąś specjalną okazję i włoży garnitur to po prostu bomba! Oczu nie można oderwać. Nie wiem co w tym jest, ale od razu wariuję na jego punkcie. Myślę, że to działa tak jak seksowna sukienka u kobiety. Na marginesie... Kiedy poznałam swojego męża ubrany był bardzo elegancko i do dziś się zastanawiamy czy gdyby było inaczej zwróciłabym wówczas w ogóle na niego uwagę:)) W otoczeniu, w którym byliśmy przez ten strój naprawdę się wyróżniał. Tak więc śmiało, panowie, od dziś garnitur w szafie to strój obowiązkowy i dobry na każdą okazję. A gdyby tak jeszcze spinki przy mankietach koszuli... Pomarzyć...
Natomiast co do przebieranek jakie proponuje Bielun...mniam:) Ale oczywiście sam garnitur to za mało, do tego jeszcze koniecznie zadbane włosy, czyste i pachnące ciało. I choć ta uwaga może wydać się śmieszna to z obserwacji wiem, że niestety nie dla wszystkich jest to tak oczywiste.

21

Oczywiśćie! Ja zawsze przed ubraniem garnituru biorę prysznic smile

Jak już napisałem, jeśli chodzi o dodatki, to skórzane rękawiczki i czarne, eleganckie buty (moim zdaniem świetnie to ze sobą koresponduje)

http://zapodaj.net/images/2bed408d5ef7.jpg

22

jak dla mnie to te przebieraniki sa nie potrzebne... ja przynajmiej nie musze urozmaicac swojego zycia erotycznego ... po co cos zakladac skoro i tak musisz to zdjac... hehehe:P:P:P

23

Jak dla mnie cała frajda właśnie polega na tym, żeby nie zdejmować ;> Taka właśnie jest idea fetyszu.

Seks w ubraniu (dosłownie - mam na myśli: zdjęte tylko to co potrzeba, np. brak majtek pod spódnicą i rozpięty rozporek) zawsze mnie kręcił. A chyba nawet bardziej mnie kręci, kiedy ja jestem całkowicie naga, a mój facet jest niemal całkowicie ubrany smile

24 Ostatnio edytowany przez olimpia (2010-03-05 20:38:15)

julitka176 napisał/a:

jak dla mnie to te przebieraniki sa nie potrzebne... ja przynajmiej nie musze urozmaicac swojego zycia erotycznego ... po co cos zakladac skoro i tak musisz to zdjac... hehehe:P:P:P

To przyznam, że masz nieco proste podejście. To tak jakbyś napisała: po co ładnie dekorować potrawę przed zjedzeniem skoro i tak zostanie skonsumowana? I właśnie o to chodzi w przebierankach, żeby najpierw nasycić oko, a potem... zjeść to co się zobaczyło:))) Mniam! I kto powiedział, że trzeba to wszystko ściągać? Jakieś szmatki pozostawione na nagim ciele tylko dodają pieprzyku.

25

Ja w ogóle lubię jak się z facetem nie do końca rozbieramy. Tyle, że w przypadku garnituru, jak wpada do mnie np w przerwie na lunch, to bałabym się, żeby nie zabrudzić smile

26

są sposoby, by nie brudzić smile

oczywiście, że frajda polega właśnie na tym, żeby się nie rozbierać.  Cieszę się, że julitka176 nie musi urozmaicać sobie życia erotycznego. ja tam to lubię i chciałem się na forum z tym podzielić.

poza tym, na pewno większość kobiet na seks nastraja bardziej facet w garniturze niż ubrany byle jak smile

27

bielun napisał/a:

poza tym, na pewno większość kobiet na seks nastraja bardziej facet w garniturze niż ubrany byle jak smile

I tu się mylisz wink Gdyby tak było to by nie było tyle fantazji o seksie z hydraulikiem, facetem z budowy itp wink Ale garnitur też mniam smile

28

Faktycznie, zwracam honor smile

29

Za mundurem panny sznurem big_smile

30

To jest w ogóle fajna sprawa z tym, co napisała Iroko. Seks bez pełnego rozebrania się (facet z rozpietym rozporkiem, dziewczyna w sukience dla ułatwienia sprawy)... EKSTRA:D

31

Mnie obowiązki w pracy zmuszają bym chodził regularnie w garniturze i efekt jest odwrotny. Moja dziewczyna mówi, że najbardziej jej się podobam w weekendy kiedy chodzę bardziej na luźno smile Ale było kilka sytuacji, gdy przyciągała mnie do siebie za krawat i od razu wiedziałem co się święci smile Sam bardzo lubię elegancję i wydaje mi się, że facet w idealnie dobranym garniturze zwraca uwagę kobiet. To trochę tak jak z kobietą w idealnie podkreślającej wszystkie walory sukience smile

32

sex w ubraniu jest boski - uwielbiam nosić garnitur i do tego skórzane czarne nieocieplane rękawiczki. poza tym niesamowicie podniecają mnie kobiety w skórzanych rękawiczkach - czarnych i idealnie dopasowanych oraz kozaczkach na szpilce - również przylegających do nóżki - widok jest boski i mój przyjaciel od razu staje na baczność!

btw. czy znacie jakieś fora poświęcone rękawiczkom?

33 Ostatnio edytowany przez bielun (2010-03-16 23:02:43)

kristoff08: Mam identycznie smile również jestem niepoprawnym miłośnikiem rękawiczek u kobiet - zarówno skórzanych, jak i satynowych, byle długich i eleganckich. Oczywiście, wysokie buty świetnie uzupełniają taki komplet. Zapraszam do tematu:

http://www.netkobiety.pl/t11182.html

34

bielun napisał/a:

kristoff08: Mam identycznie smile również jestem niepoprawnym miłośnikiem rękawiczek u kobiet - zarówno skórzanych, jak i satynowych, byle długich i eleganckich. Oczywiście, wysokie buty świetnie uzupełniają taki komplet. Zapraszam do tematu:

http://www.netkobiety.pl/edit.php?id=225377

Hmmm....wiem, ze może nie na temat, ale kiedy weszłam na ten link pokazał się komunikat : ,,brak pozwolenia na dostęp do tej strony". I przyznam, że kompletnie nie wiem o co chodzi??? To jakiś prywatny wątek?

35

błąd w linku, już poprawiłem smile

36

Mnie kręci to strasznie ale dopiero niedawno poprosiłam o to mojego partnera żeby przed seksem przywdział garnitur, zgodził się więc teraz czekam na to z niecierpliwością :-)

37

Mniam, mniam i jeszcze raz mniam. Facet w garniturze to władza i potęga, a to cechy które najbardziej podniecają...
Ja jeszcze bardzo lubię kiedy facet jest w samych jeansach opinających sexy pupę i naturalnie bez koszulki, widok rozbudowanej klaty, mocnego karku - mrrrr....

38

Hmmm Boski widok...oj kreci kreci smile smile    smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile

39

aż  chce rzec : facet w garniturze, i już jestem jego.
Strasznie kręcą mnie faceci w garniturze, od razu poprawia mi się humor, oderwać oczu od nich nie mogę. A jeszcze jak dobrze dobrany garnitur to tym bardziej big_smile

Fajnie by było, tak dać się ponieść chwili, facet w garniturze, a ja ubrana w stylu bizneswomen big_smile
oj się rozmarzyłam big_smile

40 Ostatnio edytowany przez bielun (2010-05-29 08:36:45)

Mnie kręci to strasznie ale dopiero niedawno poprosiłam o to mojego partnera żeby przed seksem przywdział garnitur, zgodził się więc teraz czekam na to z niecierpliwością :-)

Gratuluję, i życzę miłych wrażeń smile

Fajnie by było, tak dać się ponieść chwili, facet w garniturze, a ja ubrana w stylu bizneswomen
oj się rozmarzyłam

też się rozmarzyłem smile A myślę, że twój partner da się na coś takiego namówić więc spróbuj smile Ja uwielbiam styl bizneswoman u kobiet!

A garnitur oczywiście musi być odpowiednio dobrany! Myślę, że typowe dla lat 90-tych garnitury o kwadratowych krojach i dziwnych wzorach kręcą słabiej - chociaż kto wie smile

41

Bielun, niestety nie posiadam partnera od jakiegoś czasu, więc muszę jeszcze poczekać, ale mam nadzieję ze nie za długo tongue Na razie sobie mogę popatrzeć na przystojniaków w garniturach big_smile

42 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-06-02 16:56:12)

Hm, a mnie garnitur nie kręci tongue Widocznie się nie znam big_smile Widok mokrego Mężczyzny w samym ręczniku...

43

Fajnie by było, tak dać się ponieść chwili, facet w garniturze, a ja ubrana w stylu bizneswomen

gdybyś się ubrała w takim stylu na pewno wielu facetów dałoby "ponieść się chwili" smile
http://img689.imageshack.us/img689/489/reka1.jpg

44

Bielun skąd jesteś bo zaczynam mieć ochotę big_smile

Na mnie niesamowicie działają panowie w takich uniformach tongue

45

Miło słyszeć. Jestem z małopolski smile

Pozwolę sobie w takim razie na zamieszczenie:
http://img411.imageshack.us/img411/7319/allyw.jpg

klasyczne zestawienie "black and white". Rękawiczki lekkie satynowe - bo teraz jest ciepło, super się zgrywają z materiałem z którego wykonany jest krawat. Bardzo lubię również zestawienie-całość na czarno (z czarną koszulą). Muszę sobie jeszcze sprawić biały krawat lub muszkę i białe rękawiczki - taki klasyczny XIX w. dżentelmen smile

46

Łoooooł, hola! Trzeba było uprzedzić najpierw, że tu takie zdjęcia będą, bo weszłam sobie i z miejsca dostałam palpitacji serca big_smile Jak dostanę ataku to będziesz mnie miał na sumieniu tongue

Teraz muszę iść się uspokoić, złapać oddech i przywrócić moje myśli do trybu "nauka", bo sesja idzie wielkimi krokami... wink

47

Hmm tak sobie myślę, że może bez  tych rękawiczek też będzie ok wink

Z małopolski hmm ja też tongue

48

Ja osobiście wole nagiego faceta i pieścić go bez ubrania, a nie w ubraniu.

No ale każdy oczywiście inaczej myśli i co innego ma w głowie, nie mówię że to chore i nie mam nic do takich ludzi;)

Pozdrawiam serdecznie wink

49

Łoooooł, hola! Trzeba było uprzedzić najpierw, że tu takie zdjęcia będą, bo weszłam sobie i z miejsca dostałam palpitacji serca big_smile Jak dostanę ataku to będziesz mnie miał na sumieniu

smile))  Mimo wszystko zaryzykuję i wrzucę jeszcze poniższe zdjęcia smile

Hmm tak sobie myślę, że może bez  tych rękawiczek też będzie ok

Oczywiście, teraz jest za ciepło, ale jak nadejdą chłodniejsze dni? doskonałe uzupełnienie stroju smile

Ja, gdy temperatura spada poniżej 15 stopni, ale nie jest jeszcze tak zimno aby ubierać zimowy płaszcz, bardzo często chodzę do pracy w samym garniturze i cienkich skórzanych rękawiczkach - tutaj właśnie wspominany mój zestaw "na czarno":

http://img18.imageshack.us/img18/7126/33753058.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/4015/22951068.jpg

50

Bielun Ty się chyba lubisz droczyć tongue:P nie dość ze parno to jeszcze Twoje foty podnoszą ciśnienie.
Wychodzę z wątku po mineralną tongue:P:P:P big_smile
a inne zestawy ( bardziej kolorowe) zakładasz czy only in black ?

51

cieszę się z tego że podnoszą ciśnienie smile))

biało-czarny i czarno-czarny to moje ulubione zestawienia, myślę że najbardziej eleganckie.
inne zestawy też zakładam, tzn. koszule mam w innych kolorach, a marynarki czarne - za to różniące krojem. Ale jakoś nie mogę się przekonać do innych kolorów marynarek tongue chyba lepiej mi w ciemnych kolorach - ale za to krawaty mam różne....

52 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2010-06-11 17:41:22)

No pięknie, upał i jeszcze te foty...
oj gorąco gorąco
A co do tego stylu kobiecego biznesowego, oj fajny... czasem fajnie jest się tak ubrać big_smile

53

W wolnym czasie wrzucę jeszcze parę fotek wink

54

Dzięki bielun tongue to miłe z Twojej strony big_smile
Na pewno to wytrzymam tongue

55

Jak dla mnie to byłoby fantastyczne przeżycie ; ) mój facet w garniturze wygląda na prawdę seksownie ; ) oczywiście, że by mnie korciło rozpiąć mu rozporek ; ) ale najpierw musiałabym się dobrze rozgrzać ; )

56

strój bizneswoman jest wręcz nieziemski - do tego czarne, cieniutkie, skórzane rękawiczki oraz kozaczki na szpilce również skórzane do kolan. widząc taką kobietę wprost nie mogę oderwać od niej wzroku. marzę, by tak ubierała się moja szefowa -wtedy przybywałbym do pracy z największą przyjemnością...

57 Ostatnio edytowany przez Emilia (2010-06-24 23:34:08)

A tu w zestawieniu kolorystycznym z różową koszulą. jakość zdjęcia marna, może za niedługo wrzucę coś w lepszej:

Jednak moim faworytem pozostaje black and white oraz black to black - to drugie zestawienie jest dodatkowo takie tajemnicze smile

marzę, by tak ubierała się moja szefowa -wtedy przybywałbym do pracy z największą przyjemnością.

To oczywiście miłe, ale chyba bardziej cieszy gdy partnerka się tak ubierze... smile

Chociaż równie podniecająca jest sytuacja gdy ja jestem ubrany jak na zdjęciach które tu zamieściłem, a partnerka kompletnie naga smile  Krawat może służyć również jako pewnego rodzaju rekwizyt, a w skórzanych rękawiczkach świetnie się pieści "rozkoszne" okolice smile

58

Sorry, ale Ty jesteś pusty Bielun smile Cykasz zdjęcia, panny Cię chwalą, a Ty pewnie rośniesz wink Szkoda, że do tej pory, nie napisałeś nic mądrego smile Przebieranki, to Twoje całe życie? Powtarzasz się, niezły cyrk smile Garnitur, już wszyscy widzieli, najwyższa pora, pochwalić się inteligencją wink Pozdrawiam.

59

Faktycznie, zgodzę się, że bez sensu zamieszczać dalsze zdjęcia. Być może temat wyczerpany. Przebieranki to oczywiście nie całe moje życie, ani nawet jego ćwierć. Miło jednak że kilka osób podziela takie "upodobania" (a kilka nie smile ).

A "coś mądrego" to można napisać w innym temacie - bo ten dotyczy raczej "rozrywkowej" kwestii, więc nie rozumiem powyższej uwagi smile

60

Doskonale rozumiesz wink Widzę, że owijać, również potrafisz smile To jest tylko garnitur, owszem, można pisać, ale nie w kółko o tym samym smile Może teraz cykniesz zdjęcie, np. w samych rękawiczkach? tongue Uwierz, nie nadążysz z odpisywaniem lol tongue Jestem mile zaskoczona, nie każdy potafi przyjąć krytykę smile

61

bielun napisał/a:

A tu w zestawieniu kolorystycznym z różową koszulą. jakość zdjęcia marna, może za niedługo wrzucę coś w lepszej:

Nie wiem, czy zdjęcie się nie wstawiło, czy tylko mi się nie wyświetla, ale jak przeczytałam o różowej koszuli, to mi wszystko opadło... tongue Facet i różowa koszula to połączenie, które nie powinno mieć nigdy miejsca wg mnie wink

62

według mnie również.. Nie znoszę, gdy facet ma na sobie różowe ciuchy... tongue

63 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-25 13:05:35)

No różowy kompletnie nie trafiony ale błękit..
WiktoriaKarina przyczepiłaś się jak rzep psiego ogona. Skoro temat jest o garniturach to o czym ma pisac? poza tym jakbyś go przeczytała od początku wiedziałabyś ze propozycja zamieszczenia zdjęc (przynajmniej tych ostatnich) wyszła od dziewczyn czytających wątek. Także daj wrzuć sobie na luuz.

wiktoriakarina napisał/a:

w tym miejscu piszę to, na co mam ochotę

czyli offtopuję bo taki mam kaprys. Jakby wszyscy tak postępowali nie było by sensu zakładać wątków nadając im tematy.

64

alaclaudie w tym miejscu piszę to, na co mam ochotę. Nie musisz komentować wszyskich postów. Mowa o przyczepianiu, nie jesteś lepsza. Cytuję: "wrzuć sobie na luuz" smile Pozdrawiam.

65

W zasadzie to nie różowa, a fioletowa, różnica jest dość wyraźna, nie wiem czemu tak napisałem, bo różowej ala różowa pantera też bym nigdy na siebie nie włożył.  A poza tym i tak przede wszystkim Black and White smile Reszta kolorów jak najbardziej ale do garnituru średnio mi pasuje.  Tak czy inaczej ze zdjęciami kończę, bo to faktycznie zakrawa o narcyzm smile

Ale napiszcie może czy namówiłyście swoich facetów na taki ubiór do igraszek smile

Widzę, że owijać, również potrafisz smile To jest tylko garnitur, owszem, można pisać, ale nie w kółko o tym samym smile Może teraz cykniesz zdjęcie, np. w samych rękawiczkach

Że w bawełnę? A co owijałem ?:P Wiem że to sarkazm ale mimo to napisze - mężczyzna w samych rękawiczkach to oczywiście słabizna, już pisałem wcześniej - dla mnie są  po prostu najlepszym uzupełnieniem garnituru. Natomiast naga kobieta w samych - byle długich rękawiczkach - bardzo ok :-)

Tak, to tylko garnitur, ale taka natura fetyszy. Dla mnie np. strój pielęgniarki jest ok, ale bez przesady. Tymczasem są ludzie których to niesamowicie podnieca. Mógłbym oczywiście napisać "mnie to nie podnieca, nie rozumiem, co wy w tym widzicie???" ale po co? Bo ja tego nie rozumiem? smile

Jestem mile zaskoczona, nie każdy potafi przyjąć krytykę

Faktycznie po pobieżnym przeczytaniu wątku możnaby pomyśleć że jakis narcyz wstawia tu sobie foty żeby się dowartościować, ale tak nie jest (chyba że po prostu nie zdaję sobie z tego sprawy big_smile).

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks w ubraniu - konkretnie - w garniturze? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024