Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 129 130 131 132 133 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,451 do 8,515 z 9,305 ]

8,451

Odp: Sąsiad...111
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Zapytaj mnie lepiej o sens życia smile

"Always look at the bright side..." ??? smile

ram... już mnie tak dobrze znasz? Joł! To mi pierwsze przyszło do głowy... Przyznaj się, że kobieca intuicja bo zacznę się przez ramię oglądać! lol

8,452 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 21:45:44)

Ach,myślałam,że starszy i doświadczony mężczyzna mi coś doradzi...
Nic,dalej będę sama i biedna lol
a wakacje marzeń w głowie....
Może "na stopa"jechać,co myślicie? wink

8,453

mergi napisał/a:

Mergi... jak bym Ci na to po swojemu odpisał to bym znowu minusa u Lodów złapał a Sunny utwierdził w Jej zadrzewianiu planety tongue Więc... nie podpuszczaj tongue

PS. tak po cichaczu to podpuszczaj tongue

8,454

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Zapytaj mnie lepiej o sens życia smile

ram... już mnie tak dobrze znasz? Joł! To mi pierwsze przyszło do głowy... Przyznaj się, że kobieca intuicja bo zacznę się przez ramię oglądać! lol

Zawsze to bezpieczniej raz na jakiś czas się jednak obejrzeć.. No, może nie za często smile

8,455 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-12 21:51:39)

rh72 napisał/a:

Taaa... ja Ci obiecałem, że się podkuruję i do Ciebie z połówką pomidora przyjadę tongue Ja już znam sposób na Ciebie lol

Nie wiem, czy to będzie dla Ciebie bezpieczne...

Opowiem Wam, co ja dzisiaj zrobiłam, bo już mi złość przeszła big_smile
Jechałam sobie z dzieciakami do domu i podjechałam po drodze do Biedronki po zakupy, specjalnie taką mniejszą wybrałam z dwóch możliwych, taką bez zabawek i innych pierdół, żeby nie zbankrutować. Zakupy zrobiłam, coś tam młodym przy okazji też, wiadomo, jakieś jajka niespodzianki i inna taka tam drobnica, idziemy. Pech chciał, że przy wyjściu z Biedronki jest sklepik z gazetami, fajkami, lotto, te sprawy. No i moja udana córunia wypatrzyła tam jakiś młotek. Różowy. Za cholerę nie wiem, co to za młotek był i czy to w ogóle był młotek, ale wyglądało jak młotek. No więc ja nie kupię, oczywiście. No więc ona wrzask, oczywiście. A musicie wiedzieć, że płuca to ona ma po mnie big_smile
Wylazłam z tego sklepu z siatami, już trochę wściekła, młody idzie grzecznie ze mną, młoda leci za nami i się drze. Idziemy do samochodu, a w bloku obok akurat odjeżdża do ślubu para młoda... młoda się drze. Już nie chce młotka, tylko balona... Kupa gości weselnych stoi, bo nie wie, czy ratować moje dziecko, jak mu mama robi krzywdę, czy ładować się do samochodów, czy młodej parze pakować stopery do uszu... Ok, przeleciałam jakoś do auta, młoda za mną, drze się dalej, dużo szczęścia na nowej drodze życzę młodej parze, jeśli to czyta, tak, te niezapomniane wrażenia w tym Waszym dniu to byłam ja, Pietruszka. I moja córka.
Otwieram auto, już wściekła totalnie, stawiam siaty koło auta, bo młody wsiada sam, a wrzeszczącą młodą muszę na siłę, trudno, pojedziemy na sygnale... Zapinam ich w fotelikach, ładuję sama siebie za kierownicę, odjeżdżamy. Młoda się drze.
Coś stuka. Młoda się drze.
Hm. Młoda się drze.
Stop. Na środku drogi. Młoda się drze.
Wysiadam. Młoda się drze.
Domyślacie się, co stukało? Tak, moje 120 zeta w zakupach zginęło śmiercią tragiczną pod kołami mojego własnego auta... Swoją drogą, pozdrawiam tego pana, co machał do mnie uśmiechnięty od ucha do ucha, ale za późno przyszedł, jakbym miała lepszy humor, to może i na kawę byśmy poszli big_smile
Nie no, przesadziłam. Uratowały się śledzie po wiejsku z cebulką, nie zostały nawet ranne, więc nie 120 zeta, a 120-6,99...
A do domu dojechałam już w ciszy, bo młodej się głupio zrobiło tongue

Tak że tego, Rh - uważaj se, bo mnie jednym pomidorem nie załatwisz tongue

8,456

mergi napisał/a:

Może "na stopa"jechać,co myślicie? wink

To już lepiej zapakować się w paczkę i wysłać pocztą lotniczą smile Stopem w tak daleką drogę i w te okolice dla kobiety to jednak może być niebezpiecznie... Wtedy kolega/koledzy chyba konieczni by byli na drogę smile

8,457 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 21:55:53)

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Mergi... jak bym Ci na to po swojemu odpisał to bym znowu minusa u Lodów złapał a Sunny utwierdził w Jej zadrzewianiu planety tongue Więc... nie podpuszczaj tongue

...ale sobie Ciebie wychowały tongue
Liczę ,że się doczekam odp.

rh72 napisał/a:

To już lepiej zapakować się w paczkę i wysłać pocztą lotniczą smile Stopem w tak daleką drogę i w te okolice dla kobiety to jednak może być niebezpiecznie... Wtedy kolega/koledzy chyba konieczni by byli na drogę smile

Jestem już zdesperowana lol
Nie,no,"na stopa "bym się nie odważyła.
Jeździłam sama za granicę,ale do Kazachstanu jednak bym się nie wybrała,ani sama,ani stopem.
Rozsądek wziął górę...niestety.

8,458

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Zawsze to bezpieczniej raz na jakiś czas się jednak obejrzeć.. No, może nie za często smile

No tak... to dalej nie wiem czy pocieszyłaś czy postraszyłaś tongue

8,459

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Głos rozsądku - as always wink

8,460

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Sprawdziłem sobie ile kosztują bilety lotnicze do Kazachtstanu 1550 zł w dwie strony dla jednej osoby, wybacz mergi, ale za to ja mam opony do auta i jeszcze mogę gdzieś przejechać 650 km. tongue Taki wydatek mnie niestety czeka w przyszłym roku. wink Ale w 5000 zł za dwie osoby da się zmieścić chyba. big_smile Uśmiechnij się do rh, bo on bogatszy ode mnie to może Cię zabierze. big_smile

8,461

santapietruszka napisał/a:

Tak że tego, Rh - uważaj se, bo mnie jednym pomidorem nie załatwisz tongue

No tak... pół pomidora ma być a nie cały i do tego muszę Ci jajecznicę wyjadać, koniecznie z kurkami smile aaaa... to stąd ten śledzik jestem smile
Resztę trudno skomentować bo u Ciebie wejścia i wyjścia w jakieś sytuacje to jak zawsze z hukiem i niezapomniane efekty tongue

8,462

Na taką wyprawę liczyłam ,że potrzebuję 10 tys.na 2 os.
Wypożyczyć jakiegoś jeep'a,pozwiedzać okolicę...noclegi...jedzenie....
No i jakieś 10-14 dni,bo na krócej nie ma sensu.

8,463

mergi napisał/a:

.

Ano widzisz smile Taki spolegliwy misio już jestem smile Na drugie pytanie to bym zaszalał... ale głosy rozsądku się włączają tongue

8,464

pietruszka Na drugi raz stawiaj siaty na dachu - jest szansa że dowieziesz jak Jaś Fasola big_smile
PS. Gdzieś Ty je postawiła? Przed maską? big_smile

8,465

mergi napisał/a:

To mi szczęka opadła. big_smile 10 tys zł to bardzo dużo, za tyle to ja bym do Japonii wolał na wycieczkę się wybrać. wink

8,466

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Oj, zaraz rozsądku... może ciut szaleństwa ale metodycznego, co? smile

8,467 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 22:04:29)

AloneWolf90 napisał/a:
mergi napisał/a:

To mi szczęka opadła. big_smile 10 tys zł to bardzo dużo, za tyle to ja bym do Japonii wolał na wycieczkę się wybrać. wink

Lepiej niech zostanie niż zabraknie tongue
Może przesadziłam,nie mam orientacji jak tam ceny wyglądają.

Pietruszka,ja bym jadąc do domu chyba ryczała.

8,468 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-12 22:05:38)

SonyXperia napisał/a:

pietruszka Na drugi raz stawiaj siaty na dachu - jest szansa że dowieziesz jak Jaś Fasola big_smile

Na dachu to kiedyś korek od wlewu paliwa zapomniałam...

No, koło drzwi postawiłam. Tylko że wyjeżdżałam tyłem na drogę i przednie koło je sobie przybrało. Może jakby się młoda nie darła, to bym wcześniej zajarzyła, że coś trze czy coś, bo wolno wyjeżdżałam i spokojnie bym uratowała big_smile

Mergi - prawie ryczałam, z wyrzutów sumienia, że chce mi się udusić własne dziecko big_smile

8,469

mergi napisał/a:

10 tys i do tego 2 osoby? smile To już nie marzenia ale planowanie smile

8,470 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 22:05:45)

lol muszę jakoś zacząć działać lol

8,471

AloneWolf90 napisał/a:
mergi napisał/a:

Wolf, chyba wpław - sprawdź ceny biletów, co? tongue

8,472 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-12 22:07:42)

Mergi. wink
http://www.lot.com/pl/pl/nowy-kierunek- … lsrc=aw.ds big_smile

rh72 napisał/a:

http://www.lot.com/pl/pl/book-flight?de … irport=NRT I co? tongue

8,473

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

10 tys i do tego 2 osoby? smile To już nie marzenia ale planowanie smile

Widzisz, dziewczyna Cię nawet dobrze nie zna, a już planuje wydatki Twojej kasy big_smile tongue

8,474 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 22:10:24)

AloneWolf90 napisał/a:

To mają być wakacje marzeń.
Na nich się nie oszczędza.

Wilczek,z Poznania bilety 2 szt.,ponad 3 tys,więc 2tys,na 2 tyg.to...kiepsko.

8,475

SonyXperia napisał/a:

No, koło drzwi postawiłam. Tylko że wyjeżdżałam tyłem na drogę i przednie koło je sobie przybrało. Może jakby się młoda nie darła, to bym wcześniej zajarzyła, że coś trze czy coś, bo wolno wyjeżdżałam i spokojnie bym uratowała big_smile

Mergi - prawie ryczałam, z wyrzutów sumienia, że chce mi się udusić własne dziecko big_smile

Dobra, dobra... pisz od razu, że obok był jaki przystojniak tongue

8,476 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-12 22:10:10)

SonyXperia napisał/a:

Nauczka dla młodej  byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik big_smile Pomyśl nad tym kiedyś big_smile wink

8,477

AloneWolf90 napisał/a:

Mergi. wink
http://www.lot.com/pl/pl/nowy-kierunek- … lsrc=aw.ds big_smile

rh72 napisał/a:

http://www.lot.com/pl/pl/book-flight?de … irport=NRT I co? tongue

No, 4 tys min na 1 osobe, wiec 2 osoby i sobie polecisz ale w jedna stronę... i co? i żonę Japonkę będziesz miał tongue

8,478 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-12 22:14:47)

rh72 napisał/a:

Dobra, dobra... pisz od razu, że obok był jaki przystojniak tongue

Był i nawet do mnie machał tongue Chciał uchachany nawet pomóc, ale za późno przyszedł big_smile

SonyXperia napisał/a:

Nauczka dla młodej  byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik big_smile Pomyśl nad tym kiedyś big_smile wink

Były inne ciekawostki, pisałam, że coś tam im kupiłam big_smile A jakby był młotek, to bym nie rozjechała zakupów, bo wsiadałabym do auta spokojnie, bez wrzasków...
Aaa, właśnie, spinki do włosów się uratowały, bo je już przy kasie włożyłam do torebki big_smile Ale jej prędko tego nie powiem big_smile

8,479

mergi napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

To mają być wakacje marzeń.
Na nich się nie oszczędza.

To co Ty chcesz u nich robić. big_smile W Kazachstanie jest tanio... Jak zamówisz bilety na przyszyły rok to nawet dla dwóch osób będą za 3070 zł, 68 gr. big_smile

8,480

SonyXperia napisał/a:

Widzisz, dziewczyna Cię nawet dobrze nie zna, a już planuje wydatki Twojej kasy big_smile tongue

Aj, a może mnie po prostu lubi, co? Tak samo jak Ty... no Ty już bardziej... Już tak mam dane tongue

8,481

SonyXperia napisał/a:

No nie... właśnie nauczka dla Nieświętej aby drugom razom młodej młotki kupowała smile Wtedy nie byłoby hałasu i by zakupy uratowała tongue

8,482

Sony, nie bądź zazdrosna tongue

WIlczek,zwiedzać,zwiedzać,zwiedzać.
Nie wiem czy tak tanio,nie byłam tam.
Skąd wiesz jakie są ceny?

8,483 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-12 22:17:21)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Aj, a może mnie po prostu lubi, co? Tak samo jak Ty... no Ty już bardziej... Już tak mam dane tongue

I na pewno to zasługa Twojej skromności tongue, wszystkim się podoba. big_smile big_smile big_smile

8,484

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

W tym szaleństwie jest metoda? A może i jest.. smile

8,485 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-12 22:19:22)

Mergi mówiłem, że 5000 zł starczy na dwie osoby. wink http://pozornie-zalezna.blog.pl/2015/09 … na-podroz/

2 lata temu starczyło na 24 dni. tongue

8,486 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-12 22:22:04)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No nie... właśnie nauczka dla Nieświętej aby drugom razom młodej młotki kupowała smile Wtedy nie byłoby hałasu i by zakupy uratowała tongue

Jakbym jej tak zawsze kupowała młotek, jak jej się zachce, to już dawno musiałabym kupić np. konia albo wahadłowiec...

Ja tam nie kupuję dzieciom wszystkiego, co zobaczą i im się zachce big_smile młody się już nauczył, młoda jeszcze się siłuje big_smile

8,487

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jakby jej tak zawsze kupowała młotek, jak jej się zachce, to już dawno musiałabym kupić np. konia albo wahadłowiec...

To jak kupujesz wahadłowiec, to muszę się zakręcić koło Ciebie. tongue Ale rakietę startową do Niego też i kosmodrom? wink

8,488 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 22:23:29)

Wilczek,szkoda,że nie ma tam podanych cen paliwa i wypożyczenia samochodu,ale faktycznie dość tanio.
5tys.to już lepiej,jestem bliżej.
Po 2,5 tys,od osoby.

8,489 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-12 22:22:57)

AloneWolf90 napisał/a:

To jak kupujesz wahadłowiec, to muszę się zakręcić koło Ciebie. tongue Ale rakietę startową do Niego też i kosmodrom? wink

Ja tam nie kupuję dzieciom wszystkiego, co zobaczą i im się zachce big_smile

tongue

8,490

mergi napisał/a:

oj rh, to nie wróży dobrze, dziewczyna roi sobie konkurencję, to raczej stracisz na tych wakacjach niż zyskasz big_smile

8,491

AloneWolf90 napisał/a:

I na pewno to zasługa Twojej skromności tongue, wszystkim się podoba. big_smile big_smile big_smile

Tobie też? Weź mnie nie podrywaj, no weź tongue

8,492

mergi napisał/a:

Wilczek,szkoda,że nie ma tam podanych cen paliwa i wypożyczenia samochodu,ale faktycznie dość tanio.

Paliwo to Ci zaraz powiem ile kosztuję. big_smile

Kazachstan jest jednym z producentów 0,49 centów za 1 l. big_smile

http://pl.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

8,493

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jakoś muszę uzbierać te 20 tys zł na wyjazd do Japonii. tongue

8,494

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Ja bym powiedział, że strategia... niuans bo strategia składa się z 4 kluczowych elementów, wiesz jakich? Ktoś wie? smile

8,495

AloneWolf90 napisał/a:

Los jest dla mnie łaskawy.
Oj,poszalałabym....samochód ,góry,zwiedzanie wzdłuż i wszerz.

8,496

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jakbym jej tak zawsze kupowała młotek, jak jej się zachce, to już dawno musiałabym kupić np. konia albo wahadłowiec...

Ja tam nie kupuję dzieciom wszystkiego, co zobaczą i im się zachce big_smile młody się już nauczył, młoda jeszcze się siłuje big_smile

Kobieta mała... bardziej się w mamę wdała tongue

8,497

SonyXperia napisał/a:
mergi napisał/a:

oj rh, to nie wróży dobrze, dziewczyna roi sobie konkurencję, to raczej stracisz na tych wakacjach niż zyskasz big_smile

No widząc wpisy Mergi to nie sądzę tongue Zazdrośnico moja smile

8,498

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Możemy najpierw się bliżej poznać i gdzieś bliżej skoczyć? tongue Aby w bok smile

8,499

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Możemy najpierw się bliżej poznać i gdzieś bliżej skoczyć? tongue Aby w bok smile

Ale to nie fair tongue Ty już kogoś masz, a ja od kogo mam ten skok w bok robić? wink

8,500

mergi napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Mergi, Wilk Ci właśnie udowodnił, że spełnienie Twoich marzeń jest łatwiejsze niż myślałaś do tej pory smile
Teraz wszystko od Ciebie zależy, czy je sobie spełnisz smile

8,501

mergi napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

smile No i tak ma być smile

8,502

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
mergi napisał/a:

Mówisz do ślubnej? tongue

8,503

mergi napisał/a:

Do tego wino i seks na masce od samochodu wśród suhaków stepowych big_smile

8,504

AloneWolf90 napisał/a:

Ale to nie fair tongue Ty już kogoś masz, a ja od kogo mam ten skok w bok robić? wink

Od siebie smile

8,505

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja bym powiedział, że strategia... niuans bo strategia składa się z 4 kluczowych elementów, wiesz jakich? Ktoś wie? smile

Strategii? To może jednak lepiej ryzykować spontaniczność? W razie czego można na innych zwalić winę, zamiast winić plan własny smile smile

8,506

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Od siebie smile

To wyjdę na korytarz sprawdzić czy mnie tam nie ma. wink big_smile

8,507 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 22:35:42)

Mergi, Wilk Ci właśnie udowodnił, że spełnienie Twoich marzeń jest łatwiejsze niż myślałaś do tej pory smile

Faktycznie.
Marzenie na wyciągnięcie ręki wink...

rinho91 napisał/a:
mergi napisał/a:

Raczej nie.
Nie piję alkoholu  tongue

8,508

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

tongue Przyszłej? lol

8,509

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Źle zdane pytanie rh. Powinno być tak : Możemy najpierw gdzieś bliżej skoczyć by sie bliżej poznać? tongue big_smile

8,510

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

tongue Przyszłej? lol

A co? Zamordowałeś aktualną? tongue

8,511

rinho91 napisał/a:
mergi napisał/a:

Ale to wrzucasz to w marzenia Mergi czy swoje wtrącasz? tongue Chciałeś coś jechać w Jej kierunku więc wkład swój prezentujesz... tongue Uważaj bo skusisz tongue

8,512

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Strategii? To może jednak lepiej ryzykować spontaniczność? W razie czego można na innych zwalić winę, zamiast winić plan własny smile smile

Eeee tam... zawsze mogę być winny aby było czego tongue

8,513

mergi napisał/a:

Faktycznie.
Marzenie na wyciągnięcie ręki wink...

rinho91 napisał/a:
mergi napisał/a:

Raczej nie.
Nie piję alkoholu  tongue

Hahaha! Mergi ale to tylko jedna propozycja którą odrzuciłaś tongue Wino można kozim mlekiem zastąpić i też będzie udany wyjazd lol

8,514

rh72 napisał/a:
rinho91 napisał/a:
mergi napisał/a:

Ale to wrzucasz to w marzenia Mergi czy swoje wtrącasz? tongue Chciałeś coś jechać w Jej kierunku więc wkład swój prezentujesz... tongue Uważaj bo skusisz tongue

A Ty co go tak przestrzegasz, jakby miał żałować, że skusił ? tongue big_smile

8,515

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Od siebie smile

To wyjdę na korytarz sprawdzić czy mnie tam nie ma. wink big_smile

To sprawdź jeszcze łóżko i zobacz z kim sypiasz bo może człowieka nie znasz tongue

Posty [ 8,451 do 8,515 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 129 130 131 132 133 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024