rh72 napisał/a:Zapytaj mnie lepiej o sens życia
"Always look at the bright side..." ???
ram... już mnie tak dobrze znasz? Joł! To mi pierwsze przyszło do głowy... Przyznaj się, że kobieca intuicja bo zacznę się przez ramię oglądać!
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 133 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rh72 napisał/a:Zapytaj mnie lepiej o sens życia
ram... już mnie tak dobrze znasz? Joł! To mi pierwsze przyszło do głowy... Przyznaj się, że kobieca intuicja bo zacznę się przez ramię oglądać!
Ach,myślałam,że starszy i doświadczony mężczyzna mi coś doradzi...
Nic,dalej będę sama i biedna
a wakacje marzeń w głowie....
Może "na stopa"jechać,co myślicie?
Ach,myślałam,że starszy i doświadczony mężczyzna mi coś doradzi...
a wakacje marzeń w głowie....
Mergi... jak bym Ci na to po swojemu odpisał to bym znowu minusa u Lodów złapał a Sunny utwierdził w Jej zadrzewianiu planety Więc... nie podpuszczaj
PS. tak po cichaczu to podpuszczaj
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:Zapytaj mnie lepiej o sens życia
Zawsze to bezpieczniej raz na jakiś czas się jednak obejrzeć.. No, może nie za często
Taaa... ja Ci obiecałem, że się podkuruję i do Ciebie z połówką pomidora przyjadę
Ja już znam sposób na Ciebie
Nie wiem, czy to będzie dla Ciebie bezpieczne...
Opowiem Wam, co ja dzisiaj zrobiłam, bo już mi złość przeszła
Jechałam sobie z dzieciakami do domu i podjechałam po drodze do Biedronki po zakupy, specjalnie taką mniejszą wybrałam z dwóch możliwych, taką bez zabawek i innych pierdół, żeby nie zbankrutować. Zakupy zrobiłam, coś tam młodym przy okazji też, wiadomo, jakieś jajka niespodzianki i inna taka tam drobnica, idziemy. Pech chciał, że przy wyjściu z Biedronki jest sklepik z gazetami, fajkami, lotto, te sprawy. No i moja udana córunia wypatrzyła tam jakiś młotek. Różowy. Za cholerę nie wiem, co to za młotek był i czy to w ogóle był młotek, ale wyglądało jak młotek. No więc ja nie kupię, oczywiście. No więc ona wrzask, oczywiście. A musicie wiedzieć, że płuca to ona ma po mnie
Wylazłam z tego sklepu z siatami, już trochę wściekła, młody idzie grzecznie ze mną, młoda leci za nami i się drze. Idziemy do samochodu, a w bloku obok akurat odjeżdża do ślubu para młoda... młoda się drze. Już nie chce młotka, tylko balona... Kupa gości weselnych stoi, bo nie wie, czy ratować moje dziecko, jak mu mama robi krzywdę, czy ładować się do samochodów, czy młodej parze pakować stopery do uszu... Ok, przeleciałam jakoś do auta, młoda za mną, drze się dalej, dużo szczęścia na nowej drodze życzę młodej parze, jeśli to czyta, tak, te niezapomniane wrażenia w tym Waszym dniu to byłam ja, Pietruszka. I moja córka.
Otwieram auto, już wściekła totalnie, stawiam siaty koło auta, bo młody wsiada sam, a wrzeszczącą młodą muszę na siłę, trudno, pojedziemy na sygnale... Zapinam ich w fotelikach, ładuję sama siebie za kierownicę, odjeżdżamy. Młoda się drze.
Coś stuka. Młoda się drze.
Hm. Młoda się drze.
Stop. Na środku drogi. Młoda się drze.
Wysiadam. Młoda się drze.
Domyślacie się, co stukało? Tak, moje 120 zeta w zakupach zginęło śmiercią tragiczną pod kołami mojego własnego auta... Swoją drogą, pozdrawiam tego pana, co machał do mnie uśmiechnięty od ucha do ucha, ale za późno przyszedł, jakbym miała lepszy humor, to może i na kawę byśmy poszli
Nie no, przesadziłam. Uratowały się śledzie po wiejsku z cebulką, nie zostały nawet ranne, więc nie 120 zeta, a 120-6,99...
A do domu dojechałam już w ciszy, bo młodej się głupio zrobiło
Tak że tego, Rh - uważaj se, bo mnie jednym pomidorem nie załatwisz
Może "na stopa"jechać,co myślicie?
To już lepiej zapakować się w paczkę i wysłać pocztą lotniczą Stopem w tak daleką drogę i w te okolice dla kobiety to jednak może być niebezpiecznie... Wtedy kolega/koledzy chyba konieczni by byli na drogę
mergi napisał/a:Ach,myślałam,że starszy i doświadczony mężczyzna mi coś doradzi...
a wakacje marzeń w głowie....Mergi... jak bym Ci na to po swojemu odpisał to bym znowu minusa u Lodów złapał a Sunny utwierdził w Jej zadrzewianiu planety
Więc... nie podpuszczaj
![]()
...ale sobie Ciebie wychowały
Liczę ,że się doczekam odp.
To już lepiej zapakować się w paczkę i wysłać pocztą lotniczą
Stopem w tak daleką drogę i w te okolice dla kobiety to jednak może być niebezpiecznie... Wtedy kolega/koledzy chyba konieczni by byli na drogę
Jestem już zdesperowana
Nie,no,"na stopa "bym się nie odważyła.
Jeździłam sama za granicę,ale do Kazachstanu jednak bym się nie wybrała,ani sama,ani stopem.
Rozsądek wziął górę...niestety.
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:"Always look at the bright side..." ???
Zawsze to bezpieczniej raz na jakiś czas się jednak obejrzeć.. No, może nie za często
No tak... to dalej nie wiem czy pocieszyłaś czy postraszyłaś
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:ram... już mnie tak dobrze znasz? Joł! To mi pierwsze przyszło do głowy... Przyznaj się, że kobieca intuicja bo zacznę się przez ramię oglądać!
Głos rozsądku - as always
rh72 napisał/a:mergi napisał/a:Ach,myślałam,że starszy i doświadczony mężczyzna mi coś doradzi...
a wakacje marzeń w głowie....Mergi... jak bym Ci na to po swojemu odpisał to bym znowu minusa u Lodów złapał a Sunny utwierdził w Jej zadrzewianiu planety
Więc... nie podpuszczaj
![]()
Sprawdziłem sobie ile kosztują bilety lotnicze do Kazachtstanu 1550 zł w dwie strony dla jednej osoby, wybacz mergi, ale za to ja mam opony do auta i jeszcze mogę gdzieś przejechać 650 km. Taki wydatek mnie niestety czeka w przyszłym roku.
Ale w 5000 zł za dwie osoby da się zmieścić chyba.
Uśmiechnij się do rh, bo on bogatszy ode mnie to może Cię zabierze.
Tak że tego, Rh - uważaj se, bo mnie jednym pomidorem nie załatwisz
No tak... pół pomidora ma być a nie cały i do tego muszę Ci jajecznicę wyjadać, koniecznie z kurkami aaaa... to stąd ten śledzik jestem
Resztę trudno skomentować bo u Ciebie wejścia i wyjścia w jakieś sytuacje to jak zawsze z hukiem i niezapomniane efekty
Na taką wyprawę liczyłam ,że potrzebuję 10 tys.na 2 os.
Wypożyczyć jakiegoś jeep'a,pozwiedzać okolicę...noclegi...jedzenie....
No i jakieś 10-14 dni,bo na krócej nie ma sensu.
.
Ano widzisz Taki spolegliwy misio już jestem
Na drugie pytanie to bym zaszalał... ale głosy rozsądku się włączają
pietruszka Na drugi raz stawiaj siaty na dachu - jest szansa że dowieziesz jak Jaś Fasola
PS. Gdzieś Ty je postawiła? Przed maską?
To mi szczęka opadła. 10 tys zł to bardzo dużo, za tyle to ja bym do Japonii wolał na wycieczkę się wybrać.
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:Zawsze to bezpieczniej raz na jakiś czas się jednak obejrzeć.. No, może nie za często
Oj, zaraz rozsądku... może ciut szaleństwa ale metodycznego, co?
mergi napisał/a:Na taką wyprawę liczyłam ,że potrzebuję 10 tys.na 2 os.
No i jakieś 10-14 dni,bo na krócej nie ma sensu.To mi szczęka opadła.
10 tys zł to bardzo dużo, za tyle to ja bym do Japonii wolał na wycieczkę się wybrać.
Lepiej niech zostanie niż zabraknie
Może przesadziłam,nie mam orientacji jak tam ceny wyglądają.
Pietruszka,ja bym jadąc do domu chyba ryczała.
pietruszka Na drugi raz stawiaj siaty na dachu - jest szansa że dowieziesz jak Jaś Fasola
![]()
PS. Gdzieś Ty je postawiła? Przed maską?
Na dachu to kiedyś korek od wlewu paliwa zapomniałam...
No, koło drzwi postawiłam. Tylko że wyjeżdżałam tyłem na drogę i przednie koło je sobie przybrało. Może jakby się młoda nie darła, to bym wcześniej zajarzyła, że coś trze czy coś, bo wolno wyjeżdżałam i spokojnie bym uratowała
Mergi - prawie ryczałam, z wyrzutów sumienia, że chce mi się udusić własne dziecko
10 tys i do tego 2 osoby? To już nie marzenia ale planowanie
muszę jakoś zacząć działać
No i jakieś 10-14 dni,bo na krócej nie ma sensu.To mi szczęka opadła.
10 tys zł to bardzo dużo, za tyle to ja bym do Japonii wolał na wycieczkę się wybrać.
Wolf, chyba wpław - sprawdź ceny biletów, co?
Mergi.
http://www.lot.com/pl/pl/nowy-kierunek- … lsrc=aw.ds
Wolf, chyba wpław - sprawdź ceny biletów, co?
No i jakieś 10-14 dni,bo na krócej nie ma sensu.10 tys i do tego 2 osoby?
To już nie marzenia ale planowanie
Widzisz, dziewczyna Cię nawet dobrze nie zna, a już planuje wydatki Twojej kasy
To mi szczęka opadła.
To mają być wakacje marzeń.
Na nich się nie oszczędza.
Wilczek,z Poznania bilety 2 szt.,ponad 3 tys,więc 2tys,na 2 tyg.to...kiepsko.
SonyXperia napisał/a:pietruszka Na drugi raz stawiaj siaty na dachu - jest szansa że dowieziesz jak Jaś Fasola
![]()
PS. Gdzieś Ty je postawiła? Przed maską?Na dachu to kiedyś korek od wlewu paliwa zapomniałam...
No, koło drzwi postawiłam. Tylko że wyjeżdżałam tyłem na drogę i przednie koło je sobie przybrało. Może jakby się młoda nie darła, to bym wcześniej zajarzyła, że coś trze czy coś, bo wolno wyjeżdżałam i spokojnie bym uratowała
Mergi - prawie ryczałam, z wyrzutów sumienia, że chce mi się udusić własne dziecko
Dobra, dobra... pisz od razu, że obok był jaki przystojniak
SonyXperia napisał/a:pietruszka Na drugi raz stawiaj siaty na dachu - jest szansa że dowieziesz jak Jaś Fasola
![]()
PS. Gdzieś Ty je postawiła? Przed maską?Na dachu to kiedyś korek od wlewu paliwa zapomniałam...
Nauczka dla młodej byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik Pomyśl nad tym kiedyś
Mergi.
http://www.lot.com/pl/pl/nowy-kierunek- … lsrc=aw.dsrh72 napisał/a:Wolf, chyba wpław - sprawdź ceny biletów, co?
No, 4 tys min na 1 osobe, wiec 2 osoby i sobie polecisz ale w jedna stronę... i co? i żonę Japonkę będziesz miał
Dobra, dobra... pisz od razu, że obok był jaki przystojniak
Był i nawet do mnie machał Chciał uchachany nawet pomóc, ale za późno przyszedł
Nauczka dla młodej byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik
Pomyśl nad tym kiedyś
![]()
Były inne ciekawostki, pisałam, że coś tam im kupiłam A jakby był młotek, to bym nie rozjechała zakupów, bo wsiadałabym do auta spokojnie, bez wrzasków...
Aaa, właśnie, spinki do włosów się uratowały, bo je już przy kasie włożyłam do torebki Ale jej prędko tego nie powiem
AloneWolf90 napisał/a:To mi szczęka opadła.
To mają być wakacje marzeń.
Na nich się nie oszczędza.
To co Ty chcesz u nich robić. W Kazachstanie jest tanio... Jak zamówisz bilety na przyszyły rok to nawet dla dwóch osób będą za 3070 zł, 68 gr.
Widzisz, dziewczyna Cię nawet dobrze nie zna, a już planuje wydatki Twojej kasy
![]()
Aj, a może mnie po prostu lubi, co? Tak samo jak Ty... no Ty już bardziej... Już tak mam dane
Nauczka dla młodej byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik
Pomyśl nad tym kiedyś
![]()
No nie... właśnie nauczka dla Nieświętej aby drugom razom młodej młotki kupowała Wtedy nie byłoby hałasu i by zakupy uratowała
Sony, nie bądź zazdrosna
WIlczek,zwiedzać,zwiedzać,zwiedzać.
Nie wiem czy tak tanio,nie byłam tam.
Skąd wiesz jakie są ceny?
SonyXperia napisał/a:Widzisz, dziewczyna Cię nawet dobrze nie zna, a już planuje wydatki Twojej kasy
![]()
Aj, a może mnie po prostu lubi, co? Tak samo jak Ty... no Ty już bardziej... Już tak mam dane
I na pewno to zasługa Twojej skromności , wszystkim się podoba.
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:No tak... to dalej nie wiem czy pocieszyłaś czy postraszyłaś
W tym szaleństwie jest metoda? A może i jest..
Mergi mówiłem, że 5000 zł starczy na dwie osoby. http://pozornie-zalezna.blog.pl/2015/09 … na-podroz/
2 lata temu starczyło na 24 dni.
SonyXperia napisał/a:Nauczka dla młodej byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik
Pomyśl nad tym kiedyś
![]()
No nie... właśnie nauczka dla Nieświętej aby drugom razom młodej młotki kupowała
Wtedy nie byłoby hałasu i by zakupy uratowała
Jakbym jej tak zawsze kupowała młotek, jak jej się zachce, to już dawno musiałabym kupić np. konia albo wahadłowiec...
Ja tam nie kupuję dzieciom wszystkiego, co zobaczą i im się zachce młody się już nauczył, młoda jeszcze się siłuje
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Nauczka dla młodej byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik
Pomyśl nad tym kiedyś
![]()
No nie... właśnie nauczka dla Nieświętej aby drugom razom młodej młotki kupowała
Jakby jej tak zawsze kupowała młotek, jak jej się zachce, to już dawno musiałabym kupić np. konia albo wahadłowiec...
To jak kupujesz wahadłowiec, to muszę się zakręcić koło Ciebie. Ale rakietę startową do Niego też i kosmodrom?
Wilczek,szkoda,że nie ma tam podanych cen paliwa i wypożyczenia samochodu,ale faktycznie dość tanio.
5tys.to już lepiej,jestem bliżej.
Po 2,5 tys,od osoby.
To jak kupujesz wahadłowiec, to muszę się zakręcić koło Ciebie.
Ale rakietę startową do Niego też i kosmodrom?
Ja tam nie kupuję dzieciom wszystkiego, co zobaczą i im się zachce
Sony, nie bądź zazdrosna
oj rh, to nie wróży dobrze, dziewczyna roi sobie konkurencję, to raczej stracisz na tych wakacjach niż zyskasz
I na pewno to zasługa Twojej skromności
, wszystkim się podoba.
![]()
![]()
Tobie też? Weź mnie nie podrywaj, no weź
Wilczek,szkoda,że nie ma tam podanych cen paliwa i wypożyczenia samochodu,ale faktycznie dość tanio.
Paliwo to Ci zaraz powiem ile kosztuję.
Kazachstan jest jednym z producentów 0,49 centów za 1 l.
AloneWolf90 napisał/a:I na pewno to zasługa Twojej skromności
, wszystkim się podoba.
![]()
![]()
Jakoś muszę uzbierać te 20 tys zł na wyjazd do Japonii.
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:Głos rozsądku - as always
Ja bym powiedział, że strategia... niuans bo strategia składa się z 4 kluczowych elementów, wiesz jakich? Ktoś wie?
Paliwo to Ci zaraz powiem ile kosztuję.
Los jest dla mnie łaskawy.
Oj,poszalałabym....samochód ,góry,zwiedzanie wzdłuż i wszerz.
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Nauczka dla młodej byłaby większa gdyby w siatach był ów młotek czy balonik
Pomyśl nad tym kiedyś
![]()
Jakbym jej tak zawsze kupowała młotek, jak jej się zachce, to już dawno musiałabym kupić np. konia albo wahadłowiec...
Ja tam nie kupuję dzieciom wszystkiego, co zobaczą i im się zachce
młody się już nauczył, młoda jeszcze się siłuje
Kobieta mała... bardziej się w mamę wdała
mergi napisał/a:Sony, nie bądź zazdrosna
oj rh, to nie wróży dobrze, dziewczyna roi sobie konkurencję, to raczej stracisz na tych wakacjach niż zyskasz
No widząc wpisy Mergi to nie sądzę Zazdrośnico moja
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:I na pewno to zasługa Twojej skromności
, wszystkim się podoba.
![]()
![]()
Możemy najpierw się bliżej poznać i gdzieś bliżej skoczyć? Aby w bok
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Tobie też? Weź mnie nie podrywaj, no weź
Możemy najpierw się bliżej poznać i gdzieś bliżej skoczyć?
Aby w bok
Ale to nie fair Ty już kogoś masz, a ja od kogo mam ten skok w bok robić?
AloneWolf90 napisał/a:Paliwo to Ci zaraz powiem ile kosztuję.
Mergi, Wilk Ci właśnie udowodnił, że spełnienie Twoich marzeń jest łatwiejsze niż myślałaś do tej pory
Teraz wszystko od Ciebie zależy, czy je sobie spełnisz
AloneWolf90 napisał/a:Paliwo to Ci zaraz powiem ile kosztuję.
No i tak ma być
SonyXperia napisał/a:mergi napisał/a:Sony, nie bądź zazdrosna
No widząc wpisy Mergi to nie sądzę
Zazdrośnico moja
Mówisz do ślubnej?
Do tego wino i seks na masce od samochodu wśród suhaków stepowych
Ale to nie fair
Ty już kogoś masz, a ja od kogo mam ten skok w bok robić?
Od siebie
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:Oj, zaraz rozsądku... może ciut szaleństwa ale metodycznego, co?
Ja bym powiedział, że strategia... niuans bo strategia składa się z 4 kluczowych elementów, wiesz jakich? Ktoś wie?
Strategii? To może jednak lepiej ryzykować spontaniczność? W razie czego można na innych zwalić winę, zamiast winić plan własny
AloneWolf90 napisał/a:Ale to nie fair
Od siebie
To wyjdę na korytarz sprawdzić czy mnie tam nie ma.
Mergi, Wilk Ci właśnie udowodnił, że spełnienie Twoich marzeń jest łatwiejsze niż myślałaś do tej pory
![]()
Teraz wszystko od Ciebie zależy, czy je sobie spełnisz
Faktycznie.
Marzenie na wyciągnięcie ręki ...
mergi napisał/a:Oj,poszalałabym....samochód ,góry,zwiedzanie wzdłuż i wszerz.
Raczej nie.
Nie piję alkoholu
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:oj rh, to nie wróży dobrze, dziewczyna roi sobie konkurencję, to raczej stracisz na tych wakacjach niż zyskasz
No widząc wpisy Mergi to nie sądzę
Zazdrośnico moja
Mówisz do ślubnej?
Przyszłej?
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Tobie też? Weź mnie nie podrywaj, no weź
Możemy najpierw się bliżej poznać i gdzieś bliżej skoczyć?
Aby w bok
Źle zdane pytanie rh. Powinno być tak : Możemy najpierw gdzieś bliżej skoczyć by sie bliżej poznać?
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:No widząc wpisy Mergi to nie sądzę
Zazdrośnico moja
Mówisz do ślubnej?
Przyszłej?
A co? Zamordowałeś aktualną?
mergi napisał/a:Oj,poszalałabym....samochód ,góry,zwiedzanie wzdłuż i wszerz.
Ale to wrzucasz to w marzenia Mergi czy swoje wtrącasz? Chciałeś coś jechać w Jej kierunku więc wkład swój prezentujesz...
Uważaj bo skusisz
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:W tym szaleństwie jest metoda? A może i jest..
Strategii? To może jednak lepiej ryzykować spontaniczność? W razie czego można na innych zwalić winę, zamiast winić plan własny
![]()
Eeee tam... zawsze mogę być winny aby było czego
santapietruszka napisał/a:Mergi, Wilk Ci właśnie udowodnił, że spełnienie Twoich marzeń jest łatwiejsze niż myślałaś do tej pory
![]()
Teraz wszystko od Ciebie zależy, czy je sobie spełniszFaktycznie.
Marzenie na wyciągnięcie ręki...
rinho91 napisał/a:mergi napisał/a:Oj,poszalałabym....samochód ,góry,zwiedzanie wzdłuż i wszerz.
Raczej nie.
Nie piję alkoholu
Hahaha! Mergi ale to tylko jedna propozycja którą odrzuciłaś Wino można kozim mlekiem zastąpić i też będzie udany wyjazd
rinho91 napisał/a:mergi napisał/a:Oj,poszalałabym....samochód ,góry,zwiedzanie wzdłuż i wszerz.
Ale to wrzucasz to w marzenia Mergi czy swoje wtrącasz?
Chciałeś coś jechać w Jej kierunku więc wkład swój prezentujesz...
Uważaj bo skusisz
A Ty co go tak przestrzegasz, jakby miał żałować, że skusił ?
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Ale to nie fair
Od siebie
To wyjdę na korytarz sprawdzić czy mnie tam nie ma.
![]()
To sprawdź jeszcze łóżko i zobacz z kim sypiasz bo może człowieka nie znasz
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 133 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024