Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 128 129 130 131 132 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,386 do 8,450 z 9,305 ]

8,386 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-09 21:01:03)

Odp: Sąsiad...111
lody miętowe napisał/a:

Mergi, ja już starania tego chłopiny znam, że ho ho ho big_smile

Masz rację, to stary chłopina tongue

Oj tam,oj tam....
wierszyk ładny...czuj się wyróżniona wink

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Lody...ja bym wybaczyła...tak się chłopina stara...;)

Czekaj, czekaj... co wybaczać...? przecież napisałem, że się 'mija z prawdą'... hej! Kobiety tylko o sukienkach i wybaczaniu facetom smile No tak... i potańczyć tongue

Ach, te kobiece słabości.... wink

8,387

Daj spokój mergi, jaka wyróżniona, Rh się tu już wszystkim kobietom oświadcza, tylko żadna go nie chce big_smiletongue

8,388

No chyba,że tak.... wink
To cofam swoje słowa lol

8,389

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Co za dramaturgia rh tongue Co by się z dramatu szopka nie zrobiła całkowita tongue

No tak... strażaka muszę wkleić... niereformowalne te baby, niereformowalne... big_smile

Szopka już jest big_smile

8,390

No tak, nawet dopłacałem... też nie brały... a same zalety sad Idzie nowy temat założyć i tam biadolić... tylko tam mnie nie namierzać proszę bo będę tam wsparcia szukał tongue

8,391

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Co za dramaturgia rh tongue Co by się z dramatu szopka nie zrobiła całkowita tongue

No tak... strażaka muszę wkleić... niereformowalne te baby, niereformowalne... big_smile

Szopka już jest big_smile

No, całe towarzystwo religijne a to kółeczko różańcowe tongue

8,392

rh72 napisał/a:

No tak, nawet dopłacałem... też nie brały... a same zalety sad Idzie nowy temat założyć i tam biadolić... tylko tam mnie nie namierzać proszę bo będę tam wsparcia szukał tongue

Kiepsko się starałeś... tongue

8,393 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-09 21:29:39)

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kiepsko się starałeś... tongue

Mergi? Hihihi! 221 strona była moja! i pewnie każdy zrozumie o czym naprawdę mówię tongue

8,394 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-10 13:51:16)

Sony... Nie mogę napisać inaczej bo mi powie, że takiej nie ma smile To kiedy u Ciebie okazja do imprezy? smile

8,395

lody miętowe napisał/a:

Daj spokój mergi, jaka wyróżniona, Rh się tu już wszystkim kobietom oświadcza, tylko żadna go nie chce big_smiletongue

I właśnie w w tym tkwi jego problem, że żadna nie czuje się wyróżniona - wszystkie są wspaniale.

8,396

WŁAŚNIE.....
Kilka srok za ogon się nie da trzymać  lol

8,397 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-10 19:25:53)

ósemka napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

I właśnie w w tym tkwi jego problem, że żadna nie czuje się wyróżniona - wszystkie są wspaniale.

tongue Ale wbrew wszystkiemu jest tu logika... zasłużyć trzeba big_smile a nie zaraz, że... i tak, doceniam, doceniam - chociaż nie koneser tongue Jak się znajdzie ta jedna to będzie wyróżniona, spoko...

8,398

mergi napisał/a:

WŁAŚNIE.....

Eeeeeee... da się tongue Technicznie  rzecz ujmując przeciwwskazań nie widzę smile

8,399

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

WŁAŚNIE.....

Eeeeeee... da się tongue Technicznie  rzecz ujmując przeciwwskazań nie widzę smile

Dasz radę? tongue

8,400

Oj pływasz, kto się chce utopić - to uwierzy.

8,401

Chciałem napisać, że w drugiej ręce i kilka wilczych ogonów zmieszczę tongue Ale bym znowu świntuszył i znowu by było, że... tongue 'Technicznie rzecz ujmując' bo z przysłowiem nie chcę zadzierać smile

8,402

ósemka napisał/a:

Oooo... ja nie chcę się utopić smile

8,403

rh72 napisał/a:
ósemka napisał/a:

To zrozumiałe, ze Ty nie chcesz. Pytanie ile osób Ty zatopisz.

8,404

ósemka napisał/a:
rh72 napisał/a:
ósemka napisał/a:

Tłumacz... że niby ktoś mnie posłucha? Really? smile

8,405

rh72 napisał/a:
ósemka napisał/a:
rh72 napisał/a:

A niby nie wierzysz w to? To po co wkładasz w to swoją energię?

8,406

ósemka napisał/a:
rh72 napisał/a:
ósemka napisał/a:

A niby nie wierzysz w to? To po co wkładasz w to swoją energię?

Tutaj, w tym temacie to raczej lżejsze podejście do różnych tematów. W innych wypowiedziach wierzę, że może coś podpowiem...

8,407

Jasne, zrozumiałam i znikam. Ale "nacisnąłeś mi na odcisk" i nie zdziw się jak znowu się pojawię.

8,408

Kolejna kometa... aby nie za 76 lat tongue bo nie dożyję i kto będzie Ci odciski deptał smile

8,409

Nie mam odcisków, chciałam tylko sprawdzić, czy Twój uśmiech, który reprezentujesz jest prawdziwy.

8,410

A ja z sercem a tu kolejny test... smile O wynik nie pytam bo się boję samoanalizy, jeszcze sobie zniszczę ego, wolę się okłamywać tongue

8,411

Rh, kolejnej kobiecie podpadłeś, coś, gdzieś? big_smile a później się dziwisz, że jest, jak jest smile

8,412

smile Jest jak jest smile

8,413

Czy wiecie, że dzisiaj międzynarodowy dzień lwa? big_smile Sony pewnie świętuję, a ja się dowiedziałem dopiero teraz. tongue big_smile
http://www.national-geographic.pl/aktua … -dzien-lwa

8,414

Ja dzisiaj ziewam cały dzień jak ten drugi na zdjęciu big_smile

8,415

No patrzcie ludziska, nie dość, że Wilk wczoraj miał urodziny, to jeszcze dzisiaj się o życzenia upomina big_smile te kobiety tutaj go totalnie rozpuściły tongue

Ja czekam na 20.08, na Dzień Wyznawania Miłości, tak więc Rh do tego czasu sobie przemyśl, bo wszystkie sroczki uciekną i w garści zostanie Ci ogon, ale Wilka lub komety big_smile

8,416

Ja się nie oczekuję życzeń. big_smile Moim życzeniem jest by samochód przerobić na taki i jeździć jak on. tongue

8,417

AloneWolf90 napisał/a:

Ja się nie oczekuję życzeń. big_smile Moim życzeniem jest by samochód przerobić na taki i jeździć jak on. tongue

OK. Podoba mi się sposób w jaki zamknął drzwi big_smile

8,418

Co ja patrzę Rh, Malkovich, ciekawy wybór big_smile

8,419

To też ale za tym jest o wiele, wiele więcej smile ważne skąd ta klatka tongue

8,420

"Myszy i ludzie" big_smile ekranizacja Steinbecka, którego twórczość bardzo lubię smile

8,421

Czytałam tylko "Na wschód od Edenu".

8,422

Dobra jesteś! Więc ciągnij dalej... a pewnie dojdziesz o co kaman tongue zmieniłem bo pojawił się już gościu o takim samym avatarze tylko czerwienią pociągnięty i bez uśmiechu... smile
Jeszcze podobne wrażenie zrobiło na mnie 'Buszujący w zbożu' Salingera jednak chyba tylko ta książka tego autora. Inne ok ale wrażenie to właśnie ta.

8,423

A kto Ci ukradł avatar? Dorwiemy dziada. tongue Przyjdzie Harvey to zabierze go do innej galaktyki. big_smile big_smile

8,424

Odniosłam się do pisarza ,nie do klatek tongue

8,425

I tak dla mnie chyba obecnie to cykl o Jack'u Reacher'ze co nie wszystkie kobiety lubią tongue Chociaż ostatnia pozycja nie jest porywająca. Rozczarowałem się. Ale reszta oki tym bardziej w wykonaniu audio wg Peszka. I już wspominałem, że wykonanie filmowe z Tomkiem Cruisa'em to mi bohatera 'zgwałcili' sad

8,426 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-12 21:01:07)

mergi napisał/a:

Odniosłam się do pisarza ,nie do klatek tongue

Mergi... Lodom odpowiadałem, bo u niej nic nie ukryjesz... smile Zobaczymy, jak jej analiza pójdzie i abym się nie zdziwił tongue

8,427

Oj,to wybacz. wink

8,428

mergi napisał/a:

Oj,to wybacz. wink

tongue Przyjęte... potem się upomnę za 'wybaczne' smile A z tej wyprawy to mi przyślij worek 'trawki'... tam podobno to popularne zielsko i dobre mają big_smile Nosi Ciebie, oj nosi...

8,429

"wybaczne"? wink
Z jakiej wyprawy?

8,430 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-12 21:14:09)

Z Kazachstanu zapewne big_smile

Rh to taki nasz forumowy Borat, to pewnie ma dobre info big_smile

8,431

To dopiero się Rh zdziwisz, bo analizy nie będzie tongue za mało Cię znam i nie wiem co Ci tak NAPRAWDĘ w duszy gra smile

8,432

mergi napisał/a:

"wybaczne"? wink
Z jakiej wyprawy?

Jest 'znaleźne' to będzie i 'wybaczne' tongue Nic nie zgubiłaś ale mam niby 'wybaczyć' więc... smile Korzystam...

8,433

Aaaa...z tej,która jest tylko w sferze marzeń póki co.
Rh,to się naczekasz,bo mnie póki co nie stać na takie wakacje.
czy kiedyś będzie mnie stać?Nie wiem.Jak wygram chyba lol

8,434 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-12 21:16:36)

santapietruszka napisał/a:

Z Kazachstanu zapewne big_smile

Rh to taki nasz forumowy Borat, to pewnie ma dobre info big_smile

Ciebie pytają skąd jesteś... już chciałem się Ci podlizać i coś dobrego odpisać... za Ciebie sami młodzi się biorą tongue Jak ty to robisz...? zacznę chyba pietruszkę wcinać bo widzę odmładza... aha... i brokuły tongue

8,435

lody miętowe napisał/a:

To dopiero się Rh zdziwisz, bo analizy nie będzie tongue za mało Cię znam i nie wiem co Ci tak NAPRAWDĘ w duszy gra smile

I w osierdziu siedzi smile Nie, nie zdziwię...

8,436

rh72 napisał/a:

zacznę chyba pietruszkę wcinać bo widzę odmładza... aha... i brokuły tongue

Pamiętaj, że brokuły z solą big_smile Mój eks nie solił i wygląda na 10 lat starszego ode mnie już big_smile

Swoją drogą, to fakt, że zawsze miałam 'szczęście' do młodszych big_smile

8,437

rh72 napisał/a:

Pamiętaj, że brokuły z solą big_smile Mój eks nie solił i wygląda na 10 lat starszego ode mnie już big_smile

O co chodzi z tą solą? Ja brokułów nie jadam to mi to nie grozi. wink

8,438

mergi napisał/a:

Aaaa...z tej,która jest tylko w sferze marzeń póki co.
Rh,to się naczekasz,bo mnie póki co nie stać na takie wakacje.
czy kiedyś będzie mnie stać?Nie wiem.Jak wygram chyba lol

Eeee... ale kolegę na wyprawę już pewnie masz tongue Dobrze, że mam tylko czekać a nie od razu, że nie big_smile

8,439

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hahahaha! To nie zaczynaj myśleć o pietruszce/Pietruszce (tak dwuznacznie ma być) również big_smile bo ona ma szczęście do młodszych! Hahaha! Jeszcze wpadniesz! big_smile I polubisz brokuły, oj polubisz... tongue

8,440 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 21:25:29)

Nie mam ani kolegi,ani pieniędzy tongue
Co robić?

8,441 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-12 21:24:32)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Hahahaha! To nie zaczynaj myśleć o pietruszce/Pietruszce (tak dwuznacznie ma być) również big_smile bo ona ma szczęście do młodszych! Hahaha! Jeszcze wpadniesz! big_smile I polubisz brokuły, oj polubisz... tongue

Ale ja wolę słodycze. tongue wink

Poza tym zanim się jeszcze pojawiłeś na forum to pietruszka stwierdziła, że ja nie w Jej typie. wink

8,442

AloneWolf90 napisał/a:

O co chodzi z tą solą?

Rh mnie śledzi w różnych wątkach, a potem się gubi tongue

I_see_beyond napisał/a:

Z zielonych warzyw lubię jeszcze brokuły:

Też lubię. Z brokułami to mi się taka historia z byłym mężem kojarzy big_smile
Kupiłam kiedyś brokuły, dawno temu, jak nie były jeszcze tak ogólnodostępne. Ugotowałam na obiad, a że nie bardzo wiedziałam wtedy, co wymyślić (internet też nie za bardzo był ogólnodostępny), to jak kalafior - z wody, z bułka tartą. Jak dla mnie - wyszło pysznie, dla mojego eks - żebyś mi więcej tego g... nie kupowała big_smile
Po złożeniu pozwu o rozwód jakiś czas jeszcze mieszkaliśmy w jednym domu i przez jakiś krótszy czas kuchnia była wspólna. On tam zaczął przyprowadzać nową panią. I któregoś wieczoru patrzę - a tam sobie brokuły w garze bulkają, w rondelku bułka tarta się smaży na masełku - kolacja dla nowej pani. No to, ponieważ mam wrodzoną złośliwość w sobie, pytam na drugi dzień: i co, brokuły nagle smakowały? Bo cza umieć gotować, brokułów się nie soli!!! - usłyszałam. No i ok. Spoko loko big_smile Idę do sklepu, a był to sklep na wsi, więc taki zaprzyjaźniony, więc i zaprzyjaźniona sprzedawczyni. I ona mi mówi: a wie pani, dzisiaj był tu ten pani eksmąż. Sól kupował. I marudził, że wczoraj zapomniał, i brokuły bez soli musiał ugotować...

W sumie do dziś nie mam pewności, czy się soli te brokuły, czy nie. Ja solę big_smile

8,443

Taaaa... śledzi i się gubi... smile to może gupikuje, 2 w 1 tongue

8,444

rh72 napisał/a:

Guptokuje, już kiedyś mówiłam tongue

8,445

mergi napisał/a:

Co robić?

O, jak ja bym chciał taki mundry być aby odpowiadać sensownie na takie pytania smile Zapytaj mnie lepiej o sens życia smile

8,446

rh72 napisał/a:

Guptokuje, już kiedyś mówiłam tongue

Taaa... ja Ci obiecałem, że się podkuruję i do Ciebie z połówką pomidora przyjadę tongue Ja już znam sposób na Ciebie lol

8,447

AloneWolf90 napisał/a:

Poza tym zanim się jeszcze pojawiłeś na forum to pietruszka stwierdziła, że ja nie w Jej typie. wink

Bo znając Ciebie chyba wiem jakie zdjęcia Jej posłałeś tongue Choć sama Ci radziła jak tego 'sticka' zastąpić i czym... big_smile

8,448 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 21:37:16)

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Co robić?

O, jak ja bym chciał taki mundry być aby odpowiadać sensownie na takie pytania smile Zapytaj mnie lepiej o sens życia smile

Nie pomagasz mi tongue

8,449

rh72 napisał/a:

Zapytaj mnie lepiej o sens życia smile

"Always look at the bright side..." ??? smile

8,450 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-12 21:44:56)

mergi napisał/a:

Nie pomagasz mi:p

Mergi... masz komputer i problem z jakąś aplikacją? tongue Może bym i pomógł... w innych kwestiach lepiej mnie nie słuchać... Jeśli chodzi o pomoc to jedynie mogę poradzić jak ten gościu z serialu co chyba tylko takie nerdy jak ja potrafią zrozumieć i uwielbiają (kiepsko ten serial ucięli - widać, że na siłę) tongue

http://www.geekinsider.com/wp-content/uploads/2013/11/the-it-crowd.jpg

EDIT: u mnie na biurku miałem figurkę mistrza Yody i małą figurkę informatyka Forchino tongue

Posty [ 8,386 do 8,450 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 128 129 130 131 132 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024