Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
8,386Odpowiedź przez mergi2017-08-09 21:00:07Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-09 21:01:03)
mergi
Gość Netkobiet
Odp: Sąsiad...111
lody miętowe napisał/a:
Mergi, ja już starania tego chłopiny znam, że ho ho ho
Masz rację, to stary chłopina
Oj tam,oj tam.... wierszyk ładny...czuj się wyróżniona
rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:
Lody...ja bym wybaczyła...tak się chłopina stara...;)
Czekaj, czekaj... co wybaczać...? przecież napisałem, że się 'mija z prawdą'... hej! Kobiety tylko o sukienkach i wybaczaniu facetom No tak... i potańczyć
No tak, nawet dopłacałem... też nie brały... a same zalety Idzie nowy temat założyć i tam biadolić... tylko tam mnie nie namierzać proszę bo będę tam wsparcia szukał
No tak, nawet dopłacałem... też nie brały... a same zalety Idzie nowy temat założyć i tam biadolić... tylko tam mnie nie namierzać proszę bo będę tam wsparcia szukał
Kiepsko się starałeś...
8,393Odpowiedź przez rh722017-08-09 21:29:17Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-09 21:29:39)
Kiepsko się starałeś...
Mergi? Hihihi! 221 strona była moja! i pewnie każdy zrozumie o czym naprawdę mówię
8,394Odpowiedź przez rh722017-08-10 13:51:05Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-10 13:51:16)
Daj spokój mergi, jaka wyróżniona, Rh się tu już wszystkim kobietom oświadcza, tylko żadna go nie chce
I właśnie w w tym tkwi jego problem, że żadna nie czuje się wyróżniona - wszystkie są wspaniale.
Ale wbrew wszystkiemu jest tu logika... zasłużyć trzeba a nie zaraz, że... i tak, doceniam, doceniam - chociaż nie koneser Jak się znajdzie ta jedna to będzie wyróżniona, spoko...
Chciałem napisać, że w drugiej ręce i kilka wilczych ogonów zmieszczę Ale bym znowu świntuszył i znowu by było, że... 'Technicznie rzecz ujmując' bo z przysłowiem nie chcę zadzierać
No patrzcie ludziska, nie dość, że Wilk wczoraj miał urodziny, to jeszcze dzisiaj się o życzenia upomina te kobiety tutaj go totalnie rozpuściły
Ja czekam na 20.08, na Dzień Wyznawania Miłości, tak więc Rh do tego czasu sobie przemyśl, bo wszystkie sroczki uciekną i w garści zostanie Ci ogon, ale Wilka lub komety
Dobra jesteś! Więc ciągnij dalej... a pewnie dojdziesz o co kaman zmieniłem bo pojawił się już gościu o takim samym avatarze tylko czerwienią pociągnięty i bez uśmiechu... Jeszcze podobne wrażenie zrobiło na mnie 'Buszujący w zbożu' Salingera jednak chyba tylko ta książka tego autora. Inne ok ale wrażenie to właśnie ta.
I tak dla mnie chyba obecnie to cykl o Jack'u Reacher'ze co nie wszystkie kobiety lubią Chociaż ostatnia pozycja nie jest porywająca. Rozczarowałem się. Ale reszta oki tym bardziej w wykonaniu audio wg Peszka. I już wspominałem, że wykonanie filmowe z Tomkiem Cruisa'em to mi bohatera 'zgwałcili'
8,426Odpowiedź przez rh722017-08-12 21:00:57Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-12 21:01:07)
Przyjęte... potem się upomnę za 'wybaczne' A z tej wyprawy to mi przyślij worek 'trawki'... tam podobno to popularne zielsko i dobre mają Nosi Ciebie, oj nosi...
Aaaa...z tej,która jest tylko w sferze marzeń póki co. Rh,to się naczekasz,bo mnie póki co nie stać na takie wakacje. czy kiedyś będzie mnie stać?Nie wiem.Jak wygram chyba
8,434Odpowiedź przez rh722017-08-12 21:15:58Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-12 21:16:36)
Rh to taki nasz forumowy Borat, to pewnie ma dobre info
Ciebie pytają skąd jesteś... już chciałem się Ci podlizać i coś dobrego odpisać... za Ciebie sami młodzi się biorą Jak ty to robisz...? zacznę chyba pietruszkę wcinać bo widzę odmładza... aha... i brokuły
Aaaa...z tej,która jest tylko w sferze marzeń póki co. Rh,to się naczekasz,bo mnie póki co nie stać na takie wakacje. czy kiedyś będzie mnie stać?Nie wiem.Jak wygram chyba
Eeee... ale kolegę na wyprawę już pewnie masz Dobrze, że mam tylko czekać a nie od razu, że nie
zacznę chyba pietruszkę wcinać bo widzę odmładza... aha... i brokuły
Pamiętaj, że brokuły z solą Mój eks nie solił i wygląda na 10 lat starszego ode mnie już
Swoją drogą, to fakt, że zawsze miałam 'szczęście' do młodszych
O co chodzi z tą solą? Ja brokułów nie jadam to mi to nie grozi.
Hahahaha! To nie zaczynaj myśleć o pietruszce/Pietruszce (tak dwuznacznie ma być) również bo ona ma szczęście do młodszych! Hahaha! Jeszcze wpadniesz! I polubisz brokuły, oj polubisz...
8,440Odpowiedź przez mergi2017-08-12 21:23:18Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-12 21:25:29)
Pamiętaj, że brokuły z solą Mój eks nie solił i wygląda na 10 lat starszego ode mnie już
Swoją drogą, to fakt, że zawsze miałam 'szczęście' do młodszych
O co chodzi z tą solą? Ja brokułów nie jadam to mi to nie grozi.
Hahahaha! To nie zaczynaj myśleć o pietruszce/Pietruszce (tak dwuznacznie ma być) również bo ona ma szczęście do młodszych! Hahaha! Jeszcze wpadniesz! I polubisz brokuły, oj polubisz...
Ale ja wolę słodycze.
Poza tym zanim się jeszcze pojawiłeś na forum to pietruszka stwierdziła, że ja nie w Jej typie.
Rh mnie śledzi w różnych wątkach, a potem się gubi
santapietruszka napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
Z zielonych warzyw lubię jeszcze brokuły:
Też lubię. Z brokułami to mi się taka historia z byłym mężem kojarzy Kupiłam kiedyś brokuły, dawno temu, jak nie były jeszcze tak ogólnodostępne. Ugotowałam na obiad, a że nie bardzo wiedziałam wtedy, co wymyślić (internet też nie za bardzo był ogólnodostępny), to jak kalafior - z wody, z bułka tartą. Jak dla mnie - wyszło pysznie, dla mojego eks - żebyś mi więcej tego g... nie kupowała Po złożeniu pozwu o rozwód jakiś czas jeszcze mieszkaliśmy w jednym domu i przez jakiś krótszy czas kuchnia była wspólna. On tam zaczął przyprowadzać nową panią. I któregoś wieczoru patrzę - a tam sobie brokuły w garze bulkają, w rondelku bułka tarta się smaży na masełku - kolacja dla nowej pani. No to, ponieważ mam wrodzoną złośliwość w sobie, pytam na drugi dzień: i co, brokuły nagle smakowały? Bo cza umieć gotować, brokułów się nie soli!!! - usłyszałam. No i ok. Spoko loko Idę do sklepu, a był to sklep na wsi, więc taki zaprzyjaźniony, więc i zaprzyjaźniona sprzedawczyni. I ona mi mówi: a wie pani, dzisiaj był tu ten pani eksmąż. Sól kupował. I marudził, że wczoraj zapomniał, i brokuły bez soli musiał ugotować...
W sumie do dziś nie mam pewności, czy się soli te brokuły, czy nie. Ja solę
Mergi... masz komputer i problem z jakąś aplikacją? Może bym i pomógł... w innych kwestiach lepiej mnie nie słuchać... Jeśli chodzi o pomoc to jedynie mogę poradzić jak ten gościu z serialu co chyba tylko takie nerdy jak ja potrafią zrozumieć i uwielbiają (kiepsko ten serial ucięli - widać, że na siłę)
EDIT: u mnie na biurku miałem figurkę mistrza Yody i małą figurkę informatyka Forchino