Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 127 128 129 130 131 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,321 do 8,385 z 9,305 ]

8,321

Odp: Sąsiad...111

A w którym temacie to puścić by tu? tongue

8,322

No tak... cenna myśl na dzisiaj... Pomimo szacunku dla wielkich kucharzy to facet w kuchni bliżej ma jednak kombinatorowi tongue Jak Wy, kobiety macie do tego cierpliwość? Ja pomagałem, ja gotowałem okazyjnie dla funu (i teraz mi się okazyjnie trafi) jednak nie czuję do tego wymagania, że musi być... Ostatnie moje doświadczenie? Jajka idealnie na miękko! Idealnie. Bierzesz szklankę zwykłą, rozbijasz nie tyle szklankę co by ciekawie przepis brzmiał ale jajko do tej szklanki. Wstawiasz do mikrofali (u mnie a 40 sekund ale i 30 wystarczy) i za moment gotowe - wyjęcie ze szklanki to pikuś smile
I nie trzeba się babrać z jajkiem bo ono takie bardziej wychodzi jakby gotowane w wodzie z octem bez skorupki... I po co te 5 minut gotuj? Czy 6? Czy inna ruletka, jak facet zapomni a facet ma tendencję jeśli coś trwa więcej niż 5 minut... tongue taaaa.... lol

8,323

Muszę się podzielić... tongue Dostałem właśnie zapis rozmowy audio klienta z handlowcem... i po 46 minutach gadania o budżetowaniu, bom'ach, marszrutach, kosztorysach i ofertach.... kończą rozmowę a ostatnie ciut trochę ponad 10 sekund bez klienta... piosneczka z tatata i tralala... nie wyłączył nagrywania i poszło śpiewanie... ładny ma głos ale ciut niemuzykalny był choć taki frywolny tongue big_smile lol

8,324

rh72 napisał/a:

Muszę się podzielić... tongue Dostałem właśnie zapis rozmowy audio klienta z handlowcem... i po 46 minutach gadania o budżetowaniu, bom'ach, marszrutach, kosztorysach i ofertach.... kończą rozmowę a ostatnie ciut trochę ponad 10 sekund bez klienta... piosneczka z tatata i tralala... nie wyłączył nagrywania i poszło śpiewanie... ładny ma głos ale ciut niemuzykalny był choć taki frywolny tongue big_smile lol

Przepraszam, ale czy z tego powyżej ktoś coś rozumie? big_smile

8,325

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Przepraszam, ale czy z tego powyżej ktoś coś rozumie? big_smile

Hihihi tongue Ja! big_smile

8,326

Ej! Najpierw był wywiad z klientem - taki o powaznych sprawach, taki ułożony był, taki profesjonalny a na koniec, jak skończył gadać z klientem to sobie zarzucił zaśpiewem... tongue I w porównaniu do tej rozmowy wyszło komicznie... coś jakby 'a życie to trudna sprawa' a zaraz potem 'tadada tralala' big_smile Niedobra... tak, wracam już na drzewo... smile

8,327

Sukces!!! Znalazł się ktoś, kto Rh rozumie big_smile a może się nawet lubią? Albo przynajmniej akceptują big_smile

8,328

Lody? Lubią big_smile Excellent porozumienios mają! smile

http://img.joemonster.org/i/2017/08/Bez%20nazwy-20170806151617.jpg

8,329

Oj Rh, jak Ty stereotypowo myślisz, u mnie excellent wyglądałby zgoła inaczej tongue

8,330

rh72 napisał/a:

Lody? Lubią big_smile Excellent porozumienios mają! smile

http://img.joemonster.org/i/2017/08/Bez%20nazwy-20170806151617.jpg

rh, czy ktoś Ci już mówił, żeś monotematyczny (wersja light przynudzającego)? tongue

8,331

Czyli co? Stereotypowo tylko z drugiej strony... tongue Ech, te stereotypy... smile

8,332 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-07 21:03:29)

SonyXperia napisał/a:

rh, czy ktoś Ci już mówił, żeś monotematyczny (wersja light przynudzającego)? tongue

Tak, to zmień tutaj temat... na inne nie chcecie gadać. Tylko o żarciu i seksie tongue Tylko wtedy ktoś się odezwie, cwaniaku... tongue

EDIT: sorki, kajam się +cars tongue
EDIT: znowu mi do głowy przyszło: jeszcze ogrodnictwo bo coś tylko o drzewie i fascynujecie się jeszcze geolokalizacją tongue

8,333

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak, to zmień tutaj temat... na inne nie chcecie gadać. Tylko o żarciu i seksie tongue Tylko wtedy ktoś się odezwie, cwaniaku... tongue

EDIT: sorki, kajam się +cars tongue
EDIT: znowu mi do głowy przyszło: jeszcze ogrodnictwo bo coś tylko o drzewie i fascynujecie się jeszcze geolokalizacją tongue

Zapomniałeś o winoroślach, o pszenicy, o kosmonautyce big_smile tongue

8,334

Acha! Pszeniczność? Nie... chmiel tongue Winorośl i wiśnie, tak... ja już powoli przez Was w alkoholizm popadam tongue Kosmonautyka? Kosmate myśli? Znowu seks? No i kto jest monotematyczny? No kto? Alkohol i seks! Inaczej nazwane... nic nie pominąłem... nic a nic! lol

PS... znowu pisma nie zrozumiałem, tak? UFO, tiaaa... misiu, nie UFO... smile

8,335

rh72 napisał/a:

Acha! Pszeniczność? Nie... chmiel tongue Winorośl i wiśnie, tak... ja już powoli przez Was w alkoholizm popadam tongue Kosmonautyka? Kosmate myśli? Znowu seks? No i kto jest monotematyczny? No kto? Alkohol i seks! Inaczej nazwane... nic nie pominąłem... nic a nic! lol

PS... znowu pisma nie zrozumiałem, tak? UFO, tiaaa... misiu, nie UFO... smile

Pszenica też, nie tylko chmiel tongue I nie ufo, ale komety big_smile tongue

8,336 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-07 21:41:18)

A tititi! Kometa taaaaaka romantyczna niczym niezła bryka, co? big_smile Zaraz nowe wiadomości ze świata kobiet i mężczyzn... mnie powaliło! big_smile
Z poniższego wynika, że trzeba być... mniej atrakcyjny... ooooo... kobietki! ooooo... ale jesteście 'modele'! big_smile lol A tyle facetów na forum ma problem z 'atrakcyjnością' - może oni za przystojni właśnie... moment, formatuję... tongue

8,337

Ale biedne misio bez "papierów" tylko jedno na forum. tongue big_smile big_smile

8,338

linków wstawiać nie można, wiec muszę tak... smile

Pozwolę sobie odpowiedzieć, korzystając z kilku znanych mi badań na w sumie ponad 1,5 miliona użytkowników serwisów Tinder i OKCupid. Nie tyle dlatego, że to zacna liczba badanych, ale przede wszystkim, gdyż są to badania opierające się na analizie rzeczywistych zachowań i decyzji ludzi w prawdziwym świecie, dokonywana ex post facto, a nie dominujący w naukach społecznych model "Rozdam 30 samoopisowych kwestionariuszy opinii swoim studentom I roku, bo i tak mi nie uciekną, a z wyników wysnuję teorię obejmującą całą ludzkość". Kiedy to tylko możliwe, preferuję pierwszy rodzaj badań, gdyż są nie tylko bardziej rzetelne, pozwalają również o wiele trafniej przewidywać przyszłe zachowania, ale to chyba nie miejsce na wykład z filozofii nauki, więc zejdę już z tego tematu.

Mężczyźni oceniają kobiety dosyć uczciwie - większość jako przeciętnie wyglądające, niektóre jako ponadprzeciętnie piękne i niektóre poniżej średniej/brzydkie. Jak widać, rozkład męskich ocen nawet bez normalizacji wygląda na znormalizowany. Im atrakcyjniejsza kobieta, tym też częściej wysyłają jej wiadomości, który to trend załamuje się wraz z przekroczeniem progu najwyższej atrakcyjności (“Za wysokie progi, nawet nie ma sensu próbować, bo się tylko ośmieszę”). na wykresie raczej zwykła krzywa rozkładu normalnego

A kobiety?

Ponad 80% mężczyzn uważana jest za brzydkich lub przeciętnych, jedynie 20% za powyżej przeciętnej, w czym zaledwie kilka procent za najbardziej atrakcyjnych. Najwięcej wiadomości kobiety wysyłają do mężczyzn, których uważają za poniżej przeciętnej, prawie w ogóle zaś nie piszą do bardzo, bardzo przystojnych. Podobnie kobiety oceniają mężczyzn na Tinderze.

redaktor: Tego to się akurat nie spodziewałem! W rzeczywistości wydają się zachowywać zupełnie odwrotnie.

psycholog: Kobiety oceniając mężczyzn po samej ich aparycji robią to bardzo surowo, zdecydowaną większość mężczyzn kategoryzując jako mało atrakcyjnych i poniżej przeciętnej. Jest to dosyć dobrze opisana w psychologii ewolucyjnej zasada 80/20 (80% kobiet jest zainteresowanych tylko górnymi 20% mężczyzn pod względem ich atrakcyjności będącej pochodną ich statusu społeczno-ekonomicznego [money power fame] i fizyczności). A przypadkowy facet poszukujący dziewczyny na serwisie randkowym może mieć już z zasady duże problemy, żeby sprawiać wrażenie osiągającego sukcesy zawodowe, młodego, przystojnego i doskonale zbudowanego milionera (a jeśli jakiś spryciarz stworzy sobie taki profil, tym większe może wzbudzać podejrzenia).

...

Dodatkowo na serwisach randkowych kobiety odrzucają z reguły zdecydowaną większość mężczyzn, bo nie chcą być nękane niechcianymi setkami wiadomości. Wolą mieć całkowitą kontrolę nad tym, kto może do nich pisać. Mężczyźni oczywiście wysyłają wiadomości do KAŻDEJ kobiety, do której tylko mogą. Przypuszczam, że nikomu nie trzeba tłumaczyć "geniuszu" tej strategii? (a na wszelki wypadek - wspomniana już teoria inwestycji rodzicielskich Triversa około 8-krotnie większy popęd seksualny mężczyzn = duża desperacja)

...

Najbrzydsi i bardzo brzydcy faceci (w oczach kobiet) otrzymują więcej wiadomości niż ci bardzo atrakcyjni i najładniejsi. Moim zdaniem, opartym np. na badaniach opinii i zachowań kobiet, panie nie tyle myślą, że “za wysokie progi”, ale raczej przewidują zainteresowanie innych kobiet i duże prawdopodobieństwo niewierności. A nie ma nic gorszego niż mężczyzna przeznaczający swoje zasoby na potrzeby innych kobiet. Skąd bierze się kobieca rywalizacja już wiemy z trzeciego odcinka naszych rozmów, gdzie odsyłam.

8,339 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-07 21:57:21)

rh72 napisał/a:

A tititi! Kometa taaaaaka romantyczna niczym niezła bryka, co? big_smile Zaraz nowe wiadomości ze świata kobiet i mężczyzn... mnie powaliło! big_smile
Z poniższego wynika, że trzeba być... mniej atrakcyjny... ooooo... kobietki! ooooo... ale jesteście 'modele'! big_smile lol A tyle facetów na forum ma problem z 'atrakcyjnością' - może oni za przystojni właśnie... moment, formatuję... tongue

Niezła byrka nie jest zła tongue Tak samo jak dobre mięcho i seks big_smile tongue Reszty nie kumam big_smile

8,340

AloneWolf90 napisał/a:

Ale biedne misio bez "papierów" tylko jedno na forum. tongue big_smile big_smile

Ale cwanych wilków więcej... tongue I się chwalących niedługim już stażem w nicku 'alone' tongue

8,341

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ale cwanych wilków więcej... tongue I się chwalących niedługim już stażem w nicku 'alone' tongue

Te rh, a pomyślałeś o tym, że "alone" w nicku to nie staż a natura wilka tongue

8,342

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Niezła byrka nie jest zła tongue Tak samo jak dobre mięcho i seks big_smile tongue Reszty nie kumam big_smile

Bo resztę przygotowywałem - i to tylko wycinek jest big_smile Hahaha! Już wiem co pisać na portalach randkowych... No to już wiem też jak mój marny PRowiec odniósł sukces... ja nie rokuję 'rywalizacją', nikt mnie nie zechce więc misio bezpieczny... Wiedziałem, że tutaj coś jest 'za uszami' lol

8,343 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-07 22:04:34)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ktoś przetłumaczył sobie mój nick. tongue I konkurencję mam coraz większą...  A mimo to zazdrość czuję, zazdrość. big_smile A wiesz ile znaczeń ma samotny wilk? tongue Mnie na forum lubią i swatać nawet chcieli, a Ciebie? tongue Załatw sobie lepiej papiery. wink To może też Cię będą swatać. tongue

rh72 napisał/a:

[
Wiedziałem, że tutaj coś jest 'za uszami' lol

A swoje za uszami kiedy "wyczyścisz"? tongue big_smile

8,344

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A bo Ty nie wiesz tongue On się stara tą naturę stracić i już bliziutko... już bliziutko jest... Wolf będzie niedługo brzmiało dumnie... no nie będzie Alone tylko czy dalej Wolf... tongue big_smile

8,345

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A bo Ty nie wiesz tongue On się stara tą naturę stracić i już bliziutko... już bliziutko jest... Wolf będzie niedługo brzmiało dumnie... no nie będzie Alone tylko czy dalej Wolf... tongue big_smile

Wiesz, skoro rośnie podaż wilków to muszę jakoś zwiększyć popyt na mnie. tongue To mój PR. big_smile

8,346

rh72 napisał/a:

Hahaha! Już wiem co pisać na portalach randkowych...

Raczej, czego NIE pisać tongue

rh72 napisał/a:

No to już wiem też jak mój marny PRowiec odniósł sukces... ja nie rokuję 'rywalizacją', nikt mnie nie zechce więc misio bezpieczny...

Nawet gdybym nie była zmęczona, to i tak bym tego nie rozgryzła big_smile

rh72 napisał/a:

W końcu się przynałeś tongue Tego też nie pisz na portalach big_smile

8,347

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ktoś przetłumaczył sobie mój nick. tongue I konkurencję mam coraz większą...  A mimo to zazdrość czuję, zazdrość. big_smile A wiesz ile znaczeń ma samotny wilk? tongue Mnie na forum lubią i swatać nawet chcieli, a Ciebie? tongue Załatw sobie lepiej papiery. wink To może też Cię będą swatać. tongue

rh72 napisał/a:

[

A swoje za uszami kiedy "wyczyścisz"? tongue big_smile

A mnie nie... tongue A nie wiem, aby swatać nie próbowali za szybko... lol

8,348

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wiesz, skoro rośnie podaż wilków to muszę jakoś zwiększyć popyt na mnie. tongue To mój PR. big_smile

Tia... Ty to z PRem nie wyskakuj... tongue Twój to dopiero ufoludek lol

8,349

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hahaha! Już wiem co pisać na portalach randkowych...

Raczej, czego NIE pisać tongue

A tego jeszcze nie wiem big_smile

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No to już wiem też jak mój marny PRowiec odniósł sukces... ja nie rokuję 'rywalizacją', nikt mnie nie zechce więc misio bezpieczny...

Nawet gdybym nie była zmęczona, to i tak bym tego nie rozgryzła big_smile

No bo kobiety lecą na najmniej atrakcyjne partie jak się okazuje... więc to takie PR odnosi sukces! tongue

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

W końcu się przynałeś tongue Tego też nie pisz na portalach big_smile

A widzisz... a widzisz... no dobrze, odpuszczę... chcesz to w ogóle nie napiszę...jak Ci zależy... lol tongue

PS. wiem, wiem... ogrodnictwo zobowiązuje... mogę tylko już drzewo zmienić? big_smile

8,350

A żeby facetów dobić to podsumowanie: tongue

A jak te różnice rzeczywiście wpływają na dynamikę zawierania i utrzymywania związków? Już w 1936 roku wyrażono to w “prawie Briffaulta” w odniesieniu do innych gatunków ssaków.

Samica, nie samiec, ustala wszelkie zasady rodziny zwierząt. Kiedy samica nie osiąga jakichkolwiek korzyści ze związku z samcem, jakiekolwiek ich stowarzyszenie traci rację bytu.

Z czasem Robert Briffault dodał 3 poniższe komentarze, odnosząc je już bezpośrednio do kobiet:

1. Nawet jeśli kobieta osiągnęła w przeszłości korzyści ze związku z danym mężczyzną, nie jest to gwarancją kontynuowania z nim związku (jak tłumaczy to profesor Dale Hartley, “A co ty zrobiłeś dla mnie ostatnio?”).

2. Jeśli kobieta przyrzeka mężczyźnie kontynuowanie związku z nim w przyszłości w zamian za korzyści uzyskiwane od niego dziś, jej obietnica staje się nieważna wraz z przekazaniem obiecanej korzyści (jak tłumaczy to profesor Dale Hartley, “Chętnie zapłacę ci w następny wtorek za dzisiejszego hamburgera”).

3. Męska obietnica dostarczenia świadczeń w przyszłości ma ograniczoną zdolność do zapewnienia ciągłości relacji z kobietą oraz wiąże kobietę tylko o ile czas oczekiwania na jej spełnienie jest krótki oraz do stopnia, w jakim kobieta ufa mężczyźnie, że ten obietnicy dotrzyma (Jak ja bym to przetłumaczył, inspirując się lekko trylogią Kutza i badaniami nad śląskimi rodzinami, "Jeszcze raz chochole nie przyniesiesz całej wypłaty, to zabieram dzieci do matki, a ty tu zdychaj sam!").

Auć...

8,351

smile

https://i.mycdn.me/image?id=833823237773&t=0&plc=WEB&tkn=*CSAWTgERsptXPnuqZWw6duOMHo4

8,352

rh72 napisał/a:

smile

https://i.mycdn.me/image?id=833823237773&t=0&plc=WEB&tkn=*CSAWTgERsptXPnuqZWw6duOMHo4

Dzięki. smile Sam upiekłeś? tongue Twój tort wygląda lepiej niż moje muffinki. wink

8,353

No proszę jak milutko się zrobiło, wystarczy tylko mieć urodziny big_smile
Ale tort żeś Rh upiekł, piękny smile i to dla kogo?czyli stare przysłowie "kto się lubi, ten się czubi, kto się czubi, ten się lubi" sprawdza się big_smile

Teraz to mi się przykro zrobiło, jak ja miałam urodziny, to dla mnie Rh nawet jednego badylka nie miałeś, wstydź się tongue

8,354

Oj, a kiedy te urodzinki były? Może jakieś badylaki ode mnie poniewczasie smile  Bo właśnie miałam poprosić o torcik za kilka dni wink

8,355

Sony, daj spokój, było minęło, po co rozgrzebywać stare rany big_smile
Myślę, ze Panowie przygotują dla Ciebie Sony coś ekstra big_smile a te kilka dni, to kiedy dokładnie?

8,356 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-09 18:11:15)

lody miętowe napisał/a:

Teraz to mi się przykro zrobiło, jak ja miałam urodziny, to dla mnie Rh nawet jednego badylka nie miałeś, wstydź się tongue

Lody moje Ty kochane
teraz są ciut zakłamane
gdym uderzał z róży kwiatem
pogoniłaś niczym z batem

Nigdy mej śmiałości wiele
i nie tego, że wesele
jednak do stóp padłem skrycie
i imienin się odkrycie

Domagałem wraz z adresem
ale poszło tak z kretesem
pokazanie mi języka
że ma miłość ciut zanika

Wilka tort nie obietnicą
bo On nie krył tajemnicą
gadać ze mną nawet lubi
może nawet i się czubi

Lody, Sony me pannice
zdradźcie zatem swe rocznice
dajcie drogę a nie pnącze
to i kwiatek się przyplącze

8,357

lody miętowe napisał/a:

Sony, daj spokój, było minęło, po co rozgrzebywać stare rany big_smile
Myślę, ze Panowie przygotują dla Ciebie Sony coś ekstra big_smile a te kilka dni, to kiedy dokładnie?

Sony, więc? smile Aż nie piszę Słoneczko smile

8,358

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Lody moje Ty kochane
teraz są ciut zakłamane
gdym uderzał z róży kwiatem
pogoniłaś niczym z batem

Nigdy mej śmiałości wiele
i nie tego, że wesele
jednak do stóp padłem skrycie
i imienin się odkrycie

Domagałem wraz z adresem
ale poszło tak z kretesem
pokazanie mi języka
że ma miłość ciut zanika

Wilka tort nie obietnicą
bo On nie krył tajemnicą
gadać ze mną nawet lubi
może nawet i się czubi

Lody, Sony me pannice
zdradźcie zatem swe rocznice
dajcie drogę a nie pnącze
to i kwiatek się przyplącze

Fajna ta rymowanka, i prawie, prawie... mnie przekonałeś, ale jaką mam pewność, że to np. nie plagiat tongue

8,359

Ooooooo..... Sony, jakiś postęp widzę w relacji czy powinnam juz okulary zakupić big_smile big_smile

8,360

SonyXperia napisał/a:

Fajna ta rymowanka, i prawie, prawie... mnie przekonałeś, ale jaką mam pewność, że to np. nie plagiat tongue

Oj, niewierzanie moim słowom
jest dla kobiet tu osnową
jednak nie wydajesz się zbyt płocha
co to zaraz rzuci focha...

Co to za plagiatowanie?
moje myśli czy bajanie tongue
kwiatka wysłać się opłaci
i się nawet nie trza chwacić

Rymowanka ma fajowa?
a Bóg zapłać za Twe słowa
Sama prawda w niej zawarta
sprawdzaj zatem czym poparta smile

8,361 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-09 19:55:18)

lody miętowe napisał/a:

Ooooooo..... Sony, jakiś postęp widzę w relacji czy powinnam juz okulary zakupić big_smile big_smile

Lody, oziembione czy gorące
patrzaj w serce gorejące
Okularów Ci nie trzeba
aby widzieć skrawek nieba

tongue

8,362

SonyXperia napisał/a:

... ale jaką mam pewność, że to np. nie plagiat tongue

Ech, dostrzegłem nagle w słowach
o czym rzecze białogłowa
Ona się zapytowuje
czy ja tu nie bajeruję

I czy słów mych rymowanie
to nie powtórzony taniec
więc zapewniać nie ma czego
że stać mnie na coś nowego

smile

8,363

Rh, że tak sie zapytam, co Ci się dzisiaj porobiło?, Wilk Ci coś mocniejszego postawił czy jak big_smile

8,364

Może zatrudnił nowego specjalistę od PR? wink

8,365 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-09 20:04:39)

Strach się bać, co on tu dzisiaj wypisuje big_smile
To było Porto z dodatkiem tongue Albo spirytus tongue

8,366

Sony, chyba czysty spiryt big_smile

8,367

lody miętowe napisał/a:

Sony, chyba czysty spiryt big_smile

Dobrze, że nie denaturat. tongue

8,368

Denaturat jest dla koneserów:D zaraz, chwileczkę, tutaj był jakiś koneser, co się zowie Harvey smile

8,369

lody miętowe napisał/a:

Rh, że tak sie zapytam, co Ci się dzisiaj porobiło?, Wilk Ci coś mocniejszego postawił czy jak big_smile

Oczywiście zaraz będzie szoking, pressing czy pijaństwo
obłęd w oczach, schiza, draństwo
a po prostu może trzeba zdjąć wygodną Wam powłokę
i się cieszyć zbyt nieskromnie, że nie jestem jednak ptokiem

tongue

8,370

rh72 napisał/a:

nie jestem jednak ptokiem

tongue

Guptokierm cool

8,371

lody miętowe napisał/a:

Denaturat jest dla koneserów:D zaraz, chwileczkę, tutaj był jakiś koneser, co się zowie Harvey smile

Był, ale się zmył. Zwiał, uciekł, ulotnił tongue Ojciec wielu ciąż, jako mąż i nie mąż big_smile

8,372 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-09 20:26:04)

Drwijcie, szydźcie, zawstydzajcie... rzućcie nawet w swym zapędzie
że alkohol, spiryt przecie wytłumaczyć może wiele
krzyczą sami w swoich tekstach, że człowieka widzą wszędzie
a uwierzyć w 'daję słowo' to się myśl już nie przemiele

8,373

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

nie jestem jednak ptokiem

tongue

Guptokierm cool

Nie zmieściło się tongue

8,374

rh72 napisał/a:

Ja myślałam, że po spirycie to właśnie najlepsze teksty ma, a ten tu płacze o szydzeniu z niego tongue

8,375

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja myślałam, że po spirycie to właśnie najlepsze teksty ma, a ten tu płacze o szydzeniu z niego tongue

I... rzuciłaś kamieniem... smile

8,376 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-09 20:34:57)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

I... rzuciłaś kamieniem... smile

Eeeeeee tongue Jak zwykle. Ja o niebie, ten o chlebie tongue

8,377

SonyXperia napisał/a:

Eeeeeee tongue

Masz szczęście, że nie bolało bo od Ciebie to już i kamień 'inny' smile Teraz mogę zejść z drzewa...? Jak się nie zgodzisz to na upierdliwca wyjdziesz lol tongue

PS. ale nie wiem, czy konsekwencje zgody nie będą większe smile

8,378

Co za dramaturgia rh tongue Co by się z dramatu szopka nie zrobiła całkowita tongue

8,379

Acha... tongue

Myśleć idzie mi tu szczerze
że facetów znacie rzesze
co to wtedy wiersze nucą
gdy popiją sobie nocą

8,380

SonyXperia napisał/a:

Co za dramaturgia rh tongue Co by się z dramatu szopka nie zrobiła całkowita tongue

No tak... strażaka muszę wkleić... niereformowalne te baby, niereformowalne... big_smile

8,381

Lody...ja bym wybaczyła...tak się chłopina stara...;)

8,382 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-09 20:55:05)

Mergi, ja już starania tego chłopiny znam, że ho ho ho big_smile

Masz rację, to stary chłopina tongue

8,383

mergi napisał/a:

Lody...ja bym wybaczyła...tak się chłopina stara...;)

Czekaj, czekaj... co wybaczać...? przecież napisałem, że się 'mija z prawdą'... hej! Kobiety tylko o sukienkach i wybaczaniu facetom smile No tak... i potańczyć tongue

8,384

lody miętowe napisał/a:

Cały czas myślę, że to o mnie i nie wiem dlaczego? Hmmmmm... Lody i co? tongue

8,385

lody miętowe napisał/a:

Masz rację, to stary chłopina tongue

A no tak... niech będzie... i grzeczny jak chciałaś, Lody, prawda? Ten z głupszych... smile

Posty [ 8,321 do 8,385 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 127 128 129 130 131 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024