Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 126 127 128 129 130 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,256 do 8,320 z 9,305 ]

8,256

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Spoko... ale wiesz, że wtedy to pierwszy krok do ogromnej miłości?

Ciekawostka przyrodnicza big_smile Jakiś defket w przyrodzie? tongue

Yyyyy.... To Ty nie wiesz? Poradniki wszystkie pieją na pierwszych stronach... no coś Ty? Wzbudzić emocje w kobiecie a potem je przekierować we właściwą stronę tongue Bo emocjonalne przywiązanie kobiety jest najważniejsze, nie ważne jakim uczuciem smile Najgorsza jest obojętność. Nienawidź mnie z czystego serca a stworzymy głęboki, stabilny związek który przetrwa wieki lol Żyć nie będziesz mogła beze mnie... Ty się pewnie zawodowo jedynie 'nielubisz' i to 'profesjonalnie' tongue Przy nienawiści to byś szybciuteńko się spaliła... dobra, dobra... wiem - na drzewo... a idę tongue

Idę na Wawel uderzyć w Dzwon Zygmunta big_smile Może poradniki o tym napiszą tongue big_smile

8,257

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ciekawostka przyrodnicza big_smile Jakiś defket w przyrodzie? tongue

Yyyyy.... To Ty nie wiesz? Poradniki wszystkie pieją na pierwszych stronach... no coś Ty? Wzbudzić emocje w kobiecie a potem je przekierować we właściwą stronę tongue Bo emocjonalne przywiązanie kobiety jest najważniejsze, nie ważne jakim uczuciem smile Najgorsza jest obojętność. Nienawidź mnie z czystego serca a stworzymy głęboki, stabilny związek który przetrwa wieki lol Żyć nie będziesz mogła beze mnie... Ty się pewnie zawodowo jedynie 'nielubisz' i to 'profesjonalnie' tongue Przy nienawiści to byś szybciuteńko się spaliła... dobra, dobra... wiem - na drzewo... a idę tongue

Idę na Wawel uderzyć w Dzwon Zygmunta big_smile Może poradniki o tym napiszą tongue big_smile

A ja na rower jeszcze się nie nadaję i kurzy się biedak w garażu więc do kina... Idź, idź... tongue Wyżyj się... ale elo...?! Powiedz, że w realu jak kto wkurzy to w dzwony nie bijesz? tongue lol Niebezpieczna... smile

8,258

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Idź, idź... tongue Wyżyj się... ale elo...?! Powiedz, że w realu jak kto wkurzy to w dzwony nie bijesz? tongue lol Niebezpieczna... smile

I tym oto sposobem rh dał wyraz temu, że nie wie o co chodzi w biciu w największy dzwon big_smile tongue

8,259

SonyXperia napisał/a:

I tym oto sposobem rh dał wyraz temu, że nie wie o co chodzi w biciu w największy dzwon big_smile tongue

Hihihihi tongue Słoneczko, Ty po prostu już o ślubie kombinujesz tongue A titititi big_smile

Zgodnie z innym podaniem, głos dzwonu Zygmunta podobnież rozwiewa chmury i przynosi słoneczną pogodę, a panna, która dotknie jego serca, wkrótce wyjdzie za mąż.

8,260 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-05 15:59:45)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hihihihi tongue Słoneczko, Ty po prostu już o ślubie kombinujesz tongue A titititi big_smile

Nie, uderzanie w największy dzwon nie  ma nic wspólnego ze ślubem. Ani ślub z tym z czym łączy się uderzanie w największy dzwon tongue

8,261 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-05 16:00:38)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie, uderzanie w największy dzwon nie  ma nic wspólnego ze ślubem. Ani ślub z tym z czym łączy się uderzanie w największy dzwon tongue

PS. Poza tym opcja ślub dla Ciebie=przestępstwo big_smile No, także pozamiatane big_smile tongue

8,262

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tłumacz się, tłumacz.... tongue

8,263

SonyXperia napisał/a:

PS. Poza tym opcja ślub dla Ciebie=przestępstwo big_smile

A mówiłem, że same zalety mam... tongue Do zakochania jeden krok, jeden jedyny i nic więcej... big_smile

8,264 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-05 16:05:13)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

OK. Nadwyrężę moja cierpliwość i wyrozumiałość maksymalnie i wytłumaczę  Ci, że uderzanie w największy dzwon nie ma nic wspólnego z tłumaczeniem się. Resztę pozostawiam do rozgryzienia Twojej inteligencji i męskiej dumie tongue

8,265

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A mówiłem, że same zalety mam... tongue Do zakochania jeden krok, jeden jedyny i nic więcej... big_smile

Punkt widzenie na takie sprawy jest mocno subiektywny tongue

8,266

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

OK. Nadwyrężę moja cierpliwość i wyrozumiałość maksymalnie i wytłumaczę  Ci, że uderzanie w największy dzwon nie ma nic wspólnego z tłumaczeniem się. Resztę pozostawiam do rozgryzienia Twojej inteligencji i męskiej dumie tongue

Nadwyrężaj ale... przecież wiesz... że ja swoje wiem tongue Oj tam... męska duma... co to takiego? lol

8,267

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No przecież... A to ja cały czas o ślubie gadam? big_smile

8,268 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-05 16:42:02)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hmm... Z tego co zauważyłam, to tylko i wyłącznie w Twoich postach przewija się słowo "ślub" big_smile

8,269

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hmm... Z tego co zauważyłam, to tylko i wyłącznie w Twoich postach przewija się słowo "ślub" big_smile

smile Stare, już przytaczałem tongue

U psychologa... pokazuje facetowi koło i się pyta; co to jest? facet: goła babka, pokazuje trójkąt - goła babka, pokazuje kwadrat - goła babka... Panie, Pan jest zboczony! i riposta... Panie doktorze, a kto mi świństwa pokazuje? big_smile

8,270

Z tym od nienawiści do miłości....niby głupie, niby nierealne, ale...coś w tym może i jest big_smile osobiście znam/znałam pary, które się dosłownie nie znosiły, się sobie nie podobały, nawet fizycznie, a teraz są małżeństwem!!! Dla mnie to jakiś fenomen normalnie, nigdy tego nie zrozumiem big_smile znacie takie pary? czy tylko u mnie takie dziwne historie, jak z tanich romansów smile

8,271

Lodziki moje... A Ty sama to przykład modelowy tongue To już nie pamięta? Bo to prawda... bo to zależy tylko od tego, co to uczucie zrodziło. Jeśli jakiś zawód życiowy lub zdarzenie to może być kiepsko ale jeśli ludzkie oddziaływanie to zwykle może oznaczać projekcję złości na siebie na tą drugą osobę. Wkurza bo pociąga a nie powinien i do tego tak, że się obronić nie ma jak, więc idzie wku... smile Co Ciebie wkurza? big_smile Nie pisz, że wilki bo to miłe zwierzaki... pisz, że miś bo taki wkurzająco miły tongue

8,272 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-05 18:10:41)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile Stare, już przytaczałem tongue

Widać, czytasz tylko swoje posty big_smile

8,273

lody miętowe napisał/a:

Z tym od nienawiści do miłości....niby głupie, niby nierealne, ale...coś w tym może i jest big_smile osobiście znam/znałam pary, które się dosłownie nie znosiły, się sobie nie podobały, nawet fizycznie, a teraz są małżeństwem!!! Dla mnie to jakiś fenomen normalnie, nigdy tego nie zrozumiem big_smile znacie takie pary?

rh72 zna big_smile

8,274

SonyXperia napisał/a:

Nielogiczna jak kobieta... ej, za łatwo mi się dajesz wypunktować... tongue swoje to piszę, a Twoje czytam... bo na nie odpowiadam... no typowa kobieta... nie widzi, nie słyszy... cholerka... do ideału Ci jednak daleko - poczekam z tym ślubem tongue Tylko nie widzi - bo nie słucha i do tego mówi... big_smile lol

8,275

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Z tym od nienawiści do miłości....niby głupie, niby nierealne, ale...coś w tym może i jest big_smile osobiście znam/znałam pary, które się dosłownie nie znosiły, się sobie nie podobały, nawet fizycznie, a teraz są małżeństwem!!! Dla mnie to jakiś fenomen normalnie, nigdy tego nie zrozumiem big_smile znacie takie pary?

rh72 zna big_smile

A poznał... a poznał... big_smile

8,276 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-05 18:19:04)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

do ideału Ci jednak daleko - poczekam z tym ślubem tongue

Oj, oj, oj big_smile
Starą panną zostanę lol Aaaaaaaaaaaaaaaaaa... Buuuuuuuuuuuuuu

8,277

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Oj, oj, oj big_smile

tongue

8,278

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Oj, oj, oj big_smile

tongue

Właśnie miałam się zaptyać, czy śmiać się czy płakać big_smile tongue

8,279

SonyXperia napisał/a:

Miłość prowadzi i do śmiechu i do płaczu... smile Co teraz? Wg upodobań... tongue

8,280

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Miłość prowadzi i do śmiechu i do płaczu... smile Co teraz? Wg upodobań... tongue

Czyli zmierzam do nikąd tongue

8,281

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Eeeee..... no nie smile Nie gadaj, że dryfujesz... Tobą wichura uczucia miota tongue Miłość to miłość - nie ma, że znikąd i donikąd big_smile No taaakie rzeczy tłumaczyć? smile

8,282

A wiecie, że dzisiaj rocznica i to śmierci? No niestety...

http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/1903451/84916397.gif

8,283

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Eeeee..... no nie smile Nie gadaj, że dryfujesz... Tobą wichura uczucia miota tongue

Nie dryfuję tongue Nic mną nie miota tongue Nie ten kierunek po prostu  big_smile

8,284

SonyXperia napisał/a:

Nie dryfuję tongue Nic mną nie miota tongue Nie ten kierunek po prostu  big_smile

A booo... na drzewie nie siedzisz! big_smile Cho no tu... to się pobujasz to się zabujasz big_smile

8,285

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Cho no tu... to się pobujasz to się zabujasz big_smile

Żartujesz, czy o drogę pytasz? big_smile

8,286

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Cho no tu... to się pobujasz to się zabujasz big_smile

Żartujesz, czy o drogę pytasz? big_smile

Dawaj ta droge... tongue

8,287

Rh, Sieradzka 3, 98-290 Warta big_smile czuje, że się tam odnajdziesz big_smile

8,288

lody big_smile

8,289

Tia... A wiecie co w tym pieknego? Ze ja juz szczęśliwy będę zawsze... A Wy sie meczcie... tongue

I w kinie jestem wiec sobie teraz podworujcie... Bo wroce i Was pozarazam moim szalenstwem... Aaaaaaa!  tongue
I piszczec mi tu z przerażenia lol !

8,290

lody miętowe napisał/a:

Lody you make my day wink, pozamiatałaś misia, teraz chyba wdrapie się na sam wierzchołek drzewa i trzeba go będzie zdejmować śmigłowcem jak co.... big_smile Tylko czy ktoś będzie chciał. tongue

8,291

rh72 napisał/a:

Proszę... i czy przypadkiem to nie ona taka poukładana i tak sprzątała? tongue

https://thatlawriter.files.wordpress.com/2015/07/7c062111b7bd95268914d305bb184826.jpg

Pasuje? smile

No, nieźle...
Ale takie nieprzycięte, niegotowe....?
No jak to tak??? wink

8,292

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

https://thatlawriter.files.wordpress.com/2015/07/7c062111b7bd95268914d305bb184826.jpg

Pasuje? smile

No, nieźle...
No jak to tak??? wink

A bo najpierw czy pasuje smile

8,293

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pasuje? smile

No, nieźle...
No jak to tak??? wink

Nada się smile

8,294

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

No, nieźle...
No jak to tak??? wink

Nada się smile

Maila odbierz, please i sobie wybierz tongue Prosze tylko nie przyznawaj się o której ten mail był big_smile

8,295

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nada się smile

Maila odbierz, please i sobie wybierz tongue Prosze tylko nie przyznawaj się o której ten mail był big_smile

SIĘ UDAŁO!!!
wink wink wink

8,296

Hihihi! To wybrałaś? Liczyłem, że ostatnie tongue

8,297

rh72 napisał/a:

Hihihi! To wybrałaś? Liczyłem, że ostatnie tongue

Nie mogę się aż tak mijać z rzeczywistością, moje sumienie by tego nie zniosło smile

8,298

Taaaa... To Santa musi się wytłumaczyć z avatara aby mieć sumienie czyste tongue

8,299

To jest dowcip... weź się wtedy wysikaj tongue

http://img.joemonster.org/images/vad/img_41459/7d92219a52150ecf2fc3e3d22ea21c26.jpg

8,300

rh72 napisał/a:

Taaaa... To Santa musi się wytłumaczyć z avatara aby mieć sumienie czyste tongue

Ja naprawdę tak wyglądam tongue Sumienie mam czyste, bo nieużywane tongue

8,301

Pamiętacie????!!! PAMIĘTAMY!!! big_smile Hej!!!

8,302

Yo, sprawdziłem co on gada smile

Bracie *** to styl z Gangnam**
Styl z Gangnam

Dziewczyna, która jest ciepła w ciągu dnia
Dziewczyna z klasą, która wie jak cieszyć się wolnością nad filiżanką kawy
Dziewczyna, której serce staje się gorętsze, kiedy nadchodzi noc
Dziewczyna z takim zawirowaniem

Jestem facetem
Facetem, który w ciągu dnia jest tak ciepły jak ty
Facetem, który na raz wypija swoją kawę, zanim ta ostygnie
Facetem, którego serce wybucha, kiedy nadchodzi noc
Takim facetem

Piękna, rozkoszna
Tak ty, hej tak ty, hej

Piękna, rozkoszna
Tak ty, hej tak ty, hej
Teraz idźmy do końca

Bracie to styl z Gangnam, styl z Gangnam
Bracie to styl z Gangnam, styl z Gangnam
Bracie to styl z Gangnam

Ech seksowna ,dziewczyna Oppa to styl z Gangnam
Ech seksowna dziewczyna

Dziewczyna, która wygląda na cichą, ale bawi się kiedy się bawi
Dziewczyna, która rozpuszcza włosy, kiedy nadchodzi odpowiednia chwila
Dziewczyna, która się zakrywa jest bardziej seksowna niż dziewczyna, która wszystko odsłania
Taka zmysłowa dziewczyna

Jestem facetem
Facetem, który wydaje się być spokojny, ale bawi się kiedy się bawi
Facetem, który zupełnie wariuje, kiedy nadchodzi odpowiednia chwila
Facetem, który ma raczej brzuchate pomysły niż mięśnie
Takim facetem

Ponad biegnącym mężczyzną jest latający mężczyzna, dziecinko dziecinko
Jestem mężczyzną, który wie to i owo

Wiesz co mówię
Bracie to styl z Gangnam

*Hyeong (hyung), oppa – dwa sposoby na zwracanie się do chłopaków lub młodych mężczyzn, którzy są starsi od używającej tego określenia osoby; podobnie jak w pierwszym przypadku rozmówcy mogą być rodzeństwem, przyjaciółmi bądź parą; hyeong – używane przez chłopców lub młodych mężczyzn, po dodaniu końcówki – nim słowo nabiera bardziej oficjalnego charakteru, chłopak okazuje większy szacunek swojemu bratu/przyjacielowi oppa – przez dziewczyny lub młode kobiety, (oficjalniejsza wersja orabeoni), tutaj wypada dodać jeszcze pewne wyjaśnienie; oppa jest określeniem jakiego używają fanki w stosunku do swojego ulubieńca, mimo że osobiście go nie znają; tutaj chodzi raczej o szacunek jaki do niego czują (a przynajmniej powinny) i sposób postrzegania przez nich tego celebryty.

*** Oppan , hyeong , 형 - znaczy również bracie .

**Gangnam - dzielnica Seulu (głównie znana z klinik plastyczych)

8,303

Wilk??? Co tam z naszą solidarnością??? Bo Harvey pewnie by się załapał! tongue big_smile

https://img.joemonster.org/i/2017/08/demot-233-270.jpg

8,304

A spryciula smile

http://joemonster.org/images/vad/img_41480/15b3a0590bf35936e8cb1870f93bde24.jpg?1501681143

8,305

rh72 napisał/a:

A spryciula smile

http://joemonster.org/images/vad/img_41480/15b3a0590bf35936e8cb1870f93bde24.jpg?1501681143

Dobre, dobre big_smile chyba zastosuję big_smile

8,306

smile Marian Monroe! Brechłem! big_smile

http://joemonster.org/images/vad/img_41480/32e8d8522d639cc602121a150f8bbd28.jpg?1501803262

8,307

santapietruszka napisał/a:

Dobre, dobre big_smile chyba zastosuję big_smile

Pietruszka... doceni to ktoś kto wracał do domu bo czegoś 'zapomniał', co? Albo pół drogi się martwił i jak dom zobaczył to poczuł ulgę, że jeszcze stoi... big_smile

8,308

No właśnie tongue Lody, nie wysyłaj mnie za daleko bo i tak nie trafię tongue

http://joemonster.org/images/vad/img_41480/b32b60b56b5b0535bbbecd5047b41dee.jpg?1501617929

8,309

Hahahaha! tongue big_smile

Rada dnia:
Gdy będziesz kiedyś bogatym, 70-letnim wdowcem o wiele łatwiej znajdziesz nową, szczupłą, młodą żoną jeżeli powiesz jej, że masz 95 lat.

8,310

rh72 napisał/a:

Ja naprawdę tak wyglądam tongue

Trochę rozczochrana jesteś big_smile wink

8,311

lody miętowe napisał/a:

No big_smile Chciałeś drogę, i masz tongue big_smile

8,312

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja naprawdę tak wyglądam tongue

Trochę rozczochrana jesteś big_smile wink

Nie każdy musi lubić się czesać tongue Najważniejsze jest sumienie tongue

8,313 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-06 17:43:09)

rh72 napisał/a:

Ja naprawdę tak wyglądam tongue Sumienie mam czyste, bo nieużywane tongue

Ale wpadka! Nie zauważyłem wpisu a subskrypcja nie jest idealna tongue A to sie za schaba 'odpłaciłem' tongue  Jak Słoneczko pisze - rozczochrana ale może ważniejsze, że nieowłosiona (jak nie Wolf) i biała... A co...? Będę rasistą big_smile

8,314

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Hihihi tongue Obie tam czekacie na mnie? big_smile

8,315

Nie każdy musi lubić się czesać tongue Najważniejsze jest sumienie tongue

No jak nieużywane to takie nie najważniejsze... tongue big_smile

8,316

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Komisynie zamkiemy za Tobą drzwi big_smile tongue

8,317

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale pokój dostanę obok Was, please! lol Widzisz to please, to przynajmniej nie za daleko... Abym jednej nocy uwinął się od jednej do drugiej... Zaproszenie obliguje tongue

8,318

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale pokój dostanę obok Was, please! lol Widzisz to please, to przynajmniej nie za daleko... Abym jednej nocy uwinął się od jednej do drugiej... Zaproszenie obliguje tongue

Nie big_smile W związku z tym , że jak zawsze masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego, wyjaśniam Ci, że my zostajemy poza drzwami do... przybytku big_smile tongue

8,319

Sunny ale tam, co adres sprawdziłem to przybytku nie ma tongue Co innego stoi... big_smile Wg tego co gmaps podaje to mi nic tam nie przybędzie jeśli bez Was smile No chyba, że Wam o ubikację chodziło, jako potoczne przybytek i musi być a takim ośrodku... no to mam bliżej big_smile
Ale już mnie do ubezwłasnowolnienia namawiacie i do zamknięcia za kratkami? Ostro! Po bandzie... No dobra, wolę ślub bo tu różnica niby żadna ale może czasami jakie frykasy się trafią! lol

8,320

Sprawdźcie, co rozumieją pod tym 'szkiełkiem' i 'fantazją' w innych klipach tongue

Posty [ 8,256 do 8,320 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 126 127 128 129 130 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024