Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 121 122 123 124 125 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,931 do 7,995 z 9,305 ]

7,931

Odp: Sąsiad...111

Ja to zupełnie się nie nadaję na dietę. Jak mi się zabrania, to tym bardziej chcę - tak mam w obszarze jedzenia na szczęście (albo i nie) tylko...
Przed studniówką byłam na diecie 2-dniowej, bananowej, "do kiecki" - wspominam to jako traumatyczne doświadczenie wink
ps. Czasem bez uczuć łatwiej i prościej, albo raczej: bez miłości, a z sympatią smile

7,932

rampampam napisał/a:

Czasem bez uczuć łatwiej i prościej, albo raczej: bez miłości, a z sympatią smile

Hahaha! Ale co łatwiej z tą sympatią...? Tu same sympatie są tongue Więc tak niewinnie podpytuję abym wiedział co łatwiej będzie... tongue A taaak tylko... big_smile

PS. Pietruszka - a napisz, że łatwiej mi będzie mopować Ci podłogi to ok! Ale Ty mi masz wtedy miłość znaleźć...

7,933 Ostatnio edytowany przez rampampam (2017-08-02 20:55:40)

Wakacyjny odchudzający męski pokaz mopowania!!!
Rh, to może być hit!!! smile

7,934

rh72 napisał/a:

PS. Pietruszka - a napisz, że łatwiej mi będzie mopować Ci podłogi to ok! Ale Ty mi masz wtedy miłość znaleźć...

Mnie się z powodu upału nic nie chce. Nawet pisać. A co dopiero miłości szukać. Nawet dla siebie... big_smile

7,935

A lody gdzie są? sad Taki upał to by się przydały. smile

7,936 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-02 21:06:20)

No proszę, Rh przechodzisz na dietę pudełkową? Jak jakiś celebryta big_smile dobrze, że ja chociaż z kg nie mam problemów i dieta mi niepotrzebna, bo lubię słodkości big_smile

EDIT: Wilk chciałeś lody, to i są big_smile tylko później nie mów, że Ci się już przejadły tongue

7,937

lody miętowe napisał/a:

No proszę, Rh przechodzisz na dietę pudełkową? Jak jakiś celebryta big_smile dobrze, że ja chociaż z kg nie mam problemów i dieta mi niepotrzebna, bo lubię słodkości big_smile

W końcu nick zobowiązuję. tongue big_smile

7,938

rampampam napisał/a:

tongue A co mam robić podczas tego pokazu? Bo że hit to pewne tongue

7,939

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Mnie się z powodu upału nic nie chce. Nawet pisać. A co dopiero miłości szukać. Nawet dla siebie... big_smile

Szukać...? tongue A... może coś innego? tongue A ja pifko znalazłem dzisiaj w szafce o którym zapomniałem i stoi już w lodówce z 2 godzinki - zaraz wyciągam, chyba mu starczy tongue

7,940

lody miętowe napisał/a:

EDIT: Wilk chciałeś lody, to i są big_smile tylko później nie mów, że Ci się już przejadły tongue

A to mnie lubisz tongue No co? Wilk to ten bardziej wytrawny tongue

7,941

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

W końcu nick zobowiązuję. tongue big_smile

A Wilczek nawet na wczasach Lodów pilnuje big_smile

7,942

Jeżdżę czarnym, na gnojówkę tongue

7,943

SonyXperia napisał/a:

Harvey, Ty draniu, łobuzie, jak mogłeś... pisać także w innych tematach! big_smile tongue

Jestę badboję wink tongue

7,944

No, przy 210 to św Piotr życzy szczęścia wink

Moja big_smile

7,945

Wrrrr... ale i tak 200 była moja big_smile Ale co? Zagazowałeś sobie brykę? Czarna? Ale nie Wołga, co? tongue

7,946

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

tongue A co mam robić podczas tego pokazu? Bo że hit to pewne tongue

MOPUJ!!!

7,947

Gaz to ja mam w kuchence tongue

Wczoraj idę z buta i na skrzyżowaniu podjeżdża maserati... cabrio... w czerwonej skórze w środku... z jakąś "dzidą" z dzióbkiem.... to auto zasługuje na więcej niż "dzióbek" wink

7,948

rampampam napisał/a:

MOPUJ!!!

Poważna sprawa... nie wiem czy potrafię? tongue

W XXI wieku profesjonalne utrzymywanie czystości to niejednokrotnie bardzo złożony proces angażujący coraz bardziej wyrafinowany sprzęt mechaniczny, chemię profesjonalną czy wręcz technologię kosmiczną. Są jednak techniki utrzymywania czystości, które od wielu lat się nie zmieniły, a jednocześnie są na tyle popularne, że stanowią codzienność każdej osoby zajmującej się tym profesjonalnie. Jedną z nich jest podstawowe sprzątanie powierzchni przy użyciu mopów płaskich oraz zestawów dwuwiaderkowych – zwane potocznie „mopowaniem”.
Pomimo tego, że mopowanie wydaje się bardzo prostym zabiegiem manualnym, niejednokrotnie spotykamy się z wieloma ułomnościami tego procesu, które mają bezpośredni wpływ na jego ergonomię lub nawet skuteczność. Dlatego też, wychodząc naprzeciwko oczekiwaniom wielu osób, niniejszy artykuł postara się usystematyzować i zebrać wiedzę dotyczącą mopowania ...

Spory artykuł... smile

7,949

Harvey napisał/a:

Wczoraj idę z buta i na skrzyżowaniu podjeżdża maserati... cabrio... w czerwonej skórze w środku... z jakąś "dzidą" z dzióbkiem.... to auto zasługuje na więcej niż "dzióbek" wink

Harvey, ponad 10 lat różnicy, wytłumacz mnie staremu czasami co znaczą pewne terminy typu dzióbek... bo 'dzida' jakoś się domyśliłem... A to kolega Dżaguarem jeździ? Aaaaaa... smile

7,950

Hahaha, dzida to wie, ale że dzióbka nie rozumie? big_smile

7,951

lody miętowe napisał/a:

Hahaha, dzida to wie, ale że dzióbka nie rozumie? big_smile

tongue A co tam... pogubiłem się w cudzysłowach Harveya smile

7,952

rh72 napisał/a:

wytłumacz mnie staremu czasami co znaczą pewne terminy typu dzióbek... bo 'dzida' jakoś się domyśliłem...

A to ja młoda jestem, bo wiem, co to dzióbek... tongue
A może Ty wiedziałeś kiedyś, tylko pewien stary Niemiec Ci tą wiedzę zajumał? big_smile

7,953

Zauważyłam, że Sony swoje upodobania...kulinarne big_smile przedstawiła, ale żeby w takiej kolejności tongue

7,954

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Harvey, ponad 10 lat różnicy, wytłumacz mnie staremu czasami co znaczą pewne terminy typu dzióbek... bo 'dzida' jakoś się domyśliłem... A to kolega Dżaguarem jeździ? Aaaaaa... smile

Maserati pisałem... Rh, co kogo obchodzi jakiś dziób? tongue

7,955

Czyli Rh wychodzi, że Ty jeszcze przedpotopowy big_smile gdzieś Ty się chłopie uchował smile

7,956

Rh

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/09/01-2013-maserati-grancabrio-mc-paris.jpg

"pracuje" lepiej niż... wink

7,957

Co to za kącik motoryzacyjny się zrobil big_smile

7,958

rh72 napisał/a:

wytłumacz mnie staremu czasami co znaczą pewne terminy typu dzióbek... bo 'dzida' jakoś się domyśliłem...

A może Ty wiedziałeś kiedyś, tylko pewien stary Niemiec Ci tą wiedzę zajumał? big_smile

Jaki Niemiec znowu? Nie, idę po piwo... wtedy 100% zrozumiem... tongue

7,959

Rossanka norma, tylko auta, żarcie i seks im w głowie tongue

7,960

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nazwisko ma na A... podpowiem... tongue

7,961

lody miętowe napisał/a:

Aha, no tak powiadają,  że to norma smile

7,962

Harvey napisał/a:

Maserati, tak, wiem... widziałem... Ostatnio jakieś maniaki motoryzacyjne na osiedlu gadali, że przejażdżka lamborghini kosztuje 600 zł za jakiś kilometr... tongue lamborghini, Harvey smile

http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/170215105927-lamborghini-venenos-recall-car-1100x619.jpg

7,963

lody miętowe napisał/a:

Gdybyś to napisała wspak... bym się zgodził wink

Aaaale "ona" mruczała wink tongue

7,964

rossanka napisał/a:

Co to za kącik motoryzacyjny się zrobil big_smile

Dodaliśmy jeszcze jeden aspekt męski do zainteresowań... czyli sex&food&cars tongue

7,965

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Maserati, tak, wiem... widziałem... Ostatnio jakieś maniaki motoryzacyjne na osiedlu gadali, że przejażdżka lamborghini kosztuje 600 zł za jakiś kilometr... tongue lamborghini, Harvey smile

http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/170215105927-lamborghini-venenos-recall-car-1100x619.jpg

Fak, nope hmm

Bezguście...

7,966

lody miętowe napisał/a:

Oj tam, oj tam... ja jeszcze się wypowiem o kulturze Majów... Masajów? Coś było na M... tongue

7,967

Ejjjj Rh no na parę km, aby się przejechać, to chyba Cię stać big_smile

7,968

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

MOPUJ!!!

Poważna sprawa... nie wiem czy potrafię? tongue

W XXI wieku profesjonalne utrzymywanie czystości to niejednokrotnie bardzo złożony proces angażujący coraz bardziej wyrafinowany sprzęt mechaniczny, chemię profesjonalną czy wręcz technologię kosmiczną. Są jednak techniki utrzymywania czystości, które od wielu lat się nie zmieniły, a jednocześnie są na tyle popularne, że stanowią codzienność każdej osoby zajmującej się tym profesjonalnie. Jedną z nich jest podstawowe sprzątanie powierzchni przy użyciu mopów płaskich oraz zestawów dwuwiaderkowych – zwane potocznie „mopowaniem”.
Pomimo tego, że mopowanie wydaje się bardzo prostym zabiegiem manualnym, niejednokrotnie spotykamy się z wieloma ułomnościami tego procesu, które mają bezpośredni wpływ na jego ergonomię lub nawet skuteczność. Dlatego też, wychodząc naprzeciwko oczekiwaniom wielu osób, niniejszy artykuł postara się usystematyzować i zebrać wiedzę dotyczącą mopowania ...

Spory artykuł... smile

Ujął mnie zestaw dwuwiaderkowy wink

7,969

rh72 napisał/a:

Nazwisko ma na A... podpowiem... tongue

Tia... i kończymy na 'r'... tia... Wolę Albert Einstein big_smile

7,970

O auto Batmana big_smile

7,971

rossanka napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Norma narnolmajniejsza... smile Tylko tutaj się pocieszamy inaczej smile niż, Wy, Panie na swoich tematach big_smile

7,972

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Gdybyś to napisała wspak... bym się zgodził wink

Aaaale "ona" mruczała wink tongue

Przecież napisałem, że Harvey ponad 10 lat młodszy big_smile

7,973

rh72 napisał/a:
rossanka napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Norma narnolmajniejsza... smile Tylko tutaj się pocieszamy inaczej smile niż, Wy, Panie na swoich tematach big_smile

Tak, czy inaczej,  wszędzie chodzi o pocieszenie... Może dokonamy jakiegoś przełomowego odkrycia w obszarze: jak żyć,  no jak? wink

7,974

lody miętowe napisał/a:

Taaaa... a wracać na piechotę...? big_smile

7,975

rampampam napisał/a:

A wiesz jakie potem są zbereźności...? tongue Kobieto...

7,976

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Taaaa... a wracać na piechotę...? big_smile

Do lata... wink

7,977

Tak pomyślałam, że każdy z Was Panowie stworzył by inną konfigurację z zestawu: seks, żarcie i auta big_smile na tyle Was "znam", że wiem który jaką big_smile

7,978

lody miętowe napisał/a:

Tak pomyślałam, że każdy z Was Panowie stworzył by inną konfigurację z zestawu: seks, żarcie i auta big_smile na tyle Was "znam", że wiem który jaką big_smile

10/10 big_smile

7,979

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Ach, zainspirowałeś mnie... smile

7,980

Harvey napisał/a:

Fak, nope hmm
Bezguście...

No tak... Ja w życiu tylko w Ferrari siedziałem i powiem, że było 'inaczej' tongue Czym więc Harveyek drałujesz...? big_smile

7,981

rossanka napisał/a:

O auto Batmana big_smile

Rossanka... lamborghini tongue Batmobil to całkiem inne, weź no... big_smile

7,982

lody miętowe napisał/a:

Czyli już wiadomo,  jak zdobywać mężczyzn: trzeba mieć Te Trzy...  Cholera, za słabym autem jeżdżę... No, pech sad smile

7,983

lody miętowe napisał/a:

W sumie każdy miałby inną kolejność. big_smile

7,984

lody miętowe napisał/a:

Tia... mi pewnie byś od razu lodówkę pokazała... tia... tongue Ale, że Wilk seks? Wilk seks? Taki bogobojny...? big_smile

7,985

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Ach, zainspirowałeś mnie... smile

Nie mów, że znowu do sprzątania... jej! big_smile No chyba, że tymi zbereźnościami - to lepiej big_smile

7,986

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Tia... mi pewnie byś od razu lodówkę pokazała... tia... tongue Ale, że Wilk seks? Wilk seks? Taki bogobojny...? big_smile

Nie zrozumiałeś znowu. big_smile

7,987

rh72 napisał/a:
rossanka napisał/a:

O auto Batmana big_smile

Bardzo podobne.

7,988

lody miętowe napisał/a:

10/10 big_smile

A nie bo tylko 6/9 big_smile Tej 10/10 nie kojarzę big_smile big_smile tongue

7,989

rossanka napisał/a:
rh72 napisał/a:
rossanka napisał/a:

O auto Batmana big_smile

Bardzo podobne.

Jak możesz mi to robić. wink Toż to niemożliwe...

7,990

rampampam napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Czyli już wiadomo,  jak zdobywać mężczyzn: trzeba mieć Te Trzy...  Cholera, za słabym autem jeżdżę... No, pech sad smile

Ta... ram, tak... gadają, że samochodu nie mają... a potem człowiek ani żarcia nie uświadczy ani... big_smile

7,991

AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Bardzo podobne.

Jak możesz mi to robić. wink Toż to niemożliwe...

No co. Niskie, ciemne, taki dziwny kształt,  to musi być Auto Batmana.
big_smile

7,992

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie zrozumiałeś znowu. big_smile

Kombinujesz, że Lody kombinują, że Harvey kombinuje, że o nim kombinują, że... big_smile

7,993

10/10 Rh nie kojarzysz? To miałeś rację mówiąc, że ty PRAWIE nówka, mało śmigana tongue

7,994

rossanka napisał/a:
rh72 napisał/a:
rossanka napisał/a:

O auto Batmana big_smile

Bardzo podobne.

A szpilki to szpilki i też nie ma różnicy... a pończochy to pończochy i też nie ma... cholera, się zaraz rozmarzę bo mi fetysze się przypomniały od razu tongue

7,995

rossanka napisał/a:

No co. Niskie, ciemne, taki dziwny kształt,  to musi być Auto Batmana.
big_smile

Wilk teraz płacze... sad Kobieto... zraniłaś wrażliwca... big_smile

Posty [ 7,931 do 7,995 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 121 122 123 124 125 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024